Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon sajnálom :cry:, de azért ne legyél nagyon szomorú.
monka76
 
 


Andy:Sajnálom! :cry:

Kép

Kép
syl100
 
 


Andy!
Sajnálom,ismerem ezt az érzést,de fel a fejjel! Oksi?!
misszike
 
 

 
 

Andi szokott késni, mikor kellett volna megjönnie?

Misszike szívesen. tudom, hogy haladni kell, de néha már úgy érzem, hogy visszafele haladok.
timejka
 
 


Sziasztok

Gyorsan bejelentkezem.

Megvagyok én is, voltam tegnap dokinál, meglett a rákszűrés eredménye, negatív lett. Gombás tünetek is elmultak, tegnap voltam a 13. napon, nyálkahártya 8,9mm, tüsző baloldalt 17,2 mm. Doki szerint kb a 15. napon reped meg, hát szerintem megint el fog tolódni 17-19 napra. Nem hőmérőzök, nem lh tesztelek, csak úgy elvagyok. Megbeszéltük, hogy ez volt az utolsó clostys hónapom, ha nem sikerül, rábízzuk a természetre egy jó darabig biztos.

Nagy elhatározás elé jutottam, elkezdtem a tételeket kidolgozni, és próbálok átjelentkezni a védőnői szakra, amúgy is mindig azt akartam csinálni, de sajnos csak nappalin van, és míg gyesen voltam, nem tudtam volna bejárni, de most már ovódába jár Réka is, így simán betudnék járni. Remélem átvesznek.

Andi sajnálom a nega tesztet.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Timejka!
Kedden kelett volna megjönnie, tehát akármilyen is a teszt tutira ki kellett volna mutatnia, ha az lennék. Mindegy....

Gabi!
Drukk, hogy mégiscsak sikerüljön az utcsó Clostis hónapban!!!!
Nekem még van 2 hónapom Clostival, remélem azért benne lesz az egyikben a gólya is! :wink: :D
Amúgy én is elhatároztam, hogy a következő ciklusban nem hőmérőzök és nem is fogok LH teszteket csinálni, lesz, ami lesz!!!
Csak ugye mivel mi kislányt szeretnénk, legjobban Lh tesztelve lehetne belőni az időszakot. Szóval nem tudom, mi lenne a jobb!

Védőnő? Hmmm! Az jó! Én is az szerettem volna lenni, csak mivel elsőnek nem azt jelöltem és felvettek az alacsonyabb ponthatáros szakra így maradt a Diplomás Ápoló. És át sem akartak venni, sajna! Remélem neked sikerül és tetszeni fog az a szakma! :wink:

Köszi mindenkinek a bíztatást! Tegnap jól kibőgtem magam, most meg (talán) újult erővel várom pirit és a következő Clostis hónapot! Talán sikeresebb lesz!
A vonalzómat mindenesetre leveszem a mensiig, mert így nem a valóságot mutatja.

Kép
oriandy
 
 


Andi köszi, én is ebben reménykedem, de nem élem bele magam. Most én is diplomás ápolószakra járok, illetve egy szigorlat maradt hátra, és az államvizsga, ha nem vesznek át, akkor maradok ennél.
Mikor volt a peteérésed?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!
Ma már a barátnőm unszolására csináltam egy HCG tesztet, és képzeljétek, halványan ugyan, de van második csík!!!!
Hétfőn megismétlem, de kezdek örülni :D
Remélem mindannyiótoknak lesz nagyon-nagyon hamar 2 csíkos tesztje! Én drukkolok!
monka76
 
 


Monka!

Halk gratula!!!! :lol:

Na nálunk minden rendben a hadtesttel :lol:

annus11
 
 


Monka:De jó!!!! :D :D :D Így az első clostis hónapba sikerült,szerencsés vagy!
Gratulálok!
Tüneteid milyenek vannak?

Annus:Miért kellett mennetek katona vizsgálatra,ha már nektek egyszer ugye összejött?Lehet,már írtad csak nem emlékszem rá! :oops:

Kép

Kép
syl100
 
 


Monka gratulálok neked:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Köszönöm mindenkinek, de még nagyon nem élem bele magam, mert azért halvány rózsaszínű az a két csík, tehát a hormonszintem nem elég magas....

Sziszko
Egyszer csak megnőtt a cicim és rettenetesen feszült egy darabig. Aztán eljött piri ideje és semmi, csak minden reggel úgy éreztem, na most megjön, de mégsem. Szóval semmilyem tünetem nincs igazából....
monka76
 
 


Syl!

Csak azért voltunk,mert a doki azt mondta nézzük meg azt is.Mert ha a closty mellett a 4 hónap alatt nem jön össze,akkor jön az átjárhatósági,dw elöbb ezt csináljuk meg.Hát eddig vhogy mindig volt vmi a peteérésem környékén....mindig rohantunk!Remélem ez most másképp lesz :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Monka! Halk gartula tőlem is!! Várjuk a hétfői híreket és ha tudsz, képet is!! :wink: :lol:
Peteérésem Lh teszt szerint 7-8-9-én volt, a ciklus.hu pedig egyszerűen 8-ra tette. vagyis ha babás lennék, akkor azt már akármilyen tesztnek ki kellett volna mutatnia! Tehát nálam biztire nincs baba, csak egyszerűen késik megint pirike.


Annus!
Örülök, hogy minden rendben van a kiskatonákkal!
Nekem is azt mondta amúgy a dokim, hogy ha a 3 Clostis hónap alatt nem jön össze a baba, akkor el kell menni kiskatona vizsgálatra. Hiába volt a párom már 2005-ben, azóta sokminden történhetett... Reméljük nem lesz rá szükségünk.
Nektek is drukk!!!

Kép
oriandy
 
 


Sziaszotk!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Alacsony progeszteron szint miatt következő ciklustól mi is closty-zunk.

Tudnátok írni valamit erről a gyógyszerről? Pl. mikor érdemes bevenni? Ugyanabban az időpontban vagy mindegy? Mikor néznek Uh-t? Mit néznek akkor? Autómatikusan társul e hozzá tüszőrpeszető is?

Oriandy!
Szorítok Nektek hogy összejöjjön a tesó! Én csinálnék még azért tesztet, nem adnám fel!!!

Monka!
Gratulálok (halkan)! Hanyadik closty-s hónapod volt?

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Szia Tündi!

Én ugyan abban az időpontban szedem,gondolom neked is 5 napig kell,hanyadik naptól írta fel a doki?Nekem a 3.naptól kell bevenni.
Uh-n azt nézik hogy mekkora a tüsző/tüszők,van e egyáltalán.Az hogy mikor nézik,az egyéni.Peteérés elött szokták,csak ugye ha vki nem tudja az mikor is van pontosan,így lehet hogy többször is vissza kell mennie.Tüszőrepi nem jár automatikusan,az már egy újabb rásegítés hogy télleg megrepedjen az a tüsző!

Ami nálam jelentkezett,hogy enyhébb lett a menszi,peteéréskor szurkálást érzek és hányingerem van,majd kiszakad ilyenkor a méhem :lol: Na jóóó,ez enyhe túlzás azért :lol: Illetve nekem rövidítette a ciklusomat,mert elég hosszú volt.Másnak viszont hosszabbította.....ez is egyéni.
Hát kb ennyi így elsőre :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!
Manó - nekem ez az első closty hónapom...
Ha tényleg összejött, akkor nagyon szerencsés vagyok :) mert ez igen ritka.

És most egy kicsit megint aggódok, mert azt hallottam, hogy a ciszta is tud pozitív tesztet produkálni. Ti tudtok ilyenről? Átolvastam a használati útmutatót és abban a ciszta nem szerepelt, mint hamis pozitív eredményt produkáló tényező.
(na de szakszerű lettem)

Kellemes szombat estét és eredményes összebújásokat nektek!
M
monka76
 
 


Bocsánat Tündi! Elnéztem a nevedet :roll:
monka76
 
 


Sziasztok!

Annus11!
Köszi a gyors választ. Nekem is a harmadik naptól kell majd szednem.
Enyhébb a menszi??? Hú hát nálam már most is csak mutatóban van...
Szukálás: Nekem eddig is szurkált :roll:

Monka!
Nem nézted el a nevem, mert manó a nicknevem, de Tündinek hívnak. Hallgatok mind a kettőre. :)
Szerintem a ciszta nem produkál pozitív eredményt. Én ilyenről még nem hallottam. A teszt a HCG hormont mutatja ki a szervezetben és egy ciszta szerintem nem termel hormont.
Próbáld meg holnap is a tesztet, ha erősödik akkor az jó. De ha elmész a dokidhoz akkor Ő biztos meg tudja mondani, hogy tényleg babát vársz. :)

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


http://www.weddings.hu/blog/annus11/blog.php?id=39

Na itt vannak képek a szobáról!


Tündi!
Szurkálás az nekem is volt...de ez kicsit erősebb mint anno....Remélem hamar összejön a clostyval!!!!!

annus11
 
 


Monkának gratula a + teszthez és hogy elsőre összejött!
Szerintem kérj a dokidtól egy vérvételt!! HCG+progi szintet nézess!!

Annus!
Én régebben jártam ebben a tpoikban. Időközben sajna másik lett az aktuális.. Drukkolok nektek ehhez a hónaphoz! És gratula apa eredményeihez!
Azt szeretném kérdezni, hogy Monyoról tudsz valamit???

Szép napot!
Szilvi

Kép
szilvia80
 
 


Szilvi!

Sajna nem tudok semmit Monyóról...elég rég nem hallottam felőle.Nektek is sok sikert!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, csak közben voltak nálunk történések...
Csüt. este (kiborulásom napján) jól összevesztem apával, mert úgy éreztem, hogy őt egyáltalán nem zavarja, hogy már 8 hónapja sikertelenük próbálkozunk!!!! Persze biztos nem így van, max. ő nem tudja annyira kimutatni ezt az érzést.
Na, de azóta lehiggadtunk, és szent a béke. Megfogadtam, hogy a következő hónapban nem fogok ennyire görcsösen a babával foglalkozni. Csak 1 baj van! Azért érdekelne pl. a hőm is, hogy ha valóban terhes leszek, nekem hol lesz... Meg a kislány érdekében azért nem ártana az ovu tesztelgetés, nem is beszélek a gyógyszerről, amit szedek és teákról, amiket majd iszok. Szóval valahogy nem tudok majd nem arra figyelni. Na mindegy!
Lesz, ami lesz!!!!
Amúgy most egy hétig magunk vagyunk apával....
Dani nyaral a maminál (anyósnál). Nagyon furcsa, hogy nincs itt velünk és máris rettenetesen hiányzik, pedig csak tegnap este vittük el. Szólt anyósom, hogy leállás lesz náluk a gyárban és nem lehetne-e ott 1 hetet a kisunokájuk, hiszen úgyis igen ritkán látják:
5-6 hetente egy hétvége.
Így, most hogy egész nap magam vagyok, nekiugrok a lakás nagytakarításának. Már elkértem a keresztszüleimtől a takarítógépet és szőnyeget meg a textilbőr ülőgarnitúrát is kitisztítom, mert Dani előszeretettel issza ott a kakaót, és hát nem egyszer kicsorgatta már!! Nagyon ronda, foltos.
Na, nem azt mondom, hogy ezután már nem fog ott kakaózni őnagysága, max. jobban odafigyelek rá, és megpróbálom neki elmagyarázni mi is a helyzet!
Szóval, unatkozni nem fogok.
Magamról: piri még mindig sehol. Bizonytalan vagyok a dokival kapcsolatban, mert az utolsó találkozásunkkor azt mondta, hogy akkor menjek vissza hozzá, ha a 3 hónap Closti után sincs baba, vagy ha terhes vagyok. Na most nekem a tesztem negatív lett és a hőm sem támasztja alá, hogy esetleg korai volt. Most menjek megint vissza hozzá, hogy megint késik 1 hete, de terhes nem vagyok??? A múltkor is megnézett Uh-al és azt mondta, valóban nem vagyok terhes, van egy megvastagodott nyálkahártyám és valószínűleg hamarosan meg fog jönni. Még vártam 1 hetet és akkor meg is jött. Akkor most megint menjek el hozzá??? Most már majd azt mondja magában, hogy türelmetlen vagyok és nem várom meg soha hogy megjöjjön, hanem egyből szaladok hozzá. Vagy nem???? NEM TUDOM!!!!! TANÁCSTALAN VAGYOK!!!!!!!

Tündi!
Üdv köztünk!! Sok sikert neked is!
Én a 2. napjától szedem a Colstit és napi 2x1-et. Ez lesz a 2. hónapunk, ha végre megjön....
Csak a Clostit szeded? Nem gondoltál még gyógyteákra? Én még azt vetettem be a biztos sikerért.
Amúgy hol tartasz most a ciklusodban??

Annus!
Nagyon jók a képek! Szuper lett minden szoba!!!!!
A bordó háló nekem is nagyon tetszik( de nem tudom, hogy most lett nektek bordó vagy ezelött volt? mert 2 fajta hálós képeket láttam. vagy nem jól látok?), na meg az akvárium, de egyenlőre Dani miatt ilyet el kell felejtenem, mert képes lenne mindent beleszórni vagy kárt tenni benne...
A nappali sárga színe is jó, nekünk narancssárgának készült, de valahogy mégis inkább barackos lett. Balfasz volt a festő. Minden esetre, ha egyszer fesésre aduk a fejünket, tuti naracs lesz! Nálunk amúgy is az a domináns szín.

Monka!
Mi újság veled? Tudni már valami konkrét dolgot????


Többiek???? Ki hogy áll???

Kép
oriandy
 
 


Jó reggellt!
Megvan a második tesztem is! Határozottabban két csíkos! Annyira örülök! Csináltam fotót! Fel is teszem, ha sikerül...

Kép tesztek

Remélem most hogy megnyitottam a sort mindannyian követtek a pozitív tesztekkel!

Szép napot mindenkinek!
monka76
 
 


Sziasztok!
Újra itt vagyok!!!
Bocsi, hogy nem jöttem, de leltározni voltam :roll: :roll: :roll: :roll:

Micsoda tesztek Mona, halk gratula értük :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Monka!
Ez igazán szuper!!!
Most már csak irány a doki, és tuti minden!!!
GRATULA!!!!!!!! Kép
Kép

Kép

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok,

Gratula neked Monka. Azért ez már nem hiszem hogy a véletlen műve :D
Nekem holnap kellene megjönnie, hát kíváncsi vagyok rá. Kicsit fájdogál a hasam, így az a gyanúm, hogy meg is fog jönni. De olyan furán fáj a hasam, nem így szokott, így azért bizakodom. Vagy már csak ezt is bebeszélem magamnak :( Hamarosan kiderül. Ha semmi akkor felhívom a dokimat, hogy mi a következő lépés.
Hajrá mindenkinek.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon régen jártam felétek, régebben még sokat írogattam ide.

Clostit szedtem januártól, sikerült a második clostis hónapban a baba, de sajnos elvetéltem.
Most ez az első éles hónapunk, újból kezdem a closti szedését!
Két témában szeretnék tanácsot kérni tőletek:
- vasárnap vettem be az utolsó szem bogyómat, olyannak érzem a petefészkeimet, mintha két ping-pong labda lenne benne. Nyom kicsit. Néha még szúr is. Ez normális?
- a másik pedig hogy azt olvastam itt a neten, hogy a clostilbegyt szedése nagyon nagy százalékban sárgatest-elégtelenséghez vezet. Szükséges gyógyszert szedni. Most ez komoly?
Az én dokim nem írt fel semmit, egyedül annyit mondott hogy elvékonyíthatja a méhnyálkahártyát, nem volt szó semmiféle sárgatestelégtelenségről. Lehet a babóm is ezért ment el?
Szerintetek?

Köszönöm előre is!!!!

Ja és NAGY NAGY GRATULA az új Clostis babócáknak és anyócáknak!!!!!!


Üdv:
Nyusz 8)
nyuszifülû
 
 


Sziasztok

Monka óriási gratula, ez aztán tényleg pozitív, vigyázz magadra.

nyuszifül, én sem szedek semmit a closty mellett, nekem azt mondta a dokim hogy ha terhes vagyok akkor rögtönmenjek és kezdjem el az utrogestánt.

Hát lányok én csak nem bírtam ki és csináltam lh tesztet a 15.naptól. 13. napon voltam ugye a dokinál akkor 17 mm-es volt a tüsző. Most tegnap meg ma igazán fájt a hasam. Együtt voltunk a 14 és a 15.napon, tegnap nem. Ilyen lett az lh teszt. Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok lányok!
Monka76:gratula a zebra teszthez! Irány a doki!

Képzeljétek,most csináltam énis egy tesztet,mert 5 napja késik,és +++++++
2 csíkos lett! Még halkan mondom csak,reggel csinálok mégegyet,nagyon izgulok!
Puszi mindenkinek
misszike
 
 


Sziasztok!

Még új vagyok itt, én is clostit szedek 2 hónapja. Mindkétszer volt peteérésem, de a múltkori ultrahangnál (23. nap)azt mondta a dokim, hogy a mhny.nagyon vékony (6 mm), így nem tud megtapadni a babó.
Az lenne a kérdésem, hogy mit tudnék csinálni, hogy ez megvastagodjon?
Az előző terhességemnél is szedtem, de akkor sosem nézte, hogy mennyi a mhny. vastagsága, nem tudom ez a problémám akkor is lehetett e vajon.
ranita1979
 
 


Gabi!

Ezek jók nagyon!!!Remélem hogy beletaláltatok!!!

Monka!
Gratula mégegyszer!!Mikor szándékozol dokihoz menni?


Nyuszifül!
Én nem hallottam arról hogy ez sárgatest elégtelenséghez vezetne...a szurkálás szerintem normális...Sok sikert neked is!Én is valószínű utrot kapok majd,szintén a vetélésem miatt...

Csige-bige!
Drukk drukk!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andy!
Szerintem várj türelemmel!Még ne szaladgálj a dokihoz!!!

Én szerdán fogok menni hozzá,szerencsére még be tudott tuszkolni!Azt mondta menjek most,megbeszéljük a továbbiakat!!Kíváncsi leszek!

annus11
 
 


Misszike!!!

nagy nagy gratula!!!Látom beindult a baabeső itt is!!!

Ranita!
A peteérés után igyál palástfű teát.Elképzelhető hogy akkor is vékony volt,bár ezt így nehéz lenne megmondani....

annus11
 
 


Annus!
Iszom, mióta elkezdtem a gyógyszert, de ezzel produkáltam ezt a 6 mm-t. Valami más ötlet esetleg?
ranita1979
 
 


Annus drága vagy köszi!
Még magam sem hiszem el,pedig egyfojtában a tesztet nézem,nehogy halványuljon. Már gyagyásvagyok!

Reggel tesztelek még egyet,aztán irány a doki!
Pusza
misszike
 
 


Misszike óriási gratula neked is.

Hurrá megindult itt is a babaeső, remélem hamarosan mindenki a kétcsíkkal jön ide. De jó lenne.

Mindenkinek megy a drukk.


Annus szerinted a teszt alapján megvolt a repedés?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hallottam még azt hiszem az aspirinről. Lehet, most hülyeséget írok, mert mondjuk nem tudom a kettö hogy vág össze. Erről nem tudtok semmit?
ranita1979
 
 


Annus drága vagy köszi!
Még magam sem hiszem el,pedig egyfojtában a tesztet nézem,nehogy halványuljon. Már gyagyásvagyok!

Reggel tesztelek még egyet,aztán irány a doki!
Pusza
misszike
 
 


Az aspirinről én is hallottam,de nem tudom pontosan azt mire szedik...


Gabi!
Szerintem a 15.nap volt pozitív,akkor elméletileg másnap volt pé vagy ilyesmi!


Andy!
Te kérdezted ha jól emlékszem...szóval eddig fehérek voltak a falak mindeütt.Az ugyan az a szoba!2 háló van és a nappali.A másik háló még nincs kész,az zöld-sárga lesz!

annus11
 
 


Misszike gratulálok!!!
Olyan jó, hogy elkezdődött egy pozitív sorozat, remélem így is marad!

Csige-bige
Fura hasfájásom nekem is volt, állítólag a méhszalagok nyúlhatnak ilyen tünettel...

Holnap elutazunk 5 napra Horvátországba a tengerpartra, utána gondoltam várok még egy hetet és akkor elmegyek a dokimhoz. Ha minden rendben akkor talán már szívhangot is hallok.
Szerintetek az túl későn van?
Bár ma épp rendel, lehet hogy felhívom, tizenx éve hozzá járok már. Biztos megmondja telefonon is, ha tennem kell valamit...

Többieknek kitartás! Biztos meglesz a nagyon jó eredmény! Semmi izgalom, csak pozitívan! 8)
monka76
 
 


Na a következőket találtam a vastagításra:
- sok folyadék
- baby aspirin
- joghurt
-sok fehérje
-méhpempő

annus11
 
 


Olyan is van, hogy baby aspirin? És most ezt így kellene kérnem a gyógyszertárba? Tudom, hülye kérdések, de erről így még az életbe nem hallottam.
ranita1979
 
 


erről én se...nem tudom mi az a baby aspirin.....

annus11
 
 


Misszike!
Hatalmas gratula a pozitív tesztekhez :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Egy mérnök, egy könyvelő, egy patikus, egy informatikus és egy köztisztviselő el akarja dönteni, hogy melyikük kutyája bír a legkülönlegesebb képességekkel.


Elsőként a mérnök hívja magához a kutyáját: "Derékszög, mutasd be, mit tudsz!"
A kutya elkocog egy fekete táblához, gyorsan felrajzol egy négyzetet, egy kört és egy háromszöget.


Ezután a könyvelő is odaszólítja a kutyáját: "Aktívpasszív, na mutasd csak be te is, amit tudsz!"
A kutya kimegy a konyhába, visszajön tizenkét sütivel, majd elrendezi azokat négyesével 3 oszlopba.

A patikus erre azt állítja, hogy az ő kutyája még ennél is jobbat tud:
"Hőmérő, add elő a számod!"
A kutya kinyitja a hűtőt, kivesz egy liter tejet, elővesz egy 10 cl-es poharat és beleönt pontosan 8 cl tejet úgy, hogy egy csepp sem megy mellé.

Az informatikus szerint ez semmi, az ő kutyája ezt simán lepipálja.
"Keménylemez, nyűgözz le minket!"
A kutya leül a számítógép elé, bekapcsolja, lefuttat egy anti-vírus programot, elküld egy e-mail-t, letölt egy új játékot.


A négy ember a köztisztviselő felé fordul és megkérdezi: "Na és a te kutyád mire képes?"
"Kávészünet, mutasd csak meg nekünk a köztisztviselők képességeit!"
A kutya feltápászkodik, megeszi a sütiket, megissza a tejet, mindent letöröl a számítógépről, megdugja a mérnök kutyáját, azt mondja, hogy közben megsérült a háta, kiállít egy jegyzőkönyvet a munkabalesetről és elmegy hat hónap betegszabadságra.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Afrikai küldöttség látogat Oroszországba.

A vendéglátók megmutatják az orosz rulettet: valaki a halántékához tart egy forgótáras pisztolyt és elsüti.
- És mi ebben a rulett? -kérdezik az afrikaiak.
- A hat golyó közül az egyik igazi.
Nem sokkal késôbb az oroszok mennek vendégségbe.
- Nekünk is van ám rulettünk! - dicsekszenek az afrikaiak.
- Tényleg? És milyen az?
Erre behívnak hat csinos, teljesen meztelen színesbôru nôt és
letérdepeltetik ôket körben.
- Uraim, parancsoljanak! A hölgyek franciásan, furulyázva szeretik..
- Rendben, ez nekünk jó, de mi ebben a rulett?
- Hogy az egyikük kannibál...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Teszek fel nektek képeket. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!

Még mindig nagyon irigykedem ám :wink: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuzsanna,Gabi1 köszi mindenkinek ám a drukkot!
Reggel újra tesztelek,(csak nem múlik el),mert már ilyen gondolatok gyötörnek! :roll:
Nagyon szeretnénk ezt a babyt! Úgy tűnik nekem a Closti helyett a Nerional jött be! Illetve Closti+Merional!
Pusza mindenkinek!
misszike
 
 


Ha a reggeli is + lesz, felrakod a képet ide??,

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?