Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Boszi,
Orulok, hogy jol sikerult az este a sogorekkal! :)
Megy a drukk a HPV-re!

Anyukam volt itt tegnap es tegnapelott, annyira jo volt! Hozott nekunk fini malnat! Aron annyira nem lelkesedett erte, de banannal keverve izlett neki. Nem volt gond, nem csapta ki utana.

Voltunk tegnapelott a varosligeti jatszoteren, nagyon szupi hely, csak kar, hogy kb 5 perc utan el kellett jonnunk, mert szakadni kezdett az eso.

Itt a haz elotti Maltai jatszoteret be fogjak zarni, allitolag uj jatekokat fognak telepiteni! Kivancsi vagyok nagyon!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Boszi: anyósodékon mindig meglepődök :shock: 100ezres telefon??? Minek??? Mennyi mindent kaphatott volna belőle inkább Gabika.... Na de ez az én véleményem :wink: (És párod egyébként mit szól ezekhez?)

Helga: Használod az új kocsit? Tegnap például azzal mentetek a Városligetbe?

Fanni feneke egyre jobban idegesít. Nem javul, vagyis igazából alig látszik valami rajta, de egyfolytában vakarja, ha leveszem róla a pelust. Pl. fürdés alatt is végig vakaródzik :roll: Lehet holnap megmutatom a védőnőnek :roll: Valami olyasmi van a fenekén, mintha valami megkarcolta volna őt ott, és azt vakarja. Egy hosszú piros csík :shock:

Pár kép máról:
Kép
Azért mindent nem engedek meg neki, ez egy egyszeri kivételes eset volt :)
Kép Kép olvasunk Kép

horvviki
 
 


Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Viki hát én se tudom minek neki olyan telefon: mp3,mp4lejátszó,webkameraként,egérként használható,gps van benne! Szóval nem kutya!
Hát pénzük az nem kevés van,de az utazóágyat még nem vették meg! :roll: Előbb lesz,ha mi veszünk!

Párom nem szól semmit ilyenekhez,meg azt mondja néha inkább örül,hogy van pénzük,s nem kunyerálnak tölünk,de a szíve mélyén biztos fáj neki vmennyire,hogy magukra szórják a manit a gyerekeknek meg nem viszik túlzásba. :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

 
 

Fanni nagyon nagyot nőtt! :lol:
S,ha jól látom pihésedik a feje búbja?! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Aron ma nagyon beszedes kedveben van! :) egyfolytaban csacsog. A delelotti setankat mar letudtuk, iszonyu a hoseg! A hetvegen jo lenne valami vizpartra menni....

Viki,
Nagyon jok a kepek! Nagy huncut ez a Fanni :) szamitogepezik :)
Ugy latom, a konyvet szepen lapozgatja! Aron mindent egybol szetszakitana.
A popsija valoszinuleg a foga miatt pirosodott ki es erzekeny annyira. Es valoszinuleg ki is vakarta, emiatt fajdogal szegenykemnek! Es persze a meleg sem jo neki! Hasznaljatok Suducremet!!! Az nagyon jo ra! Patikaban is lehet kapni, es a dm-ben is. Baromi draga, de nagyon megeri, egy 125ml-es tubus 1800ft, de egy evig jo volt. En minden este azzal kenem Aron popsijat, plussz akkor, ha valami miatt nagyon kipirosodik. Nekunk nagyon bevalt.

Boszi,
Azert azt sem mondhatjatok, hogy nem segitenek, mert a repulojegyeteket is ok fizetik, es a lakasba is besegitettek.
Allitolag a Plusban lesz utazoagy a het vege fele (lehet, hogy matol???) (lattam a prospektusukat).
Tenyleg Nemetorszagban hol fog aludni Gabika?

KépKépKépKép
thelga
 
 


Helga igen nem mondhatjuk,de akkor se ilyen egy igazi nagyszülő.... :roll: Na mindegy!
Azért mert néha kap az ember vmit hálálkodni kell vagy 100x,de mindegy....

Német ismeröseink már szereztek Gabikának kiságyat,etetőszéket,kis széket,kocsiba ülést,meg mindent,csakhogy nekünk kényelmes legyen! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Fanni tényleg szépen lapozgat :):) Gergő is csak szakítaná :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi
rempi
 
 


Sziasztok!


Ma voltunk strandon, a kozeli csillaghegyi strandra mentunk. Es sajnos, nem jott be :( Annyira hideg volt a gyerekmedenceben a viz, hogy Aron egy ido utan csak orditott, ha megkozelitettuk a medencet :( Utana kb egy orat a kezemben toltott, annyira feldulta ez a hideg viz.... pedig holnapra terveztuk a romai furdonel levo strandot... megpunnydunk ebben a melegben itthon.

Boszi,
Valoban nem az anyagiakon mulik, hogy milyen a jo igazi nagyszulo......

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Helga: sajnálom, hogy nem jött be a strand :roll: Én is úgy mennék már valami víz közelébe! De azért én megpróbálnám a Római strandot, hátha ott melegebb a víz és jobban tetszik majd Áronnak! Egyébként ketten voltatok, vagy apával? (Leányfalui strandot ismered? Az melegvizű,csak baromi sokan vannak mindig, vagy esetleg a Dagály...)

Boszi: tényleg nőtt Fanni haja, főleg hátul. Lassan vehetek fésüt neki :lol:

Azért Fanni sem lapozgatja a könyvet rendesen. Oda kell figyelni, hogy ne tépje el.

Hétvégén nem dolgozom, elvileg apával holnap kiruccanunk este valahova... meglátjuk mi lesz belőle.

És bocsika, ma is kaptok Fanni sorozatot, ez most mosoly-sorozat :lol:
Kép Kép Kép Kép

horvviki
 
 


Sziasztok! :wink:

Nem bírom ezt a meleget! :roll: Jól megfájdult a fejem tőle! :roll:
Mi nem nagyon megyünk Gabikával strandra,majd anyósékkal Komáromba,meg a Balcsi.

De itt mi lett a Pünkösfürdői stranddal? Kinyit idén? :roll:
Tavaly óta zárva! :(

Ez a hétvége nálunk is hosszú lesz,mert apa csak kedden megy dolgozni! :lol: Megyünk is majd vhoba szerintem,csak ne lenne ez a meleg! :roll:

Viki nagyon jók a képek!!! :P

Többiek?

Kia? Fiora? Gani? Trécsi? Tessék jönni! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszi! A pünkösdfürdői strand végleg bezárt! Kár érte, mert én szerettem... :( Közel volt, hamar le lehetett ruccani...

horvviki
 
 


Ohh ez nagy kár Viki! :(
Én meg nem voltam ott sosem,de a párom nagyon szerette! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Apa dolgozik, mi anyuékkal elmegyünk valamerre Fannival ebben a jó időben. Viszont este úgy néz ki tényleg megyünk el apával, Fanni anyuéknál alszik.

Éjjel Fanni kicsit meleg volt, a lázát nem mértem meg, mert nem akartam felébreszteni, aludt rendesen. A szemein most is látom, hogy olyan kis bágyadtak, de jókedve van, eleven. Remélem nem bújkál benne semmi. Ha mégis beteg lenne, akkor természetesen az esti programnak annyi.

Többiek?

horvviki
 
 


Sziasztok!
Tényleg jó meleg lett. Banánt lehetne érlelni a teraszokon :lol:

Boszi!
Amúgy teljesen fölösleges volt anyóspajtásnak Franciaországból rendelni a puccos teloját! 120 rugóért vett olyat az egyik kollegám magának Miskolcon a Photo H.ban :wink:

Viki!
Olyan kis bájos mosolya van Fanninak! Igazi kislány :D

Kia!
Valszeg nem nézed mostanában a netet... De nem voltam a napján gépközelben, úgyhogy megkésve bár de törve nem...
Nagyon sok boldog névnapot Levi fiúnak :!: :!: :!:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki csavarog ebben a jó időben :lol:

Mi apával tegnap este elmentünk kerti partizni, kártyáztunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Fanni anyuéknál van, fél egyre megyünk érte. Aztán szerintem ma pihi lesz.

horvviki
 
 


Viki!
Jól emlékszem, Horváto.ba mentek nyaralni? Hogyan alakul 3-otok nyaralása anyagilag? Egyénileg utaztok vagy szervezetten?
Köszike a választ előre is!
Nézegetjük itt a neten az erről szóló oldalakat, de igazság szerint nem látok tisztán. :oops: Jó volna egy összefoglaló beszámoló :D

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Gani:
Interneten foglaltunk szállást (www.kulfoldiszallasok.hu). Évek óta így megyünk nyaralni, így olcsóbb (vagy az adriatica.net-tel).
Mi többen megyünk (12-en), de nekünk egy 8 személyes apartman van lefoglalva (anyukám, apukám, tesóm, barátnője, párom, én és Fanni). Ez az apartman fejenként 35 ezer Ft-ba kerül (Fanninak ingyen van). Igy apával nekünk 70 ezer a szállás egy hétre. Az apartmanban 3 külön hálószoba van, egy nappali, egy konyha plussz két fürdőszoba, és egy 35 nm2-es terasz van hozzá. Az útiköltség oda-vissza kb. 30 ezer lesz (benzin + autópálya díjak). És ezen felül a kaját kell fizetni, de itthonról is viszünk azért pár dolgot, például üditőket, sört, Fanninak szinte mindent itthon fogok bevásárolni. Tehát úgy számoljuk, hogy szállás+útiköltség az 100ezer és viszünk még kb. 100ezret költő pénznek. Persze nem szeretnék egy hét alatt ennyit elkölteni, csak hogy legyen nálunk, ha bármi van. Szerintem max. 50-60ezret költünk el egy hét alatt (programokkal, kajával együtt), igy kb. 150ezerből van meg az egy hét nyaralás. És ez főszezonban van, tehát ekkor a legdrágább a szállás. Olcsóbban is lehetett volna szállást találni, attól függ milyen messze van a tengertől, milyen az apartman felszereltsége.
Mivel 10 éve Horvátországba járunk, ezért nagyon járatos vagyok a témában :lol: 30ezer Ft körül lehet fejenként főszezonban szállást találni az interneten. Persze utazási irodával drágább! Ja, és ha ott lent foglalnák szállást, akkor még olcsóbb lenne, de Fannival nem szeretnék 8 órás autóút után még szállást keresgélni...

Ha Horvátországba szeretnétek menni, nagyon ajánlom az adriatica.net oldalt. Rengeteg szállás ajánlatuk van, meg tudod nézni, hogy van-e még hely abban az időpontban amikor mennétek. Mindent inerneten el tudsz intézni. 10% előleget kell nekik utalni, utána küldik a foglalási visszaigazolást, és a többi pénzt a helyszinen kell fizetni. Nagyon korrektek, soha nem volt gond velük, horvát iroda, de beszélnek magyarul is.

Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed, akkor szólj :wink:

És Horvátországot is nagyon ajánlom. Közel van, mindig jó idő van, nagyon szép, kristály tiszta tenger stb. Egyetlen hátránya van, hogy nem homokos a tengerpartja, hanem köves, kavicsos, de nagyon sok helyen van kiépítve homokos rész! A kavics nem is felnőtteknek hátrány, hanem a kisgyerekeknek, mert nekik biztonságosabb a homok, mint a kő, de gondolom, ezt nem is kell neked mondanom :lol:

horvviki
 
 


Viki!
Köszönöm a sok infót! Úgy látom, a legalkalmasabb emberhez fordultam tanácsért :lol:
Egyenlőre csak tapogatózunk. Jó lenne valahova menni, de kétes a dolog. Sok helye lenne a pénznek :roll: Mi még soha nem voltunk nyaralni. Mindig volt fontosabb. Ez pedig mindig a házépítés volt. Szerencsére sikerült is hitel nélkül megoldani. De most már úgy ahogy készen van, jó lenne 1 hét nyaralás hármasban.
Mindjárt át is nézem az oldalakat amiket ajánlottál.Az egyéni utazás nekünk is jobban tettszene, mint a szervezett. Viszont lehet, hogy ott kellene szállást keresni? Bogi elég nagy már egy kis várakozáshoz és amúgyis olyan kis türelmes leányzó. Szerinted be merjük ezt vállalni? Van arra is esély, hogy nem találunk szállást? Az azért durva lenne.

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Gani: főszezonban (júl-aug.-ban) sajnos van arra esély, hogy nehezen kaptok szállást! Mi mindig foglaltunk előre, de 2 éve, egyik ismerőseink utánunk jöttek le, ők nem foglaltak és fél napig keresgéltünk nekik szállást. Végül lett szállás, de messze a tengertől, és nem olyan, amit szerettek volna. Viszont a szüleim voltak már szeptember elején, és akkor nem foglaltak, és nagyon sok helyen volt szállás. Szóval ez attól is függ, hogy mikor mennétek. Én azt ajánlom, hogy inkább itthon foglaljatok szállást.

Helga: láttam a férjedet a tévében :wink: Az RTL-en a hiradóban :lol:

Többiek, mizu?

Pár kép máról:
Kép Kép Kép Kép

horvviki
 
 


Sziasztok!


Viki,
:) Igen, apa volt a tv-ben :) Elegge maga alatt volt szegeny, hogy pont azt a ket mondatat vettek bele az adasba, ami a legrosszabbul sikerult.

Nagyon jok a kepek Fannirol! Ugy latom, nagyon jokedvu, kiegyensulyozott kislany. Es nagyon szereti a hapikacsat. :) Nalunk Aron semmi fele pluss jatekot nem szeretett meg igy, csak dobalja.

Koszi szepen a Horvatorszagos infokat, nagyon hasznosak, megprobalom elraktarozni magamban oket :) Mi meg az iden biztosan nem vallalunk be ilyen hosszu utat, de majd talan jovore. Most meg orulok, ha a Balatonig eljutunk, most nezegetjuk a szallasokat, nagy reszuk pont be van telve, amikorra mi is mennenk :(

Szerintem nem erdemes ugy elindulni, hogy nincs meg a szallas! Mi is voltunk mar Horvatorszagban, es mi kempingeztunk, de azert mikor megerkeztunk, megkerdeztuk, van e esetleg szallas valahol (Opatiaban voltunk), es full tele volt minden hely. Ezert mentunk kempingbe.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Jó reggelt!

Képzeljétek, ma 8-kor kelt fel Fanni! Eddig mindig 6 - fél 7 fele felébredt, most meg 8-ig aludtunk. Jól is jött, mert ma délutánra megyek dolgozni. Úgy ki tudnék egyezni ezzel a 8 órával :lol:
Helga: ti is hajnalban keltek mindig? Nem alszik tovább mostanában? Mert Fanni, most már egyre kevesebbet alszik napközben, lehet ez is segít abban, hogy éjszaka tovább alszik.

Helga: én nem is figyeltem arra, mit mond a párod, csak kiabáltam apának, hogy ez a Helga férje :lol: Egyből megismertem, még mielőtt kiírták volna a nevet. :lol:

Fanninál most ez a legújabb, hogy mindenhez oda- vagy hozzábújik. Plüssállathoz, de könyvben is a képekhez, de hozzánk is. Tolja a kis arcocskáját a miénkhez állandóan :lol:

Gani, sikerült valamit találnotok? Én már annyira várom, hogy menjünk. Tavaly nem voltunk, mert nyáron már a 7. hónapban voltam, és nem mertünk belevágni. Ezért nekem már nagyon hiányzik a nyaralás.
Tényleg Boszi, ti mikor is mentek?

Kia, Nika, Fiora? Na és Trécsi???

horvviki
 
 


Hol vagytok csajok? Boszi???

horvviki
 
 


Sziasztok!
Hú, most keltem föl :D 15-17.30-ig medencéztünk és tökre kifáradtunk mindhárman :D Családi szunya volt/van.Még csak én keltem ki az ágyból :lol:

Ok! Letettem a lefoglalt szállás nélküli útról!
Viszont, nem bizti egyáltalán, hogy megyünk. Majd meglátjuk. Én azt mondom, várhat az új garázs egy évet, apa meg szeretné a nyáron csinálni. Felvetettem már neki a hitel lehetőségét is, persze hallani sem akar róla :roll: Úgyhogy majd lesz valahogy.

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Hogy pótoljam a lemaradást Íme néhány kép az elmúlt napokból:


Kép Kép Kép Kép

Kép
fiora
 
 


Sziasztok!

Most értem haza melóból. Nagyon meleg van... :?

Fiora: Milyen nagy már Zsófi baba! Rá se lehet ismerni :lol: Boldog hófordulót neki!

Gani: én inkább a nyaralást választanám, mint a garázst :wink:

Boszi? Te minden nap szoktál jönni :roll: Egész hétvégén nem voltál. Csak nem történt valami? Vagy rosszul emlékszem, és irtad volna, hogy elmentek?

Szerdán megyünk tanácsadásra. Kiváncsi vagyok, hány kiló Fanni.

Jó éjt! (Holnap nem dolgozom :lol: )

horvviki
 
 


Viki: köszi. A "régi" képeket nézve tényleg sokat változott. :D

Kép
fiora
 
 


Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Jól vagyunk,minden ok,nemsokára írok bővebben! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Na szóval akkor:

Hétvégén a párom is itthon volt,s elhatároztunk,hogy akkor szombaton kora délután kimegyünk a Margit szigetre.

Ezt már nagyon régóta terveztük,de csak most jött össze.

S hát nem is akármivel,hanem hajóval mentünk!:)

13:20-kor el is indultunk,mert 14-kor ment a hajó.

Az út 1:10 perces volt.

Szép nagy hajóval mentünk. Elsőnek szállhattunk be Gabikával. Na az én kis fiam is igazi kis élelmes,mert mikor a kapitány és a többiek elkezdtek kajálni,míg a hajó nem indult el.

Na kellett ennél több Gabikának. Rájuk kiabált,s mutatott,hogy neki is kell kenyérke!

Hát persze kapott is,csak kicsit kellemetlen volt nekem,de nem tudtuk mit tenni.

A Margit sziget nagyon szép,jó volt ott lenni,sétálni.

Majdnem 2órát voltunk ott,de majdnem mindent megnéztünk,amit csak tudtunk.

Gabika is nagyon jól viselkedett,nem volt nyögős semmit.

Vasárnap csak sétáltunk,s pihentünk,mert ne semmi ez a hőség már!
Őszintén szólva én nem is szeretem,ilyenkor vagy 10 fokkal kevesebbet szeretnék!

Hallom Horvátország a téma! :P Hát nagyon gyönyörű hely,én is csak ajánlom Gani,ha tudtuk menni. Mi 2x voltunk szervezett úttal. Pula és környéke és Novi Vinodolskiban voltunk,vmi mesés! :wink:
Nekem speciel itt tetszik a legjobban a tengepart,a a tenger színe is! :wink:

Helga
én lemaradtam a párodról sajna! Állatalábban a TV2öt nézzük 80%ban! :roll:

Viki
akkor majd várjuk a friss adatokat,én is kíváncsi vagyok mekkorát nőtt a kiscsajszi!

Fiora Zsófi tényleg nagyon sokat változott,már nagy baba! Hogy bírjátok a meleget?

Nálunk Gabik szerintem könnyebben bírja,mint mi!

Anyutól kapott Gombaház pancsolót,amit apja fel is fújt neki,s most minden nap abban pancsolt! Hogy élvezi! :lol:

Amióta ez a hőség van Gabika is 6kor fent van már szegénykém. Ma is adtam neki reggelit,s visszafeküdtünk pihenni.
Gabika most alszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Pár kép: :P
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Vasárnapi sétás képek:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Gabika pancsolása:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hamarosan videókat is teszek fel :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hello!

Viki!
Én is a nyaralást szeretném jobban :lol: Apa meg ismét a házat helyezi eéőtérbe. Azért Őt is megértem. Olyan lassacskán haladunk így, hogy nincs hitelünk. Minden évre megvolt a kis programunk,építkezés,belső terek,berendezés,kerítés,szinezés...Így jár aki családi házban lakik :?

Boszi!
Mi egész jól tűrjük a meleget. Bogi a legnagyobb melegben is mindig 9-10 óráig alszik pici kora óta :lol: Meg eszik, mint a gép :lol:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Hát a mi éjszakánk pocsék volt :? Fanni fél 1-kor felébredt és hajnali 4-kor aludt vissza... Addig járkáltam vele, meséltem, énekeltem neki, ablakon néztünk ki, végül már a lámpát is felkapcsoltam és játszottunk. Ilyet már rég csinált, hogy ennyire ne aludjon. Próbálom a melegre fogni, remélem nem lesz rendszeres.

Boszi: ez a hajókázás jó ötlet, szerintem, ha nem lesz ilyen hőség, kipróbáljuk mi is. Mennyibe kerül egy hajójegy?
A képek tök jók, rajtad még mindig csodálkozom, szerintem nagyon vékony vagy és csinos is. Én pont tegnap próbáltam fel a fürdőrucimat, hát..... Nem tudom, hogy lesz ebből tengerpartra mennés. Max. gyorsan levetközöm majd a parton és bebújok Fanni sátrába, amit viszünk neki. Csak a vízig is el kell majd jutnom valahogy :roll:
Gabika a nappali közepén pancsizik? :lol: Mi ezt nem tudjuk megtenni, mert Fanni ahogy a vízbe kerül, úgy csapkod a kezeivel, hogy minden tiszta víz körülötte. Anyuéknál az erkélyen is folyik le a víz rendesen :roll:

Gani: mond apának, hogy mi itt a Babanetes csajok Horátországra szavatzunk! :wink:

Nem tudom, ma mit fogunk csinálni. Olyan hőség van megint. Apa dolgozik, Fanni most persze alszik.
Csütörtökön megint mehetek Miskolcra felvételiztetni, marha jó lesz ebben a dög melegben 3 órát utazni le és 3-mat vissza....

horvviki
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=PTS2jSUQfZQ

íme a videó :lol:

Viki a hajójegy 4 éves kor alatt ingyenes,felnőtteknek pedig 600Ft! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Viki kérdezted,hogy mikor utazunk mi:

júli 5 Komárom wellness (terv)
júli végétől 2 hét Balaton
aug.12- 5 nap Németo
aug. vége Komárom wellness

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Jaj, de irigyellek Boszi a Balatonért! Én is úgy mennék. De szerintem már nem lesz rá szabink apával... Tök jó neked, hogy bármikor lemehettek. Nem hiányzik a Balatoni nyár neked? Mármint úgy értem, hogy az egész nyár ott lent?
Én tuti leköltöznék ilyenkor a Balcsira, apa meg a szabadnapjain mindig jönne le hozzánk :wink:

horvviki
 
 


Hú ez a meleg nem semmi. Mi 8 és 10 között voltunk lennt, de már akkor is nagyon meleg volt. Ráadásul a cipőm is feltörte a lábam :? .
Zsófi jól alszik éjjel szerencsére (tegnap este 22:30-tól ma reggel 8-ig aludt) és nappal is egész jól elvan. Nem kell mindig kézben lennie, ami most a melegben nagyon rossz lenne. Nekünk van légkondink a nappaliban még az előző lakótól, de nem nagyon akarom bekapcsolni Zsófi miatt. Szerintetek?

Kép
fiora
 
 


pontosabban 9-től voltunk sétálni mert a kiscsaj még reggelizett előtte :)

Kép
fiora
 
 


Fiora, anyuéknál is van légkondi, de ha Fanni ott van, mi sem nagyon használjuk. Én sem tudom, hogy bemerjük-e kapcsolni?

horvviki
 
 


Jó lett a videó Boszi! Én sajna nem tudom, hogy kell ilyet csinálni. Majd egyszer tarthatnál írásban egy rögtönzött tanfolyamot! :wink:

horvviki
 
 


Boszi nagyon jók a képek és a videó is :) látszik hogy jól éreztétek magatokat :):):) a nyaralásokért meg irigy irigy :):):):) jó azért a balatoni gyökerek mindig van hová menni :):):):)

mi is nehezen bírjuk a melget Gergő éjszaka sokat kelt a meleg miatt most alszik talán sikerül kipihennie magát :)

nika70
Salgótarján
 
 


Hát én nem bírtam tovább. Átjöttünk anyuékhoz és bekapcsoltam a légkondit....

horvviki
 
 


Viki nálunk is megy a ventilátor,de szinte nem ér semmit! :roll:
Gabika most pancsolt egyet,én is tiszta víz lettem.
Ágyban teázik,talán alszik kicsit majd! :wink:
Ebben a melegben alig tudok enni,de nem is baj,lemegy még pár kg! :lol:
A videót én Windows Movie Maker-el csinálom! Nem nehéz,elején én se tudtam semmit,aztán rájöttem! :P

Hát igen jó is a Balcsi,én is szeretem! :lol:
Egész nyárra nem tudnék lemenni,azért itt is olyan jó! :wink:

Anyu örül is,meg nem is,hogy lesz majd nemsokára második baba.
Nem örül azért,mert ő se tud jönni nagyon,így meg én se nagyon,s ez rossz lesz nagyon neki! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Vasárnap este jöttünk haza.
Az út egy kicsit érdekesre sikeredett.
20 óra után, Bp-től még kb 100 km-re tisztába kellett tenni Manót :lol:
Szegénykém feküdt egy asztalon az autópálya egyik pihenőjében... (de a lényeg, hogy 5 nap után sikerült neki egyedül..)

Jó volt egy kicsit otthon lenni.

Megnéztünk néhány házikót Nyíregyházán, de nem nagyon tetszettek - könnyűszerkezetesre vágyom - legalább megválaszthatom a kinézetét , a méretét, a felszereltségét...stb.

Apa 2 nap is bement a munkahelyváltás miatt. Sajna most nincs hely (minden üres helyen határőrök vannak :evil: :( ) , de azt mondták, hogy adja be az áthelyezési kérelmét, mert júliusban lesz állománytábla módosítás... "akkor rakják rendbe a létszámot".
Csak ez így elég ..., mert nem tudjuk, hogy mikor engedik el, mi legyen pl. a lakáseladással.... :?
...de majd lesz valahogy...

Levi is nagyon élvezte az utat, a vidéki levegőt.. mindent. :P
Jókat aludt.
Már rengeteget "beszélget", tegnap sikerült a 4kézlábra állás :lol:
Vasárnap 8930 gramm volt - már (szerencsére) lassabban hízik :P

Ahogy átnéztem minden gyerek szépen nő, fejlődik és egyre szebb...
Később visszaolvasok...
Még Brassóit kell csinálnom.. Apa 18 után jön.

Néhány kép:
Tölcsér:
Kép
Meggy:
Kép
Élvezi, hogy ül:
Kép
Játszik:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia! Gratula Levinek a négykézlábra álláshoz :lol: Még mindig problémás a kakilás nála? Miket eszik már?

Én ma délután a Gyes igénylésével voltam elfoglalva. Lassan Fanni egy éves, anyu így már elmehet gyesre. Csak elég bonyolult a papír kitöltése (legalábbis nekem :oops: ) A gyedet meg a családi pótlékot még a munkahelyem intézte, de most már a gyest egyedül kell intéznem :?

Fanni még ébren, remélem az éjszaka ma jobb lesz.
REggel megyünk dokinénihez, aztán nekem meló van :?

horvviki
 
 


Jó reggelt!

Készülödünk a dokinénihez... Az éjszaka ismét szar volt, bár most fél 1-től aludt, de 11 körül Fanni nagyon megijesztett. Képzeljétek el, megébredt sírva, és sehogy sem tudtam megnyugtatni, semmi nem volt jó, pedig minden trükköt bevetettünk (mobiltelefon a kezébe, távkapcsoló, tévé, újság stb...) Semmi nem érdekelte. Csak sírt, sírt és sírt. És akkor egyszercsak nem vett levegőt. Még a hangja is elakadt és csak vöröslött a feje, de nem jött ki a levegő. Hát én tisztára bepánikoltam, gyorsan ablakhoz vittük, kitártuk hogy jöjjön rá a levegő. Néha néha egy kis akadozó levegővétel volt, de láttam az arcán, hogy nincs renben valami. Jó pár perc volt mire visszajött a rendes légzése (na de addigra én már az ügyeletet hívtam, nagyon rendesek voltak, mondták, hogy mire figyeljek, számoljam hangosan a levegővételt, küldjenek-e mentőt stb.) Addigra Fanni megnyugodott és pár perc múlva már mosolygott, és minden rendben lett. A doki azt mondta, hogy a kisbabák gyakran művelnek ilyen furcsaságokat, de nem kell megijedni. Hát köszi... 100 évet öregedtem. Egész éjjel figyeltem a levegővételét. De éjjel már nem volt semmi gond, viszont most reggel nagyon köhög. :( Megyünk le a dokihoz, és beszámolunk neki ezekről, remélem semmi komoly. Majd jövök, és helyzetjelentek, de elvileg, ha nincs baj, akkor megyek dolgozni, majd onnan írok.

horvviki
 
 


Sziasztok lányok! :wink:

Én már 5 óta fent vagyok! Ez a meleg,s zajonganak is vmi géppel lent! :twisted: Gabika is 6kor kelt,most alszik. Már boltba is gyors leszaladtunk!

Ma 1000 a dolgom,mert 17-re jön a sógorom vacsira. Főzök,sütök,készülök nagyon,de közben vasalni és mosni is kellene,meg a paphoz is menni délután a keresztelő miatt igazolásért! :wink:

Viki hát én is nagyon megijedtem volna,ha Gabikával lett volna ilyen! :roll: Remélem már minden ok vele,s hamarosan jelentkezel,hogy mi volt a dokinál!

Kia gratula nektek a 4kézlábhoz,s milyen ügyesen is ül! Látszik,hogy nagyon élvezi! :lol:
Még mindig olyan szép baba,jó kis húsi,de ez a jó,kis harapnivaló! :lol:

Gabika tegnap a popsikrémmel mindenhol bekente magát+1 plüssét és másik játékát,míg 1/2 percre félrenéztem,s a krém nem is mellette volt. :lol: :lol: :lol: Nem tudom,de vhogy megszerezte!

Ma meg popsitörlőkendőket szerezte meg,s a felét kiszedte a zacsiból! :lol: Gondolhatjátok mennyire örültem! :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!


Tegnap delutan Bosziekat latva es megirigyelve :) felallitottam a nappaliba a felfujhato kismedencet..... Erdekes modon Aron nehezen oldodott, eloszor nem is lehetett Ot beletenni, par ora hosszan at csak ismerkedett a vizzel, neha belepacsalt, aztan kesobb mar annyira belejott a dologba, hogy minden csupa viz lett. Nem tudom, miert tartott ilyen sokaig, mig megbaratkozott a vizzel, lehet, hogy a multkori kudarc, vagy amiatt mert O nem jart babauszasra..... Nalunk a doktorno nem igazan tamogatja a babauszasra jarast a betegsegek miatt...
Ja, es tegnap vegre sikerult szallast talalni es foglalni Balatongyörökön (északi part, Keszthelyhez kozel). Hat nem volt konnyu menet... iszonyu telitettek az apartmanok, felhivtam vagy 200 szallast....
Ezek utan nagyon kivancsi vagyok, hogy fog majd Aronnak tetszeni a hideg Balaton, bar lehet, hogy addigra lekuzdi ezt a viztol valo felelmet.

Boszi,
teljesen azt hittem, hogy a mult hetvegen elmenekultetetka Balatonra :) De jo kis programot talaltatok ki, csak azt nem ertem, hogy birtatok ezt az egeszet ebben az iszonyu hosegben???? Le a kalappal elottetek! Nagyon jok a kepek es a video is szuper!
Jo sutes fozest mara!

Viki,
Iszonyu ijeszto lehetett!!!! :shock: :cry: Nagyon sajnalom Fannit! Ha vannak hirek, mindenkeppen irj!

Kia,
Gratula az uldogeleshez es a negykezlabazashoz! Remeljuk, sikerul elkoltoznetek Nyiregyhazara es sikerul allast is kapnia a ferjednek!
Nagyon jok Levirol a kepek!

Fiora,
Nagyon sokat valtozott Zsofi! Hihetelenul edes baba! Es milyen szepen tartja a fejecskejet!!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?