Új privát üzeneted érkezett!

Hanna :P
Olvastam a blogodat. Hát, először a frászt hoztad rám! Úgy megijedtem... De aztán tovább olvastam. Hú... Egy kő esett le a szívemről!!! Zsebi kapaszkodj!!!++++++++++++++++++++++++

Viri :P
Még egyszer gartulálunk nektek!!! De jó, hogy ilyen hamar hazajöttetek!!! És, hogy ilyen flottul megy minden, ez csodás!!! Fanni, remélem, nálad is pont így alakul majd! Tejci kérdés is szuper. Nem is tudok, mit mondani! Így maradjon minden, mint most! És képek, képek, képek! No, meg ha lesz időd, egy rövid kis szüléstörténetet, ha lehet :roll:
Ölelés :D :D :D (Sajnos, együtt kiabálni már nem fogunk :( , de azért :D :D :D

Fanni :P
Sajnálom, az éjszakádat! Én viszonylag jól alszom még mindig. Ráadásul, annyi bíztató történt még nálunk, hogy nemhogy híztam volna, hanem az elmúlt 1-2 héthez képest még fogytam is fél kilót. Ezt szülés előtt szokták közvetlenül tapasztalni a kismamik, és nálam Lilunál is így volt. Úgyhogy talán ebben a hétben nagyon bizakodhatok :D
Viszont utánaolvastam a Streptonak. (A babaneten is van erről egy fórum). Húú. Vannak ott meredek dolgok, és nagyon felkészült, sőt, érintettek vitáznak, beszélgetnek erről. Még nem olvastam végig a tizenvalahány oldalt, de egy biztossá vált számomra: nagyon-nagyon sietünk a KH-ba, hogy mielőbb megkapjam a gyógyszert, és legyen idő még egyre 4 óra múlva, mert csak ekkor nem kezelik a babát. Különben jön a branülbeszúrás a picinek, automatikus antibiotikum-kúra, és akár hosszabb Kh-i tartózkodás is :(

És egy szép kisfilm annak, aki szeretne egyet pityeregni:
www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w

Véda
Vendég
 


Sziasztok!

Viri! Üdv itthon a Csajokkal!

Vanda! Hogy vagytok?

Fanni! Remélem, ma éjszaka már tudsz pihenni.

Véda! Örülök, hogy jól vagytok. Várjuk Csabit.
Elhiszed, hogy mi is frászt kaptunk?

Csajok! Ma hőségriadó van!

Nők! Lassan a védőnővel!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!
Émelygek, de egyébként most minden rendben. Vacak a közérzetem, viszont (csak halkan mondom) barnázás alig. Remélem, így is marad. Próbálok pihenni, jövő héttől itthon van Manó, kitör a nyári szünet a bölcsiben.
Nálad mizujs?
vovanda
 
 

 
 

sziasztok!

rakok táblát.

Kép

kati
katica30
 
 


Vanda! Örülök, hogy minden ok. Nálunk a helyzet változatlan.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katica!

Köszi a táblát!

Nagy drukk holnapra!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Szépséges szép reggelt!

Annyira de annyira jó volt ez a hosszú hétvége... teljesen el voltam kényeztetve, feláltva locsoltak vizzel, mint egy partra vetett bálnát, akit meg kell menteni..árnyékban pihenztem, de voltam napon is, persze poci betakarva.,. férjem kiszörfözte magát... és ecsetelte milyen jó is lesz ha majd Zsigi megkapja az első szörf felszerelést t és elkezd tanulni... hát ha belegondoltam már elérzékenyültem :lol:
Grilleztünk, este nyugágyban feküdve néztük a meccseket, de mondhatom a hosszabbításoktól már a falat kapartam :lol:

Szóval naggyon örülök, hoyg lementünk.

Hanna pihi és ZSebinek üzenem, hogy kapaszkodni!

Viri örülök, hogy jól vagytok!

Véda látom megvártál :lol:

Fanni ölelés és gratulálok a 36.héthez, ügyi vagy! :lol:

MIndenkinek pocisimi és ölelés!
Vendég
 


Boni! Akkor jó dolgotok volt a hétvégén. :)
Zsebinek üzenet átadva.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Most járt itta avédőnő, utána szopi...

Lányok születése

Szóval hétfőn jól bebebédeltem és úgy döntöttem, pihizek egy kicsit, mert feszült a pocim. Amint végigdőltem a kanapén, éreztem , hogy elönt valami. Sajnos elég tetemes mennyiségű vér volt....telefon Apának, ő hívta a mentőket, persze én is felhívtam őket.Közben pakoltam, mert még össze se állítottam 100%-ra a csomagot :oops: Aztán a mosdóba rohantam, mert tetemes mennyiségű magzatvíz is távozott. Na ekkr már nagyon megijedtem...Pedig megfogadtam, hogy higgadt maradok. A párom közben már haza is ért kb 8 perc alatt. én is összeszedtem mindenem, a mentő is nagyon hamar itt volt. A mentőben kaptam 4 adag magnéziumot, de a vérzés hirtelen elállt. Közben felhívtam a szülésznőt ő értesítette a dokimat, akik szerencsére a kórházban voltak. Mire beért a mentő a szülészetre már vártak minket. du 2-kor értünk a kórházba és 14:51 és 14:52-kor kiemelték a két leányzót! Azonnal felsírtak. Apa csak a koraszülött doki vizsgálata után vehette kézbe a csajszikat. Mindkettejük Apgarjuk mindkettőjüknek 9/10 lett :lol: Mindenki fellélegzett, mert sokkal kisebb babákra számítottak , rosszabb állaptban. Ugyanis a Nelli méhlepénye részlegesen levállt, ez okozta a vérzést. Közben a burok megrepedt és a fejecskéje beálltt. Elzárta vér útját, így az mind a burokba szivárgott :cry: A méhszájam végig zárt volt és fájásaim sem voltak. Nem gondoltam, hogy ez ilyen gyors lesz! Szinte hihetetlen, hogy két csodaszép kislány itt fekszik a kiságyakban! Nagyon boldogak vagyunk!!
A lányok nem hasonlítanak ám ránk :lol:

Viri

Kép
viri8
 
 


Hanna :P
Én is megnéztem a blogod. Nem ijedtem meg, mert Véda már megijedt helyettem is 8). Olvastad, amit Petra írt az előző oldalon? Remélem, hogy mihamarabb túl leszel az 1. harmadon és vele ezeken a problémákon. Nagyon szorítok és kitartást hozzá! Az, hogy hisztis vagy, teljesen érthető. Én a 11. héten voltam szörnyen hisztis, addigra telt be a pohár a nem tudok megmoccanni gerincfájdalommal és a 2. influenzámmal. Sosem gondoltam volna, hogy leszek 36. hetes terhes :shock: :wink:

Boni :P
Köszönöm. Huhh, akkor jól fel tudtál töltődni. De jó :D

Kati :P
Köszi a táblát!

Véda :P
Most már tuti, hogy szülésig meg lesz a strepto leleltem. Kicsit az aggaszt, hogy nem egy doki vette a kenetet és nem olyan mélyről, ahogy az én dokim szokta... remélem, ha van, akkor feljebb is van :!: :?:
Én nem fogytam, pedig patakzik rólam a víz. Igaz, rengeteget iszom is... ööööö és mondjuk jól is eszem. Sajnos már szinte minden reggel csak egyre több kg-t mutat a mérleg. Valójában már ráállni sincs kedvem :?

Donika :P
Köszönöm!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Csak Hannának írok!

Ne izgulj!(tudom hogy nem lehet nem izgulni... :wink: ).
2 terhességem volt és mindkettőnél véreztem az első 10 hétben. Nekem is volt olyan hogy azt hittem elvetéltem. Ömlött belőlem a vér, mensit megszégyenítően... És lámlám... :lol: Nézd meg a vonalzómat :lol: :lol:
Kitartás!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Viri :P
Elég ijesztően indult, de fő, hogy minden a legnagyobb rendben.
Azt nem írtad, hogy altattak, vagy spinális érzéstelenítéssel szültél?
Majd ha Apának lesz ideje, tegyen még fel otthoni fotót a lányokról, jó, friss Anyuci? :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :P
Hagyd a mérleget a csudába! Én is csak azért álltam rá, mert meglepően kiállt reggel a hasam, a derekam meg, mintha karcsúsodott volna picit... Tehát kíváncsiságból :D
A Streptoról ma is sokat olvastam, és úgy tűnik, nem megnyugtató - az ottani szakértő szerint -, ha csupán a hüvelyváladék alapján mondják, hogy negatív. A végbélben, és a vizeletben is ugyanúgy lehet, és szülés során fertőzhet. Bár császár esetén megint más a helyzet. Nagyon nagy viták vannak erről most Mo-on. Sok a hiteltelen info, és sok a "rémtörténet" is... Sokan mondják, hogy pár éve ezzel nem foglalkozott a kutya sem, csak felfújják. Igen, de mondja a másik oldal, pár évvel ezelőtt sok baba úgy halt meg, hogy nem tudták, hogy az anyától kapott Strepto B okozott pl. agyhártyagyulladást...
Na, de minket szűrtek, jó kezekben vagyunk! Ne parázzunk!!! (Mondom ezt magamnak is, holott pár napja nagyon kattog ám az agyam ez ügyben :? )

Kati :P
Köszi a táblit. Hátborzongató, de jó ránézni :shock: :lol: :lol: :lol:

Holnap később jövök, ne izguljatok majd! NST + UH lesz, fogalmam sincs, mikor érünk haza :?

Véda
Vendég
 


Viri :P
Hú, én is megijedtem, mikor olvastam a nagy mennyiségű vért, és már sejtettem, hogy ez a méhlepény lesz, és akkkor az nagyon veszélyes, és, és, és... És aztán milyen szépen kikerekdett a történet! :D :D :D
Szent Imrés tapasztalatokat várom ám, tőled! Milyen volt a légkör, szobatárs, tisztaság, hőmérséklet, személyzet...

Véda
Vendég
 


Véda :P
Ilyenkor már tilos rémtörténeteket olvasni! Teljesen feleslegesen idegesíted magad! Velünk semmi rossz nem történhet és kész! :wink:

Sajna nálunk olyan meleg van itthon, hogy alig élek. Szörnyen hisztis vagyok... bevallom, nagyon örülnék, ha szülési előjel lenne. Olyan nehéz már a hasam, hogy az ülés is kényelmetlenné vált. Ráadásul olyan érzésem van 1-2 napja, mintha belülről húznák kétfelé a hüvelyemet vagy a méhszájamat. Tudom, hogy ez nem mérvadó, mert a méhszáj kinyílást nem is lehet érezni. Viszont fáj :? Na, nem is írok többet, nem akarok panaszkodni tovább :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :P
Ha hiszünk - és most higgyünk - a frontok, viharok szülésindító erejében, akkor csütörtökön, és pénteken bizakodhatunk. Mindkét napra záporeső, zivatar van kilátásban, és néhány fokos lehülés 8) Ez lényegében csak a kedd-szerda kibírását jelenti :wink: Addig hisztizz - tök jogos már ilyenkor, ilyen melegben, és ekkora pocival!!!

Véda
Vendég
 


Fanni!

Kettős fronthatás volt ma, nem csoda, ha vacakul vagy. És nem kizárt, hogy a méhszájat érzed. Ha az is, most már nem baj. Rövidebb lesz az út kifelé. Ha teljesen zárt méhszájjal indulsz szüléskor, akkor jóval hosszabb és hát nem mindegy.

Viri!

Örülök, hogy minden jól alakult. Sok kitartást nektek!!!

Véda!

Frontok, viharok szülésindító erejéről az orvosom mesélt egy aranyos sztorit. Jól felszerelt megyei kórház van Nyíregyházán (ott szültem). Pár éve egy nyári vihar annyi szülést indított be, hogy a pincéből hozták fel a régi szülőágyakat és a szülőszoba folyosóján is szüléseket vezettek. :D
vovanda
 
 


Vanda :P
Nálam lényegében mindegy a méhszáj. Császárral szülök. 2 faros babám van és egy rom gerincem...
Kettős front volt ma? Ezt nem mondták. Holnap lesz egy enyhe hideg front... én ezt hallottam...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni, Véda kitartás... mindjárt itt van 27.-e :lol:

Én holnap reggel megyek vérvételre.. vizsgálatra..kitudja mikor érek haza..Uh csak 9.45kor lesz.


Jó éjt!
Vendég
 


Szisztok!
Kicsit félve jöttem, így pár nap kihagyással a dög melegben, de látom minden és mindenki rendben! :lol:
Fannika
Gratula az újabb betöltött héthez! :P
kitartás...tényleg nem lehet könnyű.Én is megszenvedem a meleget, pedig a tiédhez képest mikropocival, így tökre 1üttérzek veled.
Viri
Akkor igazán kis tündérkék a lányok!! Ilyen ügyesen alszanak már most! Apa élvezi az APASÁGOT? :wink: hát legalább nem volt időd izgulni sem!
Orsi
köszi a tapasztalatokat az utazóágy járóka ügyben. marad a járóka nálunk is.Ha kerekes, az nem teszi instabillá mikor már nagyobb a gyerek?
Nők
nekem is úgy mondta a védőnő h. pár héttel szülés előtt keressem ill. kérjem fel a gyerekorvost.
Ja, majd elfelejtem voltunk pénteken dokinál, de megint eldugta a feltételezett kukiját az én bogárkám! :evil: :lol: így továbbra is csak kb. fiú.. :lol: Bevallom kicsit csalódott voltam, de már túltettem magam rajta...4d-hez még soványka így várunk még kb 5 hetet vele, 25 hetesen már szép husisak ugye? :wink:

Kép
katica_75
 
 


Sziasztok Drágáim!

Nagyon meleg van.Front???????????????,

Fannikám!kitartás.Hamarosan ott lesznek a fiúk a kezedben.Apa nincs még szabin?

Véda!lassan te is átélheted ujra a szülés csodálatos érzését.

Bonika: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Viri:csuda aranyosak lehetnek a lányok.szopizzanak csak.Nagyon szép a nevük.


Hanna!Feküdjél ám ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek.

Kép
csiperke
 
 


Fanni,
Kitartás! Én is nagyon szerettem volna már a végén szülni, tudom, hogy milyen nehéz, főleg két babával. Drukkolok, hogy a fiúk most már elinduljanak hozzátok, ha te is ezt szeretnéd!
Vendég
 


Boni :P
Igen, addig már csak 2 éj... meglátjuk...

Katica :P
Köszi! Igen, 25 hetesen már husisak is kicsit. Akkor majd biztosan megmutatja magát, meg a 4D-n mindig több idő is van arra, hogy ezt kivárják. Én 15 hetesen voltam az első 4D-n és már ott is látszott, hogy fiúk, aztán a 19. heti genetikai UH is 4D-s volt, ott is mondták, aztán 23. héten voltunk utoljára. Ott már tényleg nagyok és fejlettek voltak a babák, nem is volt semmi kétségünk :lol:

Csipi :P
Köszi! Apa úgy döntött, hogy klasszikusan teljesen szabira nem megy, hanem egész július-augusztusban heti 1x ügyel, azt hiszem szombaton, s többet nem megy be... így 2 hónapig itthon lesz velem, csak heti 1x kell Anyukámnak jönni segíteni...

Pandus :P
Köszönöm! Igen, emlékszem. Még lépcsőztél is 8)

Lányok :P
Tegnap eléggé kiborulós voltam :? persze elsősorban a melegtől, de a fáradtságtól és a sokféle bajomtól is. Viszont Apa hazafelé vett egy toronyventillátort, másfajta volt, de ez sokkal erősebb. Nagyon bejött, mert aludtam az éjszaka, végre :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Hello LÁnyok!
Úgy tűnik mindenki a hideg frontra hajaz!!! :lol: Mikor én szültem komoly meteorológus szolgálat folyt odahaza a két szülőknél, minden reggel azt lesték milyen front jön... aztán a végén két front között folyt el a víz! :lol: :lol: :lol:
Kitartás csajok, bár én el sem tudom képzelni milyen lehet ekkora pocakkal túlélni. :roll: Nekem még pocakom sincs mégis iszonyat nyűgös vagyok! :?
Boni! De irigy vagyok a Balatoni hétvégére! Mi tegnap felállítottuk a medencét, de a gyerekeknek még így is melege volt és bemenekültek (délután 5-kor!!! :shock: ).
Minden be van csukva, így meg a levegőtlenségtől fulladozom. :roll:

Viri! Nem semmi ikrekkel ennyit aludni! Szerintem simán bekerülhetnél a rekordokba is. :D

Na megyek, mert nehezen viselem magamat is és most próbálok erőt gyűjjteni a VASALÁSHOZ, de már ledől a torony, annyira sok a vasalatlan és nincs mit felvennünk. :oops: :?
Kitartás mindenkinek!
Puszi:
Bartiék

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Bartika,
Ez nálam is így volt :D Mindenki bíztatott, hogy most ilyen font jön, meg olyan, tuti szülök, végül úgy indult meg, hogy pont nem volt front :D Jó vasalást :wink:
Vendég
 


Megjöttünk :P
UH:valami komoly esetről folyt az eszmecsere, miközben engem vizsgáltak, így nem nagyon tudtam kérdezgetni, pedig terveztem párat :evil: A lényeg:
BPD 99, OFD 115, HC 33,7 TAD 106 AC 33,2 FL 76
Súlybecslés most nem volt :( , bár az ilyenkor dokim szerint már csak egy illúzió, hogy mit mondanak. Durván 3,5 kg lehet, nincs nagy kiugrás egyik értéknél sem, még a combcont sem annyival nagyobb, mint szokott lenni. viszont hízott a drágám, mert eddig jóval elmradt a poci körmérete a fejkörmérettől, most pedig majdnem egyforma :D

NST: nagy alvásban volt most Csabus. Ébresztgettem, így produkált valamit. De tutira már közeleg az idő, mert pontosan úgy le van lassulva, ahogy az ilyentájt már szokása a babáknak :D

Most pihenek kicsit, később még jövök!

Véda
Vendég
 


Coca nem túl aktív, alapból úúúúúútálja a meleget.
Pár napja már a derékfájás és a petefészkeim feszülése van műsoron. Pont olyan érzés, mit stimukor volt.

Jól bírjátok gombóc csajok! Mindjárt itt az idő! :lol:

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Petra! Zsuzsi! Nagyon szépen köszönöm a biztatást! Nektek mit mondott a doki?

Fanni! Véda! Már csak pár nap!

Zöldi! Jobbulást! Kitartás a meleghez.

Bartika! Irigy vagyok a medencéért. :)

Csiperke! Fekszem ezerrel!

Katica! Kis huncut babád van. :)

Vanda?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


NA végre hazaértem végre! dokibácsim műtőben volt..így élvezhettem a kórházi légkört...

magzat fejvégű fekvésű
BPD 87mm HC298mm AC 288mm FL76mm

Jó életjelenségek
jó gyomor és hólyagtelítődés

magzatviz mennyisége átlagos, Placenta mellső falon tapad de nem a méhszáj közelében...

Flowmetriás vizsgálat

arteria umbilicalison PI 0,74 RI 0,52 aA/B 2,07

NAgyon kis ficánka Zsigi..

doktorbácsi azt mondta hogy nyugodtan hazamehetek még egyszer anyukámékhoz ha szeretnék, semmi akadálya nincs...


Véda extradrukk

Fanni jól bírod.. örülök, hogy tudtál alcizni...
Vendég
 


Boni :P
FL 76???
Azt nem mondták, hogy kosaras lesz a fiatok? Az én nem egészen kicsi hosszúságú Csabimnak ugyanis épp ekkora volt a combcsont hossza a mai mérésnél :shock: :lol: :lol: :lol:
(De tegyük hozzá, a többi méret sem piskóta 8) )

És egy utolsó búcsú-pocifotó :cry:

Kép 39+0

Véda
Vendég
 


Hanna!
Megvagyok, csak ma valahogy nagyon nem vagyok jó formában. Émelygek és még a torkom is fáj.
vovanda
 
 


Tényleg, Boni :P
A FL 76 nem 67 véletlenül :shock: Vagy gólya-Zsigi van a pocidban? :lol:

Véda :P
Nagyon szép méretek, óriás Csabi lassan biztos tényleg jön. Méhtevékenységre mit mutatott az nst?
Igazán szép poci :D

Hanna :P
Úgy legyen!

Bartika :P Pandus :P
Lehetőleg én sem szeretnék frontos szülést, mert egy barátnőm akkor szült és jópár napig át sem tudták tenni a gyerekágyra... Nem volt hely...
A remek kórházátalakítások miatt sokkal nagyobb lett a II-es női körzete, ágyszámot viszont nem igazítottak hozzá...

Coca :P
Szerintem a kimaradó mensit érzed :wink:

Ma jó sokat keményedtem és fáradtka is voltam, 2x is ledőltem a nap folyamán... Holnap már lesz a dokim... bár elvileg csak pénteken megyünk hozzá...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Csajok :lol: :lol: :lol: a meleg! FL 67 a többi érték stimmel! apja fia

Fanni megjött az eső, de a fiúk még maradjanak bennt ...kicsit ja és nekem ma kérdezés nélkül levette a streptococust.. pedig csak a 33.hetet töltöttem és fel is volt írva, hogy rákérdezek..

Véda óriási pocak! :lol:

Zöldi drága jobban vagy?

Hétvégén hazamegyünk anyuékhoz végre! 3 hónapja nem láttam őket! :cry: :lol:
Vendég
 


Sziasztok, kitartás Kismamik!!! :D

(Bögyörőről tud Valaki infót??? (

tillidian
 
 


Boni :lol:

Till :P
Nem. Ő jónéhány hónapja eltűnt a topikról!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Szia Hanna!
Sajnos az orvosok nem tudták megmondani, hogy mitől volt ez a vérzés. Az arcokon sem láttam semmi biztatót, miután megvizsgáltak.
A lényeg az hogy a méhemen egy hematómát véltek felfedezni, ez okozta a folyamatos vérzést (azt nem tudják mitől alakukult ki), bár én se nagyon firtattam.
(Talán tudat alatt, nem is akartam igazából tudomást venni róla)
A doki azt mondta, hogy türelem és el fog múlni a vérzés, ha a sárgatest funkcióját átveszi a méhlepény, de addig nincs recept rá.
(Tényleg csak azt tudom mondani, hogy pozitívan! Nincs semmi baj, csak kicsit másképpen kezdődik a terhesség!)
Drukkolok ezerrel!
Üdv Petra!
petra76
 
 


Fanni :P
Méhtevékenység?
Háááát :roll: Nem mondom, hogy Alföld, de nem is a Himalája :lol: Szóval a 0-100 közötti érték az eddigi NST-k alkalmával 10-20 között mozgott, és igazából tegnap is, bár 2X felment 30-ra. Ez igazából semmi, de ha halkan hozzáteszem, hogy Lilu születése előtt kb. 1,5 órával ugyanilyet produkáltam, akkor :roll:

Boni :P
Így sem kis törpi :lol: :lol: :lol: Így "csak" focista lesz :lol: De mindenképp sportember :lol:

Véda
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Focista inkább ne legyen, vagy esetleg külföldön :wink:
Vendég
 


Boni :P
Vizipólós?

Véda
Vendég
 


Véda az már inkább! :lol:
Vendég
 


Véda :P
Valami minimális méhtevékenység nekem is volt ám, csak nem tudtam sokáig tanulmányozni, mert a doki megnézte, mondta, hogy tökéletes, aztán fogalmam sincs, kihez került a leletem, de mindenesetre haza nem hoztam :(
Különben én is arra gondoltam, hogy ez semmit sem jelent, csak annyit, hogy abban a 20 percben nem volt, ráadásul még kemény sem volt a hasam akkor pont...

Boni :P
Szép nagy Zsigi, kb. 1 héttel fejlettebb a koránál! Ki nézett meg UH-n? A saját dokid?

Lányok :P
Milyen fincsi vihar volt tegnap :D
Éééééééés, jövő szombaton lesz légkondink :D :) 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :P
Hát, igen. Valahogy így lehet. Egy pillanatnyi képet mutat arról, mi a helyzet odabent. Inkább talán akkor hasznos, ha rossz a baba szívhangja, és így jönnek rá, hogy nem érzi magát jól odabent. De, hogy szülés mikorra várható, hát arra nem igen alkalmas... (Persze mi úgyis tudjuk, hogy 27 :D )
A fincsi viharnak mi is örültünk, ám! Lilu mondogatta is, hogy akkor most nem indul el a Csabi? Igazából én még el-elvagyok ezekkel az utolsó napokkal, sőt, ég szeretem is, ahogy egyszer már írtam. De Lilu annyira be van sózva, annyira várja, és sokszor emiatt már türelmetlen is, és néha dühös, hogy sose bújik már ki?! Így azért kicsit nehezebb a vége. Gondolom, valahol belül stresszel is kicsit, mert csak egy nagy változás, csak kh-ban leszek, stb. és nem tudjuk pontosan mikor, csak azt, hogy talán ma, talán holnap. Ettől a bizonytalanságtól pedig elég zaklatott mostanában. Úgyhogy péntek, 27+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég
 


FAnni nem saját dokim, hanem egy nagyon kedves idősebb férfi.. bajuszos szemüveges... irtó kedves volt tényleg! utána mentem az ambulanciára saját dokihoz vizsgálatra..de kicsit várnom kellett, mert közbejött neki egy sürgüs császár...

húúú légkondi! azta!de persze te nem leszel otthon a beszerelésnél

:wink:

Véda Lillának kitartás!
Vendég
 


Jó délutánt!

Hívtam dokit a petefészek-környéki fájdogálás miatt, de azt mondta no para. Úgyhogy no para.

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Kisfóka!

Gyönyörű kislány Gréta :) És szupercsini a kis ruhácskáiban :)

Katica!

Nálunk csak spontán akció volt most :wink: Simán jöhet a második nálatok is spontán :) Netán a harmadikkal együtt :)
Védőnőhöz a Dórival havonta kellett járnom, de hogy minek? Vizeletet sose nézett, szívhangot sose hallgatott :evil: Súlyt mért, oszt jónapot.
Mostani pocival még nem is voltam nála, majd a holnapi uh után felhívom.

Vanda, Hanna!

Nagyon drukkolok nektek, de tuti minden rendben lesz a babókkal!

Fanni!

Ez a magasság mérce valami csodaszép! Nagyon ügyes vagy!

Nők!

Én szülés előtt két héttel mentem el a gyerekorvoshoz.

Viri!

Olyan jó, hogy ilyen flottul megy minden :) Remélem sűrűn jössz majd megosztani a tapasztalataidat Fannival együtt :)

Véda!

Gyönyörű a pocid :)

Én holnap fél 12-re megyek a dokimhoz, uh is lesz. Nagyon várom, hogy lássam őket, és kimondják, hogy még mindig minden rendben velük.
Eléggé aggaszt, hogy hogy a csudában fognak elférni bennem... Csak 150 centi vagyok, és a Dórival is hatalmas hasam lett, mégis csak 2960 grammal született a csaj. Most akkor ketten feleekkorák lesznek? Vagy tud még nagyobbra is nőni annál is hasam? Mi van akkor, ha mondjuk már nincs több helyük, akkor megszületnek? Vagy esetleg bent tudnak még maradni a pociban, és nem híznak, csak érnek? Hogy van ez? Feleslegesen izgulok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Coca
nekem is volt ilyen szúrkálás, fájdogálás főleg a bal oldalon (átjárhatatlan), de elmúlt aztán néha visszajön, de én is csak a szallagoknak, ill. növekedésnek tulajdonítottam. Biztos minden ok.

Évi
tudom hogy spontán :wink: (ezért reménykedek én is) Hát akkor tényleg van aktívabb és belekakilósabb védőnő is...vacs csak nagyobb a körzetük. Drukkk holnapra!! :P
(A kolleganőm is nagyon nagyon pici, törékeny, és spontán ikrei lettek...hatalmas volt a pocija,elfértek! a 34. héten szült. :lol:

Véda
nagyon csinos vagy, továbbra is! Emlékszem én is majd meg őrültem a hugomat várva, aztán meg azért h. végre hazajöjjenek a korházból...aztán meg hogy tudjon már játszani velem... :)
Boni
gratulálok a szuper eredményekhez!! :lol: Hogy megy az idő már te is a 34 hétben vagy!!!! :shock:
Fanni
sárgulok a légkondi miatt! :D biztos könnyebb lezs a fiúknak is! Akkor neked a kettő nem volt olyan szégyenlős mint nekem ez az 1! :lol: Rájöttem hogy azért bosszant, mert így nem tudok vásárolgatni!! :twisted: :lol:

Kisfóka, Viri,
babákról képet MÉG!!!!!!!!!!légyszi.

Kép
katica_75
 
 


Évi :P
Nagy drukk holnapra! Van egy ikres topik itt a bneten belül és 2 db 150 cm körüli lány is van, akik ikresek. Az egyik nemrég szült, a másik pedig már túl van a 34. héten... szóval ne aggódj, a babák tudják odabenn, hogy mit kell csináljanak. Én sem vagyok egy óriás, konkrétan kicsi vagyok, 163 és sosem gondoltam volna, hogy valaha képes lesz a bőröm ennyit nyúlni...

Katica :P
Megértem 8) Akkor ezek szerint még 4 hetet várnod kell a vásárolgatással! Vagyis ügyesen sárgát/zöldet/pirosat azért már vehetsz :D

Coca :P
Szerencsére dokink nem az a parázós típus. Kössz, hogy lecsekkoltad, itthon van-e már :lol:

Boni :P
Akkor Neked nem kis fiatalka jutott :D A bácsi a bajusszal pedig még "alá" is szokott mérni...
Bízom benne, hogy már nem leszek itthon a szerelésnél... de ha mégis, 1 nap alatt megvannak... úgyhogy majd csak túlélem valahogy...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök, irdatlan beteg lettem. Fáj a torkom stb. Nagyobb baj, hogy a gyerkőc is beteg, holnaptól itthon van. Mondtam a páromnak, maradjon ő is, nem fogom bírni. Szinte egész nap feküdtem.
Ami az NST-t illeti: inkább a baba szívhangja az érdekes. Nővéremnél a harmadik gyerekkel a második NST-nél indítani kellett a szülést, nem érezte jól magát a baba. Fájásokat nem érdemes mérni. Amikor Manót szültem, délután 3-kor elfolyt a magzatvíz, fájások sehol. A felvételen 3 ujjnyi volt a méhszáj, fájások sehol!!! Legalábbis én nem éreztem. Egy óra múlva a szülőszobára 5 perces fájásokkal értem, Manót 3/4 7-kor a hasamra rakták. Szóval nem lehet meglőni.
vovanda
 
 


Coca!
Petefészek körüli fájdalom még lesz is, úgyhogy tényleg no para!!! :P

Kép

Kép
donika
 
 


Fannikám, szemmel tartalak ám így is, hogy nem arok! :D Jól vagy?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: