Új privát üzeneted érkezett!

Egészen pici baba számára neten nem vásárolnék idegenektől. Ha tudod kitől van, rokontól,ismerőstól az megint más. Később már mernék így vásárolni, de ha most nincs alkalmad rokontól használt rucikat kapni, akkor újakat vennék. Nekem ez a véleményem,talán másnak más. De annyit kínlódunk egy babáért és olyan kényes kezdetben a bőrük,hogy én nem kockáztatnék pár korona miatt.

Kép
flóra 11

nem, nálunk nincs tesco, csak újvárban. a 2 rugdalózót komáromba baba ruha boltba, a többi apróságot a kulturban. fentröl mindig járnak le ide árulni, de rendes üzletböl jönnek, szóval új cuccokat árulnak, csak mindig más cég és ritkán. nálatok van ilyen?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

én is egyetértek veled. pontossan ezen a véleményen vagyok. ezért kezdtem el már most vásárolgatni, mert minden nagyon drága és egyszerre nagyon sok lenne.
azt mondtam a páromnak, hogy inkább minden nap zsiros kenyeret fogok enni, de akkor is a kicsinek mindenböl újat fogok venni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Néha van. Meg minden szombaton a piacon is árulnak. Nálunk elég nagy piac van minden szombaton. Nyáron pedig vásár, ami sörfesztivállal an egybekötve. Na akkor rengeteg árus összejön és az egész rendezvény három napos.

Na, erre eljöhetnétek hozzánk!

Kép
flóra 11

Ha gondolod vehetek neked bodykat, elküldöm póstán.

Kép
flóra 11

Édesek a ruhák!
Timi egy nagy faipari gyárban dolgozom, minőségellenőrző-anyagvizsgáló vagyok a laboratóriumban.

Kép
muzsuzska

rövid vagy hosszú ujjú a bodyk?
jó ötlet. pü-be elküldöm a számom aztán megdumáljuk.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

és milyen?nem unalmas?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Annyira nem unalmas, pörgés van és vannak monoton vizsgálatok, de van amit szeretek. csak egyedül vagyok 8-12 órába, az rossz.

Kép
muzsuzska

Ha jól emlékszem, akkor rövidujjúak voltak. Majd megnézem pontosabban, ha érdekel. Meg a méretet is megdumáljuk majd. Csak el ne fogyjanak.

Kép
flóra 11

hát, nem irigyellek

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

rövidböl szerintem nem kell sok, mert okt.28-ra vagyok kiirva, és akkora szerintem már hüvösebbek lesznek és majd jobban fel kell öltöztetnem a kis Törpét.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

lecsó lassan kész!

Kép
muzsuzska

Most lelépek! Szilvi jó sokáig ebédel vagy ügyfelek vannak!

Kép
muzsuzska

hol van benó?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ügyes vagy Zsuzsi. Nekem is kéne valamit főznöm. Megyek is. Megjött a fiam,eszik és megy koncertre. Na, ebből nálunk islecsó lez nagy gyorsan,Zsuzsi. :wink:

Kép
flóra 11

nem kaptam meg az iwiw-enes meghivót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Itt vagyok.Gyerek evett, jött a haverja, már el is mentek.
Képesek az egész nyarat átbulizni.Na,de hiszen fiatalok. Szórakozzanak. Csak az örökös aggódás. Most is viharra néz ki, meg olyan buta faluba mentek koncertre, ahol mindig verekedés van.

Kép
flóra 11

Timi, Szilzi is és én is kértünk számodra meghívót. De az is kis időbe telik,míg mi megkapjuk. Azután tudunk neked küldeni. Biztos fogsz kapni, csak kicsit még várj.

Kép
flóra 11

Húúú de jólett volna eddig ebédelni, Zsuzsi! Kicsinálnak az utasok! Jó sok érdeklődés van, mert tök jó akcióink vannak, de sokan még abból is alkudnának! :evil: Pedig tényleg nagyon olcsón lehetne már utazni!

Kép
szilzi

Igen Timi, az iwiw meghívó kis időbe telik, de küldjük, ahogy lesz! :wink: Nagyon aranyosak a ruhák! :D Jó a zöld szín! :D Én nem nézegetek ilyeneket, csak a szívem fájna! :(

Kép
szilzi

én azt hittem, hogy az mindjárt el is jön. jó, akkor várok. az e-mail cimemre küldtétek ugye?én még vártam volna a vásárlással, de mindenkitöl hallom, hogy a 20.héttöl már vásárolgat, hogy ne legyen egyszerre sok, úgyhogy én is elkezdtem.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jól teszed Timi, nem is jó minden t az utolsó pillanatra hagyni.

Kép
flóra 11

Timi az lehet hogy 3 hét, mire odaér! Mármint a meghívó! :wink: De lesz! :D
Én is biztos vásárolnék, szerintem még a 20 htet sem bírnám kivárni! :lol: Bár az én tesómnak van egy kisfia és egy kislánya, akiktől mindent megörököltem! :D De tuti, hogy vennék pár dolgot! :wink:

Kép
szilzi

Szerintem olyan szép a vonalzóm! :D Nagyon tetszik! :D

Hülye vagyok, mi? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Timi, megnéztem,de nekem nincs meg a címedésnem is találom sehol.

Kép
flóra 11

Jaj, Szilvi, dehogy vagy hülye. Tényleg szép. :D

Kép
flóra 11

Timi, hol vannak az új pocakos fotók? Nagyon várom már! :D

Kép
szilzi

majd a 24.héten, mert még most is ugyan akkora mind a feltett fotón.
akkor pü-ben küldöm a cimem.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!!!

Jelentem még van 3 zsákom, 7 dobozom amit ki kell majd csomagolnom, a többi kész van!!!
A gyerekruhák is zsákban vannak, de azokat majd mosni és vasalni kell, addig nem szedem ki a zsákból...

Már voltunk bevásárolni is, meg anyáéknál ebédelni...
A net megy, a tv megy....stb...:D

Viszont baromira fáradt vagyok, megyek enni és pihi lesz mára....!!!!

Jövőhéten meg végigtakaritom a lakást még és kész is minden!!

Holnap jelentkezem...

Cupp...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu!!!!
Hurrá!!! Tudtál jelentkezni. Bravó, nagyon ügyesek vagytok!

Most pihenj,pihenj és pihenj. Aztán majd jössz.

Jó pihenést! :wink:

Kép
flóra 11

szia társam. itt vagy még?
flóra megkaptad a pü-met?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi,nem kaptam semmit.

Kép
flóra 11

és most? pedig 2-öt is küldtem. elsöben a tel.számomat, 2-ban a cimem

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Most megkaptam, Timi. Köszi. :D

Kép
flóra 11

én is megkaptam.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Milyen telefonod van? T-mobil,Orange vagy vonalas?

Kép
flóra 11

A címedet elraktam. :D

Kép
flóra 11

orange. neked? én is elraktam a cimed és mindjárt megpróbálom elküldeni a tel.számom pü-be

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Bocsi,itt vagyok már. Csak beleolvastam egy másik fórumban és épp megszületett az első topikbaba.Úgy örültek! :D
Megkaptam a prividet.

Kép
flóra 11

Hát, banyek, helló, csajok! :D :D :D :D :D
Végre itt, de nem sokáig! :evil: Pont, mikor kigondoltam, hogy na, most lesz idő ideülni, pofázgatni, akkor rájöttem, hogy jön egy lányom a tesómhoz műkörmözni, és nekem találkoznom kell vele a Tescónál, hogy odakísérjem. Tehát megint időhöz vagyok kötve. :evil: De addig itt vagyok. :D :D :D :D

KépKép
benó

Szia Benó!

Kép
muzsuzska

Merre jártál ilyen sokáig?

Kép
muzsuzska

Helló, Zsuzsi! :D :D :D
Előbb ti meséljetek.
Még valamelyik nap gyorsan beleolvastam, és azt láttam, hogy a Tancsu totálisan ki van akadva, és menekül az anyóstól. Mi lett azután?
Neked milyenek a sebeid? Meddig vagy még kiírva?
Flóra méregtelenítése, cisztája?
Babák?

KépKép
benó

Hogy tehetted azt meg velünk hogy szó nélkül eltünsz??????????
Aggódtunk rendesen!
Kérdéseidre a válasz a visszaolvasás! :D

Kép
muzsuzska

Hétfőn délután megyek dolgozni! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Közben én is írom, hogy velem mi volt.
Inkább visszafele.
Mostanában a hasam megy, ez a legújabb, egész héten azt játszottam, hogy folyamatosan változtatgattam a problémáimat (fejfájás, hasmenés, hányinger, hányás, hátfájás, hideglelés, vízverés, láz, megfagyás, gyengeség, szédülés, étvágytalanság, éhenhalás; azt hiszem, ennyi). Volt, amikor már tök jól éreztem magam, aztán egy kis idő után megint előjött valami kehesség. Húzott az ágy. Most reggel megint a hasam ment, pedig ilyen, ezt a hetet leszámítva, több évvel ezelőtt volt utoljára.
Tegnap egész nap egy Óvárosi napok nevű rendezvényen ültem a tesómmal, aki arcot és hennát festett (reggel 10-től este fél 9-ig kb.). Reggel persze, amint felkeltünk, már pattogni kellett, este meg fürdés nélkül elaludtam. :oops:
Pénteken tantestületi értekezlet volt EGYIDŐBEN az UCCSÓ!!!! szakképesítő vizsgával, biziírás, jegyzőkönyvvezetés két helyen egyidőben stb. Ugyanezen a napon Kittike szülinapja (ajándékvásárlás, torta készítése anyuéknál VÁSÁROLT tortalapból, ünneplés, gyerekek pesztrálása).
Majd a csütörtöktől folytatom.

KépKép
benó

Hú, de gáz! Miért nem írtak még ki? :evil: :evil: :evil: Oké, visszaolvasok.

KépKép
benó

Akkor is lehetett volna két perced ide írni hogy élek csak nem érek rá! :evil: Tényleg aggódtunk!

Kép
muzsuzska

Visszatekerve új szép vonalzókat látok, meg babaruhákról és lecsóról szóló elmélkedéseket, majd visszaolvasok később.
Úgy tudtam megtenni, hogy nem írok, hogy mindig gyíkoskodtam valami miatt. :roll: :roll: Amikor meg a suliban akartam írni, akkor meg piszkáltak valamivel. :wink: Egyébként meg, legalább szóhoz juthattatok ti is egy kicsit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem pofáztam bele mindenbe. :lol: :lol: :lol: :lol:
Csütörtökön szintén vizsga volt, ráadásul akkor is úgy volt, hogy feküdtem az asztalon, bárhol voltam. Tök béna voltam. :evil:
Szerdán az egyik vizsga kezdődött, a másik végződött, áááááá!
Kedden volt a hányásos nap.
Lehet, hogy minden a Szent Iván éjre vezethető vissza? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon szép volt a Szent Iván-éj, kötött a Gy. nekem koszorút, az lett a legszebb! Küldök képeket! (mindgyá)

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?