Sziasztok!
Szöszke: hatalmas, halk gratula! Szuper hír!!!! Nagyon örülök neki!
Pruci. Drukk, hogy helyreálljon a mensid, és hama jöjjön a babó!
Zsu: egész nap megy a ventilátor, de hát 33 fok van az egész lakásba és csak a meleg levegőt keringetem.
Na nem baj, nemsoká tán jön egy kis enyhülés. Kitartunk addig
Vernike: én csak annyit mondok, hogy nekem végleges szerződésem volt, úgy jöttem el a melóhelyről. Azt hittem bombabiztos a helyem és most, hogy lehet vissza kell mennem, a főnök nem ígér semmit. Na ennyit a végleges szerződésekről. Bár azt te tudod hogy mennyire lenne tényleg helyed, ha baba után visszamennél. Meg gondolj bele abba, ha szeretnétek esetleg tesót is, akkor nem 3 évet leszel otthon, hanem lehet akár 5-6-ot is. Szerinted megfognak várni a hellyel? Ezt is gondold végig. Ha szerinted megvárnak akkor érdemes várnod a babával, a végleges szerződés miatt. Mondjuk az tény, hogy egy végleges szerződéssel a kezedben nyugodtabban aludnál, már ha arra gondolok, ha tesót is szeretnétek nem lesz mindegy hogy mi után számolják majd a tesó baba után a pénzed. Én a te helyedben lehet várnék pár hónapot. Bár arra sincs garancia, hogy egyből terhes leszel. Nézz engem már egy éve küzdök a tesóért, de itt az ellenpélda: Szöszke ő milyen hamar babás lett. Szóval ha a jövőbe lehetne látni jó lenne. De az tény, hogy nagyon nehéz döntés előtt állsz, de remélem mindent számba veszel és sikerül jó döntést hoznod. A férjed egyébként mit mond???
Judi: én Kendére másfél évet vártam és a tesó is már egy éve várat magára! Úgyhogy Szöszke tényleg szerencsés.