Új privát üzeneted érkezett!

Hát én most nagyon tudnék örülni annak, ha Sárikám átaludná az éjszakát... :roll:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nagbri:Bence is ekcémás. Nektek mit mondanak mitől alakult ki? Nekünk,hogy lehet örökölte valamelyik dédszülőtől,vagy ez a gyerekkori,de az a baj hogy a doki maga se tudja. Kaptuk a gyógyszertári kenceficét,de nem nagyon használ,már nemtudom mivel kenjem. Nekünk azt is mondta hogy nem szabad fürdetőt használni,de a sima víz meg nem jó.

Timci:nagyon sajnálom,de az a jó hogy idáig is volt tejcsi!!!! Jól sikerült a pancsi? Holnap ha mentek sétálni szólj,de ha bekapcsolod a skypot akkor tudunk egyeztetni,mert Bence most sokat alszik.

Mi is lehet megyünk Soltvadkerte jövőhéten,de nem merek előre örülni,mert akkor biztos közbe jön valami.

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Falevél: drukk-drukk!
Én-meg már 1-két ébredéssel is beérném.... :oops:

Mogyo, Nagbri: akkor ha van kedvetek, szóljatok és találkozhatnánk Vadkerten! 8)
Jó, hogy javul az ekcéma. Hol volt neki?

Andi: légyszi linkeld be nekem az oldalt, ahonnan a borostyánláncot rendelted! Köszi :wink:
Vendég
 

 
 

Ildi: későn láttam meg, hogy ti is jöttök, természetesen nektek is örülnénk!
Nekünk azt mondta a bőrgyógyász (Szegeden professzor, Vadkerten is rendel, mert innen származik), hogy csak ha nagyon durva, akkor szabad a szteroidos krémmel kenni, mert elvékonyítja a bőrt, amikor éppen nem viszket és gyulladt annyira, akkor napi 3x Bepanthen!

Nekünk nagyon bevált!
Vendég
 


Ági: A hasán volt neki!

Ildi: Nekünk se használt, csak a hydrocortison és a mikogal nevű krém, ezek enyhén szteroidosak.
És gyógyszertári fürdető, a Naturland gyárjta, neve: Unguentum hydrophilicum nonionicum

Na és ezek kombinációja rendbehozta. De más nem, nekünk sem!

Nóri: Szorítok, hogy nyugis éjszakátok legyen!
Vendég
 


Nagbri:köszi szépen,akkor holnap veszek,mert a hajlataiban jött elő főleg,mert egyre ducibb és gondolom ott nem kap annyi levegőt,pedig mindig hintőporoztam.

Ági:remélem nemjön közbe semmi,mert ha beleélem magam mindig történik valami. Hátha nem dolgozik apa.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Ági: Rendben szólok, ha megyünk! Kép
Vendég
 


Nagbri: nagyon klasszak az új smile-k!!!!
Vendég
 


Ági: Köszike! Kép
Vendég
 


Akartam már kérdezni, hogy te kecskeméti vagy, csak Félegyházára mentél férjhez?

Többiek? Mindenki tősgyökeres kecskeméti?
Vendég
 


Ági: ÉN kecskeméti vagyok/voltam 17 éves koromig. Azóta lakunk Félegyházán.
De nem sokat voltam itt, Mohácsra jártam gimibe, főiskolára meg Szegedre. Vhogy így hozta az élet, az első munkahelyemen ismertem meg a férjem. Ő félegyházi!
Vendég
 


Jó reggelt!

A hétvégén két nagyon fontos dolog is történt.
Szombat este Bálint megtette az első lépéseit!!! :-) :-D 8) A szekrény mellett araszolva eljutott a tv-ig. Hja, a varázsdoboz! :-)))))))))))) Nagyon örültünk!!!
Vasárnap este meg elkezdett a formabedobós teknősével rendeltetésszerűen játszani. Persze, még nem sikerült a megfelelő formát a megfelelő helyre, de már nagyon igyekezett! Nagyon cuki volt a nagy koncentrálásban! :-))))))))))))))))))))

Mogyo!
Boldog hófordulót Nektek!

Norri!
Nektek is! :-)

Timci!
Még mindig nem küldték a pénzt, lassan megőrülök, mert Bálintnak már nincs kajája, kp-ban 400 ft-unk, a számlán 500 ft-unk van!!!!!!!!!!!!!! Amint megjön, utalom!!!
Hogy vetted észre, h elapadt a tejcsid? Nekem is gyanús, ezért kérdezem.

Brigi!
Feltétlenül randizunk! Vadkertre mikor mentek pontosan?

Falevél!
Mikor van a szülinapod? Gratula a szép ajándékhoz!
Fogyni én is szeretnék, majd valószínűleg a terhes cukordiétát csinálom majd... Az kemény. Nagyon.


Lányok!
Van valami könnyen /vagyis Bálint mellett is/ elkészíthető, mégis mutatós kajaötletetek? Balázsnak a héten van a szülinapja, Őt szeretném valami különlegességgel meglepni. /Remélem addigra már lesz pénzünk./

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ja!
Ági!
Én tősgyökeres kecskeméti vagyok. :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi:gratula at első lépésekhez,biztos nagyon cuki volt!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Ildi-rendben,amikor megyünk ki,szólok. :wink: Bánkodom a tejcsi miadt,mert hiányolja.Jó volt a fürdés nagyon élvezte,csak gépet nem vittünk,h.megörökitsük.De majd legközelebb. :roll: Útközbe egy szomorú balesett szemtanui voltunk.Az tyudni kell róla,h.motor őrült vagyok,főleg az 1ooo köbcentiseké.És éppen multhéten beszélük Attilával,h.ha Atticy motorozni akar,hadd motorozzon,én ugyis imádom,igy legaláb lesz kivel el tudnék menni egy két körre. :lol:

De most meggondolom... :roll: Egy hapsi a vasút elötti kanyarban megcsúszott a motorral,Ő nekicsapodótt a korlátnak a motra meg repült tovább. :shock: Szerencsére nem járt arra vonat.Gyorsan megálltunk,h.kérdezzük meg,segithetrünk-e?Utána nem sokkal még jött 4 motros haverja.Meg még vagy 4 személyautó is megállt. :shock: Bozasztó volt.Mikor kijött a mentő meg a rendőrség,mi továbálltunk.Azért élőbe telyesen más,mint a Tv-ben nézni.Tanulságos volt rámnézve.Mostmár 3x is meggondolom,h.engedjem-e a fiamat motrozni vagy se. :roll:

mogyo-utólag,de annál nagyobb szeretettel kivánunk a kis gyönyörűségnek boldog hó.fordulót!!!

Nóémi-ne parázz,én nem sietek.Az üzlet még mindig nem jelzett vissza.Nem küldte még a bankszámlaszmámát,amire átutalhatnám végre az összeget.Ugyhogy nyugi. :wink:


KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


A tejcsit őgy vettem észre,h.kezd apadni,h.szivta szivta,de nem nyelt úgy,mint azelött,és nagyon ideges volt,3 másodperc mulva ki is köpte és nem kellett neki több. :cry: De a jobb-ba még mindig van egy pici.

KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci!
Nekünk volt motorosbalesetünk a férjemmel! Belénk jött egy autó hátulról. Egyáltalán nem volt súlyos, mégis rettenetes volt utána továbbmenni vele. Nem sokkal később eladta. /Neki összesen 3 motorosbalesete volt és az egyik nagypapája is motorosbalesetben halt meg./ Nem elrémíteni akarlak, de az autósok EGYÁLTALÁN NEM figyelnek a motorosokra! persze, van a motorosok közt is hülye, de sok normális is és azok szívják meg általában...
A férjem nagyon megbízhatóan vezet például mégis 3-szor is elütötték!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


persze, az autósok között is van jó fej, szóval, tisztelet a kivételnek.
Mi pl mindig figyelünk a motorosokra. És nemcsak azért, mert a másik oldalon is "ültünk". :-))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: Ezt még nem is mesélted eddig!
Elég rémisztő!
Én is szeretek motorozni, bár én csak nagyon óvatosan, és nagy motoron még soha nem ültem.
A motorosokról, van véleményem, néha életveszélyesek, főleg mióta én is vezetek. De persze vannak kivételek, akik teljesen normálisak, óvatosan vezetnek! Előttük le a kalappal.
Na igen, és az autósok.
Én hülye a múlt héten beintettem egy hasonló korú srácnak, mint én, mert 50-el mentem a városban, és megelőzött. Aztán beállt elém, a vasúti átjáróban azt hittem megáll, olyan lassan ment. Fiúk mögöttem ültek. A körforgalomnál körbement, és megnézte merre megyek! Aztán utánamjött, beállt mellém párhuzamosan és jött mellettem métereken keresztül. FÉLELMETES volt.
De megfogadtam, többet nem intek akkor sem, ha igazam van. Mondjuk csak megemeltem a kezem, tehát semmi extra beintésre nem kell gondolni.!

Timi
: Sajnos nem könnyű egy ilyen balesetet megemészteni!
Vendég
 


Na,nem semmi,jönnek a rémisztőbnél rémisztőb beszámolok. :shock: Nem semmi nagbri!Én megjártam szinte odahaza.De ezt még Attila sem tudja.Én voltam a hibás.Nehéz elismerni,de igy volt.Mentünk vásárolni anyummal.Ő hátul ült Atticy mellett.Én ki akartam hajtani a Mol-tól.Persze nálunk nem olyan engedékenyek,mint itt,már nagyon belefáradtam,és ki akartam már menni.Szétnéztem,jééééé,nem jön végre senki,és kihajtottam.Erre ezerrel jött egy BMW,akit nem is láttam,és nagy duda,fék,szinte elvitte a hátsomat.Be is kakiltam de rendesen.Be is intett nekem.Én meg villogtam,h.bocsi.Ugyanoda ment,mint mi.A lejárónál megál elöttem,bekapcsolta a villogóját.Kiszált,és jött felém.Megszolalt,h.ne haragudjak,h.beintett,de nagyon megijedt.Na még ijet. :shock: Mondtam,h.én is megijedtem,nem láttam,h.jön,és ne haragudjon. :oops: Máskép tuti nem mentem volna ki,ha látom.Ez egy jó tanulság ujra csak.Van nekem több is ,mikor nem én voltam a hibás. :lol:

Nóémi-jó,h.nem lett egyikötöknek se komojab baja.

nagbri-hát igen,nem könnyű feldolgozni,pedig semmi közöm ahoz a pasihoz.Mikor láttam a feleségét meg a kislányát,az még szőrnyöb volt.Beleképzeltem magam a hejükbe.Na elég a rémséges történetekből,mert a végén még nem ülök kocsiba se. :lol:


KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Talán megoldódott a laptop rejtély, így elvileg leszek. Csak most meg Aziz kiszedett két billentyű ,és visszatehetetlen. Szerintetek pillanatragasztó az durva lenne? :roll: :?

Tali: nagyon örülök, hogy akkor legtöbbünknek jó a 16. Ennn hátha mégiscsak meg tudná oldani, Mogyóék biztos nem, de nekik meg nagyon jó dolguk lesz helyette! :wink:
A helyszín akkor az sos gyermekfalu, ami a Petőfivárosban van, majd leírom pontosan a címet, mikor aktuális lesz! Hogy mikor az rajtatok múlik, azért ne kora reggel ha lehet, mert mi mediterrániából megyünk, nemigen szoktunk felkelni 9 előtt! :lol: De ha úgy lenne jó, akkor megerőltetjük majd magunkat! :wink: :lol:
Férjeket lehet hozni természetesen, az enyém is ott lesz, legfeljebb majd tv-t néznek, vagy van egy focipálya, nyomhatnak egy meccset kettesben! :lol:
Játékok vannak, mert anyának is van egy kétévese, de persze hozhattok, ha van valami amihez ragaszkodik a baba. :)

Timci: szörnyűek ezek a sztorik! :shock: én sosem motoroztam, és nem is fogok, mert nagyon félek tőle. Így a gyermekemnek sem engedem, aztán úgysem engem fog kérdezni, ha annyira akarna, de hátha nem... :roll: :wink:

Nagbri: nem is tudtam, hogy szegény Dani is ekcémás! :( Szegény, de ha meg is marad, később jól kezelhető... Akkor bejött Nektek a vadkerti tó! Mi még nem voltunk , mert én meg kunfehértói vagyok, és ott is van tó, szóval oda járunk. Megyünk is majd, mert most lesz a sörfesztivál, már le van foglalva a szállás is 3 napra! Alig várom... :D Nagyon aranyosak a képek, a kutyátok meg egyenesen gyönyörű! :wink:

Ildi: sajnos nem találtam kendőt! :oops: :( Remélem Ti is tudtok majd jönni Timcivel!

Ági: nálunk is szörnyűek az éjszakák, de már olyan régóta, hogy megszoktam. Ha 10-szer nem kel fel, akkor egyszer sem... De ezek mind csak rövid szois kelések, én is bealszok rajtuk. De hogy mikor lesz vége, azt nem tudom... Azért jó lenne már egy jót aludni...

Falevél: szupi ajándékokat kaptál, és nagyon ügyes vagy, ha végig is csinálod! Lusta vagyok az ilyenekhez... :oops: Ja, és igen, nagyon becsületes is vagy! :) Visszaadtam volna szerintem én is, mert utána félnék, hogy rájönnek. ;)

Mogyó: utólag is boldog hófordulót Ágikának! :)

Noémi: ügyi Bálint, akkor mástmár ő is elkezdi a felfedezőtúrákat! :)

Mi meg holnap elindulunk Alexandriába a családhoz. Muszáj, mert Mahmoud vízumával vannak teendők. Hú, de nincs kedvem... És nagyon félek a hosszú úttól! :roll:

Lilypie Maternity tickers


Nóémi-Ági-ma írtam a betéteseknek egy levelet.Rögtön válaszoltak is rá.Megadták a bankszámlaszámukat,ugyhogy már át is utaltam az összeget.Max.szerdán már itt is van,remélem.Hogy mikor megyek be Kecsóra azt megbeszéljük,ok? :roll:

Én ültem már motron és imádtam.
:lol:

Kriszti-én nem tudom hol van ez a hely,de majd elmagyarázza valaki,mikor már ott az idő. :roll:


KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike!!!

Öt perccel ezelőtt átutaltam az összeget a számládra!!!!!!!!!!!! Végre megjött ez a hülye pénz! E-mailt is írtam! Szuper, hogy ilyen hamar itt lesz! A csütörtök viszont előre jelzem, nekem nem lesz jó, mert lehet, hogy jön a pesti barátnőm a kislányával meg aznap van Balázs sznapja és bűvészkednem kell a konyhában. :-)

Télleg!
Senki nem írt nekem jó kis receptet! Brigi! Nincs valami jó ötleted?

Kriszta!
Azért a pillanatragasztóval sztem ne próbálkozz. :-))) Már nagyon várom a talit! :-)

Brigi!
Hát igen, volt ilyen "kalandunk". Aztán eladta a motort. Annak az árából lett az esküvő!! :-))))) Azt mondja, jó cserét csinált!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

Félelmetes lehetett a fickó!!!!!!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Manó!

Hol vagy?

És Andi!

Ti hogy vagytok?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sára átaludta az éjszakát!!!

Noémi: Sárika is már közlekedik az ágy körül kapaszkodva... Meg ha fogjuk a kezét akkor lépeget... Gratulálok Bálintnak, nagyon ügyeske!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mi is gratulálunk az összes ügyeskedő babának! :wink: Csak igy továb.

Nóémi-rendben van,köszönöm.Látod,kár volt aggodni. :wink: Szerintem,ha minden igaz pénteken menénk,de szólok elöte,rendben? :roll:


KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mi is gratulálunk a babuciknak,akik ilyen ügyesek!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem mert leírtok teljesen. :lol:
Sajnos nekünk a 16.-a nem jó! :cry: :cry: :cry:
Nagyon bánkódom mert a múltkor sem tudtunk menni és a következőn szerettem volna ottlenni. De 17.-én jövünk haza Balcsiról. (ezt persze nem bánom, mármint hogy megyünk :lol: )

Bálintnak és Sárinak is gratulálok a lépegetéshez!

Minden babának akinek volt, boldog hófordulót!

mogyo

Mi 17.-én jövünk haza lehet hogy összefutunk. :roll:

brigi

Nagyon klasz képeket teszel fel a gyerekekről, én nagyon szeretem nézegetni őket. Dani nagyon ügyes hogy ilyen sokat beszél már!

timci

Szerintem is nagyon jó hogy eddig is tudtad Atticyt szoptatni. Meg az a kicsi ami még van az is számít! Persze megértem hogy bánkódsz, én is fogom sajnálni ha Lili már nem fog szopizni.


Vadkerten minitalit tartotok? :lol:

magunkról..

Szilárd már félig itthon van, azért csak félig mert szerdától péntekig még oda lesz. Azért a ma esti sétát lehet hogy lepasszolom neki. :lol:

Szombaton Pesten voltunk diploma osztó ebéden (sógóromén), Lili végre mamázhatott. Nagyon élvezte a nagy társaságot. Én is, bár nem szeretek "nem bababarát" lakásba menni mert egész napom csak a tiltásról szól. Ezt nem szabad, azt ne csináld. Ezt Lili is nehezen viseli.

Csajszimnak is volt egy nagy puklija, kb. akkor mint Bálintnak. Sétált egy kisfiúval aki fogta és elestek. A kissrác meg rá. Szegénynek az orra is sebes lett. De már nem látszik.

Noémi, a talira azért nem mentünk mert mindketten betegek voltunk, akkor éppen én jobban.

Medencével mi jól jártunk, valószínűleg sikerült hibásat vennünk mert ki volt két helyen is vágva. (vagy Lili volt extra gyors) Feltöltöttem vízzel és kb. 10 perc pancsizás után vettem észre hogy folyik, és látszott hogy nem akkor kezdte. :evil: Fel is jött a szomszéd a másodikról(5.-en lakunk) hogy mi van, mert kopogott az ablakán a víz. :oops: Azóta csak a régi kiskádjában fürödhet vigyázó tekintetem előtt! :twisted: Úgy is kezemben a felmosóval ülök mellette, biztos ami biztos. :lol:

Beszéd terén talán elindult, most már mondja hogy: apa,
(ny)annnya, :lol: mama, papa, pápá, legtöbbet a baba-t használja az megy mindenre. félig a labda is megy, va-va vagy lihegés(ez a kutya) cica, brumma,(maci)

Megyek mert még fel kell mosnom,így is sokat írtam. :oops:

Kép
emoke27
 
 


Norri: Zalánnak nagyon boldog hófordulót!

Gratula Bálintnak és Sárának a lépegetéshez!

Emőke: jó, hogy benéztél, gyere sűrűbben, ha Aputok itthon van! Liliről nem teszel képet?

Kriszta: mi is megyünk mindig Fehértóra a Sörfesztiválra. Legjobb barátainknak a disco felöli bejárattól 50 m van nyaralójuk, rengeteget buliztunk ott. Osztálytársam volt Csanádi Judit, Reizer Bálint...

Botond egyszer kelt éjjel, úgyhogy az én vágyam is teljesült, mint Nórinak, akkor is csak azért, mert bentmaradt egy büfi.
Ma meg vérvételen voltunk, mert lehet hogy vashiányos, meg még mindig picit duzzadtabb a nyirokcsomója- hát, az ellenségemnek sem kívánom.... :(
Úgy sírt szegénykém, ki is küldtek, mert majdnem rosszul lettem (ha engem szúrnak, semmi bajom, bírom a vért is, de ez most....).
Drukkoljatok, hogy ne találjanak semmit! :!:
Vendég
 


Emőke: medencét nem cserélik vissza?
Vendég
 


Brigi, én minden babaruhát ( főleg az elején) a DM saját DenkMit pur mosóporával és öblítőjével mostam/mosok. Most már időnként néha gabit is használok, mert vannak kuponjaim 8)
Ez antiallergén és a német allergia és asztmaszövetség ajánlásával van, ill úgy fejlesztették ki, h a legérzékenyebbek is használhassák. Illata nincs, de nagyon jó. Van, h úgy kombinálom mostanság, h megveszem a mosóport és ha épp van, akkor a gabis öblítő. de ezt kb 2 hónapja, addig csak azokkal mostam a gyerekholmit.
1kg, és olcsóbb mint a Gabi. rózsaszínes meg világoskék a csomagolás egy része, az öblítő uolyan. és nem utolsó sorban szépen lehet vele mosni, jól kihozza a foltokat. :)

Ágikának boldog hófordulót Kép

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ági: jaj, szegén, ez nagyon rosszul hangzik!! :( :( Remélem hamar elmúlik Botond nyirokcsomó duzzanata!
Ismerem őket!! Jaj, akkor lehet már akkor is találkozunk! Rúgj oldalba ha nem látnálak! Azt hiszem minket könnyű lesz felismerni Mahmouddal az oldalamon! :lol: :lol:

Emőke: nagyon édes lehet a pici lányod, nagyon sajnálom, hogy nem sikerül jönnöd a talira. De majd esetleg még utána megbeszélhetünk egy játszóterezést, vagy arborétumozást, ahova Mogyóék is és Ti is jönnétek! :roll:

Timci
: majd elmagyarázom, hogy hol van! :wink:

Mi mégsem megyünk holnap, mert tök véletlenül felhívtam a követséget, és kiderült, hogy zárva lesznek! :shock: Jól jártunk volna ha elindulunk...
Itt voltak a barátnőmék a két éves kisfiával. Huuuhhh, nem lesz egyszerű ha ennyi idős lesz Aziz. Lerendezte a játékokat rendesen.... :roll: De legalább már tudja mondani, hogy éhes és szomjas. :lol:

Lilypie Maternity tickers


Ági: megtaláltalak az iwiwen a Judit ismerősei között! :D :D Ti még Vadkerten laktok? Most építkeztek, jól emlékszem?

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: be is jelöltél?
Igen, most Vadkerten lakunk. Már és még. :oops:
Eladtuk az előző házunkat Katonatelepen, már ki kellett költözni, de a másik még nincs kész. Addig nem akartunk albiba menni, elég húzós lenne hitel és bérleti díj együtt... :roll:
Így hazaköltöztünk a nyárra Vadkertre, itt jobb dolga van Botinak is, strandolunk, kutyázunk stb.
Még jó hogy felhívtad a követséget! Ott nincs olyan, hogy időpontkérés?
Majd figyuzlak Fehértón! :wink:
Vendég
 


Erika: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT? Mivel készült a család?
Vendég
 


Aziznak boldog hófordulót!!!!!!!!
Vendég
 


Aziznak Nagyon boldog hófordulót kívánunk!!!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Ennn: Köszike, lehet majd megnézem!
Most nagyon agyalok, hogy mégiscsak elviszem bőrgyógyászhoz, de nem tudom hova.

Emőke
: Köszike!

Nóri: Sára nagyon ügyes! Hamarosan szaladnak ezek a gyerekek!
Vendég
 


Azizka: Nagyon boldog hófordulót kicsi drága!
Vendég
 


Noémi: Szerintem is jó cserét csinált! Kép
Igen, félelmetes volt. Remegtem egy kicsit, mikor kiszálltam a kocsiból!
Vendég
 


Aziz, neked is boldog hófordulót Kép

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Köszi szépen lányok! :D

Ági: nem jelöltelek be, mennem kellett, de majd mindjárt megteszem. Érthető, hogy hazaköltöztetek!! A követségen van időpontkérés, kivétel a mi esetünk, hogy csak az útleveléért megyünk. Azt bármikor kiadják. Kivétel ha be van zárva. :roll: :lol:

Nagbri: tényleg durva lehetett ez a pasi a kocsiban! én magyarországon nem merek beszólni, meg beinteni, mert olyan állatok vannak... Itt már jobban! Persze magyarul! :lol:
Kecskeméten én nem tudok jó bőrgyógyászt, csak Vadkerten, a Kemény doktor úrat. Szerintem Ági is róla beszélt! Úgy hallottam, ő nagyon profi!

:?: Szerintetek Kecsón hol lehet este leülni kicsit, van valami nyitott hely? Annyira hozzá vagyunk szokva, hogy este elmegyünk valahova, de nem füstös helyre Aziz miatt... Szerintetek?

Nem tudok aludni, teljesen beálltam a hajnali 3-4-re! :( :( A fiúk meg itt horkolnak már...

Lilypie Maternity tickers


Bencének is boldog hófordulót! :D

Aziz meg csupa egyes ma. :)

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Ágikának és Aziznak utólag boldog hófordulót!

Noémi
Nem lesz ma babatorna? Úgy sajnálom, pedig ma Apa szabin van, s tudott volna Petikére vigyázni.

Kriszta
Nekünk is jó július 16. Már nagyon várom! :lol: Bízom benne, hogy mindkét manó egészséges lesz!
Én nem nagyon tudom, hogy milyen helyek vannak most Kecskeméten, elég régen tudtunk elmenni valahova. Nálunk már 9 körül alszanak a babók.

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést! Nagyon aranyosak vagytok! Petike már jobban van, valami vírus volt, nem is kapott antibiotikumot. Csak még a pocakja nem jött rendbe, hasmenése van, így megint pelusozunk. Szerencsére Dorka nem kapta el, adtuk neki a tantum verdét, így úgy néz ki, hogy megúszta. Azt mondta a doki, hogy egy hónapig még nem jön ki a foga. Tegnap olyan hisztis volt a kisasszony, mint még eddig soha, nem tudom mi lehetett a baj.
Hétvégén névnapoztunk, olyan édi volt Petike, megkapta az ajándékot, egy brümmögő ferrarit, s percekig, csak nézte a csomagot, s azt mondogatta, hogy hűha, hűha egy ferrari, hűha! :lol: Cuki volt nagyon!
S a nagy felfordulás közepette el is felejtettem írni, hogy Dorka szerdán kimondta, hogy ANYA. Azóta sem, de akkor teljesen tudatosan. Olyan jó volt! :lol:

Gratulálok Bálintnak és Sárikának is a lépésekhez! Nagyon ügyesek!

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Kriszta: köszönjük a köszöntést!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntést!

Azizkának boldog hófordulót!

Bencusnak is boldog hófordulót!

Hát tegnap leamortizáltak bent a kórházban!Igy ide márnem volt kedvem jönni!
Bocsi!

Felraktattam a spirált és egy vandál volt az orvos úgy megvizsgált tiszta lilafolt a hasam!
Azt hittem ott maradok olyan durva volt pedig csak kellemetlenenk kellet volna ,hogy legyen a felrakás!
Rosszab volt mint a szülés komoly 1 órát tiszta rosszul is voltam!


Kriszta. a főtéren is sok helyen ki tudtok ülni a volt Liberté helyén is egy jó kis kávézó nyilt!
Malom terasz, akár a Jakó!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Ildi!

Bencének boldog féléves szülinapot!

Ági
A nyakláncot a www.babacsoda.hu-n rendeltem. Azt hiszem Dorkának rövid lett a babalánc, pedig a hosszabbat rendeltem. Neki bepállott a nyakánál, Petikének a gyerekláncot rendeltem, az hosszabb, s neki nincs semmi baja tőle. Neki a meggyszínű van, annak a szemei kisebbek, Dorkának mézszínű van, s az nagyobb szemű is. Most csak este van Dorkán, mert nagyon csúnya lett a nyaka, de nem tudom, hogy a nyaklánctól vagy a melegtől vagy mindkettőtől. Na ezt jól elmagyaráztam. Bocsi. :lol:

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Bencének nagyon boldog fél éves miniszülinapot!!! Kép
Vendég
 


Mogyo,Andi: Köszönjük szépen a köszöntést!
El sem hiszem,hogy már fél éves!!!

Mogyo: nem semmi,nem szóltál rá,hogy figyeljen már oda egy kicsit?
Egy ismerősöm pedig ugy járt a spirállal,hogy felrakatott először egy olcsóbbat arra alléergiás lett. Azt levették,felrakatta a legdrágábbat a saját dokijával. Közben a doki nyugdíjba ment. Most kiderült,hogy terhes a spirál mellett. Elment dokihoz és azt mondták neki mennyen oda ahol felrakatta. Mondta mi a helyzet,ezért ellátták,elvették a babát meg a spirált. Most nem tudja mit tegyen,mert azt hitte ettől nem lehet terhes. A gyógyszerek sem jók,mert azokat se bírja.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Nagbri:neked is nagyon szépen köszönjük!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?