Szilbee, igen, a tricit első kerékről lehet hajtani...de vannak olyanok, amin kiiktatható a pedál; egyelőre nem kéne vele bírkóznia
Ódefajin időtök volt Szilvásváradhoz!
Szupisak a képek, olyan szép család vagytok
Videjó is fajin; látom Dávid is muzikális
Huh, jó kis vaklárma volt Leventével... de legalább nincs baj
Émmán mára biztos vagyok benne, hogy a Zuradat láttam péntek reggel/délelőtt a teszkó parkolóban
Rohanásban voltam, és csak fél pillanatra néztem magam mögé, mielőtt elindultam befelé a tesco-ba a kocsitól (nehogy elcsapjon valami
); oszt ismerős arcot láttam... de mire leesett, hogy valszeg a férjed az, már javában haladtam befelé, akkor meg már későinek éreztem visszafordulni, és bizonytalanul odaköszönni
Nameg vagy ismer képről, vagy nem. Nomindegy, bocsi, hogy nem köszöntem
Kata, azzal együtt, hogy jókat röhögtem a csütörtök éjjeletek szemléltető leírásán, részvétem az éjszaka miatt...
Hm, a vonalzód nem akarja követni a várandósságodat
20. hét, asztaaaa! Mindig hanyattvágom magam, hogy mennyire rohan az idő...
Szamóca, ha felül szárnyalsz, szabadon, biztos hatásos az is
Rami, szeptemberig nuku szabi?!
Bakker... Elhiszem, hogy elkeseredtél, jól rá tud készülni az ember a pihire...
Kitten, igen, vannak átfordítható tolókarú babakocsik...nekünk spec. nem hiányzott
De én elég sokáig fektetve babakocsiztattam Annalucát, mindig alvásidőben mentünk sétálni. Aztán amikor már ülve is sétáltunk, mindig lesegettem előre, mer idegesített, hogy nem látom a gyereket
Szóval inkább nekem kellett megszokni a gyerekháttalvannekem közlekedést, nem neki
Judit, de édesek a lányok kidőlve
Hm, nem a mézes tea hatására alszanak vissza?
Szuper a medencéjük is, jó kis pancsizóhely
Tegnap mi is Koráztunk
Nagyon jók a horgolt sapik, jól áll a lányoknak!
A Négy a Kislány fürdőzés is édes
Ditke, bár már úgyse látod, deazé nektek is kellemes hetet, jó pihit, hűsölést
Babafürdőköpenyről lemondtam, már így is annyi mindent összekészítettem, hogy alig férne a csomagtartóba...és még a fele sincs bepakolva annak, amit összeírkáltam
Most jön a szelektálás időszaka
Éviékre a legjobb idő van
Helyes, az a dolguk, hogy jól érezzék magukat
Dorka, jót strandoltatok
Szabi látom nagyon élvezte
Télleg nem drága strandviszonylatban a kaja.