Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hanykor lesz es ki van meg bent?
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

holnap este a németek a spanyolokkal mérkőznek. Maga a közvetítés 20.10-kor kezdődik, de ilyenkor még beszélgetnek. a meccs kb 20.30-kor, vagy 20.45-kor fog kezdődni. Mtv1-en.
Vendég

Most megyek, mert megérkezett a kedvesem, és megyünk a Tescoba.
Úgy tűnik a többiek megint nem aktivizálták magukat.
Hol van pl Zsuzska? Melus?
Vendég

Nem tom hol van... :? en is megyek mer ma kimegyek kicsit a kozpontba 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ahogy latom nem kestem le semmirol :? Most ertem haza eszem es megyek aludni :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bridget
Látom jól sikerült a buli (az időpont alapján reggelig) :lol: :lol: :lol: Elég korán sikrült ágyba kerülnöd. :lol: :lol: :lol: Merre jártatok? Mit csináltatok? Beültetek valahová reggelig? Ezek a spontán bulik olyan jól szoktak sikerülni. :lol: :lol: :lol:
Nem voltam utánad, mert elmentünk ugye bevásárolni, közben beugrottunk a nagymamámhoz, és hát neki mindig van mondanivalója, épp csak az igent, és a nemet tudjuk tőle kimondani. :wink: :wink: :lol: :lol: Szegénykém egyedül lakik, és ilynekor mikor valki elmegy, hát akkor gyorsan kell sokat beszénie. Aztán valmennyire megnyugszik, és a következő látogatáskor újra elmondja amit "összegyűjtött" szegénykém. amúgy nagyon aranyos, csak unatkozik, nagypapám már pár éve meghalt. Sajnálom szegénykémet. Szóval tőle elég sokára értünk haza. Aztán már vacsi, és fekvés volt.

Én megyek dolgozni. :cry: :cry: :roll: :roll: Olyan rosszul aludtam, hogy nem is tudom hogy fogom kibírni reggelig. :roll: :roll: Na mindegy valahogy csak reggel lesz. :roll: :roll:

Csajok!
Igazán jöhetnétek már! Nélkületek olyan élettelen ez fórum! :roll: :roll: :roll:

Na de azért Bridgettel megpróbálunk kitartani, amíg nem jöttök! :lol: :lol:

Zsuzska! te sem voltál már napok óta! Mi van veled? Csak nincs baj? Azt írtad utoljára a házassági évfordulótok napján, hogy másnap jössz, és azóta nem jöttél! :roll: :roll: :roll:

Kép
Vendég

Irtam 1 csomo mindent erre lefagytam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: majd irok ha hazaertem :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Drágaságaim!

Holnaptól leszek rendesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igyekszem vissza olvasni mindent és válaszolni. HIÁNYOZTATOK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi, hogy nem jöttem, de teljesen kikészített a leltár és délutánra már csak vízszintben volt jó :roll: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziaaaa Zsuuu :D
En megertelek...10orat ultem a gepen es szemeim mar kivoltak :roll: De azert hianyoztal :D

A hom....a ferti-st nem tom berakni pedig ott berakta a pe-m a 13.napra!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 84000_.png

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szióka!

Ti is nagyon hiányoztatok ám nekem! Még nem volt időm elolvasni, amiket írtatok. De ma már a saját helyemen leszek. 3 nap alatt több, mint 5000 könyvet leltároztam be, pakoltam le és vissza a polcokra. Úgyhogy a csuklóm péntekre olyan szépen nézett ki, mint röplabdás koromban. Kissé ducin. Képzeld, más csak 83 kiló vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szépen megyek lefelé.
Nem értem, hogy cilus.hu miért nem tette be :roll: :shock: :?
A fertys kódot kell bemásolnod az aláírásodhoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jövök később, most még férjecske itthon van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ok....melyik kodot?Csak simanott ahol ott ahol belepek? :roll: Allandoan keresem de nem talalom,hogy mit kell bemasolni ma is fel orat maszatoltam bele :evil: Olvasgassal majd....en msot PAKOLOK!!!!El jott a nagy nap a pakolas ideje...ugyanis holnap kijon a futar es kiviszi a repterre.Ugyhogy en csak felulok a gyorsvonatra dorond nelkul es megyek ki.Amugy busszal kene mennem ha borondosen utazom az persze akar masfel ora is lehet mivel akar dugo is lehet...a gyors vonat meg 1ora 10perc se tobb se kevesebb.Csakhat igy egy nappal elobb kesz kell legyen a borond mert jonnek erte 8) Szal Pakolok!!! :x :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjárt itthon vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És nemsokára szülinapod is van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És nagyon jók a vonalzóid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha bemész a ferty-dbe, rákattintasz a Hom page settup feliratra, akkor felül a négyzetneb van egy kód,aminek szám a vége és http://www.....-vel kezdődik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na skacok most mar ott virit a linkem a fertis :wink: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyerekek mentem a kormoshoz bar mar most is tok klafan nez ki de zselet huzatok ra nehogy letorjon.Aztan meg van 1-2dolgom es jovok haza a pakolassal fogjuk ra keszvgyok....uuuuuutaaaalok pakolni :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok Csajok!

Most értem haza melóból!

Zsuzska
Végre újra itt vagy! nagyon hiányoztál!!!!
szegénykém! akkor most kímélned kell a csuklódat, nehogy nagyobb baj legyen belőle.
Ma is dologozol?

Bridget
Jó az új vonalzód!
Bocsi, én nem igazán értek angolul, de a vonalzód azt jelzi, hogy egy hét két nap múlva lesz a szülinapod?
Mikor indulsz? Mikor indul a géped? mikor érsz haza? Csak hogy tudjak rád gondolni pontosan.
Párod kikísér ugye? Otthon van már?
Aztán, hogy hazaértél, gyere amint tudsz.
Vendég

Szia Pendi
Igen azt jelenti meghozza a 31. :lol: :oops: :oops: (Agusztus 1.) :lol: A gep reggel 9:35 szerdan :wink: es este szerdan 6korul erkezem 8) nem tud kikiserni mert a reptel masfel orara van...amugy engem meg sosem kiserek ki a repterre mert olyan kor mar a gyomrom a nyakamban van es nem akarok megjobban ideges lenni magamban szeretek menni :roll: o amugy is 10-dolgozik :? de ha jovok vissza ugy jovok,hogy kitud jonni mert szombat lesz :wink: es 8ev alatt ez lesz az elso,hogy valami is kivisz vgy elhoz a repterrol :lol: :shock: :o Egyenlore csak pakolok mert a borondert jonnek holnap reggel 8) egy ceg aki kiviszi es nekem nem kell magam utan huzni vonyni lepcson fel-le stb. :wink: ugyhogy azert pakolok...amugy meg vgyok kormoshoz megyek...holnap meg fodrasz 8) es szerdan irany surany...jah Budapest bocsanat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amugy itt 16:45 van

KépKép
bridget0801
Kulfold

A masodik vonalzom meg azt jelzi,hogy a 16.cn en vgyok (ciklus nap) 3dpo az meg a peteerestol szamitott napok...elmeletben mar 10-11.dpo korul +os a teszt :wink: marmint ha van baba :? :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na itt vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Másfél órámba tellett, mire mindent elolvastam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Termeltetek rendesen. Ezt már szeretem. Látom, Pendi és Bridg tartottátok a frontot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg drága!
Megint elnézted az időpontot?????
Ezek a Katalinos képek még mindig nagyon jók!!!!
Mondtam is anyukájának, hogy igazán foglalkozhatna fényképezéssel, olyan jó ötletei vannak:-)
Köszönöm a házassági évfordulós képet, nagyon szép:-)
Tiszta kényeztetős napod volt: fodrász, körmös, akup, meg masszázs, de irigyellek miatta:-)
Nagyon tetszik a beavatós képeslap.
Annak s nagyon örülök, hogy az FSH szinted kezd a határhoz közeledni. Hátha augusztusban már tök szuper lesz!!!!
10 óra pisilés nélkül???? Éljen!!!!!!
A szösszenetek nagyon jók voltak:-)
Na és a történet, jót röhögtem rajta nagyon:-)
Tudom, hogy bánt a fagyibaba, de biztos lesz más megoldás!!!!!
Látom, sikerült a kódodat berakni. Ez sokkal jobb lesz. A ciklus.hu nem mindig megbízható. Sokszor máshova teszi be a pé-t, mint amikor van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szöszke drága!
Elmondhatatlanul örülök a pozitív tesztednek:-)
Egyenlőre halkan gratulálok, majd ha a doki is megerősít benne és minden oksi és szívhangot is hallottatok, majd hangosan is gratulálok!!
Addig is nagyon vigyázz magatokra!!!
Az első topicos babásunk:-)
Olyan jó, hogy velünk osztottad meg először az örömhírt!
Nagyon jó, hogy tesóddal együtt várjátok a babákat:-)
Gondolom, otthon nagy az öröm:-)
Naná, hogy jöhetsz, itt a helyed!!!
És neked is köszönöm a köszöntést:-)
Amúgy én is itt pityergek ám a baba miatt, mintha én lennék babás.
Márk mit szólt a nagy hírhez????
Ó, most olvastsm hogy nagyon örült neki:-)

Pocakos Melus!
Vigyázz te is magatokra, pihenj sokat és kerüld a déli napocskát!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drága Pendim!
Neked is köszönöm a köszöntést:-)
Nagyon szép a kép és az idézet.
Annyira örülök, hogy már be is jelentkeztél az új/régi dokidhoz.
És átjárhatósági is lesz??? Nagyon drukkolok, hogy minden redben legyen!!!!!!

Évforduló jól sikerült. Apácska hatra itthon volt és együtt töltöttük az estét, amíg ő nyolc után elaludt. Nagyon kimerült volt szegénykém.

Sajnálom, hogy el kell halasztani a beavatkozást.
Gépetek megjavult már??
Most olvasom hogy venti gond volt. Akkor rendben minden vele. Örülök nagyon.
A dokidnak teljesen igaza van, hogy ne szedj addig hormont, amíg nem tudni, hogy átjárható vagy-e?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócikám!
De jó, hogy jelentkeztél!!
Már otthonról vagy bent garázdálkodtál????
Fel a fejjel csajszikám!!!!
Hétvégén csajozós nap??
Nem értem én sem, hogy mért nem mondták meg, hogy a dokid nem lesz bent????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

vagyok, bocsi csak dobtam egy zuhanyt. Meg csináltam gyümölcssalit joghurttal tízóraira.

Drága Zsuzska!
Örülök, hogy fogysz. :lol: :lol: :lol: szépen haladsz! Mivel csinálod?
Nagyon jó, hogy jól sikerült a házassági évfordulótok! Még akkor is, ha a párod kidölt. :lol: :lol: :lol:
Mivel nem volt senki, csak mi voltunk Bridgettel. Már nagoyn vártunk benneteket. Azért itt voltunk, hogy nem az üres topicba érkezzetek meg!

Bridget
Szívem! Megértem, hogy egyedül akarsz kimenni. :lol: :lol: De ne aggódj, minden rendben lesz! Jó hosszú út lesz. Majd átalszod, és már itthon is leszel! Hurráááááá! És jöttök majd hozzám!!!! Hurrá!!!! nagyon várlak benneteket! Jobb, éis, hogy akkor megy ki eléd, amikor mégy vissza. Biztosan nagyon fog hiányozni. Nem tud utánad repülni? Volt róla szó, hogy lehet, hogy megy? Mégsem?
Az tök jó,hogy nem neked kell cipeln a bőröndöket. Az nagyon megkönnyíti az utazást. :lol: :lol:
Hát ezt a pé-t most nem biztos, hogy elkaptátok, de semmi nem lehetetlen. A kiskkatonák állíiólag még 3 napig életképesek a szervezetedben. Lehet, hogy adigra értek oda, amikorra kellett.

Szöszke
Te már valószínűleg visszautaztál! Milyen volt itthon? Biztosan nagyon jó. Hogyan fogadták az örömhírt az itthoniak?
Vendég

Zsu
Az hagyjan,hogy multkor de tegnap is...vgy azt is irtam mar?! :roll: Kormoshoz 4 helyett 5-re mentem :oops: kesz vgyok :lol:
Katicas kepen naon klafak es nem acsak a kepek tetszenek nekem hanem a bebi is :wink: elfogadnam na :lol: Hat sokminden nem lett a lazulos napbol mert lusta voltam es itthon henyeltem :roll: :oops: de igy is jo volt :wink: Azert hu maradtam onmagamhoz mert csak uccso nap megyek fodraszhoz :lol: :lol: :lol: Altalaban mindent uccso napra hagyok de most nem :wink: csak ezt :lol: Jah sikerult a kodom :wink: vegre :x :twisted: A nogyogyis nenim majd kielemzi ha visszajottem :wink:
A fogyas az,hogy sikerult engem is erdekelne :lol: 8)

Pendi
Figyu az autopalyan ha kocsival kivinne ramjon a "hadjarat" hova rohanok?!?!?! :? :oops: :lol: :lol: Erted...ez nem M.orszag...itt csak mesz mesz hosszu hidas autopalya meg az sincs lehuzodok aztan a bokorba :lol: :lol: Vgyis megallo helyek vannak de ritkan...en meg ha ideges vgyok igenis jon a hadjarat :lol: :lol: :lol: Jah hosszu ut lesz es mivel mar holnap jonnek a csomaget mar 10centit ment foljebb a gyomrom az idegtol...bennem van,hogy lassan megyek :? :roll: Mar a hetvegen ngyon hianyzott nem tom,hogy lesz igy masfel honap :roll: Ugy van,hogy nem jon...de hat sosem lehet tudni esetleg meggondolja magat es utanamjon a vege fele.O valahogy ugy van vele hosszu az ut is meg nem talalkoztam a csaladdal baratokkal 1eve es akkor most o minek uljon ott :roll: gondolom en de valahol igaza van talan :roll: Mindenesetre nekem megvan a visszajegyem nem lehet atiratni.Szal agusztus 15-en jovok vissza :roll: Meg tudod melozik is es a szabadnapok mas utazasokra is kellenek pl. oktoberben amcsiba a barijanak az eskuvojere+ szilveszterre megint talan amcsi...szal maas.A borondos dolog meg tok bevett dolog itt de en eddig sosem vettem igenybe ezt a szolgaltatast 8) A pe elotti zold napok azok eselyesek ugyhogy meg mikor egyuttvoltunk az azelotti nap is ervenyes!! :wink: Ugyhogy elkapva elvan....asszem a lanyok a gyorsak es a fiuk a lassuak...ugyhogy a fiuk idoben ertek be :wink: :lol: Neked van gorbed? :roll:

Na megyek mert mire embor jon tenyleg kesz kell legyen a csomag...szal megyek pakolok aztan csinalok kajot :? UUUUUtaaaaalok pakolni :x :evil:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nekem is ngyontetszik ez a bőröndös dolog. Hát itthon is be kellene ezt vezetni :lol: :lol: :lol: :lol:
Én imádok csomagolni, engem valahogy megnyugtat, hogy igen, már lassan indulunk akárhova is :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi drágám!
Bizony ám, tutira nem állíthat meg minket senki sem :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát csajo, az én görbicsekem is elég érdekesen alakul :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na asszem kesz vgyok de meg nem ettem :? :roll: Kaja sehol :? Mennyit is pakoltam?Kitit tobb mint 1ora most meg kora delutan 1ora es meg csak a borond van kesz :x a kezipoggyaszt majd holnap....na ilyen sem volt meg a nagykonyvben,hogy a Bridzsinek indulas elott 2nappal kesz a borond :shock: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt jol jegyezzetek meg :lol: Otthon azert nincs ilyen szolgaltatas gondolom mert kozel van a repter meg mindenkit kocsival altalaban kivisznek.Vgy nem tom mindenesetre itt van a gyorsvonat ugye amivel most megyek az nem csak ott all meg de az a leggyorsabb kijutasi ut!Aztan van egy ugynevezett LIMUSINE BUS ami tobb pontrol indul...nagyobb hotelek ill megallokbol...Tokyo nagy am azert van itt ilyen es onnan is 15-2- van ahol 30percenkent es az egyenesen a repterre megy.A kiszolgalas itt se semmi.Elszoktam menni taxival a legkozelebbi hotelhez.Ott kiveszik a borondom es ennek a buszos gegnek a dolgozoja mar jon is es viszi a borondom felpakoljak ott meg le...igy en mar rakom is ott tolos kocsira szal a kenyelem megvan csakhat lehet dugo is meg 100nal tobbel a busz nem megy :roll: Ha meg a gyors v.-tal megyek akkor lepcsozni kell fel meg le nem is akarmennyit amilyen melyre itt megcsinaltak a megallokat ugyhogy az nem dofi boronddel :? es mint irtam 1ora 10perc pontosan az utazas a busszal min. 1.20 de van,hogy 1.40perc :shock: azert az is sokat szamit.Amugy Pendi a te kedvedert leirom,hogy minden buszon es gyorsvonaton is wc van :lol: :lol: :lol: Szal nekem megteszi :wink:

Ha mar a szolgaltatasoknal vgyunk mivel ugye irtam nagy Tokyo ezert van olyan,hogy epp a masik oldalan vasarolgatsz ossze minden felet es tele pakkal nem akarsz hazajonni metrozni 1orat...akkor bemesz a ejjel nappaliba ahol szomagkent Japanon belul feladhatod....Adnak kis papirzacsi belerakod megcimzed es masnap hozzak meg az idopontot is beirhatod mikor jojjenek. :wink: es igy mehetsz haza ures kezzel nem kell cipekedni es arban is megeri :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="kuzsanna"]H írta:kuzsannaát csajo, az én görbicsekem is elég érdekesen alakul :shock: :shock:

Nalad mit jelentenek a zold E betuk?! :shock: Es nekem miert csak szaggatott vonalat tett be? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát nem tudom, hogy mért szaggatta be :shock: :shock: :shock: :shock:
Nincs sajna ötletem. Majd gondolkodom rajta :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nálam a E betűk a tojásfehérjét jelentik. Én figyelem a nyálkámat is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy mérnök, egy könyvelő, egy patikus, egy informatikus és egy köztisztviselő el akarja dönteni, hogy melyikük kutyája bír a legkülönlegesebb képességekkel.

Elsőként a mérnök hívja magához a kutyáját: "Derékszög, mutasd be, mit tudsz!"
A kutya elkocog egy fekete táblához, gyorsan felrajzol egy négyzetet, egy kört és egy háromszöget.

Ezután a könyvelő is odaszólítja a kutyáját: "Aktívpasszív, na mutasd csak be te is, amit tudsz!"
A kutya kimegy a konyhába, visszajön tizenkét sütivel, majd elrendezi azokat négyesével 3 oszlopba.

A patikus erre azt állítja, hogy az ő kutyája még ennél is jobbat tud:
"Hőmérő, add elő a számod!"
A kutya kinyitja a hűtőt, kivesz egy liter tejet, elővesz egy 10 cl-es poharat és beleönt pontosan 8 cl tejet úgy, hogy egy csepp sem megy mellé.

Az informatikus szerint ez semmi, az ő kutyája ezt simán lepipálja.
"Keménylemez, nyűgözz le minket!"
A kutya leül a számítógép elé, bekapcsolja, lefuttat egy anti-vírus programot, elküld egy e-mail-t, letölt egy új játékot.

A négy ember a köztisztviselő felé fordul és megkérdezi: "Na és a te kutyád mire képes?"
"Kávészünet, mutasd csak meg nekünk a köztisztviselők képességeit!"
A kutya feltápászkodik, megeszi a sütiket, megissza a tejet, mindent letöröl a számítógépről, megdugja a mérnök kutyáját, azt mondja, hogy közben megsérült a háta, kiállít egy jegyzőkönyvet a munkabalesetről és elmegy hat hónap betegszabadságra.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Afrikai küldöttség látogat Oroszországba.

A vendéglátók megmutatják az orosz rulettet: valaki a halántékához tart egy forgótáras pisztolyt és elsüti.
- És mi ebben a rulett? -kérdezik az afrikaiak.
- A hat golyó közül az egyik igazi.
Nem sokkal késôbb az oroszok mennek vendégségbe.
- Nekünk is van ám rulettünk! - dicsekszenek az afrikaiak.
- Tényleg? És milyen az?
Erre behívnak hat csinos, teljesen meztelen színesbôru nôt és
letérdepeltetik ôket körben.
- Uraim, parancsoljanak! A hölgyek franciásan, furulyázva szeretik..
- Rendben, ez nekünk jó, de mi ebben a rulett?
- Hogy az egyikük kannibál...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Koszi okes :wink:
Amugy most tudtam meg a gyors vonattal 54perc alatt ott leszek :D 8) yeeeeh....na elrakomom magam holnapra 8)
Zsu uncsizol vgy csak vicces kedvedben vgy?! :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát mindkettő..... most kezdtem el olvasni a leveleimet, mert 32 db várt rám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hat ahogy latom nem jott se Noci se Szoszke es senki sem irogatott ugyhogy en meg sztrajkolok :evil:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bocsi lányok, de tegnap elaludtam, és mikor felébredtem már 3 vagy 4 óra volt. Aztán hazaért emberem is, mentünk boltba, vacsikészítés, és már nem volt időm ideülni. Estem meg úgy bealudtunk, hogy Drága már 7 -kor elaludt (Ő is éjszakás volt, és után a egyésznap vezetett), én meg nem sokkal után a megint aludtam. Ilynekor mikor dolgozok, képes vagyok végigaludni a napot, meg az éjszakát is. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Bridget
Ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan öszepakoltál!
Akkor lehet, hogy még elkaptátok a pé-t? Az jó! lehet, hogy babásan mégy vissza! :lol: :lol:
A "hadjárat" egyébként ismerős. :wink: :cry: :lol: Úgyhogy megértelek tökéletesen. Nincs valami nyugtató teád, hogy ne legyél annyira ideges?
Most jó dokáig lesztek távol egymástól! Voltatok már ilyen sokat külön? :roll: :roll:
az a házhoz szállítós dolog nagyon ötletes. Tényleg bevezethetnék akár nálunk is. Bár itt nincsenek olyan nagy távolságok. De néha egy-egy bevásárlás után örülnék, ha nem nekem kellene hazacipelnem a mázsás szatyromat. :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
A te görbéden annyira egyértelműen látszik a pé, de nincs rajta, 18-as karika, és nem látom, hogy sikerült-e elkapni. Sikerült?
:roll: :roll:
Jók a viccek! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Szia Pendi azert neked meg irok mielott elmegyek ugyeket intezni....eloszor is belegabajodnek a hol ejszakas meg 24oras muszak uhh mar csak olvasva is belefadadok :lol: Ugyhogy minden elismeresem en nem birnam :? :oops: Pe meg jah ellett kapva es akar babasan is mehetnek haza de hat az nalam nem ugy szokott menni :roll: sokkal biztatobb honapjaim is voltak mar es megse :( Na mind1 16-an teszelek!!!Na persze ha addig nem jon meg :? :lol: Jaj pakolast ne is mond meg mindig azon gondolkodom mit felejtek vajon el :roll:

A hazhozszallitos dologrol meg 1 eszembe jutott.Egyes super marketekben is van ez jol bevasarolsz es nem tod,hogy hazavinni akkor van egy szolgalat es a cimre ok is kiviszik masnap.Szal ami kell husi talan hazaviszed de karton viz vgy ilyenek.Mondjuk ezeket meg mi legalabbis (kartonszamra udito,viz)a neten rendeljuk es ha nem lennenk itthon a gondnok bacsi veszi fel szal 2nap alatt az is itt van :wink:

HOLNAP MEGYEK HAZA TE JOOO EG...REGGEL FEL 6UTAN INDULOK ITTHONROL

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek!

Bridgem!
Tuti, marad otthon valami:-)
Én mindig hagyok otthon valamit,. sosem tudok normálisan bepakolni:-)
A család mindig ezen röhög. Így listát készítek. De ez sem 100 %:-)

Pendim!
Nem irigyellek benneteket ezért a munkabeosztásért!!!! Nehéz lehetett egyszerű megszokni. Most megyek össze rakom párom ebédjét, mert hamarosan indul dolgozni. Én ma és holnap itthon vagyok, végre lemosom az ablakokat és felkerülhetnek a szunyoghálók az ablakokra:-)

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A fenébe! Alig látszik a képen a felirat: Kellemes napot!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ismerős ez a pakolás dolog. :lol: :lol: Én is szoktam listát csinálni, de nálam is van, hogy elmarad valami. :lol: :lol:
Úgyhogy Bridget ne aggódj, otthon fog valami maradni, de szeritnem semmi olyan, amit ne tudnál itthon is beszerezni. :lol: :lol: kivéve a párod. :wink: :lol: :lol: :lol: Otthon-itton... jajj mindjár belezavarodok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval értitek! :lol: :lol: :lol:
Szorítok 16-ára :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska Drágám!
Te akkor most nagy melóban vagy! Sok ablakod van? Majd gondolok rád! :lol: :lol: :lol:
Jó munkát!

Ez a munkaidőbeosztás dolog, meg nem olyan vészes, mint gondoljátok. Igaz, másnap majdhogynem használhatatlan vagyok, de még van 2 napom itton. Hacsak be nem kell valamiért menni. Én már évek óta így dolgozom. Tavaly el voltam vezényelve, és napi 8 órában dolgoztam hivatali munkaidőben. Sokkal rosszab volt. Igaz minden éjszaka itthon voltam, aludtam, de nekem sokkal fárasztóbb volt minden nap bejárni. Semmire nem volt időm, és még a szervezetem is másként dolgozott. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Bocsi h nem jöttem tegnap, csak nagyon fáradt vtam. Visszaértünk a döntőre, sőt .. kivetítőn néztük Bécsben :D Marha jó volt. És nálunk most mki tök boldog, h a spanyolok nyertek :D Amúgy minden oké, jól vagyok, enyhe hányinger néha megvan, meg talán kicsit gyakrabban járok pisilni :) Mától jövök megint ;)

Kép
szöszke.

Szia Szöszke!

Persze, hogy nem haragszunk! :lol: :lol: :lol: Neked most sokat kell pihenned! :lol: :lol: :lol:
örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :lol: :lol: :lol:
Bécsben néztétek az EB döntőt?! :shock: :lol: Húúúú az jó lehetett! Néztem a hírekben, hogy oltári nagy buli volt utána! Nem volt balhé ugye? Mert ott nem mondták, de Spanyolba volt. :roll: :roll:
Én a munkahelyemen néztem a fiúkkal. Volt izgalom. Bár, nem volt az a hű de izgi mecss. De azért irigyellek, hogy ott voltatok! :lol: :lol: :lol:

Bridget
Neked az előbb fel akartam tenni a hőmet, és most nézem, hogy nem raktam. Tehát vna hőm, de nem valami biztató. :roll: :roll:
Igaz, mióta vége mensinek, összebújás sem volt, mert azóta tegnap este voltunk csak mindketten itthon, és hát tegnap bealudtunk. A párom még mindig alszik!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Már az előbb benéztem hozzá, mert már azt hittem valmi baj van. Lesz olyan kába szegénykém, de fel sem ébredt, hogy nyitottam rá az ajtót. Szegény már hetek óta csak dolgozik, és dolgozik. Alig van itthon. :cry: :cry: :roll: :roll:
Na szóval a hőm:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 70400_.png

Zsu
Te hogy állsz a takarítással? :wink: :lol: :lol: Menjünk? :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Szia Pendi!
Igen, Bécsben, oltári jó volt :D Mondjuk kicsit féltem a tömeg miatt, de nem volt gáz .. néztük utána a híreket, mondták, h nem akarták az osztrákok, h a németek nyerjenek .. tényleg oltári nagy öröm volt a spanyol győzelem miatt, mi is nagyon örültünk :D Nem tudok balhéról, mi a kupaátadás utána hazajöttünk, ha volt is, megúsztuk :) de nem volt benne a hírekben itt sem .. :)
Remélem feljebb megy a hőd!!! (Bár nem nekem tetted fel .. bocsi h belekotty :oops:)

Kép
szöszke.

Na epp csak,hogy sztrajkot hirdettem "mindenki" jott :D En elmentem es vettem valami gyogyitalt na nem semmi penzert kise merem irni :oops: es csak 1honapra eleg :? a kinaihoz bementem a dokinak irt papirert,fodrasznal voltam es most meg embert varom eeehes vgyok :twisted:

Zsu draga
Koszi a biztatast :lol: de ez igy van....listam meg nekem is volt :lol: :oops: :lol: Te ilyen kis rendes feleseg vgy,hogy embornek kajot pakolsz :?: :shock: wow a kep aljan meg en azert kitudtam olvasni am :wink: Jo idotoltest az ablakokkal :roll: :lol: 8)

Pendi drag
Koszi neked is ari vgy :lol: :? :lol: Latod ez az itthon otthon nem is olyan 1szeru :lol: :lol: El voltal vezenyelve?! :shock: A mindennapi melo igazad van farasztobb... :roll: de a tieddel se biztos meglennek elegedve :roll: Embor meg me dolgozik annyit?Nem ugy van o is mint te?A hom meg igy nehez figyelni mert minden reggel nem lehetsz epp 6oras alvas utan amikor mered hisz 24ora a szolgalat szal azert kivi lennek melyek is azok a napok amikor nem is tom,hogy mered...A fardtsagot valahol ertem de ha majd lesz closty azert idoben akciozzatok mert az a sok hormon nem tesz am jot ha kisincs hasznalva :!:

Tegnap enis mondom embernek,hogy "megcsinalom" :lol: :oops: 8) :lol: erre o nem o most faradt.Szal ez is szegenykem melozik eleget mar ahoz is faradt volt,hogy elvezzen :lol: :lol: :lol: pedig csak haton kellett volna fekudjon.Szal en megertem oket :roll:

Szoszke draga
Remelem olvasgatod mirol maradtal le :lol: zsu mar a vegere ert nekunk olyan sokat nem is irtunk :lol: Hogy telt itthon a hetvege?es parod hogy viselkedik ez engem ugy erdekel irjal maaa lecci :P :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
MEgjöttem, de mindjárt megyek is. Éppen nagytakarítok :? :? :? :?
Készen van a konyhabútor lemosás, csempe lemosás, függöny mosás, ablakpucolás és függöny vissza rakása. Ja és a tűzhelyet is lepucoltam. Meg kipakoltam egy halom felesleges dobozt a gardróbba a szobákból. Meg a kis szobában is lemostam az ablakot. És most annak a függönye van mosásban, meg a hálóé. Most jöhet a háló ablaka.

Képzeljétek, a párom mamáját nem veszik be rehab kórházba, annyira rossz állapotban van :roll: :cry: Viszont a 2. kerületben van egy otthon, ahol adomány fejében (mellette a nyugdíjat is oda kell adni) bevennék és kapna normális ellátást. Nem kellene betenni elfekvőbe. Ez van. Szegény mamai cukros, túlsúlyos, elhanyagolta magát. És most így járt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi drága!
Négy kicsi ablak van, plusz a nagyszobában a nagy ablak és erkély. Viszont a panelhez híven kétrétegű. Úgyhogy még azzal is meg kell küzdenem, hogy szét tudjam nyitni. Meg a redőnyt is lemosom, ha már tisztogatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszkém!
Örülök, hogy jól vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vigyázz nagyon magatokra, csak semmi hirtelen mozdulat vagy emelgetés :wink: :!:

Bridgem!
Köszike, elvagyok az ablakokkal, de már leszakad a derekam. Már nagyon várom, hogy túl legyek rajtuk azért :roll: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?