Sziasztok!
Monti, Alíz, Kacika, Szilvi, köszönöm Nektek és persze mindenkinek a gratulációt, bizakodom.
Kacika, az biztos finom volt, s főleg ügyes vagy, hogy anyósodnak is főzöl, amit szeret. Hogy van?
És köszönöm a névnapi köszöntőt is!
Nekem nem nagyon van peteérésem
, ez most valami kivétel lehetett.
Szilvi, hétfőn hívom fel, s remélem, a héten mehetek is. Én a SOTE-ra járok, ott úgy van, hogy majd a doki kér időpontot UH-ra, nem ő csinálja, na az még kb. 1 hét.
Most ismét kérek Tőletek tanácsot és ötleteket. Bocsánat, nagyon hosszú lett...
Nekem a múltkori vetélés vérzéssel indult (fenyegető vetélés), bementünk a dokihoz a kórházba, azt mondta, semit nem tehetek, pihenjek. Kérdeztem, hogy nem kellene-e vmi gyógyszert szednem, de azt mondta, hogy nem. Hát már másnapra mentünk is ismét, s addigra már egyértelmű is volt, hogy tényleg nincs mit tenni, be is fejezték a dolgot műszeresen.
Azóta voltam hormonvizsgálaton (soha nem voltam rendben etéren, 7 éve mentem először, akkor hiperprolaktémia vagy mi volt a diagnózis, azért nem volt peteérés és mensi, mert magas volt a prolaktinszint). Most az FSH és az LH aránya nem volt megfelelő, ami utalhat PCO-szindrómára, de további vizsgálatokra nem került sor, mert 7 hétre meg is jött (hip-hip-hurrá), aztán abban maradtunk, hogy nem lesz gyogyó, mert hátha működgetek azért...
Most vártam a következő mensit, de nem jött, csak a magam szórakoztatására csináltam a tesztet.
Szóval "rövid" anamnézisem ismertetése után azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek van értelme bármiféle gyógyszert kérnem? Annyira nem értek hozzá, de itt, a fórumon, főleg régebben többször beszélgettetek mindenféle gyógyiról, s biztos vagytok olyanok, akik tisztában vagytok vele, hogy mit mire kell szedni vagy Nektek mire adták...
Ha tudtok, kérlek szépen segítsetek ebben. Persze minden eset más, meg a doki is biztos mond valamit, csak talán már valamelyest képben leszek, mire beszélek vele.
Köszönöm!!!
Amúgy vendégek elmentek, romok eltakarítva (én csak konyhalány voltam). Jó idő van, bár most a szakadó eső se zavarna.
Milyen volt a hétvégétek?