Új privát üzeneted érkezett!

Agi: anyukam szokta mondani, hogy ha vmit csinalok, ami neki nem tetszik, hogy majd ezt tuti visszakapom a gyerekemtol... :) Es lon... en pl. gyerekkent mindig meghagytam a kajalasnal az utolso par falatot. De mindig tok keveset. Mindegy, hogy keves kajat szedtek nekem vagy sokat, en akkor is hagytam kicsit. (mamam mindig azt mondta, hogy tuti van valahol egy elhagyott gyerekem, annak gyujtom a kajat... :shock: :lol: ) Szoval ne csodalkozz, ha Zita extra-hiper-szuper hisztikiralyno lesz! :):):) (bar szerintem ettol nem kell tartanod, tok cuki kisccsaj :)

zetus8
 
 


Ma nagyon keveset aludt kb másfél órát egész nap,csaviztunk nem voltunk itthon,és az etetőszékbe elaludt este vacsi után.
Szopizás nálunk is változó ,Emmánál az is változó,hogy mit kap ebédre,ha szereti,akkor kevesebbet szopizik.
mia2007
 
 


Etus, még egy pasi gyanakodhat elhagyott gyerekre de Te csak nem. Láttam fent van Kata.
Vendég
 

 
 

Szét van esve az oldal, meg én is. Most elköszönök, megyek zuhozni, utána még talán benézek, ha nem akkor jó éjt!!!

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, Te olyan ravsz vagy mit Szmöre a Nils -ből :lol:
1. iwiwn mindenkit lenyomozoll, még Zita Apáját is megtaláltad, de Te nem regisztrálsz
2. úgy állítottad be, hogy ne látzsódjon ha te be vagy lépve, közben meg csekkolsz mindenkit :lol: ki van bejelentkezve

Kép
ági_bp
 
 


ravasz

Kép
ági_bp
 
 


Ági, igyekezz, csak cicamosdás legyen. Egyébként nem hiszem éh hogy olyan boszi lennél mostanában a környezeteddel. Vagy Te is úgy érzed türelmetlenebb vagy?
Vendég
 


Ennyi hibát :shock: :oops: :oops: :oops:

Kép
ági_bp
 
 


én is úgy érzem, igen :oops: néha úgy kikattanok :oops: :oops: csak nézek én is :shock: hormonok, ugye?? :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Zita Apát rém könnyű volt megtalálni, mivel ő küldte a meghívót. :lol: De igazad van, én ilyen háttérből mindent megfigyelő vagyok.
Vendég
 


Tuti hogy hormonok: Mi más??? :lol: :wink:
Vendég
 


Emma felsírt mennem kell jó éjszakát
mia2007
 
 


Az van, mostmár bevallom, hogy elhatároztam, hogy még csak ingerült sem leszek se Tomival se senkivel, s azóta rosszabb a helyzet :shock: :shock: :roll: mert ha mégis az leszek, akkor -én gondolom a kudarc miatt, hogy na már megint- frusztrált leszek, s rosszabb, mint mikor nem görcsöltem ezen. :?

Kép
ági_bp
 
 


Emmának gyors visszaalvást!!!

Kép
ági_bp
 
 


azt aztan be se fejeztem en gyogyi, hogy szoval Bercel is ezt csinalja, mindig meghagyja az utolso falatot es en ezt uuuuuuuugy utalom... :)

Hajni: EN KEREK ELNEZEST... :lol: Ezennel helyesbitek... szoval: majd en is megyek sokat bicajjal MINT A HAJNI, AKI ALLANDOAN AZZAL MEGY MINDENHOVA! :):):)

Mia: Bercelt nem tomom hussal, de kap. Ugy 2napont altalaban, uveges bebikajaban, mert en nemtok hozzanyulni a nyers hushoz, rosszul vagyok tole... :oops: :( Szoval adok neki... bar belul vivodok emiatt, mert nem annyira vagyok biztos abban hogy kell neki... (meg vagyok gyozodve arrol, hogy sok ertelme nincs, mivel ezek az allatok mar amit csak azert tartanak hogy levagjanak, tele vannak nyomva antibiotikummal csak hogy ellensulyozzak a mozgasszegeny eletmodot, es ne legyenek betegek, meg szteroidokkal novesztik az izmaikat... azt meg nemtom hogy kimegyek a piacra, es a kis neniketol megveszem a csirket, mert ra se birok nezni... :( nem a nenire, a levagott allatra :)
Mar megint mit akartam irni??? A lenyeg: adok Bercelnek hust :)

zetus8
 
 


Húúú, ez Doo szakterülete, de én is ki kell mondjak dolgokat ahhoz hogy megnyugodjak. Ha nem teszem szétvet az ideg, ha kimondom, azt veti szét akinek mondtam. Vagy inkább mindkettőnknek. Na, melyik a jobb megoldás?
Vendég
 


Ez nehéz kérdés Hajni :)
mia2007
 
 


Etus, ezt én is bírom benned. :lol: "hm, mit is akartam mondani ezzel" :lol:

Emma lányka, aludj egy jót!
Vendég
 


Hamar visszaaludt Emma. Ügggyes.
Vendég
 


Ilyenkor cici aztán alszik.
Ez tök rossz lehet Etus,hogy nem vagy meggyőződve,hogy jó de adod a húst.
mia2007
 
 


mennem kellene aludni,de mindig itt ragadok :oops: :oops: :oops:
mia2007
 
 


haho, tényleg itt vagyok :)
kpetro78
 
 


ma végre mindent végig olvastam, jó sok időbe telt, de Marci gyerek egyet aludt és az jó hosszú volt, plusz itt az Anyu :D :D :D
kpetro78
 
 


Kata, ti kinél vagytok Spanyolba, vagy saját nyaralótok van?

Itt vagyok tisztán

Kép
ági_bp
 
 


Kép
Vendég
 


Kata itthon vagytok ,vagy még spanyolba? :oops: :oops:
mia2007
 
 


ez a kép nagyon édes :D :D
mia2007
 
 


dicsekvés: kedd du. óta Marci baba nagyon nagyon megindult, tud egyedül kanyarodni, megfordulni, felállni és tolatni. Hatalmasakat esik közben, hol röhög és vísong, hol sír.

rossz: szinte pont azóta elromlott az étvágya, azaz nem akar főziket enni, illetve gyümi pépeken kivül csak darabosat. De azzé még az darabosan megy :cry: Hajni, olvastam, hogy Te is írtad, nálatok, mi a helyzet? Tojás, tejterméken, nagyon fűszeresen kivül sztetek mennyire gáz, ha majdnem azt eszi, mint mi? Ő is odáig van a kenyérért.

még rosszabb: lassan három hete szinte állandóan hőemelkedése van. Doki néni nézte mielőtt eljöttünk nem talált semmit, volt vizelet vizsgálat. Ő is a fogát vélte. Több helyen is látom jönni, de akkor miért nem nyűgöséjszaka?
kpetro78
 
 


Etus, bolti húst én sem szívesen adok :? de mostanában azt kap :( amúgy jó esetben bio piacon vettünk csirkét, s azt lefagyiztam neki kis adagokba, s azt kapta. De elfogyott. :roll: kicsit macera a biopiac, mert heti 2 nap van "csak" de nem is ez, hanem ki kell menni és rendeli csirkemellett, mert amúgy csak egész csirke van...múltkor azt vettünk, nekem kellett lefejeznem itthon :cry: meg elég sok macera volt vele, bár kétségtelen, hogy megéri. Na, múltkor rendeltünk húst, és elfelejtettünk kimenni érte :oops: :oops:
tegnap vettünk csirkemájat a piacon és hűtőben olyan fura szaga lett mára, hogy inkább nem adtam oda Zitának. :?

Kép
ági_bp
 
 


Ági, de gyors vagy. Én még büdi vagyok.

Kataaaa, szia! Te tényleg nagyon rendes topiclakó vagy hogy spanyolhonban sem felejtesz el minket és még az éjszakai csett-partinkon is végigrágtad magad. Biztos jól érzitek magatokat, képes beszámolót várunk. :lol:
Vendég
 


igen, igen a szüleimnek nyaralója van :oops: nem akartam dicsekedni, egy kicsi apartman egy nagyobbacska város, Alicante mellett. A hely neve Gran Alacant (Hajni megleshetsz bennünket Google Earth-n :wink: )

Különben györű az összes baba, most Hanga lett már a szemben nagy baba.
kpetro78
 
 


De szép és csinos Hanga. Hajni, ez melyik szandi-márka?? Kicsit le vagyok tapadva :oops: :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Nálatok is bevágnak a zoknik a bokájukba? :? nehéz jót találni.

Kép
ági_bp
 
 


kalóz neten dolgozom :wink:

sokat skype-lok, hogy ne legyen horror a teloszámlám.

itt vagyok július 1-ig.

különben nekem sem volt járás segítő, de mi vezetgetük :oops: igaz, a hüvelyk ujjamat fogtak, de tök erőszakosan, Volt, hogy a láb hüvelykemet is megfogta, csak menjek má'

ja, cumi ügy, kb két hete vissza teszi a cumit hajnalban, azóta 8-9 között kell. én cumi párti vagyok :lol:
kpetro78
 
 


Ha nem vág be akkor meg lecsúszik a zokni. :twisted: :twisted:
mia2007
 
 


Kata, hőemelkedésre nem tok mit mondani. Remélem tényleg csak a foga. Szerintem azért mert az immunrendszere reagál, nem biztos hogy fáj is neki. Na meg Ő egy stramm kislegény. A fájdalomtűrése is lehet hogy magasabb. Gratulálunk a rohangáló Marcinak.

Szreintem nem gáz ha veletek eszik. Tudod Te mit adhatsz és mit nem. Én még nem tudom felnőttes kajával etetni, Ő nem igényli. még mindig külön főzök neki. Bár a leveseket szereti, de a darabos főtt kaját nem eszi. Csak a hideget, amit kézzel ehet.
Vendég
 


én nem adok a szandi alá zoknit, mert akkor beizzadt a lába, azt hiszem ezt témáztuk régebben is.

megzézem a recept topicot
kpetro78
 
 


Ági, ez az asso, amit lecseréltem azóta.
Vendég
 


hajni, ő is kézzel eszi, én is kézzel etetem és már én is kézzel eszem :oops: :oops: :oops:

de nem akar enni másképpen, pedig rohadt éhes :twisted: :twisted: :twisted:
kpetro78
 
 


Én is cumi párti lennék, ha visszatenné a szájába, de ma reggel 6-kor arra keltem : tumi- tumi. Lent volt a földön. Mármint a cumi. De így visszaalszik. Ez azért jó.
Vendég
 


ja, és nem stramm, tök szarul tűri a fájdalmat, ő nem is többemberes csak a hasa, majd a fogzás viselte meg, ezért nem értem, most miért alszunk. Igazából nem vagyok egyáltalán bizti, hogy a foga. Nem is írom mikre gondolok, remélem csak a végzettségem miatt :cry: :cry:
kpetro78
 
 


Emma kenyeret eddig még nem evett ma kapott előszőr vajjal,mindent összekent vele nagyon édes volt,én még csak húslevesből adtam neki,de turmixolnom kell a hús miatt,mert nem eszi meg a húst másképp,külön főzök még én is.
mia2007
 
 


hajni, ne légy "amatőr" rakd tele az ágyat cumikkal-tumikkal :wink: megéri a pénzét :wink:
kpetro78
 
 


Kata remélem csak a foga miatt van hőemelkedése :( :(
mia2007
 
 


különben a kaja mizériánk a fogzást jutatja eszembe, Szilvi írt hasonlót.

Miért nem adtál Emmának kenyeret?
kpetro78
 
 


Kata, tankönyveket elfelejteni!!! Én 6 hetesen azt hittem autista, mert üvöltött ha töröltem, ha pelenkáztam ha öltöztettem, meg egyáltalán mindig. Én meg hatalmas agyammal megállapítottam, hoy ez a gyeek nem bírja a taktilitást, Jesszus, ez nagy baj lehet. Szegény jó hülye Anyja van. Csak kicsi volt éretlen és hasfájós. Most meg egy okos, nagylány. tényleg nagy 79 centi.
Vendég
 


Kata, 5 cumink van. kisepri. Trükk, hogy bemenjek. :lol:
Vendég
 


Zokniból tényleg nincs jó. Nekünk is bevág. Van mibe. :wink:
Vendég
 


Kata, nagyon remélem, hogy tényleg semmi komoly Marcikánál!! Egyébként néha hátrány ha az ember többet tud, ill. több rossz tud az eszébe jutni, mint kellene. Én azt mondom, nekem kukoricaföldön kellett volna kapálnom, s majd csak akkor dolgoznom sérült gyerekekkel, ha már nekem van 2-3 egészséges itthon, s akkor nem izgultam volna olyan sokat a várandósság alatt. Bár ez is biztos alkat kérdése.

Kép
ági_bp
 
 


Nekem a védönő mondta várjak vele,nem vesztek vele semmit ha nem eszik kenyeret,még tésztát sem ettünk,2 napja volt itt megkédeztem tőle a tésztát,várjak még azzal is,nem tudom,miért amikor majdnem egy éves.
mia2007
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?