Jó reggelt,
Gabi,
Örülök, hogy Noel meggyógyult, remélem mostanában nem kell doki környékére mennetek.
Nagyon jók a képek, gyönyörűséges fiad van.
Látszik apa mennyire imádja őt.
Barbika szopik rendesen, illetve többször kevesebbet, gondolom a nagy melegtől. Tegnap Katánál lemértem 6840 gr volt, szépen hízokat, persze most már nem 70-80 dekákat, de a havi fél kiló megvan, és ez elég is. 6 hóig szeretném csak anyatejjel táplálni. Szerencsére nálunk nem okoz a kaki gondokat mint szegény Geri babánál.
Chrissy,
De kis rendi baba Martinka, hogy hagy benneteket aludni.
Ani,
Hát igen, muszáj volt Bazsit sörrel a kezében lefényképezni. Nem hagyott békén vele. Csak aztán rá ne kapjon nagykorában.
De jó neked a szolizás miatt. Én is terveztem már hogy elmegyek hogy le ne égjek a nyaraláson, de hát még mindig nem jutottam el.
Enikő,
Gratulálok apának. Ügyi volt.
Neked meg jó tanulást kívánok.
Tündike,
Tudom, hogy nem vigasztal, de az én párom sem egy figyelmes ember. 1x jött el velem uh-ra, csak akkor simizta meg a hasam, ha szóltam neki, magától eszébe sem jutott. Az egész terhesség alatt szinte semmit nem segített nekem. Egyedül takarítottam, mostam, főztem, sőt végig én cipeltem a bevásárlószatyrokat is fel a 4. emeletre. Még a kocsit is mindig én mostam nagy pocakkal. Neki nincs jogsija, és mindig azt mondja, hogy a kocsi az enyém, akkor bajlódjak vele én. Ő ritkán ül bele. Persze ez nálunk mindig is így volt, de hát a terhesség alatt az ember érzékenyebb és jobban felvettem a dolgokat. Nagyon sokszor vitatkoztunk e miatt a 9 hónap alatt. Egyébként most is hogy mutattam a tesztet neki, ugy rám förmedt, hogy ne is gondolj a 4. babára, hogy szinte egész este sírdogáltam magamban. Tudom, hogy sosem szoktam panaszkodni, de hát baromira nem fenékig tejfel az élet nálunk.
Bocsi, hogy panaszkodtam, csak azért írtam, hogy nem vagy egyedül.
Amugy ma reggel sikerült hőt mérnem, mert Barbika tovább aludt mint én, és csak 36,7. Ugye 37 körül kellene lennie, egy kicsit azért megnyugodtam, hogy talán tényleg csak valami szellemcsík. Most egy hétig nem is akarok erre gondolni, mert már mindenhol csíkokat látok.
Élek ugy mintha semmi nem történt volna, aztán majd jövő héten végleg kiderül.