Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát rólam is csak akkor nem folyik a víz ha a mélyhűtőben keresem az ebédnek valót :wink: .

Anita!
A lényegről megint nem írtál de én már nem is kérdezek, hiszen beszéltünk a játszón, de a többiek várják

Ibolya!
Én nem értek egyet a Gyöngyivel, szerintem nem feltétlen kell minden GYEREKNEK élveznie a szigetet. Lehet, hogy aznap nem is volt olyan nyitott Encsi a világra és azért nem tetszett neki.

Gyöngyi!
Istenifinomvolt. Kipróbálom majd a mákost.

Anett!
Tessék dolgozni éjszaka, milyen dolog az, hogy mindenki alszik te meg babanetezel :wink: :lol: .

Anikó!
Képek???? Balcsi jó volt?

Ildi!
Laptető :) . A képek akkor is a túloldalon maradtak volna ha nem írsz. Így írjál, de hosszabbat. Az uram nem lusta csak jövőre.

Na megyek mert pancsolás van a kertben.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Rendelni fogok amway szereket... ha kell valakinek valami szóljon...

Én a mosóport, öblítőt, fehérítőt, folttisztítót, mosogatógéptablettát és mimikai ránckrémet + szemhéjtust használok kb 2 éve tőlük.

most folteltávolítót és Anita tanácsára :D sütőtisztítót rendelek...

anett
kállai
 
 


nálunk is megy a pancsi... :P
kállai
 
 

 
 

Anett,

Anikó mondta, hogy az a folttisztító nagyon jó. Mönnyiért adják, és mekkora kiszerelés?
Köszi:)

Katus,

Hogy van Ancsi? Zorka is alakított egy rendeset éjjel, teljes ágyneműcsere, még a matracot is sikálnom kellett. De más baja nincs, és csak egyszeri volt, úgyhogy abban reménykedem, hogy csak a tegnapi cseresznye-evészettel lőtt túl a célon a csaj.
Vendég
 


sütőtisztítót :oops:
kállai
 
 


Judit!

kb 2000 Ft.

nekem több mint egy évig elég volt

de egyesek (ugye Szandra :P ) képesek egy hét alatt kihasználni.

Szandra mondta, hogy az összes foltos ruhából kiszedte a foltokat. kettőnél vallott a szer kudarcot.

anett
kállai
 
 


én is szeretnék egy folttisztítót,ha még lehet

és beszáradt foltokra is jó?ami mással úgy nem jött ki? ezzel lehet,hogy kijönne?

Mindegyj,én is kérek egyet.

ildikó
ilgya1
 
 


Anett,

Akkor én kérek szépen egyet. Én most a Vanish szappannal kínlódok, de kb annyi foltot szed ki, amit közönséges mosópor is kiszedne...
Vendég
 


Ildi,
dolgoztam rendesen a laptetőért , erre tessék :lol: :lol: :lol:

Anett,
nem értem a sütőtisztítónál :oops: -ezt :?:

A sütőtisztító 1800 Ft 500ml, a foltisztító 2500 Ft 350g, de van 1400 140g-os. Most néztem a katalógust..elvileg mi is beléptünk, de én is mástól szoktam rendelni :oops: . Ami még nekem bevált: az izzadásgátló golyós deo illatmentes 100ml 2000Ft.
Ha kell valakinek a katalógus szívesen odaadom!

Szandra,
köszönöm a dicséretet :lol: :lol: Írom :arrow:
Munka:
Akartam is meg nem is, jó is lett volna meg nem is, de valahol tényleg megkönnyebbültem, és azt érzem, hogy a gyerekek is, bár ők nem is voltak tisztában vele igazából. Lényeg a lényeg jó ez így ahogy van :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Anita!

elolvastam saját magam.... azt hittem félre írtam, de nem...

No lányol én megrendeltem. Én nem tudom igazán hogy működik az amway, de úgy emlékszem 2000 alatt volt a folttisztító és a kissebbet én nem is tudtam, hogy van...

úgyhogy folttisztíthatunk ezerrel... ill. kétezerrel... :oops: :P

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Írtam egy nagycsomót, erre elszállt... :evil: Most kezdhetem előlről, azt se tudom már, miket írtam.

Mi bírjuk még a meleget.Késő délután kimerészkedünk a medencében, ott könnyű elviselni.

Judit, én pelenkában/alsónadrágban altatom a gyerekeket és azon mindkettőjükön van egy vékony, nyári hálózsák. Anélkül nem merem, mert a takarót ők is lerugják és hajnalban azért csak kell valami rájuk, és én sem ébredek fel, amíg ők nem kelnek. Viszont nálunk az ő szobájukban nincs nyitva az ablak, csak az összes többi helységben.
Na, hogy tetszik Zorkának a "nagyágy" azóta? Kellett leesés gátló?


Anita, jók a képek! Mi is tavaly ilyenkor voltunk a repülőgép emlékparkban, Lőrinc nagyon élvezte. Pont mostanában terveztük, hogy elmegyünk újra. :)
31 fok :evil: Bírtok aludni?

Ibolya, én sem értek egyet azzal, hogy Encsinek feltétlenül élvezni kellett volna a gyerekszigetet, ellenben nem gyerek. Nem gondolom, hogy minden gyereknek ugyanazok a programok tetszenének. És abból a 2-3 találkozásból, ill. az elmondásaid alapján, Encsit egy komolyabb kislánynak gondolom, akinek komolyabb lehet az érdeklődési köre is. Ettől még szerintem nagyon is lehet gyerek!
Bizihez gratulálok! :D

Ildi, mi is hasonló okokból nem mentünk a gyerekszigetre, mint ti. :wink: Viszont elmentünk vasárnap a Budai Várba. Siklóval mentünk fel, amit mondanom sem kell, Lőrinc mennyire élvezett! Főleg, hogy néhány hónapja meg fogaskerekűzni voltunk, ő nagyon szereti az ilyesmit.
Aztán a Várban sétáltunk egy nagyot, fagyiztunk és Lőrinc minden ágyút szemrevételezett. :lol:

Gyöngyi, emlékszem, hogy ígértem képeket, de annyira utálom átméretezni őket... De rászánom magam hamarosan. :oops:
Rebeka szülinapjával bajban voltunk , ill. az ajándékokkal. Annyi, de annyi játékunk van, nem akartunk egy ezrediket feleslegesen. Igyekeztünk olyasmit venni, amit mindkét gyerek élvezni tud. Aztán eszünkbe jutott, hogy milyen régóta szeretnénk már egy diavetítőt és végül vettünk is egyet. Ezt persze, még Lőrinc élvezi igazán, de nem soká Rebeka is fogja már szerintünk. Anyukámék elhozták azokat a filmeket, amik még a miénk volt gyerekkorunkban, így bőven van, mit vetíteni (tudjátok mennyibe kerül egy diafilm? 1000 Ft felett :shock: ). Így most esti mese címszóval egyik nap diázunk, másik nap mesélünk könyvből, ahogy eddig is. :D
Persze, azért kapott Rebeka személyesebb, neki való ajándékokat is :)
Tortát én sütöttem neki. Na, annak nagyon örült! Mindenestül nekiesett. :D

Andi
idna
 
 


Anett,
úgy müködik, ha belépnél csak vásárolni akár, minden egyes termék kb. 500 Ft-tal lenne olcsóbb. Mi is ezért léptünk be, de én annyit nem vásárolok, mint pl. Te :D 20000 Ft a min kvóta , ami után igyenes a kiszállítás, Neked megérné :D

Anita
putyu
 
 


Andi,
a diavetítőt nálunk is élvezik a gyerekek, bár ők megörökölték apáét :lol: Tényleg drágák a filmek :evil:
Eddig jól aludtak éjszaka, nem ébredt egyik sem, legnagyobb meglepetésemre :lol:

Anita
putyu
 
 


Anita,
sajna a mi gyerekkori diavetítőnk már nem volt jó, Laciéké meg elkerült valamelyik rokonhoz...
De mikor a Gulliverben nézelődtünk, pont akciósan lehetett kapni, így épp jól jött ki :)

Andi
idna
 
 


Anita!

Én be vagyok lépve....
Egy ismerősöm által rendelek ő szokta elhozni nekem.

Andi!

Én is szeretem a Siklót... Nemrég a várban volt egy munkám (akkor már nem volt kocsim és tömegközlekedtem) és én is lesiklottam...
:P

a diavetítő jó ötlet!

Ibolya!

Csatlakozom Szandrához és Andihoz, attól még nagyon is lehet gyerek... lehet neki már tényleg nem voltak annyira izgalmasak a programok... bár igaz, én 14 évesen kezdtem "barbizni" :oops:

Katus!

Ancsi hogy van?

Szandra!

Teszek fel majd képet.... és nagyon várnám már a házi feladtodat... :lol:

Anikó!

csak annyit mondanék: munkásbarna vagyok (meglátszik a polóm) ez két dologra vezethető vissza : nincs sok pólóm, nem bikinibe vagyok itthon. Gondolom ti csokik vagytok... Milyen volt?

befejezem, mert kénytelen leszek magamat sarokba állítani....

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Judit,végülis van valami igazság a kiságyas érvelésedben :lol: :lol:
Én ugyanazon okok miatt nem veszem még ki,mint az Anita :oops: Pedig már kezdi nagyon-nagyon kinőni :oops: A Gergő addig mászik az ágyában amig nem ér rácsot,utánna már lenyugszik és alszik.Félő,hogy ha ez nem lenne ,akkor egész éjjel "mászkálna" benne-vagy ki.

Kata,jó utat,és /remélhetőleg/ sok pihit nektek.Kicsit irigyellek titeket,hogy ilyen szép helyre mentek,de a hosszú utazást azt nem.Azért a 12 óra az rengeteg,még egy felnöttnek is sok,nemhogy egy gyereknek.

Katus,mi ujság Ancsival?Volt a dokinéni?Még az jutott az eszembe,hogy lehet,hogy azért van a lágyabb széklet,mert nem eszik semmi szilárdat.

Gyöngyi,haragszol rám ??????????Nem vagyok hozzászokva,hogy ilyen hsz-okat irsz :oops: :oops:
Én ugy gondolom ,hogy az Encsi azért nem élvezi már a szigetet,mert nekünk már ez a harmadik év hogy kijárunk.Tavaly-tavalyelött szinte minden hétvégén kint voltunk,összeségében kb.10x .És a gyerek szemével nézve a szinvonal évról-évre romlik.Természetes,hogy aki most megy majd ki először,vagy másodszor annak nagyon jó és élvezetes,rengeteg játék van kint.Csak éppen mi,aki már 2 éve is voltunk,tudjuk,hogy mik azok a nagyoknak való játék, ami már nincs.És általában ezek nincsenek kint.Hiába van ott pl.a T-Com-os mászófal,ha az Encsi már megmászta kb.35 x,vagy a trambulint,vagy a nestlé játékait.Mindent annyiszor használt már az évek alatt,hogy ő már valami újra vágyott.Rengeteg apró ajándékokat „megvontak” a gyerekektől.Pl.2 éve osztogattak polókat / jó hogy t-com-os feliratú,és a gyerek be nem menne a suliban benne,de aludni imádja/,vagy adtak egy csomó labdát,a nestlé sátornál a feladatok teljesítése után lehetett kakaót inni ,kisebb feladatokért nesté műzlit vagy csokiszeletek kapni.Osztogattak verdás zsebkendőket, innivalókat, kávékat.....stb.Szóval a rengeteg kis „élmény” hiányzik.Aki most megy ki először ,az ezeket a dolgokat nem tudja igy nem is hiányzik a gyereknek.Vagy ott van a pöttyös rudi hajó-ami sajnos már nincs ott.Ez volt a legelső amit az Encsi keresett .Mert itt már komolyabb feladatokat is lehetett végezni értékesebb ajándékokért.Szóval neki ezért volt csalódás,és nem azért,mert ő már nem gyerek.Az Encsit pl.a hercegnős sátor sem kötötte volna le 2 éve 8 évesen.Ő már ezekből kinőtt,ő már nem babázik nagyon régóta.
És attól,hogy valakinek kitűnő a bizonyitványa,még nem jelenti azt autómatikusan,hogy mini felnött.Én örülök annak,hogy még most kitűnő és mindezt a saját erejéből érte el.Tudom,hogy még 1-2 év , és beköszönt nála a kamaszkor és már romlani fog a bizije.Én azt gondolom,hogy ha egy gyereknek már első osztályban sem sikerült felkelteni az érdeklődését a tanulást iránt,akkor azért ott már nagy baj van.És akkor ez évről évre csak rosszabb és rosszabb bizit fog maga után vonni,és egyre nagyobb utálatot az iskola iránt.
De ez csak az én véleményem,lehet hogy nincs igazam,de nálunk ez a tapasztalat.Azt lehet,hogy 2-3 év múlva itt fogok sirni nektek,hogy az én jó tanuló lányom bukdácsol,vagy cigizik,iszik,ne adj isten drogozik.
Ja,és még a szigethez és a gyerek korához annyit: hogy a Szandra is irta,hogy a Tami sem élvezte még tavaly ,de ott volt a Viktor is,aki akkor már a 3-at is betöltötte,de egy játék nem érdekelte,nem ült fel semmire -csak a Gergővel fogócskázott az árnyékban.Szóval ez szerintem nem életkor függő,hanem megint csak gyerekfüggő.
A lázcsilapításról meg nekem azt mondták ,hogy 4 órán belül adható más hatóanyagú,DE ha a gyerek nem fogyaszt semmi szilárd ételt csak folyadékot,akkor ha lehet kerüljük az ujabb gyógyszer adást,mert nagyon kikészíti az üres gyomrot.Többek között hasmenést is okoz.És ezért javasoltam a Katusnak,hogy túl sűrűn ne adjon,hisz Ancsi sem eszik semmit.

Ja,Judit,Geri is csak egy badyban alszik és egy vékony pléddel takarom-amit persze lerug magáról.Mikor éjjel megébredek,akkor betakarom,de csak ezért nem kelek fel.Már próbáltam polóban is altatni,de éjjel többször nyekereg álmában,azt gondolom,hogy fázik ,mert ha bady van rajta,akkor ez nincs.

Ildi,imádlak!!És örülök,hogy néha az eszedbe jutok.

Anita,nagyon jó lehetett ez a kerty party-s medencés pancsi.És Boti csak igy sima úszógumiban nyomja???Gerit még a beleülősbe sem lehet/ lehetett,mert tavaly nyáron próbáltuk utoljára / beletenni.
31 fok az emeleten??? Az tényleg már jó szaunázni.És fogyókurának sem utolsó.

Olyan régóta irom már ezt a hsz-t, / ½ 2 körül kezdtem,de azóta milliószor abba kellett hagynom /hogy többen is irtatok azóta.
Sajnos a Katus is ir egy sms-t,hogy korházba kellett menniük.Gondoltam,majd késöbb felhívom őket,de. is nagyon maga alatt volt szegénykém.

na most már elküldöm,mert ha most nem,akkor soha.
bibolya
 
 


Anikó,semmi élménybeszámoló?????semmi kép?????????? :roll: :roll: :roll:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok :lol: Egész nap azt olvastam, és most jutottam a végére :lol:

Katus nekem is írt, és beszéltem Vele. A Lászlóban vannak. Infúziót kapott Ancsi és pont akkor aludt el végre, mikor csörögtem. Reméljük minél hamarabb itthon lesznek :cry:

Judit,
Remélem pancsiztok valamerre és azért nem veszed fel a telefont!

Milyen barnaságról beszéltek :?: :?: :?: :roll: Láttatok már engem közelről? Én és a barnaság? Max. a teljes leégés :wink:
Különben szuper volt a hétvégénk! Köszi a drukkokat, eszméletlen jó időnk volt :lol:
Mindjárt rakok fel képet is :P

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anita,
Féltékenyek vagyunk!!! :x :lol:
Revans elfogadva :lol:
Látom nem unatkoztatok Ti sem a hétvégén! Tökjók a képek :P

Anett,
A csokibarnát hagyjuk :roll: pedig én fürdőruhában nyomultam, sőt még fürödtem is és nem öntött ki a Balcsi :oops: :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


A képek:
Kép Társaságban az evés is jobban megy Kép Megyünk fürcsizni Kép Ó, ez hideg! Kép Kép Kép 2 kedvenc képem Kép Kép Sarazás Kép Kép Kép Csipetcsapat egy része Kép Siófokon a tesóméknál

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük abizis dícséreteket.

Évi!
Valamikor már tényleg összehozunk egy talit! Tavasznak vége nyakunkon a nyár!
Rebeka Boldog születésnapot!
Kép
Zorka és Laura!
Boldog névnapot!
Kép

Katus!
Hétvégén pihizés helyett behozom az elmaradásaimat. :roll:
Azért szoktam pihizni is. :wink: Ma pl. kigazoltam a járdát mert benőtte a fű. :oops:
Egyébként tényleg ritkán pihizek, mindig találok valamit akár kint a kertben, igaz elfáradok, de jó kikapcsolódás kapirgálni mert szeretem amikor a végeredményben gyönyörködhetek.
Minden évben próbálok alakítgatni a kertben is, igazából azt lehetne mondani sosincs készen.

Most hétvégén kerti partiztunk a barátainkkal Síkvölgyön ez tőlünk kb. 3-5 km-re van.
Vasárnap pancsiztunk a medencében nagyon, jó volt a víz!
Ekkor tényleg nem sokmindent csináltam,de zajlott az élet.
Ha felsorolnám.... :roll:

Ancsi hogy van?

Anett!

Az Amway termékek tényleg jók, nekem is van már kettő!
Én az loc szoktam foltra tenni még a meggyet és az epret is kihozta az új pólómból ami 1 napja volt rajtam, tisztára mint a gyerekek.

Ildi!

Most már lassan vége lesz Istvánnak a tanfolyam,aztán igaz megyünk a balcsira 12-én, de utána megyünk,persze ha otthon lesztek, mert ti ismindig jöttök-mentek :wink:
Puszilom a gyerekeket meg a Zsoltit is, na meg persze téged is!!!

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!!

A legfontosabb (vagyis a két legfontosabb)

1, Nagyon sajnálom Ancsit és jobbulást kívánok!!!

2, Nem Ibolya nem haragszom rád!! Bár úgy néz ki ez jött le!!
Nem akarom túlragozni a dolgot itt, majd személyesen megbeszéljük, csak annyit, hogy a többiek is értsék én mire gondoltam.
Szerintem a szigeten minden korosztály megtalálja a neki valót. Mi 4 éve élvezzük mind a négyen. Abból, hogy az Enci nem tudott játszani itt semmi azt a következtetést vontam le, hogy nem szeret (nem tud?) már játszani. Cáfolj meg ha nem így van és megnyugszom!!
Pedig neki még ez lenne a fő feladata. És természetesen nagyon dicséretes, hogy jól tanul, de emelett még gyerekként kellene funkcionálni (mondom cáfold meg a feltevésemet). Ha viszont nem tud a korosztályához hasonló elfoglaltságot taláni, netalán idősebb barátokat talál, annak megvan a sajátos veszélye! ÉS nagyon örülök, hogy te hoztad fel a drogkérdést, mert én is erre gondoltam. Ez a szociológus és a pszicihológus véleménye! Hogy a gyerek keresni fog valami más elfoglaltságot, más izgalmakat.
Nagyon durva dolgok történhetnbek a mai gyerekekkel, ha nem figyelünk. Én konkrétan rettegek attól, hogy felnőnek a gyerekeim (jó ez biztos nem marad így, ha vége a továbbképzésnek :oops: )És nagyon naivnak érzem magam a kicsi gyerekeimmel, de nyitogatják a szemeimet.
Szerettem volna a te figyelmedet felhívni a veszélyekre - így jött ki, probáltam burkolt lenni :roll: :oops:
Mondhatod, hogy nincs igazam, Enikőre nem vonatkozik.
Rövid akartam lenni, nem sikerült. Ennek ellenére lenne még mit mondanom és mesélnem. Ha akarod, majd személyesen

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma a gyömrői tónál, nagyon bejött! Tökjó közel van, kultúrált, tényleg jó sok árnyék van, fincsi meleg volt a víz és elég tiszta is. Zorka is nagyon élvezte, jól ki is fáradt.

Katusékról van azóta új hír?
Vendég
 


Anikó!!

Szenzációak a képek, mint mindig!!!! :lol: :lol:
Az amikor Maja a kútról iszik..... :roll: :roll: :roll: Tőle meg ezt kellene megtanulnom (Edótól az üvegből ivást) :oops: :lol: LÁtszik ő is mennyire élvezi a vizet!!! Nagyon örülök, hogy ilyen jó időtök volt!!!!

Judit!!!

Hogy van Zorka???? Remélem tényleg "csak" a cseresznye volt a hibás!!
Nálunk tegnap aludtak elöször a csajok hálózsák és zokni nélkül!!
:oops: :oops: Viszont a Sára ezzel együtt pelenkát sem volt hajlandó felvenni :lol: :lol: És nem pisilt be - bár gondolom azért, mert annyira meleg van, hogy alig van vizelete! :roll: :wink:
Írják itt a csajok, hogy milyen jó nekik, hogy még rácsosban alszanak a gyerekek, mert nem bóklásznak - én meg nagyokat mosolygok, mert a Sára 10 hónapos korától kimászott a rácsoságyból és ha úgy volt kedve mellémfeküdt, vagy bóklászott :lol: :lol: :lol: Nekünk semmivel sem volt jobb, mint a "nagyágy" :lol: :lol: :lol:
Azt meg írigykedve hallgatom, hogy a gyerekek keltenek benneteket reggel :roll: :roll: :twisted: :twisted: Én már annyira megszoktam az éjszakai keléseket, hogy ha a gyerekek nem is kelnek én igen -márha el tudok aludni a melegtől. Egyedül én szenvedek tőle. Na, és a bagzó macskáktól!!!! :roll: :roll: :roll: Ti is halljátok őket???? Vagy csak erre vannak???


Adri!!

ELmúltak a pöttyök Dóri arcáról??? Anyatejes kiütésnek gondolom látatlanba, amivel nincs teendő. Melegkiütés a testen szokott jelentkezni.

Megyek mert osztozom Anettel - dolgoznom kell :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Adri!!!

Eszembe jutott valami!!
Üllőn mondták, hogy itt a vecsési sztk-ban csinálnak csecsemőknek csipő és koponya ultrahangot, csak beutalót kell kérni a házidokitól!!!
És furcsálják is, hogy a vecsésieknek szervezett lehetőséget főleg üllőiek veszik igénybe!!
Ti hova kaptatok időpontot?? Ez a koponya uh nagyon jó!!! Ki kellene használni.
Én úgy emlékszem (elképzelhető, hogy változott), hogy 2 hónapos korban van a csipőszűrés. Így egy hónapot csúszik az egész - nem gáz, mert ha lenne gond, azt lehetne érezni már most is. 6 hetesen neked kell nőgyógyászati kontrollra menned. Zéti mikor volt szűrésen???

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Köszi, biztos csak a cserkó volt a hunyó, mert azóta nem volt kaksi és semmi baja, eleven, virgonc.
Ma Ibolya is megjegyezte, hogy ő még sosem látta ilyen kis bohócnak:) Most raktam le aludni nagynehezen. Ez már a harmadik próbálkozás volt, de olyan iszonyat meleg volt a szobájában, hogy szegénykém eddig nem tudott elaludni és kisírta magát még egy kicsit játszani.

Nekem 2 lány macskám van, de szegények női mivoltuktól meg lettek fosztva, úgyhogy nem jönnek az udvarlók sem hál'Isten. Macskát nem szoktam hallani errefele, kutyaugatást annál inkább, főleg reggel.
Vendég
 


Gyöngyi!

Kép

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Katus most üzent, hogy Ancsi már jobban van. Az éjszakájuk jól telt, és ha minden oké holnap már haza is jöhetnek.
Drukkolok, hogy így legyen!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Gyöngyi!

Kép

Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Gyöngyi, BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :) :) :)
Andi, ez a diavetítősdi nekem is tetszene, szerintem születésnapomra én azt kérek majd az Uramtól :) Gyerekkoromban imádtam a vetítést, remélem, Marci is szeretni fogja...
Katus, jelentkezzetek majd, izgulunk Ancsiért!
Anett, örülök, hogy tetszett a gyömrői strand, mondtam én, hogy az nagyon jó hely :lol: Bár fürdenünk ott még nem siekrült, mert pünkösdkor, amikor először ott voltunk, még hűvös volt, a múltkori bulinál meg társasággal bográcsoztunk a parton az erdőben, és ott a haverok előtt nem szivesen parádéztam volna fürdőruhában :oops:
Ibolya, gratula a jó bizihez! A gyerekszigetes táémához nem tudok hozzászólni, azt sem tudtam eddig, hogy egyáltalán létezik ilyen...
Anikó, tuti jó lehetett a Balcsinál, klasszak a képek! :) Aug. végén mi is szerettünk volna lemenni, mert a cégnél van egy vitorlás szakosztály, aminek lelkes tagja vagyok, és ezen keresztül eddig olcsón lehetett hajóhoz jutni, de éppen tegnap hívtak fel, hogy előfordulhat, hogy az idei hajókázás meghiúsul, mert összebalhéztak a munkatársaim a bérbeadóval. Na mindegy, van még 2 hónapjuk kibékülni :x
Na, most megyek is, mert Marci elkezdett sikítozni - ez most a legújabb attrakció, ha unatkozik, hangosan sikít egyet- kettőt, ezzel jelzi, hogy anya-és foglalkozáshiánya van.
Küldök még két képet, amik tegnap készültek a kis trógerről, aki imádja a pihenőszéket, viháncol benne...
puszi,
K.
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Ez csak 1 kép :roll: Kérjük a másikat is! :P

Tényleg nagyon jó volt a Balcsin :P
Pedig ez a vitorlázás jól hangzik. Csak kibékülnek :roll:
Én eddig 2x vitorláztam, de mindig tengeribeteg lettem. Mi ráadásul még a hajón is aludtunk. Na az nekem nagyon gáz volt :cry: Pedig olyan jó buli....

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Most akartam hozni KAtusékról a hírt,de látom Anikó beelőztél:)
az a lényeg,hogy már jobban van Ancsi,reméljük mihamarabb hazajöhetnek és elfelejtik ezt az egészet.

sok sok drukk nekik+++++++



Jók a képek!!!(Majáról és MArciról,na meg a túloldalon maradt Botiékról is:))


Gyöngyi!

Sok boldog szülinapot!!!!!


Kép

ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Hülyét kapok attól,hogy egy fél óra mire az oldalt behozom :twisted: :twisted: :twisted:
Látom ,itt az egy órási bejelentkezésemmel a leghátsó sorban kullogok :oops: ,már ami a Katusékról szóló híreket illeti.De nem baj,mert az azt jelenti,hogy a topiclakók nagyon a szivükön viselik a kis Ancsika sorsát.És ez olyan jó,hogy ilyen összetartó a csapat.
Szerintem is Ancsi sokkal jobban van már a tegnaphoz képest,mert nem tudtunk egyszerüen beszélgetni Katussal annyira mehetnéke volt a kiscsajnak :lol: .Tegnap csak bágyadtan feküdt az anyja karjaiban és aludt szegénykém,de ma már a kis életerős sirása vidámságot árasztott Katus hangjából.Már csak azon izgul ,hogy mivel Ancsi extra keveset iszik ugy általában is,és most is,nehogy ebbe kössenek bele és ezért ne jöhessenek holnap haza.
Millió drukk holnapra +++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!

Kata,nagyon édes Marci :lol: ,tök jó,hogy ennyire tetszik neki a pihiszék :lol:

Gyöngyi!

Nagyon sok boldog szülinapot!

Kép



Gyöngyi,Encsinek nincsenek idősebb barátai ,de ő,ahogy elkezdődött számára a suli,attól kezdve kicsit felnött.Már másképp,mással játszik mint az oviban.Az ovónénik is,és a tanitónénik is állandóan azt sulykojjákúr isten,hogy kell irni ezt a szót? / beléjük,hogy az ovi való a játékra,a suli már a tanulásra.És szerintem ő ezt nagyon is komolyan vette,hisz ő azáltal hogy évvesztes már nagyon várta a sulit.Neki az oviban csalódás volt a +1 év ,hiába magyaráztuk neki,hogy ez NEKI is jobb lesz. Talán ebből adódik,hogy fejlettebb/érettebb a korosztályánál?De ebben sem vagyok biztos,mert az osztálytársai-lányok-szüleivel elég sokkal tartom a kapcsolatot,és bizony majd mindegyik lány ilyen mint az Encsi.Játszani már mint effektive nem játszanak,ami érdekli őket:az a számítógép,társasjáték,néha :roll: olvasás,barátnőzés ahol végülis szerepjátékokat játszanak,csak már nem a babázásról szólnak ezek.
Mióta a Gergő megszületett és már tud vele mit kezdeni,azóta visszafejlődik az ő szintjére,de ez max.fél óra napi szinten.
Hát kiváncsi leszek Mariettára,milyen is lesz 5 év múlva-hogy beváltja-e a reményeidet,és más lesz/fog tudni játszani / mint az Encsi.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ancsinak gyors gyógyulást kívánok és mielőbbi hazatérést!
Kép
Katus, hogy vagy lelkileg? :(

Anikó,
nagyon jók a balatoni képek!!!
Mi is a Balcsira megyünk majd augusztus közepén. :)

Kata,
Marci annyira édes! Úgy szeretem, amikor teszel fel képet! Gyönyörűséges!
Majd ha nagyobb lesz Marci, cserélgetünk diafilmeket, oké? :wink:

Gyöngyi,
macskákat mi is halljuk! :roll:

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Küzdünk a meleggel, így most csak rövid leszek!

Katus!
Jobbulást Ancsinak, nektek pedig kitartás!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyöngyi!
Először is BOLDOG SZÜLINAPOT!

A pöttyeink múlóban vannak, a testén nincsenek. :P
Az 1 hónapos orvosi vizsgálaton kaptunk beutalót hasi és koponya uh-ra ide Vecsésre. Itt még az időpontot is ők intézték. Július 10-én megyünk. :lol: :lol: :lol:
Valamint kaptunk egy beutalót csipőszűrésre a lőrinci SZTK-ba, ide már nekünk kellett időpontot kérni. A védőnők azt mondták ezt kb hat hetesen kell megcsinálni, a gond csak az, hogy már csak augusztus 11-re volt időpont. :cry: :cry: :cry: De akkor lehet, hogy ez nem gond???
A 2 hónapos oltást is később kapja kb 2 héttel, mert az Esek 5 hétig szabin van, így oda július 30-án megyünk.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri,
Rebeka is nagyon soká került sorra csípőszűrésre! Ő már -úgy emlékszem- 3 hónapos is elmúlt, mire először megnézték. De szerintem ha lenne baj, akkor már a kórházban is láttak volna valami előjelet és gondolom, Essek dr. is megnézte, mikor először kiment hozzátok, nem?
Anyatejes pöttyök: Lőrincnek is volt 1-2 pöttye, de Rebeka arca borzalmasan nézett ki! Azt mondtam, nem is viszem emberek közé... :oops: :oops: :D az egész arca totál pöttyös volt.

Gyöngyi,
melegkiütésekre kell valami, vagy csak hintőpor? Nálunk mindkét gyerek nyaka eléggé olyan most (nem viszket nekik, de én látom).

Andi
idna
 
 


Gyöngyi!

Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Bocsánat csajok, csak rohanásban vagyok, visszaolvasni nem tudok, de valamit el kell mesélnem.
De mielőtt elfelejtem Gyöngyi NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Szóval egy barátnőm volt ma itt a 2 éves kisfiával. Bementünk összepakolni Zorka szobájába, kb 1 percre....majd a barátnőm azt mondta, hogy a fia gyanúsan csendben van, megnézi mit csinál...
Nagy úristenek, jézusmáriák, stb...jövök ki....hát halálközeli élményem volt...lepörgött előttem az életem, és ahogy Miki hazajön és el kezd velem veszekedni, hogy hányszor mondta, hogy takarjam le azt a k.. kanapét, ha gyerekek jönnek hozzánk...
Akkor megpróbálom szemléltetni az eseményeket:
EGy bögre cappuccino az asztalon, benne úsztak papírok, újságok, könyvek, játékok és a közepén egy kis popsikenőcs, abból a jó zsíros fajtából. De ez még semmi.
A bordó szövetes kanapénak úgy az egy negyed részén szétkenve, 1 cm vastagon az a zsíros popsikenőcs!!!A maradék a gyerek hasán, de ez már mellékes:)
Először eltakarítottam a romokat az asztalról és közben végig azon gondolkodtam, hogy a kanapéból mi a fenével szedem ezt ki...nekiestem minden itthon fellelhető cuccal, Vanish, mosogatószer, stb...Mire eszembe jutott drága Anikó barátnőm, hogy majd kérek valami tuti tippet. Na tőle kaptam a híres-nevezetes Amway tisztítószert. Hát csajok ez a szer megmentette a házasságomat és egy (ÁRTATLAN?????) 2 éves gyerek életét...
Nem fogjátok elhinni, de a cucc teljesen nyomtalanul eltűnt a kanapéból!!!Illetve annyi a nyoma, hogy ahol kisikáltam, ott feltűnően tisztább, mint máshol:)))Nem hittem a saját szememnek. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ezt bármi is eltűnteti...

Úgyhogy Anett,

Ha még nem rendeltél, akkor még egy folttisztítót kérünk szépen, a barátnőmnek is kell egy. Nem is értem miért gondolja, hogy szüksége lesz rá???!!!:))

Szóval Anikó és az Amway együttes erővel megmentett minket:)
KÖSZÖNÖM!!!!!!

(ez most úgy sikerült, mint valami kampány-szöveg, de nagyon boldog vagyok:))) )
Vendég
 


Andi,Katus hangját sokkal,de sokkal nyugodtabbnak hallottam mint tegnap.

Adri,amig az Essek doki szabin van,addig a Lakos helyettesít.Beadja az oltásokat is,és ugyanugy van egészséges tanácsadás is mintha nem lenne helyettesítés.Viszont mielött elindulnátok,hivjátok a rendelőt,mert ilyenkor van,hogy az Eötvös utcában van csak rendelés.
Szerintem a csipőszürést mindenki ennyire késön kapja,megnéztem a Gergő papirját= 3,5 hónaposan voltunk :roll: .
Éviékről nem tudsz valamit?Elég rég járt erre :cry:
bibolya
 
 


Judit,nem semmi a sztori :arrow: azért örülök hogy megmaradnak a gyerekek :lol: és a kanapé is :lol: :lol: És éljen ez a hires nevezetes tissztitó.Lehet ,hogy nekem is rendelnem kellett volna,mert nálunk a vajszinű mintás kanapé néz ki ugy,mint amit már 100x leh....tak :oops: :roll: .
bibolya
 
 


Ibolya,

Kikérem magamnak a többes számot!:))) Az én gyerekem nyugiban ült a gyerekszobában! Ő sosem tenne ilyesmit!:)))Ezt a remekművet a barátnőm kisfia egyedül vitte véghez:))
Vendég
 


Judit
Kép
bocs, de így leírva, ez tök vicces, persze ha velem történt volna.... :oops: :oops: :wink: :D
Azért majd meséld el, a férjed mit szólt a történtekhez, gondolom, elmeséled. :D :D

Andi
idna
 
 


Judit,
Milyen jó, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz :lol:
Örülök, hogy jó lett a vége :P
Anita, milyen jó, hogy Kubut adtál Majának :lol: Ha akkor nem önti le magát Maja, amit nem tudok kihozni semmivel, és Anett nem ajánlja fel a csodaszerét, most Judit is nagy gázban lenne :lol:

Andi,
Hova mentek a Balcsin? Mármint a parton :D
Hihetetlen volt a 2 part közötti különbség. Szombaton az északin fürödtünk sziszegve, vacogva (lásd a képen párom arcát :lol: ), vasárnap pedig a délin. Simán belegyalogoltunk a vízbe :P

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó,
Balatonfenyvesre megyünk. Céges üdülő, már sokszor voltunk :D
Teljes ellátás, svédasztalos reggeli :arrow: mi szem-szájnak ingere szó szerint! Ebédre-vacsorára 3-3 fogásból lehet választani és utána még desszert van. Addigra minden kg súlyfeleslegemet le kéne még adnom, mert itt mindig garantáltan hízunk 5 kg-t :lol:
Az üdülőhöz lezárt partszakasz tartozik, így bármit ott lehet hagyni és nincs tömeg. Ingyen vizibiciklizési és csónakázási lehetőség. :)
Szóval, már nagyon várjuk! :D

Andi
idna
 
 


Anett,

Tessék kiderült, hogy tulajdonképpen Te vagy itt a jótündér:) Meg Anita, hogy kubut adott Majának:) Meg Anikó, hogy adott nekem a csodaszerből:) Mennyi jó tündér van itt:)
Szóval köszönöm Anikó, Anita és Anett:))) Áhá, már látom is, az A betűs nevek a nyerők:)))

A kanapéhoz nem szólt semmit a férjem, szerintem hiába próbáltam, nem sikerült kellően drámai hatást kelteni, és hát most már nem látszik rajta semmi, úgyhogy hááálistennek elképzelni sem tudja hogy nézett ki...:)CSak azt mondta, hogy milyen mázli, hogy az anyja ezt nem látta:))
Viszont az egyik könyv, ami elázott a kávéban az kölcsön van egy kollegájától, ráadásul angol nyelvű, Amerikában lehet csak kapni...úgyhogy most ez az aktuális kérdés, hogy hogy szerezzük azt be:) És hát fog fájni egy pár ezerbe ugye...
Vendég
 


Andi,
Ez nagyon jól hangzik. Nem csodálom, hogy várjátok :lol:

Judit,
Sajnálom a könyvet :cry: Nézted már a neten?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


És hol van az ünnepelt :roll: :roll: :lol: :lol: ?????????

Csak nem a cream caféban ünnepel titokban :lol: :lol: :lol: ????????

És Szandra????
bibolya
 
 


Sziasztok!

Vagyok vagyok csak egész nap jöttem mentem.

Gyöngyit ma láttam fél szemmel kozmetikusnál volt, megfiatalodott :wink: .

Gyöngyi!
Itt is kívánunk nagyon boldog szülinapot.

Judit!
Nem semmi ez az ágyas sztori, húúú viszont jól bevethető lett volna anyósod ellen :wink: .

Ne haragudjatok, nem is írok többet mert kicsit rácsesztem ma és bedagadt az egyik szemem, valami allergiás reakció. Reggel a szemészeten kezdtem de szabadságolás miatt nincs rendelés, aztán háziorvos ahol szurit kaptam a seggembe emiatt, aztán Lőrincen voltam a nagyrendelőben. Ne mindegy hosszú volt de legalább vége ennek a napnak is, remélem reggelre kutya bajom sem lesz.

Ha valaki beszél Katusékkal akkor pusssz nekik.

Szandra

szandrakiss
 
 


Gyöngyi!

Nagyon nagyon boldog szülinapot!!!!

Kép

Anita
putyu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?