Köszi a gratulációt a csajszival kapcsolatban. Tényleg büszke voltam rá, Valahogy visszahozza a fiatalságom..
- nem mintha olyan öreg lennék, de kiskoromban én is mindig felléptem, táncoltam , tornáztam stb. , és most ő ugyan ilyen. Jó látni.
fridus : a pöttyök a melegtől simán lehetnek, ha a nyakon , pelenkaterületen, testhajlatokban vannak és pici prosak , akkor az
általában melegkiütés. Szellős ruha, hintőpor , gyakori lemosás stb segithet rajta.
A cicizéssel kapcsolatban: elképzelhető hogy kezdi magát egy kicsit elválasztani.
Ez nem baj, lehet hogy csak egy -egy szopit hagy ki amit más étellel-itallal fog helyettesiteni , a többit pedig megtartja. Ő már nagy baba. Gyönyörű hogy eddig végig szopiztattad. Ne keseredj el, próbálgasd adni neki.
Ha a cicid teli van akkor picit fejd le, a tejcsit pedig add pohárból , vagy a főzikhez hozzáteheted , igy tovább kapja majd a tejet ha nem is a ciciből.
Fontos hogy minél tovább kapja az anyatejet és ha van , akkor 1 éves korig ajánlott is.
Ez az elválasztódás , ciciről leszokás természetes folyamat , de mi anyák elég nehezen éljük meg. És ezen az "élményen " mindenki átesik egyszer. Ne aggódj, kináld meg őt többször.
Végül is ez a folyamat már akkor elkezdődik amikor más táplálékot is elkezdünk adni a babának, csak most a baba dönt úgy hogy nem igényli. Ha azt veszed igy sokkal jobb mintha ő akarna enni és nem tudsz neki adni.
Nekem a nagy egyszerre hagyta abba a reggeli és az estit is, egyik napról a másikra.
Akkor volt nekem is mellgyulladásom , és pár napig fejegetni kellett, de aztán újra beállt .
A napközbeniket tartotta meg a gyerek.
A kicsi pedig pont forditva, ő pedig csak a reggeli és az estit tartotta meg 2 éves korig.
Minden baba más. De arra emlékszem hogy mindkét alkalommal megsirattam a dolgot de szerintem ez természetes.
Remélem hamarosan rendeződtök.
danann : tényleg az a kis hirdetéses kép a bünös... mindjárt likvidálom is.
Puszi