Új privát üzeneted érkezett!

Még talán annyit hogy én nem akartam savanyúságot mert minek, majonézes kukorica meg görög sali mellé, de valahogy eltűnt mégis fél kiló kovászos, 30 dkg ecetes uborka, plusz egy üveg cékla és egy kis csípős káposztás paprika :shock: Még jó hogy a férjem csak hozott végül savanyút.
És elfogyott 2,5 kiló kenyér :D És ma beszélgettük anyukámmal hogy mi mi mindenből nem ettünk egy falatot sem :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Ja, és tudjátok mi nem fogyott érdekes módon? A pogácsa. Abból maradt több mint egy kiló, ma beszállított a férjem a kollégáinak fél kilót belőle

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Ja igen, a szopi!
Anika én sem szoptatnám meg más gyerekét és annak végképp nem örülnék, ha az enyémet próbálná valaki. Szerintem is ez nagyon intim dolog, szerintem ne is mond el az anyukájának, hogy megpróbáltad a tudta nélkül. Az mondjuk érhető, hogy nem szopizott, számára nincs kapcsolat a mell és az evés között.

Manó!
Én sejtettem, hogy te vagy a képeken, és örülök, hogy végre láttunk. Ne viccelj! Ahogy leírtad magadat, én sokkal ducibbnak képzeltek, bár tudom önmagadhoz képest gömbölyödtél sokat, és nem érzed így jól magad.

Jahra!
Ez a lefogós altatás nagyon brutál, és hihetelen hogy működik. Mondjuk még szerencse. Zitus is nagyon tud csapkodni, pörögni, elalvás előtt, én is próbáltam lefogni a kezét, de csak még mérgesebb lett, így maradt a mesemondás :D Mondjuk a te gyorsvonat fiadnak, ugyan hiába mesélgetnék :lol:

Visszatérve a szopira nálunk nem tudom hogy lesz. Mert hogy egy-két kortynál nincs több benne, de megnyugtatásra viszont napi egyszer minimum bevetem, és Zita nagyon lelkesen szopizik is ilyenkor. Én meg próbálom memorizálni az érzést, és kiélvezni minden másodpercét, mert nem tudhatom melyik lesz a legutolsó :cry: Annyira fog hiányozni, olyan jó a karjaimban tartanom a kisbabámat, érzem a kis szívverését, lélegzését, látom a kis elégedett pofiját közben. Hogy elszaladt ez is, pedig ha összeszámolnám, hogy ez elmúlt fél évben hányszor tettem cicire, talán ezer is lenne...

Na sebaj, ez az élet rendje, örülök, hogy nekünk fél év jutott, sokaknak ennyi sem.
Vettünk mi is egy pici medencét, mutatom. Majd teszek lassan fel képeket a lakásról is, ezen látszik az erkélyünk legalább, meg hogy milyen klassz zöldre néz. Mondjuk Jahrájék kilátásával, nem vetekedhet semmi...


Kép Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 

 
 

Köszi Manó, a görög sali jó ötlet, és a torta is. Van itt nem messze egy jó kis cukrászda, holnap el is megyek rendelni. Az a baj, hogy én nem nagyon tudok sütni. Egyszer sütöttem Tibnek szülinapjára tortát, hát az egész napom ráment, de szó szerint. És annyiba került, mintha megrendeltem volna. Főzni szeretek, de sütni sem. Mondjuk nem is vagyok egy nagy süteményes, de mondjuk a nagyanyám féle túrós pogit jó lenne néha összerittyenteni :? Mondjuk, múltkor a kertipartin a kolléganőm márványsajtos pogácsát sütött, hát az valami eszméletlen volt, vetekszik nagyanyám túrósával! El is kérem tőle a receptet, megsütöm Zita keresztelője alkalmából! Francba, megéheztem :twisted:

Kép
Kép
tusimi
 
 


Azt is akartam, hogy Emma nagyon édes a keresztelős képeken! És a fölsőd is tök jó.

Anika! Apor igazi kis menő manó, nagyon aranyos, büszke lehetsz rá. A sok felkeléssel és csak cicin elalvással kapcsolatban, azt gondolom sosem késő. Biztos nehéz és küzdelmes, de az embergyereket lehet nevelni. Szóval szerintem érdemes lépned előbb-utóbb, hogy ne kelljen még 2-3 éves korában is ezt csinálnod. Mert szerintem te simán tudsz szoptatni még évekig.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok,


valószínű mégse tudunk menni a talira, mert tesóm 30-án érkezik meg Svájcból így vele leszünk amíg vissza nem mennek. Nálunk ő lesz a keresztszülő emiatt is jön. 6-án lesz Kitti keresztelője.
Mi is valami svédasztalos valamivel készülünk.

Nagyon szépek a képek.

Jahra, Rolit nekünk is hasonló módszerrel kellett altatni. IGaz mi csak lefogtuk kétoldalról, mivel köztünk aludt én az egyik kezét férj a másik kezét, hogy ne tudjon mozogni, mert ő sem tudott egyébként elaludni.

Zitának van keresztelős ruhája?

Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Ez nem ér!!!!! ma kezdtem a 90naposat, kopog a szemem az éhségtől, Ti meg ilyen jó kajókról beszéltek!!!! :twisted: :twisted: :lol:
Nagyon szuperek a keresztelős képek! Manó nagyon édik a gyerkőceid! Úgy meggyömrözném Emmát!!!! Mikor jöttök már hozzánk???
Zsófi ... álmodni sem lehet szebbet! :wink:
Tusi, a pancsolós képek is szupik! Hú, ha én ilyen vékony lennék.. :wink:

Anika, szopi... asszem én sem tenném, ez olyan intim nálam is, nem vagyok prűd, meg ilyesmi, de szoptatni csak a sajátomét tudnám olyan szeretettel. Lefejt tejet viszont adtam volna az ikres barátnőmnek is, de elég volt neki az övé. Kár hogy nem fogadták el tőled, mert úgyis a sok tejcsire a kidobás vár:-(

Altatás, rossz szokások.... na ezeken én már nem agyalok, míg elsőkénél folyamatosan rágódtam.... Az az igazság, hogy én is megpróbáltam, hogy Barni egyedül aludjon, mert cicin aludt,v. ringatva, vagy vállamon, vagy csak mellettem, tökk mindegy, de nem az a leteszem otthagyom, és alszik gyerek volt.!! Most meg magától megy el aludni!!! akár délután is!! Persze ha óhaja van, akkor még mindíg összebújunk, és ez olyan nagyon jó!!!!! Tehát ezt is el fogják hagyni, aztán meg majd csak vissza sírjuk... Bazsit este leteszem alszik magától, ritkán alszik el cicin, vagy mellettem. Ma viszont én kellettem, tehát a 3* cumi bedugás után kegyelem, magam mellé vettem, édesen belémcsavarodott, és már csukódott a szeme. Nah szóval én ezen nem is parázok. Éjszakai kelések is majd megszűnnek 1*:-)

na még akartam írni, de apa zargat, muszáj átadnom a gépet

Ja, Jahra, ezt tényleg nagyon gáz... hogy valaki ennyire örökmozgó legyen:-))))

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Elalvás.
Hanna mostanában úgy alszik el, hogy lefekszünk egymás mellé és a karjaimba veszem (egyik kezem a feje alatt, másikkal átölelem), így összebújunk és így elalszik elég gyorsan. Néha paskolom vagy rázogatom a fenekét ha nagyon nyűgi. Éjszaka van hogy ő is el, akkor ha nagyon sír beteszem magam mellé, ha elaludt, akkor vissza a kiságyba.

Tusi! Hanna is rászokott a 6- fél 7-es kelésre, de tök jó fej lányom van, mert ha berakom magam mellé, akkor még kb fél órát - 40 percet csendben elnézelődik, elforgolódik :) Imádom :)
Milyen vékony vagy! De jóóóó neked... irigykedem :roll: :lol: :lol:

Ha ilyen svédasztalos fogadást csinálunk, akkor mi is csibecombot szoktunk lesütni meg oldalast. De ha rántott husit csinálsz, az is jó még hidegen is. Köretnek majonézes kukorica, vagy franciasaláta, a görög sali is nyerő, meg persze a savanyúságok, most úgyis koviubi szezon van.
De szoktunk olyat is csinálni, hogy kis fasírtgolyókat kisütünk és egy kocka sajtra rátűzzük fogpiszkálóval. A mostani kedvenc a csípős csirkeszárnyak. Sokan szeretik a csirkeszárnyat. Olcsón meg lehet oldani és nagyon finom.

Sütinek a rétes nagyon finom és baromi egyszerű elkészíteni réteslapból. Túrós, mákos, mákos-meggyes. Én sem tudok sütni sokfajtát, de ez nagyon egyszerű és nagyon finom :)

Na nem főzök tovább, mert Banyus kinyír :D

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Nem hiszitek el, de az előbb betettem a Lackót az ágyába mert már nagyon álmos volt, (mi pontban 6-kor kelünk minden reggel) és bekapcsoltam neki a ventillátort, ami keringeti a levegőjét de nem rá fúj, neki háttal van, így viszont lebegteti a függönyt és kellemes búgó monoton hangja van. Mindez kb 5 perce, most rohanok be mert gyanús a csönd és ALSZIK! Magától. Még sose volt ilyen. Drága babám. Ha felkel megyünk a mamaához, mert falaznak a fiúk, megyek én is segíteni nekik. Hát nem lesz egy leányálom....borzasztó meleg van.
Ez az esti elaltatás nálunk igaziból is olyan rémisztő mint ahogy olvasva annak tűnik. Viszont 5 mp-ig tart. A méregtől majd szétdurran a feje, megfeszül és belevörösödik, de abban a pillanatban vége is van. Tuti, hogy a folyamatosan mozgó végtagjai miatt nem alszik el. Éjjel is kétszer kelek minimum, sír, cumi vissza, hátsimi, alszik. Mostanában azzal spékelve, hogy ülve vagy térdelve sír, de szerintem nincs teljesen ébren. Attól félek, hogy ha majd nekiindul és ki tud mászni az ágyból nehogy valami baja legyen ebből az alvajárásból.
Na megyek pakolni.

Kép
jahra
 
 


Itt egy pofonegyszerű aprósüti recept, sose lehet belőle eleget csinálni. Kb 5 perc és tuti siker a vendégeknek.

Kókuszos puszedli

1 tojás fehérjét félig felverek és beleöntök 5 dkg porcukrot, majd készre felverem együtt. Ha kész, beleöntök 7 dkg kókuszreszeléket, 1 evőkanál lisztet és belereszelem egy citrom héját. Hideg vízbe mártott két teáskanál segítségével kis pogácsákat formázok és sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom. Kb 15o fokos sütőben 15 perc alatt barnulásig sütöm. De figyelni kell, mert mindenkinek más a sütője, anyunál pl 2o percig sül, anyósnál meg 15.....

Kép
jahra
 
 


Sziasztok!

Alvás! Hát minket is utolért a kínlódás. Ugye mi suttogó szerint bugyoláltunk egészen tegnapig. Így 2 perc alatt aludt Lilla. De mivel tegnap már hatszáz fok volt, így a bugyolálás elmaradt és helyette volt kézzel-lábbal történő kapirgálás. A lefogás nálunk sem megoldás, mert akkor bedühödik, de ha kikapirgálta magát, akkor utána óvatosan ráteszem a kezem a lábára és akkor abbahagyja. Tegnap délután és este ez 1 óra volt, reggel és most csak 10 perc. De valószínű azzal rontottam el tegnap, hogy küzdöttem vele, hagyni kell hogy kiviháncolja magát egy kicsit. Előbb-utóbb úgyis le kell szokni a bugyolálásról, de hát olyan kényelmes megoldás volt.

Anika! Én is titokban tartanám a szopi kísérletet. Én még attól is idegenkedtem, hogy a védőnő szerezzen nekünk tejet, mint ahogy szerintem ők sem azért nem fogadták el Tőled, mert az orvos nem engedte. De lehet, hogy rosszul gondolom.

Manó! Nagyon jók a képek, jó kis buli lehetett! Nagyon aranyosak a gyerekek, Emmának olyan édi puszilgatni való pofija van.

Tusi! Nagyon csini vagy és a második képen annyira hasonlít Rád Zitus.
Ha gyorsan kell összedobni valamit, akkor virslis levelestésztát szoktam csinálni. Kinyújtod, egyforma négyzeteket vágsz belőle, bele virslicsík, ketchup. Összehajtod, tetejét megkened tojással, sajttal szórod. Aranybarnára sütni, alá vizet tenni míg sül.
A múltkor nem volt virsli itthon, akkor darálthússal csináltam, úgy is fini volt. Gyorsan kész van és laktató.

Nyafi! Nekem ugyan jó az 1 óra, de nem lesz nagyon meleg, nem kellene korábbra tenni? 28 fokot mond keddre.
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Lányok, köszönöm a dicséreteket és kajatippeket, annyira aranyosak vagytok! :D

Lafie, tényleg hasonlít rám Zitus? :D :D Ez nekem nagyon hízelgő, Zitám olyan szép kislány.
Ti még bugyoláltok?!! :shock: :shock: :shock: Nekünk is az oldotta meg annó az elalvást, de mi már nagyon régen elhagytuk, idejét sem tudom. Ha meg is próbáltam volna, kb. 3 mp-ig lett volna rajta, Lilla nem dobja le magáról? Most tényleg leesett az álam. Vagy ezt két l-el kell írni? :?
Ez a leveles tésztás virslis cucc nagyon jó ötlet, de lehet hozzá venni leveles tésztát, ugye? Életemben nem dolgoztam még vele, ezért a réteskészítéstől is rettegek.

Babuci, ezt a csípős cs.szárnyas megoldást részleteznéd nekem picit?

Jahra, a kókuszos balhét tuti megcsinálom, nagyon egyszerű, és nagyon fini. Lehet 1-2 nappal korábban is, ugye?

Mi az előbb is nagyon megküzdöttünk az elalvással, de valamilyen szinten vigasztal, hogy szinte mindenki ezzel a problémával küzd. Miért van az, hogy az ember jobban el tudja viselni a saját nyomorát, ha másnak is van? 8) Cicire raktam, de kicsit erőszakoskodnom kellett, mert dobálta magát a kezemben, aztán végül mohón elkapta, de úgy hogy el sem akarta engedni utána. Kb. 10-15 perc után, amikor letettem lila lett az ordítástól egy pillanat alatt, úgyhogy rá kellet húznunk még 5 percet. Most horpaszt. Én azért folyamatosan kattogok, hogy hogyan lehetne visszatérni az önállóan elalvás síkjára, nem tudom... A b.nőm pelenkához szoktatta mindhárom gyerekét, én is próbálkozom folyamatosan pelussal-bocival-takaróval, nem sok sikerrel. Talán még a takaró, ami v.milyen szinten nyugtatja, a bocijával csak összeveszik, úgyhogy mindig az a vége, hogy elveszem tőle, amikor már nagyon mérgesen tépi a farkát.

Ja, képzeljétek ma csak negyed 7kor ébredtünk!!! :lol: :lol: :lol: Mondjuk az is igaz, h éjszaka többször felsírt, de nem ébredt föl, ill. tegnap este úgy alakult, h egy órával később feküdtünk. Úgy sikerült, h 7kor kimentük sétálni (korábban nem mertünk a dög meleg miatt, ja hétfőn jön a klímaszerelő :)), egy kicsit elhúzódott, és Zizi 8kor aludt csak el. f9ig húzta, így akkor kezdtük a fürdetést, amúgy 1 órával korábban szoktuk. Amúgy már 7től mindig tiszta nyűg, szóval alaphelyzetben nem lehetne f9ig elhúzni a fürdetést. Ki mikor fekteti a törpét?

Kép
Kép
tusimi
 
 


Még valami, Zitus pár napja próbálkozik a négykézlábra állással, ma sikerült lekapnom. Nem volt könnyű, mert csak néhány m.percig csinálta, és a fényképezőgéptől meg mindig bezsong, imádja, próbálja elszedni tőlem.

Dyt, merre vagy?

itt kutyázik is
Kép
itt mászik rám, h elvegye a fényképezőt
Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


SziasztoK!

Sok mindenre akarok reagálni, de még végig sem olvastalak benneteket.

más baba szoptatása
Az a helyzet, hogy én sem tudnék bárkit szoptatni, de Apor unokatestvérét nagyon szeretem, ő nem idegen és igazából csak kíváncsi voltam .:) A dolog nekem is furcsa volt, de nagyon fájt a cicim is. Olyan bután etettem aznap Aport, hogy evett ebédet és gyümölcsöt is, tehát két etetést hagyott ki. Akárkit én sem.

Szoptatás
Megértem Tusi amiket írsz, mert Aport sem lehet dédelgetni. Amikor szopik, akkor pedig tudom fogni a kezét, simogatom a fejecskéjét. Szóval akkor nagyon jó. Jól esik, hogy írtad, hogy sokáig tudok majd szoptatni. Szerintem addig míg jön a kistestvér. Nagyon szeretnénk hamarosan.

Alvás
Ezt a lefogós altatást nekem is ki kellene próbálnom, mert mikor este altatom, már alig tud magáról mégis négykézlábra áll és odébb áll.

Zita és Lilla nagyon aranyosak.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!


Nagyon édik a csajszikák! Zizi is belendült:-)

Altatás,,, Barni játszott azt amikor megtanult ülni, hogy állandóan felült , eldőlt... fel sem ébredt. a fejét meg szétverte a kiságyba.. körbe paplant vartam rá, olyan volt mint egy verem :lol: aztán jött a játszósarkos alvás....na minden este imádkozott a drága...akár egy órán keresztül is!!! felült, fejére tette a pelenkáját, aztán előreborult, mert ülve elaludt, aztán ezt még 1000*meg 1* ahhh, de rossz időszak volt...

Nálunk du alvás, a meleg miatt, meg mikor hogy be a pihiszék, bekapcs rezeg, odafordít a hintához, hinta zenél!! (ez fontos!!! imádja alváshoz!, este a forgóját is mindíg felhúzom)... 2mp kajabálás, ki kell jönnöm ne lásson,,, aztán néma csend elalszik, regzgés kikapcs(egyébként enélkül is menne, de ha már van) :wink: ez így tuti, kínlódás mentes, ha nem lenne jó, a hintára bármikor szunyál... ma 4 után kelt, nem engedtem le a redőnyt!!! :evil: és mire észrevettem hogy rajtam matat, már kipattant a szeme,,, ugyhogy ma korán kezdte a hintázást. Teszek képet, hogy alszik... anyós nevetett, micsoda megoldás:-)
Tusi, nálunk mindkét srác pelusos... már az elején rászoktak, mert a cicizéshez mindíg ezt használom, ott jöttek rá a morzsolgatásra. Ez már Bazsinak is lételem alváshoz. Majd együtt fogják húzni Barnival!:-)) Barni mindíg hozza is neki, ha sír, ez ugye kell!!:-)

Nekünk is bedöglött a hálóba a klíma, ott még nem is használtuk, gondoltam ma bekapcsolom... :evil: a héten még jönnek megcsinálják.

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Kép
akinek jó dolga van:-) Kép

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Barnikám, kakis öcsit tette tisztába!!! azt hittem megzabálom, olyan édik voltak!
na megyek összerámolni, holnap műtét, és még holnap este jönnek a barátaink is..... feltéve ha hazaengednek!

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Tusi

Mi 10 körül fektetünk. De mostanában este alszik egy kicsit, ilyenkor tovább fent van.

Ételek
Nekem az egyik kedvencem a pangasius hal, teljesen szálkátlan. Ezt úgy kirántani, hogy a prézli helyett kókuszreszeléket használni. Isteni!
Egyébként én élvezném a legjobban, ha kulináris témákat is szóba hoznánk. Imádom a különleges ételeket és az egyszerűeket is. :) Egyébként rántva a legízletesebb a harcsa.

Olvaslak benneteket tovább. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Irtóra lemaradtam, sok minden történt az utóbbi napokban.
Először is úgy néz ki elköltözünk, úgyhogy megkérdem hátha tud valaki lakást nekünk :). 1+2fél szobásat szeretnénk kertkapcsolattal vagy óriás terasszal a 11.,13.,14.,16. kerületekben. Panel és távfűtés kizárva. Ha van ötletetek vagy hallotok valamit, légyszi szóljatok!

Alvás: tegnap este irtó meleg volt itthon, Benő is csak 1 óra alatt bírt elaludni. Izzadt meg minden. Egyébként ő fél 8- 8 között alszik el, aztán 5-fél 6 körül kel, szopi, aztán vissaalszik még egy-két órát.

Gratulálok mindenkinek a keresztelőhöz!!

Kép
vargaviki
 
 


Elkezdtem írni nektek, aztán áramszünet lett és, elszállt.

Banyus
Nagyon aranyosak a gyerekek! Én is akarok még egy kisfiút! :)

Lafie
Rosszul gondolod. Ők nem állnak távol tőlünk, családtagok. A kisfiú anyukája azt mondta, hogy egy munkatársa is szült, ha lesz elég teje, akkor kér tőle a kisfiúnak vagy tőlem. Azonban egy idióta orvos azt modta inkább ne, jó neki a tápszer, megszokta már.

Mindenképpen érdekes, hogy mit szólnék én, ha más anyuka akarná az Aport szoptatni, nem engedném. :) De azért mert én is tudom. :)

Ételek
Mi igyekszünk mindig valami különlegeset, amit nem mindenki ismer. A Fajitast ismeritek? Eddig minden vendégünk imádta. :) A férjem remek Hortobágyi palacsintát tud, pizza tésztát gyúr, papírvékonyat mint az olaszok, finom juhsajtos kapros rétest süt és képzeljétek, egyik évben a paksi bluesfesztiválon külön díjas lett a marha pörköltje. :) Szóval nagyon ügyes. :) Én nem annyira, de igyekszem. :)

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tusi

Lehet úgy csirkeszárnyakat is készíteni, hogy pácolod olívaolajban, só, bors, szójaszósz és bedobod az olajsütőbe. Nagyon finom.
Nagyon finom dolog az Ájult Imám is. :) Ehhez kell elég sok olívaolaj, palizsán. Megsütöd vaslapon, majd kiszeded a közepét. Amit kiszedtél elkészíted egy serpenyőben lecsősan, tehetsz hozzá sok mindent, majd visszatöltöd a padlizsánba, sajt rá és mehet a sütőbe. Olívaolajjal készíted a lecsót és sütöd a padlizsánt.
Aztán készíthetnél előétel falatkákat. Pl. gomba. Fogod a gombát, a szárait kitéped, apróra vágod. Ezt fokhagymával, petrezselyemmel egy serpenyőben megfonnyasztod, betöltöd a gombába. A gomba tetejére sajt, az aljára szúrsz kenyérdarabot. A kenyér felszívja a levet, amit a gomba enged, isteni. De klasszikus a különböző zöldségek vaslapon sütve fokhagymával, olívaolajjal és oregánóval.
Hm, rengeteg ötletem van, ha érdekel. Sokféle érdekes ételt lehetne készíteni, kitenni tálakba és mindenki sokfélét kóstolhat. Mondjuk ehhez nagy rutin kell, hogy sokfélét készítsél rövid idő alatt. A férjem bátyja borkóstolókat tart és időnként végigcsináltam vele a főzéseket 40 főre is. Nagy menet, de rendkívül szórakoztató. :)

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika!
Ma feladtam a csomagot, 580 Ft lesz a postaktg. Szlaszámot küldöm holnap.

Tusi!
Csirkeszárnyról én mindig levágom az utolsó harmadot ( legvékonyabbat). Azt sokan nem szeretik és jobban át is sül ha nincs rajta. Szóval azt levágom és egyesével befűszerezem minden oldalát a szárnynak szárnyas fűszerrel és vegetával. Aztán beteszem egy tepsibe a szárnyakat és megszórom chillivel. Ízlés szerint, hogy mennyire szeretnéd csípősre. Alá egy kis víz és rá fólia. Mikor már látod, hogy jól átsültek a szárnyak (én mindig villával nézem és ha már szinte foszlik le a csontról), akkor leveszem a fóliát és ropogósra sütöm. Előző nap bekészítheted és be a hűtőbe, de sztem csak reggel/délelőtt tedd be a sütőbe, mert hűtés után már sztem nem olyan jó. Bár én vagyok finnyás, mert pl a sült csirkecombot sem szeretem melegítve... :oops: :)

Képzeljétek, az utóbbi napok terméseként Hanna evett húslevest répával, tésztával, csirkemellel. Evett dinnyét. Ma meg csináltam neki paradicsom, krumpli, cukkini, tészta egyveleget. Naaaagyon ízlett neki :D

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Tusi! Svédasztalhoz kaszinótojás, sonkatekercs, kőrözöttes falatkák, franciasali, töltött paradicsom, sárgadinnye sonkával, sajtfélék, gyümölcsdarabok, pici fasírtgolyók. Nem mondom, hogy mind csináld meg, csak amit tudsz ebből. Sütinél még jó a poharas süti is. Ha érdekel küldöm a receptet. Mi nyolckor fekszünk, cumi, nyálmaci, alvás. Ég a pofám, de nekünk könnyen megy. :oops: Mi viszont nem eszünk, úgyhogy nem kell irígykedni. :D
Jahra próbáld bepólyálni egy lepedőbe! Hátha…Ha alszik a zümmögő ventillátorra, akkor éljen. Úgy néz ki valami ütemes hang kell neki...
Manó ti mennyire hasonlítotok a lányoddal!!!Bertike meg tiszta apja!
Sajnálom Csikken, hogy nem jössz!
Lafie! Ha korábban szeretnél jönni, gyere nyugodtan. Én csak ajánlottam egy kb időpontot. A 28fok jól hangzik, jobban, mint a mai nap volt…Képzeljétek, Gigi lepirult…Árnyékban, lekenve…Mit lehet rákenni? Most kapott ilyen napozás utáni krémet. Akkor tünt fel, mikor este fürdetés volt, mert bepirosodott és sírt is a kis szentem, gondolom csípte a hátát a víz.
Gigi háromszögezik, de nem tudtam lekapni, mert nem volt nálam fényképezőgép!!!
Anyatej! Én kaptam Vikitől,csak Giginek nem kellett. Nem idegenkednék akkor se, ha idegen anyától kapnék tejet a gyerekemnek. Én is kaptam, hugom is. Fel is nőttünk. Ha nincs, én megpróbálnék szerezni neki bárhonnan!

Kép
nyafi
 
 


Elalvás

Hát szenvedek. Csak cicin alszik el. Azonban pár napja van fejlődés. Előbb hagyja abba az evést, majd elfordul és elalszik. Most haladtunk sokat, mert betettem az ágyába és nem sír. Álmosan mindig nagyon sír, ha az ágyába teszem, most meg nyitott szemmel fekszik. Remélem elalszik egyedül. Hónapok óta nem csinált ilyet.

Nyafi

Én Aport egy olcsőbb DM-es 50-es védőkrémmel kentem és használt. Itt a listán szó volt róla, hogy fontos jobbat venni, asszem én is veszek majd másikat, bár nem is tudom, ha megvédte ez is.

Babuci
Köszönöm, amint megkapom a számlaszámot, azonnal küldöm a pénzt.

Nem aludt el egyedül, holnap elmesélem.

sziasztok

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Manó, örülök, hogy fotóról most már téged is ismerünk! csak azért nem gondoltam, hogy te vagy ott a Bertivel, mert azt tippeltem, a kereszt szülő tartja a gyereket a keresztelőn.

Tusi, jók az erkélyen készült fotók! Lilla is nagyon helyes a fotókon. Era, a montázs mosolyogni valóan aranyos.

Csikken, azért hátha mégis benéztek a babatalira. Nagyon messze laktok?

Én is lesem az időjárás előrejelzést jövő hétre. Én lehet, inkább majd egy 1/2 2- 2-es odaérkezést célzok meg, mert dél és 3 közt nem ajánlott napra menni, és így amikor eljövünk, az már 3 utánra fog esni. (Ez a mostani elképzelésem.)

Reggeli kelés: Csabi is hajnalban kel, megszoptatom, aztán beteszem a járókába, én meg visszafekszem aludni. Aztán úgy 1/8 8 - 8 felé szokott elkezdeni nyekeregni, akkor felkelek én is. De lehet, hogy most, hogy mindezt leírtam, holnaptól ez sem így lesz. :lol: Ágyba tenni pedig este 1/2 8 körül szoktam. (elalvás újabban 9 - 1/2 9 felé.)

Ma séta után megmértem, 33 fokos vízben volt kellemes lezuhanyoznom. Úgyhogy mától kezdve - ha kánikula van - 33 fokos vízben fürdetem este Csabit.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Napozókrém: hogy jó-e, azt csak az UVB sugarakra vonatkozóan látjuk. Az, hogy az UVA sugarak ellen mennyire véd, az nem látszik. Én ezért vettem márkásat.

Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Ti még ilyenkor fennt vagytok Anika?????
Te sem viszed túlzásba az alvást!!!!
Majd alakul, nem baj, én nem bánom, sőt, amikor kórházba kerültünk Barnival másodjára, úúúúgy sajnáltam, hogy már nem szopik, mert akkor elaludt volna, megnyugtatta volna, sokkal könnnyebb lett volna. Így meg hajnalig tologattam a babakocsiba, és még úgy sem tudott elaludni szegény...
10 hósan még tejet akartam hozatni neki, de a védőnő lebeszélt róla:-)
Ma olyan nyüfi volt Bazsi, nem tom idő, vagy a jó diétás káposztaleves... hmmmm. nah mindegy, este gondoltam majd mellettem elalszik. BArni 3*cammogott be hozzánk, mire jól kiverte az álmot a szeméből, így beraktam a kiságyába, és elaludt. Persze ez majdnem mindíg így van. Annyira nem egyformák a gyerekek. Barnit soha nem tudtam így leteni. Ja de, 3 nap ordítás után megtanulta 10 hónaposan, de éjszaka ugyanúgy kelt, és akkor úgy voltam vele, akkor minek aludjon el egyedül, 5 perc böbmizés után, ha utána úgyis kajabál.... voltak érdekes dolgaink:-)

Én még nem is kentem Balázst :oops: sosincs napon, árnyékban van, plusz még a babakocsi is árnyékolja... hmmmm. de a szűrt fény miatt ugyis csak kellene? még meg sem kapta a nap, pedig naon kis fehéregér

na megyek, holnap korán kelünk. Remélem a gyors összepakolásban, nem fog eszébe jutni a kishercegemnek, hgoy nem itta meg a reggeli tápiját
:roll:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Gigi árnyékban égett le. Ági remélem nem gondolod, hogy csak egy órát maradtok?!? :D :D :D :D :D :D

Kép
nyafi
 
 


Muszáj megosztanom veletek, hogy Zita ma már csak 3/4 7kor kelt! :D :D Pedig tegnap este még az álometetést is elhagytam, mert napközben evett rendesen. Éééés, visszaaludt EGYEDÜL!!! Pár percet sírdogált, de nem ordított, csak nyűglődött, és egyszer csak csönd lett, hát ott hasal kidőlve a drágám. Remélem ma jó napunk lesz, tegnap elég hisztis volt. Egy mp alatt képes lilára ordítani a fejét, ha vmi nem tetszik neki, aztán kézbevéve meg vigyorog. Nagyon kezd alakulni az egója, baromira észnél kell lennem, mert ha így folytatjuk azt hiszi majd, hogy ordítással mindent el lehet érni. Mondjuk egyenlőre tolerálom, a melegnek meg a felső 2 fognak tudom be, nagyon dudorodik már, de csak nem akar kibújni. :evil:

Banyus! És Barnus rendesen tisztába is tudja tenni a tesót? Olyan édes fontoskodós arcot vág közben, hogy nem zabáltad meg?

Anika! Szuper kajákat írtál, de ennél én egyszerűbbeket szeretnék készíteni, mert egyedül kell megcsinálnom, és vasárnap már nem is lesz idő, hiszen f12 keresztelő, előtte mise, és Zizit is rendeznem kell. Amúgy csak tízen leszünk, nálunk nem olyan nagy a család, sajnos...

Mindenkinek köszönöm az ötleteket, rengeteget segítettetek!

Tegnap szomszédoltunk, lakik fölöttünk egy kislány, 2 hónappal idősebb Zitusnál, de még csak nem is forog. Ül szépen, erre roppant büszke az anyukája. 11 kiló vagy több, mellette Zitus tök picinek tűnik, mutatom. Ja és tejcukor érzékeny, ezért az anyja hónapok óta laktózmentes tejjel itatja... szerintetek normális?
Amúgy Zita olyan volt mint egy szfinx, a másik kislány végig mosolygott, az én lányom, meg mint egy grófnő. Ott bizonygattam, hogy amúgy egész nap vigyorog, mint a vadalma.

Na megyek takarítani, kihasználom az átmeneti nyugit.

Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Ágnes!

Azt mondta a lelkész nem attól keresztszülő a keresztszülő hogy ő fogja kereszteléskor, és mivel keresztbe kereszteltünk és Berti már abban a korban van hogy nagyon megismer és nem nagyon akar megmaradni másnál, meg a barátnőm kislánya is már majdnem 6 hónapos, szóval abban maradtunk mindneki beviszsi a saját gyerekét. Aztán gondoltuk ha lemegy a beszéd rész akkor cserélünk, és amikro keresztet rajzolnak a fejükre majd a másikét tartjuk, de olyan gyorsan jött a lelkész és már kerezstelt is hogy nem volt időnk cserélni :D

Nyafi!

Hát nem tudom, nekem még nem pirult le Berti, pedig kerezstelőn kint voltunk a kertben egész végig. Bár ő épp 12-1/2 3-ig aludt, ki volt fáradva, így csak utána volt kint este 7-ig. A szokásos fenistil, panthe nol vagy ilyesmit kennék rá azt hiszem.

Alvás: nekünk nincs két egyforma éjjel. Tegnap éjjel 8-kor aludt és éjfélkor evett, majd reggelig meg sem mozdult, ma éjjel meg 9-kor aludt, és kelt éjfélkor, 1/2 4-kor és végül 6-kor, átvittem az ágyunkba mert nem akartam lehozni hogy itt alszik a vendégkisfiú, erre aludt még 7-ig az ágyunkban (még sosem aludt el ott).

Az esti elalvás nálunk úgy van hogy amikro látom hogy álmos akkro viszem, nem pontos időpontban, mert a napközbeni alvási is csak kb van meg, de nem óramű pontos. Így van amikro már 8-kor alszik, van amikro csak 1/2 10-kor, kb ez a 1,5 órás csúszás van benne a napirendjében programtól függően. És álatlában adok neki tápszert este, ha épp éhes akkor iszsik egy rends adagot, ha nem éhes épp akkor csak egy 40-50-ml-t, ha nagyon álmos bealszik rajta, ez a ritka, ha nem alszik be is általában ahogy felemelem nyafog és húz befelé a kiságyba, hajol hogy tegyem be, hasra, cumika, oldalra fordul és alszik. Ha meg nem elég álmos akkor jöna nyüglődés, dobálja magát, pörög forog, időnként cumikát vissza kell adni ilyesmi. Egy biztos hogy ha még nem annyira álmos hogy rögtön KO akkor nekem is el kell mennem az űágyától, mert ha lát akkor nem alszik. Este be szoktam feküdni Emma mellé, nappal meg gyorsan kimegyek és rázárom az ajtót.

Nálunk egyébként mióta ilyen kánikula van 25 fokra állított légkondival alszanak, kicsit féltem mert először tüsszögtek párat meg ilyesmi, de nincs tőle bajuk szerencsére úgy néz ki. Néha kikapcsolom hátha, pl ma éjjel is kikapőcsoltam éjfélkor, de ugye fel is kelt 3-kor és iszonyat meleg volt a szobájukban, úgyhogy végül mindíg visszakapcsolom.

Tegnap Berti először volt egész nap anyukámmal, elmentünk reggel 1/2 10-kor és este 6-kor jöttünk haza. Elvittem a srácokat vidámparkba. Hát szuper volt, nagyon jól szórakoztunk, egész feltöltődtem. Még fejen is lógtam az egyik játékban, emma meg tök büszke volt mert épp elmúlt 120 cm, így már felengedték egy csomó nagy játékra, pl kb 5 kört mentünk a vadvizi evezésen, írtóra tetszett, ripityára áztunk, sőt még a szabadesésre is beült veünk, kb egy 20 m-es toronyba húznak fel és leejtenek a feléig kb, háááát, ez annyira nem volt jó azért, ebből nem ismételtünk :lol:


Egyébként igen, Emma tiszta én vagyok, egy két apró beütéssel amit a férjem családjától szerzett :lol: pl szemöldök, meg testalkat, mert én gyereknek nem voltam duci.

Berti meg nem is tudom, a férjem tejfölszőke volt és talán kerekebb fejű baba korában, de inkább az ő fajtája valójában. Bár a keresztelőn a család azon poénkodott hogy egyikünkre sem hasonlít. Persze kék szemű, így a férjemre szokták kenni, de anyukám is kék szemű, sőt épp azt néztük a keresztelőn hogy az asztalnál ahol a férjem rokonsága ült egyedül egy nagybátyjának a felesége barna szemű, amúgy mindenki kék szemű, szóval bőven volt kitől örökölni 8)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Meli! Téged akartalak még kérni, hogy töltenél föl Zsófiról babakori képeket? Kíváncsi lennék, hogy babának is ennyire szép volt -e.

Jahra! Tegnap elfelejtettem írni neked, hogy 3.5 deci tápszertől, ami a fiad adagja, még én is jóllaknék, pedig majdnem 50 kilóval több vagyok...

Kép
Kép
tusimi
 
 


Tusi!

Zita édes :wink: De ez a kislány szegény, ezek szerint 9 hónapos és még nem is forog, most mit mondjak, tudod a véleményem.
Nekem azt mondták most abszolút nem baj ha ülni még nem tud, először mászni tudjon, mert ha tud már ülni hajlamos ülve játszogatni és nem mászni. Egyébként Berti most már elég jól ül is, már nem támaszkodik, meg fel is térdel, de akkorákat esik néha.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kép Kép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Benőke és Gigus! Lehet látni, hogy Benő korán kezdi a csajok bugyijának letépését!!! :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok,

nagyon édik a fotók!

Nyafi, priviben küldenél címet nekem? Hátha eljutok.
De ha nem akkor mondjuk júli 3-4 hetére bevállalok én egy talit!

Barnusanyus, én is megkezdtem a fogyimat :) Már el kellett!!!


Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Tusi!

De édes Zizi! És milyen nagy az a kislány mellette :D De ez olyan fura, hogy az anyukáját nem izgatja, hogy még nem forog? Én már most kezdek egy kicsit izgulni, hogy Hanna még "csak" pörög ezerrel, de nem akar kúszni. Pedig elvileg még időben van... na meg ülni akar állandóan, de ha lehet akkor próbálok olyan elfoglaltságot keresni neki, ahol nem muszáj ülnie...

Banyus!

Iszonyú aranyos a nagyfiad :D Úgy irigyellek, hogy ilyen jó tesók! Remélem nekem is sikerül így összehoznom majd...

Gigi és Benő is nagyon jó fejek! Micsoda nyaklánc :lol: :lol: :lol: Hát kérem ahol már pasik is vannak, ott kell öltözködni :D

Manó jók a vidámparkos képek!

Ma megint veszett melegnek indul...

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Mona merre vagy? hogy vagytok?

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok!

Tusi! Mi még tényleg bugyoláltunk pár napja. Mivel Lillát nem zavarta jobb megoldásnak látszott, mint a lefogás, bár bennem is sokszor felmerült, hogy abba kéne hagyni. De így legalább nem takarózott ki, nem tudott álmában hasra fordulni és nem utolsó sorban 2 perc volt az altatás.
Ma fogok levelestésztás cuccot csinálni, majd lefotózom Neked, hogy hogy is néz ki. (Egy kicsit félreérthetően írtam, nem a tészta alá kell önteni a vizet, hanem egy másik tepsibe kell alá tenni a pára miatt.)
Zitus gyönyörű kislány és nem csak azért, mert szerintem hasonlít néha Lillára. :lol: A pofis montázson egymás mellé került a két csajszi és szerintem ott nagyon hasonlítanak. A szemük állása, a fejformájuk és az alapos megfontolással növesztett sérójuk.

Banyus! Nagyon tetszik a montázs. Írtad egyszer, hogy Barni milyen alapos, hát tényleg...! :lol:
Gondolok Rátok, hogy minden simán menjen a kórházban!

Napozás! A doktornőnk azt mondta, hogy még árnyékba se nagyon legyünk Lillával, mert a szórt UV is nagyon ártalmas nekik, így én nem nagyon szoktam kimenni 4 óra előtt.
Persze a tali napja kivétel lesz! Bár Robi tegnap közölte, hogy nem biztos, hogy eltud jönni szabira, mert audit lesz nekik. De én azért még bízom benne. Nagyon szomcsi lennék. (:()

Nyafi! Hogy vált be a borostyán lánc?

Képzeljétek, tegnap találtunk 2 fogacskát Lilla szájában!!! Én úgy örültem neki. Jellemző egyébként, hogy én vagyok vele egész nap, mindig nézegetem, az esetek 99%-ban én etetem és tegnap mondtam Robinak, hogy etesse már meg, míg én megcsinálom a mi kajánkat, hát persze, hogy ő veszi észre, hogy kocog a kanál.:evil:
Vendég
 


Hali a borostyán lánc bejött úgy néz ki! Babuci egyébként az az!!!

Kép
nyafi
 
 


várjatok, nekem valami kimaradt. Mire van a borostyán lánc?

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok!!!
Vagyunk, csak vasárnap reggel elmentünk Pécsre, ott voltunk ma reggelig, aztán visszafele meg Balcsin megálltunk és ott voltunk egész délután...

Képzeljétek megvan a második fogacskánk!!!!

Elalvás
Napközben néha nem sikerül elaltatnom - 2-szer alszik - ilyenkor végső megoldásként marad a séta babakocsiban, akkor 2 perc alatt elalszik..

este meg az a napirend, hogy fél 8-kor fürcsi, majd meseolvasás, az ölemben van úgy és 20 órakor vacsi a szobájában, az ölemben és a végére elalszik..ez megy 1 hós kora óta..a ba inkáb azzal van, hogy annyira elfárad napközben, hogy mostanában vacsi helyett már aludni akar csak, nagyon sír, ha etetni akarom, próbálkozom, hol sikerül enni, hol nem..pl most sem..korábban nem tudom etetni, mert ő csak reggel 7.30-kor, délben , 16 órakor és 20 órakor eszik..szóval nekünk nem az elalvással van a baj, hanem a vacsival..

Olyan sokat írtatok, próbálok reagálni néhányra:

Anita
Uncsitesó szerintem sem eszik sokat, nekem nem is tűnik olyan nagynak és szép is szerintem!!

Manó
Pont ilyennek képzeltelek el téged, nagyon szimpi vagy!!!

tusi
Klasszak a képek, egyre szebb a Zitusod..a másik kislány cuki, nagyobb persze, no de 2 hónappal idősebb is...nemcsak husimusi, hanem hosszú nagyon, erről nem tehet a baba, ennek ellenére nagyon édes ő is, zabálnivaló a kis hurkáival, én pont azt hallottam, hogy a nagyobb babákmozgásfejlődése igenis lassúbb...

Annyira más egyébként minden baba, annyira rossz az összehasonlítgatás..minden baba szép...ki ezért, ki azért
ez az én véleményem és azért írom, mert hétfőn taliztam az egyik barátnőmmel, aki egy nappal előttem szült és utána megtalált iwien és azóta emailezünk..no és 7 hónapja most taliztunk először..no és az ő babája mellett az enyém ia hatalmas..ő a 6, 5 kilónál tart a Bonim már a 9-et közelíti ja és majdnem egy fejjel magasabb volt a Boncsim..de nem izéltam ezen és ha valaki azt mondaná a babámra, hogy pl szumó, hááát....és tény és való, hogy Bonita más, egy az, hogy sötét hajú, szemű, nem fehér a bőre--kreol :D és úgy tud nézni, hogy az leírhatatlan, de komolyan..és NAGY!!!
Mindenki le van döbbenve, hogy csak 7 hónapos, olyan érett baba és nagy..no de nem pufók és hozzáteszem mi sem a férjem és én sem az 160 cm-esek körébe tartozunk...szóval ezt utálom, hogy hasonlítgatják a babákat..
tegyük egymás mellé a Jahra gyerekét és a mieinket??? Hogy az övé mit csinál és a mienk mit???? Minek??? ez ugyanaz, mint a külső az én szememben..MINDEN BABA MÁS!!! Jahra egyszer ezt tök jól leírta!!!

Na remélem nem haragszik meg rám most mindenki, hogy megint jártatom a szám, de higgyétek el én 13 éves korom óta 180 cm magas vagyok egy majdnem végzetes betegség és egy extrém gyors növés miatt..tök szar, amikor az ember csak annyit tud reagálni a másikról, hogy nézzétek de nagy, szerintetek is nagy?
Olyan szép az a két baba a fortón, nekem ez volt az első gondolatom, nem az hogy jaj de nagyok!!!

Babatali
13 óra? az nekünk azért rossz, mert délben kaja, böfi, majdnem egy óra a végén és ő utána nem sokkal alszik, igaz nem sokat...mire odaérnénk alcsi után..háát nem tom...majd még kiagyalom, szeretnék menni!!!

Banyus
Tesós képek annyira megfogtak!!! Képzeld boni is elkezdte a pelus morzsolgatást alcsi előtt, de közben is!!! :D

Keresztelő
Gratulálok mindenkinek!!! Nekünk sem volt mééég!!!


Boni négykézlábazik ezerrel tök édes...a forgás is megy nagyon, de kúszni még csak hátra tud, de azt nagyon...

Kép
dytt
 
 


Rakok fel képet a kislányról és Bonitámról..most akkor erről is mindnekinek az jut eszébe, hogy de nagy a Bonita????????? Kép

Kép
dytt
 
 


babuci! fogzásra és működik!
Dyt neked is mondom, hogy este nyolcig lehet érkezni nyugodtan!!! Én csak mondtam egy kb időt! Egyébként kocsiban nem alszik? Azért meg lehetne próbálni 10 perccel előbb adni azt a kaját, vagy álometetés...

Kép
nyafi
 
 


Más téma
Bonit négykézlábazásból felül képzeljétek!!!! Kép Kép Kép integet Kép Kép Balcsin

Kép
dytt
 
 


Kép

Kép
dytt
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk, túl vagyunk rajta. No hát az lett, amit sejtettem, még a pocimban kezdődött a törpénet, elindult az ondóvezeték, de megcsavarodott, és így vége szakadt a dolognak. Így egy köldöknél vágással megúsztuk a dologot! Serdülő korban, lehet orvosolni a dologot, ha akarjuk:-) Csikken neked mit is mondtak, majd 14 évesen hozzák lentebb? A doki már előtte akart felkészíteni, hogy kevés az esélye annak hogy találnak vmit, de én meg megnyugtattam, hogy én nem vagyok megijedve, apja meg majd úgyis ápolja a kis egóját:-)))
És mit modjak, kész vagyok , teljesen, én azt hittem hogy szerelmes vagyok a fiamba, de nem, még annál is sokkal jobban. Én még ilyen büdös kölköt nem éltem, aki ennyire imádja a tesóját!!!!! Amikor visszahozták, és felébredt az altatásból, első kérdése: "hoj jan Tajás?" hol van Balázs!!!! a szobába volt, egy kisfiú sajnos nagyon beteg, 7hós,3500gr, és az anyukája fogta fejébe kanül, és egy másik leragasztás. És!!! mondja Barni, aja, fáj Tajás feje?? """ áhh kész voltam, még magához sem tért, és azt kérdi mi történt öcsivel.. alig bírtam ki könnyek nélkül. Kapott kis versenyautót, azzal eljátoszott egy darabig, aztán kivettem az ágyból, ivott, és fájt utána a torka, a cső miatt. sírt kb.5-10 percet, hogy haza akar menni. Aztán vissza tettem az ágyba, és egy nagyot aludt megint. Amikor megint felkelt, már ott volt Öcsi apával, és úúúúúgy örült neki!!!!!!! kérdeztem betegyük melléd?, mondta igen, és ott vigyorogtak egymásra!!!!!!! :wink: annyira de annyira meghatódtam ma, hogy azt elmondani sem tudom, hihetetlen ez a kölök. Itthon is agyon dédelgette, simogatta, fürdette, mintha nem őt hanem öcsit műtötték volna. Este elviszem öcsit aludni, addig a párom vigyáz rá, persze olyankor mindíg beszemtelenkedik hozzánk, teszi a kis ujját a szájához, és pisszt mond:-). Ma oda feküdt csenben, simizte, fogta öcsi kezét és úgy aludt el a kicsi!
Annyira imádnivalóak, én még akarok gyereket, vagy 100 ilyet!!!
Szóval küzdöttem ma a könnyeimmel rendesen, annyira oda vagyok. Persze gondolom minden tesó ilyen, csak én még én ilyet, így nem láttam...és minden nap annyi boldogságot adnak ezzel, hogy így szeretik egymást.... Persze jön majd még az agyonütöm címezet is:-))) A barátnőmék este eljöttek, és ők is úgy oda voltak, a csajszi nem akar még babát, erősen tiltakozik ellene, így 3 éve hiába próbiznak nem is marad terhes... de amikor innen elmennek, midíg tök oda van, hogy jó dolog ez ám, az anyaság!!!
Huhh, és olyan borzalmakat láttam, és remélem ennél nagyobb bajunk sose lesz. Szörnyű látni, hogy mennyi beteg babók vannak:-((. Az a kisbaba is, jajj, szegény anyukáját vígasztaltam, mert már nem bírta, egyik baj a másik után. Aztán amikor jött be Balázs, hogy szoptassam, húúú legszivesebben elbújtam volna. Még látni is hogy a két egyidős gyerek közül az enyém viháncol, jókedvű... őőő meg a könnyeivel küzd.. hát nehéz volt, nagyon...... :cry:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Kép Kép Kép

Kép
dytt
 
 


ERA

ÚÚÚÚgy megkönnyeztelek és úgy örülök, hogy jól vagytok!!!! ez az igazi testvéri szeretet, ez igen!!!

Kép
dytt
 
 


Lafie, jól emlékszel, rettentő alapos, és percíz,,, frankón kaksis pelust vett ki alóla, és nem kente szét:-))) profin csinálta:-) Csak viccből kérdeztem rá, hogy tisztába teszi e egyedül, és nagyon örült, aztán vitte a szemetesbe, ált. ő tüntetni el a dolgokat:-)
Meli, mostmár értem miért mondtad milyen könnyebbség ha szobatiszták. Szalad és intézi a dolgait egyedül a wc-n. Kicsit ma aggódtam a műtétnél, de ügyi volt.:-)

Képek, nagyon édik!!!! Mindegyik! Tusi, nagyon édesek a pancsoló kislányok! Tényleg kis husis, imádom a husis babókat!!! én Bazsit soxor sovinak látom :oops: Nagyon jó a becsajozós!!! látom Gigi már elkelt:-))) Boncsi is cukika nagyon!! És Dyt nagyon sokan teszik azt, hogy hasonlítgatnak, az nem jó, csak mértékkel. Jahra Shrekjét pl. én mindenkinek elmesélem, mert ritka az ilyen babó. És tényleg, lehet én is túlfényezem őket, persze, mert imádom őket, és csak megosztani szeretném veletek, hogy milyen édesek, nem dicsekvés képp, vagy ilyesmi. Szóval én a gyerekeim rabja lettem, már látom:-))

Babatali, no én asszem az elsők között érkeznék, amikor talán még BArni formában van, na meg hogy azért oda érjek estig:-))) NÁlam nincs ilyen menetrend, az a menetrend amit csinálok, nekik is kell hozzánk alkalmazkodni típus vagyok:-)

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: