Új privát üzeneted érkezett!

Ja, bocs, már itt vagy.

Az akkor jó! Kép
Akkor van esély a babásodásra. :wink:

Kép
flóra 11

Nálam most elég gyors, jelenleg!

Kép
muzsuzska

Remélem! Most hogy átjárható a petevezetékem , nagyon remélem hogy sikerül! Így nem is lomikozhatok!

Kép
muzsuzska

Dokim megy nyaralni júli5-től 27 ig!

Kép
muzsuzska

Ilyen cirkuszokat én sem vagyok hajlandó végig csinálni. Ha segítenek rajtamés lesz baba, akkor jó. De ha nem lesz,akkor semmilyen lombikra vagy ilyesmi nem megyek.

Szép a párodtól,hogy belátta,mennyire fájdalmas beavatkozások ezek egy nőnek.
Jobb is kirándulni ilyen beavatkozások helyett. De reméljük,hogy bejön a baba nálad minden nagyobb beavatkozás nélkül is. Kép

Kép
flóra 11

Nem mondta a doki hogy védekezzünk most! Én inkább hagyom magam! :D :D :D Hisz olyan jó!

Kép
muzsuzska

Nem baj.Addig mész még hozzá,ellát tanáccsal,gyógyival,atöbbi rajtatok és a természeten múlik. :wink:

Kép
flóra 11

Hát akkor mostantól várunk és reménykedünk!!!! Eddig is ezt tettük!

Kép
muzsuzska

Flóra, kezd dög meleg lenni a lakásba!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,pont ezt mondtam ma reggel a páromnak.
[quote] írta:n inkább hagyom magam! Hisz olyan jó!

Mert őmais ment munkába, de kicsit később. Reggel pedig nagyon ébreszgetett, aztán megadtam magam. :D És mondtam neki,hogy nagyon álmos vagyok,de ez félálomban is olyan jó,hogy hagyom magam!!! :D

Kép
flóra 11

Nálunk jó,mert tudok huzatot csinálni.

Kép
flóra 11

Kép

Kép
muzsuzska

Na drága, elköszönök mert megyek ebédet csinálni és teregetni!

Kép
muzsuzska

Most megy a tévében az ötletház. A Pici lakásánakátalakítása most a téma.

Kép
flóra 11

csak egy tv énk van ez a monitor most! Akkor kilépek!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én már főztem. Még tegnap este megcsináltam a mai kaját. Rántott cukkini és petrezselymes krumpli. A fiam épp melegített magának. Megyek én is.Kajálok vele.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi! Délután nézz be! 8)

Kép
flóra 11

Zsuzsi,megtaláltam magunkat. Kép

Kép
flóra 11

Én itt vagyok egész délután.Dolgozom a gépen,néha benézegetek. Kép

Kép
flóra 11

Sziasztok....:)

Látom mindenki családozik...
Engem nagyon megvisel ez a meleg megint...:(

Ma mostam, teregettem, elpakoltam, besétáltam a lottózóba, boltba, postára, megfőztem, stb....

Délkörül aludtam is egyet, de nagyon fájt a szeméremcsontom,olyankat nyilalt bele, hogy sirtam a fájdalomtól...:(:(:(
Ma Gergő is olyan nyugis, nem tetszik megint neki a nagy meleg..:(

Most szerintem már csak pihizni fogok, meg hideg tus alá vonulok el....

Kép

Kép[/
tancsu

Na megyek is pihizni, este még felnézek...

Ti is vonuljatok el a hőség elől...:)

Sziasztok...cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, bizony pihenj sokat. Mi a fenétől vannak ilyen erős fájdalmaid? Tudom,múltkor írtad, hogy valami ideget nyom a baba. Esetleg az lehet még, hogy a csontok már tágulnak, készülnek a szülésre és csúsznak szét. Hát nem kellemes. Próbálj minél kevesebbet lenni függőleges helyzetben. Vagy legalábbis ne huzamos ideig,inkább szünetekkel. Iktass be gyakrabban kis pihenőket.

Vigyázz magatokra. Kép

Kép
flóra 11

Közben főztem vacsit,mert a tegnap készített kaja elfogyott.
Csináltam zellerkrémlevest és rakott karfiolt. :D

Kép
flóra 11

Ebben a hőségben sok a baleset. Állandóan cikáznak a tűzoltók.

Kép
flóra 11

Lányok, itt a városban valami nagyon ég, de nem látom,hogy hol. A tűzoltók csak úgy szaladgálnak. Állandóan jön vissza egy autó vízért és megy a másik. Őrület mi van itt!

Kép
flóra 11

Úristen, ez borzasztó lehet! :cry:

KépKép
benó

Nekem viszont annyira fantasztikus élményben volt részem! Ezen a fesztiválon, amin voltunk a tesómmal (nem festett szegény szinte senkit, nagyon nagy pangás volt :cry: , egész nap ott ültünk, jobban elfáradtam, mintha csináltam volna valamit), és összespanoltunk egy jamaicai eladó fickó feleségével és félvér gyerekével, egy másfél éves kislánnyal, akit fel is vettem, meg is pusziltam, megfogtam a kezét, megsimiztem, nagyon-nagyon bájos volt, és majdnem elaludt rajtam, képzeljétek! Rámfeküdt a kis fürtös fejecskéjével. Kép Ha lesznek róla képek, az első dolgom lesz, hogy nektek elküldjem! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Tancsu, nagyon vigyázz magatokra! :) :) :) :) :) :) Pihizz sokat!

KépKép
benó

Zsuzsi, nagyon megnyerő ez a gyógyszer, amit kaptál. Biztatóan hangzik. Reméljük, bejön. Kép

KépKép
benó

Szilzi, nem jelentkeztél. És miért? Megcsináltad a tesztet? :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Ma nagyon tikkasztó meleg volt, kiszívta az összes erőmet. Kép

KépKép
benó

Na, mi van, Flóra, kiderült már, hogy mi a baj? :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Zsuzsi, az a szabály, hogy úgy nem lehet lombikozni, hogy egy petevezeték átjárható?

KépKép
benó

Jöjjön már valaki!

KépKép
benó

Szia Benó!

Nem derült ki semmi. De már nyugalom van. Talán sikerült eloltani. De órákon keresztülszaladgáltakitt a tűzoltó autók.

Én viszont teljesen elfelejtettem egy program használatát. Évek óta nem használtam. Most kínlódok vele újra.

Kép
flóra 11

Mindjárt jövök, itt van a Gy. tesója.

KépKép
benó

Most már tényleg itt vagyok, úgyhogy jöhetsz, most már kidumáltuk magunkat, meg vissza is jött a net, mert elment totál.

KépKép
benó

Sziasztok!!!!!!! Csöpög a zsírom, most sül ki!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló! Olyan meleged van? :lol: :lol: :lol: Az enyém is csöpög a hőségtől! :lol: :lol: :lol: És bosszúból, hogy nekem nincs jamaicai kisbabám, borozok! :lol:

KépKép
benó

Hát kín kivárni még el tudok küldeni egy hsz-et! 5 percig tartott a bejelentkezés!

Flóra , a városi tűzóltóság itt van melletünk, hallunk minden riasztás és szirénázást! :D

Lányok ez nem állapot hogy elromlott a tv ! Én tv mellett is tudok babanetezni, de babanet mellett nem tudunk tévézni!
Kő szerezni egy tévét vagy ezt javítatni! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Hát Benó nem tudom Gy.-ka mit szólna hozzá ha jamaicai kisbabáid születnének?????????? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Kölcsönadjam a miénket? :D

KépKép
benó

Jól van, na, de olyan édes volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Mi már csináltunk isteni citromos limonádét, hátha lehűlűnk tőle!
Olyan savanyúra sikeredett, hogy az összes lyukat összehúzta rajtam!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Van behűtve vörösbor, de mivel én nem szoktam inni alkoholt, lehet hogy még jobban melegem lenne tőle!

Kép
muzsuzska

Fú, az finom lehetett! :lol:

KépKép
benó

Egy kis vörösbor nem árt...... :D

KépKép
benó

Elmegyünk lezuhanyozni!
Remélem reggel lesz net, nem úgy mint ma!
És talán hűvőssebb is lesz! :shock:

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Menjetek zuhanyozni. Kép
Jó pihenést nektek! Kép

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: