Sziasztok
Ez a Viburcol kúp egy isten!
Napok óta előszőr aludt nyugodtan Noel este fél 9-től reggel 5-ig és az éjjel meg se mukkant.Már el is felejtettem milyen jó aludni éjszaka.Be is durrant reggelre a cickóm és a hónóm alatt nagyon fáj
,remélem nem lesz rosszabb.
Megkönnyebbülve olvasom,hogy nem köveztek meg a bölcsis véleményemért.Nem akartam senkit megbántani vele,nem azért írtam.Mi se állunk fényesen anyagilag,de majd összehúzzuk a nadrágszíjjat és lesz vhogy.Azt tudom,bárhogy is lesz Noel minden tőlünk telhetőt megkap,nem fog nélkülözni.
A kecsketejet én se iszom meg,csak kakaónak.Sütibe meg pudingnak elhasználjuk,úgy már teljesen jó.Amúgy nagyon-nagyon egészséges.Allergiásoknak főleg.Pont a gyerek miatt hagytuk meg ezt az egy kecskét,hogy majd legyen kecsketej.Általában egy fejés olyan 2-2,5 liter tejet jelent.Most rá vagyunk kattanva a sajtgyártásra,találtam is egy topikot ahol szuper jókat írnak-már alig várom,hogy kipróbálhassuk.Eddig túrót csináltunk csak,de az is nagyon fincsi volt.
Amúgy úgy néz ki lehet már ma elletünk.Tegnap este már nagyon gyanús volt a kecske,kereste magának a helyet,feküdt még akkor is amikor bementem hozzá és már kezd letőgyelni is.
Nati
Sokat gondolok Rád!Most már bármikor jöhet Bence.Talán már jobb is lenne neki idekinnt,mint odabent.
Zsolt
Köszönjük a híreket Ibiről.Reméljük ,hogy most már nem kell sokat várni és a karotokban foghatjátok Gergő bébit.Mennek a drukkok Ibinek!
Ani
Örülök,hogy Roni szépen hízik,látod nem kell idegeskedni,tudja ő a dolgát.Látszik rajta,hogy jó husiban van,sokat nőtt már.Nagyon édes a képeken,nem is tudom eldönteni,melyik kép tetszik a legjobban mindegyik nagyon jó!
Szóval akkor táncos lesz?
Nem neked jósolta meg annak idején valaki,hogy kisfiú lesz,vagy azt hogy babát vársz?-azis bejött
Tand
Sajnálom,hogy Gréti nyügike volt tegnap,remélhetőleg nincs semmi és csak az időjárás végett volt.Remélem azért az éjszakátok jó volt.
Nati
Sajna aranyérről nem tudok semmit,vagyis akarom mondani szerencsére nem tudok róla.Biztos nagyon kellemetlen és fájdalmas lehet,talán a többiek tudnak segíteni.
Chrissyy
Neked is köszi az infókat Ibiről!
Hol voltatok?
Judy
Reméljük pirianyó hamarosan megérkezik!
Szóval Barbika nem csípte a vizet?Édes,eltudom képzelni akkor,hogy tiltakozott.
Vicuskával mi lehet?Már nagyon régen írt.