Új privát üzeneted érkezett!

Lányok
Szerintetek gáz ilyenkor tóban fürdeni??? Annyira de annyira jó lenne megmártózni egy kicsit. Tudom, nem vagyok egy szívderítő látvány, de mondjuk sötétedés után... :? :roll:
Vagy várjak még 3 hetet és ha a doki azt mondja, hogy mehet, akkor inkább? VAgy akkor se?

Adri
Nálunk a név már végleges. Már majdnem hallgat is rá Bori... :lol: :lol: :lol:
Egyébként eddig miért nem vásároltál? Babona? Szerintem az utolsó hetekben már nagyon nem lesz egyszerű, főleg, ha egész nyáron ilyen meleg lesz.
Hogy álltok a házzal? Mikor költöztök? Vagy az még nem mostanában lesz?

marek
 
 


Marek!

hááát, ha az én véleményem számit valamit, akkor szerintem óvatosan.Bár nem tudom, hogy milyen a tó, meg hogy mennyire tiszta, de pl. a Balatonra a dokim azt mondta, hogy simán, ha zárt a méhszáj.de most a Balcsi eléggé tiszta.a helyedben megvárnám a következő vizsgálatot, hogy mizu a méhszájjal, mert ha esetleg nyitva van, akkorsemmiképp.azon keresztül minden baci feljut.

A dödöle már a sütőben lakik, az lesz ma vacsira.
Voltunk ma játszóterezni délután, és képzeljétek, akkor kezdték el kb 4 órakor a játszón lévő padokat lefesteni.Nem is értettem.,először is, tele volt gyerekekkel, büdös volt, minden gyerek persze azon akart matatni, és ebben az ezer fokban nem volt hova ülniük a mamáknak.ezt vajon miért nem reggel 7-8 között csinálják?amikor tuti nincs senki.Pár óra alatt meg is szárad ebben a hőségben, és akkor nem lenne ez.hihetetlen.Szóval haza kellett jönnünk, pedig olyan jó volt lent.na mindegy.Dödölébe folytom bánatom...
emmalena
 
 


Emmaléna
Köszi a választ! Akkor lehet, hogy csak láblógatás lesz.... :lol: De az is csak sötétben... :lol:

Az én gyerekem nagyon bevadult. Ma olyanokat kapok, hogy csak nézek... :shock: :shock: :shock: Mi lesz még később??? :? :roll: Persze nagyon élvezem, de azért jó lenne tudni néha, hogy mit akar jelezni ezekkel az óriási rúgásokkal... :roll:

Játszótér...tipikus! Ez kérem Magyarország. Itt így mennek a dolgok! Az emberek le vannak sz@rva... :evil:

marek
 
 

 
 

Sziasztok!

Nem engedi feltenni a LÁNYUNK :D :lol: képét...... majd hajnalban próbálom...

Pussz

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!!

Íme a LÁNYUNK profilból..... (nincs fütyi, de biztos, csak akkor lesz, ha megszületik. ) 716g, 25 hetes 3 napos. 40. hétre 3100g lehet, ha ilyen ütemben gyarapszik....

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsa!GRATULÁLOK!!!!Ja de jó a te kivánságod is teljesült!!!Apa boldog?Nagyon helyes pofija van :wink: :wink: Ha eddig nincs kuki akkor nem hiszem,hogy kinöl :lol:

Marek!Én nem mernék fürödni.Mondjuk én minden szart összeszedek ha csak a combom ér nyilvános budin a deszkához már akkor is.Ezért nem merek kockáztatni.Te hajlamos vagy rá?Bár a dokim nem tiltotta a nyilt vizekben kisebb az esély a fertözésre de akkor is van :roll:

Hú a kislányok nagyon elhúztak :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Zsuzsu
Gratulálok! Egyébként milyen ez az ultrahang Szegeden?

Képzeljétek, nálunk akkora vihar volt éjszaka, hogy majdnem elvitte a házat a szél. Annyira féltem! Mondjuk nem csoda, hiszen én mindentől félek mostanában... :roll: De legalább most jó hűvös van. Gondolom késbb megint kánikula lesz, de már az is valami, hogy nem 30 fokban indulok dolgozni. :lol:

marek
 
 


Szia Lányok!

Marek - én tóba talán be mernék menni, strand vizébe már nem, persze ez függ a méhszájtól is és hogy mennyire vagy érzékeny ilyen fertőzésekre, mint pl. Kata. Én töprengtem a hétvégi Balatonon, de aztán lebeszéltem róla magam, amúgy is megőrülnék a dugóban a kocsiban ülve :?

Adri - jó a tetkód, megnéztem iwiwen, a kis piros szív :lol: Amúgy nálunk a név már majdnem fix, Boglárka :D Szerintem cuki kis név és becézve, mint Bogi, hát úgy meg kifejezetten bejön. A Szamóca nagyon édes, de mellé tényleg kell még egy név, hátha a gyereknek nem jön be :wink: Bár én sosem szerettem Ildikó lenni, de úgy, hogy Ildi még elmegy, sajna csak egy nevem van, nem tudtam választani, de aztán a Glória Emmáról Boglárkára redukáltuk a nevet, mert a kettő talán túl hosszú is lenne pl. ha sokszor kell leírnia a nevét. De ez függ a vezetéknév hosszúságától is.
Szerintem is veheted már nyugodtan a dolgokat, nekünk ma jön meg az ágyunk és valszeg hétvégén nézünk komódot+pelenkázót+szekrényt egyben az RS-ben vagy az Ikeában, van már kis rucink is több, bodyk, kissapik és ugye a kádat már megvettük a Brendonban és a zenélő kis játékot az ágy rácsára. Már így is nehéz vásárolgatni a dögmelegben, szerintem szépen fokozatosan kell megvenni mindent, hogy ne az ucsó pillanatban kelljen őrülten rohangálni a hatalmas hassal. :roll:

Zsuzsi - GRATULÁLOK!!!
Cuki a kép és tök jó, hogy lesz Ábelnek egy kishuga :lol:

Mi megvagyunk, nagyon fáradt voltam tegnap is, megint jött a vihar éjjel, előtte izzadtam, többször felkeltem, a baba se mozgott sokat tegnap, várom már, hogy végre du. legyen és húzhassak haza innen!
Tegnap az egyik ügyfelemtől kaptam egy szuper kis plüsst, egy tigriskét a Happy Boxból, Bogi első nagy plüsse :lol:

Kép

Na megyek melózni, írjatok, kitartást, bár talán most a levegő jobb,

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó Reggelt!

Tényleg szép kis vihar volt az este,de most olyan kellemes az idő!Én meg kellemesen fáradt vagyok,mert amikor felébredtem a nagy dörgésre eszembe jutott,h ki van terigetve!Rohantam ki,de már zuhogott....úgy eláztam mire beszedtem,h teljes kiment a szememből az álom és mire vissza tudtam aludni,már kelhettem is! :roll:

Marek,nekem is azt mondta a dokim,h a nyílt vízzel nincs gond!Én mindig láttam kismamikat is a balatonnál,mikor ott jártunk!És ha minden jól megy,akkor mi is megyünk oda is meg a tengerre is és nem hinném,h ki fogom hagyni! :lol:
A Bori egyébként nagyon édes név!Boróka igaz?:D Szeretem én is az ilyen neveket,azért is maradtunk egyenlőre a Júlia mellett,mert a Julcsi olyan aranyos!A Szamóca meg különleges!:D Nálatok eg ynév lesz?
Azért nem vásároltam eddig,mert féltem,h ha elkezdem,pont akkor lesz majd valami!De igazad van,h el kell kezdeni,mert egyszerre időben is és pénzben is sok!...
A ház épülget,elvileg augusztus végére kész,de a sok papírmunka meg az átadások miatt csak decemberben lehet majd költözni! :(

Zsuzsu,nagyon cukorka a Kislányotok!:D
OLyan jó,h már itt tartunk,h ilyen nagyok és már ilyen jó képeket lehet róluk csinálni!Pedig nemrég még csak kis babszemek voltak! :lol:

Ildi,a Boglárka név is nagyon aranyos!Én is megnéztem a képeidet,nagyon jó az a közös fotótok!:D És nagyon aranyos az ügyfeled!Édi ez a kis plüss!(mellesleg plüssimádó vagyok :lol: )
Örülök,h biztattok a vásárlásra!Mostmár csak felbátorodok és elkezdem én is! :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Én is felébredtem a viharra...és a baba is. Biztosan megijedt a dörgéstől. Nagyon kalimpált.

Csináltam reggel egy képet - telefonnal, tükörben, szóval a minőség.....
Jó lenne valamikor összefutni - budapestiek előnyben - mert tiszta furi, hogy elmennénk egymás mellett az utcán.
Pár hete bekukkantottam az Uzsokis topicba, ott szerveztek a lányok egy fagyizást.
Esetleg augusztusban összehozhatnánk valamit.

Zsu! Gratula a kislányhoz! Csak nem lsz kuki a végére.....én tartom magam, hogy a 30-32. héten megyek 4d-re, akkor nagyon bízom benne, hogy szétteszi a lábát :)
Bár az orvosom azt mondta, hogy legközelebbi uh-on már valószínűleg látni fogja a baba nemét. Persze tényleg a szüléskor a biztos (kivéve ha korábban tényleg szétrakta a lábait).

Marek! Én azt olvastam (Babamagazin, Kismama és Anyák lapja - kicsit függő lettem :oops: )- hogy a legtutibb a tenger - sós vizet nem csípik a bacik. Csak persze autókázzon oda, aki bír. :cry: Strand, édesvíz nem a legjobb. Biztonságos kismama strandolás: árnyékban ülni, pocakot letakarni - vagy napon, de akkor ketté hajtott törölközővel takarjuk le a pocinkat.
De biztosan ez is függ az egyéni érzékenységtől. Én is vágyom a fürdőzésre, de nem merek (pl. mi is beengedjük a kutyáinkat a Velencei-tóba - együtt is úsztunk velük -remélem nem botránkoztatok meg senkit, de ők tuti nem csinálnak a vízbe :) )
Soltvadkerti tó sem túl óriási, szerintem hagyd ki a derékig merülést, lábat lógasd bele- azt nappal is lehet, felöltözve 8) .

Amúgy rátok megy a fürdőruhátok? Én megpróbáltam otthonra felvenni a felsőt, esélytelen- semmit sem takar. De most ezért nem veszek újat.

Bettyna! Jók a képek! Klassz lehetett az idő, hogy így fel voltatok öltözve :)

Inez! Én sem mertem nagyon vásárolgatni....de igaz, nem szabad a végére hagyni mindent.

No, dolgozom, főnöknőm ma jön haza Rómából - kérdezte hozzon-e valami. Válaszom: "Mindegy, csak ehető legyen! "

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Ma is a kis Manó keltett, egy ró rúgással. :) Külömben nagyon rosszul aludtam, nem bírok én olvalt feküdni, elzsibbadok! :?
Jaj, már úgy várom a 15-ét, 4D! :lol:
Remélem a doki fog annyit variálni hogy látjuk majd a kis pofiját is!

Tudjátok mi az a fekete anyajegy rajtam???Egy pici ér, ami felgyülemlett, és befeketedett. :shock:
most hogy belegondolok, volt nekem már ilyen, egy anyajegyem befeketedett, és abban is vér volt...leégették :? De az be is volt gyulladva.
Ennek semmi baja, úgyhogy hagyom így. :D

Már süt a nap, pedig reméltem hogy ma hűvösebb lesz! Este jó kis vihar volt itt! :shock:
Na, visszaolvasok, mert látom sokat írtatok!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Micsoda vihar volt nálunk is az éjjel? :shock:
Már megint nem tudtam aludni tőle :shock:

Zsu-Gratulálok a kislányhoz!

Én sem merek sehova sem bemenni fürüdni,se strand, se tó, se semmi....Ki tudja , szerintem jobb az óvatosság.

Megyek, főzök valamit,amíg nincs olyan nagy meleg :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Marek - Fürödni nem tudom, hogy mernék-e, a tengeres részt én is olvastam, meg, hogy medencébe ne...
A kedvedért:

A gyerekek sokkal jobban vették a london akadályokat, mint reméltem. A legtöbb gondot az utazás okozta, ennek a kultúráját még tanulniuk kell egy kicsit. De ha arra gonodlok, hogy mi felnőttek is nezen viseljük az egész napos zötykölődést, akkor viszont semmi meglepő nincs a dologban.
A családok, akiknél laktak változó lelekesedéssel tették a dolgukat. Voltak akik alküdték volna már első reggel egyedül a gyerekeket a találkozási pontra. Ezért el kellett nekik magyarázni, hogy ők még talán kicsik ehez és otthon sem mehetnek jóformán sehova egyedül, max a szomszédba, hát még egy idegen országban, ahol minden ház egyformának tűnik és még az autók sem onnan jönnek, ahonnan megszoktuk. Meglepő módon a szülők sem hívogattak hisztizve, sőt kifejezetten jól kezelték ezeket a dolgokat is. Kaptam pl. olyan smst, hogy beszéltek ugyan a gyerekeikkel, de én ne idegeskedjek semmin, mert tudják, hogy vigyázok rájuk.
A városnézésekbe amit csak lehetett belesűrítettünk. Minden nap másik negyedet néztünk meg. Jó kis infodömping volt, de ezt is egész jól vették a srácok, elég sok mindenre emlékeztek még hazafelé is. Persze azért majd még üllepednie kell a dolgoknak. Én naponta fél-egy órákat tudtam lopni magamnak a pihenésre, amíg ők múzeumoztak, vagy épp a csillagvizsgálóhoz másztak fel.
Azt hiszem egy egséz életere szóló élménnyel sikerült gazadagítanunk mindenkit és szuper "búcsúajándék"'is volt. Egyáltalán nem bántam meg, hogy nem hallgattam a károgókra, akik mindenképp le akartak volna beszélni az utazásról. Mivel nem először jártam végig az útvonalat, tudtam, hogy mire vállalkozom. Persze jó volt azért hazaérni, mert az állandó gyerekzsivaj (42 gyerketől) már eléggé kezdett az agyamra menni és apa is hiányzott már.
Ja, Csibe megkapta az első ajándékát tőlünk, nehogy már pont ő maradjon ki! Vettem neki egy Londonos macit, 2 komit mert olcsó volt és egy nagyobbacska rugit, amin a köv. felirat van: 50% mummy, 50% Daddy, 100% Cute. Nagyon édes!!! SAjnos csak kékben és rózsaszínben volt. Inkább a kéket vettem meg, mert azt hamarabb ráadom egy kislányra is akár, mint a Rózsaszínt a fiúra. 8)
Hát röviden ennyi. Képeket majd legközelebb még teszek fel. Főleg,ha kepok a gyerekektől is. Mivel amik rólam készültek, azok leginkább az ő gépeiken vannak.

A hétvégénk egy rohanás lesz, nem tudom, lesz-e időm benézni, de azért igyekszem. Most meg megyek összekapom egy kicsit a lakást, amíg még nincs olyan kuka meleg.


Peva - CSak az első 2 nap volt hűvöskés, utána kellemes városnéző idő 19-22 fokkal. Sokkal jobb volt, mint itthon ez a hőség!

Mocsi - Üdv köztünk!

Zsuzsu - Gratulálok!!!!! És rettentő irigy vagyok, hogy már tudod, kislány lakik odabent!!!!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Moncsi ...üdv itt nálunk! :lol: Gratulálok a babához! Mesélj magadról, hány éves vagy? Dolgozol még, vagy otthon vagy? Te hogy állsz a vásárolgatással? Én is kisfiút várok, nekem ő az első! :lol:

Marek...szerintem előbb menj el a dokihoz, nézze meg a méhszájat! :D Ha, zárt akkor lehet fürödni, sokszor egy tó tisztább mint egy nyilvános strand! De ha kibírod akkor csak combig menj be, az a biztos! :wink:
Én zárva vagyok, de nem ajánlotta a doki a pancsit, mert a rövid méhnyak miatt is lehet fertőzés. :roll:

Peva...aranyos pocid van, szép kis gömbölyű! :lol:

Zsuzsi...gratulálok én is ! :lol:

Szép napot!
Kata

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


masodszorra potyogtetem...lefagyott a gepem... :twisted:

na akkor ....bocsi hogy eltűntem (biztosan már megszoktátok tőllem) de képzeljétek a tegnap este 8 óráig túlóráztam (a kollegák 12 ig) csak én már behivtam a párom, jöjjön utánnam, ugyanis 20m km re lakunk a mh-tól, és már ki voltam nyiffanva...Ma kirucanunk egy kicsit, valami gulyáspartira megyünk..de hétvégén annyit alszok majd :roll:

Emma: mi az a dödöl? ti biztosan tudjátok...erre nem használják ezt a kifejezést....ilyeneket én még fogok kérdezni :wink: ez van :lol:

Lkata: még jó h nem kullancs!, ha semmi baja, én is ugy hagynám, ha talán változik, akkor utánna kell járni, h égethető-e.

Képzeljétek, nekem is a jobb lábujjkámra vadhús lett, és el mentem a pediküröshőz, lecseszett hogymiért vágom én a körmöm ha nem tudom (...nem tudom hány évesnek nézett...25 évig sikerul egy szar körmöt vágni...), errefel, ezt is le szokták égetni, de most nem ajánlatos, mert az a nitrát amivel égetik...tilos...vérbe megy....
NA és most jön a még jobb...megcsinálja ő a lábacskáimat....és most az is begyulladt, gennyes...hát ez még nagyobb szégyen, ő mint szakmabeli...is ügyes...még engem cseszett le..
most mindkét lábam nagyon fáj...és valami löttyel kenegetem, hátha visszahúzodik...mert égetni nem szeretném

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


még van mondanivalóm...csak inkább elküldem ...ne legyek túl hosszú :wink:

Zsu: gratulálok a kislányhoz!!, ejsze most már túlsúlyban vannak a kiscsajok!?

Moncsi: üdv köztünk!

Lányok...látom irjátok, mindenkinél nagy vihar volt, és mire odértem, hogy válaszoljak nektek...hogy mennyire jó lenne, ha ide is jönne, egy kis lehűlés....
esik az eső, beborult, hűvös van... :lol: :lol:

Marek: nállam is nagyon rugdosodik ma...reggel óta folyton :wink:
néha még nézem, minek rug akkorát?? tudom hogy ott van :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Dalma!

Dödöle, egy kaja.Tudod van egy olyan gyerekének is, hogy egy tál dödöle, ettél-e belőle?nem ismerős?na, szóval, ez egy krumplis hagymás kaja, sütni kell, és isteni, tegnap abba sem tudtuk hagyni.ha valaki kíváncsi rá, szívesen elmondom hogy készül.egyszerű és bazi finom...
emmalena
 
 


Sziasztok lányok!

Ajaj, tök lemaradtam :cry: :cry: :cry:

Igyekszem visszakapcsolódni :?

Fórumváltás???? Én mg itt is lemaradozok :cry: Ne tegyétek ezt velem :roll:

Látom, szépen gömbölyödtök!!! Én is alakulok már, lassan beérem Marek dinnyéjét :lol: Ahogy lesz időm, fotózkodok egyet!!!

Most iszonyúan be vagyok fogva, csoport csoport hátán, most mentek el az olaszaink, mennek a szörfösök, búvárok, őrület....
De legalább keresek még egy kis pénzt, nem jön rosszul :P

Adri, és sem vettem még egy cumit sem (mondjuk azt nem is igen akarok :roll: ), SŐT, még neve sincs a fiamnak, ami miatt már komoly lelkifurdalásom van, főleg ha bevallom: nincs időnk megbeszéni :oops: :oops: :oops: Férjem is szakmabeli, neki is lóg a bele... még éjjelente is csörög a telefonja :twisted: :twisted:

Barbira azért igyekszem maximálisan figyelni, 4 körül elhozom a bölcsiből (mostanában mindig ő az utolsó :oops: ), és csinálunk valami programot: biciklizés a Városmajorban, ha nagyon meleg van Ikea vagy vmi légkondis játszóház, erkélyen fürdőzés ilyesmi... E nélkül sztem nem is bírnám a hajtást, ilyenkor én is kikapcsolok teljesen.

Örülök, hogy közelebbről ismerkedünk :lol: :lol: :lol:
én is vagyok az iwiw-en, a nevem Hájas Andrea (nevetni nem ér!)
Bármilyen fagyizásban benne vagyok, ha épp el tudok szabadulni...Én is Budapest 2. kerület vagyok, de abszolút mobil, a bölcsiig reggelés onnan délután autóval járok, dolgozni nem azzal jövök, mert a gatyám kifizetném a parkolásra...

Amúgy jól vagyunk, fiam egyfolytában focizik, változatlanul a hugyhólyagom érdekli a legjobban, azon gyakorolja a 11-eseket :roll: :roll: :roll: :roll: a csillagokat látom, és egyfolytában pisilek...
De változás: köldököm körüli boxolás is beindult. Nem kímél a gyerkőc, de én állatira élvezem!!!! Barbival is így volt, szülés után hiányzott a pocakmozgás!!!
Cicifájás: kegyetlen!!! Én csak ettől nem tudok aludni, de ez rettenetes! Nincs már olyan melltartó, ami kényelmes lenne, muszáj lesz megint vennem egyet! Mégsem járhatok két óriási lengőtekével :oops: :oops: :oops:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Majd reagálok az üzikre, de most akarok gyorsan kérdezni valamit, tegnap elkezdtem a Canesten kúrát, ez egy hüvelytabletta, egy gyógyszer, először azt hittem, le kell nyelni, esküszöm úgy nézett ki :lol: Na persze ez vicc, nehezen, de feltettem, mert amúgy applikátort vagy mit adnak hozzá, hogy könnyebb legyen feltenni, de a terhesek azt nem használhatják. Szóval nem tudom, jól tettem-e fel, de most kijött ilyen fehér darabos valami, ez normális??? Most nincs sárga folyás, de ez a darabos a gyógyszer, ugye???
Na megyek enni, ezek után :)
Majd írok még,
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jujj, de rég voltam. :(
Üdvözlöm az új fórumozónkat. :)
Ne nézzetek hülyének, de ha kullancsgyanús dolgotok van, nyugodtan menjetek el állatorvoshoz, mert a kullancsoknak kb. 40 féle alfajuk van, és ők a kutyusok-cicusok stb. kapcsán eléggé edzettek a témában. :) És nagyítójuk is biztosan van!!!
Nálunk én vagyok a kullancs-kiszedés felelős a kutyusoknál. Eléggé elképzelhetetlennek tartom, hogy bármilyen testi kinövéssel (pl. kutyacicivel) össze lehessen keverni, mivel a kullancsoknak már egészen kicsi korban is jól látható lábaik vannak...és ha befúródáskor megpiszkálgatja az ember, akkor aktívan mozgatják is a lábukat.

Képzeljétek, hogy a dokim ragaszkodott hozzá, hogy Nyíregyházán, a megyei kórházban, ahol szülni szeretnék, ott is elmenjek genetikai ultrahangra, mert Pesten sok a kókler... szerencsére ugyanazt a jó eredményt kaptam, mint Pesten. Igaz, hogy a monitor kb. ötöd akkora volt, mint ami a pesti magánrendelőben. :shock:

Tegnap a 3 kiló gyarapodásomért majdnem kikaptam a védőnőmtől... :(

Kép
szöszke
 
 


Ildi!

Én is használtam már ilyen gyógysuert.de ezt a doki mondta neked, hogy használd?mert csak úgy én nem tenném. ez a gombás fertőzésekre van, nekem a terhesség előtt volt egy elég durva, és ez pár nap alatt rendbehozta.amikor a gyógyszer elkezd a hüvelyben felolvadni, akkor olyan darabossá válik.és vannak darabok amik kijönnek.szóval ne aggódj ez igy normális.a lényeg, hog olyan magasra tedd fel a hüvelybe amilyenre csak tudod, mert az a cucc amit adnak hozzá pont arra van, hogy minél magasabbre fel lehesen tenni.
emmalena
 
 


Szöszke,
Micsoda spártai védőnőd van????? :evil:
Én a 6 kilómért sem kaptam még ki...nem mintha büszke lennék rá, de legalább lecseszést nem kaptam. Sőt, a dokimtól sem, aki egyébként nagyon szigorú. Igaz, ő akkor ráncolja majd a homlokát, ha az álom 10 kilót átlépem...Neki ennyi a max.! :? Köszi :roll:

Egyébként sztem mostanában azért nem hízom (legalbbis nem olyan gyors iramban, mint előtte), mert ráálltam a bio tönköly zsemle fogysztására. Ne nevessetek ki, de én eddig észre sem vettem, hogy ilyet is lehet kapni. Nem olcsó, mert 3 db 120 FT, de ezt az egyet kivételesen csak magamnak veszem, így 2 napra elég.
Ez a tízóraim, néha az ebédem, mármint az ebből készített szendvics sok-sok paradicsommal mellette. Ezzel úgy jóllakok, hogy van amikor nem is éhezek már meg estére, de azért mindig eszem vmit a gyerekkel (egyébként ő sem vacsizna, úgyhogy muszáj vele leülni az asztalhoz). Ha egyáltalán nem vagyok éhes, akkor csak gyümit v. kefir/joghurtot eszem este, ha éhes vagyok, akkor a normál vacsinkat, mert amúgy semminek nem tudok ellenállni. Az éhes terhes asszonynál nincs falánkabb a földön, az tuti! Igaz?
Plusz 1 nap 1 héten gyümölcsnapot tartok, ez most alma+barack nálam, mert egyszerüen imádom!!! Ja, és paradicsom-paradicsommal.....

Édességet nem is eszem, mert nem kívánom, csak a fagyit!!!!! Abból is a savanyú gyümölcsket.

Hát én így élek, 0, azaz nulla torna, sok rohangászás du., és este a gyerek után/gyerekkel. Az elmúlt 2 hónapban így nem híztam, remélem meg tudok állni 12-13 kiló körül. Annyi azért bőven elég lenne :roll: :roll: :roll:

Ja, fürdőruha: nagggggyon gáz!!! Hétvégén apósomék telkén levetkőztem....kicsit szerettem volna, ha barnulok, mert már zöld vagyok, nem is fehér, de rájöttem, saját magam látványa undorít, így hát visszavettem a ruhám. Tuti, nem vagyok normálin, de én nem szeretem ezt a mostani formám, és ami a legrosszabb, nem is tudom elfogadni magam így. Marad a csador!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Emmalena - igen, a doki mondta, hogy ezt vegyem, mert van sárgás folyásom és a múltkor amikor megvizsgált azt mondta, hogy van valami kis gomba. Azt a felhelyezésre való tárgyat a terhesek nem használhatják, tehát kézzel kellett ügyeskedni :?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szia Andi!
Nagyon megértelek! én sem szeretem magam cseppet sem...pedig bárkivel beszélgetek...és gyereke van, ájuldozik, hogy élete legszebb időszaka...hát van szép is benne...ez persze, de vannak benne pont ugy kellemetlen, fájó részek...nem? én eléggé nehezen viselem, ezt az egész elváltozást...a melleim nem tudom még hova tudnak nőnni...oriásiak, és azelőtt is jó nagyocska melleim voltak...

Emma: küld el, ha nem nagy dolog...nem ismerem...dödöle...de jópofa neve van :lol:

ildi: igen én is tapasztaltam már ilyent, pont mint Emma, az a darabos váladék a kupp részei :wink:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


sajnos hétfőig nem jövök,
Ildi ...most a mi gépünk figurázik..illetve, csak ugy a tegnap leblokkált a billentyőzet...és nem megy...igyhát irni kizárt vele :(

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Adri - köszi, az a kép Tunéziában készült még tavalyelőtt, nagyon jó volt, eslő igazi közös nyaralásunk :lol: A Julcsi név cuki! :D

Peva - jó a képet, nagyon jó a rucid!!! :lol: Én zuglói vagyok, úgyhogy benne vagyok majd egy taliban, augusztustól otthon vagyok, bár az első héten megyünk nyaralni Visegrádra. Bár ez nem olyan nyaralás lesz, mint amihez eddig hozzászoktam, hisz mindig vízpartos volt, most ugye nem lesz füri :cry: Fürdőrucim nem próbáltam még fel, de a felsője háromszög, tehát tuti minden kibuggyan már belőle :shock:

LKata - én is mindig elzsibbadok az oldalfekvésben :? És sajna az idő is marad ilyen, jövő héten állítólag kánikula lesz :?

Bettyna - örülök, hogy jól telt a londoni körút, de elhiszem, hogy a végén már vágytál haza, biztos húzós lehet ennyi gyerkőc között és ugye párodat itthon hagytad. Ez egy szép emlék és nem utolsósorban vettél pár jó kis cuccod a bébinek :wink:

Dalma - jobbulást a körmödnek :?

Szöszke - és az a 3 kg mennyi idő alatt jött fel??? Csakhogy így lecseszett a védőnő... nálam már 7 kg többlet van és érzem, hogy nem állok meg ennyinél, sokat eszem, ez tény, de most is pl. derelyét ebédeltem és görögdinnyét, de néha csokizok is és estefelé lecsúszik még zsemle meg hot-dog :roll: Gáz, tudom, de most komolyan, éhezzek?? :shock:

Andi - én dettó így vagyok a testemmel, ahogy te írtad!!! Párom mindig mondja, hogy olyan szép vagyok így is és nem is gáz a hízás, én meg :P magamtól, valahogy nehezen fogadom el, hogy már lassan egy bálnához hasonlítok, na jó, enyhe túlzással, azért inkább a hasam nagy és az ugye a baba, de mindenhová híztam. Nem gáz, de annyira szeretném a régi jó kis cuccaimat felvenni, jó farmeremet, a jó kis feszülős felsőim most a cicim alá érnek :? De persze mindig azt mondja párom, hogy majd visszanyerem a formám, ez most nem arról szól, hanem a babáról. Ezért próbálok kitartani és nem gyakran tükörbe nézni :roll:

Na megyek tovább melózni, de már nagyon mennék haza!!!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Dalma - ez nem kúp a papír szerint, hanem hüvelytabletta :shock:
Sajnálom, hogy rossz a gépetek, mi ha most nem vesszük meg ezt, még most is innen írnék csak, azért otthonról kényelmesebb, mint a mh-en, bár már nem szól rám senki ezért, de mégis.
Jó hétvégét akkor neked!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szisztok :lol:

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást.Hát mit is írjak magamról?28 éves vagyok,van egy tündéri kislányom,s ha minden jól megy,október végén születik meg a kisfiam.Nem mentem vissza dolgozni,mert szerencsére olyan munkám van,amit itthon is el tudok végezni,bár gyerek mellett nem könnyű :P
Még építkezünk,úgyhogy a vásárolgatást még nem kezdtem el.Egyszerűen nincs rá időm,de már nagyon vágyom rá,nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni.
Névválasztás:még nincs konkrét,3 között vacilálunk:Gergő,Kristóf,Noel.

Marek!
Én a helyedben nem mernék tóban fürdeni/mindentől parázok/,de szerintem kérdezd meg a dokidat.Láblógatás párti vagyok,abból tuti nem lehet baj :D Amúgy én még a saját kádunkban sem merek fürdeni,csak zuhanyzok.
A vonalzómat javítottam :P

Zsuzsi!
Gratula az ultrahanghoz,nagyon helyes pocaklakód van.

Peva!
Aranyos a pocid!

Kép


Kép
moncsi06
 
 


Sziasztok!
Elmegyek tanítani és teleírjátok az oldalt. Bezzeg ha itthon vagyok... :roll: Olyankor a másik fórumon vagytok, vagymi? :? :roll: :lol:

Peva
Tök csinos vagy! És a ruhád is nagyon tetszik!!!

Szöszke
A 3 kilót 25 hét alatt érted el? Az rengeteg! Nem csoda, hogy lecseszett a védőnőd!!! :lol: :lol: :lol: De most komolyan! Hol élnek ezek???

Látom, nem csak én vagyok elégedetlen magammal! De tudjátok mit? Le kell sz@rni! Leszek én még 50 kiló alatt!!! Legalábbis remélem... :roll:


Emmaléna
Kérjük a receptet. Nálunk sincs ilyen kaja, bár én gondoltam, hogy valami ilyesmiről van szó... :roll:

Kicsit keveset aludtam, úgyhogy most elviselhetetlen vagyok. Muszáj beiktatnom egy kis alvást, különben válás lesz a vége... :roll: Majd jövök. Pá! :arrow:

marek
 
 


Na, akkor közkívánatra a Dödöle:

Bár nem éppen diétás koszt, de le kell zsrani, néha ennek is bele kell férnie.

1,5 kg krumplit meghámozol, kockára vágod és pont annyi sós vizzel, ami elfedi, megfőzöd.ez fontos, ne legyen sok viz rajta, mert híg lsz, és ugy nem jó.közben míg a krumpli fő egy nagy fej hagymát apróra vágsz, kis olajon megpárolod és megszorod kb 1-1,5 evőkanál(nem pupos) pirospaprikával, vigyázva nehogy megégjen, mert akkor keserű lesz.ha a krumpli megfőtt, a saját vizében összenyomod, igy kapsz egy viszonylag híg krumplipürét.Ehhez kell hozzá öntened a 300 g lisztet, és jól összekeverni.A végén egy igen nehezen dagasztható masszát kell hogy kapjál.ha az megvan, egy jénai tál vagy egy tepsi aljára a hagyma felét szétteríted, és 2 evőkanál segítségével nagy krumpligaluskákat szaggatsz bele.ha elfogyott, akkor a tetejére szétteríted a hagyma másik felét.erre jön rá egy kis bacon szalonna, ami istenien rá fog sülni.És igy be a sütöbe.kb 40 percig magas láéngon sütöd, mig az oldala meg a teteje szépen meg nem pirul.Hmmmmmm isteni!!!!!!!!!!!Egészségetekre
emmalena
 
 


Sziasztok!
Tudnátok pár tippet adni: addig eljutottam, hogy kókusz matracot kell venni, de milyet? Milyen szempontok alapján kell választani?
M.

macianyu
 
 


Sziasztok!!

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A SZÉP SZAVAKAT!!!!

Ildi!
Az első szülinap örök emlék, ahogy a többi is. Lassan tehetem fel a második szülinapról a képeket :D
Hüvelytablettával nem volt dolgom eddig, de bármilyen készítményt veszek magamnak, mindig mondom, h babát várok.
Ábival nekem a szülés előtt e coli bacim volt, antibogyeszt kaptam. Most a védőnőtől és a dokitól akarok megelőzési-kiirtási tanácsokat kérni....

Kata!
Nekem nem jön be az általad említett oldal!! Nagyon sokat próbltam, de nem jeleníthető meg... :shock:

L.Kata!
Szupik a képeid!!!!!!! Csinik a babaholmik!!!
kullancs: épp ma reggel csnegetett be az egyik szomszéd, h az egy éves kisfia nyakán van valami pötty. Azóta voltak védőnőnél, majd gyerekorvos, de nem tudják mi az. Most bőrgyógyászt keresnek....
Örülök, h nálad kiderült és nincs baj!!!!
Norbihoz gratula!!!!!!

Emma!
Ábel is pancsol egész nap. Ki-be mászkál a pancsiból. Telehordja kosszal a vizet, de nem tudok mit tenni. Így is ott vagyok mellette, de az ücsörgés nem tesz jót a vizesedő bokámnak. Lehet, h kifekszem egy matracra.... (saját kert!! :lol: :lol: )

Peva!
AMikor én jártam szülésfelkészítőre, akkor egyik alkalommal egy szakember bemutatta a légzésfigyelőt. Akkor az újraélesztést is megmutatta.
A cukorterhelés elmaradásán irigykedem, igaz én már túlvagyok.
Gratula a 99-hez!!!!! :lol:
Én is kivárom a 30. heti UH-t és ha akkor is lány, akkor rohanok és veszek rózsaszín rucikat!!! :lol: :lol:

Az anyasági pénzhez (kb. 60ezer ft) 4 pecsét kell a terhesgondozós védőnőtől!!! (2 éve 5 kellett)

Dalma!
Nagyon eltérőek lehetnek a ruhaméretek. Nekünk egyformán lesz-van 56-os és 62-es is.
JOBBULÁST a lábadnak!!!!!!

Bettyna!
irigykedem!!!!!!!!! :lol:

Moncsi!
Várjuk a képeket, írásokat!!

Marek!
Ha zár a méhszáj, akkor természetes tavakban fürödhetsz. Ábival jártam usziba, voltunk wellneselni is és semmi bajom nem lett. Igaz sosem voltam érzékeny a fertőzésekre....
Ezt a szegedi UH-t nem ajánlom, nem volt rossz, de lehetett volna jobb is. Kényszer volt nálunk, mert a férjem rengeteget dolgozik és nem tudott kivenni szabit, h máshová menjünk.
Hozzánk 4 óra körül ért a vihar......kint hagytam az emeletes ruhaszárítót és dobálta.....Bence félálomba szedte össze :D Most már fülledtség van :evil: :evil:

Adri!
Mi is jubilálunk mingyá!!!!! alig hiszem el!!!!! :lol: :lol:


Andi!
Örülök, h előkerültél, már hiányoztál!!!! Emlékszel beszéltük, h Te is a "bugyidban" érzed a mocorgást. Tegnap kérdem UH-n hogy helyezkedik el a lányom. Kiderült fejjel lefelé, így más tudom, h a karjaival turkál a bugyimban :oops: :oops: :lol: :lol:

Mocorgás: nálunk ezerrel, főleg, ha fekszem. Csak az oldalamon tudok aludni. Ma hajnalban kicsi lányom focilabdának nézte a gyomromat... :o :)

Csajok!
Tud valaki egy sablont, h mit kell beleírni az önéletrajzba???? ( 15 éve nem irtam, így már elfelejtettem). KÖSZI!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


És még valami: találtam egy kis táblicskut, hogy a baba méretei mekkora súlyhoz klappolhatnak.Hamarosan úgyis elkezdjük figyelgetni.
Férjecske felvarázsolta az alábbi cím alá:

http://www.fitness-trade.hu/kovacs/babameret.jpg

Mindenkinek jó böngészést :D
Marcsi[/url]

macianyu
 
 


Macianyu!
Az a fontos a matracnál, h ne legyen süppedős!!! A vastagság szerintem mindegy. Ja és férjen bele a kiságyba méretileg :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Kép "nyuszikám".. :-D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Ildi, Marek!

A 3 kiló hízást 22 és fél hét alatt sikerült elérnem...

Zsuzsu!

próbálj innen letölteni úgynevezett europass önéletrajzot:

http://www.nive.hu/eu/eu_oneletrajz.htm


Kép
szöszke
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Szöszke - akkor a védőnőd nem normális??? :shock: Nekem most van 7 kiló többletem!!! A 3 kiló semmi, miért nem volt ez jó a védőnődnek?? :roll:

Zsuzsi - Ábel tündéri kis nyuszika :lol:

Macianyu - szerintem kókuszmatracnál sincs sok variáció, max. a vastagsága vagy hogy van-e rajta külön húzat, a boltban úgyis segítenek, ha elmondod, hogy milyet keresel, van, amit pl. lehet simán mosni víz alatt, valamelyiken plusz húzat is van.
Köszi a mérettáblázatot! :D

Képzeljétek, megszakítottam a canestenes kezelést, tegnap lett volna a 2. hüvelytabletta bevarázsolása (3 napig kell csinálni), de egyszerűen nem bírtam felhelyezni :roll: Totál kész voltam magamtól, csak feküdtem és közben már oszlott szét a tabletta, én meg szerencsétlenkedtem. Azt írják a papírján, hogy a kezelés 3 nap és nem szabad megszakítani, na kösz! :roll: Szóval most reménykedem, hogy elmúlik a sárgás folyás, tegnap nem is volt egyébként, de ez a tabletta nem jó, én anno használtam kúpot és az csúszós volt, bement simán, de ez!!! :x
Ma valószínűleg elnézünk az RS-be, mert kéne majd pelenkázó-szekrény kombinációt venni a kiságy mellé, amit tegnap kihoztak, juhé, bár most még az ágyunk alatt lesz bontatlanul.

Szép napot mindenkinek, van levegő, talán nem lesz dögmeleg!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!
Kókusz matracnál az a gondom, hogy van olyan, amelyiken van egy csomó fehér töltet, alatta, felette- van amelyiken nincs... VAgy ez csak a felnőtteknél van? És mit jelent a kemény: 1-2-3 centire lehet benyomni? mint egy pelenkázó szivacsot?
Lehet, hogy extra béna vagyok, mi lesz, ha egyszer nagyobb lesz ez a gyerek????!
:shock:
Cupp,
M.

macianyu
 
 


Sziasztok!
Nálatok milyen idő van? Itt tök jó, mert kicsit fúj a szél... :lol: Végre!
Viszont a szomszéd reggel hatkor elkezdett füvet vágni... :shock: Pontosan hétig tartott neki... :evil: :evil: Nem baj! Úgyis ártalmas az a rengeteg alvás... :roll:

Macianyu
Kókuszmatracos kérdést passzolom. Mi vettünk egyet, nem volt drága, de jobb mint a szivacs...gondolom... :roll:

marek
 
 


Jó, h szóba jött ez a fürdőzés-téma, mert én is kedden megyek a Balcsira...sztem nyugodtan bele lehet menni. Viszont nyilvános strandra én sem mennék..

Tegnap vettem őszibarackot, azóta úgy kivánom, de sajna elfogyott..:(

nusildi Nemrég hüvelygyulladásom volt, amire irt fel tablettát a doki, ami szintén nem volt csúszós, felhelyezés előtt egy icipicit vizzel belehetett nedvesíteni amitől könnyebb votl a felhelyezés, simán nekem sem ment volna.Próbáld ki, hátha neked is megkönnyíti a dolgot.

Kép
babe.
 
 


Helló!

Már 2x megírtam a mondani valóm, de ez a hülye gép mindíg kilépett :twisted: :(

Zsuzsi...nagyon édes az Ábel! Így szereti a répát?Az tök jó ha nyersen megeszi :lol:

Andi, Ildi ...én többet híztam mind Ti! :oops: Én már 8 kg-nál tarok! :cry: Pedig tök odafigyelek a kajára, barna és rozs kenyeret eszem....s csak néha eszem édességet, heti egyszer-kétszer Fagyit vagy túrórudit, sütit! Az sok????
Koplalni nem akarok, soha nem voltam vékony! Én 65-70 kg-osan voltam a toppon! 8) Most már 80 kg felett vagyok! :oops:
De, tudom hogy lefogyok majd, már megbeszéltem magammal! :wink:
Csak nekem meg a dokim izélget, hogy ne hízzak többet mint 12 kg! :shock: Hát, az nem fog összejönni! :roll:

Más téma: nektek hol fog aludni a baba????A hálóban veletek vagy külön??? :roll: Már annyi verziót hallottam.

Nekem az az elképzelésem, hogy külön szobába lesz a Pici, és a szopi miatt én költözök át hozzá. :wink: Berakunk egy ágyat a gyerekszobába és kb. 4-5 hónapig vagy amég többször kel éjjel és szopik addig ott leszek mellette.
:D így a férjemet se zevarjuk fel,és én is ott leszek a Pici mellett. S, nyugodtabb is az ember ha ott szuszog mellette a baba. :D Ha érzi anya közelségét, picit éberebb a baba, nem merül olyan mély álomba, hogy ne vegyen levegőt :( (úgye ez a bölcsőhalál) ezt már több helyen olvastam!
S, ha elköltözök, vissza apához...nem fogja megviselni, hisz ő a saját megszokott helyén és szobájában marad. szerintetek???
Unokatesóméknál bevállt! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja, még annyi....
Marek...Te a kókusz-habszivacs keverék matracról hallottál???
Mert most a KIKA az hírdeti akcióban! :)
Az jó lehet??? :roll: Az is gyorsan szárad, vagy egyálltalán le lehet az is mosni???
Ki ismeri ezt a fajtát???? 8)

Köszi, puszi nektek!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok, picit ráérek, alszik a család :D

A kókuszmatracot anno én is a Kikábanvettem, de asszem teljesen kókusz, nem kevert mert elég tömör. Hogy menniyre gyorsan szárad nem tudom, mert nemigen lett pisis, kakis is csak néha, ha nagy sebességgel nagy kaki érkezett és anya ügyesen pelenkázott :oops: :oops: :oops:
barbi is elég bukós volt, de az ált. a feje alatti textilpelusba érkezett. A mostani ágya pedig szivacsmatracos, ezt viszont könnyű kiszárítani télen-nyáron. Anno 6-7.000.- Ft volt a 60X120-as kókuszmatrac a Kiában, most mennyi? Talán ez elárulja, ugyanaz-e, vagy már egy újabb típus.

A mi lakásunk 2 szobás, a kicsiben (valaha a mi hálónk volt - óóóó azok a szép idők!!!) Barbi lakik, a nappalink - étkezőnk-konyhánk pedig gyakorlatilag 1 légtér, most itt is alszunk. Rosszabb napjaimon ezt úgy mondom: mi a konyhában alszunk :roll: :roll: :roll:
Sokat filóztam már én is, hol legyen majd a kicsi, és úgy döntöttem, az első heteket, talán hónapokat velünk tölti majd, hogy Barbit ne zavarjuk éjjel. Ahol most is ülök, a dolgozósarok pont akkora, hogy egy jó kis babasarkot tudok majd belőle csinálni. Itt lesz ő urasága.
Ha jó baba lesz, hamar bekerül a nővéréhez, aki hallani sem akar arról, hogy a kistesó ne az ő szobájába költözzön majd rögtön, de majd rájön ő is, hogy ez így lesz a legjobb.
Úgy néz ki, ezidő alatt nem lesz majd gépem, mert össze kell pakolnom majd itt mindent, átköltöztetni nem tudom sehová, ehhez már tényleg kicsi a lakás. Lehet, hogy férjem kap egy laptopot a főnökétől kölcsön egy időre és akkor én sem leszek annyira elzárva a világtól és ő is haza tud hozni 1-2 kisebb munkát, ergo többet lehet itthon velünk. Majd meglátjuk. Jó lenne...

Képzeljétek 10:30-ra kellett volna ma dokihoz mennem, erre (éppen borotválkoztam :oops: :oops: :oops: ) 9:30-kor hívott az asszisztense, hogy szülni ment a doki, 17:30-ra menjek, vagy 2 hét múlva szombaton mehetek legközelebb.... :twisted: :twisted: el is vágtam magam :shock:
Szóval 17:30-ra megyek, uh is lesz, majd mesélek!

Zsuzsi!! Köszi a szép szavakat! Bugyibuli azóta is zajlik, sztem fiam még mindig lábbal van lefelé, mert kegyetlen sorozatokat kapok hugyhólyag-tájban :roll: :roll: :roll: Majd ma kiderül, de iylenkor még össze-vissza tudnak forogni. Egyik nap sztem keresztben feküdt, mert semerre nem tudtam forogni, úgy éreztem szétrepedek középen, mint egy dinnye... :roll: Jó volt!

Ti milyen melltertót hordtok? vettetek kismama melltartót? Nekem muszáj lesz vennem vmit, mert semmit nem bírok már magamon elviselni :shock: :shock: :x Annyira fáj, éget a cicim és egyre csak nő-nő-nő!!! Hova nő már ennyit?????

Andi
Kép
handrea75
 
 


Nálunk a két gyerek együtt alszik majd és ha nagyon síros akkor én alszom velük.Zsófi már most mutatja hol alszik majd Zsebi.Zsófi anno velünk együtt aludt és Gabi tök nehezen akart külön menni.meg én arra is gondolok ha jön valaki és a pici alszik behajtom az ajtot de ha itt kint lenne tök macerás lenne.Ez olyan hülye helyzet ha velünk alszik zsófi féltékeny lehet hogy ő miért nem ha együtt akkor kiturja a szobájából.De ez lesz és kész (de ez Zsófinak is tetszik)Kép

Én a brendonba veszek kokuszmatracot.Nálunk bevált.

Védönök: Kép amelyik a súlyal szekálja a kismamát.Ez alkat kérdése és ha valaki sokat hízik majd ledolgozza nehogy már ezzen görcsöljünk.Én 1kg plusznál járok de az én kezdő súlyom nem kevés.Amiket ti írtatok szinte nekem lánykori súlyom Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata
Az én orvosom 10 kilót engedélyezett. Gondolom a te dokid is férfi. :lol: De komolyan...ha elérjük ezt a súlyt, akkor mit csinálunk? Mert amikor diétáztam, akkor is ugyanígy híztam... :roll:
A kókuszmatracos kérdés tényleg nekem szólt? Köszi a bizalmat :lol: , de gőzöm nincs. Egy éve még azt se tudtam, hogy létezik olyan, hogy kókuszmatrac. Amikor először hallottam, azt gondoltam, hogy az biztos finom lehet... :lol: Most se tudom, hogy miért jó az nekem, hogy a gyerekem kókuszmatracon fog aludni... :oops:
Alvás: Mi úgy rendeztük be a gyerekszobát, hogy van egy ágy. Szóval én költözök, pont azért, hogy könnyebb legyen majd az elszakadás. Eredetileg úgy gondoltam, hogy a férjem is a babaszobában alszik, de azóta megváltoztattam a véleményem. Azt nem lehet, hogy amikor épp nem sír a baba, akkor a férjem horkolása miatt ne tudjak aludni... Gondolom az a pár hónap különalvás nem fogja tönkretenni a kapcsolatunkat... :roll:

Andi
Nekem van Triumph (így kell írni?) kismamamelltartóm. Nagyon kényelmes, de nem egy szexi darab... :lol: A nyári cuccokkal nem nagyon lehet hordani, mert kilátszik... :lol: Sajnos elég nehéz olyan melltartót venni, ami kényelmes is, tart is, és nem a nagymamám stílusa... :lol: De ha van ötlet, akkor szóljatok légyszi.... :lol:

marek
 
 


Kata84
Milyen kis agresszív vagy ma!!! :lol: :lol: :lol: De igazad van! :lol:

marek
 
 


sziasztok. már régen voltam, nem volt idöm sajnos benézni. most megpróbálok vissza olvasni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


egy darabig eljutottam, de már fáj a szemem.
röviden: jók az
ágyak,pocik, ruhák,kocsik.
én valahogy mostanában nem vagyok fáradt, pedig 11-kor fekszem, 6-kor kelek.
jövö héten szerdán megyünk 4D-re. már alig várom. bizom benne, hogy mostmár megmutassa magát. mozgással hogy álltok? az én drágám nagyon lusta, alig mozog, vagy csak én nem érzem még annyira.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Mi egy szobába leszünk a gyerekkel, mert még januárig a szülőkkel fogunk lakni, utánna készül el a lakás. Külön szoba lenne neki igy is, de inkább nem. 4-6 hónapos koráig biztos velünk lesz

Kép
babe.
 
 


tettem fel pár pocis, baba rucis fotót az oldalamra.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?