Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katusék remélem holnap hazajönnek :!: :!:
Sajnos én is a kórházat járom, anyum benn van a Jánosban:(
Hogy asztmás az már biztos, de hogy még mi van vele, vizsgálják.
De a gáz az, hogy kihordott lábon egy tüdőgyulladást, úgy, hogy sem a háziorvos, sem pedig egy orvosi bizottság nem vette észre :evil: :evil: Borzalmas ez az egészségügy :evil: :evil: :evil:
Ha nincs pénz vagy ismerős orvos... :evil: :evil:

Anita
putyu
 
 


ez aztán a pörgés:) :lol: :lol: :lol: szerencsére nem sokat kellett engem nézegetni a laptetőn :lol: :lol:

Anita!
Gondolunk anyukádra is:( ezért ez nem semmi,hogy nem vették észre:(
szemét egészségügy:(

Katus!!! kitartás!!!!!

Szandra!Gyógypuszik mennek a szemedre!!!

Az ünnepeltnek meg jó bulizást estére!!!! :lol: aztán tessék végre berúgni!!!!

Andi!
Tök jó helyre mentek nyaralni.

Ja nem is tudom mi volt még a túloldalon ez a meleg kiszív teljesen....

Judit!
hát anyósod is elájult volna az tutti,köszi a reklámot ezekután már alig várom,hogy kipróbálhassam:)

Kata!
Majd elolvadtam MArci mosolyától,nagyon kis húsi.


Ja Anett!
Holnap délelőtt otthon vagy? Vagy mikor kell fizetni a cuccost?
Megyek Dáviddal angolra,be tudnék ugrani érte. 11 körül

Délután kint voltunk a nagyjátszón Dávid egyik ovistársával majd megsültünk még este 7 kor is:( pedig hogy vártam a nyarat. Ráadásul árnyékban voltunk Rékuval. Vittem egy csomó vizet,mégis át kellett menni a boltba innivalóért:(

na megyek mert kiszikkadtam...

többieknek egy nagy ájlávjúúúúúú

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!!!

Sajnos nem cafézok :oops: :oops: :oops: különben is !! nélkületek????? :lol: :lol: :lol:
Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám ezen a nem túl fényes napon!! :roll: :roll: Sajna én már nem vagyok 21, mint az Anett :cry: :cry:
Délelőtt még dolgoztam, főzicskéztem holnapra (mert otvábbképződöm) és szépültem egész évre :oops: :oops: Na, jó a szépülés az túlzás :wink: :wink:

Anita!!
Szuper az a pasi a képeslapon :lol: :lol: Hogy találtál nekem pont ilyet??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyukádat sajnálom és jobbulást kívánok neki!!!

Szandra

Neked is jobbulást!!! Szandrának orvosi lelete van arról, hogy milyen ártalmas a gazolás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ebből okulva én soha többet....... :lol: Lányok! Szegény tényleg csak fél szemmel látott , mert a másik úgy be volt dúzzadva!!! És azt mondta reggel még szörnyűbb volt!!
Azért lehet el kellene beszélgetni a Zsolttal, hogy mi volt a baja a feleségével :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ibolya

Na, akkor szokott és tud az Enci játszani :lol: Én sem a babázásra gondoltam, abból már talán kinőtt (most nem ismétlem az Anettet, de én is még csak ebben a korban kezdtem - persze a mai gyerekek mások) Társasjáték nekik való - ez klassz. Milyen szerepjátékokat játszanak??? Erre kíváncsi lennék - hogy zajlik ez náluk?? :oops: Figyi neked van itt a legnagyobb gyerked - én tuti árgús szemekkel figyellek, hogy tanulhassak :lol: :lol:
Milyen lesz Marietta??? Nem tudom, de próbálom magam visszafogni és nem támasztani elvárásokat felé!! Nem tudom Enci a szorgalma mellett mennyire kudarctűdő, de a Marietta egyáltalán nem viseli a kudarcot el (erre volt egy elég szörnyű példa a napokban, ami nagyon megrémített). Én is jótanuló voltam és kicsit koravén is. Emlékszem, hogy kamaszként halálvágyam volt, mert senki nem értett meg, és nem örülnek az ötösömnek, vagy azért, mert csak hármast kaptam bioszból! Szörnyú érzés volt. Csak a mai gyerekeknek ott a könnyen hozzáférhető drog, hogy ezt kompenzálják. Képzeljétek a középiskolások azt mondják, hogy 5 perc alatt tudnak droghoz jutni a suliban. Akkor általánosban ez negyedóra??? Elszörnyedtem amikor hallottam.
És tényleg félek attól, hogy mi lesz a lányommal, ha a saját elvárásainak nem fog tudni megfelelni - már most tapasztalok ilyet. Ugyanis tudatosan próbálok én nem elvárni tőle teljesítményt, mert benne megvan a teljesítési kényszer. Na, a Sára az teljesen már, ő szarik arra, ha elvárok tőle valami! :lol: :lol: :lol: És valszeg az ő élete lesz könnyebb. Mariettámra nagyon oda kell figyelnem :cry: Úgyhogy kuksollak mit csinálsz Encsivel :lol: :lol:

Meg arra gondoltam, hogy nincs meg véletlenül valamelyikőtöknek a Suttogó könyv???? Van benne erről is valami??? Esetleg kölcsönkérhetném :oops: :oops:


Kata!!

Hihetetlen tünemény ez a fiú!!! :lol: :lol: :lol:

Adri!!

Szerintem sem gond, ha később mész a csipőszűrésre, én sem találtam kötöttnek a csipűizületét Dórinak, egy hónapon semmi nem múlik. Úgyanez igaz az oltásra is . És pont ma hallottam, hogy a másik oldalon nem szivesen foglalkoznak a védőnők az Essek pacienseivel. Ibolya Te ilyet nem tapasztaltál???

Judit!!!

Húúúúúú, vizsgázott a foltisztító :lol: :lol: :lol:
Nekünk abszolút mintás és sötét kanapénk és fotelünk van - istenien elrejt minden foltot :lol: :lol: :lol: De az is igaz, hogy nem volt ilyen balesetünk :oops: :oops: Mindenki azzal riogatott (ezért kaptuk meg ezt a kanapét), hogy majd nézzem meg hányszor fog az esti kakaó a fotelben landolni!!! Hát, nem kakaóznak a csajok :lol: :lol: :lol:
Ellenben, ha betúrok a fotel és a kanapé rései közé - tudjátok az ülőke és az oldaltámla közötti résbe, akkor csuda dolgokat találok ott!!!! Ropi, csatt, mogyoró, müzliszelet darab, alma, fésű, babaláb és ehhez hasonók!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 

 
 

Helló mindenki
Attila vagyok, Kata üdvözöl mindenkit, köszönjük a jókívánságokat.
Fényképek és helyzetjelentés itt: http://sattila.freeblog.hu

jó éjt

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Gyöngyi,
Anett csak 20 éves!!!! Nem 21! Igaz, Anett?? :lol: :lol: :wink: :wink:

Suttogó nekem megvan, de még csak az elsőt olvastam, az a csecsemőkorról szól. Megvan a 2. rész is, kölcsönadom, ha gondolod.


Katus, remélem, holnap jöhettek haza!


Anita, sajnálom Anyukádat és jobbulást neki! Amit az egészségügyről írtál, én is ezt tapasztaltam!! Ismerős kell mindenhova, hogy normálisan foglalkozzanak az emberrel. :evil:

Szandra, allergia :evil:
csajok rád ismertek?

Andi
idna
 
 


Attila,

Köszönjük a helyzetjelentést. Reméljük holnap hazamehetnek a csajaid!!!Örülök, hogy jobban van Ancsi:)

Gyöngyi,

Hja, én is ámulok, amikor néha elhúzom a kanapét...kb hasonló dolgokat találok alatta...

Anita,

Majd jelentkezz mi van anyukáddal! Remélem rendbejön hamar. Politizálni nem szeretnék, csak annyi katasztrófa, ami ebben az országban folyik!!!

Szandra,

Anyukámnak ugyanez volt a szemével pár héttel ezelőtt!!!Csak neki előtte a szemöldökén volt valami csípés és pár nappal később nem bírta kinyitni a szemét. Kapott rá valami gyógyszert amitől átmenetileg még rosszabb lett, de aztán elmúlt anélkül, hogy visszament volna a dokihoz, vagy bármi mást beszedett volna. Remélem holnapra már nem leszel Jumurdzsák:)

Ildi,
Elképzeltelek, ahogy ráparancsolsz Rékára, hogy azonnal kenjen össze valamit, hogy kipróbálhasd a folttisztítót:))

Anett,

Azért milyen reklámot csináltam a cuccnak???:) A jutalékomat majd megbeszéljük:)))
Vendég
 


Atti!
Köszönjük a híreket Ancsiról. Jó ötlet ez a blog :D
Azért továbbra is sokat gondolunk rájuk......


Judit!
Hát nem kell félteni a kisasszonyt parancs nélkül is képes olyan maszatot gyártani,hogy még ecetesolló is futva menekül....de ha ez a szer ilyen csúcs,kivágom az összeset.


Kriszti!
Örülök,hogy jelentkeztél. Gyertek bármikor.
Lehet,hogy meglátogatunka BAlcsin.


Gyöngyi!
A fényességére nem panaszkodhatsz ennek a napnak :D

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Attila!

Kösz az infót. Remélem holnap ottthon lesznek a lányok....

Katus!

Kitartás és ölelljük a szépséges leányt!

anett
kállai
 
 


Igen-igen Andi ezt én is szóvá akartam tenni: azért mert Gyöngyinél ismét eltelt egy év engem nem kellene öregíteni... 8)

Drága Gyöngyi!

Akkor itt is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! kívánok!!!!




Judit!

Akkor a megbeszélt 220 % -ot ráteszem, amiből természetesen megkapod a részed... 8)
... és teljesen hiteles volt a sztori.. ügyes vagy... most jön a sütőtisztító kampány (tudod Anita már puhította a lányokat) :P

anett
kállai
 
 


Anett,

Hűha a sütőtisztító-kampány már kicsit nagyobb falat lesz, de majd kiagyalok valamit:)Előszöris ki kéne találni mit égessek oda a sütőben:)....
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Attila,nagyon köszi a hireket a lányokról.Remélem én is ,hogy tényleg hazajöhetnek ma,de Ancsi stramm kiscsaj,nem lesz semmi baj :lol: :lol: .

Szandra,jobbulást a szemednek,ma már kutya bajod lesz :lol: ,tudod,csak pozitivan!!
Nem lehet,hogy esetleg szúnyog csipte meg a szemhéjjadat?Az okozhat ennyire csúnya bedagadást.Vagy valamilyen gazra amit tegnapelött-azelött :roll: kikapáltál allergiás lennél :roll: :roll: ?

Anita,nagyon sajnálom anyukádat,és mielöbbi gyógyulást neki.Anyósom is már 2x is kihordott lábon tüdőgyulladást,mert a Németh doki azt hitte csak hogy nátha :twisted: .És ő vecsésen a belgyógyász :roll: :cry:

Gyöngyi,ugy érzem,hogy mi ketten / mint a topic 2 legidősebb tagja :oops: :cry: :cry: /,ki kell hogy osszuk a csajokat és egy kicsit öregíteni őket :roll: .Milyen dolog az,hogy az Anett nem meri vállalni a 21 évét :oops: :oops: :lol: :lol: ??Na szép!
Jövő héten ha gondolod,ősszehozhatunk egy bulit a tiszteletedre :lol: :lol: :lol:
Hogy milyen szerepjátékokat játszik az Encsi?Hááááát.... amit a cartonról,meg a rtl-ről,tv2-ről,dvd-ről lát :oops: Kedvencei a született kémek,a witch ......szóval ezek a csajosabb mesék.Szinte semmit sem tudok erről irni,mert ha itt van bármelyik barátnője is,magukra zárják az ajtót :oops: .Geri veszély van :lol: :lol: ,legalábbis erre fogják.Vagy kimennek az udvarra,vagy a játszóra.
Szerintem ne engem figyelj :oops: ,én már tuti elrontottam a gyerekemet :cry: .Állandóan felesel,visszapofázik a napközistanárának :cry: szóval valamit nagyon elrontottam / vagy csak a mi géneinket örökölte :oops: :cry: :lol: /,mi lesz itt még késöbb :roll: .Nagyon félek a kamaszkortól :roll: .Jó lenne tényleg összefutni valamikor,mert a kezdődő serdülőkorról beszélgethetnénk egy kicsit :oops: .
Kudarc: hasonlóan éli meg ő is mint te ,meg mint a lánykád :cry: ,ha elsőre valami nem sikerül , vagy hajítja el a kezéből,vagy ingerült lesz :cry: ./ ezt is tőlünk örökölte- mi a Lajossal mindketten ilyenek vagyunk :cry: /
[quote="ágyöngyi"]
írta:
ágyöngyiUgyanis tudatosan próbálok én nem elvárni tőle teljesítményt, mert benne megvan a teljesítési kényszer.

Ezzel csak az a gond,hogy amikor már a 15-ik ötöst hozza haza,utána ha már becsúszik egy hármas,akkor már te is mérgelődni fogsz,mert nem ezt szoktad meg a gyerekedtől :cry: .Azt,hogy közepes tanuló a gyereked,szerintem az első év végére megszokod-elkönyveled magadba,ha hazahoz 1-2 ötöst még örülsz is neki,de amikor tele van ötösökkel és becsúszik egy hármas,ne adj isten egyes :cry: ,nehezen nyeled le.De ne igy legyen nálatok :oops: igazad van,próbálj tanulni belőlem.Én nagyon nehezen élem meg ezeket :cry: ,főleg a visszapofázásait és ezért szokott lenni nálunk a vita :arrow: és ezért félek,hogy előbb utóbb jön majd a cigi meg a pia már csak azért is-anya bosszantására :twisted:

Adri,az tény,hogy az egészséges tanácsadáson nem nézik szép szemmel a másik doki betegeit :roll: /de ezt is csak az Eötvös utcaiban tapasztaltam saját fülemmel :twisted: :roll: /,de az oltás az más.De nem hiszem,hogy nagy gond lenne,ha 2 héttel késöbb kapja meg.Mi a Lakoshoz tartozunk,de amikor szabin volt és ide kellett jönnöm,itt nem pampogtak-tán azért, nem mert ide jártam terhesgondozásra és ismertek :roll: ?nem tudom.
Láthattalak tegnap a cukinál olyan 6-7 között este?Mentem a gyerekekkel kocsival a pékhez és mintha :oops: titeket láttalak volna,de mire ez eljutott a tudatomig :roll: ,már a téren voltam.Visszafelé meg már nem volt ott a babakocsi.

Judit,akkor jöhet az ujjabb sztori :lol: :lol: :lol:

mindenkinek kellemes napokat,jó pihit starandolást,mi hosszú hétvégünk a balcsin.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Most beszéltem Katussal. Jönnek de. haza :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Ibolya!

Jó hétvégézést a Balatonon!Ti mere mentek?


Mi sem leszünk ,a Tiszára megyünk a Jutkáékkal:)


Ha már így benne vagyunk a dologban,nem kell senkinek aloés (FLP) cucc? Most rendelek a napokban,és gondoltam megkérdezem. Igaz nekem nincs ilyen jó kampányfőnököm,mint Anettnek,de aki ismeri a termékeket tudja,hogy miről is van szó.
Most ocsó az euro. :wink:

Ildikó
ilgya1
 
 


Anikó!

Ez tök jó hír,köszönjük!!! :lol: :lol: :lol:
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi!

Tegnap elkerülte a figyelmemet, jöhetettek volna... bocs.

:oops:

Én kérek first-öt. Mennyibe kerül?

és képek...
kállai
 
 


Kép

Kép

Kép
kállai
 
 


és az új családtag: Lidérc, alias Kisnap

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kállai
 
 


a következő képeket elsősorban Szandrának ajánlom.... :P

Jövő héten eljöhetnétek hozzánk ilyen kávét tudok csinálni... :P

Kép

Kép
kállai
 
 


Katus, Ancsa!

Nagyon örülünk! Hurrá, hurrá és hurrá!

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Anett!
Húúú, hat a telepátiám. Gondoltam ma felhívlak és megkérdem nincs e valami fincsi kávéd :wink: , na nem mintha eddig nem szupereket ittam volna de mivel a csajoknak tegnap ment a hasa (szerintem amiatt mert megették az éretlen málnát :roll: ) így nem kérdeztem meg, jobb félni mint megijedni. De Balcsi után....

Szuper, hogy Katusék jöhetnek haza, na erre iszunk úgyis inni kérnek a csajok.

Holnap dél körül indulunk Balcsira, már nagyon várom.

Ildi!
Nekem most nem kell aloe. Köszi.
Nektek is jó Tiszázást. Akkor hétvégén pangani fog a topik?

Cáfoljatok csajok :wink: :lol:

Judit!
Kérjük a kampányt a sütőhöz!!!!

Szandra

szandrakiss
 
 


Anett,
Annyira helyesek a lányok :P A cica meg tényleg igazi Garfield :D
A kávét hogy csinálod? Jaj, megindult a nyálelválasztásom.... :roll:

Szandra,
Csak nem ezek a híres szoknyák a lányokon?
Ti is a Balcsira? Hova?

Ibolya,
Jó nyaralást Nektek! Most már tuti jó meleg a víz :D Hova mentek?

Ildi,
Nektek is jó pihenést!

Hú, csajok tényleg kihal a topic.... :wink:

Gyöngyi,
Te meg ne járj több továbbképzésre! :wink: Szörnyen sötéten látod a jövőt tőle! :roll: :wink:

Anita,
Hogy van anyukád? Hogy telt a de. a gyerkőcök nélkül? Boti még mindig élvezi az ovit?

Judit,
Maja is alkotott a napokban :roll: De ez egy fokkal jobb, mert műanyagra kente a drága :evil: naptejét. Mondván, hogy süti a nap a libikókát (valóban odasütött a nap) :lol:
Kép Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 




Sziasztok!

Anett!
Most 4045.- a First.

Nagyon jók a képek! Meg sem mutatom Rékának a cicust,amilyen állatimádó itt puszilgatná a képernyőt. :lol:

Gondoltam,hogy nem vetted észre,de nem akartam tolakodó lenni. De ha tudom,hogy ilyen kávékat gyártasz,rád törtem volna az ajtót. :wink: :lol: :lol: de azért areceptet elárulhatnád,ha nem titkos,igaz Anikó?

Anita?


Anikó!
MAján behalok :lol: :lol: :lol: nagyon ari. És milyen igaza van:)
Majd a Judit életben tartja a topikot :lol: :lol: :lol: hétvégén,majd én is felkérem,hogy kampányoljon egy kicsit nekem is. Még a sütőtisztítót is kell találnia,meg Zorka fótók is régen voltak....
És jön majd a Katus is,gondolom majd jól beszámol a kórházi napjaikról,és a többiek akik régen írtak már :lol: és a kismamik? Évi és Adri például...

Szandra!
Jó Balcsizást nektek is!
Reméljük nem komoly a hasmenés:(
és egy kis off-megszületett a Kriszti kislánya,Viola. :lol: (Csongor és Lőrinc kishuga)-

Gyöngyi!
Átmentél Évibe? Munkamánia?

Andi!
Ti mentek valahova?

Ildikó
ilgya1
 
 


Ildi!

Akkor én kérek szépen egy first-öt! Illetve 2 darabot, mert a barátnőm is kér. Köszi!

Lányok, ha valaki tud: " egy egyhét alatt olyan leszek, mint 18 évesen" szert szerezni, akkor a gyermeke életét 18 éves koráig dokumentálom fényképekkel ingyen...

:lol:

...ha már így benne vagyunk a "bizniszbe"

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk, reméljük nem kell visszamenni.
Nehéz volt, de rendes orvsok-nővérek voltak, Ancsi ma már egész nap rosszaságokon törte a fejét. Ha kakil, az még inkább fosi, de láztalan és jókedvű.

Annyira aranyosak vagytok, visszaolvastam és jól nyeltem a könnyeimet. Jó köztetek lenni, köszönöm a sok sms-t és telefont is.
Most megyek, megpróbálok lazítani.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus, jajdejóóóóóóóóó, hogy itthon vagytok! Olvastam az Urad blogját, nagyon aranyos.... És örülök nagyon, hogy minden rendben van :)
Ildi, engem érdekelnének ezek az aloés cuccok, de nem tudom, hogy pontosan milyen termékek vannak, vagy mit érdemes venni... Több dologról hallottam, hogy jó, de nincs valami általános leírás, vagy egy link, ahol utána tudok ennek olvasni?
Anett, szuperek a képek, de hát jó az "alapanyag" is, szuper csajaid vannak, a macskusz is aranyos. Na és az a kávé... Én függő voltam terhesség előtt, most koffeinmenteseket nyomok az illúzió kedvéért. Ha a jövő hét után is lesz ilyen meghívás, én megyek!!! :oops: :lol:
Marcival délelőtt megint voltunk szurin, odafelé 1óra 45 perc volt az út, mert dugó is volt, és a Lágymányosi hídnál is meg kellett állni szoptatni, szomjas volt a kisfickó. Egyébként minden rendben volt, illletve a kezeit és a lábfejét többet kell tornáztatni, de a dokinéni még mindig szerelmes belé - nem csodálom, mert ahogy odaértünk, Marci azonnal kiszúrta és elkezdett rá vigyorogni... :lol:
Most megyek, mert felébredt, majd még jelentkezem, ill. dobok fel még gyorsan néhány képet (szóljatok, ha mér unjátok :oops:) :

alszik, mint a bunda:
Kép

Tappancs:
Kép

Hason fekve ilyen magasra tudja felemelni a lábát:
Kép


Fürdetés előtt így alszik:
Kép


Reggelre keresztbe fordult a kiságyban:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anett!
Oké felírtam.

miért van ilyen szer? :lol:


Katus!
Ez szuper!!!! Örülünk,hogy itthon vagytok!!
Mesélj milyen tapasztalatokat szereztél a kórházról?

Kata!
Dehogy unjuk a Marcis képeket! Inkább követeljük továbbra is,ezt a pasit nem lehet megunni. Jaj de kis harapnivaló talpak..
Ha küldesz nekem egy imél címet,Gyöngyi engedelmével küldök neked egy nagyon klassz anyagot az aloéról.

Na megyek én is pakolni.....

Ildikó
ilgya1
 
 


Katus, hurrááááááááááááá! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy renben van Ancsi, sokat gondoltam rátok....

Kata,
ezt remélem, nem komolyan gondoltad, hogy unjuk Marci képeit :?: Nem lehet megunni őket :!: :lol:

Anett,
ezt kávé meghívást csak Szandrának vagy mindenkinek szántad?
Remélem utóbbi :wink:

Anikó,
Maja is tud alakítani :wink:
Gyors volt a délelőtt, ma nem megyek a kórházba, majd holnap... Egész nap takarítottam, itt is anyunál is :shock:

Judit,
jót nevettem a sztoritokon :lol:

Szandra, Ibolya, Ildi, Kata,
jó utat Nektek! És érezzétek nagyon jól magatokat :!: :!:

Anita
putyu
 
 


Katus,
Szuper, hogy itthon vagytok!!!!
Lazítás gyanánt gyere és segíts a hétvégén életben tartani a topicot:-)

Szandra,
Siófok az szupi hely. Sóstón laknak a nővéremék :lol:
Majával júli 12 és 20 között leszünk lent. Akkor nem mentek esetleg? Most mennyi időre mentek?
Várjuk a képeket!

Kata,
Miről beszélsz :?: Ha az én rengeteg képem nem unják (remélem :oops: )....... :lol:
Annyira jó nézegetni a kiskópét. Ha már élőben nem, legalább így.
A tappancsa hihetetlenül édes. Én is csináltam Majámról anno ilyen képeket. Nem lehet betelni, annyira édesek :P A tornamutatvány meg nem semmi :lol:

Anita,
Na végre, hogy már Te is írsz :roll:
Akkor jó nagy pihenés volt a délelőttöd :shock: :?
Holnap dobd át Botit nyugodtan. :P

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


AnikÓ!

Mi is Sóstóra járunk nyaralni:) anyósék telkére (gondolhatod,ha Szandráéknak ott van nyaraló,akkor nekünk is :wink: )

szia Anita!
jöhetsz hozzám is tudod,mármint takkarítani :lol: ha már így belejöttél...

Hogy van anyud?
ilgya1
 
 


küldjetek már pakolni....
ilgya1
 
 


Ildi,
Menjél pakolni :!: :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó, ami késik, nem múlik... Nyaralás után tényleg semmi nem tart vissza minket a látogatástól! Ebben a hülye kánikulában már sokadik napja nem mentünk ki sétálni, és lehet, hogy a nyaralás alatt se fogunk, mert most jöttem rá arra, hogy ott a környéken járda sehol nem lesz, utak is csak ímmel-ámmal, szóval max. a hordozókendőben tudnám Marcit vinni, ha szeretné. Na erre majd ki kell találni valamit... :roll:
Éppen átcsapni készülnek felettem a hullámok, számba vettem, hogy mit kellene még megcsinálni holnap délutánig: füvet nyírni, kimosni minden ruhát, gyantázni, bevásárolni, elmenni a gyógyszertárba, összecsomagolni, eligazítani a barátokat a locsolással kapcsolatban, áááááááá. Inkább neki se kezdek, hanem babanetezek :P :P :P ... aZUram pedig agyoncsap, ha hazaér :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Ildi,
este 8-9 között szabad vagyok..menjek? :wink:
Most egész jó kedve volt :) , nem rég beszéltem vele, mert a betegségen felül, úgyanis az a legnagyobb baja, hogy tiszta depi lett :(

Anita
putyu
 
 


Ildi, menj pakolni :!: :lol:

Anita
putyu
 
 


Kata,
akkor Te is menjél pakolni :!:
Nem vennénk a lelkünkre, azUrad agyoncsapna :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kata,
van dolgod rendesen, mikor indultok?

Anita
putyu
 
 


Valaki..egy kávéra?? Annyira gusztát nem tudok, mint Anett :wink: De ha valaki beszáll megvárom :lol:

Anita
putyu
 
 


Maja 3 órája alszik.
Nem vagyok hozzászokva. Csak keringek, nem merek semmibe belefogni. Ráadásul nekem még pakolnom sem kell :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ildikó, kb úgy haladsz Te is, akárcsak én... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anita,
Jól elírogatunk egymás mellett :lol:
A kávéra vevő lennék, de mint fent írtam Maja alszik és kocsim sincs :roll:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Botond is aludt 2 órát, reggel pedig 8-kor kelt... valami van a levegőben :D

Anita
putyu
 
 


Na úgy látszik Ildi elment pakolni :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ő legalább halad :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Van-van, úgy látszik :wink:
Állítólag jön a rossz idő, de ezt félve írom ide a nyaralni indulók miatt :oops: :?

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó, gyere hozzánk pakolni... bár ha meglátnád a lakásunkat... most úgy élünk, mint a buckalakók, napok óta hordjuk egy kupacra azokat a dolgokat, amiket el kell csomagolni...
Anita, most bármit megadnék egy jó kávéért, de az agyoncsapás veszélye akkor még inkább fenyegetne... :lol:
Ildi, pakolsz már??? :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anikó, sajnálom, vagy ne sajnáljam, hogy Maja alszik? :wink:
Kávézhatok egyedül?? :cry:

Anita
putyu
 
 


Ez a buckalakóság ismerős. Az a vicces, hogy ha az ember 2 napra ruccan ki akkor is annyit csomagol össze a gyerek miatt, mintha 1 hétre menne :shock:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó, látod ezt??? :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?