Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!!!!! Július 20-a után kaptunk szabadságot!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

De most akkor az lenne jó pl., ha a Gy. a júl. 20. hetén lévő csütörtök, pénteken, vagy az azutáni hétfőn, kedden venne ki szabit, ugye? Merthogy ő csak max. kétnapokat vehet ki. Melyik lenne a jobb? A cs., p. vagy a h., k.?

KépKép
benó

a 3. laptetőm!!!!!!!!! :D

Hova megyünk havonta???? Sehova!
Amire emlékszel Szilvi az a szüleim és Tihanyba, most is ott vannak!

Kép
muzsuzska

A Szilziék mennek havonta Salgótarjában. :D
Látom, a memóriád a régi, Szilzi. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Benó 24 25 26 27 28??????????????

Kép
muzsuzska

Oké nekem, a Gy.-nak majd mondom, de figyi, akkor ebbe a néhány napba belerakjuk azt is, hogy elmegyünk a telekre és a lányok is jönnek? A szájberlányok? Vagy ne így legyen? Pl. pénteken? Szerinted hogy lenne jobb?

KépKép
benó

Mi van???? :shock: Az én memóriám?

Zsuzska én úgy gondoltam, hogy gyertek be Velence felé Füredre! Tudom, tudom, cak 20-a utáőn van szabi!

Én szoktam havonta menni Starjánba, A. gyakrabban.
szilzi

utána mehetünk a telekre is! De ki ér rá? Flóra? tancsu ekkora utat már nem tud megtenni, Szilvi?

Kép
muzsuzska

Nekem az a hétvége nem jó! Haveros buli lesz, amin kötelező a részvétel minden évben! :(
szilzi

Mi van a memóriáddal? Én mondtam volna ilyet? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Júl. 24. csüt. Júl. 28. hétfő, kiszámoltam.

KépKép
benó

miért számolsz? Nekünk van naptárunk!

Kép
muzsuzska

Akkor a Gy. kiveszi a 24-25-ét (csüt., péntek), és akkor mi ott leszünk veletek Velencén 24-26-ig, és utána megyünk haza, és a Gy. hétfőn dolgozik. Hogy a telekre megyünk-e közben, az majd kiderül ott. Így jó?

Akkor a lányokkal valami mást kell kieszelnünk, töröm a fejem erősen. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Én tudom pl., hogy Szilzinek 25-én vagy 26-án Egerbe kell mennie, szerintem 26-án, de nem lenne jó neked a 25.? Aztán másnap mentek Egerbe?

KépKép
benó

Benó, elképzeltelek, ahogy az ujjaidon számolsz :lol: :lol:
szilzi

27 még vasárnap, akkor pakolunk és jövünk hozzátok! Te otthon leszel nem?????Este lemegyünk a telketekre stb.....

Kép
muzsuzska

Hát, mindenki biztos nem tud ott lenni.... :cry: :cry: :cry: De a Flóra nagyon készül rá! Tancsuhoz meg majd elmegyünk együtt, ha megvan a Gergő! Útközben pedig bemegyünk a Timihez! :D Szilzi közel lakik. :lol:

KépKép
benó

Benó???????? 2napért nem érdemes a velencei tóra menni!

Kép
muzsuzska

Tancsu és Timi, teljesen más részen laknak! Tancsu Edelény, Timi Komárom! Kis kerülő, de kivitelezhető! :lol:
szilzi

Úgy történt, az ujjaimon.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Én itthon leszek, persze, de a Gy.-át se akarom semmi jóból kihagyni, de a lényeg most csak úgyis az, hogy a Gy. melyik napokat vegye ki szabadságnak, és azt már eldöntöttük, a többi majd alakul. :D

KépKép
benó

Dehogynem! Egy napért is érdemes Mohácsra, nem? :lol: Mi mindenhová gyorsan megyünk, hogy sok helyen legyünk! :lol:

KépKép
benó

Rövid ideig - így kellett volna írnom. Gyurika kijavított. :evil:

Akkor most már nem tudom, mi legyen, ha ők másfelé laknak. :evil: Tudom, hogy merre laknak, de most már úgy összepárosítottam mindenkit, hogy igazán lakhatnának egy helyen is. :evil: Könnyebb lenne az életünk. :D

KépKép
benó

érthető! Elmegyünk hozzátok a telekre, Flóra lejön szlovákból, aztán elmegyünk Szilvihez Füredre, utána elmegyünk Tancsuhoz a hegyekbe, és utközben átugrunk szlovákba Timihez! És utána lejövünk Mind Mohácsra! Így gondoltad ?? De akkor már salgótarjánba is elmehetnénk? :D :D :D
Benó kapsz egy térképet ajándékba, addig meg veszek egy magánrepülőgépet!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Még Gy. dolgozik addig te megmutatod hol laknak anyudék, és csavizunk egyet-kettőt!

Kép
muzsuzska

Ja Benó! Mohácson nem egy napot voltatok!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Elmondom, hogy én most mit találtam ki:

Először is:
- ti eljöttök 21-én Velencére
- mi 24-én megyünk Velencére
- ott leszünk négyesben 25-ig
- 25-én elmegyünk a telekre
- 25-én eljön, aki el tud jönni, hozzánk, a boszibulira
- ott alszunk sátorban (25-26-án, Szilzi 26-án reggel megy tovább Egerbe)

Csak szóljatok, majd én megmondom, ki, mit csináljon.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként meg fogalmam sincs. :!:
Nekünk (Gy. és én) nem fontos ám a Velence, mert nem fontos, jó az egy napig is, mi úgyis csak azért megyünk oda, hogy veletek legyünk.
Na, jó, most törjétek a fejeteket ti.

KépKép
benó

Egy repülő tényleg megoldás lenne! :D
szilzi

Ja, tényleg nem egy napot voltunk, de egynek tűnt! Most már emlékszem, hogy folyton hosszabbítást kértünk! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Csajok, ha negatív a teszt miért van állandóan hőemelkedésem?
szilzi

Benó én nyaralni akarok a velencei tavon!!!!!!!!!!

Szilvi!!!!! Benó megörjit engem , nem tudsz valami utat 20tól 30-ig jó messze, nehogy benó útólérjen!

Kép
muzsuzska

De tudok! Ha mást nem kölcsönadom a lakást! :D De Starján is elég nagy, ha gondolod! :D :D
szilzi

Nincs ötletem. :roll:

KépKép
benó

Szilvi! A hőt csak ébredéskor szabad mérni a ciklusnál! Amig fel nem kelsz az ágyból! Nem iszol nem eszel !

Kép
muzsuzska

Húúú Zsuzska ez nem is rossz ötlet! 10 nap alatt Te simán lerendezed a drága mamát! :D :D
szilzi

Akkor is az van Zsuzska!
szilzi

Nézz utána szerintem valahol, nekem fogalmam sincs a hőről. De utánanézek én, addig se dumálok hülyeségeket az időpontokról. :lol:

KépKép
benó

Benó ! A velencei nyaralást ti dobtátok fel, mi elfogadtuk! Gyurihoz kell alkalmazkodni, ez érthető! A telket megnézzük, persze! De nem ott szeretnék nyaralni!
Ha nem akrtok a tóra jönni nem kell!
Ápropó! telken wc és víz van már?????????
Benó 13 évig túrtam több hektár földet, volt két pincém préssházzal, meg a hozzá tartozó gyümölcsössel kerttel, nekem ez nem kikapcsolodás más! Sajnálom!

Kép
muzsuzska

Benó miért nem hiszel soha nekem, a görbét csak ébredési hővel mérjük!!!!!!!! Szólj már gyurinak hogy húzza meg a hajad!

Hát Szilvi kezesbárányt tudnék faragni a mamából ennyi ídő alatt!!!!

Kép
muzsuzska

Oké, megértettem. Akkor a Gy. kiveszi júl. 24-25-ét szabadságnak.

KépKép
benó

Kép

Kép
muzsuzska

Hűl a levegő!!!!!!

Kép
muzsuzska

De miért van hőemelkedése napközben?

KépKép
benó

Vagy ha nem sikerülne a kezesbárány mennék a diliházba! :D

Kép
muzsuzska

Nekem is van most mértem 37.2

Kép
muzsuzska

Nekem reggel is hőemelkedésem van!
Bocsánat, hogy megint felhoztam a témát! :oops:
szilzi

benó nem vagy álmos? Kép

Kép
muzsuzska

ÁÁÁÁÁ Zsuzska, Te erősebb vagy nála! :D De jó muri lenne, megkérnám adjon szállást egy kedves ismerősömnek! :D
szilzi

Melyik témát? :wink: :wink: :wink: Úristen, most már azt sem tudom, ki, kivel focizik. :roll: :roll: :roll: :roll: És mi van a mamával? :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

A görbe Szilvi úgy szól, hogy peteéréskor leesk a hő, utána emelkedik és akkor megy le mielőtt piri jön.Ha nem megy le akkor baba jön. De ezt Benó jobban tudja!

Kép
muzsuzska

Szilvi és mi volna ha összebarátkoznénk a mamával? :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

De, álmos vagyok. Megyek is. Puszi
Jó éjt nektek! Kép

KépKép
benó

Akkor neked adnám ajándékba! :D :D :D :D
szilzi

Vissza: Várandósság