Új privát üzeneted érkezett!

van fent pesten egy tök jó olcsó üzlet, ahol minden új. ha tényleg vannak azok a cuccok, amit a neten láttam, akkor a kis Törpém mindenböl újjat fog kapni.
mert ott az új holmik annyiba kerülnek mint nálunk a használtak. /pl:kocsi, hordozó, ágy, stb/.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

LAPTETÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megkaptam, kértem is neked az ismerőseimtől (ez a gyorsabbik út), szerintem még ma kapsz egy e-mailt, és arra kattintva tudsz regisztrálni.

KépKép
benó

rendeske vagy :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mert azokat megrendeled, vagy micsoda?

KépKép
benó

Még jó. :lol:

KépKép
benó

nem, most csak körbenézünk, és leinformálódók. szeptemberben szeretnék mindent megvenni, addig teszek még félre pénzt.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

9 óra van. :cry:

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

szia benó :cry: majd gyere
szia flóra :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ó, Flóra, nem mondod, hogy most jössz? 9 óra után? :D :D :D :D Helló egyébként! :D :D :D :D Megint az utolsó pillanatban fogok elindulni, vagy azután, már innen látom! :D :D :D :D

KépKép
benó

Akkor gyerünk! Mesélj! :D

KépKép
benó

Na, jó, legalább felöltözöm.

KépKép
benó

Csajok, where are you??????????????????????? Ez se szép, én megint majdnem elkések, ti meg nem is írtok!

KépKép
benó

Itt vagyok Benó, csak visszaolvastam, azt hittem,már elmentél.

Kép
flóra 11

Szóval ti Gy.-val nem rádióztok, hanem vámpírrá váltok? :shock: Nem semmi, Benó! :lol:

Kép
flóra 11

Oké, még 5 percig kb. maradhatok. De akkor írjunk!

KépKép
benó

Na ma reggel aztán adok a tisztításra. Megettem egy tál barackot és most utánacsúsztatok egy bögre kapucsínót. Kép

Kép
flóra 11

Benó, köszike a gratulát az osztállyal kapcsolatban. Sajna az igazgatók általában olyan beosztást csinálnak,ami nekik felel meg, nincsenek tekintettel a gyerkőcökre.

Kép
flóra 11

Tudod, ma reggel már megállapítottam, hogy a f...-tól nem szabad f...-ni. Kép

KépKép
benó

Benó, ne izgulj, nem késel el. Te ebben már gyakorlott vagy. Mindenhová késve indulsz, de csak azért mert egy órával hamarabbi indulást tervezel. Aztán rájössz,hogy ráérsz később is indulni. :D

Kép
flóra 11

Benó,hát az nem esz meg! Miért félnél tőle! :lol:

Kép
flóra 11

Ez minden iskolában így van, sokszor nem is lehet megoldani a tanárok elküldése stb. miatt. Szomorú, de így van. Tényleg szerencsések vagyunk, hogy van állásunk.
Megyek, elindulok most már tényleg, mert 3/4-kor találkozom a lánnyal. Puszi nektek, szép hétvégét, majd jövök! (Du.)

KépKép
benó

Jó a meglátásod. De most tényleg negyed óra múlva tali. Úgyhogy puszi.

KépKép
benó

Látod, ezért nem jöttem eddig! :evil: :evil: :evil: Nem lehet innen lekopni! :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó

Helló Benó! Jó "idegenvezetést" meg hennázást. :wink:

Kép
flóra 11

Vagyok újra, bocsika....

Közben kiteregettem, megreggeliztünk és kipakoltuk még pár dolgot....

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem még nem is meséltem a nagy dolgot....
Nagyimmal beszéltünk tegnap, ideadja a lakásra a fél millát és majd ha megvan a hitel, akkor egészben visszafizetjük neki....D

Kép

Kép[/
tancsu

De jó Tancsu! Szióka! :D

Kép
flóra 11

Na,látod Tancsu! Ez igazán nagyon jó hír! :D Ugye mindig találsz olyan embert,akire számíthatsz. Kép
Gondolom ő is várja a dédunokáját. Kép

Kép
flóra 11

Talán majd én is összeszedem magam éskérek apámtól,hogy a kölcsönömet lefizessem. Sokban javulna az életünk.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Bocs, hogy tegnap szó nélkül leléptem, de annyi dolgom volt, hogy fél kilenckor jöttem ki az irodából! :evil:

Kép
szilzi

Tancsu,nagyon ügyes vagy, hogy ilyen rohamidő alatt kipakoltál, elrendeztél mindent. A hintaszéked megvan? És az étkező?

Kép
flóra 11

Tancsu, úgy örülök Neked!! :D Úgy látszik minden megoldódik! :D Párod hogy viseli? Nagyon kis edzett lesz Gergő, ennyi pörgést élete első napjaiban... :D

Kép
szilzi

Helló Szilzi! Gondoltuk,hogy nem hagynak békén.

Kép
flóra 11

Flóra, a legjobb tisztítókúrát választottad! :D

Benó, de jó, hogy újra vagy! :D Már hiányoztál, ám! :D

Kép
szilzi

Már most is érezni, hogy sokkal nyugodtabb vagy Tancsu. És ez később még inkább így lesz.
Szerintem, bár nemismerem a párod, de úgy gondolom,hogy neki is egy gonddal kevesebb,ha nem kell az anyjávaltalálkoznia. Valahogy úgy lehet vele,mint én az enyémmel,hogy a találkozás csak felidegesít,kihoz a sodromból, tehát felesleges. Inkább elkerüli az ember. Nem hinném,hogy túlságosan elszomororítja a párodat, hogy maga mögött hagyott mindent. Vagy nehezen viseli?

Kép
flóra 11

Timi, biztos van sok lehetőség itt Pesten! Ha gondolod elmegyek és leellenőrzök Nektek pár boltot, ha már úgyis itt vagyok! :roll:

Tancsu, ha Neked kell valami Pestről, csak szólj, tudod augusztusban megyek és leellenőrzöm, hogy Te tényleg ennyit pakolsz, takarítasz e? :lol: :lol: :lol: :lol: Vicc volt ám! Én már Gergőhöz megyek! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ugye? Szerintem is hatásos lesz. Bár egyelőre semmi jele. :D

Kép
flóra 11

Na megyek, mert ezer dolgom van! Ha tudok jövök még ma. Szerintem biztos :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én is főzök közben valami kaját a családnak. Enni kell,igaz? Ti mit főztök ma?

Kép
flóra 11

Levesem van tegnapról. Főztem öt liter nagyon sűrű zöldséglevest sok karalábéval,mint Zsuzsi. De van benne sok más zöldség is. Ehhez kell másikfélét gyártanom. Talán tejfölös pörkölt lesz galuskával,mert nincs itthon sem krupmpli, sem rizs.

Kép
flóra 11

Na, a pörköltet fel is raktam, fődögéljen magának.

Kép
flóra 11

Ja, Benó. Elfelejtettem megdícsérni a fotókat. A manófalva csodálatos és az a szentivánéji kép a koszorúval! A virágokat is ti gyűjtöttétek vagy az be volt készítve?

Kép
flóra 11

csak beköszönni jöttem. felhivtak minket a barátaink, hogy menjünk el velük fürödni, úgyhogy mentem készülödni.
holnap jövök. üdv mindenkinek. :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jó fürdést, Timi! :D
A virágokat bekészítették a könyvtárosok, tök rendesek voltak. :D
Tancsu, nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Végre! :D Tényleg, a férjed hogy viseli az eseményeket?
Szilzi, ti is hiányoztatok ám! :D
Ma nem festünk, ma tortát kellett volna készítenünk, de már vett a tesóm férje is egyet, és ilyen nagy melegben, ekkora hassal elég lesz az is.....
Most azért jöttünk haza, mert a Vivike mesét néz itt mellettem, én meg nektek írok. Meg megint felfázásérzetem van, egy teát is innom kell, remélem, van.

KépKép
benó

Flóra, a többiek holnap mennek nyaralni? Meddig?

KépKép
benó

Na vagyok újra.....
11 előtt elment a netünk és a tv-nk is...:(
Közben meg elmentünk még a Tescoba, meg a lidlbe vásárolni...
2 nap alatt 18 ezret hagytam ott....!!!
Na de nem volt itthon sem fűszer, sem semmi, most peig minden van, plusz kb 1 heti kaja is...:D

Meg ismét felugrottunk anyáékhoz ebédelni, mert alapanyag nélkül nem ment itthon a főzés... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Közben persze még anya is pakolt nekünk ezt-azt...:D

Hát nem tudom mi lenne velünk nélkülük....

Kép

Kép[/
tancsu

Azt még nem meséltem, hogy reggel hivotzt minket a párom apukája....
Neki elválltak a szülei még gyerekkorában, az éllettársával él a szomszéd városban, meg ahol mi laktunk, ott is volt egy lakása, ami üresen áll.....
Már az nem esett jól, hogy mi fél évig laktunk itt nagyim lakásában és egyszer sem jött fel megnézni hogy élünk...
Ma a sógornő lakását elment megnézni, hogy mit vesz a lánykája majd 20 milláért...:(:(:(

Aztán a telefonban elmesélte, hogy lehet eladja a 2 szobás lakást és valami eltarásit emlegetett, hogy költözik a lányához a lakás áráért cserébe!!!!!!!!!!!

Sikerült meglepnie vele, nekem nem lenne a pofámon, hogy apám lakásást eladassam, csak hogy nekem legyen....!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?