Új privát üzeneted érkezett!

bejci

igen, nagyon jó volt az esti eső és vihar, reggel 7kor nagyon is jó idő volt, mikor mentünk a laborba, de mostanra megint kánikula van. sajnos.
én is siettema boltba, hogy hazaérjek még hűvösben, de sajna.....

magdolnáról tud valaki valamit?

én ma reggel elég szarul néztem ki vérvétel után, sokat vettek: kellett a tancásadónak is, és a diabetológiára is. remélem minden oks, de csak szerdán megyek újra dokihoz.
amúgy biztosana cukrom esett le angyon, mert reggeli után kicsit jobban lettem.

odri??????
uh?????

holka te holnap mész?

Jenny!
nagyon édes a pingvined

Kép
andyfekete
 
 


megkezdtem a 32.hetet, hihetetlen már csak 2 hónap, de milyen meleg hónap

na megyek főzök egy zöldbabfőzit az uramnak, mert nem szereti a paradicsomoskápit

Kép
andyfekete
 
 


ANdy: Remélem minden O.K. már Veled, és jobban vagy! A kánikula: hát igen, kicsit elhamarkodtam azt a hsz-t! Már itt is dög meleg van! Hogy bírsz ilyen melegben főzni? :shock: Bár még én is főzögetek, de már szoktatom a férjem a gondolathoz, hogy ne örüljön sokáig a főztömnek, mert nekem meg a lábam dagad be, ha sokat álldogálok a konyhában!

Én is aggódom már Magdiért! Ha valaki tud róla valamit - Nati, Holka- akkor légyszi írjatok!
Vendég
 

 
 

kicsit megkésve, de azért újra itt. :)

szóval mi még mindig egyben. Azt hiszem, azt írtam, hogy végül úgy döntöttek a dokik, hogy várjuk ki a végét. Úgy emlékszem, legutóbb írtam nektek, hogy jártam a klinikán. Egy bunkó nő volt, és jól beparáztatott, hogy tág az agykamránk. Ami azért lett volna nagyon gáz, mert az agynak az a része ami hiányzik, az szokott ilyennel együtt járni, és akkor van gáz. De a héten megcsinálta az uh-t a doki, akinél szülni fogok, és ő amúgy uh specialista és mindkét agykamránk teljesen normális! Úgyhogy az is lehet, hogy a hiány ugyan meglesz, de nem lesz semmi hatással rá, mert semmivel nem társul úgy tűnik. :) Úgyhogy végre kicsit kezd kisütni a nap a fejünk felett. Remélem még jobban is ki fog. :)

nati, én vizesedésre csalánteát iszom, minden nap egy bögrével úgy natúr, és este úgy alszom, hogy a lábam jól alá van pakolva. (az nem elég, hogy fel van téve egy szintben velem) De a magasabb az általában segít. Persze nap végére megint ott tartok, de legalább nem úgy kezdek... :) és tudni akarom a nemét!!! :)

jenny, nagyon köszi! Apukádnak meg kívánom, hogy legyen ereje küzdeni! Neked meg hogy minnél hamarabb álljon helyre a szervezeted!

andy, téged meg nem irigyellek, hogy pont a legnagyobb melegben kell az utolsó két hónapot végigcsinálnod... Én nagyon örülök hogy most lesz a vége, mert nem hiszem hogy hetekig bírnám már... Majd teszek fel képet is. Igazi bálna vagyok. :)

Na most megyek, mert programunk van, csak gyorsan be akartam nézni. Aztán majd tudatom ha van valami. :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin nézd meg a szonográfus nevét, mert engem is beparáztattak!

Szóval az én sztorim:
a dokim hétfőn jött vissza szabiról és szerdán várt randira. Cukorprofil tökéletess lett, tünetmentes vagyok, minden rendben van. Erre kitalálták, hogy azért még szerdán menjek flowmetriára. Egy kedves nő a dokik szerint elég durva diagnózist állított fel.... Vinni akartak szülőszobára! Ennyire gáz volt.Idegileg nagyon kiborultam.... ja és nagyon sírtam. Az osztályos doki telefonált a főigazgatóhelyettesnek, hogy mi legyen. Aztán nyugtatgattak, hogy minden rendben lesz meg minden, de a hazamentelről ne is álmodjak, illetve csak 2ben lehetséges. 2 nap múlva-azaz ma- flow kontroll!!!! És ez alapján döntenek a szülésről. :shock: hát 2 napig depis voltam, Kaptam nyugtatót, de nem vettem be.
Aztán eljött a mai nap.... hát, olyan ideges voltam... behívtak uh-ra egy másik nő volt! Mondom neki tök ideg vagyok és csak kíméletesen mondja a végeredményt. Na ezen kiakadt, mert minden teljesen rendben volt!!!! Megkérdezte, hogy ki a fene mondta azt az irreális dolgot, amit diagnosztizáltak? Sőt ha még az is lenne, akkor is teljesen rendben lenne minden, mert már 36 hetes vagyok és ilyenkor már a lepény öregedni kezd :shock:

Na több se kellett nekem, dultam fultam, közben örültem!!! Ha meglátom azt a nőt... én nemtom mit fogok vele csinálni!!!

Rohantam fel az osztályoshoz kérdőre vonni hogy most ki a béna vagy az uh gáz??? de hárított és az infúzióra fogta, amit eddig 3szor kaptam. Lhete benne valami, de esélyesebb a félrediagnosztizálás, mert mondták hogy ez a szonográfus ilyen rémisztgetős leletet szokott kiadni.

Hát ennyi. Ja még annyi hogy elkezdett a méhszájam nyílni.... és jóslófájásaim vannak. Nem tudom mi lesz
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Holka: jujj de ügyi Heni lány! Grat a bilizéshez. És tényleg tök nagy öröm ez is, mint sok minden más is. Nekem mivel nincs kertem, így tegnap bátorkodtam a játszótérre kivinni őt pelus nélkül. És nem pisilt össze semmit. Kérdeztem menetközbe tőle, hogy kell e pisilni, de nem kellett neki. 2,5 órát voltunk kint és csak itthon pisilt. Ma meg du. voltunk a Dunán és ott meg szólt hogy kell neki és mentünk megöntözni a fát :) Tök ari volt. :)
Alváshoz még én is adok rá pelust, mert szerintem még éjjel becsurizik. Bár volt már olyan este, hogy reggelig nem pisilt. De azért ezt még nem merem megkockáztatni. :)

Jenny: köszi az infót. Hát apa egyenlőre most szed e vitamint, meg a maca vibét. És azt mondta ha elfogynak a bogyók, akkor egyenlőre nem szeretne szedni semmit. Mert elege van, hogy csak a pénzt dobjuk ki. Az elmúlt hónapokba olyan 20-40e között mozgott a gyógyszerek és a dokiknak adott pénz. És hát jövő hónaptól kapom a gyest (25e Ft) és innentől kezdve luxusnak számítanak ezek :( :( :(

Muffin: végre jó híreket is kaptál Azért ez szuper! Továbbra is drukk nektek!

Magdolnam: hát nem semmi amit veled is művelnek. De azért most már próbálj megnyugodni. Az hogy kezdtél nyílni még nem jelenti azt, hogy holnap szülsz is. Én majdnem 2 hétig mászkáltam úgy hogy 1 ujjnyira nyitva voltam és 1 hétig úgy, hogy 2 ujjnyira voltam. De kitartást neked. És mit mondanak császáros leszel???

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


magdolnam, vicces hogy ugyanarra gondoltunk a szonográfust illetően. Mindjárt megnézem...

KépKép
muffin
 
 


Pászkányné Jeney Katalin

KépKép
muffin
 
 


:shock: :shock: :shock: :shock: baszki!!!!!!!!!!!! Pedig az a legnormálisabb és a "legokosabb" nő!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem a Siposné Radványi Zsuzsa nézte :shock: :shock: :shock: Hú most tök frászban vagyok! Azt hiszem kiharcolom már tutira a 3. független szonográfust. ja és tudod mi a vicces, hogy ők nem is orvosok!!!
Ne haragudj, nem olvastam vissza... de akkor most nincs is semmi baj a fiad fejéval??? Mert az tök jó lenne!
magdolnam
 
 


ha tudnád milyen stílusú szonográfusok vannak... na jó még az Amrita is normális. Na meg az ott dolgozókról ne is beszéljünk. Annyira unom hogy úgy beszélnek meg kezelik az embert..... 2 napja kitört belőlem a dolog, mert unom már, hogy úgy tesz mindegyik mintha szívességet tenne nekem. Holott az lenne a munkaköri kötelessége....
magdolnam
 
 


Viri én már semmit sem tudok. Majd talán leereszkedik valaki hozzám odaföntről és elmondja a sorsomat. Majd ha ideje lesz rá.... Vagy ráérek úgyis megtudni? :roll: Már rohadtul unok mindent és mindenkit odabennt. Ha nem ez a kétes helyzet lenne, már rég beszóltam volna mindegyiknek úgy hogy nem köszönik meg és hazajöttem volna....Azt hiszem kis depresszió is megszállt, bár nem csoda. Ma kezdem a 4.hetet odabennt :shock:

egy példa a kötelességükre:
kapom az infúziót, aminek a mellékhatása, hogy a szívet megdolgoztatja egy icipicit. Hát eléggé felpörögtem. Kimentem megkérni hogy mérjenek vérnyomit. Erre vágják a képeket, hogy nem kéne minden órában idejönni érte, mert nekem csak 12kor nézik :shock: MI VAN???????????? nem szoktam tőlük ilyet kérni mert tudom milyenek és csak a legvégső esetben megyek oda hozzájuk. Mondom neki, hogy elég szarul érzem magam. Erre miért mit érzek, lehet nem is kell mérni :shock: :shock: :shock: mondom neki, hogy azért mérjük már meg. És lássatok csodát, megmérte. Aztán gyorsan visszarongyoltam, mert a pulzust nem mérte. Na hátaz baromi nagy feladat lehet.... kioktatott megint és megmérte. 97. Ez teljesen tökéletes :shock: :shock: hát nem tudom...

És ez még csak a semmiség.... túl akarok lenni a picsuszba mindenen és soha többé vissza nem menni oda!!!
magdolnam
 
 


magdolnam, én is ezen voltam amúgy kibukva, hogy ezek nem is orvosok és így viselkednek! Az a hiány, amit először megállapítottak a kisagyban, az továbbra is fennáll, csak az lett volna nagy gáz, ha mással is társul. Legtöbbször vízfejűséggel szokott, aminek ugye előjele az agyakmratágulat. Ezért volt nagyon gáz, amikor a nő beszaratott, hogy tág az egyik agykamránk. És amikor a héten a dokim (aki ultrahangspecialista) megvizsgálta, ő mondta, hogy mindkét oldalt megmérte, és nem lát semmi tágulatot. Úgyhogy lehet, hogy a hiány fennáll, de ha csak magában, akkor elég nagy valószínűséggel értelmi képességeket egyáltalán nem érint, és a mozgásában is csak annyi lehet, hogy koordinációs zavarai lehetnek, de az sem biztos. Úgyhogy a jelenlegi felállás szerint van gáz, de egyáltalán nem olyan nagy. És nekünk már ez is hihetetlen nagyon jó! :)

KépKép
muffin
 
 


jól nem olvastam vissza a tegnap esti hozzászólásomat, abban majdnem teljesen ugyanezt írtam. :) de mindegy. :)

KépKép
muffin
 
 


ja és még csak annyi, hogy totál megértelek magdolnam. Amikor kiélvezhetnéd a pocakos lét utolsó heteit, meg ráadásul ilyen brutál nyári idő van, akkor nem csodálom hogy nem akarsz bent lenni. Én valószínű nem bírnám...

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Minden rendben kis Emmával!!
Még mindig kislány határozottan :D . Utoljára 19 hetesen mutatta meg magát úgy rendesen azóta inkább takargatta magát. És csak egyszer 19 hetesen,a 4D-n hangzott el,hogy 99% kislány. Olyan jól esett a megerősítés :D :D ..mert már beleéltem magam,hogy Emma lesz az én kis édesem.

1660gr és 6,3 az FL. (Andy nem összehasonlítgatni ám!!! tudom Vivi 1300 gr volt de ő 29 hetesen!!! Emma pedig átlagértékei alapján 32 hetesnek felel meg)
Ja és amellett,hogy nagyon édes volt még ügyes is mert befordult a kisfejével!!! Amire eddig nem igazán volt példa....

Magdolnam
Mit szeretnél még tudni a D.-ről?
Mostmár hátha csak a te uh.spec dokid fog vizsgálni!!


Muffin
nagyon helyes!!! Mostmár jöjjenek csak azok a jó hírek!!! Szuper,hogy agykamrák rendben vannak!!

Viri
És 3 napja rendületlenül bilizik,egyre többet pisil bele!!! Ugy tűnik érdemes kivárni az idejét míg magától "megokosodik" a gyerek...nem kell erőltetni...ugyis megtanulja,megérti a bilizést! :D :D :D


Finiselő lányok!!! Egy ici-pici kitartás még Nektek!!!
Nekünk a héten nem lesz netelérhetőségünk ,de jövő hétvégén már jövök újra :D
holka
 
 


Halihó!
Végre van netünk :)

Reméltem, hogy babahírre jövök, így, vagy úgy, de látom semmi.
Ideje lenne már valakinek lepocakosodni, esetleg szülni.. :)

Voltunk genetikai vizsgálaton, minden rendben van, úgy örülök neki, mostmár merek tervezgetni. :)
Apával megegyeztünk a nevekben is, ha kislány,akkor Dorottya, ha kisfiú, akkor Áron
Bár szerintem utóbbi lesz, a mérete szerint is most dupla akkora, mint Annám volt ilyenkor
Lánykám megajándékozott tegnap: végre jár! :)
Olyan édes, megy, mint a golyó!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


(remélhetőleg) utolsó heti pocifotó:

Kép

remélem, hogy lassan már babafotókat tudok majd feltenni. :) Addig meg érjétek be ezzel. :)

KépKép
muffin
 
 


Sms Magditól:
Most született meg Liza császárral.3100 gramm,52 cm. Mihez képest jól vagyunk.


Hát akkor itt is: Isten hozta az első topicbabánkat! Sok boldogságot, és tejcsit kívánunk! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kisvirág:
Adj egy cuppanós puszit Kendének a nevemben, Isten éltesse sokáig a nagyfiút!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


MAGDOLNAM!!!!!!!!!!!


GRATULÁLUNK!

SOK PUSZI NEKTEK

Kép
andyfekete
 
 


Magdolnam

GRATULÁLOK! Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!!!


Muffin

Szép nagy pocid van!

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Magdolnam: nagyon gratulálok! Legyetek nagyon boldogok és nagyon sok erőt és egészséget nektek! És nem utolsó sorban sok tejcsit és kevés nyafit. ;)
Ha lesznek képek akkor várjuk. A párod feltehetne egyet ;)

Mágnes: átadom a nagy pusszancsot Kendének ;) Köszi.

Muffin: jujj milyen szép pocid van :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Magdi!!!!!!
Nagy gratula!!!
Kép

Csak azt nem tudom, miért ijesztgették szegényt...nem is lett óriásbébi!!

Muffin!
Akkor mostmár te jössz! :wink:

Viri!
Isten éltesse Kendét!!

Holka!
Izgalmas időszak ez a biliztetés! De milyen sikerekkel jár, ha egy-egy pisi jó helyre megy!! :wink: :wink: Emlékszem, nálunk is milyen ujjongások voltak!

Mágnes!
Nem különben a járás......ehhez is gratula!! :)

Többieknek is puszi!
D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Magdolnam! GRATULÁLOK!!!! Sok örömöt és tejet kínánok neked!!!

Muffin
nagyon szép már a pocid. Te leszel a következő???

Kép
Kép
nati80
 
 


Micsoda hír!!!!

Magdolnám! Gratulálok és minden elképzelhető szépet és jót kívánok Nektek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Mától nyilvános a babánk neme! A család kiharcolta magának! :x
KISLÁNY!!!!! Fanni lesz!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!

Akkor nyilvánosan is gratula!!!! És a Fanni nagyon szép név! Nálam is Top 10-es volt! :lol:
De szerintem ne mérgelődj a nyilvánosságon, így legalább tuti nem fogod elszólni magad, és szólíthatod a nevén a kisbabádat! Mert az tök jó érzés!! :lol:
Vendég
 


Magdolnam, gratulálok Lizához!!!!!

Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


SZép jó reggelt!:))

Magdolnámnak hatalmas nagy Gratula! Sok boldogságot nekik!!!

Nati! Ezt nem igazán lehetett megúszni, ha már ketten tudjátok az úgysem titok, és valamelyikőtök véletlenül is elszólhatta volna magát. Nagyon szép nevet választottatok.

Nálunk is megvannak a nevek, bár szerintem még nem végleges. Bár aztán ki tudja. Fiú: Levente, lány: Noémi. Bár a 12 hetes UH-ig azért félek egy kicsit az ilyen tervezgetésektől.

Lányok iszonyatos egy hétvégém volt, még szerencse, hogy ma itthon vagyok. Szombaton kitapétáztuk a nappalinkat, amit még márciusban áztatott el a felső szomszéd. Idáig húztuk, de most már muszály volt, mert meghírdettük a lakást, és elázott falakkal azért én sem vettem volna meg.
Nagyon elfáradtunk. Én szabtam a tapétát, hát a hátam a végére már le akart szakadni. Utána kerti sütögetést szerveztünk, hajnali háromig. Ébresztő reggel nyolckor, mert mentünk házat nézni, utána pakolás otthon. Este pedig EB döntő. Amit én legszívesebben végig aludtam volna. Reggel alig tudtam felkelni.

Ami pedig a rosszulléteket illeti, szerintem már nem is jönnek. Ha eddig nem voltak, most már igazán békén hagyhatnának. Megkérdeztem anyukámat ő sem volt rosszul. Lehet, hogy ez örökölhető. Mármint, hogy nem vagyok rosszul?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


magdolnamnak itt is nagy gratula! És igen, a ti érdeketekben is remélem, hogy én leszek a következő. :) Magdolnam csúnyán beelőzött. :) Mondjuk tényleg elég nagy lett volna a bébi ha még hagyják négy hetet... :)

Magdolnam, nagyon várjuk a képeket! :)

KépKép
muffin
 
 


A mi neveink is megvannak: Áron vagy Dorottya :)

muffin:
már csak 6 nap?? :) Valakinek azért egy sms-t megeresztenél, amikor megérkezik a kiskrapek? (ha megtennéd, szívesen megadom a számom)

Erika:
Ti mentek genetikai uh-ra, vagy szimplán a 12 hetes vizsgálatra?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mi csak a sima 12 hetes UH-ra megyünk. Gondolkoztam az istenhegyis félén, még lehet, hogy meggondolom magam.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


szia Erika!

örülök, hogy vagy!

igen a rosszullétek öröklődhetnek, az anyum velem végig hányt, még a szülés napján is, én azért örülök, hogy "csak" a 13.hétig voltam szarul, ha emlékszel.
és igen, ha eddig nem voltál rosszul, szerintem nem is leszel.
a fiúk nem kényesek, a lányoknál szoktak rosszul lenni....

mit szeretnétek? kisfiút, vagy kiscsajt?

mágnes!
nagyon szép neveket választottál te is ki. a 16-hetesen már lehet megmutatja magát, szeretnétek tudni a nemét?


muffin!
igen, neked ez már a 40.heted...... lassan jöhet a picurka!
írj ám meg minden részletet.
én éjjel megint nőgyógyászattal álmodtam, vicces. pedig 2 hónap még visszavan..... reméljük.

én is izgulok a cukrom miatt csajok, pénteken voltam laborban, és szerdán megyek délelőtt diabetológushoz, remélem rendben vannan a laboreredményeim.

Kép
andyfekete
 
 


Andi, mindjárt a finisben vagy :D Nem izgulsz?

Mi így elsőre, ha választani lehet, akkor inkább egy fiút szeretnénk, hogy neki lehessen hugicája. De igazából mindegy. Csak legyen egészséges.

Képzeljétek el a férjem tök édes. :)) Állandóan puszilgatja hasamat, és kérdezgeti, hogy ki is van odabent. :lol: Imádom!!

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Vajon mikor érkezik meg az első "topikbaba" fotója. :D

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Tényleg, ahogy belegondolok, én voltam az utolsó aki itt pozitív tesztet produkált. Annak is már 6 hete. Jó lenne, ha megint jönnétek lányok pozitív teszttel. :D Szurkolok minden várományosnak.
Ki van még, Jenny, Lilla, Anda? Van még valaki?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Kisvirágot ki is felejtettem, de most nézem, hogy Lilla hamarosan tesztel, és Jenny az mit jelent, hogy a ciklusod 1 hónap 2 napos. Titkolsz valamit? :wink:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
Hát nem én leszek a következő tesztelő, az biztos. Nem tudom, olvastad-e feljebb, hogy nálunk nem lehet baba. A férjemnek gond van a spermáival. Ezért nem sikerült eddig.

Kép
p__lilla
 
 


Hú Lilla tényleg! Olvastam. És nálatok akkor mi lesz a következő lépés? Kaáli intézet?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
Mi ott kezdtük, Tapolcán.
A nőgyógyászom utalta oda a páromat andrológiára, mert először a férfit vizsgálják ki, ha nem sikerül a baba. Telefonáltunk, adtak időpontot neki, és egyből engem is vizsgálnak, hogy ne teljen az idő feleslegesen, ha esetleg nem csak nála lenne baj. Ezek fullosan mindent vizsgálnak, vérvétel mindkettőnktől, nőgyógyászat, gombás fertőzések, andrológia. A következő ciklusom 3. napján is megyek vérvételre és újabb spermavizsgálat lesz, amit szerencsére már itthonról vihetünk.

Kép
p__lilla
 
 


na csjok megjöttem ctg-ről. Kicsi fiam semmi jelét nem adta annak hogy ki akarna jönni. 0 méhtevékenység, és full zárt méhszáj. De én biztos voltam benne hogy ennek túlhordás lesz a vége... Na mindegy. A ctg megint tökéletes lett.
Mágnes, küldd át a számod priviben és akkor majd küldök smst.
Amúgy megkaphattátok volna az első topikbaba fotót, csak a férjem elvitte a gépből a memóriakártyát, a telefonomban meg nincs fényképező, pedig láttam Lizát! Gyönyörű! Szegény magdolnam iszonyatosan fáradt, ami érthető is, de majd a részleteket elmeséli ő. Sürgősségi császár volt és jól megszenvedett. De Liza nagyon nyugodt bébi és iszonyat édes. Ja, és ahhoz képest, hogy durván 4 héttel hamarabb jött, egyáltalán nem is kicsi! Nagyon kis formás. Úgyhogy képeket majd tőle kaptok, én csak elmesélni tudom hogy szép bébire számítsatok! :) Ja, és valószínű csütörtökön engedik ki. Én meg szombattól minden nap mehetek ctg-re...

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Ditta: köszi Kende nevében :) Amúgy hogy vagy? Rég írtál magadról.

Nati: akkor nyilvánosan is grat Fannihoz ;)

Erika: jujj milyen sűrű programok. De legalább szép lett a szoba és van esélyetek eladni. :)

Jenny: veled mizu? Nem értem a vonalzód :oopsz: Most hányadik napon vagy?

Muffin: köszi a híreket Magdolnamról. Tuti nagyon édes a kis Liza baba.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Anda! Látom, hogy itt vagy a bneten! Írj mi van veled?????

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

[size=7]Először is Magdonám:
Hatalmas Gratulációm!!!!! Legyetek egészségesek! Teljen el minden perc boldogsággal, amit együtt tölthettek!
[/size]

Nálunk semmi különös:
Anya nem kaphat kemot, még vagy négy hónapig. Elküldték csont-izotóp vizsgálatra - állítólag ez kötelező minden rákos betegnél. Megkapta a protézisét, meg két melltartót "potom" 10.000,- Ft-ért (ami csendben jegyzem meg az eredeti ár 10%-a, a többit a TB adja)
Elméletileg a héten kellene nem megjönnie, de már érzem az előjeleket! Hogy ne törjek le folyamatosan felkészítem magamat! Próbálok arra gondolni, hogy ha most nem,akkor biztosan a következő hónapban sikerülni fog!

Kép
anda81
 
 


Anda: sajnálom, hogy anyudnál nem kezdik el a kemot. Mi az oka, hogy várakoztatják?
Neked nagyon drukkolok, hogy legyen egy + teszted. Annyira jó lenne már. És anyud is sokkal gyorsabban gyógyulna. Tudom nem rajtad múlik, de én nagyon-nagyon drukkolok anyudnak és nektek is!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

A vonalzóm a pingvin miatt lett betéve, amúgy hiába akartam mensis vonalzónak beállítani, a progi nem engedte. Sajnos jól látjátok, ez a mai volt a 33. napom... :(
Mint már írtam, teljes káosz van bennem, a 23. nap körül volt csak pé. Szóval most ezért csúszik. Terhes nem vagyok, tegnap ovuteszteltem, azelőtt pedig volt egy nega terhesteszt is. Szivat a természet. Nem tudom, mi lesz, de ha ez folytatódik, nem tudom, mikorra lesz ebből baba. Fogalmam sincs, mi történhetett a halálpontos ciklusommal. :cry:
Ebből kifolyólag totál depis hangulatom van, és 2 napja nagyon rosszul vagyok, olyan szédüléses, hányingeres, derékfájós. Most még a pirinek is nagyon tudnék örülni. És nagyon irigyellek titeket! Bárcsak én is szenvedhetnék a melegben a 6 hónapos babámmal....

Kép
jenny29
Mór
 
 


Na még pár képpel bombáznék, íme Zsebihal: :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214857782.3077.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214857829.1758.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes!

szépek a képek!

igen, nagyon nárjuk az új kismamákat, és szurkolunk nektek csajok!

olyan szép hűvösnek indult a reggel, mot meg megint 100 fok van, és én most főztem húslevest.... én sem vagyok normális, de a gyümimártásom megint finom lett.

csajok hová bújtok ebben a nagy melegben?

Kép
andyfekete
 
 


már csak 2 hónap....

Kép
andyfekete
 
 


én most jöttem haza

Mágnes, nagyon jók lettek a képek:)) Kár, hogy ahova megyek 12 hetes UH-ra nincs 4D. Legalábbis úgy tudom.

Kép
Kép
cs_erika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?