Sziasztok!
Na most aztán bepipultam és letettem mindkét boszorkát. Némi rosszalás után csönd lett, talán van egy órácskám irogatni, de ennyit én már ki se tudok használni
Zulu,
tudom, hogy most jóízűen síeltek, de azért BOLDOG SZÜLINAPOT MACNAK!
Elli,
létszám pontosítva: csak én meg Zsebi. Timi télapóra vadászik a naaagy Budapesten a nagyival, a férjem meg kimenőt kap. Igaz, ő felvetette, mi lenne, ha a talira érkezett kizsákmányolt férjeket befizetnénk a traccsparty idejére egy peep-show-ba, de én elvetettem az ötletet, mert még rákap
Tényleg, jön még Kangi párján kívül nagyméretű hímnemű egyed? Hátha mégis rábeszélhető a férjem a kíséretre.
Kevin miatt meg ne aggódj, szerintem az a hülye doki kicsit maximalista. Az én soványka Timim is tök későn csinált mindent a többi gyerekhez képest, még szerencse, hogy akkor még nem nagyon babaneteztem, mert hülyére aggódtam volna magamat
Heppi,
na sütöttél már kenyeret? Nincs is kenyérsütőd, csak ijesztgetsz itt minket
Örülök, hogy sikerült hintát vennetek. Timi még most is beleül, pedig már felülről súrolja a 12 kilót, csak nem bírom lebeszélni róla. Eddig kibírta a szerkezet, csak a kiszállásnál szorul bele a csaj, mint Micimackó a vendégség után
Nem akarunk pénteki programot cserélni, mert a takarítás annyira nem dob fel?
Én úúúúgy irigyellek az unalmas napjaidért
Talán egyszer te is rájössz, mire gondoltam
Kangi,
örülök, hogy Julcsi ugyan kisméretű, de normális gyerkőcnek találtatott
Most már aztán csak etetni kell a kis húsfalót
Nálunk újabban fordult a kocka: Zsebinek minden kell (azért főleg a Timi szájában lévő dolgok
), Timi viszont sztrájkot tart, és max krumplit, vagy rízst eszik álló nap. Tegnap annyira felbosszantott, hogy megkérdeztem, mit főzzek neki, hogy meg is egye, erre felcsillanó szemmel kivágta: cokit
Szóval nagyon hülye voltam, amikor azt reméltem, egy 2-3 éves gyerekkel már nincsenek evésgondok.
Beu,
nem sok ötletem van varratásra. Kb. két éve egy bélelt kabátomat kellet megvarratni, mert kihasadt az anyaga, profin megcsinálták, azóta is azt használom
Ha gondolod, megkérdezem anyukámat, pontosan hová vitte csináltatni, mert nekem csak a Paulay E. u. rémlik
Nekünk is ugyanolyan hintánk van (még a színe is), de eddig nem volt semmi baja. A tartópánt foszlott el? Csak hogy tudjam, mire kell odafigyelnem, mert nálunk is erős igénybevételnek van kitéve.
Ja még valami, ha a kötélen van a gubanc, azt ki lehet ám fűzni a rugós akasztó részből, ha szétcsavarozod. Csak jól jegyezd meg, hogy volt benne, mert aztán legózhatsz
Zsuzsi,
lehet, hogy hülyét kérdezek, de hol lehet timsót kapni? Patikában? És csak úgy odaadják, vagy magyarázkodnom is kell, mert egyszer már a 96% alkohol miatt is egy hosszú történetet kellett rittyentenem
És az ételfestéket hol lehet lőni? No csak ennyi gondom van pillanatnyilag a gyurmafőzéssel
Gyereknevelés: én még csak most kezdek rádöbbeni, mennyivel rosszabb egy dackorszakos kétéves, mint egy szimplán nehéz gyereknek számító kisbaba. Azt hiszem, a kamaszkor tájékán már az éjszakai 2 óránkénti szopikat is visszasírom
Tapasztalat nélkül én most úgy gondolom, megpróbálom majd motiválni a gyereket, amivel lehet, oszt meglátjuk. Persze vannak olyan nehéz esetek, mint az öcsém, aki birkatürelemmel hagyta, hogy véghezvigyék rajta a tanítást, aztán az agyába meg nem maradt semmi
Sofka,
ötnapos láz
És így születnek az újabb rejtélyes betegségek
Viccet félresöpörve, Timi minden lázas állapot után pár napig ragyásbőrű lesz, szerintem a megviselt szervezete így reagál
Akkus elemet szinte mindenhol kapni (pl.Electroworld, Media Markt), én a helyedben 1850 vagy 2000 mAh-sat vennék, az nagyon sokáig bírja. Viszont ezekhez jobb a nem síma, hanem gyorstöltő, különben 1 napig is eltököl a töltikével.
Orsoly,
de rendes fiad van
Mi is kertes házban lakunk, mégsem bírtam soha kinn altatni egyiket sem, mert folyamatosan toligatni kell őket
Ha száz láb mélyen szunyáltak, akkor is felébredtek a megállásra.
Toffi,
és mi a nagy fogyás titka? Nekem is ki kéne már találni valamit, mert akkut ruhahiányban szenvedek
Valahogy mostanában simán lefordulok este a szobabicikliről anélkül, hogy tekertem volna egy percet is
Miszike,
a képek nagyon tetszettek
Én azért örülök, hogy nem hasonlítanának rám a gyerekeim, mert én már 8 hónapos korom óta vastag szemüveget hordok
, és az ő korabeli képeimen még takarásos is volt a szemcsim.
Tényleg, mi újság a költözéssel?
Férjuradnak még mindíg tetszik az új munkahelye?
Norka,
Jázmin már egész nagylányos
Hogy szalad az idő
Csucsuka,
gratula a ZH-hoz
A télapós sztori nagyon tetszett
Én attól félek, dec.6-a után Timi minden nap kiteszi majd a csizmáját az ablakba, hogy legalább csokival jóllakhasson, ha az a gonosz anyja éhezteti
Andi,
évfordulóhoz kicsit megkésve, de gratula
Irígy vagyok a találékony férjedre, az enyém mindíg megkérdezi: No mit vegyek neked, drágám? Először is, jobban kedvelem a meglepiket, mióta kinőttem a gyerekkorból, másodszor pedig kiugrom az ablakon ettől a megszólítástól. Már mondtam neki, inkább szólítson akár tehénkémnek is, csak így ne
Magunkról még nem is regéltem, csak rosszat mostanában. No azért van jó is: Zsebi egyedül ácsorog
Kénytelen volt gyorsan megtanulni, mert Timi minden kapaszkodót azonnal elhúz előle
És körbelépegeti a szobát is a bútorok mellett araszolva
, szóval rohamtempóban halad ismét a csaj.
És végre úgy tűnik, javul a kajahelyzet, mert Zsebi már mérhető adagokat fogyaszt a "szeretem" kajákból, talán nem lesz hízásmentes a jövő heti mázsálás
Na mondtam én, hogy ki se bírok használni 1 órát, megyek telezabbantani magam, aztán jövök sírni, hogy milyen kövér vagyok
pusssz
Momo