Na megvolt a horgászverseny tegnap. 6-ból 4. lett a párom csapata.
Szegénykémet olyan rossz helyre sorsolták, hogy egész délelőtt oda sütött a nap, és hal egy szál sem volt. Nagyon dühös volt.
Persze ez igazából nem a versenyről szól, henem arról, hogy a mentősök a megyéből kicsit összejöjjenek. Inkább a részvétel a fontos. De így is bántotta a dolog, hogy nem lettek dobogósok. Jól leégtem, volt evés ivás. Reggel be kellett dobnom egy pálinkát, mert eléggé "kalandosra" sikeredett az odaút. Volt egy baleset félúton. Le volt zárva az út, és a szántáson át kellett kerülni. Mentünk vagy 2-3 km-t, mire kikeveredtünk újra az útra, mert természetesen nem volt egyszerübb út. Először el is tévedtünk, de szerencsére egy motoros srác kisegített bennünket a bajból! szóval mire odaértünk a verseny helyszínére (az utolsó pillanatban) kellőképpen meg volt emelve az adrenalin szintünk. Hát azon gyorsan segített a pálinka. Majdnem visszaköszönt, de muszáj volt bedobni. utána megnyugodva álltunk neki a versenynek.
Tegnap este kb 7-kor mint akit fejbevágtak elaludtam 8-kor felriadtam, aztán mikor bejött Apácska megint elaludtam.
Pedig tegnap este még volt más tervem is az alváson kívül. De hát ez van. Megint bealudtam szégyen-szemre.
Csajok Érdekes, hogy tegnap reggel leesett a hőm, és egész nap vártam mensit, de nem jött.
Én úgy tudom, ha leesett, akkor megjön. Aztán ma reggel is alacsony, sőt 1 tizeddel még alacsonyabb. Talán ma megjön, mert most érzem a hasamban.de fura, hogy tegnap az alacsony hő ellenére nem volt. A múlt hónapban pedig megjött, amikor hirtelen leesett a görbém. Ki érti ezt? Mostmár erre sem számíthatok?
Zsuzska
Köszi, a horgászbulit leírtam, apóséknál meg jól sikerült az ebéd. Volt finom leves, meg sajtos hús, meg gyümölcstorta. Ja, meg ajándék a fiúknak.
Puding is, medence is, evés ivás? Ez igen! Szép nap volt!Biztosan jó lehetett. Irigy vagyok! Egy ilyenre én is beneveznék!
Milyen alkalom volt? Vagy csak úgy összejöttetek barátokkal? Mi volt a kaja?
Ha jól nézem a hődet pé előtt vagy. Olyankor szokott leesni, és utána felmenni. Jól gondolom? Úgyhogy hajrá!
Bridget
Ti is jól elvoltatok tegnap.
Mindenki pudingozott, csak én vagyok olyan puhány, hogy elalszom? Ezek az egész nap ágyban fekvős napokat én is szoktam szeretni. Mi már régen csináltuk Apácskával, de annyira jók voltak.
[quote]e írta:mbor szerintem leugrik a gym-be
bocsi, de mi az a gym?
[quote]N írta:a vegre te is latod a kepet Wink Igerem ha otthon lesz velem 1ilyen megfozzuk es megisszuk egyutt
Hát végre látom!
Már kezdtem magam hülyének érezni, hogy csak én nem látom, vagy elvitte a cica. De nem tudom miért nincs ott. De majd ha eljöttek, megnézzük együtt, hogy hova kódorgott. Együtt isszuk? Hát, én inkább Nócika fánkjára szavazok!
De majd hős leszek én is, és iszom veletek!
Nálatok vasárnappal kezdődik a naptár?!
Húúú az tényleg nagyon zavaró lehet!
Én tuti mindig eltéveszteném! Csoda így is, hogy csak most tévedtél.
A görbéddel szerintem semmi gond. Arra gondolsz, hogy a múlt hónapban olyna korán volt a pé-d? Lehet, hogy most nem ilyen korán lesz. Lehet, hogy a gyökér amit iszol, most hozza rendbe a ciklusodat, és visszaáll a rendes kerékvágásba.
Szöszke
Mit csináltál a hétvégén? Nem voltál, ebből azt gondolom, hogy jól telt el.
Nócika
Mostmár tényleg jöhetnél! eddig aggódtunk a Szöszkéért, és mire megnyugodnak a kedélyek, te tünsz el! Hát merre vagy te lány????
Nincs semmi baj ugye? Csak annyit írj, hogy semmi gáz, csak nem érsz rá! Nem voltál már szerda óta! Ez nem jellemző rád!
Szép napot kívánok Mindenkinek!