Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Bocsi, még egy... EZT A VIKI KEDVÉÉRT!!! :lol: :lol: :lol: Lásd , hgoy nem mostoha a drága :lol: De nem bullm. Viki, hanem CANE CORSO!!!! :wink: Persze mindenki annak nézi, de nem ő egy igazi olasz pasi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


ja, és elkészült az új weblapunk. Persze még nem végleges, de nagy része már megvan, ha van kedvetek nézzétek meg!!!!

http://www.smilingthunder.xux.hu/
(ez az előlap, csak még nincs összekötve)

http://www.smilingthunder.xux.hu/home.html

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 



Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 

 
 

Sziasztok,

Nagyon édik a képek. Balázs ahogy néz :9 Megzabálom :) :)


Stuttgatba repülünk és onnan autóval azt hiszem Nordheim???

Megyek alukálni :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Jahra
Akkora egy bunkó vagyok meg sem köszöntem a kuponokat!!! Megérkezett, köszi, be is váltottuk!!!!! :D

Babatali hoolnap? juhéééééé Hova is kel menni? ki hányra érkezik és kik jönnek???

Boncsi tiszta nyűgike, de ez van, kicsit többet lóg rajtam, nem nagyon van el sehol...deház ezért vagyok az ő anyukája :D

Lányok
eddig Pampers pelust használtunk, de mióta így izeg-mozog folyton kijön belőle a pisi, a tépőzár enged ahogy forog, mozog és mindig tiszta pisi minden..nincs valami jó ötletetek, milyen pelust használjunk???

Képzeljétek! fölül boncsi kúszásból..na akkor nem sír...ülve jobban tetszik neki a világ :D

Hétvégén 11 eseményt forgattunk le, éjjel megvágtuk, megszerkesztettem őket, de készen vagyunk..juhéééééééééjó fáradt vagyok, menstru még sehol, szóval lehet tényleg baba van..már tonnaszámra vesszük a különböző nescafékat, mert mindegyiktől rosszul vagyok..csak ma reggel esett le, hogy ez leeht a babától lesz??? Ja és olyan mennyiségű kolbászt ettem meg és kovászos ubit, hogy úúúú..végre kezdtek leszivárogni rólam a ikók, erre???? :shock: Nem tudom mikor hívjak fel dokit, Várjak még? szerintetek????

Na remélem ma már nagyobb lesz a fórumon az élet!!

Hahó mindenkinek!

Kép
dytt
 
 


Era
Balázs fotójára vagy 50-szer visszamentem..hát ez a nézés, hihetetlen, kis játékos, huncut, ennivaló, imádooom!!!!

Takarítás
Két naponta söprök, felmosok, régen szombatonként kipucoltam ától cettig az egész lakást, de már nem vagyok ilyen :oops: ha látom poros valami, ripsz-ropsz letörlöm, nincsen naphoz kötve és főleg nem egy nap alatt csinálok mindnet, kis ez egyik nap, kis az másik nap...de nincsen kosz, de nincsen múzeumi rend sem!!! Evvan!

nekünk nincsen kutyink, de kikérem magamnak a nem kutyások nevében Era!!!! :D Csak viccelek persze, nen vagyok felháborodva ám...!!!
Engem nem zavar, sem kutyi, sem szőr, se nyál, semmi... :D főleg hogy régen skót juhászunk volt és nagyon szeretem a kutyákat, de nem egy 30 valahány négyzteméteres lakásban :D

Kép
dytt
 
 


Anika kis vidámpark már úgy tudom, hogy nincs.
Mona! Szorítok értetek! Gyertek el babatalira! Várlak titeket!
Banyus! Nyafi kutya az első két napban mikor hazajöttem el akart pusztulni. De szó szerint. Nem evett, ivott, sétált. Majd rájött, hogy ugyan a szívem Gigié, de ő a szívem csücske. Így azóta jóban vannak. Volt, hogy a kislány elsírta magát, ő meg odaadta a kis koszos maciját, benyomta anyósom és Gigi közé, hogy az majd megnyugtatja. Imádom a kutyát. Most is voltunk Veresegyházán a hétvégén, végig mellette volt, ha meg nem akkor öt percenként ment ellenőrízni, hogy megvan e még a gyerek. Gigi imádja, ha ott van mellette simizi, ha nem akkor élénk sikkangatásokkal hívja magához, amire vagy odamegy Nyafi vagy nem, mindenesetre látom, hogy észreveszi.
Dyt! Nekem jó az orvosom, az örsön rendel, az uzsokiban szül, 5000-et adtam neki vizsgálatonként, ha érdekel…Ja és GRATULA!!!
Anika! 6 és fél hós adat: 7600gr. És 67cm.
BABATALI! Kedden 1től, nálam! Kinek kell még cím, meg telószám?
Drienn! Ismerősöknek van, de a gyerek jobban kultiválja a rendes babakocsi tologatást, mint a járássegítőnek a tologatását!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Mona!

Nagyon drukkolok hogy mindne rendben legyen, jobb is ha túl lezstek a műtéten és utána szépen tud gyógyulgatni kicsi Milu. Egy másik topikba is volt egy szívbetegséggel született kisfiú és őt azonnal megműtötték aa születése után 1 héttel, már haza is mentek úgy olvastam és jól van. persze nem könnyű, elhiszem hogy ki vagy borulva. Remélem hamarosan jössz a jó hírekkel, nagyon aggódunk értetek úhogy kérlek ahogy tudsz valamit gyere. Azért remélem szállás ide vagy oda Milu mellett lehetsz, a gyereknek is jobb ha ott vagy. ha szállást nem is kapsz az ágya mellett ott ülhetsz gondolom, esetleg váltsátok egymást a férjeddel, nagyszülőkkel, és akkor mindíg tud mellette lenni valaki.

Dytt!

Berti is egy 3-4 perc után előjött halvány második csíkkal kezdődött :lol: Pár nap múlva csinálj még egy tesztett de szerintem gratulálhatunk:)

Én csak a 8. héten voltam dokinál, jobban szeretem ha már van szívhang mikro nézzük :D A belvárosban rengeteg doki van de nehéz ajánlani mert mindneki más stílust szeret. (vizsgáljon sokat vagy legyen lazánn, megmondja mennyit kér vagy adsz amennyit akarsz stb) De izgi, hohy másris ilyenekről beszélünk 8)

Era!

Képzeld Berti egyik napról a másikra teljesen megbarátkozott a kuytákkal. Egyik nap még visítva sírt ha csak megláttaőket, másik nap meg ment és húzta a szőrüket. Most egyfolytában molesztálja őket ha teheti :lol:

Amúgy is nagyon begyorsult berti, úgy mászik olyan sebességgel hogy alig érem utol, állandóan kipacsálja a kutya vizet :roll:

Mi hétvégén apósomnál voltunk, hát én nem vagyok egy tisztaságmániás, de ott úgy kezdtem hogy felmostam domestossal :roll: , mert Bertit nem lehet már ölben tartani, bejár mindnet és ami ott van:( Így is fekete lett a zoknija és nem győztem mosni a kezét. Szóval adtunk az immunrendszer erősítésnek. A birkáktól viszont fél, amint bégetnek már sír is, na van még mit megszoknia. Emma viszont ki sem jönne ha rajta múlna a birkaólból.

Anita!

Most már egyben van a ksi és nagy vidámpark. A belépő 100 cm alatt ingyenes, 100-140 cm-ig 2500 a felett 3900 Ft. És ezért mindnere fel lehet ülni ahányszor akarsz. De 3 éves kor előtt nem érdemes kifejezetten gyereket vinni, max úgy hogy többenmenni ha te akasrz szórakozni és akkor agyerkőc meg csak úgy ott van valaki mindíg vigyáz rá.

Tali: Én nem hiszem hogy mi megyünk, itt van keresztanyukám, holnap reggel megy ugyan haza, de Emma most nagyon oviba akar menni mert utolsó hét a szünet előtt és a múlt héten nem volt ugye, így most kihasználja. Meg Berti is örül hogy hazaértünk, ,kicsit sok volt neki a program az elmúlt napokban (pénteken játszóházban voltunk, meg ugye a hétvége). De majd reggel még meglátom azért. De a következőre tuti megyünk :wink:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Banyus: köszi a képeket, a jobboldali képen tényleg látszik, hogy nem bullma :oops: . De attól még nagyon bírom! :)

Dyt: menj el dokihoz! Vagy esetleg vegyél még egy tesztet.

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok!

Mona! Remélem minél hamarabb túl lesztek ezen a betegségen és Miluka teljesen meggyógyul. Ha esetleg tudunk bármiben segíteni, akkor szóljál nyugodtan.

Dytt! Úgy örülök, hogy lesz egy kisbabi a sok "nagy" között.

Banyus! Nagyon menő kispasid van! A nagypasid meg olyan édi az ablakban a hálószobás képen. Először észre sem vettem, úgy elrejtőzött. :D

Lillának ez az új fintora:
KépElőtte
KépUtána
Vendég
 


Sziasztok!

Nyafi,oké, értem, akkor holnap megyünk 1re :lol: :lol: :lol:
NAgyon jó, hogy így elvannak a blökivel. Remélem Balázs is előbb utóbb így lesz. Manó, akkor ezek szerint még van remény :wink: Habár a nagy kutyát elviseli, azzal nincs gond, a lábát is megszagolhatja, meg a nem túúúl szeleburdi bullit is bírja, persze tisztes távolságból.. hmmmm.... Barni is ilyenkor már gyűrte őket:-)

Lafie, nagyon cuki Lilla!!! Látom Ő is tud pofákat vágni:-) Na igen, beugrott Barni a képbe :lol:

Nagyon jó ötlet volt ez a 8 hó összeválogatás. Ma ezzel szórakoztam:-) ugyhogy egyenlőre még kupi van:-) köszi Dytt!!!! :twisted: De megérte, fel is teszem. Na meg a mai motorozóst, mert annyira zabbantani valóak.

Manó, Lafie gyeretek Ti is!!! :!:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Kép Kép

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Ja, és járássegítő. Asszem már írtam. Nekem Barni nagyon szerette, azzal tanult meg járni, én nem sétálgattam vele, csak nagyon-nagyon keveset. olyan 9,5 hósan állt fel, és 11,5 hósan indult el magától. És kb. 3 hét alatt indult el a tologatással. Persze a székeket, nagy kartondobozt is nagyon csípte tologatni :wink:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok!
Pár napja nem írtam, jó sokat írtatok, telejegyzeteltem egy noteszt :D
Zizi elaludt (igaz már vagy egy órája, mert kb. eddig tartott mire mindent visszaolvastam) előtte mentek a klímaszerelők. Juhééééjjj :D :D :D Nem kell végre megdöglenünk a melegtől. Egy szépséghibája van a dolognak, hogy a szoba túlvégére kellett szerelni a beltérit, mint ahol a kültéri van, és egy bubi vastag csatorna megy végig a szobafalon, pont szemben, ahogy belépsz a szobába. Szóval megesett az első csorba a lakáson. Esztétikailag mármint. Ez van, a szépségért meg kell szenvedni... ja ez ide pont nem jó :D

Akkor ki jön holnap? Nagyon kíváncsi vagyok rátok, pl. arra is, hogy milyen a hangotok. Banyusnak pl. mélyet képzelek el, de a legtöbbször teljesen más szokott lenni, mint amit elképzelek.
Manó ne már, hogy nem jöttök!!!! Pont te nem jössz? Nem csináld már, plííííz, gyertek! Gyertek, gyertek! Szerintem mindenki szeretné már megismerni a Manó-Emma-Berti triót.
Babuci? Anika? Dyt? Lafie? Ágnes? Akkor ti tuti? Babuci, ne lapíts napok óta! Gyere te is!

Vasárnap megvolt a keresztelő, jól sikerült. Mostmár Zita "Isten gyermeke".:) Majd teszek fel képeket is, csak a húgom gépén van egy csomó, és ő szerdán jön majd hozzánk. Zizi kapott egy tök édes kis fülbevalót. Eddig totálisan ellene voltam, hogy kilőjük a fülét, de ahogy odatettem neki, annyira helyes volt vele... Azért várok még, legalább minimum addig, amíg megnő egy kicsit lányosra a haja. De lehet megvárom, amíg ő kéri, ez volt az eredeti tervem is.

Jó, hogy most merült fel a takarítás téma, ugyanis eljutottunk arra a pontra, hogy Zitus hasonkúszva bejárja a lakást ától cettig. Után úgy néz ki a bodyja, mint a felmosórongy, de szó szerint. Én sosem voltam takarítómániás (hetente 1 porszívó max, 1-2 felmosás), de ha nem akarom a gyereket napjában 5X átöltöztetni, akkor kénytelen vagyok, kicsit nagyobb aktivitást mutatni takarítás terén. Most úgy néz ki, hogy hetente 2X porszityózás a szobákban, a követ viszont mindennap feltörlöm. Még így tiszta kosz lesz a kiskirálylány.

Amúgy még szoknom kell az érzést, hogy leteszem a szobában, majd pár perc múlva megjelenik mellettem a konyhában, a lakás túlvégén. Persze már előre hallom, ahogy csattog a kis tenyere a kövön, mellé élénken szuszog, majd megjelenik a vigyori pofija az asztal alatt. És ha bánata van, akkor mellé banaszos hangon mondja, hogy babababa, és jön-jön, amíg el nem éri a bokámat.

Valamelyik nap megint nagggyon belelovalta magát a bőgésbe, gondoltam gyorsan lefotózom az előnytelenebb oldaláról is, erre a gép láttán nem bedobta egyből a húszdolláros mosolyát!
Tessék:
Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


Majd jövök még, egy csomó dologra akartam még reagálni, de most muszáj kicsit pakolnom itthon, meg megyünk sétálni is, úgy hallom felébredt a kis diktátorom.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Banyus! Az utolsó motoros kép annyira de annyira de annyira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imáááádom!

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Végre sokat írtatok. :)

Era
a motoros kép nagyon tetszik és a montázs is. És Balázs nagyon aranyosan néz.

Lafie
Lilla szép kislány nagyon.

Manó
Köszönöm, rendben, persze még van idő a vidám parkig. Állatkertbe majd szeretném elvinni nézelődni.

Jahra
Mi beszereztünk egy könnyebb kocsit, 5 kiló, nem ernyőre, hanem lapra csukható, de ugyanolyan jó, Hauck. Az újszülöttkocsinak nagy és nehéz, azt a következő babának félretettem. :) Köszi a linket, de szerintem, ha megyünk ősszel Angliába, akkor a Ryanair-rel fogunk repülni.

Nyafi
Sajnos mi nem tudunk menni a találkozóra, mert nem készült el az autó és vonattal messze vagyunk nagyon. Éppen Temesváron. Már a múlt héten akartam Dunaújvárosba menni, de 1gy nem tudtunk. Tesóm hamarosan szülni fog, szeretnék ott lenni a közelben. :)

Csikken
Ott még nem jártam.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tusi

Sajnálom, de mi nem jövünk, remélem a legközelebb igen.

Zita nagyon édes. Jaj, Apor hogyan néz ki, ha ordít, tényleg még le sem fotóztam. Majd ezután. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

A fotók nagyon jók ismét!

Dytt, nem kellene neked kicsit visszafogni a munkatempódon? És kávé helyett pihizni néha? Persze én meg túl óvatos vagyok mindenben, de én biztos kevesebbet dolgoznék, legalább az első néhány hónapban.

Pelenka: szerintem a Pampers sem nagyon rossz, csak ami kg-ok rá vannak írva, az nem megfelelő. Azt hiszem a 3-as pelenkaméret 6 kg-ig volt írva, és nekünk 5 kg-os súlyig volt jó, utána minden kifolyt belőle. Amúgy a Huggies Super Flex jobb szerintem és egy lehelettel olcsóbb is.

Jajj, ma annyira olyan idő van, amilyet én szeretek: meleg, napsütés nélkül! Bocsi attól, aki holnapra kánikulát szeretne, de én nagyon szurkolok, hogy ugyanilyen idő legyen holnap is!

Állatok: macskákról konkrétan olvastam, hogy egy éves korig ne legyen a gyerek közelében. Kutyáról nem írták. Hát nem tudom. Biztos van előnye is hátránya is.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


A talin ki meddig marad? Mert én max ovi után tudnék eleindulni, tehát kb 2-1/2 3-ra érnénk oda, ha megyünk.

Era!

Én sem gondoltam még pár hete :lol:

Ágnes!

Annyi mindnet írnak hogy mit nem lehet :roll: A macskások biztos mega macskákat védenék meg. Engem a saját kutyáim nem zavarnak, de pl apósomnál ahogy írtam a birkák, meg a tyúksz@ros udvarról való lakásba berohangászás nálam is kiverte a biztosítékot, és egy alapos domestosozásig nem tettem le a gyereket, mire a férjem kiakadt hogy pár gyerek felnőtt náluk is :oops: És tulajdonképpen igaza van, csak hát mindnekinek más a tűréshatára. Lehet van aki nálunk sem tenné le a gyereket hogy az egyik kutya bejár.

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Pelenka: én már több mint egy hónapja 4-est használok Bertinek a pampersből, sosincs baj vele. Én úgy vettem észre már Emmánál hogy alsó határon kell cserélni pelust inkább, tehát a 4-es 7-kg-től van, én amikor 7 kilós lett át is álltam arra.

Tusi!

Bertinek csak a zoknija szokott kriminálisan kinézni 8) Mondjuk ő már főleg mászik, lehet ezért. Amíg kúszott nem nagyon ment ki a szobából, de most már akkro is kimegy a konyhába ha ott sem vagyok. :shock:

Hisztis kép nagyon jóóó, azért látszik hogy volt valami kis probléma, de egy igazi hölgy nem is engedje magát mosoly nélkül fotózni :D

Anita!

Emmát is kivittük kicsi korában de végig aludta az állatkertet :D Berti meg apósom birkájának bégetésétől is sírógörcsöt kapott :o
Apor is nagyon helyes fiatalember, nagyon tud mosolyogni ő is.

Lafie!

Kép :lol: Nagyon tetszik! Nekem ilyet egyik sem csinált soha.

Era!

A ti tesós képeitek meg szuperek, nekem nagyon ritkán sikerül olyat amin mindkét gyerek jó.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Valaki, még adatok? Ugye nem hagytam ki senkit?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Tusi, minél rosszabb az idő, annál biztosabb, hogy megyünk Csabival. :lol: Na, szóval megyünk, kivéve, ha kánikula van és tűz a nap, de a mai nap és a holnapi előrejelzések alapján ott leszünk. Én eddig úgy terveztem, 2-re megyek, mert Csabi 1 körül szokott ebédelni. Vagy mindenki 1-től lesz ott??? Mert akkor próbálok hamarabb menni.

Manó, szerintem egy órán belül senki nem fog hazamenni, ha 2-re tudsz menni, mindenkivel fogsz tudni találkozni. Gondolom én.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Anika, mi legközelebb kb 2 hét múlva megyünk csak a dokibácsihoz tanácsadásra, majd akkor küldöm az adatokat. Az viszont tuti, hogy fogunk az nincs és kilátásban sincs a közeljövőben. Így lassan de biztosan egy pozitív és egy negatív csúcsot is döntögetünk, már ami a totyogást és a fogak számát illeti. :lol:

Banyus, a motoros kép láttán apa megkérdezte, hogy akkor mikor is gondoltam a tesótémát. :o Most abban maradtunk hogy oké, ne várjunk az oviig, csak legalább amíg felépülünk meg beköltözünk, így elvileg jövő tavasztól elkedhetünk próbálkozni. Pedig én csak mutattam a képet, hogy Tőletek szeretnék majd egy kutyit, erre ez lett a vége. :lol: Úgyhogy tavasszal tesó és kutya project indul. Egyébként a férjem szétröhögte magát az ágyatok láttán.... Mondta hogy az ember így képzeli el a kisgyerekes létet, hogy összebújva, egymás hegyén hátán, de ha nálunk is így lenne nem biztos hogy ennyire "romantikusnak" találná.

Kövezzetek meg, de most bevallom, hogy én képtelen vagyok a Lackóval aludni. Egyszerűen olyan felületesen alszom ha mellettem van, hogy borzasztó. Annyira ki vagyok hegyezve, minden moccanásra ébren is vagyok. Most 3 éjszakát sem aludtunk itthon, Lackóval egy szobában szunyáltunk és én éveket öregedtem a kialvatlanságtól. Pedig annyira imádom hogy a nagy nagy szejejembe bele is halok, de aludni azt nem tudok vele. Bezzeg nappal, ha úgy alakul hogy leheveredek én is vele pihizni és rajtam fekszik, na akkor alszom a legeslegjobban, csak akkor meg mozogni nem tudok 2 napig mert szétmegy a hátam, de ki a rossebb bénja, ha ott szuszizik rajtam a világ legjobba pasija. :wink:

Na mevásároltam a nagyviús sportkocsit, hát előbb kellett volna. Bé-bé go, szürke, narancssárga csíkkal, 9e volt. Végre rendesen tud benne ülni, oldalt is nyitott így mindent lát és engedi hogy bekössem mert semmiben nem akadályozza meg a lekötözés. Az egész 4 kilo és van egy vállra akasztható szíjja, így simán felcígölök gyerekestől, cuccostól. Így is folyton ikyan vagyok mint a batyus cigányok mert bhova megyünk onnan vmi kaját, gyümit hazaküldenek velünk. De mostantól minden sokkal egyszerűbb lesz.

Holnaptól Lackóm a nagykádban fürdik, elég volt a kiskádban felállásból. A nagykádban egyelőre nem tud felálni. Most meg majd morogni fog gondolom....Holnap nálunk ablakcsere, de ahelyett hogy agyvérzést kapok az idegtől tojok az egészre. Miután minden ablakot cserélnek, nincs hova pakolni, úgyhogy lefóliázzuk hajnalban a szekrényeket aztán Isten neki fakereszt, 1 hétig takarítok, mert a szekrény is tele lesz porral az tuti. Anyuékhoz nem mehetünk mert festenek, a másik mamánál meg a többi unoka van, az kicsit zsúfolt nekünk, tesómnál kőműves van, szóval jól összeszerveztük. :twisted:

Képzeljétek, ma apa teljesen váratlanül közölte, hogy látja mennyire ki vagyok purcanva, de ő sajnos nem tud most elszabadulni, nekem meg kéne egy kis pihi meg kikapcsolódás, úgyhogy fogjam anyum meg Lackóm és szépen így hármasban menjünk el pár napra abba a babahotelbe picit feltöltődni. Komolyan meg vagyok hatva. Hogy hónapoko óta minden nap gürizik, hol szolgálatban van, ha meg nem akkor az építkezésen és még arra is gondol, hogy én kapcsolódjak ki. Pedig jó lenne vele menni, de most nem lehet. Velem ennyire csak a szüleim törődtek életemben, hihetetlen ez a pasas, pedig nem egy üntyi-püntyi alak. Hiába no, a katonamúlt ugye, de nekem pont így jó :D

Lackó benevezett a "marha laza csávó vagyok" versenybe. Egyszerűen nem hajlandó kapaszkodni. Ahogy felállt valahol egyszerűen elengedi amit fog aztán Isten nevében hajrá. Ha megfogom morog és méltatlankodik, ha elesik néz rám nagy szemekkel, de ha látja hogy nem ijedtem meg akkor megy tovább a mutatvány. Figyelek hogy úgy essen, hogy ne legyen baja, de esni muszáj hogy megtanulja hol vannak a vagánykodás határai. Ha zuhanás van tök nyugodt hangon mondom neki, hogy igen elestél babám, de semmi baj, minden rendben. Ilyenkor ő sem ijed meg és nem sír, de ha látja rajtam a kétségbeesést azonnal rákezdni, úgyhogy fegyelmezem magam a hülye "katonadolog" jegyében. De igazság szerint úgy tűnik beválik.

Na befejezem a mai nagyregényt, biztos ezer dolog még az eszembe jut, de majd akkor még jövök. Jó babatalit holnapra, lélekben veletek vagyunk! :wink:

Kép
jahra
 
 


Na itt vagyok megint.

Anika! Sajnálom :cry: komolyan. Azt hittem Magyarországon vagytok.
És a többiek? Na sebaj. Egy páran már leszünk, nekem már így is megéri elmenni. Manó, sztem jó a f3, csak gyertek! A múltkor nem azt írtad, hogy már nincs ovi? Teljesen az volt bennem. Örülök, hogy Emmát is hozod.

Jahra! Minek változott a teor száma? Lehet nekem is kéne új vállalkozói. Bár most nem ráér? Gyeden vagyunk vagy mi...

Dyt!
Úgy látom a múltkor tényleg sikerült apucit elcsábítanod :wink: Én ennél óvatosabb vagyok. Már írtam, hogy a korunk miatt szeretnénk mielőbb babát (amúgy megvárnám a 3 évet), de azt mindenképp meg szeretném várni, hogy Zizi rendesen járjon. Hogyan toljak 2 babakocsit? Én nem is tudom, hogy lehet két gyerekkel közlekedni gyalogosan. Tudom vannak testvérbabakocsik, de azok olyan nagyok. Bár múltkor már kitaláltam, hogy aput valószínűleg tartósabban iderendelem majd magunkhoz, ha lesz kistesó, hisz már most egyre jobban el van Zitussal. Neked Dyt van még 9 hónapod kitalálni! Azért nem gratulálok még, mert szeretném megvárni, hogy megvizsgáljon a nődokid. Kérjél fotót is! Nekem is megvan az 5 hetes UH kép Zitusról, ici-pici pötty, azzal a képpel közöltem annó apuval, hogy nagypapa lesz.

A menstruációt kérdezte valaki. Nekem a szülés óta 3X volt meg, és mindig pont 28 napra jött meg. A szülés előtt nem volt ilyen pontos, de lehet hogy ez is csak véletlen.

Mona!
Azt szeretném kérdezni, hogy azt sem lehet, hogy beviszel egy matracot, és azon alszol Milu ágya mellett? Engem 6 lóval sem tudnának elvonszolni a gyerekem mellől, ha ne adj Isten kórházba kerülne, főleg amíg ilyen pici, bilincselném magam az ágyrácshoz, vagy nem tudom. Ne is hagyd magad, próbálj meg mindent, hogy Milu mellett maradhass, tudod milyen bürokrácia van M.o-n. Én nem is értem, hogy képzelik, hogy egy ilyen pici baba ellegyen az anyja nélkül. Magukkal is kitolnak, hiszen sok időt energiát leköt egy pici gyerek gondozása, nyugtatása, különben hallgathatják a sírását.

Erről jutott eszembe, hogy ötödikes koromban 1 hétre bekerültem kórházba. nem volt különösebb bajom, csak merő kiütés voltam, és nem tudták mitől, ezért kellett befeküdnöm. Teli volt kisgyerekekkel és kisbabákkal. Ugye ez még a 80as években volt, amikor szó nem lehetett arról, hogy a szülő ott legyen velük, hát hogy azok a kicsik mennyit de mennyit sírtak. A nővéreknek meg persze se kedve se ideje nem volt velük foglalkozni. Én meg nem bírtam a sírásukat, meg ugye épp dajka korban voltam, így egész nap jártam ágyról-ágyra és nyugtattam őket, játszottam velük stb. Olyan aranyosak voltak. Kivennem nem volt szabad, de amikor megjelentem az ajtóban már örültek. Úgy bennem van egy két babának a pofija, olyan jó érzés volt nekem, annyira élveztem, hogy babázhatok. Persze nem tudatosan "jóságból" csináltam, hanem mert nagyon sajnáltam a piciket, meg nem bírtam hallgatni a sok sírást. Mondta is egy velem korú kislány, hogy mióta bent vagyok, sokkal kevesebbet sírnak a babák és sokkal nagyobb a csönd :D :D Emlékszem nem is akartam hazajönni... mondjuk igaziból azért, mert közben szerelmes lettem egy nagyfiúba 8) Na jól elkalandoztam...

Nyafi! A kutyusos leírásodon akkorát nevettem! A szívembe is zártam a jó öreg Nyafi kutyust.

Lafie! Annyira cukker mukker Lillácska. Ő is mindig olyan jókedélyű és nyugodt babának látszik minden fotón.

Banyus! Csaltál a montázzsal és lemaradt a pocakos fotó!

Na és is összeválogatok egy pár képet, van vagy ezer.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Jahra, jó egy kis humor így esténként. :lol:
Még két fotót akartam feltenni: Csabi kedvenc játéka mostanság a vizespalack: püföli, amitől az arrébbgurul, ő meg mászik utána ezerrel. De a piros tollam is nehéz tőle elvenni, ha egyszer magkaparintja.

Ágnes

Kép Kép

Kép
agnes2000
 
 


Jahhhhh persze. Képzeljétek itt nálunk Kaposváron az a szokás, hogy minden itt született kaposvári baba kap egy levélkét az ún. Élet Fáján a nagy parkban. Még én sem láttam csak hallottam róla. Hatalmas fát ábrázoló bronz szobrot képzeljetek el, rengeteg apró levélkével. Minden baba 1 éves kora körül kapja az értesítőt, hogy sorra került és ezen és ezen a napon ünnepélyes keretek között van az avatás. A polg. mester személyesen avat ilyenkor. Na nekünk ez pénteken lesz fél 11-kor. Majd csinálok képeket és megmutatom. :wink:

A júliusi Kismama magazint ma sikeresen kiolvastam, mert 3 és fél órát kellett sorban állnom egy hivatalban. Akit érdekel a babával repülőn utazni és a kis korkulönbség a gyereket között témakör annak ajánlom, ezekről is nagy cikkek vannak.

A júniusi számban olvastam egyébként az ambuláns szülésről mint lehetőségről. Ennek utána fogok járni. Gyakorlatilag csak szülni mész be, aztán 6 óra megfigyelés után saját felelősségre távolzol. Ha benne van a dokid és a gyerekorvos is akkor elvileg megoldható, főleg ha nem első szülés és az első is simán ment. Mivel én olyan szerencsés voltam, hogy (szerintem) könnyen szültem abszolút felcsigázott a dolog. A kórházi 4 nap volt maga a rémálom. Hosszú, régen volt, beszéltünk már róla, nem részletezem. Beszéltem a szülésznő sógornőmmel és azt mondja szerinte nyugodtan kezdjem körbejárni a témát, ha anno lesz erre lehetőség, akkor vállalja a 4 napos otthoni felügyeletet, a férjem be tud vinni a napi kontrollra, a gyerekorvos meg tutira kijönne minden nap. Ahogy ebbe belegondoltam máris megjött a kedvem az azonnali újabb szüléshez. Mindenképpen csak és kizárólag kórházban szülök, csak ne kelljen ottmaradni.....mi a véleményetek?

Jó éjt!

Kép
jahra
 
 


Ágnes!
Milyen nagy már Csabi! Ez a vizespalack nagy ötlet! Zita mindennel imád játszani, ami alapból nem játék. Még régebben írta vki a tízes zsepit, na az nagy favorit azóta is. Tollal Zizi is szívesen játszana, de azt hamar elveszem tőle, mert nekem kicsit veszélyesenek tűnik, úgy tolja be a szájába rögtön.

Azt akartam még nektek írni, hogy Zitus rákapott az esztelen pancsolásra. Ahogy az apja beteszi a kádba, mintha átesne egy másik dimenzióba, réveteggé válik a tekintete, teljesen kizárja a külvilágot, és elkezdi eszementen csapkodni a vizet. A kiscsaj dülöngél össze-vissza a nagy lendülettől, Tibi ujjheggyel tartja, mert a közel nem mer menni hozzá, zuhanyfüggöny elhúzva amíg lehet, a fogával tartja maga előtt, hogy legalább a gatyája ne legyen vizes. Még az ablakon is folyik a víz. Sokszor és jó hangosan szólni kell Zizinek, hogy észrevegye más is van rajta kívül a fürdőszobában, akkor rád néz, fülig érő szájjal kurjant egy hatalmasat, majd folytatja a csapkodást. Múltkor akkorákat csapot, hogy közben többször is abbahagyta és fájdalmasan nézte a tenyerét. Ilyenkor mondom azt, hogy a világ legszórakoztatóbb dolga a gyereknevelés :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tusimi
 
 


Tusi, csak annyit mert ez fontos, hogy megváltoztak a teáor számok vagy mi a szösz, mert eu-sodik ez is és volt egy hosszú türelmi idő ami ma éjfélkor járt le, hogy kicserélje az ocsmányiroda. Ez ingyen van. Ha nem csináltatja meg az ember, akkor fél misi a büntetés, mindezt én pénteken délután tudtam meg, de igazi és pontos részleteket nem tudok. Kell lennie szerintem még lehetőségnek a cserére csak gonolom az már pénzbe kerül. Nem akarlak félreinformálni, de a legjobb amit tehetsz az az, hogy felhívod a könyveéőd és rákérdezel. Amúgy szólnia kellett volna szerintem. Az enyém szólt, csak az utolsó utáni pillanatban.... :twisted: Nem számít hogy gyed-en vagyunk, mert attól még a munkahelyünk a vállalkozás.

Kép
jahra
 
 


Jahra!
Megértelek, nekem is rémálom volt a bent töltött 5 nap, főleg, hogy én előtte 3 nappal már befeküdtem a túlhordás miatt. Bent egyszerűen nem lehet pihenni, én úgy jöttem haza, mint egy zombi, egy hétig tartott legalább, mire magamhoz tértem. Ha így meg tudod oldani, hát rajta. Egy szülésznő rokon óriási segítség. Én mondjuk nem mernék 6 óra után hazajönni, de 2 nap után már igen. Mondjuk ha besárgul, akkor vissza kell vinni, bár ha Lackó nem sárgult be, valószínűleg a második sem fog.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Nem tudom, én tavaly nyáron cseréltem a vállalkozóim, a tevékenységi köröm is változott, gondolom csak szóltak volna az okmányirodában. Minden más sz*rért szóltak, belekötöttek az élő fába is, nem részletezem, egy iszonyú bunkó és rosszindulatú ügyintézőt fogtam ki, szóval gondolom mondta volna. Jó könyvelőm van amúgy, gondolom szólt volna ő is, de rákérdezek azért.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Hát akkor elmondom, hogy engem meg haza akartak küldeni a kórházból a 3. nap, mivel ugyebár az a gyakorlat, de én kértem, hogy maradhassak még egyet. Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Tusi! NEm lapítok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon nagyon szeretnék menni a babatalira, nagyon fűzöm a férjem, hogy vigyen fel, de nem tudja, hogy holnap kell-e mennie Pestre :? :? :? Ugyhogy a vak szerencsében bízom csak... Tusi vagy más vállalkozó szellem, aki a Hungária-Thököly sarkáról esetleg el tudna vinni minket - ha odáig eljutunk - tudna írni egy tel.számot, hogyha fuvarra lenne szükségünk?

Bocsánat, de nem tudom végigolvasni most a hozzászólásokat, de

Dyt!
Millió gratula! :wink: Lassan mi is elkezdünk próbálkozni, hátha a következő gyerkőc is így kéreti magát, mint Hanna bébi... :)

Banyus!
Eszméletlen ez a Balázsos-nézés :lol: Tiszta csajozós pasas
:lol: Sztem két ilyen fiúval felkötheted a gatyád, hogy mennyi csaj fog megfordulni nálatok :D

Most megyek, remélem holnap talizunk a többséggel!

Kép

KépKép
babuci99
 
 


én egy kicsit megspékeltem a sorozatot, ha már szóba került a teszt meg az első UH:
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Sajnos mi biztos nem megyünk ma a talira, tegnap hívott este a tesóm, meghalt az anyukája (apukám első felesége) és megkért hogyma vigyázzunk a fiára hogy tudjanak menni intézkedni. Szegénynek pont ma van a 10. szülinapja ráaádásul.
Hát ez van.

Ágnes!

Berti is szeret mindkettővel játszani, palackkal és tollal is.

Kórházból a 3 nap is sok volt nekem is most másodszor pláne, mivel végig velem volt a Berti, alig vártam hogy kedd reggel legyen. Meg másodszorra már azért is nehezebb a bent töltött idő mert ugye van otthon egy nagyobb aki alig várja hogy hazamenj. Emma már 5 éves volt mégis majdnem sírt az első nap mikor mondtam hogy én ott alszom, és mindne nap be kellett hozni és ott randalírozott az ágyamon :roll:

A montázsok nagyon jók, nekem egyenlőre nimncs türelmem ilyenekhez 8)

Jahra!

Mi sem tududnk a gyerekekkel egy ágyban aludni, max akkor szoktam Emmával ha a férjem elutazik, akkor oké, de kettőnk közé sosem vesszük őket. De valahogy nem is volt rá igényük sosem, nem is értettem soha aki mesélte hogy ott alszanak az ágyukban meg nem a gyerkőcök, nekem ha álmosak akkor az ágyukban is alszanak ha meg nem akkor a miénkben sem :shock:

Képzeljétek tegnap mit csináltam szegény Bertivel :( Emma behisztizett mert kereste este a jégkrémet a hűtőszekrényben és türelem az ugye semmi, én pakoltam épp be a kocsiból a Bertivel a kezemben mert akkro jött haza a tornáról, szóval kirántotta a mélyhűtő fiókját a konyhakőre és ott üvöltött mint az őrült, erre tök ideges lettem, és ahogy lehajoltam hozzá Berti fejét bevertem aaz ajtófélfába :cry:
Épp a bal szemöldökén lett egy nagy púp, persze elkezdett ő is ordítani :roll: Lejegeltük alig látszik szerencsére, de ha valaki nem akar hamar ksitesót akkor nézze meg az én együtt hisztiző kölykeimet és garantáltan vár még :D Ha meg hamar akarttok akkor nézzétek Era fiait :wink: Berti nem rossz fiú mondjuk, ő szegény még jó hogy sírt ha egyszer fejbe vágom :oops: , de Emma nagyon nehéz eset, egyszerűen néha azt érzem csődöt mondok vele kapcsolatban. :cry: Na ezért lett nekünk 5 év korkülönbség :oops:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Mondjuk Berti meg ezekkel az éjszakákkal szórakoztat, Ugye 5 napig aludt megint éjjel. Utána kelt, tegnap éjjel fent volt 1/2 1-1/2 2-ig, erre most éjjel meg 8-kor ellaudt, éjfélkor evett, aztán 3/4 5-kor úgy döntött ő felébredt. Mondjuk ki nem vettem az ágyából, ott játszott de hát aludni már nem tudtunk ott gagyarászott, kb 3/4 6-kor mrá elkezdett panaszkodni akkro kivettem. Emma 10-nél előbb nem alszik el, mire én ágyba kerülök éjfél, szóval remélem ebből a hajnali kelésből Berti nem csinál rendszert mert nagyon morgós leszek. Ennél még az éjjeli evés és utána 7-ig alvás is jobb volt.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Jahra!

Egyébkénta másik topikban ahová írok (Emmával egyidős gyerekek) ketten is megcsinálták a msáodik gyerekkel ezt az ambuláns szülést, nem volt gond. Épp a nagyobb gyerekek érdekében döntöttek így.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Nyafi
Küldenél nekem címet, telszámot?

köszke!!!

Kép
dytt
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
meli78
 
 


Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy így szurkoltok, jól esik. :lol:

A szívműtétes babáknál nagyon komolyan veszik a szülői bennlétet, amíg a 4. emeleti inzetíven lesz a műtéte után BE SE MEHETEK HOZZÁ!(csak telefonon érdeklődhetek vagy személyesen)!Ez akár több nap is lehet!!!!!(na ezt,hogy fogom kibírni, nem tudom!!!)
Amikor lekerül a 3. emeleti intezívre, akkor 3 óránként BEMEHETeK, ÉS 3-6 IG, KÉT EMBER IS BENN LEHET VELE!
És amikor onnan is lekerül a 2. emeletre, az ún. hotelrészlegre, akkor SEM LEHET VELE EGY SZOBÁBAN ALUDNI, CSAK OTT LEHETEK REGGEL 7-TŐL ESTE 9-IG.(egyszerre csak egy ember)
És ha szerencsém van(hétfőn derül ki, amikor már megyünk be) és kapok anyaszállást(az az épületben van a fdsz-en), akkor Talán meg tudom fűzni a nővéreket, hogy amikor hajnalban felébred, szóljak le nekem és Talán engedik ,hogy felmenjek megnyugtatni!

Szóval nem olyan egyszerű, mint gondolná az ember!

Ági:Igen, ha megműtik és minden ok, akkor a mája is rendbe jön!

Manó:Nem mindegy, hogy milyen szívbetegség, amiénk 50000-ből 2 gyereknek lesz

Mozgás:Még Miluka is csak forog ezerrel, illetve vetődik és néha kicsit kúszik. Meg, ha félig ölben van folyton felül.Bevallom őszintén, hogy én nem bánom, hogy még nem mászik, mert komolyan mondom csajok látom a tekintetén, amikor néz körbe, hogy arra gondol, hogy mi mindent fogok megrágni, szétszedni :lol: :lol:

Hangulat:Én nem tudom csak az én fiam, hisztis mostanában?Vagyis hol jó napja van, hol baromira fárasztó.

Leesés:Na tegnap minket is utolért, előző este 4-szer!!! kellt fel és a hajnali fél 5 ös evés után, nem akart visszaludni :twisted: Beraktam magunk közé az ágyba, egy pillanatra elszundítottam, mert arra ébredtünk, hogy a gyerek nyöszörög, felnéztünk, kiforgott közülünk az ágyvégébe és bele a virágba :lol: Még a popsija is földes lett :lol: (Mondjuk kb. 15 cm-es az ágy)

Jahra:Egyébként én sem tudok aludni rendesen, ha ott a gyerek, ezért van külön :lol:

Takarítás: Én sem vagyok túl rendes :oops: Heti 2-3-szor van felmosva, de örülök, hogy, ha erre van erőm.

Képek:Nagyon jók!Arcra talán Meli fia változott a legtöbbet, az eddigiek felrakottak közül :lol:

Barnus: Az olasz kan nem néz ki rosszul(mondjuk az olasz pasik mindig is bejöttek :lol: )

Babatali:Képeket akarok ! A legközelebbire remélem már Mi is megyünk.Teszek fel egy szemét kérdést :lol: : Mindenkinek olyan volt a másik előben, mint gondoltátok?(Én a pulyák mellett, ha majd megyünk, erre is kíváncsi leszek, hogy mindenki olyen lesz-e élőben,mint amit várnék a fórum alapján)

Drienn:Te Debreceni vagy?

Ja és az egyik legfontosabb!!!Dyt:Gratula: minden infót kérünk :lol: :lol: :lol:

Na majd még jövök, és rakok fel énis képeket, hogy el ne felejtsétek Milu Betyárt!

Ja mindig meg akarom kérdezni, van vki fenn az iwiwen, mert Én fenn vagyok?

Lelövöm magam tényleg, egyébként azért pörgök, mert ittam kávét, sosem szoktam(de lehet, hogy a Milu mellett rá kell szoknom :lol:

Kép
mona1978
 
 


Újra én vagyok(mondom a kávé :lol: ) ,megnéztem a képeket, mert mindig elfeljetem mire írok:(Ne csak a Meli képeire reagáljak) :lol:

Manó: Nagyon jó az a kép a Bertiről, ahol félig négykézláb van kutya meg hátul a (a 2.), mert itt nem az jut eszembe róla, hogy egy komoly felnőtt, hanem egy kis pulyafasírt még :lol:

Tusi:Zitu kerekedett, nem? Jó a bőgős kép :lol:

Barnus: Neked mindig akarom írni, hogy érdekes, amikor együtt látom a két fiadat, mert anniyra hasonlítanak és mégis annyira mások(nem tudom, hogy ennek van-e értelme) :lol:

Lafie:Miluval szívesen udvarlunk a lányodnak :lol: Persze, csak ha már meggyógyult, hogy nyugodtan összetörhesse a szívét) :lol:

Ági: A csabiról a tollas kép nagyon édi, látszik, hogy kis szerelő Ő is :lol: Ja egyébként nekünk két vizes palackunk is van(egy 0,33-asmeg egy 0,5 -es, mert Mil is imádja)

Na erről az oldalról remélem nem hagytam ki senkit, az előzre már nem emlékszem, csak arra, hogy mind jó és imádom nézni őket

Kép
mona1978
 
 


Bocsi Csabi, nagy Cs-vel

Kép
mona1978
 
 


Sziasztok!

Apor megint nagyon rosszul aludt az éjjel. Lehet a melegtől. Egy szál trikóban aludt mezítláb, mégis izzadt. Rengeteget fel kellett kelni hozzá. Hamarosan le kellene szoktatni az éjszakai cicin lógásról. Ha egyszer kelne, akkor nem lenne gond, vagy kétszer, de nagyon sokszor ébred és azonnal sír, ha nem kap cicit. NEm is tudom mi a megoldás.

Mona
Én fent vagyok az iwiwen. Borbély (Dancs) Anita, Dunaújváros.
Nagyon szorítok nektek! Hányadikán is kell?

Meli
Édesek a képek. Látom te is szép vékony vagy.

Én ma fitnessz menüt ebédeltem :) Csak az a baj, hogy reggel ittam kakaót.

Manó

Jót mosolyogtam azon, hogy beütötted Berti fejét. :9 Megesik. Mikor Apor pici volt én is beütöttem, d ecsak picit és nem szólt semmit.

Tusi
Nekem szép emlék a kórház, pedig túlhordással bent feküdtem négy napot. Elég rossz volt az, hogy összekerültem két lánnyal, akik elvesztették a babájukat, én meg izgatottan vártam. A mellettem levő ágyon valaki visszatartáson volt, de előbb megszült mint én, a napi magnézium infúziók ellenére.
Nálunk nagyon jók a körülmények a kórházban. Apor egész nap velem volt, nagyon boldog voltam. Este 10-kor adtam le, de fél 6-kor mentem is érte.
Zita biztosan élvezné a babaúszást, bár emlékszem, hogy ellene vagy.


Én nem szülnék úgy, hogy távozom, mert úgy érzem a baba nagyobb biztonságban van a kórházban. Reggelente mindig megvizsgálta őket a gyerekorvos és éjjel figyelték, hogy minden rendben van e.

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jahra

Melyik babahotelbe mentek? Alsópáhokra?

A novemberi úszótáboron gondolkozom, de a hotel elég drága, a bioházra meg kevesen vagyunk, sajnos. Bár lehet találok valakit társulni. :)

Én is megmutatom nektek Aporkát UH képen. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Mona!

Biztos nagyon nehéz lesz, főleg az elős pár nap amíg nem is mehetsz be, sokat fogunk rátok gondolni. De ott műtét után a babák biztos vagy altatva lesznek vagy nyugtatózva :( Még a Lászlóban a fertőzőn is nyugtatózva voltak a babák akikkel nem volt otta z anyuka és infúziót kaptak, pedig az semmi ehhez képest.
Mire meg már éberebb lesz addigra remélhetőleg te is ott lehetsz vele.
Ha minden jól megy mikor lehettek itthon?



Talisok, ha hazaértek várjuk a beszámolót.

Anita!

Az előbb meg a kis ikeás mini asztalunkat rántotta a fejére :roll: Írtó eleven kis kölyök. Még jó hogy már egy ideje nem teszek rá semmi nehezet, épp ezért mert állandóan rángatja a lábánál fogva, hát most sikerült is neki felborítania.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok,

Anika, igen Alsópáhokra megyünk, de közben ugyanazokat a szolgáltatásokat megtaláltam Zalakaroson is a Hotel Karos Spa-ban annyi különbséggel, hogy a Lackó nem kerül plussz 22oo Ft-ba éjszakánként és ugyanúgy van babaágy meg kád meg pelenkázó meg minden. Alsópáhokon meg 22oo egy ekkora baba, félpanzióval, ami kötelező, de mi ugyan mit ennenk ott? Azt a napi 2 üveg babakaját reggelinél meg vacsinál? Vagy nemtom. Ha minden igaz jövő héten megyünk is. Ja és be is jelöltelek iwiw-en :-)

Mona, én is fent vagyok Szigeti-Szerémy Eszter néven és a becenévhez odaírtam a Jahra-t is, hogy könyebben be lehessen azonosítani.
Még azt akartam mondani, hogy meg szokták engedni hogy a babák mellé ilyenkor betegyenek valami anyaszagú dolgot, pl egy hálóingedet vagy rongyot, ami rajtad volt egy ideig. Lehet hogy most hülyén hangzik ez, de tutira megnyugtatja és biztosan meg fogják engedni, kérdezz rá!

Basszus az agyvérzés határán vagyok. Mostanra annyira kitakarítottunk az ablakcsere után hogy legalább itthon tudjunk aludni, de akkor is qrva nagy a kosz, megőrülök tőle. De semmi értelme rendesen összepucerálni, mert holnap jön a kőműves, ugyanis ledőlt a vakolat mindegyik ablak alatt, olyan jó minőségű a ház anyaga.....Na az akkora meló, hogy örülök ha 2 nap alatt vége, aztán a redőny nem jött meg, úgyhogy azt csak jövő kedden szerelik. Kiborulok, hogy a LAckó cuccai porosak, pedig mindent lefóliáztunk, meg nem is annyira vészes, de akkor is. Na mind1, ennél nagyobb bajom sose legyen.

Most megyünk a Lackóért, este majd elolvasom a beszámolókat a taliról, hátha lesz vkinek ideje még ma bepötyögni.

Kép
jahra
 
 


Manó

Nagyon aranyos Bertiről ez a kép, ami a vonalzód. :)
Az jó ha eleven, Apor is. Az egyik ágy mellett van egy boros hordó, az az éjjeli asztalka úgymond. :) Azon van mindenféle holmi. Apor folyton oda törekszik és lehalász róla dolgokat. a kedvencei: telefon, telefontöltő, telefon, hintőporos flakon. Apor mindent szeret, ami nem kimondottan játék. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: