Új privát üzeneted érkezett!

magdolnam..vigyázz magadra, most a baba a legfontosabb..kitartás, már nincs sok..

kislány: nekem Apa már nem engedi, h vezessek, csak ha közeli helyre megyek, amúgy sehová.. amúgy nekem is elszállt az agyam pár hónapja, majdnem leszorítottam egy autóst az M3-oson, mert rámfékezett..azt mondta Apa, h eltorzult az agyam..még jó, hogy, amikor a kisbabám és a drágaságom életét veszélyezteti az a majom :evil:
szóval azóta nem enged..és bevallom..imádok vezetni, de jobb ha ő van a volánnál, nekem már fárasztó..

dittke: holnap már 37!!! Jesszus.. ma megvettem a köntöst, 3 hálóinget, papucsot, szoptatós melltartót..1000 ft volt az ázsia centerben..és sztem elég jó..ha elnyűvőm, veszek másikat..bevallom, nem akarok 7-8 ezreket kifizetni egy ugyanolyan melltartóért..

na mára ennyit, jók legyetek,

¤mia¤
Vendég

igazából már 38 :D lespóroltam neked 1 hetet :D
Vendég

Mia! Inkább felfele, mint lefele! :lol: Légyszi! :lol: Szerintem is tökéletes az a melltartó. Én is olyat vettem, asszem 850 ft. volt.

Kép
dittke

Sziasztok!

Én is a piacon vásároltam hálóingeket. :wink: Viszont a helyi bababoltos csaj javasolta az eldobható bugyit, hogy vigyek azt a kórházba, mert ami azt illeti, elég gáz a helyzet szülés után..... és igaza van........... akárhogy is bármit megcsinál Apa, nem szívesen adnám a kezeibe a fehérneműimet mosásra a szülés után......... :shock: :shock: :shock: Így vettem ezt az eldobható bugyit, 5 db 499,- Ft volt.

Ti hogy bírjátok a meleget????
Én ma nagyon szenvedtem, és még mindig szenvedek...... :( :cry: :cry:

Egy kérdés: pontosan mit kell tenni, ha megérkezett a Bébim? Úgy értem, gondolom szólnom kell a védőnőnek, a háziorvosnak, hogy a táppénzemet ne számolják kétszer, valamint a munkáltatómnak, hogy megszültem, és még kinek??? és mennyi időn belül a születést követően?? Ennek utána néztetek már???

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok!

Szép hétfő reggelt mindenkinek! :D
Vagyok ám én is csak a múlt héten még mindig betegeskedtem.Fránya makacs vírusok!! :shock: De most már legalább visszatért a hangom.A múlt heti baritonomat biztos megirigyelte volna egy blues énekes :) Szegény lányomnak is mondtam,amikor beszéltem hozzá,hogy ne izguljon, nem tették át egy másik testbe csak anya picit megfázott :D

Dittke!Gratula a 38.héthez...lassan itt a nagy nap :D

Mia!Ügyesen vásároltál.Nekem ezeket még be kell szereznem,de ez az ázsia center jó ötlet,én sem szeretnék "milliárdokat" költeni ezekre...

Kislány!Nekem azt mondta a háziorvos,hogy aznap amikor kórházba kerülök szóljak neki,mert onnantól a kórház vesz táppénzre és nem Ő.A védőnőnek aznap kell szólni ,amikor megszületik a baba,de hozzám csak akkor jön amikor hazajövünk és hozza magával a gyerekorvost is...a munkáltatós dolgot meg még én sem tudom :( valaki?

na megyek...vigyázzatok magatokra és igyatok sok folyadékot...pusszancs

Kép
hubcsa

Szijjasztok lányok!

Hálisten volt termés!

Magdolnam, hát nem örülök a híreknek, hogy bent kell lenned végig, de remélem én is, hogy minél több hétvégét addig itthon lehetsz, ott bent pedig vigyáznak rád! Semmivel ne törődj, csak a pici Lizussal! Mi meg innen drukkolunk neked!
Kislány! Velem mindig van valaki, ha én vezetnék. Sajnos másképp nehéz a bevásárlás, amit egyelőre itt én csinálok. Amúgy most hétvégén párom többet vezetett.
A múlt héten azt mondta a védőnőm, hogy aznap telcsizzek amikor hazajövünk a babóval a kórházból. A védőnő 48 órán belül trappol ki, a gyerekorvos pedig két héten belül. De én már megkaptam a recepteket is, amik a baba ápoláshoz kellenek. Meg ugye én nem ide hozom haza a babát, hanem egy másik városba. Amúgy a kórházból elvileg küldenek a védőnői szolgálathoz értesítőt a baba megszületéséről. A háziorvos értesítést nem tudom, meg a munkáltatót se, mert ugye én nem dolgoztam, szóval táppénzem sincsen.
Dittke, kevesebb mint két hét!!!! Azta, ez már tényleg nagyon finish! :shock: :) Remélem bírod még ebben a melegben.

Apropó meleg. Húhh iszonyat, ma reggel már 3/4 9-kor meg lehetett buggyanni. Babamedencét akarok!!! :D
Vizesedem mint a nyavalya, lehetne vagy 10 fokkal hűvösebb.
Nektek volt már olyan érzésetek, mintha a combotok tövében valami ideget, vagy izmot meghúznának??? Nekem két-három napja vannak ilyen érzéseim, ezek mindig egy keményedést követnek, nagyon durva... már nem a lábam húzza a görcs, hanem felül a combomnál...
Kórházi csomi már majdnem kész, még hiányzik a bimbóvédő krém, a pillangós szilikonos bimbóvédő meg a mellszívó, a többi asszem megvan.

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!
megjöttem a ctg-ről, minden oké. Piszok meleg van.
Nekem is szokta az ideget nyomni. Elég kellemetlen. Megyek is pihizni, mert fáradt vagyok. Vigyázzatok magatokra, és a babókra! :wink:

Kép
dittke

Dittke, jó pihit, örülök, hogy minden oké! Ilyen melegben ctg-zni kínzás!
Te is nagyon vigyázz magatokra!

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Mi is ma voltunk Apával CTG-n, és minden rendben! :lol: Szerencsére reggel fél 8-ra volt időpontunk, így nem a legnagyobb melegben mentünk. Én ma már hajnali negyed 5-kor keltem. Kint voltam a kertben, nagyon kellemes volt a levegő, aztán miután hazajöttünk a ctg-ről, kidőltem és délutánig aludtam.. :roll: :lol: De legalább tudtam valamit csinálni ebben a melegben!!! Az alvást!! :lol: :lol: :lol:

Nem semmi Dittke, hogy már Te is a 38. héten vagy! :lol: :lol:

Pindi!!! Már rágom én is Apa fülét, hogy vegyünk egy gumimedencét. Ha én csak a lábamat lógathatom bele, már az is jó. Ő meg mivel 1-2 hetet szabin lesz velünk itthon ahogy hazajövünk, még élvezheti is a meleget a medencében!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként ezerrel sárgulok az összes ismerősömre, aki most nyaral........... de sebaj!!!!! Hamarosan az összes ismerősöm sárgul majd ránk.... :lol: :lol: :lol:

Jut eszembe. Csóri Apa! Nyakig betakarva egész éjszaka, szinte már hibernálom őt a lakásban, rólam pedig még mindig patakokban folyik az izzadtság........... :lol: Nem tudom, hogy bírják majd kicsi Babóink ezt a meleget!!.............

No megyek, vigyázzatok magatokra, igyatok sokat, és tessék pihenni, aludni!!

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok
Hát kedvem semmihez sincs!
Kislány! Uh-n is voltál? Reggel se volt sokkal hűvösebb.
Pindi! Esküvő mikor lessz? Elfelejtettem! :oops:

Kép
dittke

Sziasztok!

Megfürödtem, de minek?! :)
Kislány, örülök, hogy minden oké nálatok is! Tök jó ez a sok szupi ctg eredmény.
Én semmit sem tudok csinálni, szörnyű, levegőt veszek, és szakad rólam a víz, ráadásul bebucisodott a bokám is, szép mondhatom. Krisztián meg már most pociban nem bírja szegény ezt az időt. :( úgy sajnálom szegénykét, egyre kevesebb a helye.
Dittke! Esküvő szombaton lesz 2-kor.
Na megyek rohanok :) nézek pelenkás bajkeverőt, nemsoká élőben is láthatok :D
Jó éjszakát nektek, próbáljatok aluszni!

Kép

Kép
pindimano

Pindi! Akkor mindjárt itt lessz! :lol: Képet kérek! Lessz utánna valami? Ebéd?

Kép
dittke

Sziasztok!
Dittke! A tanúink elvisznek valahova, ami meglepi :) A képeket igyekszem, de valahogy nem nagyon férek már rájuk :D
Hogy bírod ezt a napot? Rólam csurog a víz, amióta felkeltem.
Voltam ma a leletemért, kaptam hét csillagocskát! A felét nem vágom, hogy mit jelent. :) De a vasam alacsony, a cukrom meg 6.1 volt de próbareggelis. Majd holnap elmagyarázza a dokibá :)

Kép

Kép
pindimano

sziasztok!

most értünk haza, siófokon töltöttünk pár napot, még a gyerekzsivaj előtt.. nagyon jó volt, megérte elmenni, bár tartottam tőle az elején, h nehogy most legyen valami, de 2. napra megnyugodtam, minden rendben zajlott, de a biztonság kedvéért, elvittem magammal a kórházi batyumat.. aludni már pár hete nem tudok, csak dobálom magam egész éjjel, be is vagyok tojva, h nem árt-e ez a gyereknek.. :( holnap megyek ctg-re, remélem nem leszek rosszul a BKV-n..

az "idegnyomás" nálam is megvan..elég kellemetlen, nem beszélve az állandó kifulladásról és fáradtságról, ami időközönként rám tőr.. remélem nemsoká leszáll a gyermek, mert nagyon rossz ez a légszomj.
amúgy minden rendben, a meleget nem nagyon bírom én sem, bár a vízbe nem mentem be (már csak egy fertőzés hiányozna), sokat tusoltam a szálloda kertjében, és combig beültem a jakuzziba :)

na mára ennyit, megyek mosni
pusza

¤mia¤
Vendég

Sziasztok
Mia! De jó volt nektek!!! :lol: Holnap vigyázz magadra!!!
Pindi! Én meg el is hiszem, hogy nem férsz a képekre! :lol: Rólam is szakadt a víz. Ráadásul voltam a tb-nél is. Nagyon meleg volt. Holnap is mennem kell ügyet intézni. Hétfőn ctg-n volzam, úgyhogy kezdek fáradni. De utánna nem megyek sehova! :D

Kép
dittke

Sziasztok!

Igen, melegünk van nekünk is.... de a gyakori fejmosás és zuhanyozás sokat segít!!!

Dittke, miért voltál a tb-ben?

Pindi, hétvégén lesz az esküvőd???????

Mia, nagyon irigyellek a siófoki napok miatt!!! Jól tetted, hogy mentetek!!!

Most búcsúzom is, mert mindjárt jön a védőnénim hozzánk.
Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

sziasztok, meggyűttem a ctg-ről..
hát a gyermek a frászt hozta rám..a szívhanggal minden rendben, csak amikor megmutattam a szülésznőmnek az eredményeket, azt mondta, h most menjek szépen flow-ra (méhlepény áramlat vizsgálatra), mert a gyerek vagy belustult, vagy a lepény nem szállítja neki a kellő tápanyagot, ezért nem aktív..gondolhatjátok..könnyeimmel küszködve hívom apát.. aki megnyugtat, h az ő gyereke nem lusta, mert egész éjjel érezte, h rugdossa a hátát és a kezét :) szóval elmentem az áramlatvizsgálatra (gyomrom görcsben), pont azt a rendes dokit fogtam ki, aki elsőként mondta el, h fiam lesz :) azt mondta, h minden rendben, csak Martinnak most egyszerűen nem volt kedve bohóckodni, a köldökzsinór nincs a nyakára tekeredve, és a korának megfelelő a nagysága és rendesen van táplálva :D sztem hallani lehetett a követ (ami leesett a szívemről) szóval eddig minden okés.. a fiam rendesen növöget, jól érzi magát ;) csak néha úgy gondolja, h nem árt az anyját néha megszívatni.. igazi pasi már most ;)

azért leírom a méreteket:

BPD: 91mm
HC: 336mm
AC: 323mm
FL: 70mm

most lépek, elmegyek pedikűröztetni..már nem érem el a lábam :D

pusszancs Nektek!

¤mia¤
Vendég

Óh, drága Mia!!! A mi gyermekeink nem lehetnek lusták!!!! Hétfőn nekem sem akart mocorogni Hanna, de hát ki ficánkol, ha éppen alszik??? De éppen ezért a ctg-n a szülésznő megmozgatta a pocakom, vagyis felébresztette a lányunkat, és beindult!!!
Meg hát ki a fenének van kedve ilyen melegben ugrándozni!!!!!! :twisted: :shock: :shock:

Mia, ma én is pedikűröztetek!!! :lol: :lol: én sem érem már el!!! :lol: :lol:

Pusszka

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Csajszikáim..hogy bírjátok..én teljesen kivagyok..olyan fáradtság lett rajtam úrrá, h olyan mintha a lábaim és kezeim leakarnának szakadni..normális ez?? szedem a vasat, de már az sem használ.. és 7végére jönnek anyósék, aminek normális körülmények között örülnék, mert nagyon szeretem őket..de így..
már nem bánnám, ha Dittkém helyében lennék :) már csak9 nap..irigy-mirigy.. :lol:
az alvás meg egyre katasztrofálisabb..
na nem panaszkodom tovább..kezdek olyan lenni, mint egy öregasszony..

na kitartás, sorstársaim, ezt a kicsit már féllábon is.. (pont én mondom ezt..)

pusz-nyusz,

¤mia¤
Vendég

Sziasztok Lányok!

Na megvolt az első ctg-nk :) Tök reaktív volt a kölköm :) szépet produkált, csak ezt is utálja mint az UH-t, állandóan rugdosta a tappancsot :)
Viszont ami elkeserítőbb, tegnap voltam dokinál. Nem az volt, aki szokott lenni, valami idegen nevű pasi, nagyon ari volt meg minden, főleg, ahogy próbált kijönni az UH-gal :D Noss külső méhszáj ujjnyira nyitva, méhnyak rövidül (3 hete még minden tök okés volt, 3000-s volt.) II. fokú a lepényem, és ultra sokat keményedem. Ja igen a bordáim már kivannak a méhemtől :D Ja és ismét faros a drágám. Szóval Mia engem is szivat a kisebbik pasim! Enyémnek 89-es a BPD-je.
Fáradtság dettó, nemalvás dettó, plusszban én még hisztis is vagyok, és rohadt hamar fel tudok pörögni.
Kislány, igen holnap után lesz az esküvőm. Édi leszek totyogva :D
Mia én is én is én is siófok most és mindörökké!!!! :D
Dittke! Tényleg nem fértem rá egészben a képekre! :)
Nah ledőlök kicsit, mert elfáradtam, sokat kellett várnom a főorvos úrra, aki megnézte a szép színes csíkjaimat!
Kitartás, holnapra állítólag kicsit lehül az idő!

Kép

Kép
pindimano

mi lehet Svedbabával, Tulipkával és Hubcsával..??

remélem mindenki jól van..

nekem meg leszállt a hasam..kapok levegőőőőt!! :D

és rámtört a "fészekrakás"..apa már jól kiveszekedte magát velem :? mert, h ne akarjak már mindent megcsinálni..de amikor szorííít az időőőő...!!

folyik a víz rólam, pedig csak a gépnél ülök.. holnap meg mehetek megint be a klinikákra a flúgos belgyógyászhoz, h megnézze, h mit ettem az elmúlt 2 hétben.. :? amikor bent voltam CTG-n, összetalálkoztam vele, és megkérdeztem tőle, h a héten van-e pénteken..azt mondja nekem, h vagyok, mikor akar jönni? reggel vagy este? idiot.. éjjel! na ilyen vicces ez az ember.. :roll:

na megyek, összerakok valami vacsit, jók legyetek Anyácskák, pihizzetek, nemsoká már nem lesz rá lehetőség :P

pusz-nyusz:

¤mia¤
Vendég

Pindi! sok sikert az esküvődhöz! biztos szép kismami-menyasszony leszel :)

és gratula az első CTG-dhez. na persze kislánynak is ;)

¤mia¤
Vendég

Csajok!
van vmelyikőtöknek valami finom, gyors (fontos!), egyszerű süti receptje? anyóséknak akarok vmit csinálni, ne mondják mán, h milyen menyük van :D

köszi előre is!

¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Mia!!!! Leszálllt a hasad????????????? hűűűhhhhaaaaaa............ :shock: :shock:

Egy egyszerű nagyon gyors és finom receptet akarsz??

Annyi evőkanál liszt és cukor, amennyi tojást felhasználsz.
Én változó, hogy mikor mennyiből, de kb. 6-7 tojásból már egy kisebb tepsi, 4 személyre bőven elég.

Szóval
Leírom 6 tojással, de ugyanez a szitu bármennyi tojással.

6 evőkanál cukrot 6 tojás sárgájával kavarj habosra, majd adj hozzá 6 evőkanál lisztet és kb. fél csomag sütőport. Ha ez meg van, önts hozzá 3 evőkanál csapvízet. Kutyuld össze.

Ez alatt a 6 tojás fehérjét habverővel kemény habbá verj, és ha ez meg van, óvatosan dolgozd össze a másik masszával.

Fogj egy tepsit, rakj bele sütőpapírt, és öntsd bele az egész tésztát.

Ízesítés:
megszórhatod apróra vágott dióval és meggyel, vagy cseresznyével, vagy barackkal, vagy bármilyen gyümit belerakhatsz.

Ha szilvát raknál bele, akkor a tésztájába nyugodtan keverhetsz őrölt fahéjat!! ISteni finom tud lenni.

Be a sütőbe, én picit melegebb, mint közepes lángon szoktam sütni, ami előre be van kapcsolva. 20 percit ki ne nyisd a sütőt, mert összeesik a tészta. Kb. 30-40 percig süsd, de fogj egy hústűt, szúrd bele kb. 30 perc után a tésztába, és ha a tészta ráragadt a hústűre, akkor még sütni kell.

Nagyon egyszerű, gyors, és nem macerás. És mindenekelőtt nagyon fincsi!!

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

MIA, nekem így néz ki a meggyes-diós változata:)

Kép

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány: köszi-puszi!!! megcsinálom!

¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Pindi: Nagyon sok boldogságot! És tarts ki, minden rendben lesz!

Kislány: A süti fantasztikusan néz ki!

Velem minden rendben, csak hát a lustaság! Izgalmasan teltek az utóbbi napok, majdnem vettük egy házat, de aztán mégis túl drágának találtuk és kiszálltunk.

A baba aktív, és most már szinte bármikor jöhet! Én egyre nehezebben bírom a hasamat, de azért megpróbálok minden nap sétálni egy kicsit meg néha terhestornázom. A férjem ma dolgozik utoljára, aztán egész júliusban szabad. Szerintem már elég nyugtalan ti. a férjem, ha elkezdem simogatni a hasamat, rögtön kérdi, hogy fáj-e. :D

Ma vettem észre a csíkokat a hasamon!Hát, sajnos nem fogom megúszni, pedig már örültem. :(

Puszi:

Svedbaba

Kép
svedbaba

Sziasztok!
Svédbaba köszönöm a gratulációt neked is! Tök jó, hogy a férjed már otthon lesz, ez azért megnyugtató!!! A csíkok miatt ne aggódj vissza fognak húzódni!
Mia! Neked is köszönöm a gratulációt! Hogy sikerült Kislány receptje? Hogy bírtad a vendéglátáskodást? A fészekrakási láz érdekes dolog, ugye tudod minek az erős előjele?! :)
Magdolnám mizujs veled!!!! Nem jelentkezel! Csak arra a hétvégére kaptál kimenőt???
Na és akkor... Dittke kedvéért rakok majd fel képet! Amúgy ahhoz képest, hogy picúr esküvő volt, többször is bőgni akartam! Nagyon szépen beszélt az anyakönyv vezető, még esküt is mondatott velünk. Nagyon megható volt az egész!
Most majd a papírjaim kicserélése lesz megható! :)
Na legyetek jók! én visszavonulok kicsit pihizni!

És akkor a képek!
Kép
Kép Anyuékkal és a Tanúkkal
Kép Ez pedig a meglepi tortánk

Kép

Kép
pindimano

sziasztok!
újra itt.. a vendégség jól sikerült, ahogy a süti is :D nagyon jó fejek az anyósék, jó sokat röhögtünk :)

Pindi: még egyszer Gratula az esküvődhöz, nagyon irigyellek, a picur esküvők sztem sokkal meghittebbek, és főleg úgy, h nemsoká már a babuci is meglesz :)
képzeljétek el, h a terhes ismerőseim közül, akik mostanában kellett volna, h megszüljenek (július 14-18-17, 3-an voltak) mind megszült a napokban.. jó mi? de sztem mi kivárjuk az időpontot, semmi jóslófájásom nincs, csak keményedem. de majd szerdán megyek CTG-re és akkor megvizsgál a doki, h megnyíltam-e vagy sem és akkor az is kiderül, h mehetek-e a barátaink szombati esküvőjére, ami vidéken lesz (120km..) de mondjuk Apa nem akar elvinni :( én meg nem akarok Apa nélkül itt maradni.. na majd a doki megmondja..

pusz-pusz
¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Mia! Örülök, hogy minden rendben zajlott, és kislány receptje is jól sikerült! :) meggyesen csináltad?
Köszönöm a gratulációt! :)
Nagyon sokan szülnek most előbb, de ne is csodálkozzunk, ilyen időben. Nekem ma többször voltak mensis hasifájásaim. De igazán szeretném kihúzni a végéig, mert a papírjaim sincsenek rendben teljesen! Még át kéne iratnom legalább a személyimet, lakcímkártyámat, meg a Taj kártyát!
Ha mész is az esküvőre, csak óvatosan!
Minket augusztus 16-ra hívtak esküvőre, én még nem tudtam mit mondani rá! :)
Többiek hol vannak????
Leggyanúsabb nekem Dittke! csak nem????
Na pusszantás! Vigyázni magatokra meg a tökmagokra!

Kép

Kép
pindimano

hahó!

hát Dittke tényleg eltűnt.. dehát nem menekülhetünk el a sorsunk elől :D

engem ma húzott fel a sógornőm, azóta kicsit görcsölgetek :?
remélem nem lesz baj, mert akkor sajna meg kell, h verjem :D

na jelentkezzetek néha..olyaaaaan elhagyatott ez a topic íggyyy..
én ma mentem az apasági nyilatkozatot intézni..könnyebben ment mint gondoltam..csoda..

pusz
¤mia¤
Vendég

Sziasztok!Újra itt!
Jelentem minden rendben,csak nyaralni voltunk pár napot Földváron :D Annyira isteni volt,hogy haza sem akartam jönni 8)

Próbáltam visszaolvasni,de mire a végére érek az elején történteket elfelejtem :oops:
Azért próbálkozom:

Pindi!Üdvözlet a férjes asszonykának,a képek alapján nagyon szép és meghitt szertartás lehetett.Mégegyszer gratula!!!

Svédbaba nagyon izgi,hogy már csak 10 napod van és nagyon jó lehet,hogy a párod sokat otthon lesz veled.Ez azért lelkileg nagyon megnyugtató tud lenni.

Kislány a süti tényleg szuperul néz ki el is tetttem talonba a receptet.Imádom az ilyen egyszerű és gyors sütiket,ami miatt nem kell órákat dekkolni a konyhában :D

Mia az apaságin én is ledöbbentem,hogy milyen könnyen ment.Azt hittem majd ott ülünk órákat és tuti,hogy valamit nem mondtak,hogy vinni kell...Ehez képest rajtunk kívül nem volt senki és 20 perc alatt végeztünk.Végre valami ami olajozottan működik :)

Örülök,hogy mindenki jól van az apróságokkal együtt :lol:
Mi lehet Dittkével és Magdival???
Ja és Tulipka és bújócskázik...

no most megyek mosni,majd még jövök....pusszancs

Kép
hubcsa

Sziasztok!

Hubcsa! De irigyke vagyok, olyan jó nektek, hogy nyaraltatok! :) Köszönöm a gratulációt! Tényleg meghitt volt, és gyönyörű, életem egyik legszebb eseménye!
Tök jó, hogy az apaságit ilyen hamar el tudtátok intézni, pedig milyen rémhírek terjengenek róla, hogy sokáig tart, meg hogy sok minden kell hozzá. Ja igen Hubcsa, neked meg üdv az "anyának már nagy pocakja van!" klubban! :)
Mia! Sóginődnek ne engedd, hogy csak úgy felhúzzon, megvédünk!!!! :)
Ja igen, csajok, átnéztem másik topicba!
MAGDI 29-ÉN MEGSZÜLTE LIZÁT!!!! CSÁSZÁRRAL UGYAN, DE NAGYON SZÉP SÚLYA VAN A NEM IS KICSI LÁNYNAK! 3100 gramm és 52 cm!
Gratulálunk nekik, és sok boldogságot!!! (azért nem mondom Magdi, jól megelőztél :) )
Na vigyázni magatokra, már megint meleg van!

Kép

Kép
pindimano

na szép..nekünk nem is jelezte, h Lizus megszületett :(( de lényeg, h megvan!! JUHÉÉ!! GRATULÁLUNK!! remélem minden rendben van, és miért ne lenne??

de azért a beelőzés nem szép dolog :)

én ma megjártam a fodrászt is, hál istennek jó idő volt és büdösnek sem volt büdös, bár Apa megtiltotta, h fodrászhoz menjek, mert szte az árt a babának, én mégis elmentem, ne gondolja már azt a fiam, h milyen ápolatlan és elhanyagolt az anyja.. még visszabújik nekem :D

ma megvettem a Tena betétet és bugyit meg a melltartóbetétet..holnap még el kell mennem a DM-be LactoHerb teát venni,mert mindenki arra esküszik, h a legjobb szoptatós tea..nektek van erről valami infótok? a másik sógornőm nagyon rendi, odaadja a légzésfigyelős bébiőrt és a mellszívót ingyé..azt mondta, h ha az ember vigyázz rá, ez örökölhető és továbbadható.. a másik meg ki akarta fizettetni velem a mellszívót, és felháborodott, h nem azonnal vittem neki a pénzt..csak mellékesen szólok, lakásfelújítás után vagyunk, gyerekvárás előtt, TÁPPÉNZEN..mit nem lehet ezen megérteni..??? mondtam neki, h fizetéskor odaadom..na mindegy..a családtagjait nem válogathatja meg az ember..brrrr..
na Anyuskáim, jók legyetek, mindenki vigyázzon magára, örülök, h legalább Hubcsa meglett :)

sok puszi a pockokra
¤mia¤
Vendég

most visszaolvasva, természetesen nem a pockokra szántam a puszit, ha nem a pocakokra :D

bocs de terhes vagyok és ettől kicsit DINKA.. :lol:

¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Magdolnának és Pindinek!!! MAgdinak a babácskájához, Pindinek pedig az esküvőhöz!!!

Csajok, nekem a tegnap estém volt eddig a legrosszabb. Még pityeregtem is, úgy fájt mindenem..... ma pedig érdekesen érzem magam,nem is tudom máshogy leírni.

Most megyek, még jelentkezem később.
Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok!
Mia! Melyik Tenát vetted? A szopitejjjáról nem tudok mit mondani sajna, nekem semmilyet sem ajánlottak!
A családtagok... na ez egy külön téma! Ne is törődj a rosszabbik fajtával, a lényeg, hogy Martin ne vegyen észre belőle semmit se. Az én "pockom" :) köszöni a pusszancsot! :)
Kislány, köszönöm a gratulációt! :) A pityergés nálam már mindennapos, na meg tök ingerült is vagyok. Pont a végére kezdek begajdulni, hát csodás...
Nekem lépés közben iszonyatosan tud fájni mindenem a lenti tájegységen. Na meg éjszakai bagoly is vagyok, tudnék aludni, de a testem nem hagy. Bal oldalon a bordáimnál is nagyon szúr... szóval tényleg nem könnyű ez az időszak!
Mindenesetre jobbulást kívánok! Meg jóéjt mindenkinek, babáknak is nyugisat! :)

Kép

Kép
pindimano

Szép reggelt Mindenkinek!

NEm csoda, hogy este nem éreztem jól magam, jóslófájásaim voltak röviddel azután, hogy itt írtam Nektek.

De ezek most keményebbek voltak, mint legutóbb.... Nem tudom milyen lesz az igazi, valódi fájás, de már most kicsordult a könnyem, úgy fájt a hasam, és majd leszakadt a derekam.... :cry: :cry:

Mostanra viszont kutyabajom. Sehol, semmi fájdalmat nem érzek. És már a reggelin is túl vagyok...... Apa haja biztosan fel fog állni, amikor elmondom neki, hogy hajnali 4 órakor virslit hamiztam mustárral, narancslével... :lol: :lol: :roll: :roll:

Legyen szép napunk!
Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok!

Nahát Kislány még pont két hét :)
Nem semmi mikor reggeliztél! De mindenesetre egészségedre! :) én még csak most készülök reggelizni, nemrég keltem :D
Lehet időváltozás miatt is jóslófájás??? Bár nekem még csak mensisen szokott fájni a pocim, félő, hogy a méhszájam nyílik tovább.
Mindenesetre vigyázzatok magatokra, ma is meleg idő igérkezik!
Jajj holnap megint ctg! Ismét megsülök :D

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!
Péntek 10. 46 óta babázunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap du. jöttünk haza. Épp felkelt a pici lány! Jövök majd, és mesélek!! :lol: :lol: :lol:

Kép
dittke

Szia Dittke!

Nahát, akkor a gyanúnk beigazolódott!
HATALMAS GRATULÁCIÓ AZ ÚJABB KISCSAJSZIHOZ! Az első topicbabánk :)
Sok sok tejcsit nektek, és jó egészséget!
Ha lesz időd gyere mesélj!

Kép

Kép
pindimano

Dittke!
Szívből gratulálok a lányzóhoz!Jó egészséget és sok tejcit kívánok!!
Vigyázzatok magatokra és ha el tudsz tőle szakadni akkor gyere mesélni és persze kérünk fényképet is! :D :D

Kép
hubcsa

DITTKE!! GRATULÁLUNK!!ÜGYES VOLTÁL :D

majd mindenképp gyere és számolj be!! éreztük itt mi, h készülődsz te már nagyon :lol:

vigyázz magatokra, mégegszer gratulálok, aztán várjuk a fotókat!!

pusz-pusz

¤mia¤
Vendég

én meg ma voltam ctg-n, megint áramlatmérésen, és a dokimnál..úgy megvizsgált..most először fájt.. :? azt mondta, h 1 ujjnyira vagyok kitágulva.. de szte időre szülök, bár a végén benyögte, h jövhéten szerdán megnéz, mert bármi lehet, ha már most tágulok..
a CTG-n a kicsikém, megint nem remekelt..nem tehetek róla..nem szereti, pedig közben banánt majszolgattam.. erre megint mennem kellett áramlatvizsgálatra, de ott megint mindent rendben találtak.. csak jöjjön ki az anyjaúristenit!! kikészíti már most az anyukáját..pedig ő aztán mindent megtesz érte..

szóval megindult a babaeső..nagyon örülök..most már sorban jövünk..szépen, lassan..de izgi-mizgi.. :wink:

jók legyetek, és kitartást, ez már a countdown :P
Vendég

Kép

Kép
dittke

Dittke, hogy ez a kislány milyen szépséges! Na Apának már majd beton kerítést kell építenie, ennyi szép kiscsajt bevédeni! :)
Mia veled meg kezet foghatunk! én is egy ujjnyira vagyok kitágulva. és nekem is fájt múlthéten amikor megvizsgáltak! Azt hittem, hogy a torkomon jön ki a keze! A fiúk úgylátszik nem szeretnek szerepelni! Az én fiam is rugdossa le magáról a ctg-t! :) Na mostmár mindenkinek időben mindent! :)

Kép

Kép
pindimano

ISTENEM DITTKE.. EZ EGY CUKIPOFA :)

annyira jóóó... mingyá sírok.. Gratulálok Csajszikám..nagyon ügyes vagy..

na Pindi..akkor mi fej a fej mellett haladunk.. :)

pusz-nyusz
Vendég

Mia! Fej fej mellett, de azért örülnék, ha tartanánk a sorrendet :D Nem akarlak beelőzni :D

Kép

Kép
pindimano

Hahó!

Dittke! Gartulálok a kislányotokhoz (hogy is hívják?)! Sok örömet és egészséget kívánok nektek! Ha lesz egy kis időd, mesélj, milyen volt a szülés és persze milyen most vele!

Magdolnám! Hát, a surranóösvényen beelőztél minket! Graulálok!

Pindi! Nagyon jók az esküvői képek, és nagyon csinos kismama-menyasszony voltál! A polgári esküvőnkön mi is csak öten voltunk, meghitt volt.

Mia!
Ez az, ne hagyd magad, azaz adj magadra! Fodrászhoz menni talán kevesebb időnk lesz aztán....

Kislány! A korai reggeli ismerős, én egyszer fél ötkor keltem fel, mert annyira éhes voltam már. Meddig tartottak a jóslófájások?

Mi ma voltuk megint a védőnőnél, minden rendben volt: a vérnyomásom 110 per 70, a baba szívhangja 135-140, és már alábbszállt, de még nincs teljesen rögzülve a medencémben. Szokott egyik oldaláról átfordulni a másikra, olyankor ki lehet venni, hol a háta, a pici lába... Vér- és vizeletmintát nem vettek, eddig minden rendben volt, és nagyon spórok a svédek! Kiderült, hogy a CTG-re csak akkor fognak majd rákapcsolni, ha már a szülőszobán leszünk.

Nyugisan telnek a napok (persze azért izgulunk!), sétálok, kézimunkázom, ebédet főzök, és a leendő apukára bízom a vacsorafőzést, elvégre szabadságon van!

Kitartást mindenkinek! Ezt most már féllábon guggolva is (na, jó, kis túlzással) kibírjuk!

Pá,

Svedbaba

Kép
svedbaba

Dittke! a nevét nem tudjuk meg a leányzónak..?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?