Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!

Most csak gyorsan neked. Én a Yess termékeit használom. ez is hálózatos, tehát nem bolti. Annak az összetételét ismerem. Én biztos, hogy a kiírt értékeset venném meg....
Hol láttad és mennyiért???

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


vokeszti: biofalva honlapon néztem. Az ag100-ast a Biopharma gyártyja, ez 300 ml-es és 3950 Ft, a másiknál nincs gyártó feltüntettve, csak annyi, hogy származási hely Magyarország, ez 200 mlés 2440 Ft. Ha van időd rákuksiznál, hogy érdemes-e venni? A Yess-t lehet netrőlis, vagy csak beszerzőkön keresztűl?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Na megnéztem googleval, találtam yess-es honlapot és ezüstkolloidot is benne, de itt azt írja a használatra, hogy terheseknek, szoptatós kismamáknak és 6 év alatti gyerekeknek nem ajánlják :shock: SZóval most mi van ?!

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 

 
 

Sziasztok!

A buli fergeteges volt. A menyasszony igazi Hófehérke -22 kilót dobott le január óta az alkalomra- és gyönyörű volt, a vőlegény pedig fess, ahogyan annak lennie kell, ugye. Ha összeadom akkor kb. 20-25 percet táncoltam is, de a legjobb a menyecsketánc volt: apa mankóval, én a pocakkal. No comment. :lol: De mit csináljon az ember, ha az egyik legjobb barátnője megy férjhez??? :wink: Zazi remekül viselkedett, anyukámmal aludt az autóban 3 órát a ceremónia után, így éjfélig derekasan helytállt. 8) :shock: Akkor mi hazamentünk anyáék pedig még négyig tartották a frontot. Tényleg nagyon jó, hogy el tudtunk menni! :lol:

Gyöngyi! -Olgo cáfolj meg, ha tévednék...- én úgy tudom, hogy a születéskor már ezt csöppentik a picik szemébe, orrába és szájába, amikor fertőtlenítenek a szülőcsatorna után. Én Zazi kéthónapos kora óta használom. Ma pl. megcsípte a darázs és nyoma sincs. Egy pici piros folt. (Na mondjuk kapott 3 homeos szert is, de az elő- és utókezelés az csak ezüst volt.) Szóval természetes fertőtlnítő és antibaci szer, ami közel 600 bacit és társait tud kinyírni. Na persze mi ez a többmillióhoz képest... És pillanatok alatt megnyugtatja a bőrt is. Én csak ajánlani tudom.

Rólunk: keményedünk, keményedünk, holnap ctg de semmi több jel egyelőre. Majd holnap jövök bővebben. :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Köszönöm, köszönjük csajok!!!

Martin, Mira, ERA


Megkaptuk a meglepit :oops: :oops: :oops:

És külön köszi Bosco-nak, és Vas Ildinek a csini rucikért!!!!!

KépKép

KépKép
lingelera
 
 


Melitta!

Hajrá....... , 39. hét :wink:

KépKép

KépKép
lingelera
 
 


Néhány hétvégi fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
lingelera
 
 


sziasztok

Era: hát igazán nincs mit :wink: . Martin milyen nagy és Mira milyen szép. Balcsin voltatok?

Melitta: jajj, én nem kötöszködni akartam, csak nem értettem, miért írták rá, hogy 6 év alatt nem ajánlott :shock: Akkor nyugodtan adhatom Lilinek.

Annácska: cickók, hogy vannak

Vali: most nem volt 2 napig foci, alibi? :wink:

Nekem meg sikerűlt végleg kipurcantanom a derekamat. Délelőtt voltam reumatológián, kaptam gerincbe lidokaint, meg valami pakolást, ami olyan büdös, hogy hanyat vágtam magam tőle. Van egy kis gerincferdülésem is. A zárómra meg ráírták, hogy lumbágó.
Eljutottam vérvételre is végre, holnap lesz eredmény. Kiváncsi vagyok mi hány csillagos lesz.

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Kukk :lol: :wink:

Era: De jó, hogy jöttél megint :) Jó nagy gyerkőceid vannak :shock: Mira nagyon kis cukorfalat, ahogy elnézem, ő se lesz sokkal kisebb, mint Martin.
Kár, hogy belőled csak a jobb szemed látszik :wink:

Melitta: Na mizu? Nem jöttél a ctg utáni hírekkel. Csak nem????????
Izgulok ám érted! :)

Gyöngyi: Nincs alibi, tettük a dolgunkat :wink:
Lumbágót sajnálom :( Most kezelésekre kell majd járnod?
Azért remélem nem lesz annyira sz@r a vérvétel eredményed, bár sztem ez a hoszzú szopi biztos leamortizált kicsit. Nekem is nagyon rossz volt a vérképem akkor.

Velünk semmi különös, Vince a Balatonon táborozik (vagy ezt már írtam?? :roll: :oops: ), szerencsére legalább ő élvezi a kánikulát. Mi nem annyira, próbálunk a gazosunkból valami kertféleséget faragni, de elég lassan halad az ügy :( Tegnap sikerült 3 tuját elültetni, aztán eleredt az eső. :( Úgy látszik semmi se akarja, hogy az idén kinézzen valahogy :?

Aliz még mindig borzalmasan alszik, viszont szépen haladunk a szobatisztasággal, ma reggel már kisbugyiban vittem be a bölcsibe :D Kiváncsi vagyok hány pisis cucc fog várni délután.

Boscó: Hétvégi képek? :wink:

Livi: Na én tényleg lemaradtam, hogy apátok megint utazik Londonba :roll: Most is hosszú időre megy?
Tünci nagyon csini :)

Na többre nem is emlékszem az előző oldalról, bocsi :oops:

Bartika: Hogy vagytok?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Gyöngyi: Írtam pü-t :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Én most csak képekkel jövök :wink:
de előtte két szó:Gyöngyi, sajnálom a lumbágót :(
Era, nagyon szívesen mégegyszer :)

Tegnapi minitaller képek(editék már hazamentek , mire feltöltött az aksim, így lemaradtak a képekről :D )

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép
vas
 
 


Sziasztok!

Na, végre valami megmozdulás! :)

Era, jó látni titeket! :)

Ildi, sajnálom a tegnapot, nagyon szívesen mentünk volna, erre összetolultak a dolgok...

A tegnapi vizsgálat eredménye szerint még nem szülünk. A ctg-n 2 vakondtúrást sikerült produkálni a 20 és 30-as érték között. Na, majd a jövő héten megrajzoljuk az elefántot nyelt kígyót! :lol:

Gyöngyi! Én nem is gondoltam, hogy kötözködni akarsz... úgy látszik mindenki félreérti amit írok. Nem akartalak kioktatni, csak leírtam, amit gondoltam. :wink:


Puszi,

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Era: örülök hogy láthattam képeket a csemetéidről!Olyan szépek!

Vali: Nagyon nehéz egy szép kertet varázsolni. Idő, és pénz kérdése. De hidd el, ha kész, akkor már csak élvezni kell a megérdemelt pihenést!!! Örülök hogy nem volt alibid :lol: Képek az írásom végén :lol:

Gyöngyi: sajnálom a gerinced!!! Remélem nem lesz nagyon rossz a vérképed!!!Mit csináltál hogy ilyen rossz állapotba kerültél?

Melitta: menyasszonytánc tényleg mókás lehetett, de nagyon örülök hogy jól éreztétek magatokat!!!39.hét. :lol:

Lányok keresünk Fannikának csúzdát, 1,5-2,5m-eset!Ha valaki nagyon jó áron(esetleg nagykeráron, vagy használtat) tudna esetleg szerezni nekünk egyet, nagyon hálásak lennénk! Itt brutál milyen áraik vannak! Csak a műanyag csúzda része érdekel minket, fa állványunk már megvan.


Diplomaosztó:
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Ági! A vaterán vagy a teszveszen szoktam látni... keress rá esetleg.

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Ja! És érdemes mindenféle helyesírási hibákkal beírni... :oops: :roll: csuszda, csúzda és társai...

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Melitta!
Egy igazi időzített bomba vagy! :lol: Mindig, mikor látom, hogy írtál, azt hiszem, hogy van valami! :lol:
Délelőtt még akartam ezt-azt kérdezni, csak az öregasszonyoknak már szúrtam a szemét a piacon! :lol: Férjed hogy van? Mit mondott a doki?

Boscó!
Még egyszer gratula! :D Nagyon szépek vagytok! Mesélj, milyen volt?

Era!
Gyönyörűek a gyerekeid! :D Keve azt hitte Mirára, hogy a Déva az, de mikor jobban megnézte, akkor elbizonytalanodott. :lol: Dondi és Mira mit szóltak egymáshoz?

Vali!
De ügyes Alíz! :D

Gyöngyi!
Ez nagyon vacakul hangzik! És most lesz folytatása is a kezelésnek? Egy csontkovács nem tenne jót? Én még nem voltam, de jókat hallottam róluk.

Rólunk:
Ma délelőtt, mikor Déva felébredt, Keve szokás szerint rohant be hozzá, hogy elmondja neki, hogy mennyire szereti. :D Én még valamit épp csináltam, csak kb. két perc múlva mentem be. Keve épp mutogatta az ágy mellett lévő konnektort:
"Ez a konnektoj, Déba, ez a konnektoj. Nem szabad hozzánúlni, mejt ájam van benne!"
Aztán ezt még vagy háromszor elmagyarázta, a Déva meg örült neki, hogy így tanítgatják. :D
Tegnap valami vicceset csinált a Keve, én meg próbáltam visszatartani a röhögést, hogy ne zavarjam meg. Egyszer csak rám néz, és azt mondja: "Hagyd abba! Hagyd abba a röhögést!" Na, eddig bírtam. :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok

Mi tegnap hazajöttünk...
Úgy tűnik, azt a bacit, ami itt kering már 3 hónapja bennem és Bencében, nem tudtuk az antibiotikummal kiírtani.
Tök betegek vagyunk.
Én köhögök 5. napja, de úgy, hogy már ég a tüdőm, és immár megint arcüreggyulladásom van (ez a 4. 3 hónap alatt), Bencének pedig még kint fülgyulladása lett, ki is fakadt, és ő is köhög csúnyán, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy hazahúzunk, így semmi értelme.

Hát ez van, nekünk ezek a célzott nyaralások valahogy sosem sikerülnek, csak a hirtelenek...

Ma vagy holnap megyünk mindketten a kórházba egy góckutatásra, tenyésztésre, hogy megnézzék milyen baci tartja fent ezt az állandó betegséget, és akkor pontot teszünk a végére (remélem).

Hát mi így.

Ürömben az öröm, hogy a jövő heti szálláspénzt visszakaptuk, így legalább nem buktunk olyan sokat és azért egy kis ideig Bence élvezte a vizet, imádta a homokot.

Hát nem vagyok hepi, de ez van, nem tudunk mit csinálni...

Ha rendbejöttünk, lemegyünk a Balcsira.
Vendég
 


Eszti: Húúúú de sajnálom :( De tényleg most már járjatok a végére, hogy mitől van ez. Nem is tudtam, hoyg te is ennyire keményen benne vagy :( Jobbulást mindkettőtöknek!

Melitta: Hát téged, illetve a picúrt, ez a dög meleg, meg a hidegfrontok sem hatnak meg???? Nagyon jól érzi magát odabent ez a lurkó :wink:
Apátok hogy van? Be tud majd menni a szülésre?

Ildi: Azé' pár sort is írhatnál. :wink: Mostanában te is nagyon eltűntél ...

Boscó: Nagyon szépek vagytok! :) Fannika a kis csini hogy viselte a hőséget?
Téged meg alig ismertelek meg :oops: Most nem tudom, hoyg a hajad más, vagy a szemüveg ... :roll:

Csúzdát néztem a teszveszen, de nem találtam :( Majd még szétnézek másfelé is. Ezek szerint nektek csak olyan kell, amit fel tudtok majd rögzíteni a fajátszóra?

Lidke: Mindig dobok egy hátast mikor olvasom Keve dumáját :D Elképesztő milyen kis okos, és hogy ilyen szépen ki tudja fejezni magát :)

Alizt megdicsérték a bölcsiben, ügyesen wc-zett, csak a kaka csúszott be, de azt otthon is csak a pelusba hajlandó nyomni, hiába kérlelem, mikor látom, hoyg készülődik :( De rendesek voltak a bölcsiben, elvitték kimosatni a cuccát, nem csomagolták be mindenestül egy zacsiba mint anno Vincénél, hogy mikor otthon kibontottam, azt hittem elhányom magam a szagoktól.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


itt vagyok Vali :D
de nem sokáig :wink: , írtam mélt is :wink:

Aliz is jól halad peli üygben, ha így marad, a végén csak natasa marad pelenkás 8 éves koráig :lol: :lol: :lol:


Eszti, aztaaa....., nagyon sajnálom, hogy így alakult.
Annyira vártad már az egészet.
Sajnálom, hogy Bence nem gyógyult meg, meg te is beteg lettél.Most aztán már tényleg járjatok a végére.
nagyon gyors jobbulást, aztán irány a Balaton.
Azér a pár nap jó volt , nem?
Jó meleg már a tenger?? :wink:


Ami a múlt oldalakról kimaradt(és amire emlékszem), Boscó, én márciusban volta utóljára dokinál, akkor okés volt a spirál,majd télen kell mennem egy uh-val egybekötve.
Nagyon szépek vagyok a diplomaosztón.
Gratulálok hozzá mégegyzser,meg Lívinek is :D :D

Amire még emlékszem: Eszter, hú, de jól haladsz a fogyival.Azóta talán már a 11 kiló is megvan, mi???? :wink: :wink: :wink: :wink: Csak így tovább, nagyon ügyes vagy!!!
Tudom, milyen érzés már ennyi kilót a hátad mögött tudni :D (nagyon jó)

Lidke, na, valami fejlemény naralás ügyben?
Most nem teljesen értettem, Attila hazajön, ti meg másnap mentek hármasban(és hova), kicsit elvesztettem a fonalat.
Dubrovnikig nem megyünk le, ott már jártunk(és csodaszép) :wink:
Kevének állati a dumája :shock: :lol:

Melitta, hajrá, hajrá.................. :D :D :D :D :D :D :D

Gyöngyi,és most mi van veled?
Kezelések lesznek, vagy mi?
Nekem is megint bedurrant a csípőm(tollasoztam egyik este), nem kellett volna, azóta is fáj, már megint rokkant vagyok(lassan kikérhetem a mozgássérült kártyámat) :lol: :lol: :lol:

na, csocsi :wink:

Vali, elégedett vagy??? :wink: :wink:

Egyébként nekem is csak két gyerekem van, Levente mamázik :D
vas
 
 


Ildi: Igen, ez szép volt :wink: :lol: :lol: :lol:

Natasa miatt ne aggódj, 2 hete még én se gondoltam volna Alizról, hogy valaha is lekerül róla a pelus, aztán hirtelen egyik napról a másikra pikk-pakk alakult a dolog.

Nemrég kajáltam, most meg olyan álomkór tört rám, hogy mindjárt bealszom. :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Köszi a dicsiket, és a csúzda hozzászólásokat! A tesz-veszen, meg a vaterán nézegettük, meg még egy két oldalon, ahol lehet licitálgatni, most várunk :lol:

Tünde: neked külön köszi a pü-t!!! :lol: :wink:

Vali: igen, nekünk olyan kell!!! :lol:

Lidke: nagyon ügyes Keve ahogy tanítja a kishugit!!! Édes ahogy dumálgat!!! A diplomaosztó jó volt, csak mint ahogy Livi is írta, eszméletlen meleg!!!Fannika izzadt, főtt, (de apukája is) :lol: de tetszett neki a tömeg, és a nyüzsi. Fájlalta az előző nap szerzett bibijét, meg hogy nem jöhetett oda hozzám, de amúgy elvoltak! Fagyiztak, szökőkútban gyönyörködtek.Nekem kínlódás volt az egész a tallárban, de örülök azért hogy így vehettem át a diplomámat, mégha egyenlőre nem is tudok majd mit kezdeni vele! Jó volt újra látni a tanárokat, de kirázott a hideg amikor a szigorlatokra gondoltam. :lol: Arra a pillanatra nem nagyon emlékszem amikor kimentem a dilomámért, amennyire készültem rá hogy hogy fogok viselkedni, úgy nem jött össze, mert azon izgultam hogy hasra ne essek míg kiérek, meg vissza a helyemre! :lol: :lol: :lol: Földig ért a ruha, és nagyon kellett vigyázni, mert volt 3 lépcsőfok is :shock: De túléltem :lol:

Esztipeszti: nagyon sajnálom hogy betegek vagytok!!! Jól tettétek hogy hazajöttetek, és rendesek voltak hogy visszaadták a pénzt! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!

Ildi:akkor pihend ki magad Te is! :wink: :wink:

Megyek medencézek egyet míg alszik a kicsilányom :lol:Szép napot mindenkinek! :lol:
Vendég
 


sziasztok

Eszter: sajnálom, hogy így alakult a nyaralás, pedig a dokitok azt mondta, hogy Benyó okés :?

Boscó: Fanni nagyon csini volt. És te is ám :) Csúszda nekünk is jól jönne, de nekünk támaszték is kellene

Melitta: én meg azt hittem, hogy te értetted okoskodásnak az én írásom :) na jó kis kalamajka :)

A derakam kicsit jobban van, kezelést nem kaptam, mert nem kértem (anyós hétfőn megy kórházba és nem tudom kire hagyni a gyereket) Viszont bekentem este a csodakrémmel, amit a doki írt fel. A középkori kínzások része lehetett ez a pakolás. Előszőr csak bizserget, majd fokozatosan kezdett égetni, úgyhogy 5 perc után le kellett szedni magamról (inkább a hátfájás)


na megyek

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!
Mi most a nagymamánál pihenünk, pancsizunk és élvezzük a kert adta lehetőségeket. :)
Ildi,
ha ez megnyugtat akkor Lidi se mutat sok hajlandóságot a szobatisztaságra. :) Ma kb 5 bugyit mostam, mert a kertben nem akarom, hogy pelusban legyen, mert meleg. Ez van. Majd valamikor.
A képek megint szuperek.
Era,
örülök, hogy örülsz. A gyerkőceid nagyon szépek.
Boscó,
gratula Neked! Fanni nagyon helyes ebben a ruciban (is).
Vali,
Alíz nagyon-nagyon ügyi a szobatisztasággal!!!
Gyöngyi,
sajnálom a hátad. Tényleg a csontkovács, mint segítség? Én is ismerek valakit, akin segített. Gyógyulást!
Lidke,
olyan kedves Keve, ahogy tanítgatja a hugit. :D
Eszti,
:cry: :cry: :cry: Gyógyuljatok, aztán irány a Balcsi!
angi79
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi! :lol: Hátad: :cry: jobbulást! Biztos valami erőspaprika alapú krémet kaptál, vérbőséget fokozni, nem? Az tényleg rossz.

Lidke! Hát beszéljünk, amikor ráérsz! :) Nekem is mennem kellett kitámogatni apát. :) A doki kábé hosszasan fejtegette, hogy ronda, valószínűleg részleges vagy teljes szakadás van, de mindegy is, mert a lényeg, hogy semmit nem lehet vele csinálni, csak gyorsítani a gyógyulást fizikoterápiával, illetve gyógymasszázzsal, -tornával. Persze mindezt jó borsos áron. El kellene jutunk ultrahangra, hogy biztosak legyünk ebben az egészben, majd egy kontroll röntgenre. Szóval ő semmit nem nyújt, csak arról bizonyosodtunk meg, hogy az sztk-s doktorbácsi pontosan ugyanezt a szuperdiagnózist hozta és hogy igazából nem lehet mit tenni. Ezt megcáfolandó tegnap óta övé a volán és az egyik mankót már nem használja. :lol: Erre jó volt.
Szülni mindenképpen együtt megyünk! :)

Esztipeszti! Sajnálom! Micsoda bosszúság! De a lényeg, hogy meggyógyuljatok és járjatok a végére!

Vali, szerintem már hamarosan... bár adoki szerint még van 3 hetem.
Cory, mikorra időzítsek akkor pontosan? :wink:


Szép estét mindenkinek!
Hajrá spanyolok! :lol:

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Sziasztok!

Most írtam egy hosszút, már majdnem a végén voltam, erre kidobott! :evil:

Melitta!
Három heted??? :shock: :shock: :shock:
Sajnálom, hogy a dokinál nem jutottatok előrébb! Egyik barátnőmnek is volt ilyen, ő is járt mindenhova, de így is baromi sokáig tartott, míg helyrejött. Azért akkor Apa javulgat, vagy csak nem bírja tovább a tétlenséget, és inkább összeszorított fogakkal vezet?
Jobbulást neki!

Gyöngyi!
Akkor most mi lesz? Helyrejön magától?
Anyós miért megy kórházba? (Csak ha publikus. :oops: :wink: )

Vali!
Nagyon ügyi Alíz!
Ez a kakihazaküldés felháborító! Szóltál érte?
Akkor most Hármaskával mi van? Kell szurkolni? :lol:

Ildi!
Csípődnek jobbulást! Ha jól emlékszem, tavaly is a tollas volt a bűnös, ugye? :wink:
Igen, Attila vasárnap hajnalban jön haza, mi pedig hétfőn (vagy még vasárnap) délután lelépünk pár napra.

Eszti!
Annyira sajnálom, hogy így alakult! :cry: Az a legdühítőbb, hogy indulás előtt direkt megnézetted Benyót, hogy nehogy betegen induljatok! :evil: Hogy történt? Abbahagyta az antibigyót, és akkor újult ki, vagy még közben? Szegénykém, nagyon szenvedett?
Azért képek vannak? :oops: :wink:

Cory!
Hogy vagytok?

Angi!
Már akartam mesélni, hogy a tali előtt egyik hétvégén kimentünk az Öbölbe, és már a parkoló is tele volt! :shock: Így maradt a hétköznapi játszótér. :? Ti jártatok arra mostanság?

Rólunk:
Ma volt az utolsó Ringató. Keve hetek óta azzal nyúz engem, hogy ő a Lóg a lábát szeretné, én meg mindig mondom neki, hogy akkor kérje az Ili nénitől. Múlt héten tétova léptekkel el is indult, de félúton inkább leült. Most viszont mintha puskából lőtték volna ki, úgy rohant kérni! Meg is kapta rögtön, örült nagyon! :D Én is, mert eddig itt is nagyon visszahúzódó volt (kivéve persze a rosszalkodást a többiekkel).
Déva a játszótörölközőjén feküdt előttünk, egy rágókával foglalatoskodott. Odajött egy másfél év körüli kisfiú, és szó szerint kitépte a gyerek kezéből és szájából a játékot! (Anyja persze sehol, neki meghaladta a képességeit, hogy az egyszem kölkét szemmel tartsa egy idegen helyen. :evil: ) Keve abban a pillanatban leugrott az ölemből, kikapta a gyerek kezéből a rágókát, és kioktatta, hogy "Azt nem vesszük el, az a Débáé!", aztán visszaadta, "Tessék, Déba!". Én olyan büszke voltam rá! :D Tőle bárki bármit elvehet, mert nem mer szólni érte, vagy ha igen, akkor is csak halkan, most meg olyan kis határozott volt, hogy ihaj! :lol:

Kedden voltunk a bátyáméknál babanézőben! :D Olyan gyönyörű, tüneményes a kisfiúk, hogy én azóta is teljesen kész vagyok tőle! :D Nekem soha nem volt ilyen picim, az enyéim lónak születtek! :oops: :roll:

Nyaralás lassan körvonalazódik. Valószínűleg Veresegyházra megyünk, az nagyon közel van, ami a Dévával egyedüli felnőttként utazva feltétel. Ott van a medve menhely, szerintem Keve élvezni fogja, és akár minden nap el lehet menni, ha tetszik neki. A bökkenő csak az, hogy még nem találtam szállást. :roll: Szálloda nincs. Panzió van kettő, de az egyik annyira nem szimpi képek alapján, a másikról meg képek sincsenek. :roll: No, majd meglátjuk mi lesz. :roll:
Falusi turizmus jutott még eszembe, de én sajnos alaposan félreértettem ennek a lényegét. :oops: Azt hittem, hogy ez úgy működik, hogy egy tanyafélén van egy panzió (ellátással) vagy olyasmi, és körülötte működik egy tanya, állatokkal, meg gazdasággal, ahogy az lenni szokott. Ettől Keve kész lett volna, haza se tudtam volna rángatni. Elkezdtem ilyet keresni, erre kiderült, hogy a falusi turizmus azt takarja, hogy egy faházat, vagy apartmant kibérelhetsz falun, és se ellátás, se állatok, se programok, se semmi. :shock: :roll: Ez meg van itthon is, úgyhogy maradnak a medvék. :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Eszti!
remélem megtalálják a gócot és hamar sikerül kikúrálni magatokat!!!!!

Ildi!
Köszi, de sajna nem... :D De igy is elégedett vagyok. Szerintem majd jövő héten már -10 nél leszek. Most egy kicsit lelassúlt a fogyás. De bűnöztem is mellé. :D

Boscó!
Örülök, ohgy azért jól sikerült a diploma átadó! :D A lánykád nagyon csinos, és t is! :D
És mi lett végül a spirállal?????

Lidke!
Kész vagyok Keve szájától. :D És tök ügyesen erősödik!
Veresegyház jó hely. A barátnőm ott lakik. Megkérdezzem tőle a helyeket??? Ha másnem megmondja, hogy hol van még, vagy hogy náz ki az, amiről nincsen kép.


Gyöngyi!
Mi mellett döntöttél végül?

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Melitta: 1 hét múlva pénteken kb 11-től szülhetsz hétfő délig kb :)

Lidke: köszi, jól vagyunk már :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


sziasztok

Hátam egész jó, bár reggelmég mindig négykézlábazok a gyerekig, de aztán kiegyenesedik ez a vacak szervezetem :wink:

Lidke: Veresegyház jól hangzik. Mi tavaly voltunk medvézni,vannak fakanalak, be lehet kenni mézzel és azt nyalogatják a macik(már amelyik éhes)

Melitta: ez azért jó, hogy szülni együtt fogtok. A többi már nem annyira

Cory: veletek mizus. Nagyon ritkán jösz (gondolom gyerkők lekötnek rendesen)

Vok: ha ajánlod ezt a yess-t akkor megveszem (csak várom a pénzem a MÁK-tól) Aranykolloidot próbáltad már? Az állítólag jó a derékfájásra

Boscó: lesz csúszda?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok,

Benyónak lehet, hogy ki kell venni az orrmanduláját, amúgy meg "csak" annyi, hogy örökölte az én orrjárataimat, amik szűkek, így mindig érzékeny lesz ezekre a betegségekre, plusz nem tud kiürülni soha rendesen és magát fertőzi felül. :( Amit tehetünk: orrmandula kivétel, sokszor sósöblögetés, akár naponta sterimárral, sólámpa, meg jó lenne, ha valami meleg és sós víz mellett laknánk. (ez utóbbi ok, ha állja az OEP, holnap költözöm!! :))
A fülgyulladás sajnos ilyen, hogy csütörtökön semmi, aztán kedden meg pukkkkk és kész.
Amit egy másik topikon hallottam, hogy az ezüstkolloiddal való arcüregöblítés is hatékony lehet, talán ezt is megpróbáljuk.

Velem: a baci most épp a légcsövemnél járt, ezért az irdatlan köhögés. Van egy fejlődési rendellenességem, így az orrjáratom olyan kacifántos, mint annak a rendje, itt mindig bent marad a váladék, és ezért fertőződöm felül mindig. Szóval kb. mint Bencénél.

Javaslat, uaz, mint Benyónál.

Most meg kaptam egy állítólag fantasztikus antibiot, ami széles spektrumú, így mindenhol hatni fog, ez elvileg jó lesz. :roll:
Hát remélem.
Amúgy meg kéne műteni. Na hát ez eléggé :x

Azért mi holnap eltépünk a Balcsira regenerálódni, ott lesznek anyukámék is, meg anyósmékhoz is megyünk, egy kicsit kényeztetjük magunkat kétfelől, ha már így sült el a nyaralásunk.
Vendég
 


Eszti: Ez nagyon nem hangzik jól, sajnálom :(

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Cory, Melitta!
Kimaradtam valamiből?! :roll: :lol: Ha nem titkos, mi ez a tól-ig szülés? (Nem vagyok ám kíváncsi! :lol: )

Cory!
Örülök, hogy már minden oké, de tényleg jöhetnél bővebben is! :wink: Persze három csemetével én se valószínű, hogy itt nyomulnék! :roll:

Eszter!
Majd ha már se nem szoptatok, se terhes nem leszek, kérek fogyitippeket! Nagyon ügyes vagy! :D
Szálláshely infót nagyon megköszönném! Azóta találtam még párat, persze mindet kép nélkül. :roll: Se honlapjuk, se semmi. :x Megírom a nevüket, ha a barátnőd egy sorrendet felállítana köztük kezdve a legjobbtól, az nagyon jó lenne! (Persze, csak ha ismeri őket.) Kirschner Vendégfogadó (Szurokfű u. 5-7), Blue Café Panzió (Salamon u. 18.), Olga Vendégház (Mogyoródi út 1.), Panoráma Apartmanház (Találkozók útja 8.) és Tavirózsa Panzió (Találkozók útja 1/A.). Köszi!

Gyöngyi!
Igen, ezt a fakanalas dolgot olvastam a honlapjukon, de nem veszélyes ez? Meg a hely úgy egyáltalán? (Tudom, hogy te is paramami szemmel nézed a dolgokat! :lol: ) Olvastam az igazgatójával egy interjút, abban nem válaszolt konkrétan, hogy volt-e már baleset, sőt, azt mondta, hogy minden ilyen helyen vagy már volt, vagy lesz. :shock: :roll: Valahogy nincs kedvem egy két évessel és egy csecsemővel medvék elől menekülni! :roll:
Ha férjecskéd megmaszírozna, az nem esne jól a hátadnak?

Eszti!
Jaj, sajnálom! :cry: Homeós dokinénink nem érdekelne esetleg?
Jó pihit nektek!

Majd később hozok egy rakás képet. Már kicsinyítettem őket, vannak mostaniak, meg múlt haviak is, úgyhogy jó sok lesz! :oops: :wink:

Elveszett báránykák merre vagytok? (Nem írok neveket, mert valaki tuti kimaradna, de adjatok életjelet!)

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Esztipeszti! Ez nem hangzik jól. Jobbulást nektek! Az ezüst tényleg jó.

Lidke! Veresegyház és környéke pont a mi környékünk, így gyertek csak, majd talizunk is! :)) Nézd meg esetleg a Fenyőharaszti Kastélyszállót és van Püspökhatvanban a Varga Ökogazdaságnak egy szállodája esetleg arra is keress rá. Vokék voltak már ott. Mi pedig az ő termékekiket esszük. Úgyhogy referencia van. :) Gödöllő környékén pedig van egy csomó lovaspark panzióval. Majd mindenképpen írj, hogy hová keveredtetek, mert ha nem szülünk éppen, akkor talizunk, tényleg!

Eszter! Ha ébren vagy, akkor csörögj!

Cory, nem ezt kérdeztem... a holnapit! Ezt tudom. :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Na, jöttem elárasztani. :oops: :lol:

Május:
Kép Kép Kép Gyereknapi csacsisimi Kép Kép

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Június:
Kép Kép Kép Kép Kép Vacsoravendég... Kép Kép Kép Kép Szunya Kép Kép Kukucs! Kép Keve segít Kép Dévény-kezelés. Ezzel a játékkal még a Keve is játszott! Kép Mondtam Kevének, hogy hisztizzen, mert le akarom fényképezni úgy. Így sikerült.
Ma esti hancur:
Kép Keve puszit ad... Kép ...és Déva is! Kép Aztán jöhet az ALVÁSKODÁS, ahogy Keve mondja.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke, nagyon cukik :D

Edit,Levinek nagyon boldog névnapot!
Kép

Laciknak is tegnapra!! :D :D :D

pusz
vas
 
 


KEDVES LEVENTÉK (mára) ÉS PÉTEREK (holnapra)!
Boldog névnapot Nektek!!
angi79
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk :D Szuper volt minden! A fiam fekete, imádta a "tenterpartot" :D 80 km-re Nyh-tól elkezdett kiabálni az apjára,hogy "fordulj vissza! nem haza, vissza tenterpart" ! :D Úgy tűnik, mégis jó azért itthon neki, nem győz rohangálni a házban és a kertben! :lol:

Minden ünnepeltet Isten éltessen sokáig!

Leventék, Péterek, Lászlók sok boldogságot!

Betegeskedőknek gyógyulást!

Eszti, sajnálom a nyaralást! :( Hajrá nagyszülőzés akkor! GYógyuljatk gyorsan! Hogy döntöttök a műtétről?

Angi, meddig maradtok a nagyiéknál?

Melitta, azt hittem, már babaképekre jövök haza! Hívni már nem tudtalak. :lol: Sokat gondolok Rád / Rátok, drukk!

Era, jó volt látni Benneteket! Nagyon szépek a gyerekek! Én is örülök,h örülsz!

Lidke, nagyon jók a képek! Ti gyermekeitek is csodaszépek!

Indulás előtt még voltam ugye Hajdu doktornőnél! Nagyon sokat olvastam róla, nagyon kíváncsi voltam már rá! Egy tünemény, és nagyon profi! Kaptunk képet is a kishercegnőről,ugyanis kérés nélkül (külön díjazás nélkül) átkapcsolt a doktornő 4D-re,hogy jól láthassuk a drágát! A lepény egyelőre a csaszi hegén van, ami asszem nem jó előjel számomra... :cry: Ez is dobhatott egy jót az afp értékén, na meg a lepényem lévő hematoma. Megismételték az afp-t, lefelé mozdult az érték, szuper! Még mindig magasabb, 2,91 Mom, de most csak az volt a lényeg,h lássuk az elmozdulás irányát!

Most csak ennyi voltam, bocsi, amire nem reagáltam. Jövök majd!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Lidke! Tüneményesek a gyerekek! :)

Edit! Nektek jó bulizást mára és mindenkinek nagyon boldogot! :)

Anita! Elvesztettem a fonalat: hol voltatok? Annyira szeretnék már én is! Dobj képeket!

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Petiknek is, meg Annamarinak is nagyon boldog névnapot!!!

Kép
vas
 
 


Sziasztok!

Levi, Peti! Boldog névnapot nektek! :D

Eszti, a te Petidnek is boldogat :D

Lidke!
elküldtem a barátnőmnek a címeket. Remélem hamarosan jön a válasz :)
Miért kell Dévát tornáztatni? Hatalmas a lány! :D Szerintem nagyon összeilletek Attilával! :D

A püspökhatvani hely tényleg jó. Van egy csomó állat, meg a kaja is jó. Közlekedésileg viszont inkább kocsival megközelíthető, mert a falu szélén van, messze a vonattól.

Gyöngyi!
Megyek akkor majd hozzád és viszek mindegyik cuccról leírást. Én mind a 3 ból vetem. Ezüst, arany és réz kolloidot. Mindegyik jó szerintem.
Hanna meggyógyul és jók vagyunk.
Ma beszélek majd a dokival, mert pénteken lázas volt, majd semmi, ma meg megint... Most már folyik az orra, meg köhög is... szóval ááááá elegem van a bacikból!!!!!!

Viszont voltunk tegnap állatkertben és tök jól éreztük magunkat. :D Kifáradtunk, mint a fene, de pont ideális idő volt és nem is voltak sokan. :D

Hanna meg rászokott az Arielre.... mindig megbeszéljük, hogy Ficánka fél a cápáktól, meg hogy kit hogy hívnak.. :D
A másik nagy favorit az Jakari. :D

A héten itthon vagyok már. Fura, hogy nem kell elindulni dolgozni.... reményeim szerint augusztusban kezdek. Ha nem, akkor marad a suli...

Nagyon kellemes hétfőt mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Anita,
tegnap jöttünk át a másik nagyszülőkhöz és ma megyünk haza. Hol voltatok pontosan? És kérünk ám képet a fekete Botiról!!! Na és a hercegnőről is. :) Jó, hogy az afp alacsonyabb. Ez a méhlepény tényleg nem a legjobb helyen van. Mentek még ehhez a dokinőhöz?
Lidke,
gyerekeid nagyon szépek. Déva kukucsos képe és az összebújós Kevével nagyon tetszik!!
Vok,
jó pihit! Mentek valamerre nyaralni?
Melitta,
hogy vagy?

Na megyek ki a szabadba. Jó meleg van![color=green]
angi79
 
 


Angi!

Ha minden jól jön össze 1 hét Mátraháza lesz anyával. Ádival úgy se nagyon tudunk elmenni sehova. Nemszeret se sétálni, se úszni (fél tőle) igy vele nehéz...
Anyóshoz igérkezdtem el még, amikor leköltözött, szóval oda is menni kéne majd egy pár napra. Lehet, hogy jövő héten leruccanunk a Mancival. :D


Ma fúrják nálunk a kutat. Szegényeket most kapta el a zuhi. Olyan idegbeteg az ember, aki ássa a kutat, hogy hihetetlen. Amikor kint vagyok, tök normális, de ha nem látja, hogy nézem, akkor tök agressziv a csajjal, aki segit neki... utálom az ilyen hapsikat!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Lányok,kérnék egy kis SOS! segitséget!
Meghalt a mosógépem,és olvastam nemrég hogy vettek Mamackáék,és tanácsokat adtatok egymásnak!!

Nekem fogalmam sincs milyet nézzek!
Az a legszebb az egészben hogy négy év uzán sikerült vennünk egy nagy hűtőt,ami ma jön,erre meghal a mosógép. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tudnátok nekem segiteni?
Már annyiféle gép van az üzletekben.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Szia Pilchard!

Attól függ, hogy milyet szeretnél. Az electroworldben visszárúval dolgozó barátnőm a whirlpoolt egyáltán nem ajánlja. eletrolux, AEG az jöhet. Az indesit-et annyira nem dicsérte, de nem is mondta annyira határozottan, hogy nem. Nekünk Fagorunk volt, most Zanussink van. A Fagprunk tökéletesen mosott, csak sajna letörtött a kinyitója (felül töltös volt) és azt mondta a szerelő, hogy jobban járunk, ha veszünk újat.
Vettünk egy elöltöltőset. Tuti, hogy a következő gépem ismét felül töltős lesz. Sokkal jobban szerettem... :D

Ami mindenképp fontos volt A kategóriás áram, ill. viz fogyasztás. A centrifugánál most 800as fordulatszámosunk van és naaaagyon szépen szárazra centrifugál. Kb annyira, mint a Fagor 1000esünk.

Remélem tudtam segiteni!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


sziasztok

Névnaposoknak boldog névnapot kívánok

Vok: na végre, hogy eljutottatok az állatkertbe :) (jó rég óta tervezted) A bacik meg menjenek messzire :evil: . Na okszi, akkor gyertek valamikor és kipróbálgatom a szereidet :) . Mi szerdán vesszük nyakunkba a várost és meglátogatjuk az egyik barátosnőmet (2 fia van). Ráadásul jön a tesóm is velünk a 2 gyerkővel, szóval jó kis baba-mama tali lesz :)

Lidke: előszőr én se nagyon akartam a fakanalat, de aztán láttam, hogy ezek a kanalak jó nagyok. A macik meg rendesen be vannak rácsozva :wink: . Az együtt alvós képek olyan jók :) . Anyóst a mellével műtik. Találtak benne egy csomót, szerencsére nem rosszindulatú, de ajánlott a műtét

Anita: ez a méhlepény nem hangzik jól, lehet benne változás? De jó, hogy ilyen rendes dokinénit találtatok.Ő hol praktizál?

pilchard: Ha jól emlékszem a Lidkének van valami nagy súlykapacítású gépe, de majd ő megerősíti :wink: . Nekünk Whirlpool 6. érzékenységűnk van. 4 éves, eddig nem volt semmi bajom vele. időprogramozhatója is van. Olyan 80 körűl vettük ha jól emlékszem

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Egy fontos dolgot elfelejtettem: ha netről rendelsz az electroworldben, ingyenes a házhozszálltás bizonyos összeg felett, ami a mogógép szintjét bőven üti. És a neten olcsóbbak is a gépek.

http://www.electroworld.hu/is-bin/INTER ... EOf9s03xij
A miénk egy fokkal "butább" :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


pilchard: na akkor whirlpool :D

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


kilőve (ez lemaradt)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Minden kedves névnaposunkat szívből köszöntünk!!!


Lidke: olyan édesek a gyerekek!(meg Ti is, tényleg úgy összeilletek) Nekem a puszilós kép a kedvencem!

Vokeszti: tök jó hogy otthon lehetsz! És hogy jól éreztétek magatokat az állatkertben!Jobbulást Hannának! Fannika is taknyos, és kicsit köhög is, de ő valószínű hogy egy kicsit megfázott, sokat nagymedencéztünk a melegben :lol:Mellé még jön a 17.foga is. És neki is Jakari a kedvence!Meg Arthur :lol: Spirál levéve, jövő hónapban egy másmilyen lesz felrakva :roll:

Gyöngyi: lesz csúzda, csak most várjuk hogy megnyerjük-e a licitálást! :lol: :lol: :lol:

Anita: dobhatnál egy képet a "fekete" fiadról :lol: :wink: Örülök hogy jól éreztétek magatokat! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!


Vok:a fagor jó volt?most azt is hallottuk hogy jó.Nekem Indesit volt,a szerelő azt mondta hogy nem mondja milyet vegyek,de hogy milyet tuti ne azt igen,és az az Indesit.Nekem ez felültöltős volt és utáltam,én meg előltöltőset akarok.Köszi hogy irtatok!

Fagor lesz,vagy AEG vagy Electrolux sztem.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?