Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz
Köszi, megnézem majd. A nyálazos páfrányost ismerem, lehet egyszerűbb olyat beszereznem.
Vendég

Kisbuta!
ahányszor terhes voltam, mindig feszült a cicim... 8)

Mnzsani!
lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha úgy derengene, hogy nem akkor van a peteérés, amikor a ciklus fele van. Hanem a megjövés - 2hét. Mintha ez derengene, de lehet, hogy már nem jól emlékszem...
A páfrányos szerintem pénzkidobás. Szerintem nem ér semmit. És soha sem láttam egyszer sem semmit :roll:
dezsina

Petne,
véletlenül nem ilyenkor volt meg eddig?
Akkor szokott még ilyet csinálni. Abban az időszakban kicsit jobban kell vigyázni.
Reméljük, hogy semmi komoly és elmúlik.

Most nézem, hogy a 12. héten vagy. Akkor viszont lehetnek a hormonok, mert mostanra a petefészek átadja az irányítást illetve a hormontermelést a méhednek/a méhlepénynek. Ez okozhat ilyen jellegű problémát.
Kitartás. Nem lesz baj. :)

Kisbuta,
üdv köztünk.
Nekem ugyan Bogyika spontán jött, csodaként. :D
Túlvoltam a volt férjemmel 6 inszemen és 3 lombikon. A 3.ra 4 babót kértünk vissza 3 napos állapotban, de sajnos nem maradtak veünk. Én is volt, hogy feküdtem és éppenhogy csináltam valamit. Volt, hogy csináltam mindent ahogy szoktam, de cipekedni semmit nem engedtek. Aztán másfelé terelt a sors és összejöttem a mostani férjemmel. Elváltam az előzőtől októberben és novemberben volt meg utoljára Bogyika elött a menzim. Pedig ... immunológiai oka volt a meddőségemnek. Valamiért a voltférjemmel nem voltunk jók együtt.
Bogyika éppen egy zűrös és lelkileg megterhelő időszakban fogant. Válás, lelkileg padlón, költözés, cipekedés, ... és már egy hetet késett. Nem számítottam rá, hogy babás vagyok. Akkor nem. :?
Az esküvőig - a 26. terhességi hétig - végig dolgoztam. Igaz adminisztrátor vagyok/voltam így nem volt megterhelő. Csak a reggeli korán kelések és a napközbeni fáradékonyságok. ... ja és a mostmár csak volt legjobb barátnőm akkor jött össze a volt férjemmel. Szóval lelkileg nagyon nehéz volt. Hiába voltam én az aki másnál talált lelkitársra 10 év után (a férjemmel), és mondtam én ki hogy hagyjuk egymást békén 4-5 év után (a barátnőmmel), akkor is nehéz volt egy szakaszt lezárni. ... talán még mindig nem tökéletes, de majd idővel minden elhalványodik és beforr. :)

... és láss csodát. Lassan 1 éves lesz a kislányom. :lol: :lol: :lol:
Nem bánom, hogy így történtek a dolgok. Nekem ezeken kellett végigmennem és ettől illetve a csajoktól lettem és maradtam erős.

A férjemnek meg nem hiába mondom, hogy milyen ügyes :lol: ... egy meddő nőnek gyereket tudott csinálni.!!! :D

Kitartás. Tünetek nem mindenkinél vannak. Nekem semmi nem volt a menzikésésen kívül. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Zsani,
nekem sem jött be anno a PG35 - páfrányos. Nekem a múgy 30-31 naposak a ciklusaim és a félidőm a 17. napon van.
Amúgy lehet spontán peteérésed is bármikor.
Én onna tudom, hogy félidőm van, hogy olyankor tojásfehérjeszerű váladék jelenik meg WCzéskor. Ha ezt a váladékot kitudod nyújtani 5 - 10 centire akkor 'alkalmas" a nyálkahártyád.

Bocs, hogy ilyet írtam, de nekem ez a tuti.

hajnoca
Dunakeszi

Dezsina és Hajnócza,

igazán köszönöm,

azért mégis kezdek nagyon aggódni. Hányásokra egyébként sem számítottam, korábban sem voltam hányós, és anyukám sem, mégis megszülettem, meg a tesóm is.

de a cicik... azok korábban is nekifeszültek ám! - persze nem tudom, hanyadik naptól. Eddig azzal áltattam magam, hogy a hiperstim. miatt vagyok így, és most, hogy annak az utóhatása megszűnt, átmenetileg lemennek a melleim, de a jövő hétre esetleg újra nekilátnak. Mi van ha nem? Ó, és még egy teljes hét a tesztig!!!
kisbuta

Kisbuta!
ráadásul, ha kapsz progeszteront, és tuti, hogy kapsz, az okoz cicifeszülést. Tehát mindig van cicifeszülés, hiszen a progi okozza, csak a babónál intenzivebb :)
pihenj sokat és foglald el magad, mert kinyúvadsz a jövő hétig! :D
dezsina

Dezsina!

Köszi, nekem is az jött ki, hogy nincs más választásom. A cicifeszkóról meg annyit, hogy normál ciklusban, baba nélkül is feszülök, ahogy most végiggondoltam. Ráadásul megnéztem az előbb a tükörben, azért nem olyan reménytelen az alakja, csak nem fáj annyira. Ha lenne az érzékenységnek mértékegysége, lehet, hogy érzékeny is, csak tegnapig szinte fájt, ma meg annyira nem, ezért szubjektíve állok hozzá. Lassan semminek a megítélésére nem leszek alkalmas :roll: Délután jön haza az embör, csak órák kérdése, és lecsekkoltatom vele.

Majd inkább akkor szólok, ha megvolt a teszt, azt még talán el tudom dönteni, hogy egy csík vagy kettő... :lol:
kisbuta

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat. Felhívtam a védőnénit, és kértem a tanácsát. Azt javasolta, ne vágjak bele a hétvégébe anélkül, hogy orvos látna. Vagyis nemsokára elmegyek a kerületi rendelőbe terhesgondozásra, aztán meglátjuk, mit mondanak.

Kisbuta, a lányok a megmondhatói, hogy én is ebbe a cicifeszüléses hülyeségbe voltam teljesen belebetegedve a várakozás napjaiban. Kb. 10 percenként nyomogattam, hogy fáj-e. És azt kell mondjam, elmúlt nekem is majdnem teljesen progi ide vagy oda, mégis terhes vagyok. Szóval emiatt ne aggódj! Nekem pl. még az 5+3-as UH idején sem feszült. Tudom, persze könnyű ezt mondani. De talán a jó példák megnyugtatnak, és hitet adnak.

Zsani, szerintem figyeld a váladékot, és ha látsz valami változást, az LH tesztet próbálgasd.

Kép
petne

Sziasztok!

Petne :D

Drukk a délutánhoz, s pihenj sokat a hétvégén. Biztos nincs semmi baj!

ZSani :D

Én is a váladékot figyelem, s néha lh tesztet csinálok. Mensi előtt 14 nappal szokott lenni pé.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

:?: :?: :?: :?: MIt mondtak??Ugye minden rendben van?

kobzoszsu

Köszi lányok mindenkinek! Figyelem magam és lh-zok, hátha :roll: Jó lenne, ha nem kéne Matyeknak az oviba aludnia :lol:
Vendég

Sziasztok!
Sok újat nem tudok mondani. Az orvos, aki éppen rendelt a kerületi terhesgondozáson, borzasztó volt, több mint 2 órát kellett várni, végig üvöltözött és nem ért az ultrahanghoz. Így aztán csak kézi vizsgálatot csinált, amiből megállapította, hogy minden rendben. Éppen nem volt színes az utro, így el sem hitte a doki, hogy barnázom. Hiába mondtam neki, hogy hol van, hol nincs, és ha van is, elég kevés, éppen csak hogy világosbarnára festi a kifolyó utrot. Mindegy. Pihenést javasolt, és ha bármi komoly baj van, menjek be a kórházba, ahol UH-on is meg tudnak nézni. Mindezt persze teljes meggyőződés nélkül. Szerintem végig azt gondolta, hogy szórakozásból vártam erre a vizsgálatra 2 órát, hobbiból mentem, holott semmi bajom.
Okosabb nem lettem, azóta is hol van, hol nincs, de remélem, tényleg csak a mensire emlékszik a szervezetem, és ma vagy holnap végleg elmúlik.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Kép
petne

Nem semmi a doki. Akkor minek volt ott??? :shock:
Tényleg pihenj sokat! S biztos nincs semmi baj.

Mi elutazunk vidékre, csak holnap este jövünk, addig nem leszek.

Jók legyetek!

kobzoszsu

sziasztok!

kisbuta: üdv köztünk. mennek a drukkok++++ melyik dokihoz jársz? én is szegedi kaáliba járok.

petne: remélem, minden oké.

dezsi: teszt?

zsani: hajrá spontán baba!

rólam: pénteken megvolt a vérvétel, sok kémcső vértől lettem megszabadítva. majd egy hónap múlva kell telefonálnom, hogy kész-e az eredmény.

katica
katica30

Sziasztok!

Petne!
hogy vagy? Remélem nem barnázgatsz!!! Micsoda pec, hogy nem volt a dokid! :(

Katica!
nem teszteltem, mert szombaton már egy pici vér is volt. Azóta barnázok még jobban. Úgyhogy ebből mesi lesz... :cry:
dezsina

Sziasztok,
remélem mindenki jól van, kicsit el vagyok havazódva munka terén.

Jövő hét hétfőn lesz a lapar, ha az égiek is úgy akarják.
Vendég

Sziasztok!

Szorítok mindenkinek ezerrel. Mást úgysem tehetek. Nekem még négyet kell aludnom a tesztig, borzasztó hosszú. Hol reménykedem, hol meg nem. Jeleket nem nagyon merek várni, a hétvégén beszélgettem édesanyámmal, ő még csak nem is émelygett soha. Hallott róla, hogy vannak nők, akiknek az első három hónap nehéz, de neki fogalma sincs ilyesmiről, a bátyámmal speciel zsákot pakolt. Nem törvényszerű persze, hogy nálam is így legyen, de benne van a pakliban, hogy anyám lánya vagyok.
Szerintetek, ha múlt hétfőn volt a beültetés, előtte pénteken a punk., akkor most pénteken nem korai a teszt, ugye? - Csak mert a család már szervezni akarja a nagymamák nyaraltatását, és jó lenne látni, hogy mi fog történni.

Dezsina! Annyira sajnálom!

Katica: Zádorihoz járok, és te?
kisbuta

sziasztok!

dezsi: ölelést küldök neked.

bella: drukk a laparhoz!

kisbuta: mindig a beültetéstől számold a napokat. beülti után 10. napon mutathatja már a teszt, de nem feltétlenül. nem biztos, hogy érdemes tesztelned, hisz ha nega, akkor csak nekikeseredik az ember, míg lehet, hogy pár nappal később erős +. drukk neked+++++
én a doktornőhöz járok. szegeden is laksz?

katica
katica30

Kisbuta, Katica!
köszönöm 8) már bele sem éltem magam.... :wink:

Bella!
:)
dezsina

rakok táblát, szóljatok, ha vmit javítsak! köszi :wink:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Petne, milyen paraszt dokit fogtál ki... :evil: sajnálom.

Katica, 1 hónapot kell várni az eredményre? Mit csinálnak annyi ideig....?? ki is keltik??

Kisbuta, nyugi!!! Már mindjárt itt a hétvége! :lol:

Dezsi, hát ez van. Akkor majd a doktorbácsik csinálnak neked babát. :wink:

skrisz72

Petne, mi van veled a hétvége óta? Remélem minden a legnagyobb rendben. Nagyon szorítok.

Egy kérdés minden lányhoz. Mit tudtok, mi a menetrend, ha - bár úgy lenne, pozitív lesz a teszt (látszik, hogy kezdő vagyok, még bizakodom... :roll: )

Ugyanis doki azt javasolta, hogy szombaton és hétfőn csináljak tesztet, de nekem péntek este biz' Isten, szigorú családi értekezletem van a két 80 feletti nagymamának az ország két legtávolabbi pontjában történő nyaraltatásáról. A megbeszélés másik résztvevője az anyósom, aki mit sem sejt a mi lombikozásunkról (a férjemmel közösen kihagytuk nagyjából az egész családot, ettől lényegesen kevésbé vagyunk frusztráltak, mintha mindenki a nyakunkba lihegne, hogy na mi van már.)

Szóval, a kérdés: ha sikerül, akkor is minden héten kell menni valami vizsgálatra? Vagy azért el tudunk jönni egy-egy hétre? (Ugyanis, ha sikerül, akkor is kivárunk a családdal. Pozitív teszt után én még sosem örvendezhettem sokáig, és az eszemmel hiába tudom, hogy ez nagy eséllyel nem lesz méhen kívüli, még nagyon elevenek az emlékek. Nem merem beleélni magam, még abba sem, hogy a második hónap végéig eljutunk... Pozitív tesztig már kétszer eljutottam, második hónapig még soha... :cry: )
kisbuta

jó reggelt!

krisz: nem tudom, hogy mit csinálnak vele. de ez az optimális eset. azt mondták, hogy egy hónap után telefonáljak, de lehet, hogy 1,5 hónap az eredményig.

kisbuta: drukk+++++

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Kisbuta!
Amikor pozitivat teszteltél és megmondod a doktorbácsinak, akkor feltehetően azt fogja mondani, hogy gyere vissza UH-ra kb a 6. terhességi héten.... Lehet nyaralni és pihenni nyugodtan! :wink:

Skrisz!
ez van :? Akkor majd a következő hónap. Nem adom fel. 8)
dezsina

Szép napot mindenkinek!

Dezsi, megérett a gondolat, veszünk egy merevfalú medencét. :lol: Elirigyeltem tőled! :oops:

Kisbuta, mai drukk adag elindítva!!

Katica, asszem Allét leveheted az első helyről... :lol:

skrisz72

krisz: tudom, de erre vonatkozólag ide nem írt semmit, ezért hagytam ott.

dezsi: hajrá és drukk+++++

katica
katica30

Katica, vannak terveitek a tíz éves évfordulóra?

skrisz72

krisz: persze. bár már bő egy hete megünnepeltük egyszer. a hivatalos évfordulónk, amikor úgy döntöttünk, hogy egy pár leszünk, az jun végén volt. de mióta összeházasodtunk (2 éve) a házassági évfordulót ünnepeltük, azaz július végét. most úgy döntöttünk, hogy mivel ez olyan szép kerek szám, így megünnepeljük idén mindkettőt. múltkor elvitt az uram egy elegáns étterembe vacsorázni. nagyon jó volt. remélem, a július végét nem tudjuk megünnepelni, mert épp itthon kell lennem az embriókkal a hasamban. úgy számolom, hogy minden jól megy, a két dolog egybeesik :wink:

katica
katica30

Skrisz!
nagyon klassz! :) Ez aztán igazán jó ötlet! Úgy el leszel foglalva, hogy észre sem veszed, hogy elrepült az idő!!! :wink:

Katica!
ma megjött hivatalosan piri-nénje, úgyhogy akkor talán majd most sikerül... 8)
dezsina

Katica, az igazán szép ajándék lenne mindkettőtöknek! Szeretném, ha sikerülne. Nincs is annál szebb boldogság! :D

Dezsi, csak azt nem tudom, hogy most belevágjunk-e az ásásba. Lehet, hogy most csak élvezkedünk, aztán ősszel beássuk. :wink:
Te már kipróbáltad?

skrisz72

Katica, köszi a táblát! Nem semmi, hogy 1 hónapot kell várni az eredményre :shock: ! Drukkolok, hogy a július végét otthon kelljen ünnepelnetek :wink:

Bella, drukkok a laparhoz!

Dezsi, rendesen vérzel, vagy csak kicsit vérezgetsz? Mert tudod, a pici vérzés még terhesség is lehet.

Krisz, Katica, mit tudtok Alléról? Csak nem kék táblás lett időközben?

Kisbuta, mennek a drukkok, kitartás péntekig! Szerintem se izgulj a doki miatt, nekem a pozitív teszt után 2 hét múlva kellett visszamennem, utána pedig már csak a saját nődokimhoz, akit szintén csak 2 hetente kellett látogatnom, most meg már 3 hetente. Szóval 1-1 hét távollét, nyaralás, pihenés mindenképpen belefér. Remélem, pénteken jó híreid lesznek.

Krisz, jó kis program, főként a végeredmény :lol: Viszont ásni ilyen hőségben, brrrr!

Rólam: Hétvégén elmúlt a vérzés. 2 oka lehetett. Az egyik, hogy emlékezett a szervezetem a mensire (bár nem tudom, eddig miért nem emlékezett, mert ugye 2x már kellett volna). A másik, hogy csökkentenem kellett az utrot. Keddtől 3x2-t hazsnáltam, és szerdán kezdődött a színes "folyás". Ezért is ijedtem meg, hogy esetleg kevés a progi, és abból baj lehet. De elmúlt, és remélem, többet nem is lesz ilyen. Tegnap ismét csökkentettem az utrot, most már csak 3x1-et használok. Remélem nem kezdődik elölről a vérezgetés, és akkor holnapután végleg elbúcsúzhatok a golyóktól.

Kép
petne

Petne, ez szuper! Igazán klassz lesz golyók nélkül. :lol: A párod is örülni fog... :wink: Mikor mész legközelebb UH-ra?

Alle spontán babás lett, nemsokára megy UH-ra. :lol: Ha jól emlékszem 8-án.

skrisz72

Sziasztok! Bocsi a zavarásért én lombikos vagyok, így sikerült 2 gyönyörű apróságnak életet adni :lol: . Szóval amiért írok, maradt ki gyógyszerem, szivesen elküldöm bárkinek postaköltség ellenében.
Ha érdekel vkit írjon privit.

9 (kis) doboz Merional szav.idő: 2008.11. és 1-nek 2008.09 hóig jó 2 doboz Bromocriptin-Richter 2009.05 hóig jó
1 ampulla Choragon 5000 NE injekció 2009. 05 hóig jó

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Köszi a jó tanácsokat, igazán nem sokra mennék nélkületek. És a drukkokat is köszi, remélem a mégkisebb butáim is vették az adást.

Akkor elég lesz szombat reggel tesztelnem, ha negatív, úgyis csak ősszel folytatjuk, na meg nem, akkor is be lehet vállalni egy-egy hetet. Sosem hittem volna, hogy egy hét ennyire lassú. Semmi tünetem nincs, legföljebb az, hogy még meg sem jött, most ebbe kapaszkodok.

Katica,
őrület, hogy egy hónapig vizsgálják. A kérdésed a válasz pedig: igen, orrvérzésig szegedi vagyok.

Petne,
örülök, hogy rendeződtél, nagyon drukkoltam.
kisbuta

Sziasztok Lányok!

Petne!
igazán örülök, hogy nem lett semmi komoly! :) Most már igazán megnyugodhatsz!
A mesi még tegnap elgondolkodtató volt, de mára már tényleg megjött, úgyhogy, akkor ma van az első nap. Igy döntöttem. Ez azt jelenti, hogy pénteken elmegyek vérvételre, megnézetem a hormonjaimat, mert zavaró ez a vérezgetés... :?

Skrisz!
Tessék ásni és a jövő héttől élvezkedni! :twisted: Mert ősszel TE nem ásol, mert babás leszel :D
jómagam, még nem élvezkedem a medencében, mert természetesen nincs kedvem :x majd, ha minden kész lesz. A terasz, burkolatok stb. Tán, még 2-3 hét! De utána, nagyon nagyon jó lesz!

Lányok!
azt hiszem nem akarok menni augusztusban lombikra... Nem érzem úgy magam. Hóvégén megyek konzira és azt hiszem áttetetem magam őszre. :? :roll:
dezsina

sziasztok!

lányok: köszi :wink:

petne: a teszt eredmény mikor lesz meg?

krisz: ilyen melegben hogy bírjátok majd az ásást? :shock:

kisbuta: drukk+++++ szegediként összefuthatnánk vmikor, ha már egy városban lakunk :wink:

dezsi: sajnálom a mensit :cry: ha úgy érzed, hogy korai az augusztus, szerintem nyugodtan halaszd el.

katica
katica30

Sziasztok!

Allénak akkor innen gratulálok! Ebből is látszik, csodák márpedig vannak :D

Kisbuta, küldöm a mai napi drukkokat is +++++++++++++++
Nem akarlak elkeseríteni, de miután pozitív lesz a teszted, még lassabban fog menni az idő addig, míg megnézheted UH-n. Kitartás, megéri!

Dezsi, ha rendben vannak a hormonjaid, akkor sem vágsz bele? Mondjuk megértem, hogy ennek teljesen egészségesen és pozitívan akarsz nekimenni. Fel a fejjel, és drukkolok, hogy rendben legyél.

Krisz, az igaz, hogy később már nem tudsz ásni a pocakod miatt, de majd segít a férjednek más :wink: Mi is így jártunk a festéssel. Halogattuk, aztán most a szüleim segítenek a férjemnek... a szekrény húzogatásban legalábbis mindenképpen.

Katica, megvolt tegnap a teszt, viszont mivel elromlott valami gépük, nem lesz meg mára az eredmény, hanem csak holnapra. Telefonon hív a biológus, már alig várom. Az UH szerint minden rendben van, kicsi a nyaki redő, és mindene megvan és funkcionál. Remélem, holnap is jó híreket kapunk. Viszont a kiscsillag úgy döntött, hogy aludni akar, úgy kellett ébresztgetni, hogy a doki lássa, amit kell.

Kép
petne

Katica!
:) úgy imádok ide írni, mert itt mindenki megéri a bajaimat! :) Olyan jó, hogy Te is megerősítessz abban, hogy nem baj, ha elhalasztom egy kicsit! :)
A táblában átírsz majd, hogy kezdés ősz? :?: :roll: ? Köszönöm...

Petne!
:D Szupik a hírek! Micsoda izgalmakat kell átélni :? Örülök!!!
köszi Neked is támogatást... ugye hogy csak pozitiven lehet hozzállni :roll: most meg úgy érzem, hogy nyűgként jön...

Alle!
azért vissza-vissza nézhetnél hozzánk :D Várjuk az UH-s híreket! nem ám eltünni, mert bebabásodtál :lol: :lol: :!: :D

Kisbuta!
Drukkok mennek!

Csibe!
Drukkok Neked is!

Kiscsillag!
merre hol vagy? Gyere! Már nagyon rég voltál!!!!
dezsina

Dezsi, az ősz az jó! Legalább nem lennék egyedül. :lol: A szeptemberi mensi után kell mennem konzira, és októberben indul a menet. Novemberben lesz a beültim.
Megbeszéltük apával, ásunk. Illetve én nem, mert szerinte ez nem nekem való. Lesz segítsége, van egy srác, aki a családnak szokott mindenféle melót csinálni. Olyan ezermester féle. Apa azt mondta, nem engedi a bobcat-et a fűre.

Petne, mi az hogy kicsi a nyaki redő? Az jó, vagy rossz? :roll:

Kisbuta hajrá!!!++++++++++++++++++++++++++++

Jadika, köszönjük a felajánlást. Írjál a kaális párok topikjába is!

skrisz72

Skrisz!
Ugye :D :?: Apa is tudja, hogy ki kell ásni :D :!:
Remélem, hogy hóvégén a konzin meg tudom beszélni az őszt! :P
dezsina

Dezsina - úúúúúúúúúúúúúúúúúgy sajnálom! Annyira drukkoltunk! Úgy bírnám már olvasni a hányásos kínlódásod! :lol: Én is várnék őszig a helyedben (nálunk mindkettő akkor sikerült :roll: )

Petne - huhh....jól van. A kicsi nyaki redő klassz. Kevesebb izgalmat és langyosabb időt kívánok a nyárra nektek a pocaklakóval!!!!!!!!!

Katica - nagyon drukkolok, hogy szép legyen az ünnepetek- olyan szép, amennyire ti szeretnétek!!!!!!!!!!!

Kisbuta - drukkolunk neked is nagyon!!!!!!!!!Sok-sok pocaksimogatás, pozitív gondolatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S millió puszi mindnekinek aki nem lett megszólítva!!!!!!!!! (pszt, a táblázatban Janka születését kérem szépen kijavítani 23-ára. millió köszönet!)

Janka nő mint a répa, szép nagyra, kerekre. Már elhagytuk az 5 kg-ot, a hétvégén megvolt a keresztelője is. Csodaszép volt! A lány is, a szertartás is. Az éjszakát végigalussza, a nappal végigszopizza, mintha attól félne minden nap, hogy talán holnap elzárja anya végleg a csatornákat, így inkább ma eszi dudára magát. Sokat van ébren, már gügyög-gagyog, érdekes módon inkább apjának.....nem tudja összeegyeztetni, hogy nekem arcom is van, nemcsak mellem.......hát kitartóan várok, és próbálok sokat beszélgetni hozzá. Teszek ide néhány képet, és továbbra is olvasgatlak titeket!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Sziasztok,

Krisz, a kicsi nyaki redő jót jelent, ha az vastag lenne, akkor izgulhatnánk a Down kór miatt. Persze kicsit még így is izgulunk, mert a vér eredmény csak holnap lesz meg.
Jó ásást a férjednek!

Julika, tényleg szépen gyarapodtok, látszik is Jankán, hogy kerekedik. Ráadásul nagyon rendes kislány, hogy végigalussza az éjszakát, a gügyögés viszont tényleg neked is jár!

Dezsi, az ősz szép évszak, és a hányingeres időszakot szerintem jobb hidegben átvészelni :wink:

Kép
petne

Sziasztok!

Gratulálok a csajótokhoz Juli.

Petne 8.hetes terhes vagyok, ugy két hete volt két csepp pecsételő vérzésem, kerestem is a nődokimat és a tapolcai főzseni orvosunkat, mindketten egybeghangzóan jelezték ha a vérzés erősödik, akkor azonnal a legközelebbi kórház...de aztán a két cseppen kívül semmi...illetve azóta barna folyadékként távozik az utro...mert ugyi egy része kifolyik a szervezetemből...erre a dokimegnyugtaott, hogy azzal ne foglalkozzam....azért viszonylag nyugodtam kibírtam a az eheti UH-ig ami kimutatta egy szép szívdobogásó 18 mm-s ülőmagasságú babó jelnelétét, illetve egy már majdnem totál felszívódott embrió létét...ugyanis ikerterhességgel indítottunk....szóval a doki ( az IVF-s) teljesen meg van elégede......akkor elvileg a 12.héten még használni kell az utrót? és fokozatosan abbahagyni? Van olyan hogy szines utro? Vagy valamit félreértelmeztem....amúgy a mai reggellel elkezdődött a rókakoma időszak...( tipikusan mint a kisfiúnkkal) szörnyen érzem magam...de a legrosszabb a meleg....az megtriplázza a szenvedéseket...de ez van már csak 6 hét augusztus közepétől már számítok a kellemesebb nyárra....nem terveztük , de nem is bírnám ki egyik legfrankóbb nyaralási lehetőséget sem ilyen állapotban...Mindenkinek szép nyarat....Még jelentkezem:

gyongyike

köszi a drukkokat, ma már majdnem megvettem a tesztet szombatra, de nem mertem. Ha nem jelentkezem a hétvégén az eredménnyel, akkor az azért van, mert megcsináltam a tesztet és nem mertem megnézni az eredményt... :lol:

Dezsi, szerintem is nagyon jó döntés a rápihenés. Legszivesebben azt tanácsolnám, ülj fel egy gépre, és menj el Ausztráliába, hogy feltöltődj egy kicsit. Persze párostul. -
Beültikor a mellettem fekvő (remélhetőleg) anyuka mesélte, hogy egy barátnőjének az ötödik sikerült, amikor csak egyet ültettek be, de abból egypetéjű ikrek lettek.
Ezzel csak azt akartam mondani: tuti biztos, hogy neked is sikerülni fog. A karácsonyi ajándékokat meg vedd meg szépen most, hogy nyugodtan pihenhess abban az időszakban, majd mi izgulunk helyetted.

Még egy kérdés. A férjem kérdi, hogy akinek sikerült már baba, az hogyan viselkedett a kezdeti időszakban? (Felgyújtotta-e a konyhát, stb.)

Katica: persze, miért ne?
kisbuta

Sziasztok!
Pihiztünk egy kicsit a balcsin,megpróbálok visszaolvasni.
Kisbuta!
Akkor nem holnap lesz a teszt?Babaragacsokat küldöm,és nagyon drukkolok,hogy zebrás legyen az a teszt!
Dezsi!
Azt hittem,hogy töröd előttem az utat.Az ősz mit jelent?Kértél már időpontot?Mégis bevársz engem :D
Hormonos vv-re mész?
Petne!
Éljen a vékony nyaki redő :D :D :D ...írj,mi volt a vv eredménye...drukk!!!
Gyongyike!
Ült amikor mérték?Vagy ez csak valamilyen szakszó?Örülök,hogy minden rendben! :D
Julika!
Milyen gyönyörű ez a kiscsaj! :D Kistesón gondolkodtatok?
Jadika!
Köszönjük a felajánlást.Én még nem tudom mik fognak kelleni,de biztos nem kell sokáig ajánlgatnod a gyógyszereket :D Gratulálok a két manóhoz,igazán irigykedem :D
Katica!
Mi volt a hematológusnál?
Krisz!
Jó medenceépítést :D
Vendég

Bella!
Kitartás a laparhoz :wink:
Vendég

Julika,
Janka tiszta apukája. :) :) Az jó, hogy rendes kislány és átalussza az éjszakákat. Nyugi majd téged is fel fog ismerni. :D Nálunk is Bogyika jobban örül apukának, mint anyukának hisz én vagyok vele itthon egész nap és engem lát mindig. Tudja hogy ott vagyok neki. :D
Látnotok kellen, mikor Richee hazaér és Bogyika meglátja őt. :lol: Még átöltözni sem engedi az apját ... csak vele és akkor rögtön foglalkozzon, mert kitör a hiszti. Na jó. ... a táska sok zippzárjával le lehet venni a lábáról illetve a hisztikezdeményt el lehet csitítani.
De ... Ő az úrnő a házban. :lol: :lol: :lol:

Kisbuta,
apának üzenem, hogy mindenki másképp viselkedik várandósság alatt, de ... én kissé feledékeny voltam. :lol: :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Gyöngyike, örülök, hogy jól vagy!

Kisbuta, drukkhegyek!!!++++++++++++++++++++++++++++

Katica, tényleg, hol vagy? Hema ügylet?

skrisz72

Sziasztok!
ma elég húzós napom van... dolgozgatok a dolgozómba!

Kisbuta!
nem kell már nekem a kikapcsolódás... :) inkább csak egy kis nyugi kell, de nem rövidtávon. Legalább egy hónap :lol:

Julika!
Gratlálok a csajszihoz! Nagyon nagyon szép kislány! Irigykedem, nagyon boldogok lehettek! És igérem belehúzok, hogy nekünk is lehessen!

Petne!
Igen :lol: tényleg összel és télen akarok jó nagyokat hányni :lol:

Nyulasz!
valóban átadom az úttörő szerepét másnak.bevárlak. :D nem akarodzik menni. Amúgy hormonosra megyek. mármint vérvételre. 3. és 21. napira :) Holnap lesz a 3. nap... és kérek időt konzia, és akkor megmondom, hogy nem akarok menni. De, szerinted mit mondjak? Az igazat? Hogy nem érzem úgy, hogy sikerül és hogy sok a stressz mostanában? :roll:
és milyen volt a nyaralás? csoki nyúl vagy :P :?:

Skrisz!
hogy álltok, megy az ásás?
dezsina

sziasztok!

kisbuta: drukk+++++

petne: örülök, hogy minden oké. várjuk a mai eredményt!

julika: köszi, javítottalak a táblában. nagyon édes janka baba :wink:

gyongyike: örülök, hogy minden rendben. kitartást róka komához!

nyuszi: hematológusnál levették a sok kémcső vért, és várom az eredményt, ami 1- 1,5 hónap.

rólam: úgy tűnik, hogy a mensim tegnap délután megjött. így csak 24 napos volt ez a ciklus. a dokit ma hívtam, szerinte ez elő szokott fordulni a hisztero után. tegnap óta eléggé görcsölök. sajnos, így valószínűleg ugrott a júliusi beülti. bár még a kaális dokim mond rá vmit.

lányok: akinek volt fagyis beülti, hanyadik naptól volt uh? mennyi vizsgálat van közben, és mikor?

kati
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?