Új privát üzeneted érkezett!

Ibolya!
Nekünk nincs köntösünk, mi sem használunk.

Judit!
Álítólag Gyömrőn van egy tó és azt megcsinálták gyerekbarátnak, homokos lankás az egyik partja, játszótér is van ott. Tavaly 400 forint volt a belépő. Álítólag nagyon szuper hely.

Szandra

szandrakiss
 
 


Köszi Szandra, ez felcsigázott. Kutakodok utána egy kicsit a neten:)
Vendég
 


Judit, a Gyömrői strand szuper, ha írsz e-mailt, küldök róla képeket, mostanában kétszer is voltunk ott, és nagyon ajánlom!
Majd jövök bővebben is...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 

 
 


Az új 4-es végén bekanyarodtok balra Gyomrőre. Ott az első körforgalomnál a 3.kijáraton kimentek, és onnan már ki van táblázva a Bagoly fogadó - ez a tóparton áll, és ott a parkoló is. Ha a körforgalomnál mégis elkeverednétek, a faluban több helyen is ki van táblázva a fogadó, meg fogjátok találni.
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Szandra!
Semmi gond, én bármikor örülök neki! Előre is köszi!

Katus!
Tegnap egy kicsit süket és szétszórt voltam! Lehet, hogy túl aludtam magam???? :lol: :lol: :lol: Mert az éjszaka aludtam 4 órát egyben, ilyen már rég volt! De mára vissza állt a régi rend! :cry: :cry: :cry:
Ha esetleg még hétköznap depis leszel, gyertek át hozzánk, és majd Évivel feldobunk. Persze, ha nem vagy depis akkor is jöhetsz!!! :lol: :lol: :lol: Ha pedig nem jösz, akkor majd meglepünk! :P :P :P

Kata!
Gyönyörű a Marci!!! És ez a tó is jól néz ki, jó lenne kirándulni egy kicsit, de a fiúk most nagy munkában vannak!

Ibolya!
Dórinak nincs köntöse, az enyém pedig túl nagy lenne Gergőnek. :lol: :lol: :lol: De szívesen odaadom, ágyterítőnek vagy játszószönyegnek jó lenne!

Judit!
Boldog névnapot Zorkának!
Én is úgy mennék már vízbe, de még a hat hét sem telt el!
Dóra egyébként imád füdeni, olyankor sose sír, bezzeg ha kivesszük a kádból, és törülközni vagy ölközni kéne! :oops: :oops: :oops:

További jó hétvégét mindenkinek!

Ja és Dóra baba egyre jobban alakul, szerintem a pocakja is kevesebbet fáj. Mostanában inkább túlhergeli magát, és nem bír elaludni. De azért már jobb, mint volt! Köszönöm a sok bíztatást és segítséget! :P :P :P

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

De jó ez a GYömrői ötlet! Még mi sem voltunk ott. Viszont, ha valaki nagy-nagy csúszdázásra vágyik, Cegléden van egy élményfürdő-csúszdapark :) Ott ünnepeltük az első házassági évfordulónkat (akkor még levetkőztem a kertünkön kívül is :) )

Gyöngyi,
köszi a segítséget. Remélem hamar túl leszünk rajta.

Szandra,
Neked meg köszi szépen a kerti pancsis dolgot, nem biztos, hogy eszembe jutott volna. Mondjuk Ancsi nem nagyon volt oda a vízért, de azért be-be csaltuk.

Adri,
rendicsek :) Éjszakákhoz kitartást, van még pár ilyen hónapod (éved) :)

Ibolya,
a mi köntöseink (márminthogy Ancsiéi) vagy kicsik, vagy rózsaszínek :)

Ancsi is beleesett ebbe a lázas cucmákba, annyira sajnálom szegényt, de nagyon jól állnak neki a lázrózsák :)
Éjjel ébresszem lázat mérni-inni, vagy hagyjam pihenni? Egyébként 38,3-al raktam le egy melaxan kúppal. Vagy elég időnként (milyen időnként?) megfogdosni és ha meleg, kelteni inni?
És fog inni, ha felkeltem? Jajj, micsináljak? :roll: :oops: :?: :?: :?: :?: :?:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Tökjó, válaszoltam és elszállt...

Na szal Katus,

Én felkelnék hozzá, de nem ébreszteném fel, csak megfogdosnám. Ha lázasnak érzed, akkor keltsd és nyomj bele valamit. Ha nem, akkor aludj tovább. Egyébként szerintem felébred magától, ha lázas. Legalábbis Zorkánál így van.
Aludj nyugodtan, max állítsd be a vekkert mondjuk 1 órára és nézz rá. Nem lesz semmi gond.
Vendég
 


Judit,

Kösszi, nagyon! Imádlak :)
VAlahogy így terveztem, csak azt nem tudom, hogy a nyugodt alvásból mi lesz :)
Hazafelé a kocsiban aludt, de nagyon dobálta magát, gondolom a kiságyban is dobálná, forgolódna, de most pont úgy van, ahogy letettem.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Azért mondom. Okosak ezek a kis poronytok, érzik, ha segítség kell, és jeleznek, nyugi:) Remélem reggel úgy ébred Ancsi, hogy kutyabaja sincs!

Zorka mától rács nélküli ágyban alszik:) Már a délutáni alvása is abban volt. Egyszer leesett az ágyról (max 30 centi, semmi baja sem lehet), nem nagyon értette mi van. Bementem visszarakni és aludt tovább:) Amikor felébredt kedélyesen csivitelt az ágyában, mint rendesen:) Most este is simán elaludt, eszébe sem jutott kijönni. Nem gondoltam, hogy ennyire simán fog menni:) Ha éjjel is leesik, akkor holnap elzúzunk az IKEA-ba venni olyan leesésgátlót.
Vendég
 


Azért mondom. Okosak ezek a kis poronytok, érzik, ha segítség kell, és jeleznek, nyugi:) Remélem reggel úgy ébred Ancsi, hogy kutyabaja sincs!

Zorka mától rács nélküli ágyban alszik:) Már a délutáni alvása is abban volt. Egyszer leesett az ágyról (max 30 centi, semmi baja sem lehet), nem nagyon értette mi van. Bementem visszarakni és aludt tovább:) Amikor felébredt kedélyesen csivitelt az ágyában, mint rendesen:) Most este is simán elaludt, eszébe sem jutott kijönni. Nem gondoltam, hogy ennyire simán fog menni:) Ha éjjel is leesik, akkor holnap elzúzunk az IKEA-ba venni olyan leesésgátlót.
Vendég
 


Szegény Katus :cry: :cry: :cry:
nem lesz semmi baj meglátod.
Igaza van Juditnak,ne ébreszdgesd fel,ha lázas úgyis felkel,addig is küzd a szervezete....
de ha felkel és nyöszörög (Réka szokott ) akkor mindenképp probáld itatni.

Ibolya!
Apát nem tudtam rávenni,hogy holnap gyerekszigetezzünk,szerinte Réka még egyálalán nem élvezné,és amúgy is ebben a hőségben ,kész borzadály lesz,így aztán szépen beszervezett nekem egy kis főzőcskét :oops:
Gratula Encsinek! Igazán büszke lehetsz rá!

Kata! szépek ezek a képek,jó lehet a gyömrői tó.
Akkor írok privit a pihiszékkel kapcsolatban.

Judit!
Zorka tényleg nagylány már,ha nagyágyban alszik:)

Adri!
Tök jó,hogy ilyen szépen alakul Dóra baba.

ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Katus,nagyon sajnálom hogy Ancsi is beleesett a lázas nyavajába.Hogy telt az éjszakátok?
Csak hogy ne idegeskedj nagyon: a Gergőt nem tudom itatni éjjel,hiába lázas :cry: ,ha el is fogadja az innivalót max.2-3 kortyot iszik!!!!
Én azt tapasztaltam,hogy ha megy feljebb a láz a gyerek magától is ébred.De én is kellni szoktam többször ilyenkor,homlokát nézem és csak akkor mérek ha nagyon melegnek érzem.De fölöslegesen nem keltem,mert 4 órán belül nem lehet adni ujabb gyógyszert,éjjel meg csk akkor hűtőfürdőzöm ha nagyon muszáj.

Ildi,semmi gond.Igaza van a férjednek,még egyáltalán nem való a sziget Rékának.Mi tegnap végül is hirtelen ötlettől vezérelve kimentünk,de az Encsinek már nem tetszik.4 órát töltöttünk kint ugy,hogy ettünk is és heverésztünk is egy jó fél órát a pléden.Nagyoknak való játék szinte semmi nincs,most inkább a 4-5 éves kort célozták meg.Csak sajnos napernyők sincsenek felállítva.A sátras helyeken meg kb.30 fok van.Én azt mondom,hogy akkor menjetek ki,amikor nincs ez a 30-35 fok,és vigyetek plédet,hogy az árnyékban néha meg tudjatok pihenni./ merthogy űlő alkalmatosság sincs kirakva csak a napon,a T-comnak vannak ilyen puff-jai./ Encsi azt mondta tegnap,hogy neki csalódás volt az idei sziget,inkább mentünk volna strandra.

Judit,ügyes a nagylányod,hogy máris nagyágyban alszik!És hogy nem vándorol :lol: .Gerit pont ezért nem akarom még átteni,mert ő mászkál/na,éjjel többször is felül és szólitgat :roll: ,ilyenkor mennem kell visszafektetnem :twisted:
Köntös szerintem jó lesz-92 cm magas a lelkem :roll: -,meg ha csak a térde közepéig ér az is jó,csak legyen valami amibe bebugyolálhatom a pancsi után.Holnap de.átmehetnék érte?

ja csajok,még az jutott az eszembe,hogy Gyömrőn ugy emlékszem van strand is,vagy csak uszoda van?Vagy a tó lenne a strand :roll: ?

Adri,kitartás Dórababához,azért ez a hasfájós időszak sem tart örökké :roll: ,szerintem a legnehezebb hónapon már túl vagytok!Egyszer már én is ugy meglátogatnálak benneteket -persze Éviéket is látni szeretném már :roll: .
Most már hamarosan eljön az az idő,amikor nem csak 4 órát fogsz aludni 1 éjjel :oops:

Anita,nem jöttél :cry: ,ugye nem lettél depis a munka miatt????Csak nagyon lefoglal a 2 lurkó és azért nem jössz mostanában,ugye??

Anikónak isteni ideje van most a balcsin,biztos csokibarnán fog hazajönni :oops:

na gőzőm sincs mi volt a túloldalon,ugyhogy inkbb ezt most elküldöm :oops: :lol:

szép napot mindenkinek mára :lol: :lol: !!!!!!!!!
bibolya
 
 


Sziasztok!

Elvagyok úszva kert, házimunka, gyerekek :roll:
Ibolya nekem is van köntösöm, 2 méretben is :)
Katus, Ancsi hogy van?
Ma mi is sütünk, nem nálunk :wink:
Este írok bővebben..tudom, hogy már igértem, de ma megpróbálom betartani :roll:

Szép napot mindenkinek :!: :!: :lol:

Anita
putyu
 
 


Ibolya,

Még elő kell kerítenem a köntöst, fenn van valahol a padláson, meg át is mosom, mivel ott porosodik már vagy 1 éve. (mi is úgy kaptuk valakitől, de nem használjuk)
Este, ha hazajött a párom, megkeresem, kilötykölöm és holnap vagy legkésőbb kedden viheted. Jó úgy?

Katus,

Hogy telt az éjszaka? Hogy van Ancsi?

Zorka 3-szor esett le az ágyról, utoljára reggel 7-kor, na akkor már nem aludt vissza:( Úgyhogy most pótolja. :)
Vendég
 


Ibolya!

Láttam köntöst a Lidl-ben,csak az árát nem találtam,de gondolom nem lehetett olyan drága. Halványkék színben volt,és egy hasonló korú kisfiú volt az elején mint Geri. :lol:


Katus!
Hogy van Ancsi?

Judit!
Nem volt korai még a nagyágy? (ha ennyiszer leesik?) vagy miért volt ez a sietség?-nem rosszindulatból kérdezem.

Anikónak kiszurkoltuk a jó időt,pancsizhatnak a Balcsiba,tök szupi!

ildikó
ilgya1
 
 


Anita!
Jó sütögetést!!!! :lol:
ilgya1
 
 


Végre van egy kis időm bejelentkezni, mert Marci alszik.
Katus, hogy van Ancsi? Remélem, nem volt fennforgás éjjel...
Ibolya, nekem is úgy rémlik, hogy Gyömrőn uszoda is van, de részleteket nem tudok. De ez a tófürdő szerintem gyerekkel is tök jó, mert árnyék is van, és a partja homokos/aprókavicsos.
Ildi, írtam nekem privit a pihenőszékkel kapcsolatban (egy babanetes kedves ismerős, Viki kölcsön adta Eszter baba pihenőszékét - Marci nagyon élvezi, és úgy látom, a nemi identitását sem zavarja az, hogy rózsaszín :))
Nekünk nagyon jó napunk volt tegnap, elmentünk Marcival a Decathlonba, aludt végig. Aztán átmentünk az Auchanba, ott sem ébredt fel. Bevásároltunk mindent, ami a nyaraláshoz és a csapatépítéshez kell, Péter vett magának vitorlás cipőt és esőnadrágot, felkészült (szó szerint :)) minden eshetőségre. Úgy néz ki, hogy pénteken megyünk le a szüleimhez vidékre, onnan Péter elstartol szombat hajnalban, lemegy Murter-be a team building-re, és majd onnan jön utánunk kedden kicsit délebbre, majdnem Dubrovnik-ba. Én tiszta para vagyok, mert a keresztanyám, akinek a házában nyaralunk majd, vett a múlt héten egy 5,5m hosszú hajót, amit mi fogunk szombat éjszaka levinni az Adriára. Szóval nem elég, hogy elindulok a 2 hónapos gyerekemmel egy 12 órás útra, még egy hodályt is vontatunk majd magunk után... De mivel a dokinéni is azt mondta, hogy menjünk nyugodtan és Marci tüdejének jót fog tenni a sós levegő, nekünk is a kikapcsolódás, ráadásul olyan szerencsések vagyunk, hogy mindez nagyon olcsón kijön, elindulunk. És nagyon remélem, hogy semmi fennforgás nem lesz :)
Küldök még 2 képet: Marci úgy alszik, mintha a kocsmapulton könyökölne.....
Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Ildi,

Tegnap vissza kellett szögelni az ágyrácsból pár rácsot, mert kijött és amikor azt szögeltem kitaláltam, hogy végülis ezt az ágyat át is lehet alakítani rács nélkülivé, és mivel a matrac tök alacsonyan van, meg lehet próbálni. Esetleg, ha nem jön össze majd visszarakom a rácsot. A mostani délutáni alvás alatt már nem esett le róla egyszer sem, úgyhogy az is lehet, hogy még a leesésgátló sem kell, mert 1-2 nap alatt megszokja. Ma nem tudunk elmenni IKEA-ba:( Ha fél óránként leesett volna, akkor visszaraktam volna a rácsot:)
Vendég
 


Sziasztok,

Köszönjük a kérdéseket, Ancsi éjszaka egész jól volt, rendes időben feküdt (kicsit előbb, negyed 9-kor a fél helyett) és csak fél 4 körül ébredt fel. Ivott, kapott nurofent, aludt reggel fél 8-ig.
Mostanra megint felszökött a láza, de magához képest sokat iszik, alig eszik. Nagyon jó gyerek, semmi hiszti. Azért inkább hisztizzen.
A kerti pancsit nem csípi, hűtőfürdőt sem, most már másodszorra alszik ma. Olyan kis bújós.

Kata,
Marci nagyon édes, ne aggódj, szuper lesz a nyaralás!

Judit,
:) Szuper, szerintem jó kezdet. Viszont erről eszembe jutott, hogy mi lesz Ancsival, ha majd a nagyágyra szoktatjuk? Az ő ágya nem 30 cm magasan van, hanem 130. :roll: :shock: :lol:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Ibolya,

Megvan a köntös, nem a padláson volt, hanem Zorka szobájában, de azért kilötyköltem, holnap jöhetsz érte!
Rápróbáltam Zorkára, kicsit nagy rá, úgyhogy szerintem Gerire pont jó lesz:)
Vendég
 


Katus!!

Van Gyálra egy új út Vecsés legszélén, amit mostanság csináltak, az szélesebb - egyszer nézd meg azt is!! Mert ami a Dózsa György folytatása az tényleg nagyon gáz!! :twisted: :twisted:
Remélem Ancsi egyre jobban van!!! Kitartás!!!! Ha iszik, akkor nem lesz semmi gond!

Adri!!

Tök jó, hogy alakulgattok - tényleg az idő a legjobb "gyógyír" a csecsemőkori mizériákra :lol: :lol:


Judit!!

Tök jó, hogy már "nagyágya" van Zorkának. Marietta és Sára is két évesen kaptak gyerekágyat. Marietta az elején sokszor leesett (raktunk mellé plédeket , aztán meg matracot - más okból) Sára soha nem esett le, ellenben levándorol és a földön alszik :lol: :lol:
DE emlékszem, hogy nekünk a tesómmal emeletes ágyunk volt, én fent aludtam. Már iskolás voltam, amikor egyszer cseréltünk, és én leestem - alulról!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Zorka is meg fogja szokni, szerintem egyáltalán nem korai. A barátnőm gyerekei 10 hónapos koruktól együtt alszanak a gyerekszobába egy nagy matracon!! :lol: :lol: :lol: Sára meg a rácsosból is kimászott már egy éves korától :lol: :lol:

Húha!!! Ma ilyen hajnalban keltetek??????????????

Ildi!!

Kár hogy nem jöttetek a szigetre!!! DE nem piszok dolog egy kicsit ezt a Rékéra fogni????? :lol: :lol: :lol: Ha a melegre fogjátok még elfogadom (bár a nyár már csak ilyen :lol: :lol: ) DE Réka nevében kikérem magamnak, hogy nem élvezte volna!!! :lol: :lol: :lol: Nem beszélve a Dávidról!!!! 8-10 babasátor van a szigeten, Cini muszika, homokozó, játszótér és az a rengeteg látvány!!!! Tuti élvezte volna, ez biztos!!!

Ibolya!!

Nagyon sajnálom, hogy Encsi már nem élvezi a szigetet, ellentétben sok hasonló korú gyerekkel. Nem értek egyet azzal, hogy csak a 4-5 éveseknek van mivel játszani Van a kissebbeknek is, és a nygaobbaknak is, csak gyereknek kell lenni hozzá!! Sajnálatos, ha az Enikő ezeket már nem értékeli, mert akkor nem tud gyereknek lenni - ez szomorú. Annak, hogy ilyen okos lehet ez a hátránya!! Viszont a bizihez tényleg gartulálunk neki!!! :lol: :lol:

És bocsi de azzal is ellent kell mondjak, hogy 4 órán elül nem lehet lázcsillapítót adni :oops: :oops: Azonos hatóanyagot nem lehet ismételni 4-6 órán belül, de más hatóanyaggal lehet próbálkozni (pl: paracetamol és amidazofen)

Kata!!

Marci tüneményes a fotókon (is)!!! :lol: :lol: :lol: És szuper lesz a nyaralásotok. bár értem hogy parázol, én is ezt tenném :oops: :oops: :oops: Úgy alapból :lol: :lol: :oops: :oops: nem túl sokszor voltam még külföldön :oops: :oops: De Marci pont olyan korban van, hogy kevés "gondot" okoz: kajcsiját könnyen viszed, sokat alszik, nem mászik le, nem futkos össze-vissza :lol: :lol: :lol: Élvezzétek a jó levegőt és a pihenést!! Megérdemlitek!!!!

Szandra!!

Köszi kérdésed :lol: :lol: negatív!! Tüneményes a Magda!!!! :lol: :lol: :lol:
Képzeld a Sanyi is megkostólta a hajdinát - egyből ki is köpte a kukába!!


Andi!!

Észrevetted, hogy még mindi adósunk vagy a szülinapi képekkel???? Nem beszélve a beszámolóról!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó!!

Tudom, hogy nem olvasod, de gondolunk ám rád!!!! :lol: :lol: :lol:
Szép időtök lett!!!!

Anita!!

Akkor várunk este hosszabban - igaz csajok!?? :lol: :lol:

Anett!!!

Hiányzol!!! Hogy vannak a csajok?????


No, mi voltunk ma a szigeten - fájdítom a lányos anyukák szívét :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Piszok apa nem vitt ki minket a Gyerekszigetre!-ez már válóok :lol: :lol: :lol:
ez valami szépségverseny volt?
ilgya1
 
 


Ildi!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dehogy válóok, csak kérd meg, hogy engeszteljen ki!!! :lol: :lol: :lol:
Apa lustasága elfogadható indok!! :lol: :lol: :lol:

Nem szépségverseny volt, hanem hercegnők bálja! :lol: :lol: Ott kapták a ruhákat és táncikálhattak benne.
Szandra!! Ezt imádná a Tami!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
csakhát olyan szépek,hogy ott is megállnák a helyüket:) :wink:

na majd apának ma sok dolga lesz,mert egykönnyen nem fogok kiengesztelődni látva a képeket és a beszámolódat hallgatva. :x :x :x

Kata!
Ment a privi!
De jó lesz nektek,menjetek csak bátran .Majd azért kérünk sok sok képet,ha visszajötettek. és a tapasztalataitokra is szükségem lesz. Nagyon édes a kocsmázó Marci! :lol: :lol: :lol:
Üdv. Vikinek! Jöhetne ide is gyakrabban!

Anita!
Már 9 óra és még te sehol.....

Katus!
Használd ki,hogy bújós :lol: :lol: :lol: lázmentes éjszakát kívánunk a pici lánynak!

Ildikó
ilgya1
 
 


Ildi,
vagyok csak olvasok, azt könnyebb :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Anita!!

Piszok vagy!! :lol: :lol: Rád várunk!!!!

Ildi!!

Akkor szép estét - nyakadra vigyázz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Jó kis napunk volt ma :lol: :lol: Medence, kaja-pia :lol: Érzem is a fejemben a bólét :lol: :lol:

Gyöngyi,
tündérek a kis "rubint" hercegnőid :lol:
Jövőhétvégén remélem nem lesz ennyire meleg és el tudom csábítani apánkat is a szigetre :roll:

A másik Gyálra vezető út valóban szélesebb, de hosszabb és az is forgalmas :?

Katus,
így marad az erdőn keresztül vezető földút :wink:
Ancsi reméléem már nem lázas, mi ez a lázas nyavaja? A 3napos láz?

Ildi,
mit főztél? És örülök, hogy hiányoltál :!: :D

Judit,
Ügyes Zorka! :D Én nem is akarom megpróbálni kivenni Botondot a kiságyból, jó így ez az éjszakai nyugalom :D Napközben a nagyágyon alszik a mi szobánkban, még nem esett le..de az éjszakák annyira nyugisak így, hogy nem merek változtatni :oops:

Kata,
hihetetlen ez a kispasi :lol: milyen pózokban képes aludni :lol:
Tényleg szép a gyömrői tó, de én bizonyos okokból, inkább nem választom :oops: :oops: :oops:
Nagyon jó lesz ez a nyaralás Nektek :!: :lol:

Adri,
nyugtasson a tudat, hogy én is keltem Bogival rengeteget, volt olyan időszaka, hogy óránként..néha arra sem emlékeztem, hogy odamentem hozzá :oops: de elmúlik ez is ..gyorsan megy az idő sajnos :cry:

na reggel folytatom... bocs.. elfáradtam :oops: :oops:

Anita
putyu
 
 


Hali! Ez nagyon gyér volt!!! :twisted: :lol: :lol: De megbocsájtjuk, ha piáltál!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


sztem is :D :D :D
ilgya1
 
 


Anita,

Én meg azt gondoltam ezzel a kiságy-nagyágy dologgal kapcsolatban, hogy most még nem jut el a tudatáig, hogy ő abból ki tud jönni...viszont egy év múlva már nagyon is tudni fogja és ki is fog jönni. Így meg TALÁN megszokja, hogy abban aludni kell, nem vándorolni, és nem jön látogatóba az éjszaka közepén. Így gondolkodik egy naív első gyerekes:))Aztán majd kiderül mi lesz. Mindenesetre egyelőre nem vándorol, ugyanúgy sírással jelzi, ha valami balhé van, mint eddig. Amikor leesett, akkoris csak ült a földön és sírt és megvárta, amíg bementünk és visszapakoltuk az ágyba:) Most este már 2-szer kikéreckedett, de akkoris sírással jelzett.

Apropó,

Miben altatjátok mostanság a lurkókat? Zorka ma azért kelt már kétszer, mert iszonyat melege van. Egy rövidujjú body van rajta, takaró gyanánt csak egy huzat takaró nélkül. Nyitva az ablaka. És melege van:( De félek, hogy hajnalban meg fázni fog...
Vendég
 


Sziasztok!


VÉGRE VAN NETEM :P :P :P

Most csak röviden, mert nem tudok ennyit visszaolvasni:

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET :lol: :lol: :lol:

Nagyon jól esett, hogy gondoltatok Ránk :)

Mi is szeretnénk bepótolni az elmaradásokat:

MINDEN SZÜLINAPOSnak ÉS NÉVNAPOSnak utólagosan is nagyon sok boldogságot kívánunk :)


A gyömrői tóhoz kapcsolódva: mi voltunk ott tavasszal szétnézőbe. Tényleg nagyon szép, de mások véleménye szerint, akik már voltak ott többször, kisgyerkőccel nem célszerű menni, mert elég sok fertőzést el lehet kapni és a szülőknek nagyon figyelni kell, mert nincs rendesen lekerítve a tó víz része. Ismerőseim azt mondták, hogy szerintük a nagyon pici és a 3-4 éves korú vagy idősebb gyerkőcökkel érdemes kimenni.

Judit!
Laura is egy badyban alszik és szerencsére végigalussza az éjszakákat, pedig még az ablaka is csukva van (pedig tetőtérben alszunk), mivel kedves szomszédaink kutyái nagyon sokat ugatnak. Én most egy ventillátort állítottam be a szobájába és az "kergeti" a levegőt, ami által kellemes a hőmérséklet a szobában :)
Takaró nincsen, mivel 2 percen belül lerúgja magáról :lol:

De most már eldugultam, megyek aludni.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Anita!
A piától másnak csak jobban megered a nyelve. :) :wink: Akkor reggel tessék pótólni.

Gyöngyi!
Meg sem merem mutatni ezeket a képeket a Taminak :wink: , nem volt autóm így ha akartunk volna sem tudtunk volna elmenni, na meg itt volt anyukám. Jött ma a sógorom is meg a lánya, lent pakoltak és a sógorom csinált ma ebédet így hawaiozhattam egy kicsit. Így csak 4 adagot mostam, 3at össze is hajtogattam mert megszáradt, porszívóztam, pékhez sétáltunk és este majd 2 órán keresztül locsóltam így elfáradtam kellő képpen.

Judit!
Nálunk sem önálló a Tami pedig kijöhetne az ágyából, ha van valami akkor szól. Igaz én eleve olyan ágyat vettem neki ami körben fa leesésgátlós, annyira vándoról nekem még mindig mind a kettő, Edót a nagyágy és a fal közül szedtem ki tegnapelőtt éjszaka (ez kb 20-25 cm távolság ami a kettő között van) és az egész teste bent volt már, sőt még a feje is :? .

Ildi!
Nálunk is azt mondta apa, hogy Edó még nem élvezné, szerintem lehet benne valami mert tavaly a Tami sem élvezte még annyira pedig 2 és fél éves volt. Majd jövőre, akkor találkozhatunk is :) .

Kata!
Édes nagyon Marci, rendesen bepiálhatott a drága :wink: :lol:

Katus!
Már csak 1 nap?? Kitartás nektek, én is mindig azt mondom bárcsak rosszalkodnának, aztán meg mikor tényleg :roll: :wink: :lol:

Adri!
Nem felejtettem el az aventos cuccot, ígyérem viszem, lehet, hogy holnap??????!!

Szandra

szandrakiss
 
 


Ja, Edó egy pelusban alszik. Reggel próbálok ráhúzni egy pici takarót de mire 5ig számolnék már repül is mert nem tud tőle aludni, amint lekerült róla már szunyál is tovább. Szerintem ha csak bukóra hhagyod az ablakját és reggel esteleg be is csukod akkor nyugodtan vetkőztesd le, melegben mi sem tudunk aludni, főleg nem pihentetően.

szandrakiss
 
 


Szandra,

Zorka szobájában bukón van az ablak, de az ágya pont az ablak alatt van. 10 órakor végülis elaludt így bodyban. A csak pelenka nálunk nem jó, mert lehámozza magáról.
A reggeli ablakbecsukás...khmm...Gyöngyi ne figyelj ide!...szal engem Zorka ébreszt reggel:)
Vendég
 


Gyöngyi!
Miért én vigyázzak a nyakamra? :oops: :lol: :lol: :lol: majd apa vigyáz rá....

Anita!
Azért örülünk ám,hogy jöttél csak hogy tudd
és kérünk medencés képeket,ha már ennyivel kiszúrtad a szemünket.
én marha hús levest főztem fincsi salival és rántott halacskával :lol:

Szandra!
Jól van akkor jövőre ugyanekkor ugyanott.......
akkor a te Zsoltod is a lustábbikból való? :lol: :wink: na végre nemcsak az enyém.....vagyis éppen ezt vártam,ugyanis az már nagyon nagy különbség lenne kettőnk életútján (egyszer már tényleg összeszedem a hasonlóságokat :wink: :lol: :lol: :lol: )

DénesAndi!
Hali!

Judit!
Réka is pár centire nyitott ablaknál (emeleten vagyunk,így biztonsági zár miatt,csak max.15 cmre nyílik) és rövid ujjú bodyban alszik. Ha felébredek hajnalban be szoktam takarni vagy ha apa megy dolgozni,de mindig lerúgja magáról,szal fölösleges. Most meg aztán tényleg hőség van. Igaz így jobban ki van téve a szúnyogok támadásának ,hogy nincs rajta hosszú nadrág,de a csípések nem zavarják,annál inkább ha melege van.


Ja és a VIP vendégeimről egy fotó:

már 10 hónapos Szabika (Jatka-régi topiklakó,aki még tavaly játszott Lost-ot,azt hiszem,de ezer éve nem írt az biztos.) MAjd még probálom rávenni,hogy csatlakozzon újra a bandához,és a nyári játszóterezésekhez!Ugyanis a csajai tüneményesen jó gyerekek.


Nézzétek,hogy mosolyog:
Kép

és a nagylány:Doresz,aki októbertől ovis :
Kép

és a tesók:
na ezt nem sikerült,de majd pótolom holnap.

Ildikó
ilgya1
 
 


Szandra!
Köszi! Ma délután el kell mennem ügyeket intézni, de anyukám itthon lesz Dórával. Szívesen látunk este felé is, akkor legalább hűvösebb van.

Katus!
Jobbulást a drága Ancsinak! Tegnap este sétáltunk felétek, integettünk is! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Jó utat, vigyázzatok magatokra!

Judit!
Írigyellek Zorka miatt! Milyen ügyes nagy lány már!

Én tegnap óta örülök, ha bárhpl is alszik. Délelőtt 10-től este 11-ig kb 1 órát aludt, azt 5-6 részletben. Nagyon szenved a melegben. Este csak egy bodyt adtam rá, az ajtó is teljesen nyitva volt, de még így is 27 fok volt. Próbáltam legalább egy kis textil pelust ráadni, de azt is lerugta, és nyöszörgött, ha rajta volt. Miután lerugta békésen aludt. Hajnalban azért betakartam. Remélem nem fázott meg, mert de többször is hapcizott, de igaz ezt máskor csinálta elég gyakran! :? :?

Anita!
Mi is várjuk a képeket, legalább a látványban legyen részünk! :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi!
Szerinted nem nagyon gáz, ha a hat hetes csípőszűrésre augusztus 11-én kell mennünk, mert csak akkorra van időpont! Akkor Dóra baba már majd nem 3 hónapos lesz , nem hat hetes! :evil: :evil: :evil:
Ráadásul most csupa pöttyös a homloka és a pofija. Kell ezzel valamit csinálni?

Ibolya!
Ha gondoljátok, gyertek felénk és szíves megmutatom a drágámat!
Persze ez mindekire vonatkozik!
Vagy ha a Martinkán vagytok, és mi meg menetkészek vagyunk, akkor ott is találkozhatunk.

most megyek, mert akció van!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Anikó, sajnos Botond csajozott hétvégén :lol: :lol:
Kép

Anita
putyu
 
 


Kép
Kép Kép

Anita
putyu
 
 


Elég rossz kép, de eza kedvencem :D Kép

Anita
putyu
 
 


Nem rég voltunk a repülő emlékparkban :D
Kép
Kép
Kép Kép Kép

Anita
putyu
 
 


Ez is kedvenc :D
Kép

Anita
putyu
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan, mert kidőlök.

Ancsinak már a hasa is megy, nagyon remélem, hogy a róka elkerül minket :( Volt a doktornénink, szerinte ez nem csak 3 napos :(

Mindenkinek puszi

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Egy júniusi bukfenc :D
Kép
Kép Kép Kép Kép

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Mindenki kidőlt ebben a melegben :shock:
Nálunk az emeleten 31 fok van :arrow: lassan jöhettek hozzánk szaunázni :lol: :lol:

Katus,
remélem hamar rendbe jön Ancsi :!: :!:

Judit,
én Bogival aludtam 8 hós korától 2 és fél évesig, így legalább aludtunk :roll: ... örülök, hogy Botond nyugisan alszik, külön a szobájában, amig lehet hagyom a kiságyban :roll: egyébként Boga borzalmasan kering az ágyon, képes még a franciaágyról is leesni :)

Szandra,
megered, megered, de nem mindegy , hogy hol :lol: :lol: :lol: Tegnap meg úgye itthon volt azUram :lol:

Zsani,
örülök, hogy voltatok :lol: gyertek sűrűbben, Boga odavan Liliért :lol:

Dénesandi,
jó, hogy újra vagy :!: :D

Anett, Andi,
nagyon eltűntetek, mi újság veletek :?:

Ibolya,
sikerült köntöst szerezned, egyébként hova mentek?

Évi,
várlak mákot darálni, bármikor, hátha már sikerül találkoznom Zétivel..ebben a melegben esélyem sincs, hogy sétálgassatok :(

Anikó,
milyen volt a hétvége? Csokik vagytok??? :lol:
Revans ment :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Na akkor, úgy tűnik, ma sikeresen életben tartom a topikot :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


(Titokban számítok a dicséretekre :lol: )

Anita
putyu
 
 


alakul :D
ilgya1
 
 


na ba meg :x :x :x a tök sok jó kép a túloldalon maradt:( minek írtam én egyáltalán :oops: :oops: :oops:
ilgya1
 
 


Sziasztok!

gyorsinfó: Gyömrő nagyon jó!!!!!

Kata!

Köszönjük a tippet!

Vízimádok!

3 óra után írány a gyömrői tó-strand!!!!!!

Dolgoznom kell: nagyon, így ha itt ülök a gépnél minden betű amit leütök komoly bűntudatot okoz. :cry: Keveset tudok a munkával foglalkozni és hétvégére kész kell lennem egy nagyobb anyaggal.

Zorka!

Nagyon boldog névnapot!



anett
kállai
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?