Új privát üzeneted érkezett!

Én még bízom abban, hogy megtalálja a helyes irányt :) de a vége a lényeg, hogy kint lesz és a kezemben tarthatom. Tudom, hogy rugdoshat két felé meg egyebek, de higgyétek el az én pócómon pontosan kidudorodik a kis feje. Nagyon bírjuk, Apjával együtt, mert mikor odarakjuk a kezünket, még bele is simítja magát. A másik oldalon meg megcsikizzük a talpát :)
bende

Panna, gratula Réka babához, nagyon kis helyes!!! Annyira édes pofikat tudnak vágni, hogy meg lehet őket zabálni! ;)

sophie27

Köszi Niki! Legközelebb kiprószálom! ;) Bízom benne, hogy úgy talán még finibb lesz!

sophie27

Zsófi!
Én ma még ki sem dugtam az orrom, de azt érzem, hogy nagyon meleg van. A lakásban kb. 28fok és ott kint még melegebb. Mostanában csak minden másnap mozdulok ki, akkor is csak a reggeli órákban. Holnap reggel elintézem a bevásárlást, beviszem Anyósomat a kórházba, elmegyek a patikába, a bitosítóhoz, de mindent úgy intézek, hogy kb 10körül már itthon legyek.
bende

bitosító- biztosító ( jesszus a tudattalattim akasztófára gondol:)
bende

bende:)))

Zsófi, nincs mit;)
egyébként a tökfőzelék után a kelkáposzta a 2. kedvencem:))

na megyek zuhanyozni megint, aztán elindulok, bármennyire is nehéz:)

sniky

húúú lányok csak kikellet dugnom magam a melegre, főztem csirkepörit és elfogyott a tészta, meg hát gyün a munkás ember apukám :D és nincsen hűsitő söre!! 5percre van tőlünk a penny de leizadtam 1perc alatt. áronka meg fesziti magát ezerrel.

Niki te mindig olyan finiket főzöl nekem meg csak csorog a nyálam
:shock: :shock: madártej nyami tej nélkül nem lehet csinálni :lol:

panna nagyon cuki a babókád, jó hogy ilyen szépen láttátok! :D

Feluca fel a fejjel kitartás az erő veled van és a picid adja a legtöbbet most neked!!!+++++++++++++++

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

bocsánat nem Felucát Feliciát akartam irni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Én is imádom a kelkáposztafözeléket!
És anyumék úton vannak értem, hoznak egy jó nagy adagot abból is. Amiket elsorolt, hogy mikkel készült... Rizsfelfújt, tokány+ tarhonya, meg még mittoménmilyen kaják!!! Jó kis hízókúra lesz a következő héten!!!! :lol: A
Az elmúlt 2 hétben ahogy néztem nem híztam egy dekát sem, szerintem a sok gyümi miatt. Mióta ilyen meleg van, alig bírok enni, és a nehezebb kajákra egyáltalán nem vágyok. Viszont a gyümi jöhet dögivel!!! :lol:

panna1

Dia, nekem is nagyon híg folyásom volt,ahoz hasonló mint amiket írsz. És mondtam a dokinak,megnézte azt mondta ez a folyás ártalmatlan,de ha zavar akkor ír fel rá kúpot. a nevét nem tudom mert csinálni kellett a patikába.
Na!Az úgy kiszárított h örülök ha a pisi kijön :D Így bizti nem keverem össze,vagy nem veszem észre a magzat vízet.Esetleg szólj a dokidnak h zavar és szeretnél rá kúpot.Nekem azóta,nem hazudok,semmi nem jön.

nicike

Sziasztok!

Felícia, sok sok erőt és kitartást. Minden odafenn dől el, ha hiszel a gyógyulásban, akkor nem lehet baj.
Azon viszont csodálkozom, hogy nem a babát veszik ki előbb és utána a műtét. Furi...na majd rákérdezek én is sógoromnál.
Anyatejet meg rengeteg helyről tusz beszerezni. Nem olcsóbb, mint a tápszer, de ezerszer jobb. Nézz utána tényleg.

Zsófi, anyum is szoptatás után lett beteg, szóval tényleg lehet a történetben valami. Igaz, ő nem volt szerencsés, rajta már nem tudtak segíteni, ahogy nagynénémen és nagyimon sem, anyai ágról, de ők elhanyagolták a betegséget és nem hittek a gyógyulásban sem. :cry:

Ma bevergődtem a városba, kisebb malőr után megvizsgált egy doki. Más magnéziumot kell szednem és görcsoldót, de szerencsére nem nyílt a mégszájam, szóval mehetek Balcsira. Hétfőig eltiltott a melótól, így holnap délután indulunk le végre a mi kis tengerünkhöz. ár sokat kell feküdnöm, de legalább lenn egy nyugágyban! Nagyon megnyugodtam, annyira ráparáztam, hogy valami gáz lehet, nagyon olyan volt, már aludni sem tudtam a görcsöktől, meg a keményedéstől. De egyenlőre nincs gond, sok pihi. Amit el is kezdtem, bár annak örömére, hogy nincs baj, elmentem az elefániba és megvettem majdnem minden hiányzó babacuccot. Így még jövő héten megyek gyógyszertárba, egészségpénztáros kártyával megveszem ami még hátravan, de lényegében elkészültünk.
Bababútor fogantyú megjött, de kettőt ki kell cserélni.
Jövő héten még sajna szét kell verni a konyhát, mert leégetésem eredményeképpen ki kell cserélni a mosogatót és a konyhapultot (szeretek magamnak felesleges melót kreálni :oops: ) de ha azzal is megvagyunk, akkor már csak a rokonjárás és a babacuccok elhozása van hátra. Hurráááááá.

NA, lelövöm magam, csak most teljesen feldobódtam....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi!
Én is mindent habarok már, sokkal fincsibb, bár én felöntve teszem a kajba, így nem csomósodhat be.
Ha túl híg a kelkáposzta-főzelék, tegyél bele sok virslit és tejfölt, máris kész az isteni frankfurti leves!!!!nyámíííí.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Felicia, remélem nem baj, írtam Rólad egy csajszinak a Szekszárdi kórházas topicban, aki hasonlókon ment keresztül, és szeretné felvenni Veled a kapcsolatot. Majd priviben jelentkezik... Szerintem sokat segíthet Neked a tapasztalataival, ha gondolod...

yuyu79

Nici,
Köszi a tippet! Sajnos a terhességem alatt többször is kellet kúpoznom, viszont akkor fertőzés/gyulladás miatt. Már én sem emlékszem a nevükre. Hát ha nem muszáj, akkor nem csinálnám megint, végül is annyira nem zavar mert igazából csak reggel felkelés után van több. Csak az a lényeg, hogy megtudjam majd különböztetni a folyást a magzatviztől!!
Gondolom ma te se voltál felkészitőn a SOTE-n? Én valahogyan nem birtam rávenni magam, olyan meleg volt meg nem is voltam túl jól. :cry: Na majd jövő héten.

Kép
Kép
dia123

Hú, kelkáposzta főzelék, jól hangzik!! A főzelékeket én is habarni szoktam, mert nekem se nagyon megy a rántás dolog.
Én ma sütöttem kókuszos-citromos muffin-t, nagyon fincsi lett! Jó kis hideg tejjel nagyon csúszik! :D

Kép
Kép
dia123

Hú, kelkáposzta főzelék, jól hangzik!! A főzelékeket én is habarni szoktam, mert nekem se nagyon megy a rántás dolog.
Én ma sütöttem kókuszos-citromos muffin-t, nagyon fincsi lett! Jó kis hideg tejjel nagyon csúszik! :D

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

felicia! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál. Én sem értem miért nem lehet a babát kivenni előbb. Adjon neked ő nagyon sok erőt!

apro! Nem emlékszem, hogy milyenek is voltak a tapasztalataid a gyártelepi 4d-s uh-val kapcsolatban, de úgy emlékszem jók, ugye? Egy barátnőm akar menni. Jó balcsizást, ott legalább kénytelen leszel pihenni.

Amúgy ha van kedvetek kedves környékbeliek még áll az ajánlatom. Jó lenne szülés előtt még egyszer összefutni, utána egy darabig szerintem úgyis felejtős a dolog.

Jó éjszakát! Ma én is költözöm a földszintre, mert tegnap rémes éjszakám volt. Többek között a meleg, a gyomorsav, a wc-re járás és a lábgörcs gyötörtek. Most legalább a meleget megpróbálom kizárni. :)

Andi

KépKép
jazmin2005

Hali!

Andi, sztem jók a szigethalmiak, de nem a gyártelepi rendelőben van, csak közel hozzá, a másik oldalon.
Amúgy tényleg jó lenne összefutni, de Neked kell megmondanod, hogy mikor érsz rá. Nekem nagyjából mindegy mostmár. Ha van progi, akkor is olyan, ami kötetlen. Apumnak lesz 10.-én szülinapja, akkor tervezünk valamit, egyébként nagyjából itthon vagyok mostmár. Remélem.....

Most éjszaka, egészen a viharig szuper jól aludtam. De akkor Prücsi úgy döntött, hogy valami egészen furát produkál, remélem nem fordlut vissza, mert volt egy olyan mozdulatsor, amikor az egész jobb oldalamat végigzongorázta. Úgy kb. egy órát nem is hagyott utána aludni, nem szereti a dörgést. Pedig tegnap éjszaka nem volt vele baja.

na, lassan lépek is, mert még bepakolás, porszívó, locsolás benn......és mindjárt itt is vannak értem. majd még megpróbálok indulás előtt beköszönni.

pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Felicia!Én is szivből drukkolok Neked, és kivánom, hogy a Picid adjon erőt, sok örömöt a megpróbáltatásokhoz.Betegség után egészség jön!!!!!!!Jöjjön mielőbb!!!!!
Tejcsit szerintem a védőnőd intézni fogja, ebben az esetben 100%, hogy jár a Babádnak!
Meg fogsz gyógyulni!Mert meg kell gyógyulnod!+++++++

Aprooka,még Ti sem döntöttetek a Prücsi nevét illetően?Mert mi még vacilálunk mindig....;-) de inkább:-( -mondtam Apának,hogy Ő dönt...,de nem tud.

Jó volt ez a kis zuhi az éjjel, még akkor is, ha 1-től fennt voltam.
Ma éjjel kivételesen nem sütöttem-főztem,"lustiztam".
Tegnap a kenyérsütőben 4-kor bedobtam a kalács cuccait,7-re ott illatozott mire Édesem felébredt.Előtte hajnalban meg tárkonyos rugulevet (zöldbabból) dobtam össze.
Hajnalban vagyok kreativ,napközben csak pihegek.

Amúgy mindenkit irigylek,akik tudják,hogy mit simiznek éppen.Fejecskét,popsikát stb.Én ki vagyok párnázva,úgyhogy nem birom megállapitani, de igy is imádom ezt az érzést.

Más:Mikor is kell bemenni????Ha 10 percesek és 1 percig tart????
Túl korán nem kéne....énkább otthon aszalódnék.

sziasztok!E.
ivaneszter

szép jó reggelt mindenkinek:)

én istenien aludtam, bár a viharra felébredtünk Barnus babával, úgy tűnik ő sem nagyon szereti a dörgést, mert egyfolytában mocorgott odabent:)

Apróó, nagyon-nagyon jó utat nektek, érezzétek jól magatokat és pihenj sokat!

na megyek a védőnőhöz, délután majd még benézek:)

addig is legyetek jók!

Barbi drága, jó lenne haírnál, mert aggódom, hogy mi van veletek????!!!! :((

sniky

Sziasztok!

Felicia: Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked! Hiszem, hogy a pozitív hozzáállás átsegít mindenen!Bízz magadban, és tuti minden rendbe jön!

Szerdán voltam szülésfelkészítőn és épp ez volt a téma, hogy mikor kell bemenni a kórházba. Kicsit meglepődtem, de a doki azt mondta, hogy csak akkor, ha 5 percesek a fájások és 1 percig tartanak.

Képzeljétek átköltöztünk az új lakásba. Szombat óta itt alszunk! Még minden nem tökéletes, de látszólag már rend van! :)
Vasárnap férjem és apukám össze is szerelte a kiságyat, meg beállították a pelenkázót is a helyére. Én meg kimostam KisBubben ágyneműjét. Majd teszek fel képet a szobáról. Olyan hihetetlen, hogy nemsokára egy pici leányzó alszik majd ebben az ágyacskában! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!

Hát mi is jót aludtunk a viharig aztán meg utána :lol: , de jól kitoltam magunkkal tegnap, kivasaltam kb 2,5 óra alatt mindent (igen szép nagy hegy volt) meg lelazúroztam 30 fát és totál kész vagyok, fáj a pocak...így ma szigorúan fekvés van (most is a férjem melós emailjait néztem csak meg :oops: )....

Apró jó pihenést a balcsin!! Vigyázz a napsütivel!

Én is kelkáposzta főzit csináltam tegnap előtt, és nekem is leveses lett, nálunk a habarás kizárva (tejallergia), így hígan ettük,de fincsi volt azért.... :)

Felicia én csak szerdán megyek dokihoz,de megkérdezem Neked az altatást.

Na megyek vízszintbe vágom magam, hamár ennyi eszem volt.... :roll: :cry:

Hűvösebb napot Mindnekinek!
makadu

Ti összepakoltátok már a kórházi cuccost?

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!

Felicia, nagyon sok erőt Neked, sok pozitív energiát küldök!! Ha bármit tehetek, csak szólj!!

Andi, nem lesz most torna se a jövő héten, se utánna, de előadás lesz. Remélem ott leszel. Neked van infód, hogy mik kellenek a kórházba? Mit kapunk, mit nem? Mecsi írta, hogy pelus kell a babának meg popsitörlő. Más valami? Ezt még senki nem mondta el az előadásokon.

Apró, jó pihit nektek, most már tényleg pihizz, te munka hőse :)

Barbi, most én kezdek érted izgulni, túl nagy a csönd, légyszives írj vagy valahogy jelezz nekünk!!!

Mi nagyihoz megyünk a hétvégén Karcagra, lesz birkafőző fesztivál, egy kicsit izgulok a távolság miatt, remélem nem lesz gond.

KépKép
columbine

Sziasztok!

Mákszem barátnője vagyok, aki megkért, hogy írjak nektek néhány sort.

Hál' Istennek egyelőre még egyben vannak, reméljük még egy jó darabig odabent marad a kisasszony.
A cukra így diétával teljesen jó, viszont a külső méhszáj sajnos picit megnyílt. Szegénykém szorgalmasan fekszik, egy igazi hősnő, nem is tudom, hogy lehet kibírni?! Persze, a cél érdekében bármit!

Amint lesz újabb hírem róluk, jövök majd megírni.

Mindenkinek csodaszép babavárást kívánok!

Titi

KépKép
titi_27

Sziasztok Csajok!

Felicia, annyian szorítunk neked, hogy már emiatt is meg fogsz gyógyulni.

Én is felébredtem az esőre, aztán utána sikerült visszaaludni. Aztán fél 6-kor arra keltem, hogy menstruációs görcs-szerű fájdalmaim vannak. Gondolom ezek már a sokat emlegetett méhösszehúzódások, azaz gyakorol a méhem a szülésre. Szóval nekem ez ma kezdődött, reggel óta tart, nagyon kellemetlen, mert ma van az utolsó munkanapom és este hatig szolgálatban vagyok, azaz lefekvésnek, ledőlésnek, pihenésnek esélye sincs. Ilyen az én formám.

szuszu

Sziasztok! Én is fent voltam éjjel fél 3-tól fél 5-ig, Enikő is felébredt, és nem hagyott aludni...

Ma még leszek egy darabig, aztán 1 hétre eltűnök. Remélem csak jó hírekre jövök vissza...

Ma voltam kismama klubba, a fürdetésről volt szó. Hasznos volt, de azért egy játékbabán gyakorolni nem ugyanaz, mint majd az igazi ;-)

Ha megjöttünk a nyaralásból (Dombori, Duna-holtág) akkor utána kell majd mennem védőnőhöz, egy hétre rá meg labor, UH, NST...

Én is kiváncsi lennék, mi van Barbival???

yuyu79

Hűha!
Úgy látszik mindenkinél buli volt az éjjel. Nálunk is, bár én már nem látok a fáradtságtól, mert napközben mindig annyi dolgom van, hogy esélytelen aludni, éjjelente meg 1,5 óránként felébredek, mert pisilni kell, illetve zsibbad ezem, azom. Ma megvettem a matracot, meg a feltétet a pelenkázóra, már csak össze kell szerelni a kiságyat.
Ivaneszter: nekünk is azt mondták, hogy rendszeres 5 perces fájásokkal induljuk, vagy ha csak úgy rosszul érezzük magunkat, vagy elfolyik a magzatvíz, vagy ha nem érezzük mozogni a picit. Nagyon kedvesek voltak a szülésznők, azt mondták, hogy inkább 5x menjünk potyára, mint egyszer későn.
Csimby- elkezdtem összepakolni a cuccost, de még pár dolog hiányzik. Tena betét, még 2 hálóing, + 1 melltartó, egyebek. De ha nagyon muszáj lenne már el tudnánk indulni.
Barbi! Jelentkezz nekem is hiányzol!
Felicia! ha csak olvasolnál minket, mert nincs kedved írni, akkor is tudd, hogy sokan, sokat gondolunk Rátok!
Apróka! Jó pihit!!!!
bende

Sziasztok lányok!

Barbitól most kaptam végre friss híreket, hogy miért van olyan nagyon eltűnve.

Ha nem is a legideálisabb körülmények között, de megvan az első babánk a csapatból.

Szóval:

Szegény Barbinak 25-én éjjel életmentő műtétje volt, vakbélműtétnek indult a dolog, de a jobb petefészke szétdurrant, ki kellett mossák az egész hasüregét. Sajnos még hetekig kórházban kell legyen, nem nagyon tud még felkelni, infúziót is kap.

Döme baba jól van, bár inkubátorban van szegényke, de a jó hír, hogy nincs gépen, egyedül is tud lélegezni. 2 kg és 44 cm a picuri ;)

sajnos szegény Regő baba is kórházba került a múlt éjjel, tüdőgyuszival:((

ahogy tudok továbbiakat, írok még!

sniky

szuszu,

én is érzek olyan fájásokat, amit írtál, kb. 1-2 hete. Ma megkérdeztem a védőnőt és azt mondta, teljesen normális dolog, ezeket hívják jóslófájásoknak, van aki a 20. hét utántól már érez ilyeneket. Ha napi 10-nél nem több, akkor rendben van. Ilyenkor már nagyon készül a szervezetünk a szülésre, ilyenek lesznek a szülési fájások is, csak rőteljesebbek és rendszeresek.
Szóval jobb, ha hozzászokunk;)

sniky

Ági!

Utólag is nagyon boldog szülinapot Neked és jó utat!
Minden rendben lesz, ne izgulj, érezzétek jól magatokat és pihenj, amennyit csak tudsz;)

sniky

Niki!

Sokat gondoltam Barbira, hogy mi lehet vele. Nagyon szurkolok, hogy Döme babával együtt mindketten nagyon gyorsan haza mehessenek! Nagyon sok ++++++++++++-t küldök nekik!

Beus

Kép
félhold

Titi!

Juditnak kitartást, nagyon szurkolok nekik! :-)

Beus

Kép
félhold

Felicia!

Nagyon sajnálom, hogy rossz híreket kaptál. Most tényleg próbálj csak pozitív dolgokra gondolni, az segít legtöbbet a gyógyulásban. És az nem kérdés, hogy te fogod a babát felnevelni! Nagyon szorítok, hogy gyorsan legyőzd a betegséget, és utána már felhőtlenül tudj örülni a picinek.

Beus

Kép
félhold

Aprooka, Ági!

Jó utat nektek, érezzétek nagyon jól magatokat.

Beus

Kép
félhold

ISTEN HOZOTT DÖME BABA!!!
Reméljük, hogy minden rendben lesz Barbival is és a kisbabájával is! Niki, ha beszélsz vele, akkor jobbulást kívánunk a kis Regőnek is!!!! vajon van-e segítsége Barbinak???

Jóslófájásaim nekem még nincsenek, igaz Zalánnal is csak egyszer volt olyan igazi fájásom. Én elhatároztam, hogy most nem megyek be a kórházba túl korán, inkább otthon próbálok vajúdgatni az elején. vagy nem tudom, ha elkap a pánik, és a férjem sincs Mo.on, akkor lehet, hogy bevágtatok én is. Olyan furcsa, hogy már mindjárt szülünk...

Tényleg, ki mikor pakolja össze a kórházi csomagját?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Niki, ha esetleg tudsz üzenni Barbinak, sok sok puszit küldök neki, gratulálok a babához, és gyors gyógyulást kívánok. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, gondoltam, hogy valami nincs rendben, ő mindig ír, még ha ezer dolga is van.

Köszönöm a szülinapi köszöntést :)

Titi, Mákszemnek kérlek mondd meg, hogy puszilom és kitartást!!!!

Nagyon szép hétvégét Nektek, mindenki vigyázzon magára, és a babákra!!! Több rossz hírt nem szeretnék hétfőn olvasni!

puszi
Ági

KépKép
columbine

Szegény Barbi.... mindenesetre én is gratulálok a kis Döméhez, és minden jót kívánok az egész családnak! Regőnek is jobbulást...

Niky, akkor most tényleg vakbél volt, és a műtét közben még a petefészke is szétdurrant? Vagy hogy? Ez nagyon rosszul hangzik.. remélem hamar felépül majd.

És remélem a kedves férje most a fejéhez kap, és tartja otthon a frontot az otthon lévő gyerkőcökkel. Valahogy tartottam tőle, hogy nem lesz ennek jó vége, hogy szegény Barbi ennyire túlhajtja magát :-(

yuyu79

Ja és Niky, ha tudsz róluk valami új hírt, akkor mindenképp írd meg... Bár nem tudom mikor fogok tudni benézni a következő egy hétben...

yuyu79

Sziasztok!

Remélem Barbiékkal minden rendben lesz, hajrá Döme baba!

Niki: A Lómen Mariról kérdeztél! Nagyon jó fej, olyan tyúkanyó típus, de nekem pont ezért is szimpi. Tudja mit csinál az látszik rajta! Kérdezte, hogy szeretnék szülni, meg egyebeket, de én teljes mértékig megbízom benne, mondtam neki, hogy természetessen simán szeretnék max 2 óra alatt :)

Kérdezett a burokrepesztésről, mondtam, hogy a helyzettől függ, én megbízom benne is és elfogadom majd amit mond.

Nekem ma babó alig mozog, néha kicsit pánikolok is, bár lehet, hogy sokat "dolgoztam" ma és azt piheni szegény. REggel nekem is voltak enyhébb mensis görcseim, ráadásul időközönként, bár nem mindíg ugyan annyi telt el a kettő között. Remélem ez semmi.

Viszont a jóhír, hogy végre kész a babasarok otthon, majd rakok fel képet, jaj én odavagyok érte.

A kórházi cuccot én a következő héten azthiszem össze is szedem!

Na további szép napot!

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Köszi a sok gratulációt és jókívánságot Barbi nevében is, természetesen továbbítom neki!

Ritus, örülök, hogy ilyen szimpi a Marika, már én is alig várom, hogy találkozzak vele;)

na megyek, pusztítom a madártejet:))

védőnőnél minden rendben volt, többször nem is kell menjek hozzá, ő még 1x meglátogat az elkövetkezendő hetekben, a baba születése utáni 6 hétben pedig hetente kijön hozzánk. tetszik, hogy ilyen lelkiismeretes;)

sniky

Sziasztok!

Most már passzív olvasóból aktív hozzászólóvá fogok válni, hiszen VÉGRE leadtam a munkát, és maximálisan a babavárásra tudom fordítani minden energiámat.

Barbi: sok pozitív energiát küldök Neked és a Babádnak is, remélem hamar otthon lesztek

Felícia: tudom nehéz pozitívan hozzáállni jelen pillanatban a dolgokhoz, de próbáld meg kérlek. Állítólag nagyban befolyásolja a gyógyulást! Szorítok Nektek ezerrel!

Azt hiszem Ági kérdezte a Szent Imrés csomagot. Én beszéltem a szülésznővel, aki azt mondta, hogy a kórházba, a baba részére csak pelenkát és popsi törlőt kell vinni, minden egyéb dolgot ők adnak. Csak magadnak kell pakolni!

Szilvi

rizsimami

üdv közöttünk Döme baba!!!

(Szuszu, esetleg a táblánkba nem kreálnál egy pár plusz oszlopot, baba születési dátuma, neve, súlya, hosszúsága, aztán, ha Te leszel soron, bevállalom, hogy frissítgetem, én eléggé a hónap végén vagyok ;) )

nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar, de annak roppant mód örülök, hogy azért a körülményekhez képes egészségesen, még akkor is, ha inkubátorban van, érkezett az első fórumos bébi! Barbinak sok kitartást, mihamarabbi gyógyulást kívánok én is! és remélem, hogy a férje most tényleg mellette áll!!!

utazóknak jó időt, kellemes pihit, de azért vigyázzatok a nappal, szóval jó hétvégét!

nálunk is ma picit lustibb Beni baba, de ez van, én már hozzászoktam, hogy nem egy hiperaktív baba! :P

most megyek fürdeni, de még benézek szerintem ma, de hétvégén tuti!

jók legyetek, vigyázzatok magatokra!

ja, és Niki, ha esetleg kapsz fotót Döme babáról, akkor légyszi oszd meg velünk, és természetesen a friss híreket is! köszi!

sophie27

Helló Csajok!

Barbi, jobbulást kívánok és Isten hozta a Bébit. Mielöbbi jobbulást Nektek és Regőnek is.

Éjjel volt cirkusz a vihar miatt,babuci olyan Édes volt,tudom lehetetlen de tényleg olyan volt mintha félt volna és kúszott volna egyre feljebb :D

Ritus nálunk is nagy a csönd.Hideg front van ám,tuti ezt érzik.

Niki,hány hétre született Barbi babája?

nicike

Nici, ha jól számolom akkor 33+2 napos volt Barbi 25-én.

Anyukája jövő hét kedden érkezik hozzá, remélem rajta kívül van azért segítsége.... ahogy tudok friss infót, közlöm veletek!

sniky

Sziasztok!

Szegény Barbi, nagyon sajnálom, remélem mihamarabb rendbejönnek, mindhárman. Drukkolok nekik.
Ma én is kidolgoztam magam, este 7-ig bent voltam, ráadásul egész nap éreztem ezeket a jóslófájásokat és Andriska is jó nagyokat rúgott belém. De már csak hétfőn kell bemennem és vége. Mindenesetre az megnyugtató, hogy nem csak nekem van ilyenem. Trenírozik a testem.
Zsófi, azt gondoltam, hogy lemásolom a júniusi babavárók megszületett babákat tartalmazó excel tábláját. Aki megszül, azt belerakom. El is indítottam szegény Barbival, igaz azt nem tudtam, hogy hogy született meg végül a babája, bár gyanítom, hogy császárral. Majd Niki megmondja. Jó lesz így?
Kép

szuszu

Na jó, majd átszínezem, mert ez így elég gyászos.

szuszu

Sziasztok!

Először is, köszönöm mindenkinek a sok biztatást és a pozitív gondolatokat, bár többnyire végigbőgtem őket, de sokat segítettek.

Julcsi, szívesen beszélek hasonló helyzetben lévő vagy azon már túljutott emberekkel, kismamákkal, stb. Köszönöm a lehetőséget, azt hiszem, ez is sokat segíthet most nekem.

Szörnyű, ami Barbival is történt, nagyon gyors gyógyulást és egészséget kívánok neki, aki tudja adja át! Én is nagyon kiváncsi lennék, most vajon mihez kezd ebben a helyzetben a férje.

Niki, Regőnek is jobbulást kívánok, gyógyuljon meg hamar!

Az anyatej nekem ebben az esetben ingyen jár majd, legalábbis koraszülöttek és kis súllyal született, szoptatni nem tudó anyák gyermekeinek ingyen van, úgy olvastam, de hétfőn megyek védőnőhöz, és letisztázom a kérdést.

Többen felvetették, hogy nem értik, miért nem a babát veszik ki előbb. Gondolkoztak rajta, de elvetették az ötletet. Először is, itt most nincs idő halogatásra, engem minél hamarabb meg kell műteni, ha előbb lenne a császár, azzal megint csúszna a műtétem legalább 1-2 hetet, mert egymás után a kettőt nem lehet, regenerálódnom is kell. A baba így benn marad még legalább két hétig, és nőhet, erősödhet, ugyanis a doki szerint még nem lenne jó kivenni, mert még nincs 2 kiló. Ma voltunk ultrahangon, ma 32 hetes és 1.690g. A dokim szerint az altatással igaz, hogy jut az ő szervezetébe is anyag, de ettől nem fog károsodni a baba, nem lesz baja tőle, mivel csak 1 órás, max. másfél lesz a műtét. Reméljük így lesz.

Amúgy még mindig fejjel lefele van (szegénykém olyan jó baba), bár ez már a mi esetükben nem igazán számít. A lepény a hátsó falon tapad, viszont most írták először, hogy az átlagosnál valamivel kevesebb a magzatvíz, volt/van valakinek ilyen? Ez jelent valami rosszat? Illetve, hogy nem centralizált a keringés, és hogy az a. uterinákon KDM nincs. Ezek fogalmam sincs mit jelentenek, szerintetek?

Az adatok: 32.hét 0 nap.

BPD 84mm, OFD 100mm, HC 292mm, AD1 88mm, AD2 74mm, AC 255mm, FL 62mm

Kép
felicia

Szuszu, szerintem tökéletes! A színe tényleg elég gyászos, de biztosan kitalálod, hogy hogyan lenne még tökéletesebb! ;)

Köszi!

sophie27

Döme baba üdvözlünk köztünk!

Barbinak és a kis Regőnek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Felicia! Ne sírj, illetve ne túl sokat!!! Ígérd meg nekem, hogy nem parázol a magzatvíz menniységén. Engem is ijesztgettek, csak engem az átlagosnál többel. Aztán kiderült, hogy nincs semmi baj, de szereztek ezzel néhány kellemetlen hetet. Szóval a pici egészséges, lehet, hogy a következő alkalommal újra azt mondják, hogy átlagos mennyiségű. A súlyhoz nem tudok hozzászólni, úgy néz ki nekem nagy baba rejtőzik odabenn. 33. héten már 2-2,5 kg-osnak jósolták és tegnap a védőnő is azt mondta, hogy nagy baba lesz. Kérlek ne idegeskedj feleslegesen.
Ha sokat sírsz, tényleg lassabban töltődik a pocaklakód úszómedencéje:)

Azt hiszem már írtam, de nekünk is nehéz éjszakánk volt. Ezek a viharok megviselik a pocaklakómat, de tegnap éjjel éreztem először, hogy olyan volt mintha félne.

Mindenki azt írja, hogy lustiznak a Porontyok. Mi kilógunk a sorból, az én pocakomban továbbra is buli van.
bende

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?