Sziasztok!
Meghoztuk a meleget
.
Eléggé egy élménydús nyaralásunk volt....
Kezdem a jóval.
Szombat délutánra értünk oda,és hát akkor esett meg hideg is volt,de utánna lévő napokban jó időt fogtunk ki,sőt az utolsó napokban már túl meleg volt.....
Szállás nagyon jó volt,kaja bőséges,sikerült is felszednem pár kilót...Dorka is nagyon jól evett 4-5 szelet kenyereket,stb...
Volt egy magyar család,közel egyidősek voltak a kislányok,is és hát midketten nagy mocisok .Vacsira mindketten mocival mentek,és evés után ott szlalomoztak az asztalok közt...
A rossz hír,hog yDorka eléggé beteg lett,lázas orrfolyás könnyezés ezerrel,és hát csúnya köhögés,na ez eléggé rátette a bélyegét,mert eléggé hisztis volt,partra érthető módon nem akart lejönni sokáig,így felváltva fürcsiztünk Balázzsal,ebéd után ő maradt a szobában aludni Dorkával,én meg addik tudtam strandolni, pihenni
.Nekem is sikerült elkapnom tőle,és még jött pluszba egy frankó kis felfázás is.Még jó hogy vittem a gyerek gyógyszerét,és így kikúráltam magam.(most imádkozhatok hogy ne legyek most terhes...)
Talán a legroszabb hazafelé volt,iszonyú dugó volt nagyon sokáig döcögtünk csak,11 óra alatt értünk haza,a 7 óra helyett....Mikor már felértünk a pályára Balázs kicsit nyomta neki,hát nem pont akkor kapnak el a rendőrök minket?
És aljas módon eg ycvil autóval voltak fekete audi a4-el,ki gondolta volna hogy telik nekik ilyen autóra....Beelőznek minket,és ránkfékeznek,akkor még nem esett e hog yezek rendőrök,utánnak a hátsó ablakon kivillant kék villgó,még meg is jegyeztem a Bazsinak hogy mivan discózik a hülyegyerek,na és utánna már kiírta a policija feliratot,na akkor már nem röhögtünk.Bűntetés 1000 kuna volt,azaz 33000ft.Roszban az volt a jó hog y"csak"156-al fényképezték le és nem 168-al amivel elötte ment...mert akkor 3000kuna lett volna a bűntetés,kb 100000ft...Még jó hogy volt ennnyi pénzünk mert akkor még ma is ott lennénk a pálya közepén.Csak kunát,ill.eurot fogadnak el,forintot nem.Hát pont annyi pénzünk maradt...Mondta nekik a Bazsi hogy akkor nem tudunk lemenni a pályáról(az is fizetős),had adja oda a forintot nekik,de nem.Akkor mondta hogy adjanak csekket,azt sem,utánna mondja hogy akkor kisérjék el a pálya végéig és ott vált be kunát,na hát azt sem.Elvették az összes papírját,és csak akkor adták vissza ha fizetett..Nem sok kelett hozzá hogy otthagynak minket a semmibe,35 fokban,beteg gyerekkel....Semmi emberség nem volt bennük,még a gyerekre sem voltak tekintettel,pedig az egyik rendőr nő volt.Mondom neki hogy hát beteg,lázas fogadják már el a forintot és had menjünk már,még a nőnek állt feljebb hogy ez őt nem érdelki,és az én problámám....
Azért durva...és mi van akkor ha nem marad ennyi pénzünk?ÁÁÁ bele sem gondolok.Most egy darabig nem is megyünk hozzájuk.
Végezetül teszek fel pár képet.
kilátás a szobából
Doresz discózik
sunyi nézés
fagyi az nagyon fincsi volt
ez nagyon szép hely volt
Ági