Sziasztok!
Hát este már nem értem ide. Apácska letiltott a netről, ugyanis ülve elaludtam. Na de este 10-kor lefeküdtem és fél 9-ig aludtunk Ronival (persze közbe 3x evett). Most már sokkal jobb.
Enikő, gratula Apácskádnak! Most mennek a drukkok neked!
Tündi, mindenki ezt mondja, hogy élvezzem ki hogy még foghatom dajkálhatom, mert ha nagyobb lesz nem fogja engedni. A férfiak nagyon figyelmetlenek tudnak lenni és erre az állapotosság alatti érzékenység még rátesz. Persze nem akarom felmenteni a pasikat, de ők tök másképp gondolkodnak. Valószínűleg ő fel se fogja mit okoz a figyelmetlenségével. Nagyon átéreztem Barni születésekor azt a telefonos sztorit, ebből is látszik hogy a pasiknak is van lelkük, csak néha azt felejtik el hogy nekünk is van. A hasad abszolult nem nagy! Pont akkora amekkorának lennie kell, ne aggódj.
Judy, köszi, jó volt nagyon a szolizás. Menni is fogok heti egyszer, mert hypo vagyok, na meg a ragyáknak is jót tesz. 6. hét után tornázni is el fogok járni (persze csak ha bírja a pénztárcánk).
Ibi, ma lenne a nagy nap! Roni pont ma 1 hónapos.
Kíváncsian jövök minden reggel, hogy na talán ma.
Alexa, Tand köszi nektek is. Teljesen megnyugodtam, már nem is mérem. Hallgatok az ösztöneimre, ha nem elég neki úgyis jelezni fogja, a heti súlymérés meg eddig egyszer se volt kevesebb mint aminek lennie kell, tehát az belefér.
Alexa, nagyon ügyes apácskád van, én se panaszkodthatok az enyémre, igaz nem csinál meg ennyi mindent de azért sokat segít.
Nati, hát nálunk evés után alvás jön általába
Ha meg nem akkor csak beszélgetek hozzá, viszem maggammal a lakásba miközbe mosok locsolok stb. Mesélem neki hogy épp mit csinálok, úgy tünik élvezi. Próbálom a játékokat is a figyelmebe vonni, de még nem nagyon figyel rájuk, sokkal jobban érdekli a hangunk ás az arcunk. Na meg az altatgatás is eltart vagy 1 óráig, ha mégis aludna. Viszont az érdekes hogy szopi után egyértelműen látom hogy aludni fog vagy csak nézelődni akar. Amióta ilyen meleg van de.-ként sokat alszik (ilyenkor hűvösebb van), du. fent van és csak 5-6-óra felé alszik el, de olyankor általába ráhuz és a vacsi mindig késik. Most is bealudt pedig nagyon sétálós idő van, na de nincs szívem felkelteni. A mamákra hagyás érdekes, nekem simán megy, éjszakára is rájukbíznám (csak hát nálam van az étkezde
). Nagyon szeretem a kisfiam és féltem is, de tudom hogy jó kezekben van. Persze én is sokat gondolok Rá közbe, fel-fel hívom anyut, anyóst, de nagyon ügyesek és Roni is jó gyerek soha semmi gond nincs. Sztem a nagyik sokkal jobban félnek hogy valami baja lesz mint én ezáltal sokkal jobban vigyáznak is rá. Pl. anycám aggódik hogy náluk a sok növény miatt sok a szunyog és hogy megcsípik. Mondtam neki ne aggódjon, mert hát mi van akkor ha megcsípik, semmi, lesz egy-két pupja aztán majd elmúlik. Vannak dologok amiket anycám nem tudot pl. pelusozni (ugye az én időmben még rendes pelus volt, na meg annak is már 27 éve), de nem volt gond, megtanítottam neki, és nagyon ügyesen csinálja. Olyannyira hogy őt még le se pisilte Roni.
Kézmosás után én odaadtam mindenkinek aki csak akarta, tőlem pelusozhatják is, hisz ott állok mögötte, ha rosszul csinálja majd szolók. Megjegyzem ilyen nem volt, hisz mindenki úgy félt/félti hogy nagyon vigyáznak rá. Anyósom meg gyerekekkel foglalkozik, neki aztán tényleg semmit nem kell mondjak. Szerencsém van mert bármit mondok a nagyiknak (pl. nem kell neki tea) azt betartják mégha nem is értenek vele egyet. Tudom hogy sok édesanyának nehezére esik még csak pár órára is az elválás gyermekétől, de ha megy, bízza rá a nagyikra mert ők is nagyon örülnek neki meg az anyukának is jó hogy kicsit tud magával vagy a háztartással foglalkozni. Na meg terveim vannak, ha betölti a 2 hónapot, és ha kellek a cégnek vissza mennék heti 1 napra melózni (feketén, jó pénzért). Ehez meg az kell hogy szokja a nagyikat mert ők fognak vigyázni Rá.
Elhiszem hogy nagyon nehezen viseled ezt az időszakot. Kérlek légy türelemmel gondolj sokat Bencére, beszélgess hozzá símogasd a pocid. Nem kell már sokat kibírnod és rájössz hogy mindent megért.
Tand, egyszerűen fantazstikus Gréti, olyan csodás. Nem nevezted be valami veresenyre? Köszi megfogadom a tanácsod és nem parázok a szopikon, elsűllyesztem a mérleget is
Örülök hogy nem lázasodott be, dehát én mondtam hogy nagyon stram kiscsaj.