Új privát üzeneted érkezett!

Kata!

Szupi szep poci!

Lanyok!
En is idegbeteg vagyok.
De akkor is ha nincs gyerek. :shock: :shock: :shock:

Nalunk jo, mert Zoli nagyon jo es turelmes gyerek. Igy ha Katica igenyt tart ram megerti. Ezert mindig ugy sajnalom, hogy utana rohanok hozza.
Kiabalni magammal is szoktam, nem csak veluk, igy nem esz a lelkiismeret.
Sot egyszer Zoli ramszolt, hogy anya kinek kiabalsz?
Mondom neki, hogy magamnak.
Erre Zoli: A kutyafajat, nem szabad senkivel sem kiabalni. :lol: :lol: :lol:
Szoval nalunk ez van.

A ferjemre en sem szamithatok.
Ma volt ram 5 perce ket betege kozott, elhadartam neki a fontosabb dolgokat es ennyi.
Zoli a heten meg nem is latta. :cry: :cry: :cry: :cry:
Mar reggel mar bogve kelt, hogy hol az apja. :cry: :cry: :cry:

Ennek ellenere a ferjem folyamatosan pezzegeti, hogy lehetne harmadik, ha szeretnek.
Hogy mondjak erre nemet?

Magi
Vendég

Magi
Már megint laptatő! :lol: Csak jön majd a harmadik! :lol:

Kata
Majd teszek,ha lesz,egyenlőre még a "régi" hájam miatt dudorodik a hasam! :oops: :lol:

edoci

Vera!

AFP ertek???

Magi
Vendég

Legó!
sürgős ment a privi!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

vera!
Nekem 0,58 mom lett mégsem kellett menni sehová :shock:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

igaz nekem 05 hét 3 naposan vették a vért!de én lányt várok valóban! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

15 hét 3 nap akart lenni ill reméllem egészséges is!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vera!

Nekunk 0,9 volt

Magi
Vendég

Vera!

Nekem Petivel 0,66 MOM volt! És meg sem említették, hogy mennem kéne valahová, vagy hogy ez nem jó érték! :shock:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Leltározni voltam, igyekszem vissza olvasni.

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócikám drága!
Dokinál mi volt???????

Magika!
Zoli nagyon édesen énekel .
Katica olyan tünemény a hordozóban.
És azok a szép rucis képek.

Kata!
Nagyon édi a picike arcocskája.
Szépen növöget a pocakod.

Bangham!
Hatalmas gratu ismét fiacskádhoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az amcsi, a francia és a cigány beszélgetnek a feleségeikrol
Mondja az amcsi:
- Amikor az én drága Jennym lovagol, a lábait a földön húzza. Na persze
nem azért, mert olyan kicsi lova van, hanem mert olyan szép hosszúak a lábai.
A francia:
- Reggel a tenyereimmel átölelem a kedvesem derekát, felemelem, megpuszilom,
leteszem és elmegyek dolgozni.
No persze nem azért, mert olyan nagy lapátkezeim vannak, hanem mert
a kedvesemnek oly karcsú a dereka.
A cigány:
- Amikor reggel elmegyek dolgozni, ráütök a feleségem seggére, a segge
megrázódik, de amikor hazajövök munkából, a segge még mindig rezeg.
No persze nem azért mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan gyorsan
hazajövök a munkából...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Voltam tegnap dokinál, mert még mindig nem múlt el a gombám teljesen, csinált rákszűrést is, meg adott még gyógyszert. Szeretem az optimuzmosát. Mindig bíztat valamivel, tegnap hogy vegyem be időben a gyógyszert amit felírt és akkor mire középidő lesz addigra elmegy a hatása. Szóval ilyenkor mindig jobb kedvre derülök, csinált uh-ot is, és már látszik hogy növögetnek a tüszők, nem is egy , majd csütörtökön kiderül hogy lesz e belőle valami

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!
Ezek tök jó hírek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor petécskék, növögetésre fel :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy idos hölgy rettegésben tartotta a diliházat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedolt a kanyarban. Egy ápoló megállította és azt kérdezte tole:
- Van Önnek jogosítványa erre a jármure?
- Természetesen van - válaszolta a hölgy, és egy csokipapírt adott a férfinak.
- Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az.
Továbbrobogott, keresztül a hallon, de nem sokára egy másik ápoló állította meg.
- Van Önnek érvényes forgalmi engedélye erre a jármure?
- Természetesen van. - válaszolta és egy rágógumipapírt adott oda.
- Rendben, vezessen óvatosan!
A no tovább gurult, befordult a folyosóra, és a folyosó végén meglátott egy férfi beteget, tök pucéran, álló farokkal. Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt:
- A fene egye meg, már megint a szonda...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A friss házasok első hete:

Férj: Ez volt minden álmom!!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?
Férj: Dehogy. Ezt mégegyszer meg ne halljam!
Feleség: Szeretsz engem?
Férj: Még jó hogy!
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá!
Feleség: Megcsókolnál szerelmem?
Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?
Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok!
Feleség: Bízhatok benned?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, Kedvesem!

Hét évvel később: (olvasd alulról felfelé) :)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A no bemegy a patikába és mérget kér. A patikus meglepodik:

-Asszonyom, miért van szüksége méregre?

- Megölöm a férjemet.

-Nagyon sajnálom, de nem adhatok el önnek mérget azért, hogy megöljön
valakit!

A no erre kitesz az asztalra egy fotót, amely az o férjét és a
patikus feleségét ábrázolja félreérthetetlen helyzetben. A patikus nagyot
nyel és rábólint:

- Elnézést, nem tudtam, hogy van
receptje

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Hoztam néhány pár nappal ezelőtti képet:
hú,de vicces volt anya :D Kép
szeretem a Pampers vízilovat :D
Kép
cseresznyeevés Peti módra, miközben a Tv-ben a Verdák megy dvd-ről:
Kép
anya és Eszike :)
Kép
Peti szereti Eszikét :D Nagyon :lol:
Kép
teázás a babakocsiban a szeles hülye időben, és Petinek semmi, de semmi kedve nem volt fotózkodni, de ez asszem látszik is rajta :wink:
Kép
így alszom a babakocsiban, meg úgy általában is (a gyűrűsujját szopja, nem a hüvelyket )
Kép
húúúúúúúúúúúú, de fini Peti sapija :) Kép
anya, nem is vagyok koszos :lol: :lol: :lol: (annyira)
Kép

v

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló!

Hát kéremszépen mi történt itt hétvégén????? :shock: :shock: :shock:

Viki
Cukik vagytok. Nagyon szép Esztibaba,Peti pedig jópofa ilyen mérgesen is.
:lol:

Magi
Megnéztem a képeket a másik topikban.Eszméletlen dögös Kata.:) A virágos fürdőruci ismerős,nekünk is van.:D:D:D:D A másik honnan van?Nagyon tetszik.:)

Dodó
Helyzetjelentést kérünk. :wink:
Vendég

Sziasztok!
még vagyok... bár pont éjjel azt hittem menni kell.....egész este volktak fájásaim...alig kaptam levegőt.... volt hogy 30 percenként, volt hogy 10, 5 ..... de aztán teljesen leállt.... de a derekam az reggel óta egyfolytában fáj, és a szám is fel volt dagadva reggelre.... hát majd kiderül mi lesz!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Viki!
a gyerkocok tunderiek.
tok jo, hogy Eszti a gyurus ujjat szopja.
Vicces nagyon.
Meg a piszkos kez is. Nalunk is igy szokta nezni Zoli.

Lego, Dodo!
Ha mar igy meglestetek a kepeket, ide is feldobom oket.

Lego!
A furdorucit, ami neked is van hasznaltan vettem.
A masikat meg a westendben vettem horror aron, de meg nagy ra remelem jovore is jo lesz, mert tenyleg jo nagy. :lol:

Na jonnek a kepek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi
Nagyon jók a képek!Nagyon vagány Katica fürdőruciban! :lol:

Dodó
Kitartást,már nagyon a végén vagy! :lol:

Lego
Ti hogy vagytok?Csajok?

Viki
Még mindig annyira édesen vigyorog Eszti! :lol: Látom most már nagy a szeretet Peti részéről! :lol: Nagyon jól áll ez a rövid haj neked! :D

Nekem most már be kell szereznem tényleg kismamarucikat,hatalmasat nőtt a hasam most hétvénén! :shock: :oops: :lol:

edoci

Többiek merre vagytok?
Ibici?Minden rendben?

edoci

szaisztok!

Én vagyok csak nehezen viselem ezt a meleget!Mert egyébként sem szeretem pláne így + súllyal.

Edoci!
Pocakképet kérünk!

viki Magi!
Gyönyörűek a gyerekek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na, ujra itthon! Megjártam a dokinőt! Először ugy volt, hogy most csak fundus magasságot mér (mert multkor tul alacsonyan volt), ugyis megyek csütörtökön. De ha már ott voltam, akkor szívhangot is hallgattunk, vérnyomást is mért, és most először belső vizsgálatot is csinált! Azt mondta a fej be van illeszkedve, de a méhszáj még zárt!
Most amugy már jobb volt a fundus magasság is. Vérnyomás 120/80. Szívhang (most az aktívkodós volt annyi mint máskor az alvós) 144-148.

d.dodó

Hahó

Dög meleg van.:( Én még csak bírom,de Hédi kevésbé. (meg a 86éves nagyim is :( )

Ma levágattuk Dorka haját,nagyon sajnáltam,de nem engedi fésülni,mosni,szárítani....most olyan csajos lett (tépett,"trendi" :lol: )

Megvan a nyaralás időpontja is....július 12-19. :lol: Kiürül a topik ezen a héten.:D:D

Magi
Amiben a fűben fekszik az next,olyan van nekünk. VAgy Te is így értetted? A másikat vetted használtan? Az nagyon tetszik.:)

Edoci
Tényleg csinálhatnál pociképet.:)
Köszike,jól vagyunk,szerencsére Hédi már nem náthás,Dorka még oviba jár,kicsit nyugalom van. Én tervezgetem a nyaralást...bááááár....Hédinek elfelejtettük az útlevelet...holnap megyünk csináltatni,remélem megérkezik az utazásra....

Betti
Már Neked is csak pár hét. Barátnőm is augusztusban szül,sajna neki se fogadta el a szülésznőm.:(

Dodó
Hajrá,hajrá. A máhszáj zártsága percenként is változhat,szóval az nem jelent semmit,ha most zárt. :wink:
Vendég

Holnap hozok képeket.Ma már nincs kedvem.... :roll:
Vendég

Sziasztok lanyok!

Mi jol birjuk a meleget, mert megy a lakasban a klima egesz nap. :lol:
Jo lesz majd a villanyszamla. :shock: :shock:

Edoci!
Mielott vennel valamit is, van egy par elado uj cuccom!
Ha erdekel irj.
Tobbek kozott hastarto, biztonsagiov leszorito vagy micsoda, hasszorito.
Ha masokat is erdekel szoljatok. (Betti, Kata, tobbiek)

Betti!
Mar neked sincs sok. :lol: :lol: :lol:
Amugy hogy vagy?

Dodo!
Tovabbra is kitartas!
Mar nagyon varom a hireket.
Izgulok nagyon.

Lego!
A masik is next azt vettem hasznaltan.
Amiben a csonakban van.
A fuben levot vettem a boltban.
Most eleg jo sok cuccot talaltam a teszen es vateran olcson.

Magi
Vendég

sziasztok!
Vénáim nem fájnának semmi bajom nem lenne bár néha mintha fájogatnék úgy finoman.

legó!
nem lesz szülésznőm :(

Lányok nekem beköthető mozeskosár kellene kedvező áron!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Andi vagyok Pécsről egy gyönyörű 10 hetes kisfiú anyukája. Segítséget szeretnék kérni. Most közölték velem, hogy Levinek már egy kicsit jobban kéne tartania a kis fejét. Nem tudom hogy mennyire kell megijednem. Ha vállra teszem szépen nézelődik már és tartja is a buciját, de hason fekve inkább egy "kifordított" kis hinta, próbálja emelgetni a kis fejét, de a lábával együt. Nem próbál meg támaszkodni a kis kezeire és úgy kinyomni magát. Tud esetleg valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak, hogy tornásztassam?! Előre is köszönöm

Andi Kép Levi
atricapilla

Sziasztok!

Az éjjelek rosszabbak, Eszti is többet kel, mióta dög meleg van, gondolom szomjas szegény., sokszor más helyzetben van,mint ahogy letettem, sőt elkezdődött a :" nem férek el az ágyban, túl szűk a hely" már rendszeresen kilóg, és persze ilyenkor be is szorul hol a keze, hol a lába, és akkor nagy vinnyogás van (persze okkal :wink: )

Vasárnap megyünk anyuékhoz, kint van a medence az udvarban, már várom, hogy egy kicsit én is fürcsizhessek! Tavaly vették, de akkor le voltam tiltva a fürcsiről Eszti miatt, de majd most :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magika!

Jók a képek! Nem semmi,milyen csajos a Kislányod! :D Ezek a fürdőrucis képek :D a végén még valami üdülési iroda felfigyel rá, és reklámarc lesz Katicából :wink: :D A gyerekes családokat tuti megfognák vele, olyan kis tündér! :D

Betti!

Kitartás, sajnálom, hogy fájnak a visszereid! :( És mit értesz az alatt, hogy fájogatsz? Jóslóid vannak??? Szedsz magnéziumot?

Lego!

Dorka haja :) Én most még ezt a rövidet is melegnek érzem, jövő héten megyek megint vágatni! És akkor már jönnek a csíkok is :wink:

Szia Andi!

Üdv. közöttünk! Először is gratulálok a kicsi fiadhoz! :)
A lakóhely szerintben van egy "Pécsiek jelentkezzetek" topik is, ott több pécsi anyuka, és leendő anyuka beszélget ha gondolod nézz be oda is :wink: sőt, most az írásod alapján asszem miattad hívott fel a védőnő ???????????????? Neked is Szabó Zsuzsa a védőnőd, ugye? Mert akkor mi még marha közel is lakhatunk egymáshoz! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Vagyok ám,szorgalmasan olvasgatlak titeket.Minden regggel,de ennyibe kimerül sajnos a dolog.Nincs semmire időm.Már rég írtam hol is kezdjem...Anyu jobban van köszönöm az érdeklődést aranyosak vagytok.Múlt hét hétfőn haza hoztam a Vikit egy kullancs csípéssel a Dunától ami nagyon kiborított.Kicsit köhécsel,de szerencsére semmi más kipp-kopp.Az autó amitt sikerült összetörni az apukámé volt,intéztük a biztosítást.Vettünk egy autót,mert elég kockázatos más autóját használni.Tehát ezért nem jöttem,mert rendesen összecsapott a fejem fölött most minden.A hiányolást köszönöm nektek aranyosak vagytok.Próbálok mostmár sűrűbben írogatni.Persze készülni is kéne a nyaralásra is,ennyi minden mellett most nincs bennem az a drukk ami szokott.Pedig jövőhét szombat már nagyon közel van :D :D :D .

babásoknak:Tündéri egytől egyig mindegyik babóca.Én is nagyon szeretnék már ilyen képeket felrakni.

kismamik:Kitartást a meleghez!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Sajnos kitenyészett a hüvelyváladékból a streptó olyan selejtesnek érzem magam az első terhességnél semmi ilyen dolog nem volt!
Volt valakinél ilyen gond?
egyébként koránk megfelelő minden csak ez ne lett volna!
és képzeljétek közölte fiú névvel is készüljünk mert nem i olyn bizti mint eddig hogy kislány :shock:
most jól elbizonytalanított!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti!

Sajnálom a streptot! :( Ilyen gondom nem volt szerencsére.
Na, akkor lehet igazam lesz, és mindenkinek fia lesz, és Vera váltja majd a topikot újra lányossá! :lol: :lol: :lol: Amúgy ez most jó hír Nektek, hogy lehet mégis fiú, vagy már nagyon beleéltétek magatokat a kislányba! Mondjuk a lényeg az, hogy egészséges, és a jelek szerint az okés! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki!

Igen a Szabó Zsuzsa a védőnőm :) Ezek szerint Nektek voltak hasonló problémáitok, nem tudom mennyire gáz?! Mi a Kodolányiba lakunk. Esetleg tudsz néhány tippet adni, hogy mit csináljak.

Andi
atricapilla

Andi!

küldtem privit!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Csak gyorsan bejelentkezek,otthon behalt a gépünk,szerintem csak kb 2 hét múlva lesz megint,ma pedig lejöttünk Gyulára nyaralni egy kicsit! :D Hétfőig leszünk itt,ahogy tudok jelentkezek! :D

edoci

Betti!
Sajnálom a streptot.Most aztán feladta a leckét a doki (fiú név) gondolom azért volt elképzelés :D :D :D

edoci!
Jó pihenést nektek.Az idő az szupi hozzá.Holnap várunk,hogy jeentkezz!!

Lányok ez nem igazság amikor én vagyok akkor ti nem :( :( Merre vagytok??Hogy bírjátok ezt a hőséget?

Kép
Kép
a.ibici

Helló :)

Én vagyok,olvasok,csak időm,energiám nincs írni. Általában akkor nézek be ide,amikor szopitatok,1 kézzel meg olyan nehéz normálisan írni....

Edoci
Szép hétvégét Nektek!

Ibici
Jujjj,bizony közeledi a nyaralás.:) Új kocsi? Milyen???? :o 8)

Dodó
Helyzet?? :wink:

Betti
Nem baj,ha nem lesz,biztos így is kifogsz egy kedves ügyeletest. :wink:
Vendég

Sziasztok

Gyorsan bejelentkezem.

Megvagyok én is, voltam tegnap dokinál, meglett a rákszűrés eredménye, negatív lett. Gombás tünetek is elmultak, tegnap voltam a 13. napon, nyálkahártya 8,9mm, tüsző baloldalt 17,2 mm. Doki szerint kb a 15. napon reped meg, hát szerintem megint el fog tolódni 17-19 napra. Nem hőmérőzök, nem lh tesztelek, csak úgy elvagyok. Megbeszéltük, hogy ez volt az utolsó clostys hónapom, ha nem sikerül, rábízzuk a természetre egy jó darabig biztos.

Nagy elhatározás elé jutottam, elkezdtem a tételeket kidolgozni, és próbálok átjelentkezni a védőnői szakra, amúgy is mindig azt akartam csinálni, de sajnos csak nappalin van, és míg gyesen voltam, nem tudtam volna bejárni, de most már ovódába jár Réka is, így simán betudnék járni. Remélem átvesznek.

Betti streptó kitenyésztésénél ha találnak akkor kell antibiotikumot szedni mert a hüvelyi szülés idejére már negatívnak kell lennie. Te kaptál rá valamit?

Dodó kitartás már nincs sok hátra, várom az sms-t.

Nagyon édesek a gyerekek.

Mi július 21-től megyünk 29-ig a gyerekekkel nyaralni, hazahozzuk őket, majd megyünk is vissza, és 2-án jövünk haza. Már alig várom.
Ja és most lesz a 10 házassági évfordulónk.
Anyunak meg jövőhéten szombaton tartjuk a 60. szülinapját. Hihetetlen,és elszomorító hogy ilyen gyorsan megy az idő. Mit lehetne neki venni? Gondoltam egy karkötőre amibe belegravíroztatjuk a nevét és hogy 60. szerintetek jó az? Vagy kérek más ötletet, mindenképpen olyat szeretnék ami megmarad neki. Kap még egy 60 szál rózsából álló virágkosarat. És leszünk 29-en.

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép

Ezek új képek. Készen van a ház kívülről is, még nem fotóztam le, de hamarosan az is meg lesz.

Kép

gabi1

vagyok ám még! :) Sokat keményedek, fájogatok! Hol jobban, hol kevésbé. És ez a változékony időjárás ami itt van, már kikészít! Egyik pillanatban süt a nap, a másikban pedig elborul, esik, fuj a szél! :(

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Dodo!
Kitartas! Latod, azert huzod meg es nem jon azert annyira koran.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Megy a drukk! ++++++++++++++++++++++++

Nagyon szep alakas.
Irigy is vagyok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lego!
Ezzel en is igy vagyok.
Szopi kozben jovok altalaban, akkor meg nehez irni!
Na meg az ido is rovid, mert Katica gyorsan eszik.

Betti!
Nekem is lett strepto.
Nem tudom hogy honnan.
A terhesseg elejen nem volt semmi, mert akkor is volt, a vegere meg igen.
Pedig nem voltam usziban, sot meg nyilvanos wc-n sem.
Szoval ezen ne aggodj.
Szuleskor kapsz majd antibiotikumot, amit megkap a baba is, igy nem lesz beteg. Jo hogy eszrevettek.

Vera!
Mizu veled?

NA most roviden ennyi, mert faradt vagyok.

Mi jol vagyunk.
Katica egyre ertelmesebb.
Szerintem par nap es fog hatrol hasra fordulni, mert mar teljesen az oldalan fekszik, csak meg nem tud atbillenni.

Nem panaszkodom, mert nagyon jo Katica. Ha nem alszik, nagyon szepen jatszik egyedul. Mondhatni semmi gondom vele es enni is csak 4x eszik egy nap.
Zoli nincs itthon, mert ovi van, delutan meg egy tunder.
Egyutt szoktunk furcsizni.

Mar varom nagyon a nyaralast, mert azert ennek ellenere faradt vagyok es mar jo lenne egy hetet egyutt eltoltenunk az apjukkal.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Lego!
Egy nagy 7 személyes családi autót vettünk.Gondolvánrá,ha ikreink lesznek még a nagyszülőknek is legyen hely az autóban :D :D :D Addig,addig szórakozok ezzel az ikres témával,hogy megtörténik :D :D :D

Gabi!
Megy a drukk neked a repedéshez!!!!Olvastam már olyat,hogy a clostys kezelés után 2 hónapra sikerült babás lenni!!!Ugy,hogy drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++Jó tanulást,figyelem elterelésnek tökéletes!!!!A ház még mindíg szupi!!

Edoci!
Az előző üzenetem ma aktuális"várunk holnap"Nemtudom,hogy sikerült ennyire félre a számolgatásom :D :D

dodó!
Itt napok óta gyönyörű idő van napközben.Este néha néha kiesi magát egy-egy vihar kíséretében.Szerintem ez így jó este kiesi magát,napköben jó idő van.Várunk,hogy jelentkezz!!!Vagy Gabi üzije is jöhetne,de izgi!!!!!! :D :D

Magi!
Nagyon rendeske Katica.Ez köszönhető valahol az anyukájának is,hogy a napirendje ilyen szépen alakul :D :D

Tegnap lementünk Siófok-sóstóra fürcsizni egy kicsit úgy leégett a hátam,hogy alig bírok létezni.Kenegettem én magam,de inkább a Vikire figyáztam,hogy ne égjenle.Remélem szombatra helyre jön és a nyaralás kezdetére nem nyomjará a bélyegét.Mencsinek még semmi nyoma kipp-kopp.Nem szeretném elkiabálni!!

többiek merre vagytok??Kata,Zsuzska,Nócika,??????????????Jajj nem sorolom,mert nemszeretnék senkit kihagyni.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Merre vagytok lányok????????????????Hogy telt a hétvége??

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici!

a hétvége :wink: :)

és akkor a képek! Kicsit sok lesz, bocsi!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

v

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziaztok lanyok!

En itt vagyok!
Mar csak ket het es megyunk nyaralni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj mar nagyon varom.

Ibici!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A leegest nem irigylem.
En nagyon vigyazok magamra is, mert a nagymama is melanoma attetebe halt meg es anyukamnak is volt melanomaja 3 eve. O szerencsere idoben eszrevette es hamar leszedtek neki, igy meggyogyult.
Nos ezek utan inkabb leszek feher, de elek tovabb. :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki!
Kepek tovabbra is szuperek.
Neked ez a nagy csonak honnan van?
Nagyon tetszik es elferne benne mind a ket gyerek. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Én is itt,csak a hétvégék mindig sűrűek.Ráadásul amióta Dorkának nincs ovi kevesebb időm van egyebekre....

Nyaralás,már én is nagyon várom,bár még mindig nem dőlt el hogyan lesz.:D Szörnyű familia vagyunk.:D A legújabb verzió négyesben Horvátország. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma voltunk útlevelet csináltatni,de a munkaidő végére hivatkozva hazaküldtek minket az okmányirodából. :shock: Pedig volt még fél óra...no mindegy,kissé kiakadtam.... :evil:
Remélem azért ha szerdán megcsinálják 7 nap alatt ideér (sűrgősséggel 5 munkanap)... :roll:

Viki
NAgyon szépek vagytok. Jó nagy ez a medence,látom több felnőtt is elfér benne.:) Esztit nem vittétek a vízbe?
Hédi már pancsolt velünk. Időben szoktatom a közös fürdéshez. :lol:

Ibici
Hűűű,tuti jó lenne nekünk is egy 7személyes kocsi,de a páromnak nem tetszik.:(
Szombaton indultok?De jó nektek! Mi majd váltunk Titeket.:)

Magi!
Ti melyik környéken lesztek?????LEhet összefutunk majd. :wink:

Gabi
Csúcs ez a ház!!! Azért lesz elég dolgod a takarításkor. :shock: :D

Többiek hahóóó????!!!

Dodó????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?