Hali Csajok!
Elli, mi is megyünk! Mármint a két manó meg én, mikor kezdődik? Ha lefixálod, küldöm körbe a térképpel, oksa?
Miszike, képsorozat nagyon király!
Jöhetnél többet, nincs kifogás!
Mariann, buksi fejedre nagy kopp, minek nézel dinka filmet? Azér örülök, hogy megnyugodtál
Toffi, azt a mildis kajcsit Zsófim is komálja, de ő a sütötököt is megeszi (csak az anyja öklend tőle
). Sikerült az újabb nekifutás matrica ügyben?
Psandi, gratula
Beu, fogas pasidhoz még nem is gratuláltam, Gratula!
Kanginéni, szóval mi is a baj Julcsiddal?
Megnyugodtál? Mert ha nem, irrgumburrgum gyorsan gyorsan!
Ari, műtét ha kell, akkor kell
... könnyen beszélek, már jóideje nem görcsöltem
. Laparral csinálják? (tudod az a 3 lukas). Én most elkezdtem a Raphacholt, és reménykedem... Kiscsákó hányszor szopizik?
Heppi, sima lisztből is simán lehet kenyeret sütni! A lényeg, hogy szitáld át elötte, attól könnyű lesz! Recipe: 2 deci víz, rá 6 deci liszt, kiskanál só, 2 kiskanál cukor, fél élesztő. Ez a cirka félilós kenyér, ha felplusszolod a felével (3 deci, 9 deci stb) akkor kilós lesz. Ha különlegesebb kenyeret akarsz, a lisztet lehet keverni ízlés szerint, nálunk a teljes kiörlésű rozs, tönköly, graham jött be. Én hülye vegyész vagyok, azért szeretem a kenyérsütőt, mert így kihagyhatom a kenyérből a rengeteg puffasztó anyagot, csak sima élesztővel solgozom. No persze a kenyérillat, ami belengi a kéglit, az se semmi
!
Sofka, akkor meggyógyult a kisherceg? Mert azt látom, hogy láza nincs
gombóc, pihizz, aztán tessék kiírni magadból a
t!
Orsoly, nagy alváshoz gratula, és sárgulok
Nagyfiam tegnap tájékoztatott, hogy írni(!) kell a Télapónak. Azthittem lefordulok a székről:
D: Télapó hoz ajándékot a jó gyerekeknek
A: Bizony, és te jó voltál?
D: Danika jó fiú volt, nekem is hoz ajándékot a télapó?
A: Ha jó kisfiú vagy, akkor igen.
D: Akkor nekem hozzon ajándékot, autót!
Apa a konyhából: Milyen autót Danikám?
D: Hát piros autót, folszvágen mini golfot! Szólni kell télapónak!
A: Dehát nem tudunk neki szólni.
D: Anya írjál neki levelet!
És ma reggel megkérdezte, hogy írtam e levelet
Lánynak még mindig nem tört át a foga, nagyon nyekeg napközben, meg mindent rág és rág... Néztem, hogy áll az a guziguzi, erre lett egy lik az ujjamon...
És a ZH, képzeljétek 3as lett, 4 pontra a 4estől!
Nem is rossz, ahhoz képest, hogy a minima 2esre hajtottam
Na frissítek, bocsi akit kimaradt, nem direkt van.
Pussz
Zsófi