Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa!!!!!!!!!!! Ne add fel!!! Gondolj Csilla türelmére! :) Bízz a kicsi fiadban, és akkor minden könnyebb lesz és hamarabb jön egyenesbe! Komolyan mondom! Ha pozitívan gondolkodsz, akkor jó dolgok történnek majd!!!
Én is küldöm a pozitív energiákat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
encu

Hejj, látod? Íme: Egy pont! ÉS még csak nem is gondoltam rá ;)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok??

Mi megint szarul aludtunk... :( De állítólag marha nagy frontok voltak...

Ki mit csinál ilyen változékony időben?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Zsuzsa!

Kitartás!
Pont ezt beszéltük a múltkor, hogy milyen gáz, elhintik hogy jöhet haza és az utcsó percben meg lefújják :( Remélem már jobban van Kornél! ?????????

Most nyomtam be két cső kukoricát :D :D
Nagyon fini volt :D
Ügyeskedtem, teleszórtam a billentyűzetet meg a nyomtatót sóval :oops:

Még nem is írtam, érzek valamit! Bár még eléggé kétkedve figyeleme a dolgot, de ha lepihizek egyszer-kétszer érzek valami simit csak még nagyon ritkán. Hát majd meglátjuk :P Lassan 5 napja figyelem, remélem nem a bélmozgásra zummoltam rá :lol: :oops: :lol:

Nagyon áll az oldal!? :roll:

Barbi! Hogy bírod a szünetet?? :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!!!

Móni! Eddig jól bírom :wink: Anyukám segített eddig a héten, ma meg hogy tudjunk menni úszni Vincével, Szilárdra a nagyim, meg apukám vigyáz :D

Mennem is kell

Kép

Kép
sbarbi

Folyt.

Vince tegnap felállt a kiságyában, meg bútorok mellett :D Néha már egy kicsit szabályos mászásban halad, de ha gyorsan akar menni, még kúszik :)

Encu! Jó volt tegnap a séta :D :D :D Tegnap megmértük Vincét és 9200 g.

Móni! Végülis előfordulhat, hogy már a babát érzed, az olyan jóóóó :)

Többiek????

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tesóka! De izgi!!! ;) LEhet, hogy már a babód ekkora?? :shock: Nem semmi!! Alig várom, hogy kiderüljön, hogy fiú vagy lány! Neveken gondolkodtatok már?

Barbi! Nagyon ügyi Vince... :oops: Karcsika kicsit lusta... inkább sír és hisztizik, semhogy megpróbálna mocorogni... (mint az apja... :lol: :lol: ;) ) !! :D:D:D

Micsoda egy idő van...nem csodálom, hogy kicsit megborult a gyerek... :roll:

Merre vagytok??

Zsuzsa! Hogy van Kornél?

Kép
Kép
encu

Sziasztok

hát nagy a pangás

mi megvagyunk de nem jöhetünk haza
mert az orvos
az osztályvezetö fö orvos
kisérleti alanynak néz a Kornélt ma csak ugy semmi kép csinált neki egy gerinccsapolást mert hát ö reggel kitalálta hogy hiába minden lelet jo azért csinál egyet utána kitalálta hogy akkor holnap mágse jöhetünk hanem inkáb csak a jövhéten szoval fogalmam sincs mikor jövünk haza ..
anha

Szilvi

Mit mondott a védönö :?????
anha

Sziasztok!

Végre elaludt Marci és én végre géphez jutok, elzavartam apát :twisted:

Móni
Sztem már simán a babát érezted!!! :D Dejódejódejó :)
Tényleg neveken gondolkodtatok már?

Encu
Hát valószínű, hogy ettől az időtől ilyenek a gyerkőcök!
Jobban alszotok azóta? Nekünk is volt egy kis nyügi mostanában éjszaka!

Zsuzsa
Kitartás, mostmár hamarosan csak hazajöhet Kornél!!! Remélem mielőbb itthon lesz már! Úgy megnézném már!
Ja, a védőnő megdicsérte Marcit, hogy ügyes, szépen fejlődik. A tejpépet kicsit fájlalta, de ez van... marci szereti :D
Amúgy minden ok, azt mondta szerinte hamarosan állni fog Marci

Jaj, és képzeljétek, 2 napja 4kézlábra áll, és ringatja a popóját :lol

Barbi
Gratula Vincének az álláshoz! Nagyon ügyes fiú! :wink:

Na, most megyek aludni!
Holnap jövök, és hozok képeket is!

szisszka

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés, mert Flóra hazament tegnap anyuval és ezerrel nagytakarítok, csak felteszem nektek a tegnapi ruhapróbán készült képet! Kép

pusza

Kép
gabriel79

Hú, csak gyorsan....

Gabó
Juuuuuuj, nagyon szép vagy! Gyönyörű a ruha is, nagyon jól áll!

később még jövök, de Gabó fotóját nem hagyhattam szó nélkül :wink:

szisszka

Gabó!!! Gyönyörű vagy!!!! Komcsira!!Még ha egy kis jókedv-mosoly is lenne az arcodon... :P :lol: Na, de azt gondolom a leendő uradnak tartogatod a nagy napra... ;) Már csak 37 nap... :)

Én is minnyá jövök még, csak rendezem soraim...

Kép
Kép
encu

Encu!
Azért nem tudtam mosolyogni, mert nem sokon mulott, hogy a főnökasszonyt fel ne pofozzam! :evil:
Egyébként köszönöm a bókokat! :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Írtam egy csomót, el akarom küldeni erre kidobott :evil:

Zsuzsa!

Ne mérgelődj!
Mi lett az eredménye a csapolásnak?
Remélem most már nem szórakoznak veletek és jöhettek haza!!!

Gabó!

Gyönyörű vagy!!!!!!!
Flóra is édi, hogy bújt hozzád :lol:

Barbi!

Gratula az álláshoz! Most már tényleg elszalad lassan Vince :lol:
Szupi hogy van kire bízni Szilárdot :D

Szisz!

Marcinak is gratula! Lassan ő is mászni fog, a ringatásból jön :D :D

Tesóka!

Éjszakáitok? Remélem jók! :wink:
A mieink pocsékok és most én nem tudom hogy ugyan mi a fene baja lehet a Ricsinek 8)

Nemrég jöttünk haza a fogdokitól, délre Anna, utána helyi terhestanácsadás az afp miatt, hogy ne kelljen pestre mennünk megcsináltatni. Közben bemegyünk a gyerekdokihoz mert van egy foltja a Ricsinek. HOlnap meg reggelre megyünk a dokihoz pestre :lol: Méghogy a terhesség nem betegség, ennyit járkálni az orvosokhoz :roll:

Azt hiszem kijelenthetem, hogy 100% hogy a babát érzem!!! :D :D Egyre többször jelentkezik de még csak finoman piszkál :lol:

Volt valakinek terhesség alatt előjött visszere?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Úúúúúú, Gabó! Mesélj!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó!!!
Nagyon szép vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Nagyon jó választás volt a ruha is! :wink:
Mi történt már megint?????????????? :shock: Mesélj!!!

Móni!
Milyen foltja van Ricsikének és hol?

Nálunk nem valami fényes most a helyzet. :( Ma voltunk tanácsadáson, és hát nem tudják hátrahúzni a kukiján a bőrt Nonónak. Azt mondták, hogy nyaralás előtt nem csinálnak vele semmit, addig húzógassuk neki, és ha hazajöttünk és akkor sem változik semmi, akkor be kell mennünk a Heim Pálba és valószínű, hogy bevágják neki! :cry: :cry: :cry:

Kép
niki+baba

Niki! Nem várhattok még azzal a bevágással? Nonó még olyan kicsi...Szilárdnak először 2 évesen húzattuk fel a bőrt...

Gabó! Gyönyörű vagy :D

Szisz! Nagyon ügyes Marci :D

Megyek, mielőtt Vince ír rólam valami rosszat :lol: :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Niki!

Szerintem is ráértek még a kukis dologgal ennyire komolyan foglalkozni ha nem okoz vizelési és egyéb gondot. A dokinkat pl nem is érdekli hogy figymaszűkülete van a Ricsinek, szerinte is bőven ráérünk meg a neten is mindenhol ezt írják. Mind a letapadás mind a szűkület is oldódhat 2-3 éves korra mindenféle beavatkozás nélkül. De ha akarjátok csináltassátok meg :wink:

Van egy folt a Ricsi vádliján, olyan mintha ki lenne száradva de nem akart elmúlni. a doki szerint gombás úgyhogy kapott rá krémet.

Barbi!

:lol: Vince ilyen árulkodós? :lol: :wink:

Anna szerint fogytam még 2 kilót :lol: Úgyhogy hivatalosan -6 nál járok :D Bár nem látszik, az agyam fogy :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Asszem félreértetek. Én nem akarom bevágatni Nonónak, ha nem muszály, természetesen én is szeretném inkább megkímélni ettől.
Csak nekünk azt mondta a dokinő ma tanácsadáson, hogy egyáltalán nem tudja hátrahúzni Nonónak, de van még egy mód amit ők tanultak, de ő azt nem meri megcsinálni! :shock: Nem tudom mire gondolt...

Ezért mondta, hogy ha hazajövünk és nem változik akkor menjünk el a Heim Pálba, egy bizonyos dokihoz (majd megadja a nevét), és hogy ő majd bevágja! Nekünk nem mondta, hogy ráér 2-3 éves korig! :oops: :shock: És nincs Nonónak se begyulladva, semmi. Szóval akkor most nem tom mi van. :roll:

Lehet inkább visszaviszem a Madarászba ahhoz a dokihoz akinél voltunk, és majd ő megnézni. Mert ugye ő akkor azt mondta, hogy 1 éves korig ne is húzogassuk neki! :?

Kép
niki+baba

Most olvastam, hogy fitymaszűkületre vannak kenőcsök is! :lol:
Ezt majd megkérdezem az urológián, hátha segítene! :roll:

Kép
niki+baba

Lányok, kész vagyok... :cry: :cry:

Kép
Kép
encu

Encu! Mi a baj? Nem aludtatok? Nappal próbálj meg pihenni, és hívj segítséget...legalábbis én ilyenkor türelmetlen vagyok nagyon :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Niki!

Szerintem ha időtök engedi menjetek el mindkét helyre, aztán majd a hallottak-látottak alapján könnyebb lesz dönteni. A védőnőnk pl. nekünk a helyi sebészt is ajánlotta, hogy ő is szokott kukikat kezelni :roll: Mi még ezt is megnézzük majd...
Kiváncsi vagyok hogy ugyan mit tanulhatott a dokitok amit nem mer megcsinálni :shock: :lol:
A krémekről én is olvastam, ha minden igaz akkor az enyhe szűkületre megoldás lehet, hát ki tudja de jobbnak tűnik mint egy vagdosás :roll:

Akár most akár később csináltatjátok meg úgyis számotokra a legjobban döntötök! Szar ez ígyis úgyis :cry: Szerintem az a legfontosabb hogy találjatok egy dokit akiben 100%-ig megbíztok és rá meritek bízni Nonót. Remélem sikerül és nincs is akkora gond :wink:

Tesóka!

MI a gond??????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

HAli!

Az a gondom, hogy elkezdett nagyon rosszul aludni a gyerek. Tegnap pl éjfélkor felébredt és fél kettő után aludt el.. meg egy-két óránként felébred, és csak a cici jó neki, semmi más. De kaptam anyutól a könyvtárból egy könyvet, most kipróbáljuk azt a modszert... Állítólag nagyon nagyon hatásos... Kb ennyi....

Kép
Kép
encu

Encu!
Nem lehet, hogy kevés már a tejcsid, vagy nem annyira tápláló már, és azért kel sokat Karcsika? Nálunk Nonó akkor csinálta ugyanezt az 1 ill. 2 óránkénti keléseket. :?

Kép
niki+baba

Niki!

Nemtom... Kap vacsit, amennyit akar, és napközben is ezt-azt. Gyümit, főzit... szóval nem tudom. A szopi végefelé elég sűrűnek tűnik nekem a tejcim...

Kép
Kép
encu

Tesóka!

NE adj cicit csak min. 4 óránként éjjel!! Nekem bevált. A Ricsi is szórakozott képes volt óránként cicit kérni én meg berágtam és beszüntettem :oops: Rendes mennyiségű vacsit kapott akkor és lefekvős cicit. Utána ha kelt csak ölbe vettem de nem kapott cicit csak ha letelt a 4 óra. Nagyon harcolt, veszekedtünk egymással éjjel de pár nap alatt beletörődött hogy nincs mindig. Aztán bevezettem azt hogy ha kelt és pont nem cicizős időpont volt, ki sem vettem. Mondtam hogy aludjon, lefeküdtem mondtam én is alszok. (egy szobában alszunk mi) Félhomály volt, látta hogy mi a szitu és próbált előbb-utóbb elaludni magától. Ha nagyon nem ment, betettem magunk közé de aludtam szintén nem foglalkoztam vele. Erre is elég hamar rájött. Éjszaka alszunk. És ma sem szórakozok vele, ha nem alszik jön közénk, alszunk együtt utána átteszem a helyére hogy ott aludjon. Megkínálom éjjel max 1 szer cicivel, de van hogy már inkább innivalót kér. Igazából nem tudom, hogy miattam jutott el idáig az éjjeli alvással vagy csak megérett rá. De alszunk :D Viszont ne felejtsd el hogy a babák nagy részére rátör 7-8 hónaposan a szeparációs félelem, ilyenkor riadóztatnak akár fél óránként is hogy jöjjön anya :? Ez pár hét alatt rendeződni szokott.
Remélem sierül végre aludnod! Átérzem a helyzeted :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi Kép
rempi

Encu!

Jajj,de sajnálom és átérzem a helyzetedet!
Én is arra gondolok amire Niki és tudom, hogy most sokan elítélnek, de próbáld ki, hogy a lefejt tejcsidbe este tegyél grízt(csak egy teáskanálnyit) és elalvás előtt este adjál neki.
Én Flórának (mivel mi táposak voltunk) banánt és főtt krumplit is volt, hogy kevertem bele és imádta és lecsökkent egy----két éjszakai kelésre akkor, pedig már csak inni adtam neki, hiszen elég fülledt a levegő ismét, lehethogy szomjas és az anyatej édes és meleg!
Na most mondtam valamit, de tényleg lehet, hogy csak szomjas!

Kép
gabriel79

Jó reggelt!

Már egy órája egy bazi nagy dongóval szenvedek, nem akar kimenni :evil: Én meg nagyon nagyon félek az ilyen zümmögő-megcsíplek repülö-mászok állatoktól brrrr... még lecsapni sem merem :oops:

Móni
Jól birod az orvoshoz mászkálást! És ezekre a helyekre mind-mind küldenek? Szerintem nekem nem kellett ennyit mászkálnom :shock: vagy csak már nem emlékszem rá :D
Egyébként hol fogsz szülni?

Niki
Szegény Nonó, remélem megoldódik a dolog vágás nélkül!

Encu
Remélem jobban aludtatok! Nekünk is akkor volt ez, hogy állandóan ébredt Marci, amikor már nem volt neki elég éjszakára a tejci, ezért kap vacsira mást is.
De: tegnap kaptam Apától babamagazint, és abban van egy cikk, és abban írják azt is, hogy ha az ébredést nem az éhség okozza, (vagy fogzás, hasfájás stb.) akkor megszokásról van szó. "Mivel a pici az anyamellel a szájában aludt el, ébredéskor is ezt keresi" és akkor írnak tippeket, h hogy szoktas le az éjszakai szopiról vagy h ne szopizásra aludjon el.
Meg ezt is írják:" A hozzátáplálás megkezdésével a szoptatások száma és mennyisége csökken. Így kezdődik az elvállás a mamától... az elszakadás azonban nem mindig zökkenőmentes, néhány csöppség ezt visszautasítja, és ez az étkezéseknél, vagy az alvásritmusban, esetleg a napirendben is megmutatkozik.

Na, akartam még írni, de elfelejtettem :oops:

Kép

szisszka

Kép

Így hintázunk :D

szisszka

Sziasztok

Szilvi tök jo a kép

Gabi nagyon szép a ruhád .

Lányok egy csomo minden volta a héten amitöl a hajamat téptem . például hogy feleslegesen szurták meg a gerinct . de mindegy már leszarom .

Mert Hétfön jövünk haza

szurkoljatok hogy ne jöjön közbe semmi :D
anha

Zsuzsa
Ez nagyon jóóóóóóóóó hír!!!!! :)
Jajjjj, nagyon örülök, nagyon nagyon drukkolok!!!!!!
Egyébként meg azt álmodtam, valamelyik tegnap, hogy a Livi mondta nekem, hogy jön haza Kornél :lol:
Alig várom, hogy itthon legyen a nagyfiú!!! :wink:

szisszka

Szép jó reggelt!

Olyan gyönyörű idő van :D Remélem ma már kirakhatjuk a medencét is :D

Szisz!

Édes Marci! Milyen nagyfiú lett! :D

Orvoshoz járás: :lol: nehéz eset vagyok :oops: az afp-s vérvételemet is ki kell egészíttetnem úgyhogy megint mehetek dokihoz jövőhéten :lol: De nem bánom, nagyon figyelnek ránk, a dokim nagyon alapos főleg az előzményeket figyelembe véve. Már most kéri a spec vérvételt hogy lássa alakulóban van e a toxémia meg ilyenek :D
Pesten fog a kistesó is megszületni úgy mint a Ricsi, ÁEK-ben (volt máv) és ugyanannál a dokinál :D Csak most remélem a "kijáraton" távozik majd :roll: :P

Zsuzsa!

Még mindig nagyon szurkolok, tudod! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni

Köszi, hogy ezt megosztottad!!!!! :)Ez nagyon szééééép!:)))

Orvoshoz járás: így már értem :wink:
És amúgy a dokid Pesten van?

Ki merre csavarog ma??? 8)

szisszka

Szisz!

Nagyon szívesen, szerintem is szép, főleg a babák benne :D :D

Találtam még egy jót, aztán befejeztem, megyek csokit enni 8)

Üzemorvosi vizsgálat

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérjük, 3 napon belül szíveskedjen ellátogatni hozzánk vérvételre, és hozzon magával székletmintát. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!

Üdvözlettel:
Üzemorvosi Labor

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, igen pesti a doki.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Látom nagy a pangás hétvége volt

Ma szurkoljatok jövünk haza
ha minden okés lesz . ese jövök . :lol:
anha

Szisz, jó a kép :D Kár, hogy füreden nincs babahinta...így mi még csak 2szer hintáztunk, tervbe van, hogy veszünk bentre :wink:

Zsuzsa! Szurkolok, hogy jöjjön tényleg haza Kornél baba :)

Kép

Kép
sbarbi

Jóóó reggelt!

Móni
ez is jó volt :lol:

Barbi
Gondolom akkor Vincének is tetszika hintázás! :wink: Marci imádja!
Én is akartam itthonra hintát, csak Apája túl parás... :? (mert mi van ha ő rosszul szereli fel a hintát... ) Ja, ez olyan, hogy vettem Marcinak homokozó készletet, mert pakolhatja, ütheti stb... Apája meg azt mondja, h ne adjam oda neki, mert az van ráírva, hogy 18 hónapos kortól :?

Zsuzsa
Továbbra is drukkolok nagyon nagyon nagyon!!!

Ki mit csinált a hétvégén? Merre csavarogtatok?

Mi Sex és New Yorkot néztünk, meg Forma 1-eztünk :P

Na, még pár kép a rosszcsontomról:
Kép
Kép
Kép

szisszka

Szisz! Úgy látom a te fiad fog leghamarább futni :lol: Ja, és tegyétek lejjebb a kiságyat :)
Mi hétvégén a kertben lógtunk, kismedence, sátor...stb :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

végre ithon vagyunk . Majd rakok fel képeket
Ja azt viszont elfelejteték mondani hogy sérve van kornélnak a növér szolte el magád . jo mi
anha

Barbi
Már lejjebb tettük :D

Zsuzsa
Ez szuper, várom a képeket majd :wink:
A lányok mit szólnak az öcsihez???,
Majd mesélj :wink:

szisszka

Kép Kép
anha

Zsuzsa! Szuper, hogy tényleg itthon vagytok :D Hogy viselkedik Kornél? Mesélj!!! Szopizik?

Móni! Jó, hogy ilyen alapos a dokid, szurkolok, hogy minden rendben legyen :)

Encu! Csini vagy nagyon :wink:

Csilla! Rég voltál, jól vagytok?

Többiek :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Zsuzsa! Jók a képek :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de a múlt hét is elég zajosra sikerült, szinte minden nap mennünk kellett valahová... :roll:
Itt volt anyukám is segíteni, így gyorsan elszaladt az idő, de fárasztó is volt!

Zsuzsa!
Isten hozta Battán Kornélt! Örülök, hogy a kezdeti nehézségek után hazahozhattátok!
Még mindig él az ajánlat, hogy bármi kell szóljál!
Nem írtad milyen sérve van, de nem kell izgulni tőle! Bálintnak is volt lágyéksérve, amit már megműtöttek és még mindig van köldöksérve, de az szerencsére húzódik vissza magától!

---------------------------------------------------------------------------------------
Ez a történet egy ausztrál férfiröl szól, aki az "Ironman" = Vasember versenyen vett részt a fiával, aki agyparalízissel született. A férfi nem látta a fia betegségét, mint akadályt, keményen edzett - a fiával együtt - éveken át, míg elérkezett a próba ideje. A kb. 60 éves ausztrál férfi benevezett a fiával együtt az Ironman-re.

A megmérettetés 3 részböl áll és szinte mindig hajnalban kezdödik:
1. Úszás tengerben vagy tóban, majdnem 4 km(a reggeli hidegben)

2. Az úszás befejezése után biciklire ülni, letekerni 180 km-t megszakítás nélkül, hegynek fel és le.
3. A kerékpározás után jön a maraton, 42,195 km, ami testileg, de föleg lelkileg egy rettenetesen nehéz próba.

A világbajnokok kb. 8 óra 15 perc alatt fejezik be. Egy mexikói, a tavalyi résztvevök között az elsö Ironman-jét 12 óra 8 perc alatt fejezte be. Az ausztrál, aki ennek a történetnek a föhöse, hihetetlen, de mintegy 17 óra alatt fejezte be. Az autópályák, pályák stb. normálisan nincsenek lezárva a helyiektöl, az élet zajlik tovább, de ezt a próbát látván, és tudván, hogy kik a résztvevök, lezártak mindent a megmérettetés befejezéséig, éjszakába nyúlva.

Szeretném ezt a nagy ot megosztani veled, mert egy olyan videó, ami tényleg megdöbbent bárkit. Megéri megnézni. Remélem tetszeni fog, mert ez egy példa értékü élet, bátorságról, szeretetröl szól, büszkeségröl, a nehézségek legyözéséröl és a sport iránti szeretetröl.

A video címe "CAN" (tudok)...

http://www.youtube.com/watch?v=8gm7XwtIJdM
rnecsi

Sziasztok
Kornélnak Köldöksérve van amit ragasztani kel

Barbi a szopi nem megy
anyatejet kap cumisüvegböl .

bár aranyos modon megtanitották abol a nagy lyukú cumisüvegböl enni most meg ithon kilodás van ugyhogy az ésazak is ki kelet egyet szurni mert egyés nap csak 30g kat evet a 70 helyet igy már jobban eszik

remélem a szopi is menni fog
:wink:
anha

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?