Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hazaértünk még szombaton, de azóta nem nagyon sikerült géphez ülnöm, csak pakolok, mosok, pakolok......stb.... :lol:

Csak átfutottam az elmúlt 2 hetet, a gyerekek gyönyörűek!! :D :D

Szilcsi :)
Bakker, sajnálom a betegséget, meg a kórházat, nagyon car lehetett Neked is, meg Lalinak is!! :( :( :(
Örülök, hogy jobban vagy! A tejcsit meg a cicifüggő kicsifiad majd visszaszaporítja az ő igényeinek megfelelően! :D
Jó sokat hízott Lali!! Ügyesek vagytok! :D
Csajszit ma fogom lemérni, így 3 hetes hízást látunk majd, de gyanítom, hogy nem lesz túl sok, mert még minig keveseket szopizik, de hát ez van, éhen nem hal, meg jól is néz ki, sz'al nem aggódom! :D
Urtica Urens-t én is szedem, 2x5 golyócskát szopogatok el naponta, néha, ha kevesebbnek érzem a tejcsit, akkor 3x5-öt.
Én most vettem görögszénamagot, állítólag nagyon jó tejszaporító a teája. Majd ha kipróbáltam, tudósítok..

Gira :)
Nem tudom, mi lehet Hajna ínyével! :shock:
Én megnézetném dokival!
A gátmasszázs olaj még mindig vár Rád, meg van hozzá egy fél zacsi Málnalevél teám, ha elfogadod... :wink:

Karmen :)
Holnap gondolok Rátok!!

Mennem kell, majd jövök még vmikor bővebb beszámolóval is, de most csak ennyi tellett! :roll:

Pussszzzz.....

Kép
Kép
zituska28

Belényomom a maradék Cebiont következetesen, aztán meglátom.

Zituska!

Holnap megyek Szegedre délelőtt. Aztán 30-án biztos. Telefonszámod elküldöd priviben, akkor rádcsörgök. Most már érzem, hogy ez az egész cécó csak szüléssel végződhet, úgyhogy kelleni fog az olaj :lol:
Vendég

Háj csajok!
Bocs az eltünésért, nem voltam toppon! de má minden oké....asszem.... 8)

Ma voltunk kint a Szikin szuper volt, bár ketten a zurammal is kevesen voltunk a 3 gyerekre, szal Gira előre szólok, hogy 3al már kurvára macerás strandra járni főleg ha a 3ból egyikse fogad szót :lol: :lol:
Hja és leégtem ( a gyerekek hála nem) de én mintállat, Van valakinek ötlete mit kenjek magamra h tudjak aludni??????????

Amúgy ha holnap erre jársz ugorj fel adok rucikákat!! :wink: És megnézem a pocakodat is!!!

Nekem meg -vagyis Zalánnak :lol: - meg gatya kéne, van valakinek felesleges?? :roll: Kis pamut gatyácskák amiben nyáron az udvarban elnyomulhat, fehér kisbugyit ami maradt a lányoktól simán ráadom, de pink barbiesat ha nem muszáj azé már nem :lol: :lol:
Meg keresek még neki 20as nyári vízbíró szandikát, hátha van valakinek elfekvőben.......

Anna: Nóri nagyon édes és szuperügyes le a kalappal :D Azonnali hatállyal eresszétek le az ágyat leges legalulra.... :wink: És tessék lassan elpakolászni és bababaráttá tenni a lakást :lol:

Szilde gyerekek gyönyörűek, gyakrabban kéne képeket tenni róluk :wink:

Teo is cukker még mindig :)

Zituska: jó hogy jötettek, kéne kék cuccli meg más témában is beszédem van veled :D :wink:

Vesm: Hát Dórika gyönyörű, sztem csupa apája. Na nem mintha apát láttam volna, de Rád egy dekát nem hasonlít :lol: Torta hmmmmm nyamiiiiiiii!!

Szilcsi: Köszi a lelki támaszt! Jól esett :wink:

Karmen: nagyon nagyon nagyooooooooooooon drukkolok holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Másra nem emlékszem :oops: éjt de nyugodalmasat :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv!

Sznanna, nagyon ügyes Nóri, félévesen állni, nem semmi csaj! Ha magától csinálja, akkor szvsz nem lesz baja. Lekötözni úgy sem tudod. Ja, én a helyetekben teljesen leereszteném az ágyat...
Azt, hogy eldőljön, tényleg nem tudod kivédeni, és ugye minden kipárnázni sem tudsz. Sajnos ez van. Mondjuk érdekes módon Peti sosem sírt, ha ilyen esetekben eldőlt, letottyant, stb.

Vesm, nagyon jók a fotók Dóriról!

Melinda, hát nem tudom, hogy bírod, én a légkondis irodában is megőrülök, mondjuk az még mindig klasszisokkal jobb, mint amikor délután beülök az autóba, amiben 50 fok van. :?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat kiságy ügyben. Holnap le is engedjük teljesen...
Szegénykém ma annyira beverte a fejét, hogy nőtt egy hatalmas pukli a homlokán és lila a közepén... :(
Három napja nem kakilt a drágám, ma lázmérőztünk, glicerintes kúpot kapott, de csak keservesen sírt a lázmérőre is, meg a képra is!!!! Eddig ilyen sose volt.
Szerencsére a kúp beadása után fél perccel megérkezett a "termés" és a kúp egészben... Még kis láza is volt. Lehet ettől???? Beyomtam neki fürcsi után egy lázcsill. kúpot fájdalomra és a lázra, most édesen szendereg... remélem holnapra semmi baja se lesz.

Valami ötlet az esésekre, hogy védjem ki komoly sérülések nélkül... félek otthagyni egyedül akárhol is, még a wc-re is viszem magam elé
:)
csak hogy szem előtt legyen...

Szilcsi: sajnálom hogy ennyi szörnyűseégen kellett keresztül menned. most már csak jó jöhet. a tejcsi visszaállításhoz drukkolok, de ahogy olvasom jó úton haladsz

Karmen: drukkok mennek holnapra.

Enikő: lehet hogy csak én maradtam le róla, de végül mi lett Zaza véreredménye? Mondtak már valami okosat a taknyosságra?
Ház ügyben hogy álltok???

Pocakosok: kell esetleg valakinek Tena betét??? még mindig van itthon elfekvőben egy bontatlan csomag, meg néhány kallódó darab. ingyen elvihető... valaki????

MÁS: megy esetleg valaki mostanában Budapestre?
Láttunk a Baby Outletben etetőszéket 7000-rel olcsóbban, mint a Brendonban (ilyet csak ott láttam eddig). De ha felszámolom a benzinköltséget, autópálya díjat... már ugyanott vagyunk.
Ha esetleg valaki arrafelé járna (kis kerülővel tudna nekünk segíteni????)
Annyira nem sűrgős még a dolog, de Nóri névnapjára szánjuk, az meg csak 2 hét...
Ha máshogy nem megy felmegyünk, csak ha esetleg mégis valaki...

Jóéjt mindenkinek

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!
Baba a kézbe, ezért csak a lényeget. Maradt homeos bogyó Zituskátol, amit kaptam azokból. Arnica montana meg egy másik.
Gira, Zsuzsu!
Ha kell egy boritékban feladom, adjatok cimet.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok,

Lányok, nincs senkinek olyan ismerőse, ismerőse, aki a Prevenar védőoltást tutira nem szeretné beadatni a gyermekének, de támogatottan vehetné igénybe? (Anno mintha valamelyikőtök említette volna, hogy ő védőoltásellenes...de vajon ki volt az??)

Más: korábban feltett vadiúj lánykaruhák és 1-2 apróság nem érdekel senkit??? (képek a 761.oldalon)

Sznanna:írtam neked egy üzit.

Mónika

vesm

Sziasztok!

Karmen írt sms-t 4-kor:
Norbi jól van, a műtét 2 órával később kezdődött. A tubus meglett. Mandula kivéve. Még kába, de minden rendben.

Gyors gyógyulást!

Szilde: Neked nem kell a lötyi hasfájásra?

Anna: Aztamindenit! Nagyon ügyes Nóri! Esések mindig lesznek! De majd megtanul esni is. És mostantól tuti, hogy még a wc-n se leszel egyedül többé :) Ha nem viszed, majd megy utánad :)

Matteo: Sztároljad csak, van is miért :) Édes nagyon!

Mónika: Nagyon cuki Dórika! Igazi nagylány már ő is!

Zozoékról tudtok valamit?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Szegedi anyuka vagyok.Van egy 8 hónapos kisfiam,petőfi telepen lakunk albérletben.Bevallom azzal a céllal jöttem ide.hogy ismerősöket,barátokat szerezzek,mert sajnos itt szegeden nincsenek.Budapeströl költöztem le ide,mivel a párom itteni.Elég sokat vagyok egyedül,épp beugrós munkát nézegetek,amit a kicsi melett tudok csinállni.Remélem sikerül itt barátokat szereznem.
Hát..nagy vonalakban magamról ennyit :D
Mindenkinek szép napot ! :D
zsuzsa23

Hahó!

Zitus, magatokról nem is írtál. :? Hogy sikerült a nyaralás? Képek??? :lol: Noémi súlya?

Enikő, nincs mit, tudod, bármikor. :wink: Apa mondta, minden hétvégén vigyáz egy kicsit Lalira, én meg mehetek, amerre látok. :wink:

Karmen, gondoltam rátok nagyon, szorítottam! Szuper, hogy minden oké Norbival, remélem, gyorsan hazamehettek és végleg vége ennek a cécónak. :D Bea köszi a tudósítást. :)

Anna, Nóri nagyon sokat nőtt-változott. :wink: Nagyon ügyes kiscsaj, basszus alig fél éves és már áll. :shock: Hja, budira én is vittem már magammal a kölköt, nem akart egyedül megmaradni, nekem meg muszáj volt menni. :oops: Asszem, lassan hozzászokhatunk. :wink:

Melinda, Anett, Zitus, köszi a válaszokat az urticával kapcsolatban, most napi 2X5-ösével szedem, mellette napi egy liter behűtött laktoherbet iszok és már csak este kell 50-60 gramm pótlás. :D

Gira, hogy van Hajna?

Kriszta, imádom a fiad gyönyörű nagy szemeit! :lol:

Vesm, Dóri szép kislány, idősebbnek tűnik a koránál. Mennyi szép tortája van! Nyami... :D

Hú ez a dögmeleg kikészít, ki se tudunk mozdulni itthonról, ha Lali alszik, becsukom az ajtaját és a lakásban megy a légkondi ezerrel.
Holnap viszem vissza a fülészetre, megint sokat tépkedi a fülét. Ma a házidokinknál a beutalóért 2 óra hosszát vártunk. :evil:
Megyek, fürdetés van.

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Köszi a melltartós hozzászólásokat meg a gyerkőcdicséreteket!

Enikő!
Mi hír van a hattyasi oviról?Leégésre biztos adnak a gyógyszertárban vmi jó kis habsprét.Így nem kell hozzáérni az égett területhez..
Jól megjártad!:(Jobbulást!!

Bea!
Nem tudom,hogy mostanában eljutok-e még vhová...:(

Zita!
Alakul a tejcsi?Hogy vagytok?

Bocsi mindenkitől,hogy csak ennyi,de többre nem futja...
Viszont lenne kérdésem. :oops:
Kicsi fiam buksija csupa melegkiütés lett.(Anno Hannáé is az volt nagyon)Nem tudom mivel enyhíthetném még neki a kínt.
Mosakodókenőccsel ápoltam le a kis fejbőrét.
T mit használtok?Vmi hűsítő,viszketéscsillapító kütyü létezik rá?

Iszonyú ez a nagy meleg!!!
Tényleg,ti mikor mentek sétálni?Mentek egyáltalán?
Múltkor este családilag lementünk sétálni,de majd felzabáltak a szúnyogok..

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zsuzsa!
Üdv itt!!Biztosan barátokra találsz köztünk!
Hogy tetszik Szeged?
Edit

szilde
Szeged

sziasztok

írok pár sort , mert Minim még alszik :D .kihasználja, hogy még nincs dög meleg. ami egyébként a nyár miatt van és "mi" okoztuk a klímaváltozást. nálunk is dög meleg (29fok) van, de nem kapcsolok klímát( lakással együtt vettük, 5 év alatt kb 10× volt bekapcsolva). mert nem rontok a helyzeten, meg ezt kell megszokni, mert gondolom , bölcsi, oviban sincs klíma. magánvélemény hangzott el. 8)

zsuzsa
üdv itt és fényképet is kérünk a picifiúról, ha tudsz feltenni!

betegeknek gyors gyógyulást. Norbika meg Lalinak is!

Cúúúki babák(Teó, Dóri)
mindenki feltesz tortás képeket. mindenütt nagy a család?! sehol nem marad ki egy kis torta? néha úgy megkostolnám. oké, hogy látom, hogy gyönyörű torta, de az íze is érdekel :lol:

meleg kiütés nálunk is van. a nyakán. én fürdés után fürdetőkenőccsel kenem. de mást nem tennék rá. nálunk még a ku.va terpeszpelus miatt is ahol hozzá ér, piros a bőre :evil:

mi este 6 körül megyünk sétálni, ami mostanában úgy néz ki, hogy elsétálunk egy közeli térre(lechner, szent istván, csészényi) és ott kiveszük Minit a kocsiból és nézelődik vele az apja, én meg ülök és mereszetem a seggem :oops: :D . de csak egy órát vagyunk oda , mert este gyakrabban szopizik.

na, lépek
ja, még irta vki(bocsi de már nem keresem vissza) a hordozókendős tanfolyamot. ha megkérdezi a részleteket(mikor, hol, mennyi) engem érdekel!!!!

toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Még mindíg pakolok, mosok, és a vasaláshoz hozzá sem fogtam... :(

Szilcsi :)
Képek nincsenek, ill amik vannak, azok az analóg gépen fényképezőgépben vannak, mert a dgitálisat Apa vitte magával.

Nyaralás jó volt, de főleg Botinak, ő pancsolt a Balatonban is, meg Hajdúszoboszlón is mindennap a medencében Anyukámmal.
Nekem nagyjából ugyanaz a menetrend volt, mint itthon Noncsival, annyiból volt pihenés, hogy Botimmal főleg anyukám foglalkozott.
A szállodából nem nagyon mentünk messzire, csak sétálni, de az Aquaparkot kihagytuk - Noémivel nem akartam kimenni ebben a dög melegben, meg Boti se bírta volna egész nap, a belépő meg horror volt. Majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek.
Én voltam egy kicsit wellness-elni, kipróbáltam a csokipakolást testmasszázzsal, nagyon szuper volt, itthon is keresni fogok olyan helyet, ahol ilyet csinálnak, és havonta 1x befizetem magam! :D
Voltam Trópusi aromafürdőn is, az is jó volt, csak sajnos utánna iszonyú migrénem lett, nagyon carul lettem, hánytam, mint a lakodalmas kutya. :(
Nem tudom, hogy az illóolajok miatt lettem-e rosszul, vagy túl melegre engedtem magamnak a vizet...pedig a fürdő tényleg kellemes volt! Na mindegy...

Szóval jól éreztük magunkat, de azért szerintem két kicsi gyerekkel nem lehet igazán kikapcsolódni. Majd talán jövőre már könnyebb lesz! :D

Noémi méretek: 7170g :shock: és 64,5 cm! :D :D
Szóval be fogom a szám mostmár, hogy alig eszik a gyerek..bláblá :oops: :lol: (pedig tényleg, de ezek szerint jól hasznosít... :D )

Hát a levegőzés nekünk elég nehezen jön össze ebben a dög melegben, mert napközben kínzás lenne kivinnem ebben a hőségben, mire mehetnénk, addigra Noémi meg alszik. És ő nem alszik a babakocsiban, csak az ágyában.
Gyakorlatilag fél6 körül bealszik, de csak a kiságyában, különben nyűglődik ezerrel, és csak kajálni ébred/ébresztem fél7- kor, meg 9-fél10-kor.
Botit így vagy anyukám viszi el csavarogni délután, vagy az udvaron vagyunk, oda le tudom vinni a bébiőrt.

Ha egyszer kész leszek itthon a pakolással, megyünk végre a Sárgára, de úgyérzem, az még odébb van. :roll:
Megyek is pakolni, mert sose leszek kész!!

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Szilde, én tegnap Peti nyakánál ú.n. ötvenes kenőccsel kentem be, mert eddig hintőporoztam, de az csak szárítja ugye a bőrét. Ezt a doki írta fel anno, nem tudom, javul-e valamennyire.
Sétára nincs ötletem, mi igazából nem is megyünk, Peti rohangászik a mamáméknál, mondjuk ő ezek után még délután mászókázott egyet, én meg kisszoknyában, csiniszandiban utána. Jól nézhettünk ki...főleg én. :D

Zsuzsa, üdv nálunk, mesélj magatokról, tegyél képeket.

Zituska, na csak jól fejlődik a lánykád.

Ági és
KépKép
exdeus

lányok: a melegkiütés Rékánál is előjött, a nyakánál brutál és az egyik combján. Dokinéni szerint lehet, h valami irritáció is van benne, de melegtől is...

Kép
gyanixi

sziasztok,

szeretnék az idén már "nyaralóktól" vagy a csak jól informáltaktól :lol: tanácsot kérni, hátha tudtok segíteni.

A Balaton déli partján keresünk elfogadható árú (az anyagi keretünk sajna korlátozott), megbízható szállást, ahová Dórikát is bátran magunkkal vihetnénk és elfogadnak üdülési csekket. 1 hétre szeretnénk menni, ha összejön, lehetőleg valamikor július 10. és aug. 15. között. Van-e valakinek ötlete, ismerőse, kapcsolata, nyaralója stb. arrafelé?

Ha tudtok valamit, priviben is jöhet.

Köszi:

Mónika

vesm

Bocsi mindenkitől, akinek lejárt a határidő, hogy válaszoljak. :(
Új fejlemény van! Hajna úgy tűnik, most már jól van, most Réka kezdte ugyanazt: láz, ínyvérzés... Úgyhogy ez valami fertőző nyavalya lehet :shock: Még sose láttam ilyet. Ezért ma nem is mentünk be Szegedre.

Bea!

Ovis kérdésed re nem válaszoltam... szóval elvileg úgy van, hogy megy szept. 1-től, de a második betegeskedése után csak tavasszal viszem legközelebb. Nem a kicsit féltem, hanem vele nem bírok, ha beteg.

Enikő!

Most inkább egy kis pozitív irányú bíztatásra szomjazom... plíííííz!!!!!! Jó lesz a 3 gyerekkel, csupa mulatság az élet, meg ilyenek ;) Elkezdtük a fellújítást... nem vagyok valami feldobott mostanság, pedig bőven elég lenne ez a 2,5 gyerek, nemhogy még az ideg a ház miatt :roll:
Ma: gondoltam eltüzelek pár papírt. Meggyújtottam őket, de a kéményt közben eltömtem a papírokkal... iszonyú füst, semmi tűz. Ezzel párhuzamosan a pucér Hajna végigkakilta a szobától a fürdőig terjedő 3 métert. Mindeközben rotyogott a rántásom, Réka az udvaron sírt kétségbeesetten, én meg oltottam a kvázi tüzet... Pedig ez egy nyugodt napnak ígérkezett :roll: Valami ilyesmik lesznek a 3 gyerekkel a hétköznapjaim??? :shock:

Zituska!

Nem marad más, mint a hétfő. Az jó neked?
Vendég

Csajok!
Én is kérdeztem a múltkor a dokinénit a melegkiütésről,azt mondta nem kell rá semmi,ne csináljak vele semmit!

Szilde!
Málna 5-től fél 7-ig sétál apjával,meg reggel van kint 7 körül az udvaron,hintázunk,délután 4 körül pancsolunk kint,de van teteje a gombapancsolónak,meg este 7 körül,ha a sétából hazajönnek még kint maradunk hintázni.SZóval mi elég sokat vagyunk kint,de bent is meleg van,én a klímát útálom,gyerekre meg főleg nem kapcsolom be!50 faktoros naptejjel kenem,és árnyékban sétálnak nem a napon!

Gyerekek gyönyörűek!

Kármen!
Örülök,hogy jól sikerült Norbi műtéte!

Zsuzsa!
Üdv közöttünk,gyere sűrűn.Petőfitelep nekünk messze van,de Málna keresztanyuja ott lakik,hozzá szoktunk menni!
Tegyél fotót magatokról!

Kriszta!
Tök cukker Teo foga!Meg persze ő maga is! :D Nekünk is lett egy negyed fogunk,épp hogy kint van a hegye,már nagyon várjuk,ne mtudom,mikor bújik ki teljesen!
20140113113746

Sziasztok lanyok!

Zsuzsa: udv neked! Meglatod, szeged a legszebb varos a vilagon...es az emberek is nagyon kedvesek!

Karmen: gondoltunk ratok, gyors gyogyulast...es, hogy mihamarabb felejtsetek el ezt az egesz szornyuseget! pusza

Gira: en idonkent az egyszem fiammal is ketsegbe vagyok esve...de azt mondjak az elso utan a masodikat meg sem erzed...a harmadikkal akkor meg egyszerubbnek kellene lennie a dolognak...amit nehez elkepzelni! Kitartas! Pusza nektek...meg a pocakra is!

Ziituska: Gratula a csajjszi mereteihez....!!!! Latod, hogy nem ehezik!!!!

Szilcsi: koszi a dicsereteket...remelem a Lalinak semmi gond nincs a fulevel, az en fiam is allandoan tepkedi a fulet, es megnezetem a dokival, aki mindet ok.-nak talal! Meglatod, nem lesz baj! Te jol vagy, osszeszedted egy kicsit magadat?

Itt is ezerrel meleg van, ma is tengereztunk, lementunk apahoz, igy kihajozas elott o is meggyozodhetett rola, hogy a Teo egy vizimalac...(vittem gepet, kesobb bombazok...ha nem baj).

Melegkiutesunk hal isten nincsen, igaz a fiamon nem sok ruhat hagyok...es napkozben is lemosom a hajlatait langyi vizzel!

sziasztok
matteo0808

Sziasztok lanyok!

Zsuzsa: udv neked! Meglatod, szeged a legszebb varos a vilagon...es az emberek is nagyon kedvesek!

Karmen: gondoltunk ratok, gyors gyogyulast...es, hogy mihamarabb felejtsetek el ezt az egesz szornyuseget! pusza

Gira: en idonkent az egyszem fiammal is ketsegbe vagyok esve...de azt mondjak az elso utan a masodikat meg sem erzed...a harmadikkal akkor meg egyszerubbnek kellene lennie a dolognak...amit nehez elkepzelni! Kitartas! Pusza nektek...meg a pocakra is!

Ziituska: Gratula a csajjszi mereteihez....!!!! Latod, hogy nem ehezik!!!!

Szilcsi: koszi a dicsereteket...remelem a Lalinak semmi gond nincs a fulevel, az en fiam is allandoan tepkedi a fulet, es megnezetem a dokival, aki mindet ok.-nak talal! Meglatod, nem lesz baj! Te jol vagy, osszeszedted egy kicsit magadat?

Itt is ezerrel meleg van, ma is tengereztunk, lementunk apahoz, igy kihajozas elott o is meggyozodhetett rola, hogy a Teo egy vizimalac...(vittem gepet, kesobb bombazok...ha nem baj).

Melegkiutesunk hal isten nincsen, igaz a fiamon nem sok ruhat hagyok...es napkozben is lemosom a hajlatait langyi vizzel!

sziasztok
matteo0808

Bocsi..valamit el..cs..sztem...

karpotlasul, rakok kepeket a mai tengerezesrol...bocsi, ha sok vagyok!

Kép Kép Kép Kép

sziasztok
matteo0808

Megjártuk a fülészetet, vírusos torokgyulladása van Lalinak, tele van a torka hólyagokkal. :( Ezért nem akar nagyon enni két napja, szinte csak szopizik, a püréket nem nagyon fogadja el. :(
Hát vége lehetne már ennek, először a füle két hétig, aztán én voltam kórházban, most megint ő szegénykém... :cry:
Bár az a szerencsénk, hogy sokat szopizik még mindig és így jó erős az immunrendszere, mondta a doktornő, hogy ritka, hogy egy vírusfertőzést ilyen enyhe tünetekkel átvészeljen egy baba. Nincs láza, jó a kedve, csak sokat fülezik - oda sugárzik a fájdalom evés közben, és nincs étvágya. :(
Ráadásul 2. napja fúrnak a lépcsőházban, a tvnetwork kábelt épít ki. :twisted: Ütvefúróval pont most itt nálunk az elsőn, el se tudtam altatni a gyereket. Már reggel fél 10 óta tart, és egy hónapig (!!!!!) folynak a munkák. :twisted:
Mért vagyok ilyen rohadtul peches??????? :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Akik mostanában voltatok a nagy SZTK-ban a Belgyógyászaton mik a tapasztalatok????? Van időpont???? Mennyit kell várni??? Takó Ibolyánál volt valaki????? Tapasztalat????? Szerintetek a belgyógyász háziorvos, aki főorvos és tud EKG-t is csinálni megcsinálhatja ezt vagy kötelező a nagy SZTK-ba menni??? (Ábival rossz tapasztalataim voltak és szívesen kihagynám)

Betegeknek jobbulást, mi jól vagyunk, bár kezdek sajna vizesedni :cry: :cry:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilcsi: Nyugi, nem fog egy hónapig tartani, 2-3 nap intenzív fúrás ha öt emeletesben laktok. Meg még pár napig néha benéznek meg szerelgetnek. 1 hét max. Nálunk kb. 2 hete végeztek. Nagyon boldog voltam én is tőlük.... :roll:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Zsuzsu, én Pocok születése előtt voltam Takó oktornőnél. Rendes volt, nem volt probléma. Akkor időpontot kellett kérni é tartották is. Az EKG-t pedig egy maszek cég csinálta a földszinten azt hiszem, de ott is pikk-pakk kész voltam.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Bea köszi a biztatást, most elmentek, Lali el is aludt. A lépcsőházba raktak ki egy papírt, hogy július 25-ig fognak dolgozni. :roll: De ha csak pár nap, azt kibírjuk valahogy.

Gira, hogy vannak a csajok?

Zsuzsu, én is az SZTK-ban voltam EKG-n, semennyit nem kellett várnom, pikk-pakk megvolt az egész, bár a doki nevére nem emlékszem már. Jó korán elkezdtél vizesedni. :(

Lali alig evett, szopizik lelkesen, de más nem kell neki. Pár falat répát sikerült beleerőltetni a szájába. Látszik, hogy éhes, tátja a száját, aztán csak köpi ki a kaját, rángatja a fejét és nyöszörög meg köhög.
Délután megpróbálkozom egy kis gyümölccsel, nagyon pici apró falatokkal. Úgy félek, hogy visszaesik a súlya, most mikor elkezdett szépen gyarapodni. :roll:

Kép
szilcsi

Háj csajok!!

Zsuzsu és voltál UH-án mit mondtak a nemére vonatkozóan? :D Olyan izgatott vagyok :D :oops:
Én is az Sztk-ba voltam EKG-én egy nőnél voltam belgyógyásznál utána, de a neve... passssszzzzzzz

Gira: Nem akarlak elkeseríteni de ilyen lesz majd kb minden napod. Legalábbis nekem ilyen :D :lol: Gyógyulást!+++++++++++++++++++

SzIlcsi: Nem sikrült ideülnöm a géphez bocsika, takarítottam holnap jönnek nézni a lakást.... Majd ha lesz időm írok, de minden ok :wink: Gyógyuljatok Ti is, a vírusok/bacik monnyanak le! :evil:

Gyors néhány kép Odús záróbuli volt Gyálaréten a Borostyán birtokon!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És van egy ilyen szandink 19-es ha valakit érdekel....
Kép
És kék színű(szvsz uniszex) pelenkázótáska innyé elvihető ha kell valakinek... :wink:

Ennyi voltam gyors tus Zazzantyúval, aztán irány Viussal az Odúba.... 8)

ceniko
Szeged

Enikő!
De jó volt nektek!Gyerkőcök biztosan élvezték a lovaglást!
Amúgy régóta kiváncsi vagyok a Borostyán birtokra,de a honlapjukon árakat nem találtam..
Ovis csoportokat is fogadnak?
Hattyasi oviról mi hír?

E.

szilde
Szeged

Szilde: Nemtom fogadnak-e ovics csoportokat de szvsz igen, fel kell őket hívni! Ezt az Odú szervezte csak a kaját kellett fizetnünk....

Lesz lovas tábor agusztus 11től 5 napot asszem, mi megyünk, érdekel?? Hannának tutijót tenne, terápiás célzattal viszem majd Viust is lovagolni szeptembertől....

Hattyasi oviról semmi egyéb infóm egyelőre....

ceniko
Szeged

Enikő!
Elméletileg igen,de gyakorlatilag...nem sok esély van rá.
Hallottam róla,hogy jót tesz a lovaglás,de miért is? :oops:
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!!

Íme a LÁNYUNK profilból..... (nincs fütyi, de biztos, csak akkor lesz, ha megszületik. ) 716g, 25 hetes 3 napos. 40. hétre 3100g lehet, ha ilyen ütemben gyarapszik....

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zsuzsu: ez egy jó hír, bár én biztos voltam és vagyok benne,h lányotok lesz. :lol:
Kihez jársz?lehet klrdeztem, de szita az agyam. :shock:
Nehezen, de kivehető az arcocska!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Zsuzsu!

Jó hír ;)
Én Holzingernél voltam, semmit sem kellett várni, bármilyen EKG-t elfogadnak, ha a terhesség alatt készült, csak a NEVED legyen rajta!!! Képzeld, én úgy jártam, hogy a házidokim csinálta, nem volt rajta a nevem, és azt mondták, így nem fogadják el. Mondtam, hogy "De hát hülye lennék más leletével jönni!!!" "Én elhiszem.... bla-bla..." Újat kellett csinálni :roll:

Szilcsi!

Hajna teljesen jól van, tökéletesen rendbejött az ínye, de Rékánál ugyanez van... a láza már elmúlt, de a fogai környékén az íny olyan, mintha kis véraláfutások lennének, 1-2 helyen gennyes is. Ma már evett egy joghurtot :roll:
Nektek is jobbulást! Mostanság én is azt érzem, hogy nálam pechesebb egyén nincs... de ezek szerint nem vagyok egyedül ;) Kitartás!!!

Enikő!

Édik a gyerkőceid! Jaj, bárcsak már én is tartanék ott, hogy a legkisebb is 1 éves :roll:
Vendég

Zsuzsu!
Gratulálok Tirzához!
Ki csinálta a felvételt? Mi is a 26-ik héten voltunk, Nyirati dr nő csinálta, és tutira megmondta a nemét. :lol:
A golyókat valamikor feladom, Csillát én nem is kérdztem, de mintha mondta volna, hogy szedjem nyugodtan. :wink:

Enikő, Bea!
Ha mentek haza Tiszasziget felé menjetek, Röszkénél órákat kell várni a törökök miatt!Mai újság irja!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Egy xar éjszaka után egy még xarabb nap. :(
4 óra alvás után a fél üveg Nurofent reggel 7-kor kiborítottam az ágyneműre, hálóingemre, parkettára, szétrobban a fejem, és 10 óra óta megint fúrnak, Lali reggel óta egy percet nem aludt, hiába altatom, mire elalszik, rákezdenek a fúróval. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy kimegyek a sodrófával és leütöm az összes munkást a hülye fúrójával együtt. :twisted:

ATZita, mi holnap mennénk Kanizsára sógoromékhoz+Szabadkára piacolni, de így nem biztos, én is hallottam, hogy 2-3 óra a várakozási idő a határon. :roll: Hogy vannak a gyerekek?

Gira, kezet foghatunk, a pechsorozat nem ért véget. :roll: Nem mutatod meg a csajt dokinak?

Zsuzsu, hurrá!!! :lol: Én sajna nem tudom kivenni az arcocskát. :oops:

Enikő, majd írsz, ha lesz időd. Szépek a kölkek, a lovaglás tuti jót fog tenni Viusnak. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi: Igen, csak valószínűleg ti is aláírtátok, hogy építhetik a hálózatot....úgyhogy ez van :) Én is nagyon utáltam őket, de csak a munkájukat végzik, a mi engedélyünkkel.
Nálunk is úgy volt kiírva, hogy meg volt adva egy 1 hós intervallum, hogy valamikor akkor szerelnek, de az nem azt jelenti hogy 1 hónapig...még csak az kéne. Nekünk nem is az intervallum elején jöttek (nektek gondolom igen, azért aggódsz), hanem valamikor a vége felé.
Ráadásul olyan koszt csináltak, és egyszer pont a tárolónk elé pakolták az összes szerszámukat, létrát, mindent, mikor ki akartunk menni. Lerobogtam az ötödikről a 2 gyerekkel, erre ezek minden cucca ott...babakocsi, kisbicikli a tárolóban. Mondtam, hogy nekem onnan kellenének dolgok, elpakoltak egy szó nélkül...bár nem 2 perc volt :lol: Viszont hiába fúrtak csak a tároló előtt a folyosón, a tárolóban lévő dolgaink csupa porosak lettek.
De ez ezzel jár sajnos. Az volt a szerencsénk, hogy akkor még nem volt ilyen meleg, így mi akkor gyakorlatilag egész nap az utcán voltunk.
Viszont első nap mikor fúrtak én is nagyon fáradt voltam, egész nap vártam a délutáni alvást, hogy én is tudjak pihenni a 2 gyerekkel. Erre ezek pont akkor kezdtek el fúrni fölöttünk a tetőn. Borzalmas volt. Gréti és Levi a legnagyobb fúrás közepette aludtak el, és aludtak is rendesen...én viszont megőrültem a fáradságtól, és nem bírtam aludni.

Viszont ha Kanizsára mentek, akkor nektek pont jó a Tiszaszigeti határátkelő...arra menjetek. Talán még közelebb is van arra menni, mint Röszke felé. És Tiszaszigetnél nem szoktak sokan lenni.

Zita: Igen, olvastam én is a határt. :twisted:

Zsuzsu: Gratula, mondtam, hogy Tirzus jön :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Ma voltunk megint eeg-én ami ismét car lett Viusnak :( Plussz ezek a rohadék mellékhatások (remegés, kedélyállapotváltozás, visszafejlődés a beszédben, szobatisztaságban...áááá) és ennek ellenére nem cserélte le a gyógyszerünket a doki. Nemtom ménem???? A rohamok se szűntek (kevesebb let ugyan a rohamok száma, de azé még mindig nagyon rossz az eeg) a mellékhatások is kemények....
Éjjelente minden ok nélkül felsír, már alig élek annyiszor kelek a gyerekekhez. Kb fél óra a max amit egyhuzamban aludni tudok. És felsír de olyan vígasztalhatatlanul, mintha ölnék... :shock: És akkor átrobogok hozzá, és álomba simizem, kb 20x egy éjszaka..... :roll: :x :shock:

És felmerült még egy dolog, van Vásárhelyen valami intézmény ahova hétfőn el lehet vinni a gyereket és péntekig ott van, kérdezték ezen gondolkodtam-e. Mondtam nem de majd fogok, mert a másik 2 egészséges gyerekem semmit se tud játszani vagy csinálni Vius miatt, gyakice ha Vius itthon van egy percet nem tudok a másik kettővel foglalkozni pedig ők is igényelnék.....
Hát nemtom...nem tom hogy bírnám ki nélküle, viszont rettenetesen sajnálom a másik kettőt, hogy ők szívnak Vius miatt... annyira kivagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És mondta a prof hogy egyértelmű az értelmi fogyatékosság, az hogy milyen területen van illetőleg milyen súlyú a pszihiátrián kell hogy kiderítsék majd ha agusztusba befekszünk.... :roll: Hát kíváncsi vagyok....

Ez a doki kurvára ért ahhoz hogy lelombozzon, de télleg! :cry:

Bocs most ennyire futotta, elnézést...

Zsuzsu Nektek nagyon örülök vagyis Tirzusnak :)

ceniko
Szeged

Bea igen, rémlik valami, hogy hónapokkal ezelőtt aláírtunk valamit, nade azt nem közölték, hogy keresztül-kasul átfúrják a háztömböt. Hja a szomszéd idős házaspár lakásába véletlenül befúrtak, átfúrták teljesen a falat, így most a lépcsőházból a lakásukba van egy lyuk. Szegény 70 éves bácsika most ment reklamálni. :roll:
Lali elszundikált, szegény nagyon fáradt volt már. Remélem, legalább egy óra hosszat csend lesz.
Csodálom, hogy tudtak aludni nálatok a gyerekek. A szomszéd 10 hónapos kisfiú remeg, annyira fél a fúrás hangjától. Le kellett vele menni sétálni. Csak hát az sem megoldás, olyan meleg van. :roll:

Kép
szilcsi

Enikő :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom.
Keményen hangzik ez a bentlakásos dolog, de mit tudsz mást csinálni? Foglalkoznod kell a másik kettővel is.
Kitartás, te nagyon erős vagy, eddig is olyan jól helyt álltál velük.

Kép
szilcsi

Sziasztok Lanyok! :lol:

Eniko: Nagyon sajnalom Viust...meg teged is. Nem tudom nekem lenne e erom beadni egy benntlakasosba, de valoszinueg ez lenne a megoldas, hogy a masik ket gyerkoccel is tudj foglalkozni...sok erot neked! :cry:

Szilcsi: tenyleg nem ehet egyszeru! Jobbulast a Lalinkonak! pusza. :roll:

Zsuzsu: Gratula a holgyemenyhez! :lol:

Gira: Jobbulast a lanyoknak...kiderult, hogy mitol olt a foginyverzes? :cry:

Mi meg mindig nem tudunk semmi biztit, hogy indulunk e...vannak hajzasi ajanlatok...de a parom megnyugtatott, hogy ez nem jelenti azt, hogy dolgozni is fog. :roll:
Mi jol vagyunk, kijott az 5. fogacsakank...szenvedunk a melegtol...igy irany a tenger! :lol:
Kellemes hetveget mindenkinek! :lol:

Kriszta es Teo
Kép

sziasztok
matteo0808

Még ezt a szar napot :shock: Az előbb ellökte Vius Zalánt, de úgy, hogy beverte a száját a járólapba az előszobába, ömlött a vér, nem láttam honnan jön, annyira vérzett. Amikor elállt akkor tudtam megnézni a 2 felső fogacskája felett teljesen szétnyílt az ínye :cry: :shock: Kééész vagyok :(
Ha ettől nem halnak el a nemrég kibújt kis fogacskái akkor baromi nagy szerencsénk lesz.......

ceniko
Szeged

Enikő!
Basszus,nem egyszerű,ezt Neked kell átgondolni,hát,nem irigyellek,sok sok erőt és kitartást Nektek!A képek nagyon jók,édesek a gyerekek nagyon!

Mi holnap ismét lépünk haza anyuékhoz,majd kedden jövünk hazamfalunap lesz otthon műsorok meg minden,és megyek utcabálba,ha Málna is úgy akarja és hamar elalszik és nem ébred hamar cicizni éjjel!

Szép hétvégét mindenkinek!
20140113113746

Enikő, basszus, sajnálom. :( Nem csodálom, hogy kivagy Viola miatt. Szegénykém persze nem tehet róla, ez olyan szörnyű és igazságtalan. :cry:

Anett, jó bálozást! :D Mi is megyünk haza hétfőn anyuékhoz, maradunk is egész héten.

Kriszta, majdcsak hazajuttok egyszer. A tenger miatt még mindig sárgulok az irigységtől. 8)

Na hogy betetőzzem ezt a mai napot, Lali ma is alig evett, asszem vissza fog esni a súlya. :( Rajtam pedig a két karomon könyéktől csuklóig és az egész mellkasomon+hasamon pici apró piros pöttyök jöttek ki. Nem viszket, semmi, csak csúnya. Fogalmam sincs, mi lehet ez. :shock: Ha nem múlik, hétfőn doki - miután Lalit visszavittem a fülészetre.
Megyek is, lefekszem, mert még történik még valami... :roll: :shock:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, pedig hiányoztatok, szinte mindennap gondoltam rátok, kivel mi lehet… Valahogy összejöttek a dolgok, beleástam magam az ebay-be (túlságosan is), nyaralásokat szerveztem a családnak a neten, induló vállalkozásunkkal is volt számítógépes meló, mind nagyon időigényesenk bizonyult, valahogy sohasem jutott időm fórumozni. Nem is olvastalak benneteket, bevallom, én nem tudok read only lenni, vagy írok is, vagy nem is olvasok, ha tudom, hogy írni nincs időm. :oops: A nyarunk is nagyon sűrű, többet vagyunk máshol, mint itthon szinte. És az időm jelentős része nagymosással és ruhapakolással telik két utazás között.
Azért most visszaolvastam pár oldalt, hogy képben legyek, kivel mi újság, meg hogy mi a téma mostanság. Úgyhogy belecsapok a közepébe. :wink:

Máj: én se adtam, csak ritkán kap Marcsi most is, ha épp az van, de mi se nagyon esszük. A kacsamájast szereti.

Műanyagkanál: Anett férjével értek egyet, ha van is benne rákkeltő, az nem oldódik ki evés közben. És ki szponzorálta a vizsgálatot, amiből kiderült, hogy a nestlé-s kanál rákkeltő? Csak nem a Hipp? (Nem tudom, csak rosszmájú vagyok.)

Szilcsi: sajnálom, kívánom, hogy gyorsan a régi kerékvágásba kerüljön az életetek!

Toncsi: kolléganődnek igaza van, nagyon szépen fejlődik az ember kar- és hátizma cipeléstől! Klímaügyben egyetértek, én is csak végszükségben kapcsolom be, és az idei nyár még messze nem az.

zitacicu: hova mentek a Garda tóhoz? Kedvenc helyünk!

jégvirág: na ez nekem is rendszeresen eszembe jut, hogy egy gyerekkel milyen könnyű! (Terhesség meg gyerek nélkül.) :lol:

Karmen: Norbinak gyors javulást!

Zituska: tényleg nem igazi a kikapcs a gyerkőcökkel, még akkor se, ha ott a tágabb család, és sokat segítenek. De azért nagyon jót tesz! Mi voltunk egy hetet a Balcsin a hónap elején, amikor még nem volt hőség, sőt, inkább hűvös, aludtam minden délután a gyerekekkel együtt, és olvastam egy könyvből vagy 20 oldalt! Ez már magában pihenés! (Ez még ugyanaz a mű, ami a kórházban volt velem, szerintem még évekig nem érek a végére, mert elnetezem az időt, amit olvasással tölthetnék.) A víz csak úszni volt jó nekünk, gyerkőcöknek hideg, mi is a helyi fürdőben kötöttünk ki, az bejött Marcsinak.

A melegkiütés nálunk is tombol: Dórinak eddig a hátán, ahol rajta a pelus, ma estére a nyakán is, Marcsinak nyaka, válla, még sose volt ilyen, tavaly se, a rekordhőségben, hogy van ez??? A mentolos hintőpor egész jó, és ma ajánlottak kamillásat is.

Enikő: nagyon sajnálom, majdnem elbőgtem magam, amikor olvastalak… :( :cry: :cry: Gőzöm sincs, mit csinálnék a helyedben. Nyilván képtelenség, hogy belegondoljak a helyzetedbe, de ha nagyon leegyszerűsödne a döntéshelyzet az agyamban, hogy vagy a beteg gyerekemet tolom el magamtól, vagy vele vagyok, de arra rámegy a másik kettő fizikai-lelki egészsége, én az előbbi mellett döntenék. Lehet, hogy ez most nem idevalónak hangzik, nem tudom, mennyire hiszel az ilyesmiben: ismered Müller Péter Jóskönyvét? Nehéz élethelyzetekben kérdezni lehet tőle, és megadja a választ, más kérdés, hogy sokszor nem szóról szóra, a kérdezőnek kell megérteni…. Talán megér egy próbát…
(Más: írtam privit tejügyben, nem akptad meg?)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

És most rólunk:

Marcsi szobatiszta, éjszakára még kell a pelus persze, de már ennek is nagyon örülünk. (Tényleg, hogy lesz ebből ágytisztaság? Egyszer csak száraz a pelus reggel is? Néha felkel éjjel, szól, hogy menjünk pisilni, de ennyi, és addigra már van pisi a pelusában.) Nagy dumás, de még mindig nagyon félénk és visszahúzódó idegenek jelenlétében, csak nagyon lassan változik. Nem kapható hosszú sétára, ezért nagyon kihasználjuk a fellépős babakocsit, sőt, már keresem a neten a külön fellépőt, ami 5 éves korig használható, mert nem tudom, hogy ez a beépített fellépő hány kilóig bírja vajon. A hisztik mintha ritkábbak lennének, de még vannak sajnos. Felvették a Temető u.-i oviba, babanetes csoportunk lesz, ahogy a szülőin néztem. :wink:

Dóri 10 és fél hónaposan 9130 g, 73 cm volt, másfél hónap alatt semmit se gyarapodott, pedig nőtt 2 cm-t, sokat eszik és husigombóc, nem is értem. :roll: Mászik, érdekes módon pont azon a kisbéna féloldalas módon, mint anno Marcsi, de még nem áll fel, illetve egyszer-kétszer már felállt, de nem próbálkozik még rendszeresen. Hason fekvésből tud csak felülni, és hátról hasra nem fordul, így ha hátraborul, patthelyzet, ha úgyhagyom, akkor se próbálkozik, csak sír. Marcsi se volt egy gyorsmozgású, de ilyenkor már bármilyen helyzetből felült. Találkoztam a napokban futólag Enikőékkel, Zalán nyammogta a kiflit, eszembe jutott, vajon van –e valaki rajtam kívül, aki betartotta, hogy 1 éves korig nem kap a gyerek gluténtartalmú ételt és tejterméket. Gyanítom, nem is fogjuk betartani, Marcsi nem követelőzött annak idején, de Dóri egyértelműen szeretné a mi kajánkat... Jó fej egyébként, az ő lelke sokkal könnyebben érthető, mint Marcsié, akit egyre jobban féltek a nagybetűstől... :roll: Viszont sokkal anyásabb, mint a nővére.

Én meg rendszeresen csődtömegnek érzem magam, mert sokszor türelmetlen vagyok és nincs kedvem az egész naphoz akkor se, ha a csajok közel tündérek. És ez nem a meleg miatt van. Mi miatt van??????? És közben szidom magam, hogy mi a fene bajom van, ahelyett, hogy összetenném a kezem, nyavalygok... :oops: :shock: Tegyetek helyre!!! :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Enikő: Szegény Zalán :( Hogy van?

Nórus: Csődtömeg effektus ismerős....azt hiszem nem én leszek az aki ebből kizökkent :)
Gréti is kipöttyösödött :( Homloka, háta.

Szilcsi: Szerintem neked is melegkiütésed van. Nem lehet?
Csak mert köldöktől fölfelé néha én is pöttyös vagyok...és tuti a melegtől.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Levente úrfinak! :)

Enikő! Okosságot sajnos nem tudok mondani, egyfolytában az jár a fejemben, nagyon erős asszony vagy, kitartást neked, és tudom, hogy megtalálod erre is a megoldást, ami segít mindannyiótokat!

Norus! Szerintem inkább az jelentkezzen, aki ilyen forróságban a napi rutin mellett nem érzi magát sosem csődtömegnek.
aki előtt, ha létezik, megemelem a kalapom

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Norus!

A vizsgálat nem arról szólt, hogy a Nestlé kanál rákkeltő, hanem hogy az a műanyag... tudod, kötelesek ráírni minden műanyagra, hogy mi (Pl PET palack, vagy egy háromszögben egy szám (07) ). Azt, hogy a Nestlé kanál is ez a kategória azt én okumuláltam ki... bocsi, ha megbántottam az érzéseket a Nestlé felé. A másik, hogy valóban nem oldódik ki, no de szerinted, amikor a kicsi foga megkarcolja a kanalat, amiben látványos barázda keletkezik, az az anyag hová tűnik a barázdából??? :roll: Ez csak egy ex-fizikaszakos hallgató gondolkodása ;)
Vendég

Vesm!

Én tutira nem adatom be a Prevenart, de nem tudom, hogy kedvezményes kategória vagyok-e. Ha tudok, segítek.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?