Új privát üzeneted érkezett!

Gabi:Jó,hogy jelentkeztél! :D Gondoltam,hogy v.mi baj lehet,hogy nem írsz.Na,nembaj,mostmár csak rendbejönnek a dolgok és fel a fejjel! :D

Monka:Nekem is menszesz előtt 1héttel már feszülni szokott a cicim,meg én is mióta a clostit szedem produkálok szédülést,hányingert!Azért nagyon drukkolok :D

Kép

Kép
syl100

Tessza milyen ez a termékenységi tea recept? Hol találtad?

GAbi végre jelentkeztél és nem igazán jó hírekkel.

Nekem is mensi előtt kb 1 héttel a mellem egy kicsit feszül. Monka szerintem az Annusnak tök igaza van.

Egyébként mi a véleményetek a teákról? Már hónapok óta készülök teázni, de nem tudom, hogy teázzak-e, ha igen milyet, hoyan.
timejka

Annus: nem, tavaly június 22. :)
Gabi: hát nem volt egy egyszerű időszakod! :(
Timejka: nekem amikor nem volt egyáltalan mensi,akkor vegyesen ittam a cickát+palástot és annyira "felerősített,hogy mensi lett". Aztán a köv.hónapban is ittam,de nem annyira rendszeresen,akkor is lett mensi,csak nem olyan erőteljes. Szóval szerintem teszteld le a szervezeted,mert szerintem mindenkinek másképp hat. :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Annus!
Ma vagyok a 30.napon, és ha ezt a ciklust is 35 naposnak veszem, akkor ugye még elvileg 5 nap és meg kellene jönnie pirinek. A ma reggeli hőm is 36.3 lett. 1x keltem Danihoz és az is hajnali 2-kor vol (igaz akkor elmentem pisilni is), a hőmet pedig a szokott időben 6.30-kor mértem. Vagyis nagyopn úgy néz ki, hogy a hasi görcsölések a mensit jelzik nem a babót. Mára a derekam is fájdogál kicsit. Amúgy semmi mást nem érzek, sem mellfeszülést (nekem ez mensi elött is szokott lenni), viszont nem tudom, de valahogy úgy látom, mintha a melleim nagyobbak lennének. Nem fájnak, nem feszülnek, mégis, mintha nagyobbnak látnám őket. :roll: :wink: :lol:
Te hogy állsz?? A hőgörbédet megnéztem és szépen fent van a hőd! Mikor tesztelsz?? Drukkolok ám neked!!!!!

Gabi!
Sajnálom a rossz híreket. Valószínű ebben a hónapban nekünk sem sikerült, úgyhogy fel a fejjel és irány a köv. ciklus! Itt a nyár, a jóidő, majdcsak rákmosolyog az a fránya napocska (és a szerencse is)!!! :wink: :D

Többiek?? Hogy álltok???
Kinek kell még szorítani a zebrás tesztért????

Lehet, hogy bolond vagyok, de úgy gondolom, hogy ha most sem jött össze babóka, akkor várhatna egy kicsit... Mondjuk augusztusig. Danival is akkor lettem terhes és láss csodát 4 nappal az én és a férjem (merthogy a párommal 1 napon van a szülinapunk) születésnapja után bújt ki a drágám!! Így legalább az egész család egykupacban ünnepelhetné a szülinapját! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Timejka itt a recept, a nlc-en találtam egy cikkben.
http://image.nlc.hu/cikk/3/24752/cikk.5.html

Termékenység-tea

Hozzávalók:
azonos mennyiségű rétilóhere-virág, málna- és földieperlevél, réti palástfű és cickafark.
Elkészítés:
Forrázzunk le 1 ek keveréket ¼ l vízzel, hagyjuk állni 10 percig, majd szűrjük le.
Adagolás:
3 hónapon keresztül fogyasszunk naponta 2-3 csészével. Ezután tartsunk szünetet. A réti lóhere növényi ösztrogéneket tartalmaz, a réti palástfű és a cickafark javítja a sárgatest-hormon termelését, a málnalevél a méhizomzat rugalmasságára van hatással, az eperlevél a májat segíti az ösztrogén-anyagcserében.

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!

Én is itt vagyok!
Háromnapig leltároztam és már tegnapra nagyon untam. De szerencsére vége lett. Aztán majd jövő kedden folyt. köv máshol :cry: :cry: :cry:

Hát szédülgetés és hányinger nálam is bejátszik :roll: :roll:

Hinni meg tényleg csak a kétcsíkosnak lehet :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Tessza, kinyomtattam, otthon elolvasom.

Andi nekem ma nem kell megjönnie. Úgy legyen, ahogy mondod, ünnepeljetek egy kupacba négyen. Gondolom, ha most babás lennél azért az nem lenne baj.
timejka

Timejka!
Dehogy! Ha most baba lenne, akkor én lennék a világ legboldogabb embere, de valahogy úgy érzem, erre most valymi kevés esély van!

Kép
oriandy

Gondoltam Andi.
timejka

Köszönöm a bíztatásokat! :P Én csak nagyon mélyen a tudatalattimban remélek, de a párom minden nap tesz valami megjegyzést, ő szinte biztosra veszi, hogy jön "apuci szeme fénye"
Azt érzem, hogy a korábbi premens tüneteket nem érzem, a mellfeszülés nekem új... De a jövő hétig próbálom nagyon elfoglalni magam mással, hogy gyorsabban múljanak a napok! :roll:
Szép napot mindenkinek!
monka76

Monka:Azt nagyon jól teszed! :)

Kép

Kép
syl100

Megjött a bajom.
timejka

Sziasztok!
Naprvirág: nem vagyok pco-s, legalábbis nem tudok róla, bár simán lehetek.Igen én is így gondoltam a diétázgatást..
Timejka: :cry:

Kép
németh

Timejka:Sajnálom! :cry:

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de pénteken vizsgám volt, utána meg elutaztunk a szüleimhez.
Velem a helyzet az, hogy péntek óta nem vagyok túl jól. A vérnyomásom a béka feneke alatt van és sokszor érzem úgy, hogy el fogok ájulni. Hogy mitől????
Piri még nem jelentkezett, és egyenlőre tünetem sincs hogy akarna jönni. Viszont álomkórban szenvedek. A mai napot majdnem teljes egészében átaludtam.
A hőm valamelyest feljebb ment: 36.4-re. Kinek mit jelent, nem tudom, nekem a 36.1-hez képest magasabb, de szerintem még mindig nem megfelelő a baba dologhoz.....
Mindegy, a napokban majd úgyis elválik, mi lesz!

Ma a sógornőm akaratlanul is megforgatta a szívemben a kést...
Persze, örülök az örömüknek, hogy nekik elsőre összejött tesó baba, de azért az mésigcsak durva volt számomra, hogy ma ebéd közben az asztalnál azt boncolgatták, hogy milyen nevet adjanak majd a babának!! Még csak 7-8 hetes, és ráadásul tudja, hogy nekem milyen szar, hogy 8 hónapja várunk a csodára!!!
Na, mindegy!

Timejka!
Sajnálom!!! Valószínű pár nap és én is követlek!!! :cry: :cry:

Többiek?????
ANNUS!!!???????
Neked is mostanában kellett volna megjönnie? Hogy állsz? Teszt?????

Kép
oriandy

Nagyon eltünt mindenki! :?
Ki,hogy áll?

Kép

Kép
syl100

Oriandy: szerintem a hő nagyon viszonylagos, úgyhogy nem biztos, hogy azért mert mondjuk nem 37 még nem vagy terhes. :wink: Nekem sokszor napokig volt már 37,2 is, aztán mégsem voltam terhes. :(

Sziszko: és te hogy állsz?

Kép
németh

Kinga:Nekem még csak a 11.ciklusnapom!Már akciózunk 2 naponta remélem elég lesz! :roll:
És neked mennyi van még a tesztelésig?
Jaj,annyira meleg van,hogy meglehet halni.Kise lehet menni még medencézni sem,majd csak jóval később.Réka most is mesét néz/Mulánt/,szegény unatkozik! :)

Kép

Kép
syl100

Nekem kb. 1 hét, de ki tudja, mert az előző clostys hónapom is +10 napos volt.
Mi is a kétnaponta akciózásra álltunk be.
Nálunk is nagyon meleg van, mi is csak estefelé mozdulunk ki.

Kép
németh

úgy látom, hogy mindenki a két napra állt rá:-) nekem mult hét kedden volt a 14. nap, dolgoztunk is a múlt héten az ügy érdekében, remélem lesz eredménye. Bár én úgy érzem, hogy nekem kitolódik a pé, mert a hétvégén fájdogált, jobban mondva feszült a hasam, szerintem most volt aktuális a dolog.
Valóban nagyon nagy a meleg. Rám még vár egy bő másfél órás bkv-zás haza. Fincsi lesz :(

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Mi van lányok??? Kihal a topik????
Merre vagytok?? Hőség riadó van????
Kivel mi újság?????

Velem egyenlőre változatlan a helyzet. A ma reggeli hőm 36.4, de úgy, hogy Dani 5.44-kor felébredt és át kellett mennem hozzá, ja és onnantól kezdve már nem aludt sem ő sem én. Én csak bóbiskoltam, így lett 6.30-kor ennyi. Hát.....
Piri még nincs, de ahogy írtátok akár 10 nappal is meghosszabíthatja a Closti a ciklust (ami nekem már amúgy is 35 napos :roll: ), így várok még türelmesen.

Kép
oriandy

Oriandy:Hanyadik napon jársz?

Kép

Kép
syl100

Sziszko!
Elvileg ma kellett volna megjönnie, ha a 35 napos ciklusommal számolok.
De azt is nézegettem, hogy annak, akinek az alap hőmérséklete 36.4-36.5, azoknak felmegy akár 37-37.1ig is. Na, nekem az alaphőm 36.1, de volt már 35.9 is. Szeinted???

Kép
oriandy

Hát én nem mérem a hőmet,úgyhogy nagyon sokat nem értek hozzá!
De szerintem attól még lehetsz babás,hogy ilyen hőt mértél!Főleg,hogy sokszor kellsz a fiadhoz!Nem? :roll:
Azért nagyon szorítok!Mikor tesztelsz?

Kép

Kép
syl100

Köszi a szorításért! Rámfér, mert kezdek igen magam alá kerülni....
Teszt? Nem is tudom, talán 1 hét múlva. Addig semmi féle képpen nem, mert ugye a Clostitól is csúszhat, meg mielött szedtem volna, volt, hogy sokkal hosszabbra nyúl a ciklusom (igaz akkor nem volt peteérésem, most meg 3 napig is pozitív volt a tesztem). Majd meglátjuk! Tegnap már hülyének éreztem magam, mert este tv nézés közben megsimogattam a hasam és azt mondta, hogy: "Kisember, ha ottbent vagy, maradj velünk kérlek!"
Hát nem vagyok hangyás, mi? Egy cseppet sem! :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Te hogy állsz???

Kép
oriandy

Andi ez aranyos. Én is csináltam már ilyet egyébként, aztán persze nem volt baba. És érzel valamit Andi? Terhes jelek, vagy mensis jelek nincsenek? Tisztára izgulok. Én mindenkiért izgulok.
timejka

Timejka!
Semmi, de semmi jelet nem érzek. Hacsak nem vehetem annak azt, hogy néha kicsit émelygek, meg annyira nem kívánok enni, sokszor megszédülök és kóvályog a fejem. De ezek nálam mind lehetnek mensis és babás tünetek is. Sőt! Itt van még ez a kuka meleg is... Akár az is okozhatja. Szóval nem tudom!
A hasan nem görcsöl, vérzésnek egy csöppnyi jele sincs.

Kép
oriandy

Andy:Szerintem a closty azért annyira nem nyújthatja meg,hogy szinte 40 nap felé!Ez az első clostis hónapod?
Nekem az első hónapba 37 napos volt a másodikba 29 napos a harmadikba meg 32 napos!

Kép

Kép
syl100

Monka:Miújság?Teszteltél?

Kép

Kép
syl100

Nekem a closti még egyszer se húzta így el a mensimet, max 30-napos volt, de az is csak egyszer.

Andi akkor drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg Monka van baba?
timejka

Sziasztok!
Már a táskámban lapul a teszt, de még nem mertem rászánni magam. Most, hogy olvaslak titeket, egy kicsit még bizonytalanabb vagyok, bele sem gondoltam, hogy a gyógyi nyújtja a ciklust... Nekem mindig 32 napos volt, de most akkor még mindig várok a teszttel néhány napot (ha bírok :? ) Tegnap este egyébként én is nézegettem a hasamat a tükörben, ugyan nem beszéltem hozzá, de éppúgy simogattam, mintha lenne benne valaki :oops:
Én is nagyon szorítok mindenkinek, és ne feledjük, új ciklus, új lehetőségek!!!
monka76

Monka:Hanyadik napnál jársz?

Kép

Kép
syl100

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Szebbet és jobbat is, mint ahogy nekem indult....
Bölcsibe menet majdnem elütöttek minket a gyalogátkelőn. Megállt egy autós, hogy átengedje a nekem szemből jövő nénit bicajjal, gondoltam, ha ő megy, megyek én is, hiszen átenged. De nem így tett. Pedig a nénivel egy időben indultunk, de ez a barom majdnem elütött a gyerekkel együtt. (mi is biciklivel voltunk) A néni ugye elöbb elhaladt elötte, mert az ő feléről indult, és azt nem nézte, hogy a másik oldalról is jön-e valaki. És még neki állt följebb! Mutogatott. Erre idegességemben visszaszóltam neki, hogy ha 1 gyalogost átenged, akkor a többit is köteles. Kb 5 cm volt az autó eleje és a bicajom között!!!

A másik, hogy megint szarul vagyok. Érdekes, ha eszek az a bajom, ha nem, akkor meg az. Úgy szar a gyomrom, ahogy van!
Ráadásul a kicsit szűkebb gatyákat nem bírom elviselni, mert ha abban vagyok, akkor vagyok szarul. Pedig most fogytam 6.5 kg-ot és most lett jó rám ez a gatyóm, most mégis ettől vagyok rosszul. pedig nem híztam vissza egy dekát sem!
De nem panaszkodok, mert úgyis az a válasza mindenkinek, hogy : teszt???
Márpedig én még egy darabig nem akarok csinálni!
Hogy miért? Nem tudom, talán babona, vagy tudomisén! Annyi negatív tesztet láttam már..... Elég volt. Ha meg meg akar jönni, úgyis megjön! Vagy nem jól gondolom???? :roll: :roll:

Kép
oriandy

Na itt is vagyok!!!!

Bocs,csak net "elvonón" voltam....tanulni kellett és ha ideülök tuti nem szabadulok egyhamar!
Baba még nincs,megjött szépen vasárnap,bár ezt tudtam hogy esélytelen ez a hónap.A héten megy apcim kiskatona vizsgálatra,remélem el tud szabdulni a melóból....6kor kezd és a dokihoz meg fél 8ra kell menni....na majd megoldja vhogy :lol:
Én meg épp lakkozok,az asztalt,székeket és a halak új állványát.Vettünk végre dohányzóasztalt is(így 2 év után).Szóval zajlanak az események!
Tegnap meg egy főzős kurzuson voltam,nagyon jó volt!!!!Egy menüt csináltunk meg,irtó fincsi lett!!!!

Na kb ennyi,majd megpróbálok visszaolvasni és jövök!!! :lol:

annus11

Andy,Monka!

Látom most nektek kell drukkolni!!!Mindjárt frissitek egy táblit is!!!!!

annus11

Kép

Az új infók jöhetnek a tábliba!!!!

annus11

Szép délelőttöt Mindenkinek!

Sziszko: ma a 32.nap, pirinek semmi előjele, még a mellfeszülős tüneteim is elmúltak.

Oriandy, hogy sikerült így babavárás közben ennyit leadnod? Nekem is le kellene mennie egy-két kilónak, de semmivel nem merek próbálkozni... Egyébként az összes autósnak agyára ment a hő, tulok mindegyik!

Annus itt vannak az adatok: kor 32, próba 2008. márc, 1. closty hónap, vizsgálat uh 07.07., ciklus 32, köv: ma???

Kitartás a nagy melegben!
monka76

Annus: voltam dokinál, minden rendben, cisztának semmi nyoma, viszont volt tüsző rendesen. Azt mondta hajrá. Most closti szünet.
Oriandy: hát azért egyre biztatóbbak ezek a tünetek. A barátnőmnek is ez volt az első jel, hogy nem érezte jól magát a nacikban. Úgy érezte, hogy szorítja a pociját és babó lett a vége. Drukk neked.

KépKép
csige-bige

Andy:Nagyon gyanús vagy te nekem!Nagyon-nagyon szorítok! :D

Annus:Ez már a 4.clostis hónapom,nem a 3.! :D

Megvettem a palást teát,de ez nem sima palást tea,hanem Mézes Palástfű tea! :roll: Ilyen volt csak!Szerintetek baj lehet,hogy ilyen?Tartalmaz zöld teát is!

Kép

Kép
syl100

Oké,javítom a táblit!
Ha vkinek vmi módosítás kell szóljon bátran!

Andy,Monka!
Továbbra is mennek a drukkok!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Vki igazán bebabásodhatna mostmár!!!!!!

annus11

Csajok!

Ki mit tud arról, hogy az LH tesztet lehet használni terhességi jóstesztként is!? Az csak a reggeli első pisiből jó??
Mert én most csináltam és ott van rajta mindkét csík!
Teszek fel képet, bár szerintem ebből nem láttok semmit, hiszen webkamerával készült és elég homályos. Ha tudok, majd teszek másikat is, csak most gyorsan......

Kép

Vélemény????

Kép
oriandy

Én úgy tudom, hogy korai szakaszban kimutatja a terhességet! :lol:
HURRÁÁÁÁ! Szerintem ez nagyon jó jel!
monka76

Andy:Most már aztán csináld azt a hcg tesztet is!!!! :D

Kép

Kép
syl100

Andy!

Az lh tesztet úgy kell jóstesztként használni,hogy minden nap reggeli pisiből nézd,és ha erősödik akkor az jelenthet vmit!Tehát az hogy az lh teszten látszik mind a 2 csík még nem jelent semmit...sajnos :? Én is csináltam jóstesztként egyik hónapban,és nekem is elég pozitívat mutatott de nem volt baba.Persze nálam nem erősödött,hanem ugyan olyan erős volt.
Ha meg alapból magasabb az lh-d,akkor megintcsak téves eredményt adhat!

Tudom már uncsi,de egy hcg a tuti :lol: :lol: :lol: Nem tudom hogy milyen teszted van,de a 10es már a 10.dpon is kimutatja!!!!Vkinek elöbb is!HCG-t akarunk!!!!!!+++++++++++++++++++++++

annus11

Sziasztok lányok,jól eltüntem ám én is!
Andy,Annus: nagyon szorítok nektek!
Én ma a ciklus 26,napján csináltam egy tesztet,- lett! Úgy,hogy ebben a hónapban sem lett szerencsém.Várom a mensit,elkezdem a clostit megint stb...
Júliust még így végigcsináljuk,aztán Augusztusban átjárhatósági vizsgálat!
Puszka
misszike

Csajok!
Lenne egy kérdésem! Valakinek volt már átjárhatósági vizsgálata?
Milyen az,hogy csinálják? Fájdalmas? Bent fekvős a dolog?

Köszi a válaszokat!
misszike

Andi tényleg hcg teszt!!!!!!!!!!!!!!!!

Misszika nekem volt átjárhatósági, röntgennel csinálták. Nekem fél napot kellett bent maradnom, kissé véreztem. Nekem nem volt annyira fájdalmas, inkább kellemetlen.

Megint tök el vagyok kenődve, hogy megint nem vagyok terhes.
timejka

Timejka:köszi a választ!
Hát azt hiszem kezet foghatunk,énis nagy reménnyel vártam a ciklus végét,aztán tegnap - teszt! Pedig most nagyon olyan érzésem volt,volt 3 19mm-es tüszőm,tüszőrepi szuri is megvolt,másnap szúrásaim voltak (gondolom akkor repedtem),próbáink is jók voltak,aztán pofára esés!
Most ma-holnap kell mensimnek lenni!
Fel a fejjel:Tudod:haladni az úton tovább-tovább!
misszike

Sziasztok Lányok!

Hát.... Nincs jó kedvem!!!
Ma reggel csináltam egy tesztet és az eredmény:
Kép

Valahogy nem ezt várta, nem erre számítottam! Hiszen minden összevágott ebben a hónapban: elcsíptük Jónáskát, 2 naponta volt akció, sőt az LH tesztem 3 napig volt erősen pozitív! Vagyis peteérésem is volt tutira. És mégis.....
Eleinte meg akartam magyarázni magamnak, hogy lehet csak azért negatív, mert 25-ös erősségű csak a teszt és még biztosan korai, de nem hiszem, mert ugye már 3 napja meg kellett volna jönnie!

Eléggé magam alatt vagyok.....
Majd még jövök, ha lesz erőm!

Andy

Kép
oriandy

És már megint laptető!! :cry: :cry:

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?