Új privát üzeneted érkezett!

Nem gondoltam, hogy aggódtok. :oops: :oops: :oops: :oops: Úgy gondoltam, hogy ez nektek már jár is, nélkülem lenne egy kicsit. Nincs akkora szerencsétek, hogy a fejemre essen egy tégla! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Laptető! :lol:
Akkor már gondoltam, hogy aggódtok, mikor a Szilzi is írta sms-ben meg a Flóra felhívott. Köszi mindkettőtöknek. Flóra, te hallottál egyáltalán valamit, mert én csak láttam, hogy te hívsz, de én nem hallottam semmit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira király meseelőadást láttunk tegnap ezen a rendezvényen, megszakadtam a röhögéstől! Nyeljárásban adtak elő népmeséket, annyira szuper volt, a fickótól elkértem az e-mailjét, meg mindent, azt mondta, ha van valami kisfilmjük, elküldi, és én akkor egyből továbbítom nektek! :D :D :D :D
Ha eltűnök máskor is, ne aggódjatok, sose halok meg! Vámpír vagyok (a Kittike szerint legalábbis mi azok vagyunk a Gy.-val, és esténként átalakulunk). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, jó, visszaolvaok, mert így nem tudok meg semmit.

KépKép
benó

Tancsu, én is azt gondolom (még csak a 234. oldalon tartok, bocs, ha hülyeséget is írok), hogy lehet, hogy észbe kapnak a sajnos nem megválogatható rokonok, és nem szemétkednek veletek, hanem megpróbálnak segíteni, ha látják, hogy azért nemcsak tűrtök csendben, hanem néha be is mutattok nekik! :x :x :x :x :x :x Nagyon nagy parasztságnak tartom, egyébként, hogy várandós kismamával és kispapával szúrnak ki, akiknek a leginkább szükségük lenne a normális körülményekre! A múltkor elolvastam a Zsuzsi szép szavait hozzád, aztán azért is nem írtam, mert erre nem lehetett csak úgy odaírogatni valamit rákontrázva. Túl szép volt és igaz is. Reméljük, hogy így már jó lesz, vagy legalábbis jobb, addig, amíg a lakás össze nem jön végre.

KépKép
benó

"Egyébként pedig az évzárón én kaptam a legtöbb virágot! Ez az előző munkahelyemen is így volt. A gyerekek pedig külön nagyon megleptk. Képzeljétek betanult az egyik kislány egy verset és ezzel búcsúzott el. Nagyon megható volt. Aztán az osztályom nem akart hazamenni. Nem akartak elengedni szünetre. Sírtak, mert nem voltak benne biztosak,hogy jövőre is én fogom-e őket tanítani. Hát ezt én sem tudom,csak merem remélni."

Flóra, gratulálok neked! Ezt is el tudom hinni, hiszen te annyit foglalkozol a gyerekekkel, mintha a sajátjaid lennének! :D :D :D :D Szegénykék, milyen rossz lehet ez a bizonytalanság az ő kis állandóságkereső lelküknek, hogy folyton változnak a tanárok. Ez nagyon rossz. Persze, nálunk is így van, de ez nagyon nem jó, mert elveszi a biztonságérzetüket. :?

KépKép
benó

Zsuzsi, tehát most pirinek kell lennie? Baba nem lehet még?
Hogy sikerült két embert is felvenniük a munkahelyedre? Lasszóval? Az egyik bunkó, na és a másik? :wink:

KépKép
benó

Hú, most úgy látom, bepótolom a lógást. :oops: :oops: :oops: Elegetek is lesz. :oops: :oops: :oops:
Képek:
Ilyen manószigetet készített az egyik művész-könyvtáros:
Kép
Kép Kép Kép
Ez az éjszakai, dobbal kísért út a Bara-patakhoz, hogy megkoszorúzzák azt (ide mi már nem mentünk):
Kép

Ez én vagyok, a szép koszorúmmal:
Kép

Ezek meg mi vagyunk, az árnyékunk:
Kép

KépKép
benó

Ezektől a manóktól, tündérektől kértem, hogy a mi is topicunk minden tagjának legyen meg minden boldogsága, minden kívánsága, mindenekelőtt
- boldog otthona
- egészsége
- gyermeke
- családja
És biztattak a tündérek. Kép

KépKép
benó

sziasztok. itt vagyok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó jók a fotók

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló, Timi! :D :D Hogy vagy?
Olvastam, hogy csütörtökön mentek a Tátrába és hétfőn jöttök csak haza. Jól teszitek. Már nagyon várod, ugye?
:D :D :D
Hogy van a bébi? Szerdána 12.30-kor mész uh-ra, jól tudom. :lol: :lol: :lol: :lol: Jegyzeteltem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Köszi!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

itt vagyto még vagy csak magamnak irogatok?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

á, nagyon ügyi vagy. tegnap én is azt csináltam, mert túl sokat irtak a csajok és nem fogott annyira az agyam, hogy mindent megjegyezzek.
igen, már nagyon várom. imádok ott lenni.
Törpe jól van. tegnap éjjel nekiállt rugdosni, mondtam a páromnak, hogy tegye oda a pocimra a kezét, hátha fogja érezni. pár perc múlva, amikor rúgott kérdezte, hogy ez ö volt? mondtam, hogy igen és ö annyira örült, hogy végre már ö is érezheti. :D

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Itt vagyok, most még 9-ig maradok is, a lakásnak már végül is tök mindegy, sokkal rosszabb állapotban nem lehet már. :? :? :? :? :? :? Ugyanis, mióta nektek nem írtam, azóta semmit odébb se raktunk, most gyertek vendégségbe! A konyha felé nem is merek menni. De az az egy reményem van, hogy, míg a Kittike mai szülinapi Lillifee márkájú tortáját csinálom (kíváncsi leszek rá), elmosogatok.
(A Lillifee márkájú sütik stb. dobozban vannak, nem túl egészséges, szerintem, de a tesóm meg volt veszve, hogy olyat kell csinálni a gyereknek, hát du. megcsinálom /citromos torta papírból készült szívformával :shock: :shock: :shock: :shock: , meg muffinok/.)
Küldök egy gólyát mindenkinek, akinek szüksége van rá, anyuék kertjéből:
Kép

KépKép
benó

á, nagyon ügyi vagy. tegnap én is azt csináltam, mert túl sokat irtak a csajok és nem fogott annyira az agyam, hogy mindent megjegyezzek.
igen, már nagyon várom. imádok ott lenni.
Törpe jól van. tegnap éjjel nekiállt rugdosni, mondtam a páromnak, hogy tegye oda a pocimra a kezét, hátha fogja érezni. pár perc múlva, amikor rúgott kérdezte, hogy ez ö volt? mondtam, hogy igen és ö annyira örült, hogy végre már ö is érezheti.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

hopsz, ez 2x ment el.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

zsuzska hova lett? olvastam, hogy reggel még itt volt.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nagyon jó lehetett. :D :D :D :D
Bocsánat, hogy ilyet írok, pont, mikor te itt vagy, de kikívánkozik belőlem. Őszintén szólva az is közrejátszott abban, hogy nem írtam, hogy én is kicsit depis lettem, mint a Szilzi, vagyis olyan lehangolt, tegnap meg még dobtak rá egy lapáttal, mert azon az Óvárosi napon ötezer gyerek volt kb., és már annyira elvesztettem a kedvem más gyerekére vigyorogni, jópofizni stb., a .....-öm tele volt.
A Gy. tesója is úgy beszélt velünk valamelyik nap, mintha legalábbis fordítva csinálnánk a dolgokat (nem akarok csúnyábbat írni), vagy valamit nem jól tudnánk a gyerekkészítésről, hogy még mindig nincs. :evil: :evil: :evil:
Ne haragudj ezért, szegény Timi, tudom, hogy te is úgy jöttél ide, hogy itt mindenkinek babája van (lesz hamarosan), a topiccímből ítélve, és közben irigykedő nyanyákat találsz (jó, csak engem, na). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Természetesen a ti gyereketek (Tancsu, Timi) és a tesómé nem hergel, csak idegeneké. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Zsuzsi most várja, hogy visszaolvassak! :lol: :lol: :lol:
Az előbbi kipontozott helyre az alábbi rajz kerül, segítségnek:
Kép

KépKép
benó

ne agódj, én nem haragszom. de ne izgulj, neked is össze fog jönni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tökéletessen beillik a rahz. :D
lehet, hogy a nagy várakozásban bealudt. :D :D , merthogy nem szól közbe.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Egyébként csúnya dolog ez tőlem nagyon, megint kapok egy pókot.
Kép
Jaj, de nehezen találtam meg, el is múlt a lelkiismeret-furdalásom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Várja, hogy olvassunk. :lol: :lol: :lol: Megyek is gyorsan olvasni, te addig írj, jó? :D

KépKép
benó

Sziasztok

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!

Jelentem megküzdöttem a zsákok kipakolásával is!!!!!

Még vagy 4 doboz van hátra, meg a takaritás...
Már a második adag ruha pörög a gépben, ágynemü áthúzva, stb...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Benó, Cupp Timi!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tyű!!!! :D :D :D :D :D :D :D Te aztán mindenhol tudsz pörögni! Profi vagy! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szégyeljétek magatokat, hogy mind a ketten eltüntetek napokra, ráadásul szó nélkül!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Én szégyellem is. Kép

KépKép
benó

Timi...

Látom iwiw-meghivót kértél a csajoktól...
Én még juli 9-én igényeltem, de még nem kaptam meg, elég hosszadalmas sajnos....
Ha megjön, akkor küldöm neked...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, legközelebb írunk, igazad van, nektek is van egy csomó dolgotok, mégis írtok, sőt, te még költözködsz is közben. :D

KépKép
benó

Nagyon helyes Benó... :wink: :wink: :wink:

Remélem azért már lassan elmúlnak a nyavalyáid..... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Kérek én is neked valakitől. E-mail címed? Olvassak vissza, mi? :lol: :lol:

KépKép
benó

Tegnap úgy ájultam el este, mint aki leütöttek.....:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Ma reggel viszont már 6 előtt kidobott az ágy és kezdtem a pakolást....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ez a hasmenés, Tancsu! :roll: :roll: Tudod, szerintem ez sokkal undibb, mint a hányás. Főleg, hogy a Gy. is itthon volt. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Zsuzsi, banyek, te ezt hogy bírtad? Szilzi, hallod ezt? Bebizonyosodott, hogy nem szabad fosni a fosástól. Bocsánat, ezt nem szabad kihagynom, ez marha jó szójáték szerintem. :D :D

KépKép
benó

Gondolom, hogy tegnap is ezerrel pörögtél. :lol: :lol: :lol:
Én meg mondtam a Gy.-nak (ment íjászkodni), hogy fel ne merjen kelteni korán reggel, erre én már hamarabb fenn voltam, fenn jó magasan, a klotyón. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Befejeztem az undi témát. :roll:

KépKép
benó

Nekem házi feladatom van ám, Tancsu, vissza kell olvasnom, úgyhogy most néhány oldalnyi ideig viszlát. :D

KépKép
benó

Még arra gondoltam a héten, ami lehangolt, hogy tök jó lenne, ha valami értelmes dolog miatt kellene rosszul lennem. Akkor még élvezném is! Komolyan! Mondogatnám, hogy nekem ezek a tüneteim, bibibiiiiiiii! De így csak úgy poénból csinálom. :roll:

KépKép
benó

Timi...

Látom a babaruha a téma....

Nekem szerencsére elég sok az amit kaptam, igy minimálisan kell csak pótolnom...
A kolléganőm lányának van egy turija, ahol csak babaruhák vannak...Ott legalább jól meg tudom nézni, hogy milyen állapotban vannak...Tehát veszek használtat is, de csak ha jó minőségű...

Kép

Kép[/
tancsu

Benó...

Lakat a szádra, vagyis a kezedre és olvass!!!!!!!!!!!!

:P:P:P :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

A Szent iván-éjji képek baromi jók!
Én is szievesen elmennék egy ilyen buliba...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Most éppen szinházba megyünk majd, ha még kapok jegyet a nyári-előadásokra...
A nagyszinházban már vége a szezonnak, csak ősszel indul újra, de akkor már a baba miatt nem nagyon lesz alkalom rá....
Tavaly minden hónapban megnéztünk 1 előadást és nagyon élveztük...:D

Kép

Kép[/
tancsu

A színház is nagyon király! :D :D Én is régen voltam már.
Na, visszaolvastam.
Reakcióim:
- Tancsu, nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen profi módon berendezkedtetek máris! És tényleg, te azonnal jelentkeztél a csajoknak! Tisztelet, becsület.
- Flóra párja szombaton a szüleinek segít, holott az autót kellene szerelni, emiatt a h-k.-je fog elmenni, ráadásul ez pénzbeli veszteség is. Ezt pl. miért nem mondja el a tisztelt szüleinek? Tudják?
- Tetszett: "nem is méznyalás is tanítani", ez olyan, mint Tancsunál: "vakmeleg"
- Szép a Szilzi társam vonalzója.
- Újabb közös vonás, azon túl, hogy ő is szenved és ő is odavan ilyen hülyeségekért, mint vonalzó: én se nézegetek bébiruhákat a boltokban, hergelést elkerülendő
- Mikor megyünk Timiékhez? Erről lemaradtam valahogy.
- A szőrtelenítésről egy külön hsz-ban

KépKép
benó

Bocsi, én is tanulhatnék még gépelni:
Jav.: "nem is méznyalás itt tanítani"
Jav.: Br.B.N.

KépKép
benó

Na, még van fél órám, jön valaki?

A szőrtelenítés:
Én borotválom:
- a lábam
- az egész lenti részt :oops: :oops: (sokkal egyszerűbb, mint a bikinivonallal bénázni)
- hónaljat

Letépős gyantázom:
- szemöldök (meg csipesz is kell, Dzsungel Jane vagyok)
- bajusz
Úgy történik, hogy a két kezed között felmelegíted (összenyomod) a két, egymáshoz ragasztott gyantacsíkot, aztán kettéválasztod, és az egyiket rányomod a bajszodra. Rajtahagyod egy darabig, majd alulról felfelé (szádról orrod felé) rántasz egy jókorát rajta, aztán tapasztod máshová. Ha betelt, a másik csík következik. Utána a fennmaradó gyantát le tudod szedni bármilyen arckrémmel és vattával. Jó rajta is hagyni arckrémet egy darabig, az nyugtatja a bőrt.

KépKép
benó

én is szégyellem magam. :cry: :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én is úgy csinálnám, hogy a nagyon csecsemőnek még vennék új dolgokat, mert én tartanék tőle, hogy olyannal van kimosva, ami árt a babának, mert annak még nagyon érzékeny bőre van ám, a mi gyerekeinknek is volt mindenféle bőrbajuk a mosószertől, erre figyelni kell.
Később viszont kis szoknyákat meg ilyeneket én is vettem turiban is, gyönyörűeket, de még rugdalózót meg body-t nem vennék.
Természetesen kiságy stb. tekintetében tökmindegy.

Megnéztem a bútort, Tancsu! Gyönyörű! :D :D :D :D Ilyen az én stílusom is (ha van nekem olyan). :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, jó, most már ne szégyelld! :D :D :D Inkább mondjad, hogy mi az e-mailed?

KépKép
benó

benó pübe elküldtem. megkaptad?
társam hol vagy?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?