Új privát üzeneted érkezett!

Igen,ez valahogy úgy működik, hogy a név kötelez,igaz?

Zsuzsi,láttad milyen egyszerre volt csaknem ugynaz az ötletünk Benóval kapcsolatban?

Kép
flóra 11

Igen Flóra, sőt magamban nevettem is! De én rögtön lereagáltam!
Helló másik felem!

Kép
muzsuzska

Hová lett mindenki egyszeriben? Szóljatok,ha elmentek, akkor megyek én is teregetni. Kimosott a gép.

Kép
flóra 11

Igen, olvastam. Szörnyűek vagyunk, ugye?

Kép
flóra 11

Párom húga talált egy ismerős tv szerelőt, jövő héten elvisszik!
Este nem biztos hogy tudok jönni mert ezt használjuk.

Kép
muzsuzska

Azt hittem elmentetek. Kezdtem szomorkodni...
De látom a "másik felem" itt van. :D

Kép
flóra 11

Flóra! Elmegyek főzők egy kávét és elkészítem a lecsót mire G. felébred! Menj csináld te is a dolgod!

Kép
muzsuzska

Elég macera ez a képernyőzés így. De csak kibírjuk. Főleg,ha már jön a szerelő.

Kép
flóra 11

Írtó rossz így csinálni valamit, ha a melletem levő szobában alszik, mindig csendbe kell lenni, persze ilyenkor esik ki valami a kezemből és csörömpölök!

Kép
muzsuzska

Én épp a kávém végére értem. De legalább kiteregetek. Száradjon a ruha. Berakom a következőt. Holnap csomagolom a fiúkat.

Kép
flóra 11

hé! itt ne hagyatok!
én itt vagyok csak közben vissza olvasgatok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Úgy kezdődőtt, hogy beszart a monitor, a másikat odaadtuk a húginak. Elmentünk és vettük ezt, ami LCD tv és monitor egyben. Aztán meghalt a tv is! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

zsuzska még mindig nem jó a tévétek? tök jó ez az oldal amit beirál, mert én se veszek soha müsort és mindig minden jó filmröl lemaradok.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

nem tudjátok hogy az én társam most merre van? láttam, hogy hiányoztam neki.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én is epilálok, bikinivonalat, mindent! Először nagyon fájt, ma már bírom! :?

Kép
szilzi

zsuzska még nem irtad, hogy meg-e hivsz engem iwiwenre?????????????????????????????????????????????????????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Meghívlak én Timi, igényelek gyorsan egy meghívót, jó?? :D

Kép
szilzi

Timi, annyi meghívót kapsz, amennyit csak akarsz! Mindjárt írok,jó?

Kép
flóra 11

Ok, ok, már kértem is meghívót! Persze, lehet, hogy a Zsuzsinak van is....

Kép
szilzi

Na,látod Timi! Mondtam én! :D :D :D
Oké,akkor rád bízom a Timit Szilvi. :D

Kép
flóra 11

Timi, a társad, Tancsu egyébként most sajnos pár napig majd nem tud jönni. Ma költözködnek végre egy nyugodtabb helyre,messze a lökött anyóstól. Reggel még jelentkezett úgy nyolc körül.

Kép
flóra 11

Ok, majd én vigyázok rá, óvom Őt, jó? :wink: :D

Timi, hogy hívjátok a babát, van valami beceneve?

Kép
szilzi

Na,de most tényleg kiteregetek,mert áll a munka. De pár perc és jövök. El ne menjetek! :wink:

Kép
flóra 11

Timi babája Törpe. Egyelőre, amig nem tudni a nemét. :wink:

Kép
flóra 11

Aha, Törpe! :D Bocsi, hogy elfelejtettem! :?

Kép
szilzi

Törpe a neve. amúgy eldöntöttük, hogy a lány Timi lessz, a fiún még nem gondolkoztunk, de még mindig Törpézzük.
köszi a meghivókat.
nem irigylem Tancsut, hogy ilyenkor költözik, de szerintem a boldogság most elnyomja nála a kellemetlenséget.
én is szeretem az EDDÁt. egyszer kb. 13-14 éves koromban lett volna lehetöségem elmenni a koncertjükre a barátnömmel és apjával de az anyám nem engedett el. és tudjátok, hogy miért? MERT Ö NEM JÖHETETT!!! Ezt a mai napig emlegetm neki!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na Csajok, írtam a Benónak, minden ok, holnap már jön, csak most nincs gépnél! :D

Kép
szilzi

Pesze hogy szerzünk meghívót, csak azt néztem hogy nem ajánlott- e valaki fel! Szilvi kértél?
Kávét most iszom, felraktam egy karalábés zöldséglevest, és utána jön a lecsó, de a hagymavágás közben megvágtam az újjam , így most várom hogy elálljon a vérzés.

Kezdem érezni a piri jöttét,fájdogál, azt hiszem ez pont olyan lesz Flóra mint a tiéd, a fájdalomtól le lehet kaparni a vakolatot!

Kép
muzsuzska

Itt is vagyok. Kiteregettem.

Közben rácsörögtem Benóra. Nem beteg már, csak nem tud jönni, nincs gépközelben. Nem nagyon hallottam őt, nagy volt a zaj körülötte, valamilyen rendezvényen van.

Kép
flóra 11

Szilvi köszi Benóról az infót, azért megkapja a beosztását, mert nem illik szó nélkül lelépni senkinek se!!!! Neki meg főleg!!!!! :D :evil:

Kép
muzsuzska

Elmegyek ebédelni! :)

Kép
szilzi

Jaj,Te szegény! Nem eléga fájdalommég az ujjad is elvágod.Őrület. Kép

Kép
flóra 11

Jó étvágyat!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

tényleg zsuzska mi van a sebeddel?begyógyult már?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na, én meg beíratkozom Benóhoz gépírásra,mert az is őrület,amiket én itt félre írok! :evil: Bocs! :oops:

Kép
flóra 11

ma nincs az a dög meleg, éjjel is tudtam aludni végre. ma már párommal alszunk vége az éjszakás hetének!

Kép
muzsuzska

ja, tettem fel pocak fotókat, majd nézzétek meg és kérek komentárokat! :D

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ez jó hír, Zsuzsi. Az én párom is ma hajnalban nagyon birizgált, de hulla álmos voltam, teljességgel használhatatlan. :oops: :D Este meg ő lesz hulla. Megint a szüleinél segítkezik. Az öszes radiátort leszerelte náluk múltkor,most a festő lefestette.Ma ment őket felszerelni. Mindig ő az áldozat. Az autónk persze áll. Hétfőn kedden nem megy munkáb, hogy hladjon az autóval. Persze ezzelpénzt is veszít, ha nem dolgozik,de ez ugye anyuciékat nem zavarja.

Kép
flóra 11

Gyógyulgat!!!

Hétfőn megyek dolgozni délután, keddtől meg lehet hogy délelőtt mert be kell tanítani az ujjoncokat. Én már annyit tanítottam, hogy unom és a fele itt se marad!
Barátnőm felmondott, amikor műtőttek és minden más lett! Elegem van a változásokból!
Állítólag az új csaj is Zsuzsa nevű, a férfit már láttam, hát rohadtúl ellenszenves!
Sajna úgy dolgozunk gogy vannak vegyi folyamatok amik átcsúsznak a másik műszakjába, de nem mindegy hogy kapod a napot és mivel kezdesz dolgozni!
De sajna nem kívánságműsor, örüljünk hogy dolgozhatunk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Timi! Ezeket a képeket már láttam! Erre gondoltál????

Kép
muzsuzska

Timi, ezeket a fotókat már láttam, rögtön meg is állapítottam, hogy én örülnék ha nekem lenne ekkora a pocakom, mivel jelenleg kb. ötször ekkora és lakója sincs. :(

Kép
flóra 11

:D Igen Flóra emlékszem a pócós megjegyzésedre! :D

Kép
muzsuzska

Na, jó, Zsuzsi! Én már hangosan röhögök, már nem is nevetek. Kép

Kép
flóra 11

én is Flóra!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

ja, bocs kicsit szétt vagyok szórva.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ez van, Zsuzsi.Olyan kevés a munkahely, hogy örülünk, ha van. Nekem sem ez volt az életem célja,hogy egy szlovák iskolán lecövekeljek ráadásul egy roma gyerek között, nem is méznyalás itt tanítani, de úgy fogom fel,hogy ez egy kihívás a számomra. És örülök, hogy egyáltalán van munkahelyem. Ha pedig sikerülne bbásodnom, kkor meg mindegy, honnan megyek anyaságira.

Kép
flóra 11

Ne izgulj Timi, nem rajtad nevetünk! Magunkon, hogy mindent egyszerre mondunk. :wink:

Kép
flóra 11

a véleményeteket szeretném kikérni. vettem pár rucit a Törpémnek. üzletben, újonnan leszállitott áron 1000sk -ba került ez a pár drb. barátnöm ennyi pénzért használtan internetröl, idegenektöl
annyi rucit vett a babájának, hogy 2-3éves koráig le lessz a gondja.
Ti is vennétek használtat a babának vagy inkább újat? kérem a véleményeteket.
Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tudom, észrevettem már, hogy mindig egy vonalon vagytok. hol is dolgozol zsuzska?bocsi, de elfelejtettem

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Istenem,ezek gyönyörűek! Timi, ezeket Tescoban vetted? Tegnap voltam a párommal Tescoban,nem nagyon mertem nézegetni a babacucokat, csak amikor a párom nem látta. Most olyan jó akciók vannak. 5 body 257,-Sk -ért vagy valahogy így, aztán kb ennyiért voltak színes bodyk is 3-as csomagban. Szerintem ezt nagyon megéri.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?