Új privát üzeneted érkezett!

Üdv Szilvi! Sajnálom, ami történt, de itt " uj" életet kezdhetsz.

Lina!
Isten éltessen sokáig és jobbulást Lilinek!

Juca!
Tényleg kis formás vagy!

Judit!
Nekem 2-vel nehéz néha, de hogy birod az jo. Örülök, hogy megjött már nem sokat kell várni, hogy ismét babás légy.

Rolam: elkezdödött a pés időm, ugyhogy 2 naponta cekc.
encike 2

Sziasztok,

Szilvi, uj vagyok itt a forumon, de most olvastalak es oszinten aterzem, amin keresztulmesz. En egy betegseg miatt vesztettem el a babamat 3 hete, de nagyon kutakodtunk, hogy mi is allt ennek a hattereben.Remelem onmagad megnyugtatasan kivul a vizsgalat nem hoz mas eredmenyt es hamarosan ujra a legszebb tervekrol szovogethetitek a kozos halot paroddal.

Juca, megertem a feszekrakasi vagyadat, ez nalam is kteljesedik mindig. Szep a pocakod!

Linacska, utolag is: Nagyon Boldog Szulinapot kivanok!

Nitacska: en is szoritok nagyon a pentekhez!!!

Tegnapom: tegnapelott keso este eros gorcsoket ereztem a jobb petefeszkem felol, mivel soha nem volt menstruacios gorcsom se, azt hittem meg a mutet nyoma. Raadasul a tejem is megindult...Szuleim aggodva tegnap bevittek egy fantasztikus nogyogyaszhoz, aki megallapitotta, h minden a legnagyobb rendben van, egy nagy peteeresem van :lol: Orulok nagyon neki es varom az elso piris napokat.

Kép
zsozsoo

Sziasztok!

Zsozsoo, ez nagyon-nagyon jó hír, örülök, hogy minden oké!!!

Encike, akkor hajrá! :wink:

Judit, ezek szerint kötélidegeid vannak és nagyon türelmes vagy. :lol: És persze rutinos anyuka. Ügyes vagy, hogy ilyen jól elboldogulsz ennyi feladattal. Biztos nagy a vidámság felétek. És most az idő is szuper!
Az pedig külön jó, hogy piri-ügyben is rend van Nálad.

Nálunk a program (ma is): pancsolás. Ez Laurát tökéletesen boldoggá teszi. Mondjuk valószínűleg a legtöbb gyerek szereti a vizet és a pancsit.
Szép napot Nektek!

Kép
Kép
ggica

szilvi műté után nem mondtak semmi,majd pénteken beszélek a dokival mi legyen!
párommal szerintem nincs semmi baj! :lol:

köszönöm mindenkinek aki gondol rám majd pénteken! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szilvi műté után nem mondtak semmi,majd pénteken beszélek a dokival mi legyen!
párommal szerintem nincs semmi baj! :lol:

köszönöm mindenkinek aki gondol rám majd pénteken! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ggica: jo erzes nagyon, amikor normalis mederben kezd el ujra dolgozni az ember szervezete. Az elso verzesre majd jol felszerelkezem, mert allitolag sok verzessel jar. Miben furdik Laura?Medenceben?Aaron valahogy nem marad sokaig a vizben vettunk szep nagy medencet, ehelyett kijon belole es belemaszik egy csepp lavorba. Olyan edes, ma a medencet el is teszem.

Kép
zsozsoo

Nita, akkor ahogy megbeszéltük, szülinapod alkalmából minden a legnagyobb rendben lesz + egy baba (ha így akarjátok Ti is). :P

Ppetike, tegnap írtad, hogy Petid megy a mamájához nyaralni. Hány éves volt Peti, amikor először aludt ott valahol Nélküled?
Többiek? Ti mikor engedtétek el a csemetét először?

Judit, mintha múltkor azt írtad volna, hogy az egyik keresztfiad csak pár hónapos? Vagy rosszul olvastam? Na, ő hogy bírja ki az anyukája-apukája nélkül?

Csak azért érdeklődöm, mert anyósomék mondták, hogy aludjon ott náluk Laura (szept.-ben lesz két éves), de szerintem még korai. Ti mit gondoltok?

Kép
Kép
ggica

nekünk se akar a máté a máté a strandokon bemenni a medencébe mert elkezd üvölteni,de tavaly olyan jol elvolt az itthon nagy medencébe,kiváncsi leszek idén is fürdik e benne! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsozsoo, pont azt akartam írni hogy nem e peteérés, de később láttam hogy meg is állapították.
Én a műtét után nagyon erősen éreztem a pé-t, de azt hittem felfáztam. Álmomban sem gondoltam volna hogy máris pete érik. Este együtt is voltunk a férjemmel, és ebből lett a kilányom aki már több mint 3 hónapos.

Juca, csinike vagy!!!

Lina, boldog szülinapot utólag is!!!! Lilinek jobbulást!
Vendég

Ggica, Péterem még nem aludt ott mamánál, nem azért mert nem engedném, hanem ő nem akar. Akár 10 ig is ott lenne, de aludni csak itthon... :o
Vendég

Sziasztok!

Ggica,

Nekem a Petike 3 éves volt amikor ott aludt először anyósoméknál.
Vendég

Laura egy kis pancsolóban fürdik, 3 vödör vizet öntöttem bele, csak épp az alján volt egy kis víz.
Strandon tavaly voltunk, de akkor még nem akartuk őt bevinni a medencébe.
Most vettünk mi is nagyobb medencét itthonra, de még nincs összeszerelve, lehet, hogy ott Laura se lesz ilyen virgonc. :?

Kép
Kép
ggica

kacika: hat pont igy ereztem en is, felfazasra gyanakodva, aztan megis peteeres. Kivancsi vagyok, hogy a kovetkezo honapban is ilyen erosen fogom-e erezni a peteerest, de errol Te akkor nem tudsz beszamolni:)

ggica: decemberben volt Aron 10 honapos, amikor a szuleimnel maradt 2 ejszakara. Meg ekkor nem volt ragaszkodos korszakaban, raadasul anyukam fantasztikus kenyezteto nagyi, igy mindent megkapott toluk. Most majusban pedig 10 napot volt a nagyszuloknel, ezalatt megtanult jarni es aludni:)Nalunk nagyon jol mukodik, olyan mintha el se mentem volna.Szuleim pedig ujra 30 evesnek erzik magukat:)Anyukam rengeteget foglalkozik vele, tudom, h klassz Aronnak naluk es nagyon ragaszkodik a nagymamahoz.Siras pedig nincs, csak ragaszkodas a nagymamahoz.

Kép
zsozsoo

ggica: képzeljétek most jelen pillanatban alszik a kis banda.Igen jol emlékszel 4 honapos a lekissebb gyerköc ithon és nagyon szomoru de nem hiányzik neki egyik szülö sem itvan a bátya és az szerintem megnyuktatja meg teljesen nyugot környezetben van othon náluk nincs ilyen.

Kép
v.e.judit

A napjaim teljessen átrendezödtek 21orakkor már általába alszanak és én akkor kezdek mosni fözni és a kertbeis csak hajnalba érek ki de teljessen rendbenvan igy minden ma elvittem fagyizni a csapatot és eléggé megnéztek az utcán és persze apáért mentünk a fönökaszonya meg csak gyönyörködöt a gyerekekben.

nitácska. énis szurkolok péntekhez biztos minden rendben lesz.

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Pancs. Kinga mindig minden mennyiségben, és minőségben. Igazi vízicsibe. Ő az, aki megy bele minden vízbe, nekünk kell figyelni, nehogy mély legyen neki. A Balcsiban tavaly annyir jól volt, hogy állandóan ment volna, na persze oda kellettünk mi is.

Máshol alvás: Pont egy éve június 13-án a műszeres befejezésemkor. Nem tudtuk máshogyan megoldani. Akkor az nem volt egy jó ötlet, mert érezte rajtunk a feszkót, viszont azóta rendszeresen alszik a nagyik valamelyikénél. Ez nekünk is, Kingának is, és nagyiknak is jó. Mindig megbeszéljük, hogy hova megyünk, mikor megyünk érte. Most is csütürtökön viszi Kofa Kingát anyuhoz, hogy én pénteken mehessek ctg-re, anyakönyvi kivonatot intézni stb.

Köszi a hasdícséreteket. 80 kiló, és 107 centis körfogat. :lol: Azért nem kevés. :shock: :shock: :shock:

tjuca

Még egyszer köszi mindenkinek a szülinapos köszöntéseket!!!

Ggica,
Lili szoktatva volt rendesen, 7 napos volt, mikor először otthagytam a nagyival olyan 1,5 órára. Aztán még nem volt 5 hónapos, mikor visszajöttem egy napra tanfolyamot tartani, akkor reggeltől délutánig a nagyival volt. És 7 hónapos kora előtt egy héttel már egy éjszakát ott is aludt, 1,5 éves korában már kettőt is.
Tegnap a tesóméknál aludt, ma otthon fog, holnap a nagymamánál. Azért örülök is, hogy nálunk ez nem gond, szinte bárhol ottmarad, nincs gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

juca nem sokkal vagy tőlem.én szűlni 74kg-val mentem.és 57kg-val kezdtem!
ezt az álom sullyomat szeretném elérni! :D
Máshol alvás:
Én akárkinél ott hagyhatom a Mátét csak annyi kell,hogy ne lássa,hogy elmegyek,és így akármikor akárkinél ott marad! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
nálunk Lili még ki is kísér, ad puszit. Én nem szeretem úgy otthagyni, hogy nem beszélem meg vele. Szeretem, ha beleegyezik, és tudja, hogy mi történik vele.

Hú, mindjárt olyan vihar lesz itt....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sajna máshogy nem tudom otthagyni mert ha látja hogy elmegyek nagyon sír,de általában csak a nagyiéknál szoktam hagyni!
itt volt vihar dörgés villámlás meg minden!csak kevls eső,de jobb lett a levegő!
szobába 3 fokkal lejebb ment a hőmérséklet,most 26 fok van a szobába! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Egy oltári nagyon nagyon- nagy bajom a babanettel: Nem jutok ide elé, mióta megvan a ház! Most nézem, hogy megint intéztetek hozzám kérdést, amire szinte tuti, hogy azóta megkaptátok a választ. Szóval szánom-bénom, de egyszerűen nem tudok többet jönni, ugyhogy bocsesz a megválaszolatlan kérdésekért (galambkaki, coli baci...) Még végig se értk az irottakon, olyan sok mindenről lemaradok.
Persze mondanom sem kell, erről a hónapról is lemaradtam. Most az egyszer ne bánom, mert bekaptam egy frankó hasmenéses vírust. Hááát a wc-nél jobb helyet is el tudtam volna képzelni ezekre a dögmeleg napokra!

Lina! Most akkor mi lett Lilivel? És veled???

Jucát láttam jól van!

Nita! Elköltöztetek már???

Kép
kislibus

kislibus nem tudsz többet jönni????
remélem már elmult a hasmenéses cucc?
még nem költöztünk el de szépen halad a dolog hála égnek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Az igen, itt aztán nincs pangás!!!

Ma strandoltunk, nagyon klassz volt, ha tudok teszek képet is. Apával voltak a gyerekmedencébe, és Niki ekcémájára nagyon jo volt a gyogyviz. Olyan szép a bőre. Szerencsére nem voltak sokan, igy szépen eljátszottak a nagy vizbe.
Ottalvás: Dorina már pár napos korában mamánál aludt, persze velem, mert szopcsizott még. Aztán már nélkülem is maradt, nem volt "idegen" a hely.

Érzem a pém, mert fáj a hasam. Szerintetek a napozás nem árt ilyenkor?
encike 2

encike szerintem nem árt a napozás!
várjuk a képeket! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Te még nem alszol?
encike 2

nem tudok aludni.meg várom a párocskám! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem éjszakás, gyerköcök alszanak. Tegnap 11-kor aludtak el, olyan meleg volt.
De ma elfáradtak, elnyomta az ágy őket vagyis a viz.
encike 2

azt nem csodálom hogy már alszanak a strandolás után!
gondolom rossz olyankor mikor éjszakás a párod!mivel is foglalkozik? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ő rendőr. És sokat kell éjszakáznia. De a cekcet megoldjuk akkor a déli idő alvás alatt. Szoval ezzel nincs gond.
A te párod?
encike 2

rendőr?!most volt velük egy kis gondom! :?
az én párom bkv-nál autóbuszvezető,de a volánnál is dolgozik szintén autóbuszvezetőként! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj tényleg, már egyszer irtad.
Aha rendőr. Milyen gondod volt? Tán nem anyoshoz kellett kimenniük?
encike 2

Ja és öcsém is rendőr!!!
encike 2

mindenki rendőr a családban? :lol: :lol:
privibe leírom a storyt!nem nagy szám!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

oké várom.
Igen, mindenki. A párom öccse is, de vele nem tartjuk a kapcsolatot, meg ő Pesten van.
encike 2

na elküldtem a privit! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

már válaszoltam.
Jo éjt!
encike 2

olvastam köszi.jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát, nem sok időm van a gép előtt lenni... Zsombi és a többiek fullra lefoglalnak.

Jól vagyunk, a program nem változott: szopizás ezerrel! :wink:

Tényleg dög meleg lett, múlt héten hála az égnek felállítottuk a medencét, így strandolnak itthon a fiúk.
A férjem is, mikor hazaér, ing+nyakkendő le, vízbe be!

A fiúk 2 hét múlva mennek a Balcsihoz, remélem akkor is jó idő lesz.

Juca,
nagyon szép a pocid! :lol:
viszont elég rémisztő, amiket írtál, vizsgálatok, stb. :shock:
De mostmár akármi van, nem lesz baj!!! Még azért tartogasd!

Mindenkinek puszik!

Kép a beach-en...

Kép
zmimi

Zmimi!
De jo, hogy szopcsizik a kicsi, csak igy tovább.
Mi 14.-én megyünk a Balcsira, addig itthon Hawaiozunk.

Igy könnyü a medencében!
encike 2

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket ottalvással kapcsolatban. Úgy, ha én is ott vagyok bárhol vállalom az éjszakázást, de nélkülem?
Amúgy sokat vigyáz Laurára mindkét mama és a dédiamáék is, de csak napközben.

Enci, Nita, az éjszakázás után mikor bírtatok felkelni?

Mimi, tényleg igazi beach-feeling van nálatok...Pici Zsombor hogy bírja a meleget?

Nálunk még dolgoznak a hozzáértők a medencén, egyelőre ki van ásva a helye :). Addig is lehet nézni, hogy Laura hogy pancsol, az is üdítő látvány.

Megpróbálok felrakni egy képet Lauráról, a hétvégén készült.
Szép napot!
Kép

Kép
Kép
ggica

Ggica!
Hogy érted, hogy birtunk felkelni?

Édi a Laura.
encike 2

Encike, nem voltál fáradt? Vagy már a lányok mellett megedződtél, s kevés alvással is beéred?
Köszi! :D

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!

Íme Petrácska és Petike:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

mimi milyen jó a srácpknak ott a medencébe! :lol:

ggica bocs de mire gondolsz azalatt,hogy hogy bírtunk felkelni az éjszakázás után? :D

ppetike annyira cuki kiscsaj lett a Petrából!!!!
Peti is igazi nagyfiu lett! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Aliz,
nagyon édik a gyerkőcök.
Képzeljétek, Lili tegnap azt mondta, hogy szeretne kistesót, és lehetőleg kislányt. Remélem ez volt a varázsszó:-)

Ha szépen megkérlek benneteket, az alábbi linken szavaznátok Lilire?
Nekem nem sikerül.

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... d=Kurenkov

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska megpróbáltam szavazni de nem engedi,! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi szépen az együttérző szavakat! Kívánok minden sorstársamnak mielőbbi lelki-testi gyógyulást.

GGica! Nagon szép a Laura baba!
PPetike! A te gyerkőceid is tüneményesek!
Lányok! Azt hiszem ezért érdemes élni, és nem feladni sose semmit!!!!

Nita! Piri azóta nem jelentkezett??? Kiváncsi vagyok, nekem mikor fog megjönni!!! Tök jó lenne, ha végre rendeződne a ciklusom..

Szörnyű meleg van!!!!

Kép
szilvia80

szilvi neked hanyadikán volt a műtét?azóta volt menzid?
nekem nincs menzi továbbra is krémes folyás! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Május 30-án volt a műtét... Még nem volt menzim.
Ha 4 hetet számolok, akkor most hétvégén kellene megjönnie, de nem hiszem....
Viszont egy hete fájt a hasam, nem tudom, lehet hogy peteérésem volt. De erről csak álmodozni merek..
Pénteken rákérdezel, hogy miért nem jöhetett meg neked?? Egyébként rendszeres szokott lenni???

Kép
szilvia80

4-6 hét a normális a menziig!
nekem pénteken lesz hogy 7 hete műtőtek!

Nem kell rákérdeznem mert ugyis fogja mondani a doki mi van!
amugy vetélések előtt 29-30 naposak voltak a ciklusaim!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?