Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt mindenkinek!

Ma is meleg lesz, csak fulledt meleg! :?

Lanyok brutalis!
Nem iszom semmilyen teat, nem eszem bogyokat es ma reggel bal mellembol evett katica 150-et es meg fejtem utana 100-at es nem is fejtem ki teljesen, meg jon belole, csak gyengen. A jobboldalit most kezdtem el fejni!
Na majd meglatjuk!

Magi
Vendég
 


SZiasztok!

Tegnap este értünk haza, jót "nyaraltunk" Gárdonyban, és azt hiszem a hétvégén le is cuccolunk. Majd ha a védőnő mondja hogy jönne vagy vigyem, akkor feljövünk, de ez az idő kibírhatatlan a lakásban, galérián annyira meleg van hogy tegnap levittük a kiságyat meg mi is leköltöztünk, mert ez csak ventillátorral elviselhető fent, de azt meg Mazsi miatt nem kapcsoljuk be. Így most iszonyat zsúfoltan vagyunk odalent, de mindegy. Van egy tök korrekt klímánk, de ebbe a lakásba már nem szereltetjük be, majd az újba.

Magi én irigyellek a tej miatt... Mazsi a hétvégtől már 4 óránként kajcsizik, de így meg ugye másfélszer annyit/kaja mint eddig, úgyhogy nekem a tejem felejtős hogy elég lesz neki... Amúgy is fogyóban van ahogy észrevettem. Mindegy, még így is jó vagyok hogy a múlt héten nem is kellett neki pótolnom ha jól emlékszem, ez van, nekünk így sikerült. :wink:

Megpróbálok visszaolvasni, de nyöszörög a lyányka :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Celesztina
Maszat nekem is lecsúszik, hiába kötöm be! De még nem is tudnak ülni, így csoda, h így elvannak ebben a döntött pozicíóban!

Magi
De ügyi vagy!!!
Reggelre nekem is mindig bedurran elég dúrván, de eddig a max 200 körül volt egy mellben!!

Költözés
Hát én is költöznék innét, pedig majd jöv.héten lesz egy éve, h ideköltöztünk. Lakókkal viszont most annyira jó lett a viszony, h miattuk már hezitálok, és hát az építkezés is véget ér majd egyszer. Suli,ovi, orvoszi rendelő, közért szó szerint a szánkban.
De egy kert azért hiányzik.
ANyósékhoz lehetne menni téténybe henyélni, ott medence is van, de hát oda én most jó ideig tuti nem fogok menni!

Nyaralás
Mi majd aug. végén megyünk 3 napra balcsira, aztán rá egy hétre, meg Mezőkövesdre 5 napra. Már nagyon várom.
Balcsira anyum jön, Mezőkövesdre meg baráti párunk jön, így mindig lesz segítség.

JA, és tali HOLNAP LESZ MAMIK!!!!

Na lépek, tök tompta vagyok, ma feküdtünk le, mert szomszédok átjöttek este, és kicsit elhúzódott.. :)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 

 
 

Szőlő
De jó, örülök, h így meg tudjátok oldani a lecuccolást!
És ott egyedül vagy, vagy vannak veletek??

Tej miatt még ne add fel, én megfigyeltem, h ez is olyan mint a hullámvasút, egyszer sok, egyszer kevés, de sajnos ez is véget ér majd vmikor.

Nekem inkább tudati alapon műkszik, ha nem görcsölök rá, akkor sok van, de ha vmi miatt kevesebb lesz, akkor meg elég nehéz pozítivan hozzáállni.Hát nem könnyű!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Kisscica, nap közben ugyanúgy egyedül leszek, mint itthon, de ott is megvan minden ami itthon csak pluszban a kert egy hatalmas diófával :) Bolt 500 méterre (bala Plus, jobbra Spar), ha bármi gáz lenne, Anyu Fehérváron, negyed óra alatt kint van kocsival, Jani is 20 perc alatt odaér Törökbálintról, úgyhogy nem aggódom. De pl a szomszéd is ott van egész nyáron, 50-60 körüli házaspár, ha nagy bajom lenne akkor tudok kihez fordulni (de ilyen úgyse lesz remélem).

Tej nekem kb 4 hete ugyanennyi, ehy millivel sem több. Mazsi napi adagja meg már nem 600 milli, hanem több. Mindegy, én már ezen nem görcsölök, szopi nem megy sajnos, hát ez van. Amennyi tej van azt mind megkapja, hajnal 4-kor is felkelek fejni hogy reggelire legyen neki, nap közben 3-4 óránként fejek, eszem-iszom rendesen, pihenek amennyit tudok, azt hiszem ennél többet nem nagyon tudok tenni a ügy érdekében.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Tegnap fantasztikus napunk volt! Evett (3óránként) aludt és néha nézelődött de teljesen elvolt! Csak addig volt kézben míg elaludt de azt sem mindig kézben tette, néha a szekerében!!!

Egyáltalán nem volt ölbenjani! :D :D Még még ilyen napokat!!!!
Vendég
 


sziasztok,

Nono, ez tök jó hír, reméljük így is marad... de szerintem átküldted nekünk az áldást, mert Kisati tegnap sokat akart kézben lenni...

Téjé,
nekünk is állandósulni látdzik ez a kakivisszatartás, előtte minden pelusban volt legalább egy kis morzsa...

Csajok, én tök béna vagyok!!!!!!!!!!!! Régen rengeteget vezettem, de most már előre be vagyok carva a holnapi úttól, pedig nem egy nagy dolog eljutni innen Cicáékig... csak olyan régen vezettem már és 2 gyerek fog mögöttem ülni...

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango én is tartok minden egyes vezetéstől. Amióta ott ül hátul tök frászban vagyok...
Nálunk még ma sem volt. Kamilláztatom. Te alkalmazol valami "hajtót"?

Kép
téjé
 
 


Sziasztok!

Ma megyünk délután oltásra... Remélem ugyanolyan kis hős lesz Beni, mint a BCG-nél meg a vérvételnél volt!

Marjan: sajnálom a gyógytornát, de hátha tényleg megszereti! Reméljük hatásos lesz!

Brigi: köszi a privit, ott leszünk... :D

Gumimaci: én ugyan nem vagyok oroszlángyűjtő, de most Beninél is az a sláger, kapott egy zenélős oroszlánt, meg kell húzni a farkát, akkor játszik valami dallamot közben világít a szeme! Imádja! Mindenhova vinni kell magunkkal!
Így néz ki:
Kép

Magika: Kaprun nagyon klassz hely, én imádom! Évekig minden évben voltunk ott nyáron edzőtáborozni a válogatottal! Bár a hó az inkább csak délelőttönként volt alkalmas síelésre, délután eléggé latyakos... Mondjuk olyan is volt, hogy júniusban szakadt a hó, fújt a szél és majdnem megfagytunk a -10 fokban! :shock:
A tejem egyébként ma nekem is rengeteg! Nem tudom mi van ma! :roll: Én mondjuk nem mérem mennyit eszik Beni, de evett rendesen ahogy szokott reggel, aztán 5 perc alatt lefejtem még 110-et ugyanabból a mellemből! És jött volna még, csak indultunk vásárolni, hogy még a hőség előtt hazaérjünk...

Nono: örülök, hogy jól telt a tegnap! Emlékszem én is egy ilyen napra, 6 és fél hetes Beni amikor először telt el egy olyan nap, hogy nem fájt a hasa és elvolt egész nap! Én is nagyon reméltem, hogy még lesz ilyen, és azóta gyakorlatilag minden nap ilyen, mert nem fáj neki már! Jó, azért néha dilis és olyankor üvölt egész nap, de az más... :D

Mango: nekem csak legelőször volt csak ilyen érzésem a vezetéssel kapcsolatban, amikor először ült mellettem Beni! De azóta annyit megyünk mindenfelé, hogy már megszoktam! Szerintem neked is csak az első pár km lesz szokatlan, aztán belejössz! :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok!

Mangó, én nem a vezetéstől félek, hanem a közlekedés többi résztvevőjétől :) MIndig azt szoktam mondani (mikor fater reklamál hogy lassú vagyok), hogy magamban bízom, a szembejövőben nem bízom :)

Pedig én imádok vezetni, de a 3 gyerekkel nekem is rémálmaim vannak, hogy mikor jön belénk vki oldalról, aki eltalálja őket :( Amíg csak 1 volt, középen, annyira nem éreztem gáznak :(

Tök jó, Nono, hogy megjavult ölbejanid :) Bár nekem ez olyan kettős érzés, legszívesebben le se tenném, mert olyan gyorsan nő, de ugyanakkor ott a másik 2, meg a háztartás is....brrrr

Most ha elég sokáig ülök még itt a gépnél, akkor teljesen kész lesz az ebéd, mire kiérek a konyhába, pedig az uram azt mondta, hogy csak előkészíti ak aját :)

Na jó, azééé inkább kimegyek :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Valószínű a holnapi tali részünkről passzolva .. nehezen viseli Alíz a meleget, össze-vissza eszik .. stb. Inkább nem bolygatnám őt gatyarohasztó kocsikázással meg sok idegennel.
Sorry :(
Jó lett volna .. de úgy érzem, ez most nem hiányzik neki.


Ma kinézünk 4 után a Dunaharaszti strandra .. kíváncsi leszek, a kiscsaj mit fog szólni :D

Kép
szösszenet
 
 


Szössz, együttérzek..... Bár Mazsi tegnap-tegnapelőtt egy tünemény volt, 4 óránként evett, szépen aludt, ha fent volt dumált, vigyorogott, nézelődött, de a mai nap katasztrófa... Az előbb akkora sírást levágott kajáért, hogy rendesen megijedtem hogy mi a baja, kajánál meg annyira mohó volt hogy folyton félrenyelt. Még jó hogy volt még egy kis tej a hűtőben, mert nem tudom hogy amíg a tápszert megcsinálom meg kihűl mennyire hergelte volna magát fel. Szóval még az is lehet hogy este húzunk vissza Gárdonyba, ugyan délelőtt ott is a házban vagyunk, de ott közel sincs ennyire durván meleg basszus..... Már kétszer fürdettem, annyira melege van neki is, rendesen izzad...

Csütörtökön meg megyünk csípőszűrésre, én meg a 6 hetes kontrollra, utána mikor lesz legközelebb ilyen kötelező dokis dolog?

Remélem élvezi majd Alíz a strandolást :D

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Kiscica köszi a privit, mi ott leszünk, egy kicsivel 4 után érkezünk.
Szösszenet, sajnálom hogy nem jössz :cry: de megértelek persze.
Messzebb én sem merészkednék, mert Bálint is detto u.azt csinálja, egy pár napja kiszámíthatatlan mikor eszik, de tőlünk cicc kb. 10 percre van...Férjecském átdob minket, mert bár van jogsim, de eddig sem igazán vezettem, főleg nem most :( pedig jó lenne, mert most van rá igazán szükség!!
Szössz, majd írd meg hogy milyen volt a délutánotok!

Zorróné, nagyon aranyos Beni és az ő oroszlánja se kutya. Ti is egy medencébe állítottátok be a gyerkőcöt?

Szőlő, én úgy tudom legközelebb a 2 hónapos oltás lesz nektek, hacsak nem rendel be titeket külön a doki általános méreckedésre (mi oltás előtt 1 héttel voltunk) Bálint nálunk is hatalmas sírással tudatja kb. 2 napja éjjel, ha éhes...én is azt hittem, talán beütötte magát (annyira elkóricál az ágyban, hogy mindig attól rettegek) persze semmi baj nem volt, csak a gyomor jelzett..

Magika, nem semmi az a tejmennyiség amit írtál...Ez igen! :wink:

Celesztina, aranyosak a gyerkőceid, Laura előre szokott ülni a kocsiban?

Gumimaci, szép volt a keresztelő, nagyon csini volt a baba!

Kép
tim27
 
 


Sziasztok,
vagyok én is, de inkább csak olvasóban. Nehezen bírom ezt a meleget :(
Csumpikát én is sűrűbben fürdetem. Nagyon élvezi.

Magika,
neked akartam írni, hogy nem semmi amit írtál! Egyedül ástátok ki az alapot a medencéhez? Gratula.
Nekünk is egy összeszerelhető medencénk van. Ha minden igaz, akkor a hétvégén már feltöljük vízzel. (Bár én nem merem még beletenni a kicsajt, de majd én elúszkálok benne, amíg ő alszik :) )
Jó sielést kívánok nektek!!

Bambi, Zorróné, Celesztina
gyönyörűek a babók!!

Gumimaci,
gratulálok a keresztelőhöz!

Szőlő,
jól teszitek, ha lehúztok Gárdonyba! Biztos élvezni fogja a Mazsi baba. Érezzétek jól magatokat!!

Nálunk kint egyelőre alig van árnyékos hely, ezért mi a nap nagyrészét a lakásban töltjük. Hát, nem könnyű. Most csinálják a teraszt. Ha az elkészül, akkor már ki tudom vinni Lilit. Addig csak délután merészkedünk ki.

Szössz,
aztán majd írj, hogy milyen volt.

Fruzsi,
Az a cikk amit Bolygó bemásolt tök jól összefoglalta, amit írni akartam. Szóval ne legyél elkenődve. Én reggel szoktam egy mellből etetni, délután pedig kettőből. Emellett pedig fejek, amikor csak tehetem. Este 10-kor mindig lefejek kb 100 milit, amit másnap este szoktam odaadni Lilinek. Eléggé fárasztó ilyen későn még fejegetni, de ennek köszönhető, hogy nincs szükség tápszeres pótlásra, csak akkor ha valamilyen oknál fogva nem sikerül este fejnem. Most már nem méregetem Lilit, de azt tuti, hogy nem eszik napi 600 milit, mégis gyarapszik. 30 gramm hiányzik az 5 kilóhoz. Szóval ezt a 150 g/kg/nap dolgot sem lehet minden babára ráhúzni. Van olyan baba, akinek többre van szüksége és van olyan, akinek kevesebbre. Lili az utóbbi táborba tartozik. Szerintem ha nagyobb étkű lenne, akkor nekem is több tejem lenne...

Kép
emi29
 
 


Pumpóka, Nici és Adri,
gyönyörűek a csajok és a tesók is :)

Kép
emi29
 
 


No a tegnapi nap egy olyan nap volt, amikor csimota megmutatta milyen is az álombébi! Ma sem annyira vészes de messze nem tökéletes. Szegényemről folyik a víz....egy szál pelusban van és megy a ventillátor....ez némileg javít a helyzeten de nem sokat. Ha ráadok egy ujjatlan bodyt visít......remélem azért nem fázik meg....a ventillátor nem rá megy közvetlenül de akkor is..... Szo nyári baba volt de utált body nélkül lenni......remélem nem lesz bajunk...szerintetek?
Vendég
 


sziasztok,

no most nyugi van nálunk :D bár a kettő együtt üvöltött délelőtt meleg miatt :cry: tegnap mentem dokihoz (6 hét) és vinnem kellett a kicsiket -hát 20 perces út volt de annyira meleg volt, hogy mire megérkeztünk alig kaptunk levegőt, szó szerint ájuldoztunk és csurom víz volt a hajuk :(

Szőlő: újabb doki neki vagy neked? :wink: nálunk kell vinni 4 hósan is ortopédiára. amúgy az oltások vannak (lesznek) még egy darabig.

Nem tudom, ki kérdezte régebben a Mirénát -mi is ezen gondolkodunk és kaptam tájékoztatót a dokitól meg receptet is. Jó borsos árú, de elvileg 5-6 évre szól.

Tim: bizony, szerenbcsére elfér, mivel még "rövid" a kicsi és felhajtható a lábtartó teljesen vízszintesig (így csak a padkáknál kell segítség az "orrnehezék" miatt) :wink:

Zsuzsófi: jó lenne talizni, bár kocsival én is stresszes vagyok (egyedül is mert nem vezetek jól sajna) és egyelőre bkv-zni nem tudnánk. Bár a meleg miatt ki sem merészkedünk manapság :( Julinka nagyon rosszul viseli, Lau még hagyján, ő már nagy, vele párom megy is játszózni este meló után., de a kicsi a lakásban is alig van el :cry: Szóval azt hiszem egyelőre nem menne

és milyen mázli: ma asszem nekem is megjött, de még szerencsére a tegnapi dokiig kihúztam :lol:

Kép Kép
celesztina
 
 


Nono: nálunk már napok óta ez a helyzet: csak pelus és ventillátor megy -eddig semmi gondot nem okozott, sőt este a légkondi megy. Sztem nem lesz gond.

Kép Kép
celesztina
 
 


[quote="celesztina"]
írta:
celesztinaSzőlő: újabb doki neki vagy neked? :wink: nálunk kell vinni 4 hósan is ortopédiára. amúgy az oltások vannak (lesznek) még egy darabig.



Hm :lol: nekem nem csak a 6 hetes kontroll van? :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!


Képzeljétek, Lili ma 11 hetes és tegnap a hátáról a hasára fordult. :lol: :lol: :lol:
Olyan büszke vagyok rá!!!!! Először azt hittem, hogy véletlen, de még 3-szor megcsinálta a nap folyamán.
És ma is többször a hasára fordult, és úgy aludt el, Ő aki utál hason lenni. :lol:

Délelőtt aludt 1 órát, most meg 14órától alszik. Kidőlt ebben a melegben. Imádom, olyan kis édes!

Csöppke!

Lócinak is gratula a hasra forduláshoz!!!!!

Kép
adri0422
 
 


Adri gratulálok a "forgáshoz"!!! :D

Mazsi a kezével nyomkodja ki magát ma folyamatosan, én ettől vagyok készen, bár bevallom nem tudom hogy ez most már időszerű vagy nem, de nem is foglalkozom ezzel. Meg összevissza kúszik az ágyában. Most éppn csörgőzik :lol: Annyira tündéri, meg tudnm zabálni a kis szarost.

Nono, mi is egy szál pelusban vagyunk (najó, én nem :P ), tegnap is így volt lent Gárdonyban, én ki is vittem a babakocsiban úgy hogy egy textipelenkával betakartam a pocakját (felsőtestét). Szerintem semmi baja nem lesz, ha nem rakod a ventillátor elé. (Képzeljétek én meg nem találom a ventillátorunkat..... Vajon 36 négyzetméteren, egy szobában hova az atyaúristenbe tudtunk így eltenni egy álló ventillátort???? hihetetlen....)

Kép Kép
szõlõ
 
 


celesztina! köszi! most aludt el a mazsola, annyira szenvedett....a játszóra én mindig kimegyek vele mert nagyon jól viseli sőt imádja hogy tud nézeldőni és sok a sikoltozós gyerek és azért este már nemolyan vészes a meleg mert nem tűz a nap. Lehet h julinka is ellene, nem?

GRATULÁLOK A FORDULÓS BABÁKHOZ!!!!!!!! Mekkora öröm egy ilyen mutatvány!
Vendég
 


[quote="szőlő"]
írta:
szőlőNono, mi is egy szál pelusban vagyunk (najó, én nem :P


:lol: :lol:
Vendég
 


Celesztina Köszi az utánajárást. A találkozóra nekem nem írtál, de most úgy veszem amit Zsuzsófinak az rám is vonatkozik.

Mezsóékról vesemedencéről műtét lesz a tágulat miatt. A probléma oka, hogy visszafelecsorog a vizelet ez tágítja.Az orvosok javasolják, hogy telljen az idő és minél később legyen a műtét. 2hetet voltak kórházba, nem is kecskeméten hanem Szegeden, fertőzése volt.Most otthon vannak, de még nincs net. Nem tud jönni. A szülés után agyi cisztája is volt Blankának, de ez úgy tünik felszívódott. Azon kívül most találtak még nála egy újabb dolgot: túl magas a növekedési hormon szintje a babának. 8 kiló és 63 centi most. Ezt is ki kell vizsgálni, majd spec vizsgálatok jönnek, röntgenre mennek. Azon kívül még nem emeli a fejét, így tornázni is járnak. Hát lányok többet nem tudtam megjegyezni. Mezsó nagyon örül, hogy emlékszünk rá, és hogy sokan szorítunk. És ráfér.Optimista a csaj, és ezt jó volt hallani.

Szösszenet
nagyon sajnálom, hogy nem jössz. Én is erősen gondolkodom, most kimentem és fejen ütött a meleg pedig már félöt.

Zorróné ti 3-ra mentek? Timi 4 után. Ha mi fél hatra megyünk, már nem találkozom senkivel? többiek?

Kép
téjé
 
 


Nono nem írtál vissza a szélcsőről kérdeztem. (igaz közben megérkezett az áldás)

Kép
téjé
 
 


Sziasztok!

A nagy meleget mi is nehezen viseljük. Most alszik végre egy kicsit, de csak a hordozóban tudtam elaltatni, máshol nem volt hajlandó fél óránál tovább aludni. :? És mivel tegnap is végig szenvedett, nem sokat aludt, így nem bánom ha ott alszik, csak pihenjen. Azért jó lenne már egy pihenőszék. Az talán egyenesebben tartaná a hátát. :?

Köszönjük a Nimród dicséreteket, a gratulációkat.

Magika! A második keresztelőnk akkor lesz, amikor a Katicáé.  Jó sűrű programotok lesz nyáron. 
De jó, hogy ismét van tejcsid bőven! Én sem iszom teákat, bogyókat. Csak sok folyadékot, meg megpróbálok pihenni és nem aggódni sokat. Eddig bejött.

Pumpóka, Kisscica! Jók a babajárgányok. Ügyesek voltatok.

Celesztina! Igen, olyan esernyőre csukható kocsiban gondolkodunk, amiben újszülött kortól lehet a baba. Köszönöm az ötletet, még nem volt időm utána nézni. Nagyon drágát azért nem vennék, mert a mostani bevált, nagyon jó, csak nagy darab és nehéz. Nyáron utazunk, és jó lenne vinni egy babakocsit magunkkal. Meg nagyobb bevásárlásnál is jól jönne, addig sem kellene a hordozót cipelni.
Nagyon aranyosak a lányok a képen!:)
Én nem szoktam felkölteni a kicsit, akármennyit alszik. Az elején én is aggódtam egyszer, amikor nappal már 5 órája aludt, de úgy vagyok vele, hogy a pihenésre is szüksége van, a kaját meg bepótolja utána.

Bambi! Igen, most már naponta legalább fél órát tudok internetezni, ha máskor nem, akkor éjjel. De így sem tudok mindenre reagálni.
A templomban jó hűvös volt. És akkor még kinn sem volt nagy meleg, ezért tudtam Nimródra ráadni azt a téli cuccot. 
Meghoztad már a döntést? Visszamész hamarosan dolgozni?
Én az esti fürdetés után amibe öltöztetem Nimródot, abban van másnap estig, ha nem bukja le, vagy nem izzad nagyon bele. És mióta ilyen nagy meleg van, egy body-t kap és esetleg kiszoknit, ha hideg a lába. Vagy kis nyári együttest: atléta+rövidnadrág. Van kis vékony fehér takarója, de azt mindig lerúgja magáról.

Csöppke! Lóci nagyon ügyes, hogy már így forgolódik! 

Téjé! Nem csak Te félted úgy a babád. Én sem megyek ki vele ebben a nagy melegben, csak reggel. Kb. 11-kor szoktunk bejönni és utána már csak autóval megyünk bevásárolni esetleg. Este felé még kivinném én egy kicsit, de annyi a bogár errefelé, hogy szó szerint feketék leszünk tőlük.  Szóval marad a reggeli séta.

Kisscica! Mezőkövesdre mi elég gyakran járunk. Ott laknak Tesómék, Nimród keresztszülei. Múlt vasárnap is ott voltunk. 

Szőlő! Sajnálom. De ahogy írtad, tényleg mindent megtettél. Én lehet hamarabb feladtam volna. Olyan nehezen kelek hajnalban szoptatni, hát még ha akkor kéne fejnem…
Én úgy tudom, hogy az oltások miatt kell majd menni. 2 hós, 3 hós, 6 hós, … Mi hétfőn megyünk a 2 hósra.

Nono! Kívánom, hogy legyenek még ilyen jó napok! 

Mango! Én is félek az első úttól. Tavaly ősszel vezettem utoljára és most már a gyerekem is ott fog ülni. Még tologatom az első út időpontját.

Zorroné! Nagyon jó az az oroszlán játék! Nekem is!!! Nekem is!!! Na jó… Nimródnak is!!! :D
Aranyos Beni! 
Adri! Nagyon ügyes Lili!  Akkor én is reménykedhetek, hogy a fiam majd megszereti a hason fekvést is. Eddig utálja.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


óóóó....azok a fura jelek ilyenek :) lettek volna...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Megjöttünk az oltásról! Szegény Beni sírt nagyon, de már az oltás előtt is, ahogy letettem az ágyra! :cry: De amint kijöttünk megnyugodott szerencsére! Azóta elég kómás a feje, remélem lázas nem lesz! :roll:
Míg benn voltunk a rendelőbe, végighúzták a kocsinkat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sík ideg voltam, hogy milyen emberek vannak! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alig két hónapja az ablakunkat törték be! :twisted: :twisted: :twisted:

[quote="tim27"]
írta:
tim27
Zorróné, nagyon aranyos Beni és az ő oroszlánja se kutya. Ti is egy medencébe állítottátok be a gyerkőcöt?


Tim: a múltkor is én raktam fel az üres medencés képet! Most csak az oroszlán kedvéért raktam fel újra egy közelebbit! Egyébként amikor hazaértünk Sopronba a szüleimhez, pont akkor végeztek anyuék a medence kitakarításával és mielőtt elkezdték volna tölteni, gyorsan beleraktuk, mondván, mostanában úgysem lesz egy darabig a medence alján... :D :D

Téjé: Beni 2 körül eszik, úgyhogy mi utána indulunk Brigiékhez! 3körül szerintem odaérünk! Az, hogy meddig maradunk, attól függ, hogy Beni hogy bírja majd! :roll:

Szössz: sajnálom, hogy nem jöttök holnap Alízzal! A Dunaharaszti strand milyen volt?

Mezsóéknak nagyon szorítok! Szegények, nagyon nehéz lehet nekik! Ennyi mindent! :(

Szőlő: szerintem is a 2 hónapos oltás jön nektek most! Mi ma voltunk azon és mondták, hogy 1 hónap múlva kell menni újra!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


köszi a válaszokat, azóta volt itt a védőnő is és megbeszéltünk mindent. ma este le is megyünk, úgyhogy könnyen lehet hogy jó darabig nem leszek. aki gárdonyban jár csörögjön rám és látogasson meg, jó? :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Téjé -ne haragudj, akartam írni Neked is tali ügyben, azt hittem, írtam is :oops:

Nono: próbáltuk estefele is, de kicsinek eddig nem jött be, őt idegesítették a hangos gyerekek -bár persze kézben elvan, de nyugtalanabb volt úgy is

Szőlő: de persze :lol: és jó utat meg pihit Nektek

Adri: gratula Lilinek, de ügyes :D

Mezsóéknak nagy drukk továbbra +++++++++
szegény, nincs könnyű dolguk, milyen jó, h optimista tud maradni, csak így tovább ebből a szempontból :!:

Gumimaci: persze kell apihi nekik is, de ilyen melegben aggódbi szoktam, nehogy "kiszáradjon"

Zorróné: sjanálom a kocsitokat, durva :evil:

bocsi, de most nem tudok színezni

Kép Kép
celesztina
 
 


Pont valamelyik nap jutottak eszembe Mezsóék, én is nagyon drukkolok nekik hogy minden rendben legyen!!!! + + + +

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok,
Tegnap elírtam, azt sem tudom néha, hogy milyen nap van...Szóval jó időt, kedvet, beszélgetést a HOLNAPI talihoz :lol: :lol: :lol: :lol:
Szöszke, Te tanítasz még? Nyáron is szoktál? Elhiszem, hogy hulla vagy. Én próbálok néha robotpilotára kapcsolni, de nem lehet. Minden nap egyforma, de mégsem. (Ma megint kicsit kibuktam...)
Csöppke, örülök, hogy volt pár jobb napotok, sajnos a meleg szerintem mindenhol "betesz". Nálunk is. Eddig fél6-6 között kelt, de 2 reggel óta fél 5-kor. Ma reggel meg szopi után fél órával úgy felsírt, hogy majdnem megállt az ereimben a vér. Mintha nem is tudom mit csináltak volna vele. Annyira rossz volt.
Gratula forgáshoz. Edzeted előtte, vagy magától kapott rá?
téjé, igen, nem elég jó a fejemelés a doki szerint. tegnap elkezdtem számolni, hogy meddig tudja tartani folyamatosan a fejét, 90 mp-nél feladtam. Ja, és nem egyszer volt ennyi, vagy több idő...?i babánk sem alszik sokat...Rám ne irigykedj! :lol: :lol: :lol: Koszmora nekem úgy néz ki bejön a sima olaj...
macikám, munka? azt hiszem igen, ha belemennek az én kéréseimben. na és persze ha dobnak a fizumon...hétvégén átrágtuk magunkat a párommal. végül is mindkettőnknek flexibilis a munkaideje (az enyém meg nagyon.) most részletesebben nem fejtem ki a dolgot, mert gondolom néhányan a döntésem miatt elítélnek...persze rengeteget rágódok, le is akarok egy-két "visszaút-lehetőséget" íratni velük...nem vagyok karrierista, de a lehetőségeket, anyagiakat és minden egyebet mérlegelve...sajnos ilyen a világ...
a végleges döntés jövő héten lesz, most a héten még beszélek a főnökömmel, jövő héten a nagy főnökkel.
nem így gondoltam én sem, hogy az egyetlen gyerekünk mellett ez lesz, de az átlag napi 4 óra csak belefér. más sok gyereket nevel, stb. nekem ez jut...szerencsére a nem fix munkaidő és hogy itthonról is tudok dolgozni (cask tárgyalni kell majd elmennem, ami az elején nem is nagyon lesz még) sokat dobott a döntésen.
szőlő,azonnal visszahúzni Gárdonyba!!! :lol: :lol: :lol:
Magika,ennyi tej? :shock: :shock: :shock:
emi,nálunk is még csumpika az egyik neve :lol: :lol: :lol:
Na itt most kezdődik a vihar, remélem nem csukott ablakok mellett kell lennünk, mert az durva lenne (lent 27, fent 30 fok)
Anyós díjnyertes hozzáértő beszólása (egyik): "azért csuklik Dani, mert hideg a lába" (10x elismételve). :shock: :shock: :shock: és hozott nekünk 1 üveg á.vízet, meg 1 csomag sajtos tallért, meg 1 csomag földi mogyorót. Ezt kinek anyósa tudja felül überelni???(Oké Daninak adott pénzt...)
Még jó, hogy az 1 hónap alatt, mióta itthon van, 2x jött csak át...
nono, örülök a sikeres, nyugodtabb napnak. :lol:
Köszönöm a tanácsokat, segítségeket...

Kép
1bambi
 
 


[quote="nono26"] írta:nono26ha nagyon szeles a baba sztem ne lázmérővel hanem a szélcsővel segítsetek rajta. Kb 1000 volt a patikában és egy vékony henger a közepe lyukas hogy amikor betoljátok a popóba akkor a szél ki tudjon jönni. Márk nagyon szereti és sztem nem lehet hozzászokni mert nekünk 2 napja nem kellett, volt kaksi is meg púú is és nem szenvedett.


téjé! itt a válasz, csak elfelejtettem a nevet írni, ill olyan mindenkinek szóló forma volt...sorry...
:oops:
Vendég
 


téjé: ...vagyis izé...mi is volt az eredtei kérdés?....sorry, kicsit szétestem....elolvasok aztán nem reagálok.... :oops:
Vendég
 


Nono igen ezt olvastam és utána kérdeztem, hogy a kakilásban is segít e, mert nálunk a szél meg magától. Közben a párom bement a gyógyszertárba és mondták, hogy a kakilást nem könnyíti.

Kép
téjé
 
 


meg=megy

Kép
téjé
 
 


mezsóéknak: +++++, de a növekedési hormon zavarhoz azért fűznék egy kis kommentet...sztem semi baja Blankának ezen a téren! Itt a játszótéren nem egy baba van, akik 4 hósan 8kg-sak és hatalmasok...sztem Márk is nagy gyerek lesz sőt már most az! ez a gyors növekedés teljesen lelassul 1 éves korukra és nem lesznek dagi gyerekek...leaglábbis kapásból 4 ilyen méretű babát tudnék felsorolni......nem vagyok orvos, de azért az orvosok közül sok nagyon gáz...volt itt egy baba (nem emléxem kié ...sorry) akit elvittek a gyerekkórházba mert rángott.....no comment...Márknak is volt spontán izomrángása és a mi gyerekdokink szerint ez teljesen normális, sőt Szonjának is volt, és kinőtte és Márk sem csinálja már..a másik fórumon meg egy babát befektettek mert véres volt a kakája...én már akkor írtam h ez a tápszertől lehet...vizsgálták orrba szájba kórházban ahol ráadásul ki van téve sok fertőzésnek...tápot váltottak és láss csodát elmúlt a véres kaka, pedig már agyonijesztették az anyukát h ez nagyon komoly...jah...nem kéne mindjárt a legrosszabbat feltételezni.
Mi van akkor ha a baba nem a nagykönyv szerint csinálja a dolgokat/nő...stb? Ha Márk annyit enne mint a nagykönyv szerint kéne 150gr/kg azaz 750 et nem is tudom mekkora ló bébi lenne...nem eszik annyit..és akkor mi van??? Talán ha a legegyszerűbb dolgokat néznék és nem mindjárt kórházba fektetnék a gyerkőcöt jobb lenne...de ez csak ugye egy vélemény...annyira be tudják paráztatni az anyukat...anno engem is be tudtak Szonjánál...még kórházba is rohantam vele, aztán mikor lehiggadtam még aznap hazajöttem saját felelősségre.... (Szo ugyanis mindent kibukott és nem volt hajlandó 2-3 kortynál többet enni4 óránként...én meg azt hittem v.mi nagy baj van mert nem eszik és csak alszik....doki kérdezte hogy mennyit evett a gyerek előző nap...összeadtam...pont a dupláját annak amit a könyvek szerint kellett volna.....pesrze hogy másnap csak egy két korty kellett neki szokjoltásra....de beijesztett a körzeti orvosom helyettese h biztos reflux és ki fog száradni ......aha köszi...
Vendég
 


téjé! MILYEN GYÓGYSZERTÁR AZ AMELYIK AZT MONDJA HOGY ETTŐL NEM KAKÁL A KÖLÖK??????????????????????????????????????????
Ha 5 percig mogyorózod a fenekét annyi trotty jön, hogy eláraszt!!!!! hasonlít a beöntéshez ha bedugot a popóba akkor irritálod vele a beleket és ha még mozgatod is akkor megindul az áldás!!! Ha nem segítene akkor az emberek miért hőmérőzik a fenekét a babáknak??????????? hŐMÉRŐ MOZGATÁSÁVAL IS JÖN TROTTY HÁT MÉG EZZEL!!! Ezt mélyebbre tudod tenni és jobban jön!!!!...ááááááááá...elszaladok......sorry a felindultság nem neked szól! Csak ez tuti segít a nyűgös babán ha a kaki a gond..és a szelek is jönnek még akkor is ha nem tűnik a pocak feszesnek...attól még lehet a babában sok pú. tapasztalat hidd el.
Vendég
 


Nono Deák téren, illetve a MAdách téren. :? Inkább gyógyszerésze válogatja. Tudom, hogy nem nekem szól, ne aggódj!

Kép
téjé
 
 


Hali Lányok :)

Ma volt a "gyakorló" délutánunk a dunaharaszti tavaknál :)
Gyorsan kiértünk, semmit nem hagytunk itthon, ami Alíznak kellhet .. ez már csoda számba megy nálunk.
Vettünk neki egy fél-sátrat, ami védi őt a széltől, naptól. Mondjuk így is fa alá cuccoltunk, szóval duplán le volt védve a kiscsaj. A kis sátor alá befér a játszószőnyege meg egy fél ember és a mi cuccaink, szóval szuper. Jól érezte magát, eljátszott, még kicsit aludni is sikerült neki .. de alapvetően ez a napunk elég nyűgös volt sajnos. 4-től 7-ig voltunk kint ... mert akkor beborult.
Képeket nem mutatok, mert ocsmányul nézek ki .. bálna a parton :(
Ma nem igazán tudtunk mi KETTEN pihenni, ezért csütörtökön kijön velünk Anyukám meg Hugim babázni :) (már ha jó idő lesz) ...

Ez a meleg horror .. :evil: :evil: :evil:
Alíz egyfolytában iszik .. és nem is fogad el mást, csak vizet.
Az evés nagyjából 3 óránként van ugyan, de kevesebb, mint amennyit szokott. Össze se merem számolni, mennyit eszik egy nap. De elhagyta az 5 kg-t .. így nem drámázok.

Alíz nem forog még hasról hátra .. ill. hason sem szeret nézelődni napközben. Csakis aludni ..
Anyum megnyugtatott, hogy nem számít .. majd fogja szeretni :)
Az ágyban ő is össze-vissza mászkál .. keresztbe fekszik .. stb.
Biztos minden babának megvan a tempója :)

A holnapi talira mindenkinek jó szórakozást!

Sajnálom, hogy MOST nem találkozunk .. majd legközelebb :)

Magika - Körbe kocsikáztuk Dunaharasztit mert nagyon jó áron árulnak ott újépítésű önálló házakat és ikerházakat. Mi a véleményed arról a környékről, ahol ezek épülnek?
Mennyi idő alatt vagy bent a városban? Szokott dugó lenni? (Gondolom .. de mekkora? :D)

Szeretnénk mi is menekülni a városból .. lehet nem is olyan sokára. Mondjuk nekem inkább 2-3 év a reális .. anyagilag.

Szőlő - Elhiszem, hogy Gárdony király! :) Cuccoljatok is .. ami itt van, az horror ...
Balcsi ügyben írok majd! ;)

Bambi - Sajnos én is elég mélyponton vagyok a napokban .. majd ha lesz kis időm, leírom priviben .. röviden: I hate myself
Remélem nálad nem vészes a helyzet .. írj ;) :)

Kép
szösszenet
 
 


Bambi - Amúgy nem tanítok. Csak suli alatt szoktam, meg ha valaki akar nyáron .. (de ki akar? :D :D :D) Augusztus közepén szoktam kezdeni .. kicsit rágyúrunk az évkezdésre :)
Ilyenkor én a férjem személyi asszisztense vagyok 24 órában .. most csak annyiban, amennyit Alíz enged ..
Fesztiválok, szerződések, zenekari tábor ... és még van 2 saját zenekarom is, akiket próbálok ide-oda becsempészni koncertezni :D Szóval Alíz mellett is van feladat dögivel. Ráadásul Szabi stúdiózik ezerrel .. így az ő dolgait is én intézem a nevében :D :D

Kép
szösszenet
 
 


Jó Reggelt Mamik!!

MOst nézem a Reggelit a TV-ben, és most mutatták a szívátültetett kisfiút, aki meghalt!
Olyan megható volt, és úgy sajnálom a családját, iszonyú lehet nekik!
NEm akarok itt rossz kedvel kezdeni, de mióta Maszat megszületett sokkal érzékenyebb vagyok az ilyenekre!!

Szösz
Sajnálom, h nem jöttök! Esetleg, ha meggondolnátok magatokat, akkor várunk nagyon!!
Érzéseidet megértem, én is így.. :cry: !
Harasztinál milyen áron láttatok házakat?? Mi Gyálon és Szigethalom környékén is néztünk. Ott is jó áron vannak házak!

Gumimaci
Mi már visszajáró vendégek vagyunk Mezőkövesdre. Nagyon szeretem, bár Zsóryn kívül nem sok minden van, de ez pont elég nekünk!

Zorróné
Sajnálom a kocsitokat. Nekünk tavaly kétszer is egymás után megkarcolták, ráadásul a zárt teremgarázsban, itt a házban!
Nem volt a környéken térfigyelő kamera, hátha vissza lehetne nézetni!! :roll:

Mezsóéknak megy a drukk!!
Szegénykéim jól megszenvedik! Ezek a problémák lehetnek a koraszülés miatt is?? A vesedolog tudom, már megvolt nekik terhesen is, na de a többi?? :roll:

Adri, Csöppke
Nagyon ügyi a babáitok!!!
Enyim bébi még csak oldalra fordul, meg össze-vissza, de hason ő is utál lenni!!

No, menek, mert össze kellene szedni magam is meg a lakást is, mégis csak tali lesz itt, és hát nem ártana egy kis rend!! :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Juhú, és én voltam ma az első!!! :D :lol:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Kiscica! Nagyon sajnálom de lemondom a mai randit a mamikkal.... :cry: Katasztrófális éjszakánk volt, én kb 3x 20 percet ha aludtam... Márk végig fennt volt, róttam a köröket a lakásban, hogy legalább más aludhasson......pedig itt figyel a konyhában a cumó (üdítők, csoki), vittem volna egy csomó mindent de az út tőlünk kb 1,5 óra és csak oda...nagyon kimerültnek érzem magam...talán most egy kicsit megnyugodott..... :cry: Mégegyszer sorry.... :cry:

...többgyerekesek: lesz ez jobb valaha????...én néha olyan kilátástalannak érzem...

...tévedtem, megint nyekereg... :?
Vendég
 


Csöppke! Nálatok alakul ez az éjszaka?

Lituka! Bevált a tápszer?
Vendég
 


kiscica
mi jövünk:)

Zuglóból, ha megyek a Határ útról hol kanyarodjak balra?
Könnyen lehet nálatok parkolni?

Marjan

Kép
marjan78
 
 


Nono, átérzem a dolgot, nekünk is megvolt a legrosszabb éjszakánk, amilyen még soha, az elején sem :(
Hulla fáradt vagyok, várom, hogy törp elszenderedjen, és fekszem én is vissza!
Este 9-kor megvolt a fürcsi, majd vacsi... egyszerűen az istennek se tudott elaludni utána, éjfélig vagy kézben volt, vagy a babakocsiban, az ágyban 2 perc után hisztizett (szerencsére azért nem üvöltött), aztán végre letettem, és aludt... nem sokáig örülhettem, kemény fél órát aludt, és már ment is a hiszti tovább! 1-ig húztuk, majd megetettem, és akkor szerencsére visszatudtam tenni, aludt 4-ig, akkor megint kaja, de már nem aludt vissza, vittem magammal az ágyunkba, de nem nyugodott meg, nem nézelődött, semmi, csak a hiszti :shock: Mivel párom hagyni akartam, hogy tudjon aludni, irány a babakocsi, el is aludt benne, na mondom akkor itt tölti az időt most reggelig, lefeküdtem, de kb 2 perc múlva már nyekergett is, ismét átvettem magunkhoz az ágyba, és akkor szerencsére elaludt a hasamon (hagy ne mondjam, hogy a hálóingemből csavarni lehetett a vizet, a lepedőt is cserélni kellett az előbb, úgy odaizzadtam 3 óra mozdulatlan fekvés után :roll: ), és így végülis nyomtuk még 8-ig...
Nagyon megszenvedtük ez az éjszakát, a meleget, talán volt valami front is... remélem soha többet nem lesz ilyen, mert szegény Barbi nagyon kivolt (na jó és én is :oops: )!

Sajna a talit én is passzolom most, ahogy írtam már múlthéten, táborozás van, menni kell Szandiért, és mivel nagy a dugó, előtte nem merek átmenni, utána meg értelme nincs, mert nagyon későn érnénk oda! Nekünk a délután ebben az időszakban esélytelen! Max ha valaki megy érte a családból, de az sem mindig összehozható!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

Jó talizást mára Nektek! Irigy vagyok nagyon.. Én is szeretnélek már megismerni Titeket! De tök esélytelen... :(

De nem panaszkodom, ma jönnek a szüleim, meg tesóm! Apukámat meg öcsémet február vége óta nem láttam... :cry:

Mezsóéknak nagy nagy drukk! Tök jó, hogy optimista tud maradni!

Sajálom, hogy ennyire szenvednek a babók a meleg miatt! Lillus egész jól bírja, bár nálunk a lakásban "csak" 24-25 fok van. Délután redőny leenged, egy kicsit felfog.

Zorróné ez a kocsidolog nagyon dühítő!! :evil:

Lillus hétfőn megkapta az első oltását... Hát, engem is nagyon megviselt a dolog... :oops: Bőgve öltöztettem fel... Este olyan kis nyűgös lett, de láza nem volt, de azért kapott egy kúpot, segített. Másnapra semmi baja nem volt már!

Forgolódásokhoz gratula!! Nekünk még csak hátról oldalra megy. Na, meg a fejemelgetés... Azt nagyon bírja! :)

Azt hihszem, akartam még valamit, de nem tom mit... :oops: :)

ercsi_3
 
 


ja? Xsaráékról nem tud senki semmit?? Jól eltűnt... Meg Katavirág is, de gondolom ők éppen költöznek, beilleszkednek Ausztráliában...

ercsi_3
 
 


[quote="nono26"][ írta:nono26b]Kiscica! Nagyon sajnálom de lemondom a mai randit a mamikkal.... :cry: Katasztrófális éjszakánk volt, én kb 3x 20 percet ha aludtam... Márk végig fennt volt, róttam a köröket a lakásban, hogy legalább más aludhasson......pedig itt figyel a konyhában a cumó (üdítők, csoki), vittem volna egy csomó mindent de az út tőlünk kb 1,5 óra és csak oda...nagyon kimerültnek érzem magam...talán most egy kicsit megnyugodott..... :cry: Mégegyszer sorry.... :cry:

...többgyerekesek: lesz ez jobb valaha????...én néha olyan kilátástalannak érzem...

...tévedtem, megint nyekereg... :?


Sajnálom, azért ha sikerül napközben pihenned, akkor várlak majd nagyon, hátha :roll: !!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?