Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez nem igaz!! Na végre, hogy be tudtam már lépni!!! :evil:

bzsu,
kitartás! A "mindig ilyen nyugodt" dumát, én is bírom! 8) Ja, az első öt percben, míg feltérképezi a terepet! Mondjuk rockernek nem rockerek a gyerekeim, de a rácsot azt folyamatosan rázzák! Ami még jobb: Bencsike, az erőművész csak amúgy elegánsan kifeszíti a zárat és kilibben! :lol:

orsi,
Lilinek naGGGyon boldog szülinapot!!! Gyönyörűséges az a torta! Na, mesélj még! Úgy kő belőled mostanában mindent kihúzni! Mennyit evett belőle? Milyen ajándékokat kapott? ...
Ne csak má mindig má a tilalmazás, ilyen ülés, olyan nem-evés! 8) :wink:

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi :lol: :lol: :lol:
te nem vagy normális :wink:

szóval :)
torta: sima piskóta az egyik felét egy bögrében sütöttem, a másik egy muffin ami a krémmel lett félgömbalakú.
A krém az egy "puding" 5 dl meggyelevet beforraltam 2.5 dl-vé, 2 ek keményítővel és 2 tojás sárgájával pudingot főztem belőle, kihűtöttem, majd 1 ek margarinnal habosra kevertem.
nem, nem evett belőle, sőt szét se túrta, nagyon nem érdekelte.

ajándék ez lett
a fiúkkal is minden vágyam volt, aztán jött, hogy Lili imádja, ha tolják a bébitaxival, így ez jó ajándéknak tűnt. Tegnap elmentünk a fiúkkal biciklizni, és 1.5 órát simán végigült benne, bürrögött, meg forgatta a kormányt :) szerintem tetszik neki.

mi 22én megyünk kolpingolni, próbálom a hadiállapotokat itthon felszámolni.
levágattam a hajam :) szerintem jó, és nem melegíti a tarkóm :)

korrekt beszámoló volt?

jah, fiúk bringája ilyen, van bukósisakjuk is, de itthon azt mondtam nem kell hordani :) (amekkora ez a kert, fel sem tudnak benne gyorsulni)
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

de szuper Lili járgánya :D :D
meg a fiúké is. mekkora nagy legények!

Kép
zsuzsi73
 
 

 
 

Orsi!
Hú tényleg nagyon szupi járgányok! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szép tortát tudtál készíteni! :D

Kép

Kép
donika
 
 


Hali!

Zsú,
az én fiam is ilyen, én örülök neki. Bár nem tudom, hogy ez mennyiben határozza meg a felnőttkori énjét, lehet akkorra lenyugszik kicsit... :roll: :D

Orsi,
jók nagyon a bicik.:D Amit Olivér kapott a szülinapjára még mindig nem ért ide, de már alig várom, hogy toljam benne! Rövid lett a hajad teljesen? Jó kolpingizást!

Katyerina,
rég írtál...

Lányok, szerintetek nem gáz, ha a kaki mindig zöld (kajától függetlenül ), és minden kaja után van kb. fél órával? :?: Vagy utal vmire?
20140901102739
 
 


Orsi!
Szuper Lili és a fiúk járgánya is. :)

Hajni!
Hát én azt gondolom ha még mindig ez van a gyerköccel érdemes orvost kérdezni. Lehet benyalt valami vírust enyémek is most épp fostak nem tudnak rá mit adni. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi, Bandika!

Boldog szülinapot a manóknak!

Kép

Na végre sikerült megcsinálnom a vonalzómat is.

Meg nem is tudom hol kezdjem.

Szóval abbahagytuk a szopit zökkenőmentesen. Én akartam abbahagyni, mert már nyűgnek érezte. igazáből már csak az esti szopi volt, de ezekszerint nem igényelték már, mert fogták a kis csőrős poharukat, megitták az adagot és játszottak tovább. hát ennyi volt az elválasztás.

Most próbálkozunk mindenféle póttejjel, ami többnyire nem izlik nekik. a rendes tej bejönne nekik, de most éppen nem tudom, hogy a csersznye, vagy a tej okozott-e nekik extra kakikat. Maradt a pót tej.
Ami bejönne nekik az a hipp junior teje...

Közben elkezdtek az idegenektől félni, meg sokszor megy az ordítás, ha elhagyom a terepet. hát nem is tudom, de full lekötnek.

aztán azt hiszem belekeverdetem egy kis lelki válságba, ami a vásárlásaim mennyiségén látszik, meg azon, hogy 2 napig bőgtem, mert a hétvégén nem tudok elmenni fodrászhoz. Meg kiborultam attól, hogy megjött, becsomósodott a cicim és a végén a 80 C-s melltartóbol, amibe már beleéltem magam, újra 75 A lett. Ami nem is lenne baj, de éppen meg kell barétkoznom, hogy a kicsi feszes cicik helyett, kicsi plötty cicieim vannak.
Szóval ez a legfőbb problémám, azt hiszem nem vagyok normális.


Egyébként a csajok nagyon jó fejek (ha éppen nem hisztiznek, Maja felsőfokon űzi) Gaja, mindenre mutat egy A, vagy E hang kíséretével. Meg mutatják a lábukat, fejüket és megpróbálják a fejükre tenni a sapkát, a lábukra venni a cipőt, sőt próbálgatják az enyémet!
Imádnak homokozni, nagyon édesek, ahogy maszatolnak benne, Gaja már a formákat is megpróbálja lenyomni. Maja mindent önállóan akar csinálni, ami a sétálásnál nem annyira jó.
A csúzda favorit, na de mutatok képeket!


Kép Kép

Kép Kép Kép Kép

katyerina
 
 


Katyerina :D
már hiányoltunk!!!
cicigond- együttérzek... tök komolyan mondom!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi,
köszi a választ! A hugom kisfiának ilyen, de már jó ideje...

Katyerina,
nagyon zabálnivalók a csajok, a slagos képek meg csúcs jók! :lol:
Én is tök büszke voltam anno a cickóimra, meg hogy sose kellett melltartót húznom. Szopi abbahagyása óta (2,5 hónap ) kisebbek lettek, mint valaha, és nekem is olyanok szinte, mint a kutya füle. :( Melltartó nélkül már sehova se indulok el. Mindig azt gondoltam, hogy milyen szerencsés vagyok, sose kell majd kés alá feküdnöm.... Mindenesetre megvárom, amíg megszülöm az összes gyereket, ami adatik, csak aztán próbálkoznék, mert az egyik szülésznő barátnőm mesélte, hogy elvileg lehet szilikonos mellel szoptatni, gyakorlatilag meg képtelenség. Hisz annyira feszülnek, hogy muszáj elapasztani a tejet. Ja, erről jut eszembe, még mindig van tejcim, hihetetlen!!!:shock: Úgyhogy nem vagy egyedül (bár ez nyilván nem vígasztal ), de engem is frusztrálnak a melleim.
Egyébként egy csomóan azt hiszik, hogy a szoptatás miatt van, és ezért nem szoptatnak. A terhesség miatt van, mert a terhesség alatt kialakult megduzzadt tejmirigyek helyén levegő lesz, amire meg tök jól hat a gravitáció... Mondjuk ezt Te tutira tudtad, de hátha vki nem, és ezért nem akar szoptatni esetleg.... Na befogom!
20140901102739
 
 


Katyerina,

De jó képek! Nekem is a slagos a kedvenc!:lol:
Jogsival hogy állsz?

Cicitémába beletrafáltál! Terhesség előtt egyedül a cickóimmal voltam megelégedve magamon, de már annak is lőttek... A feszes-formásból löttyedt zacsi lett. Barátnőim szerint picit jobb lesz, ha abbamarad a szopi, de ezek szerint ez sem biztos. :(

Balázsnál is nehéz időszak kezdődött, tök akaratos és hisztizik mindenen. Szinte minden játéknak az a vége, hogy elkezdi dobálni, csapkodni, mert nem úgy működik, ahogy ő elképzelte. És emellett meg állandóan ölben akar lenni, ez valszeg a hétvégi nagyilátogatásnak köszönhető. Ja és átálltunk a napi egy alvásra, már ha itthon vagyunk.

Hajni,
Ha minden kaja után van kaki, akkor az hasmenés, sztem beszélj a dokiddal.

Kép
bandika
 
 


Cicitéma :)
én ismerettségi körben azt vettem észre, hogy akinek nem nő sokat a melle - van erre is bőven példa -, annak egész normális marad.
Nekem konkrétan 75 a/b-ből lett a fiúkkal 80D, most Lilivel (80E az elején most 80D), és ezt a méretnövekedést már nem bírja lekövetni.
Nekem annyi "előnyöm" van, hogy szopi után is megmaradt a 75C, de melltartó kell hozzá, mert egyébként sehogy sem áll.
A műtéttől én konkrétan félek, a hasamat megcsináltatnám (bár még van 5 kg, amit fogyni akarok, egész sokat alakult, nem tudom, milyen lesz a végére, ill. most még edzeni állok majd neki, elvi szinten az is segít rajta), de a mellem megműttetésétől én félek.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


bandika írta:Balázsnál is nehéz időszak kezdődött, tök akaratos és hisztizik mindenen. Szinte minden játéknak az a vége, hogy elkezdi dobálni, csapkodni, mert nem úgy működik, ahogy ő elképzelte. És emellett meg állandóan ölben akar lenni, ez valszeg a hétvégi nagyilátogatásnak köszönhető.

amit Balázsról írtál, az teljesen normális. vannak ilyen típusú gyerekek. ca. 3 év alatt ilyenkor még el kell rakni a frusztrációt okozó játékot. Nem fogja hagyni, hogy segíts neki, mert maga akarja, de magától még nem megy, ettől begurul. Tedd el, és vegyétek elő később.
Kitartásra és próbálkozásra még nem lehet ilyenkor tanítani őket, mert kicsik.

Lehet szep. szorongás is ebben az időben.

Lili még van, hogy 3szor alszik :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Katyerina!
Nagyon aranyosak a lányok! Ahogy leírtad a 'cici bajod', teljesen átéreztem a helyzeted, már előre félek, ha vége a szopinak, mert most ugye nekem is még szépek....

Lányok!
Zsombi úgy született, hogy az egyik golyója nem volt leszállva. elindult később, de még most sem szállt le. A gyermekorvos azt mondta, beszéljek urológussal, injekciókkal lehet segíteni, de nekem az nem tetszik. Nincs más megoldás., torna esetleg?

Kép

Kép
donika
 
 


Donika :D
nincs igazán ill. a műtét :wink:
de én úgy tudom, hogy ennek 1 éves korra kell rendeződnie és még 4-5 éves korig vándorolhat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszi az együtt érzéseket a cici témában. Sose gondoltam volna, hogy ez ennyire ki fog borítani. Ma felpróbáltam egy push up melltartót, csak nincs mit pushuapolni... :twisted: mintha egy leeresztett lufi lenne benne. Ma felvetettem apának az implantátum ötletet, de cska annyit kérdezett, hogy ugye most csak viccelek. Egyébként én kb 90 C-s voltam a 75A-ról. mostmeg 75 semmi.

Bandika!

Nálunk Maja aki nagyon be tudja magát hergelni. Meg most éppen abban az időszakban vagyunk, hogy mindegyik pont ugyanazzal a játékkal szeretne játszani mint a másik, mégha kettő is van belőle, ugyhogy ilyenkor is megy a nagy hiszti. Meg szerintem szepiznek is, meg félnek az idegenektől.

A vezetés meg megyeget, nem kapkodtam el. Július elején megyek vizsgázni. Ma voltam Pesten is vezetni, megkerültem a Hősök terét :D

Mostmár 2szer is volt, hogy csak fürdés utánra értem haza, de nem aludt el egyik sem.
Gaja nem annyira anyás, ő egy kis simi után egyedül elalszik, de Maja sokszor csak rajtam alszik el. A múltkor úgy behergelte magát, hogy nem vettem, magamhoz, hogy a végén vízzel kellett locsolgatni, mert nem volt magánál.
Még arra gondoltam, hogy lehet ő azért ilyen anyás, mert a szülés után rögtön elvitték, Gaja meg ott volt velem végig.

katyerina
 
 


Sziasztok :)

Megjöttünk a nyaralásból, nem győzök visszaolvasni... :)

Bandika :) Orsi :)
Boldog szülinapot Balázsnak és Lilinek :)

Zsú :)
Remélem én is, hogy normális amit Borka csinál, mert Kb Balázsról is szólhatott volna amit írtál ;) A kedvencem nekem is az, amikor idegen helyen megkérdik, hogy mindg ilyen jó gyerek-e. Mondom mindig, hogy nem, de tud disztingválni :D

Nyári huzat az ülésre: nekünk van és ennek ellenére totál beleizzad az ülésbe Balázs. Szóval azt hiszm nem éri meg kiadni rá pénzt, elég egy pelust vagy egy törölközőt belerakni hogy kicsit obb legyen, Egyébként tényleg kb egy plusz frottír huzatot képzeljetek el.

A nyaralás egész jó volt, csak pihenni nem pihentünk sokat. Na meg az első felében sajnos esett az eső, de azért feltaláltuk magunkat. Bali iszonyatosan fejlődik, annyit dumál, egyre több szót használ és mindent próbál kis papagájkánt utánunk mondani. Persze csak közelítőleg megy, általában az első vagy az utolsó szótag, vagy a hangsor. Hanyga az "gya", a viziló "vavava" és a csillag az "csi" ilyesmik. És az oroszlán és a hal kivéletlével többnyire minden állat azt mondja, hogy vaú ;) Ma amikor jöttünk haza egyszer csak oroszlánüvölt többször. Mondom "Balázs, oroszlánt látsz? Hol?" Erre elkezdi utánnam a mondogati, hogy "Hol? Hol?". Majd kb negyed óra múlva megint oroszlánüvölt én meg kérdezem: "Oroszlán?" Mire Balázs "Hol?" Szóval írtó édes. Menni általában csak kézenfogva megy, egyedül csak ha nagy a motivácó, viszont mindene a lépcsőzés, nagy lelkesen teszi egyik lábát a másik után át a lépcső fokokon váltott lábbal, nem pedig mellélépve. És azt is megtanulta, hogy ha kakilt, akkor megütögeti a csípőjét, hogy pelenkacsere. Mondjuk figyelni kell, ert rögtön kaki után mutatja csak s egyszer, utánna letagadja és fejet rázva elszalad, ha megkérdezem, hogy kakilt-e. Szóval le vagyok nyűgözve, most olyan gyorsan fejlődik.

wish
 
 


orsi,
Nnna, eztet vártam, végre! :D
Jó az új vonalzó!
Normális, minek? :wink:
Hajrá a fogyival! Mitet edzel? Most komolyan fexel a kés alá? 8)
Én meg járok az SZTK-ba gyógytornára meg fizikoterápiára a nénik közé a derekammal. Jó, mi? Ma kaptam a beutalót.

katyerina,
milyen nagyok már a lányok, hihetetlen!
De furcsa, nem is gondoltam, hogy nők tényleg ennyire ki tudnak bukni a cicijükön. Sajna én sosem tudtam icipici kis semmi fölsőket felvenni egy tűzfolt miatt, úgyhogy most már nem is érdekel...

wish,
na végre rólatok is hallani! Hol is nyaraltatok? Képet! Képet! Képet!

hajni,
én nem tudtam, amit írtál! Akkor JLo is lemaradt valamiről!

Jahj,
egyébként enyimek is tündérek! Ööö illetve Bencsibe belebújt a kisördög. Ha következetes lennék, egész nap büntibe lenne, mert már csak úgy hobbiból félóránként kitépi a rácsot. Kis Toldi Miklós! Ma a MiniManóban is odébb tolta a műanyag házat. :lol: Viszont ha Norina elveszi a cumiját, elkezd sírni és eszébe sem jut, hogy ő mennyivel erősebb!
Amúgy egy negyed órát nincsenek el a játszóterükben, birtokba akarnák venni az egész lakást. Csak akkor meg az egész napom avval megy el, hogy nézem, merre járnak, mit vesznek a szájukba, mit pakolnak szét... Így is alig tudok már valamit csinálni. Reggel elkezdek teregetni, estére fejezem be. A főzésről már totál leálltam, üvegest eszünk minden kezdeti tartózkodásom ellenére.
Képzeljétek! Norina megtette az első lépéseket! Édes, ahogy billeg és közben kuncog magán! Érdekes módon viszont Bencsi a beszédesebb. Vannak időszakok, amikor próbál mindent utánozni, amit mondunk. A reggelinél mindenre mondja: körte! Megy még a hinta (ez volt az első), meg a tente. Meg kiabál sokszor: egy! egy! egy! Ilyenkor megkérdezzük tőle: Bencsike, hány éves vagy? - Egy! Egy! Egy! :lol: A kutya és a galamb nálunk is egyformán va-va! Norina néha nagy komolykodva rámnéz és kijelenti: Va-va. Eva.

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok!

Jajj de jó hogy nem az én gyerekem extrém :lol: . Köszönöm a válaszokat :lol: . Igazából én is örülök neki hogy ilyen kis kíváncsi és eleven de azért néha már meg fordult a fejemben egy-két dolog...De így megnyugodtam... :P

Balázs és az oroszlán :lol: :lol: :lol: Tutijó:).
Hihetetlen milyen ügyes...Én elképzelni sem tudom hogy pár hónap múlva az én gyerekem is kimond majd bizonyos szókezdeményeket. Olllyan izgi :lol:

Pompi!

A kis Toldi! :lol: :lol: :lol:
Nekem 1 gyerek mellett is alig jut idő a főzésre... De még kitartok és pepecselek, bár már egyre többet kap a mi kajánkból. És ez barom nagy könnyebbség. Meg kenek neki margarinos kiflit és azt azért nem kell főzni, magozni, hámozni, turmixolni, reszelni :shock: :shock: :shock: ...

Katyerina!

Csúcs jó képek:). Látszik hogy jó dolguk van :D . Szopi: Nagyon ügyesek. Én meg kétségbe vagyok esve mert 5-ről 4-re csökkentettem a szopik számát és nagyon carul viselte... Nem tudom hogy lesz ebből valaha leválasztás... Pedig egyre jobban izgat a tesóproject . És hát ahhoz meg kéne jönnie... De miki még sehol...

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Elfelejtettem elköszönni :oops: :oops:

Sziasztok! :wink: :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Még1: Szerintetek egy 1 éves gyerkőc élvezné már a mászósátrat?
Ilyesmire gondolok:
http://www.vatera.hu/sator_szett_75665053.html
Szerintetek?Vagy korai még?. inkább jövőre? Csak agyalok rokonoktól mit kérjünk szülinapra.

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsuzska

nekünk majdnem ugyanilyen sátrunk van, az Aldiban 3000 ft volt, nyitáskor.
Olivér még most semmit nem csinál vele, szerintem korai még.

Pompi

nálatok a ti kajátokból még korai adni a gyerkőcöknek?
én is egyre nehezebben tudok főzni Olivérnek, eddig még sikerül (általában úgy, hogy felkelek egy órával hamarabb), csak akkor vagyok ki, ha a végén egy falatot se eszik belőle és kiborítom. a héten volt már egyszer ilyen.

Wish

engem is érdekelnek Balázsról, nyaralásról képek.
mi vasárnap megyünk, kíváncsi vagyok, tud-e majd Olivér idegen helyen aludni.

Kép
zsuzsi73
 
 


Lili abszolút a mi kajánkat eszi, a fiúkkal sem volt ez másként, csak babásítom.
pl. kimarad belőle a tejföl/tejszín... stb.

teljesne bébikaját én csak az elején főztem, 10 hó után már egyféle volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu!
Mi pont ilyet vettünk nekik az egy éves szülinapjukra. A sátorba ha én bementem bejöttek és jókat röhögtek benne ha kukucsoltunk egyik itt másik ot tment ki. Az alagúttal viszont már akkor egyedül játszottak imádták hogy az egyik bement a másik utána. Hogy egy gyerköc mit csinál enyni idősen vele azt nem tudom de ha hívod az alagút végén egészen biztos élvezni fogja.

Katyerina!
Ne izgulj enyémek 1 év 5 ónaposak és még midig az kell ami a másiknál van még akkor is ha ott van egy totál ugyan olyan ... ma pl. az volt a sztori hgoy kaptak egy egy lufit pálcán és az egyik leengedett és hát az kellett minkettőnek.... leengedtem a másikat de Balázs a földhöz vágta magát hogy neki akkor is az kell ami az Esztinél van. :lol: :lol: :lol: :lol:

cici téma: hát olyan már nem lesz mint régen.Ez lelkileg engem is megvisel nem szívsen mutogatom a páromnak hogy így mondjam bár ő mindig azt mondja nem zavarja meg hogy szép célt szolgál, de akkor is. Viszont a többi testészemet nem viselte meg a tarhesség nem lett csíkom nem érzem magam sehol kövérebbnek még a hasam is normális bár kis felülés ráférne. De hát a cici nem a régi. Melltartó nélkül én sem megyek sehova.

Csajok nagyon édesek. :) A locsolós kép nálam is a sláger. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsu!
De máshol majdnem fele ennyiért is lehet ám ilyen sárat kapni. Legutóbb itt a pluszban volt 4000 forint. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hahó Csajok!!!
hazajöttünk a nyaralásból, jó sokat kell visszaolvasnom! Elkezdtem, de még nem értem a végére.

Jaj, ne haragudjatok, de kicsit mosolyogtam a cici-téma boncolgatásán! Annyira aranyosan írtok róla! Katyerina a 75 semmi, az nagy beszólás... De tudom ám, hogy ez komoly, csak végülis mindenki egy cipőben jár. Nekem a legjobb barátnőm előre megmondta, utána olyan lesz, mint egy félig telt tejeszacskó :D Nekem mondjuk nagyon durva növekedés nem volt, 75B helyett 80C voltam, míg ezerrel ment a szopi, most 80B vagyok. De még nem tudom, milyen lesz nélküle. Egyben nekem egyszerű: nem imádtam a melleimet előtte, szóval könnyebb lesz elfogadni, hogy nem tökéletesek most sem. Viszont szopi alatt nagyon büszkén viselem, hogy push up nélkül is van és állnak is :D


Mi tegnap jöttünk meg a nyaralásból. Kicsit vegyes élmény. Első napok szuperek voltak, csak Zalán úgy felpörgött, hogy alig aludt, így 4. napra kiborult rendesen, szóval már nem bántam, hogy hazajövünk. Itthon aztán alszik, mint a mormota. Most áldom az eget, hogy lemondtam Horvátországról, sőt a köv. nyaralásunkat is 6 éjszakáról 3ra vagy 4re fogom módosítani. Egyébként szuper volt a szálló, és tényleg sok gyerek volt, és eszméletlen kedvesek voltak, mindenkinek volt egy aranyos megjegyzése Zalánra. Írtó büszke anyuka voltam! :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma!
Üdvözlet itthon. Azért jó hogy vannak jó élmények is. Én is ezt vettem észre sokszor a gyereekeken hgoy négy öt nap elég nekik nem itthon. :)

Én is tudtam hogy a cicim soha nem lesz a régi de azért nem láttam a különbséget előre így hogy már látom :(:(:( de ez van. (Nekem 75 B volt és 85-ös is kellett a szopi alatt. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

csak gyors bekuk!
voltmár valaki gyerkőcének Aphta-ja?
szegény Ákoskámnak ma az ügyeleten azt mondták hogy aphtája van, kapott rá gyogyit + ecsetelőt.
arra lennék kiváncsi, hogy ez igazán mitől van, mert a netet olvasva, van ahol azt írják, hogy mindent összefogdosnak és utána szájába veszi a kezét, van ahol meg azt írják hogy igazán fogalmuk nincs hogy mitől van.
Illetve hogy hány nap alatt gyógyul meg.

Előre is köszönök minden választ!

Sziasztok

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :D
afta sokmindentől lehet. Ha szájában több is van, akkor valószínűleg vírusfertőzés, ha csak 1 db, akkor arra igazán nem fogsz magyarázatot találni. Alkat kérdése.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Köszi a választ!
Nagyon jó nyaralást nektek! :P

Ismét kevesebb a tejcsim, gyakrabban szoptatom, de ha mégis kevésnek találom, mit adjak neki? HIPP italokból valamelyiket?

Kép

Kép
donika
 
 


donika írta:Ismét kevesebb a tejcsim, gyakrabban szoptatom, de ha mégis kevésnek találom, mit adjak neki? HIPP italokból valamelyiket?

szoptasd sűrűbben, ha nem elég, tápszer.... az ilyen olyan gyümölcsökkel jóllakatni nem fogod.
Ha meg 100 ml akámi megoldja a gondjaitokat, akkor nem kevés a tej :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Orsi
köszi szépen a választ!
a nyelvén amit látni legalább 2 van, de nekünk nem mutatja meg.
a dokinak simán kinyitotta a száját, a papíron amit adott azon az van hogy az ínyén és a nyelvén is van.
Najon jó nyaralást kívánunk nektek!

és mindenkinek szép álmokat

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Elköszönök kicsit, holnap megyünk péntekig nyaralni. Notebook és telefon nélkül (Apa is!!!!).
puszi mindenkinek

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :)
Jó pihenést! :) Notebook és telefon nélkül! :shock: Ez igen!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


Orsi!

Jó nyaralást!

De jó, mindenki vagy megjött, vagy megy nyaralni, nekem még fogalmam sincs, hogy nyaralunk-e egyáltalán idén.

Zsebi!

:) csak egyszer fejtsem meg, miért jobb ami a másiknál van.

Tegnap behívott minket az erdészbácsi, nála volt a 2 éves unokája aki az ikrekkel akart játszani, csak nem volt elég bátorsága hozzá. :) Az enyémeket nem kellett félteni, fél perc alatt belakták a kertet, Maja konkrétan hisztizett, mikor hazavonszoltam :lol:

katyerina
 
 


Erika!
Jobbulást!

Donika!
Próbált többet mellre tenni és több lesz a tejcsid is ha meg nem elég akkor se akkor én is azt mondom táspzert adjál.

Katyerina!
Ezt soha nem fogjuk megfejteni. :):):) Mint azt se visszük a játszótére a saját motort és úgyis a másiké kell. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!
Ma jöttünk haza a nyaralásból, mi Horvátországban voltunk 10 éjszakát, és nagyon-nagyon jó élmény volt. Éjjel utaztunk, igy az sem volt gond, ott meg egyenesen éltek a gyerkőcök! 5 napot tudtunk a tengerben fürdeni, az elején hüvös volt, épp kirándulóidő. Igy tényleg jó volt, láttunk is, fürödtünk is, a tengerből kicsit leválasztva volt egy hatalmas bébipancsoló, ami igy igazán meleg volt és kicsi a viz, a bébiknek tökéletes. A táj, a tenger pedig... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok lányok!

Mi tegnap este jöttünk meg Spanyolországbol! :D
Brutál jo idö volt és szuperul érzetük magunkat!
Ágoston nagyon édes volt!
Marcikámrol nem is beszélve...! :D
Megmondom öszintén kicsit el akartam sunnyogni de ha már igy "kitálalt" mindenki ..........! :wink:

Melcsi,Orsi!
Boldog szülinapot a gyerköcöknek!
Kép

Orsi!
Jo pihenést nektek!
Szuperek a járgányok!
Ágostonnak én is 3:1 ben járgányt nézek!De azt hiszem amit Hajni tett fel linket azt fogom megvenni!
De Lilié is csucsszuper!

Melcsi!
Nagyon kiváncsi vagyok a képekre...biztos szuper jo lehetett!

Katyus!
Olyan ari vagy hogy ilyen öszintén irsz erröl a cicis "dologrol"!
Bevallom,én is elkenödtem amikor szembesültem ezzel a dologgal!
De én Orsival ellentétben(most tudom páran pálcát törnek majd a fejem felett) megcsináltatom!Nem félek és nem is tartok töle!Már nem lesz több kisbabám igy szoptatni sem fogok és szeretném ha ujra szép lenne!
Nekem most nagyon beválltak az intimissimis melltartok(jelen állapotba)! :roll:
Nagyon édesek a képen a csajocák!!!

Visszaolvasok és jövök tovább!!! :wink:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Orsi, Zsebi!
Köszi a választ, sűrűn mellre teszem, még volt a fagyóban lefagyasztott tejcsi, azt is felhsználtam, remélem rendeződik! :wink:

Kép

Kép
donika
 
 


Zsebi!
Tudom:). A kép csak illusztráció volt:).

Nyaralókra irigyirigy :oops: :D !Énisakarooooook! :lol:

Iwiwre kicsinyítettem pár képet. Így most muszály ide is fölraknom őket :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok! :)
Minden nyaralónak üdv itthon! :) Mi pénteken megyünk Balatonfüredre! :)

Katyerina! :)
Nagyon jó képek! :) Látszik, milyen jó érzik magukat! :)
Nem akarok pofátlan lenni, de volt szó valami piknikről felétek? Ebből lesz valami? :oops: :oops: :oops:

Zsu! :)
Milyen édes Borka! Hány centi? Nekem jó magasnak tűnik! És milyen ügyesen áll egyedül! :)

Kép Kép
kismokus
 
 


Melcsi!

Ez jól hangzott, ez a horvátország. Hol voltatok? Irigykedem.

Anikó!

A spanyolország is tuti, de mi ilyen messze biztos nem megyünk. Max horvátorszá, de inkább a Balaton, és még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz.

A cici megcsinálástól, engem az fog vissza, hogy ha megcsináltatnám, akkor utánna nem szeretném, 2-10 évente javíttatni.

Zsuska!

Nagyon édes Borka baba! a pucér kép a kedvencem! :) Hasonló, mint Maja locsolósa :)

Kismókus!

A piknik, még mindig tervben van és fejben szervezem is, csak eddig nem sikerült ideérnem.
Úgy néz ki, hogy július 7-én vizsgázom vezetésből, aztán meg elutazunk valmikor, nagyszülőkhöz, meg tesóm nősül, úgyhogy a július kicsit zsufinak néz ki. Meg nem tudom, hogy kinek hogy alakul a nyara, de úgy látom mindenki neki indul nyaralni.

szóval, lehet agyalni, mikor hozzuk össze. de bárkit szívesen látok, ha erre jár és itthon vagyunk. Még mindig egyedül játszózom a csajokkal.

katyerina
 
 


haho! sehol senki?????

képzeljétek, Maja allergiás valamire. És fogalmam sincs mire. az elmúlt 3 napban összevissza ettek mindent. :shock: Délután még azt hittem, meleg kiütése van,mert a haja alatt a nyakában, meg a hajlatoknál kezdődött, mire kiért a doki, már összefüggő piros területek voltak rajta. Szerencse, hogy megúsztuk a kiütéssel.

katyerina
 
 


Katyus!

Szegény Maja! :(
Mit mondott a doki?
Miket ettek egyébként amitöl kijöhetett??
Mi ma egy kerti partyn voltunk és Ágoston kézröl kézre járt....mire észbekaptam az egyik "okostojás" tömte a gyereket somloival! :evil: Persze jol megrakva dioval!Most figyelem a gyereket én is! :evil: Annyira tudatlanok sokan és csodálkoznak ha rájuk ripakodik az ember! Kép

Zsu!
Nagyon édes a kislánykád!
A kis pucér tündéri!Szépen vannak hurkácskák a tarsolyban!!! :lol: :D

Teszek egy párat a nyaralásrol!
Indultunk ebédelni (az uj elsö szandinkba)! :D
Kép
Egy pár lépés már megy egyedül is!
Kép
Marcikám kedvenc autoja! :D
Kép
Édesek együtt nagyon!
Kép

Sajnos tájképet nem tudok tenni mert mindegyiken a család van (aposomék)!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lányok, aki volt már dévényesnél! :) Hogy zajlik egy vizsgálat? Ugye nemcsak ránéz a gyerekre és megállapít, hanem konkrétan gyakorlatokat is csináltat? Mennyi ideig tart egy "foglalkozás"? Mi jövő héten megyünk egy dévényes gyógytornászhoz, mert Dani alig-alig fordul hátról hasra és vissza, kúszni, mászni pedig egyáltalán nem. :shock:

Anikó ! :D Szuper járgánya van Ágostonnak, ez milyen típusú kocsi és kb. hány hós korig lehet használni? Na persze Marci verdája sem semmi. :lol:

Zsuska! :D Borka nagyon kis huncut, látom ő is szeret autózni. :lol:

Én is irigy a nyaralókra, mi sem megyünk egyenlőre még sehova. Bár néha úgy érzem, hogy ebben a melegben Daninak a kerti diófa alatt van a legjobb helye egyenlőre. :lol:

Jud

Kép
jud71
 
 


Zsu
Borka nagyon édes

Anikó
A 2 fiús kép nagyon megható! Nagyon helyesek, és Ágoston sokat nyúlt mostanában
Egy házat béreltetek?
Nyugodtan írjad meg a nyaralásaitokat, ne fogd vissza magad. Rengeteg szép helyre eljuttok, én tök örülök neki, és szívesen nézek képeket.

Nálunk van néhány szókezdemény-féle, bár azért nem egyértelmű :D Ana, áp-áp-áp (háphápháp), áló (háló), ilyesmik....
A piszkot amit talál a földön meg már nem tömi be, hanem lelkesen hozza és odaadja
Viszont éjszakai alvásaink katasztrófák: 3/4 9 kor alszik csak az eddigi 8 helyett, és 6kor fent van, közben meg 3x felsír keservesen.....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lányok

akkor azért van már vagy egy hete olyan nagy csend, mert mindenki nyaral :D
mi is tegnap érkeztünk haza Ausztriából, bár csak 3 napig voltunk, nagyon jó volt.

Akik voltatok nyaralni, hogyan viselték a babák idegen helyen az éjszakát?

Emma

Olivér is később alszik és korábban ébred, szerintem a meleg miatt van, meg hamar világos van.

Jud

mi Olivér 6 hónapos korában mentünk Dévényes gyógytornászhoz, mert nem forgott még, neurológus utalt be.
A gyógytornász nem gyakorlatok csinált, hanem maszírozta Olivért.

Kép
zsuzsi73
 
 


Teszek fel én is egy képet, az első strandolásról

Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Anikó!

Nagyon vagányok a srácok! Az összebújos kép, meg nagyon megható. :)

Azt meg hogy mi okozhatta az allergiát, passzolom, de ha leírom, hogy mit ettek össze az elmúlt napokban, akkor letagadjátok, hogy ismertek.
Az az egy biztos, hogy a krumplifőzelék csirkehussal nem okozta.
A doki azt mondta, hogy attól függően, hogy hol szívódott fel, lehet 3 nappal ezelőtti kaja, de olyan is amit aznap evett.
Szóval volt a gofritól elkezdve a bodzaszörpön keresztül az ananászig minden. Ja és aznap reggel egy újfajta gyümölcspürét ettek.
És az bosszant, hogy eddig nagyon betartottam mindent és számtalanszor hallottam a nagyszülőktől, hogy nyugodtan adhatod neki, mi baja lesz tőle... és meg is etetik, én meg lelazulok és én teszem taccsra a gyerekemet.
szép anya.
Ma már a homloka is összefüggő piros, alig akad rajta fehér hely.


Kép Kép

na ezt sikerült csinálnom szegénnyel.
Fenisztil cseppet, kap, ha nem múlik 2 nap múlva, vagy dagad, akkor szteroidos kúp :evil:

Jud!

mi újszülött kortól jártunk dévényeshez. A miénk nagyon alapos volt, de az a tapasztalatom, hogy mindegyik az. Mindenképpen meg fogja nézni, hogy mozog, aztán valószínűleg, belenyúl az izmaiba. Tényleg "csak" maszíroz. Ne ijedj meg, vagy keseredj el, ha Dani nagyon ordítani fog. Nagy részt ellenállás. De szerintem csodákat művelnek...

Emma!

nagyon ari lehet Zalán.

katyerina
 
 


folyt. köv... :)

Szóval édes lehet ahogy gagyog, nálunk csak halandzsa és mutogatás megy.

Zsuzsi!

A te Olivéred is nagyon nagy lett! És milyen huncut, ahogy nevet, látszik, hogy élvezte!

Ti merre voltatok ausztriában?

Nyaralók, tessék beszámolni, ki merre volt és milyen volt! Babával érdemes menni, vagy nem.
gyűjtöm az ötleteket.


Ja még valami. Cukkinit, lehet fagyasztani, vagy hogy érdemes eltenni télire, mert kaptam egy csomót, de ha nem kezdek vele valamit, rám rohad....

katyerina
 
 


Katyerina!
Most látom mi van a Majával. Nekem Esztin volt ilyen nekünk a fenistil és a kálcium segített. Én csípésre gyanakodtam de sajos soha nem deült ki. Kersek képet és mutatom nekem hogy nézett ki az egész teste hamar ilyen lett. :( Jobbulást. Viszont amiíg nem szűritek ki hogy mitől van (lehet soha nem derül ki) addig vigyél mindig kálciumot fenisztilt és a kúpot magaddal ha baj van legyen segítség.

Nekem semmi újat nem evett akkor Eszti csak ezt a csípést láttam rajta és pillanatok alatt baj lett belőle. :(
Hozom este a képet.

Anikó!
Szuperek a képek és édes a két gyerköc együt.

Hajni!
nekem jól szokták tűrni az alvást idegen helyen az első nap az utazás napja az egy kicsit megborul mindig de a többi már szépen megy ahogy itthon szokott. :)

Nagyon aranyos Olivér. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: