Új privát üzeneted érkezett!

Gröni

Szegénykém! Nekem csak horgászni ment el az ember, de mondtam neki hogy már jöhetne haza, mert álmomban már férjhez is mentem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

köszönöm csajok, már valamennyire megnyugodtam, ez van és kész, nagyobb baj ne történjen soha... :roll:

Gröni elhiszem, hogy nehéz a fekvés, de tarts ki! Drukk a jövő heti vizsgálatokhoz!!!!! Én egyelőre még itthon sem bírnék maradni a seggemen, asszem 2 hét után depressziós lennék :roll:

Kép
vickybabe

Reggelt!

Viki! Ez tényleg bosszantó dolog! De már sok mindent nem tehetsz, nyugodj meg, és bizz a csodákban :wink: :wink: :wink: Te már csak tudod :)

Ditke!
AZ ÉN MÁRK FIAM IS SZŐKE VILÁGOSKÉK SZEMŰ!!!!!!!!!!!! Mi pedig barnák vagyunk, barna szemmel, sőt a párom vörösesbarna. Gyerekkorában gyufafejűnek becézték, mára azért jóval barnásabb lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nati!

Köszi kérdésed még egyben. POnt tegnap voltunk dokinál.
Volt nst,meg vizsgálat meg uh is. Minden rendben velünk. Elkezdtem már kinyílni. A kisasszony becsült súlya 3552gramm. Hát mit ne mondjak,eléggé beparáztam ettől. Az én kis törékeny testemmel hogy fogom megszülni. Pláne ha benntmarad végig és még hízik. Bár a dokim azt mondta hogy szerinte hamarabb meglesz. Hát majd kiderül.
Egyébként nehezen viselem már nagyon. Alig vagyok itt a gépnél. Most is 3 napja be se kapcsoltam a gépet.

Fiadnak jobbulást!

Kismamiknak nagyon örülök csak így tovább!

Többieknek pedig mennek továbbra is a drukkok hogy mielöbb babásak legyetek!!

Ha valami lesz akkor Vickynek küldöm az üzit!
csipcsab

Ne haragudjatok, hogy ide pofátlankodom, de Gröninek akartam írni és sehogy sem megy el a privi! :oops: :oops: :oops:
Kedves Gröni!
Ne haragudj, hogy zavarlak, de sajnos a Gynipralt már 2004-ben bevonták. Nekem a kisfiammal kellett szednem és egyszercsak nem lehetett kapni, nekem meg nem lehetett leállítani, mert néhány map múlva meg is szültem volna kb 30 hetesen. Akkor az ország összes patikáját felhívtuk és az egyikben a gyógyszerésznőnek volt otthon sajátja, amit felajánlott nekünk.
Annyira hosszú ideig kellene még szedned, hogy talán megpróbálhatnának másra, pl Salasopyrinre állítani, de szerintem fogja tudni az orvosod.
Éppen csak beleolvastam, csak nagyvonalakban ismerem a történeted, de szerintem jelezd az orvosodnak a problémát!
Nagyon szorítok, hogy probléma nélkül ki tudd hordani a babát, a lehető legtovább!

Éva

Kép
balimama

Szép reggelt csajok!

Balimama!

Megkaptam, kétszer is! :wink: Már válaszoltam is!

Marietta!

Nagyon nehéz lehet már, együttérzek veled! De lebegjen előtted az, hogy max 1-2 hét és a karodban tarthatod! :wink:

Vicky!

Azért nekem könnyebb, itthon vagyok már egy jó ideje! Majd te is belejössz ám, mikor sorban jönnek a csemeték és kész kikapcsolódás lesz mikor elmész bevásárolni! :P Tényleg nyugodj meg, mást nem tehetsz, bár könnyű mondani!

Nati!

Biztos, hogy a tietek? :P Ha fiam nem hasonlítana ennyire apjukra, azt hinném nem a mienk. Fekete haja volt sokáig, most barna, de a szeme még mindig kék! Meghát abban az időben csak ő volt korababa, főleg ilyen hatalmas súllyal! :wink:

Ditke!

Lehet, hogy az enyimnek kéne horgászni mennie, nem lenne ekkora a kisértés! :lol: :oops:

Kép

Kép
gröni

Csipcsab!

Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy irtál, kitartás mindjárt itt a vége!!!!!!!!!!!!!

Gröni! Tuti az enyim, úgy néz ki, mint az apám, csak kicsiben, a legnagyobb gond, hogy a hisztis természetét is örökölte :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! :lol:

Vicky!
basszus..... :evil: :shock: (az uramtól meg pár hete loptak el a tárcájából hasonló számjegyű összeget..... :roll: :twisted: )

Gröni!
mi lett gyógyszerügyben? :roll:

Nati!
Szabika jól van? :P

Ditke!
meddig vagy szabin? 8) hajrá cicka+palást :wink:

Kolibri!
neked is remélem bejönnek a gyógyteák :lol:

Este megyünk az István a királyra :P
Kukac!
te is jössz, ugye? :lol:

nem tom hogy fogom bírni, éjjel behívtak, 4 órát aludtam, :?
majd leragad a szemem már most....jól kib@sztak velem :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de már visszatértem a dolgos hétköznapokba, s kicsit megvisel, mert fáradt vagyok, így este csak bezuhanok az ágyba. :? Ki érti ezt. :roll: Otthon jobb volt. :lol: Többet találkoztam a párommal is. 8)

Fenci :D

Mennek a babatapik.

Vicky :D

Ez szörnyű. Biztos meg lesz az a pénz, nyugi.

Mindenkinek puszi.

Nem tudom mikor fogok jönni, de ígérem nem tűnök el teljesen.

Sajna még nem tudtam beszélni a főnökkel, s nem biztos, hogy jó ötlet most neki megemlíteni a lombikot. így lehet, hogy júl. időpont nem biztos.
Ez van. :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vicuska :D

Jó szórakozást estére. Én is szerettem volna menni, de apa nem ér rá. :? Majd mewséld el milyen volt. Léccciii.

Vmiért szaraxik a net. :evil: Nem akarja elküldeni a levelet, s egy órát kell várni, hogy megnyissa.

kobzoszsu

Sziasztok csajszik! :D

Gyors bejelentkezés :wink:

Gröni :D Akkor az elkövetkezendő hetekben sok tennivaló lesz, drukkolok hogy továbbra is minden rendben menjen! :D Nem mérek most hőt egyáltalán ebben a ciklusban, nem akarom magam ezen idegelni. :roll: :D Tegnap este nem volt action. Annyira elálmosodtunk mindketten fél 9-kor hogy bealudtunk a tévé előtt... :oops: 8) :lol:

Ditke :D Köszi a babatapikat! Neked meg jó petikenövesztgetést! :wink:

Vicky :D Anyááám, ennyi pénz... :shock: :? Mindjárt küldök privit a bőrgyogyiról. :wink:

Csipcsab :D Pihenj sokat, nemsoká érkezik a ti kis babótok! 8) :D

Csajok, most roppant okos kérdést fogok feltenni. :lol: :lol: Mit kell érezni amikor a baba megfogan meg beágyazódik? :roll: :lol: :lol: :lol: Na jó, ezt csak poénnak szántam.... :lol: :lol: :lol: Néha szúrkál a pocakom és olyankor nagyon reménykedek... 8) :oops: :lol: :lol: :lol:
fenci

Gröni :D Akkor az elkövetkezendő hetekben sok tennivaló lesz, drukkolok hogy továbbra is minden rendben menjen! :D Nem mérek most hőt egyáltalán ebben a ciklusban, nem akarom magam ezen idegelni. :roll: :D Tegnap este nem volt action. Annyira elálmosodtunk mindketten fél 9-kor hogy bealudtunk a tévé előtt... :oops: 8) :lol:

Vicky :D Anyááám, ennyi pénz... :shock: :? Mindjárt küldök privit a bőrgyogyiról. :wink:

Csajok, most roppant okos kérdést fogok feltenni. :lol: :lol: Mit kell érezni amikor a baba megfogan meg beágyazódik? :roll: :lol: :lol: :lol: Na jó, ezt csak poénnak szántam.... :lol: :lol: :lol: Néha szúrkál a pocakom és olyankor nagyon reménykedek... 8) :oops: :lol: :lol: :lol:
fenci

fenci

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, sikerült a vizsgám és ezzel vége is a vizsgaidőszakomnak! :lol: :lol: :lol:

Nincs időm visszaolvasni, este megyünk az István a királyra az Arénába! :lol:

Holnap jövök és akkor visszaolvasok!

Puszi Mindenkinek!

KépKép
zsófikukac

Bocsi, csak 1x akartam.... :oops: :oops: :oops:
fenci

Vicuska!

Semmi, de majd megoldjuk valahogy! Ha más nem lesz kimegy apjuk! :roll: Jó szórakozást estére!

Susy!

Nem tom aktuális-e még, de úgy tudsz dvd filmből legegyszerűbben képet kivágni, hogy megállítod a kivánt résznél a lejátszást, majd egyszerre megnyomod az alt, print screen billentyűket. Ezután megnyitod a paintet és kiválasztod a beilleszt menüt, ezután mented! Aztán ha ide felakarod rakni akkor méretezed, jpegezel mg ilyesmi, de azt úgyis tod! :wink:

Fenci!

A fenébe, pedig tegnap hárman lettetek volna! :P Ne is idegeld magad, hisz biztos, hogy volt pé, inszem, hancur, a hő meg úgysem jelent ilyenkor semmit!

Zsu!

Szerintem ráérsz bejelenteni mikor aktuális lesz! :roll: Bár én könnyen beszélek! :oops: Gyere gyakrabban!

Ditke!

Meglestem a pacis képet, azon látszik a füled, nincs vele semmi baj sem! :wink:

Kép

Kép
gröni

Gröni!
Rákérdezek a gyogyira mindenképpen, bár azt nem tudom, hogy nálunk lehet e kapni! :roll: Nincs valami ,ami helyettesítené?
Köszi az infót, tegnap párocskám kínlódott vele és nyertünk. :lol: Majd dobok képet.

Vicky!
Szegény te, sz@r érzés lehetett. :evil: Összedobjuk neked a zsét??? :P

Fenci!
Tuti jól érzed, nyugodtan reménykedj! :lol: :lol:

Zsófi!
Gratula a vizsgákhoz, ügyi vagy! :D

Csipcsab!
De lennék már a helyedben! :wink:
susy75

13+4 háj-báj pocakom::lol: :lol:

Kép
susy75

Sziasztok!

Susy

Nem is háj-báj pocak, nagyon is csini! :wink: :D :D :D
Képet is kérünk!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicuska

Jó mulatást! :wink: :D Nem hinném hogy el fogsz aludni az előadáson! :wink: :D
Csak a héten vagyok szabin! :( :?

Zsófi

Gratula a vizsgádhoz! Tudtam én hogy nem csak szőke vagy, de okos is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D Neked is jó mulatást! :wink:

Csipcsab

Szegénykém! :( Hamarosan túl leszel rajta, és azon fogsz panaszkodni hogy egy csöppnyi időd sem lesz Flórától és hogy nem tudod jól beosztani az idődet, és már eleged van a szaros pelusokból és a lehányt ruhákból és a kevés alvásból!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fenci

Pihizzél sokat! :wink: Igyál sok folyadékot! :wink: :D Végre megint lesz kismamink!!!!! :wink: :D

Nati

Hát a saját gyerkőcnek én is jobban örülnék! :wink: :D

Zsu

Szegénykém! Te sem vagy könnyű helyzetben! :( :( :( :( :shock: :shock: :shock:

Gröni

Apának a "pacis" kép a kedvence! :wink: :D
Az egyik kedves volt kollégám(fiú), állandóan azzal húzott hogy kifogja tapétázni ezzel a képpel a kórházat! :shock: 8) De amilyen lüke meg is tette volna! Így aztán jobbnak láttam levenni egy időre, de a párom kedvéért raktam vissza! :wink: :D
Te hogy vagy? :wink: :D

Vicky

Minden rendben van már, megnyugodtál? :wink: :D

És akkor a társadalmi helyzetünkről!
Kép
Vendég

Kolibri, Gizi

Ti hol kolbászoltok? :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

A ma mégsem jött meg-ben Szilvának van egy zebrás tesztje! :wink: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy csajok készüljetek! Ha megszültök jön a következő baba ripsz-ropsz!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Susy! :lol:
Nagyon szép a pocid! És nem hájas! :wink: :lol:

Dikte!
Gyönyörű a keribabád!!!! :lol: :lol: :lol:

Viki!
Anya is járt már íg. De megtalálta egy kis idő múlva. Eldugta, hogy meglegen, de teljesen elfelejtette. :lol: Volt nagy öröm, mikor meglett!!! :lol: Neked is ezt kívánom! :lol:

Fencikismami!
Hasszúrka biztos jó jel!!!! :lol:

Vicuska!
Tetszett? Nekem nagyon!!!Csak rövid volt, néztem volna még. Hol ültetek? Ja és szerintem nagyon megató volt, ahogy felálva énekelte az a sok ember a Himnuszt. Pár embert be kéne talni ilyen helyre egy kis magyarságot tanulni! :lol: :wink: :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

nem talni, hanem utalni

KépKép
zsófikukac

Zsófi, Dikte!
Köszi! :lol:

Rakok még két normál uh-s képet.

Itt mérik a kukit(remélhetöleg):
Kép

Kis ufó, szemböl, kezei meg a feje mellett:
Kép
susy75

A babának bizony ott a "3.lába"! PASIURALOM!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nati!
Igen! De nem bánom!!! :lol: :lol: :lol: A következö majd kislány lesz! :wink: :wink:
susy75

Hát igen! Én is azt hittem! :lol: :lol: :lol: :lol:
De én nem bánom, hogy 3 fiam van :lol: :lol:
Vendég

Susy!
szuperek a babafotók!én is látom a fütyköst 8)
és a pocakod csinos :P

Zsu!
el ne tűnj vélgleg :shock: azért drukk júliusra :D

Ditke!
voltatok a Tiszánál?mi zújs a csónakkal :roll: :lol:

Kukac! :lol:

gratulálok! :D

Kép

ha szemből nézed, akkor a baloldalt voltunk a színpad mellett fent :lol:
a hangfalak mellett :roll: , teccett, bár az eredeti sokal ütősebb(Vikidál, Varga Miklós.... 8) ), de te akkor még a homokotóban játszottál :D
a paci teccett a legjobban :wink:
Vendég

akarom mondani, a homokozóban :oops: :lol:

Fenci!
tuti beágyazódtál, azért szúrka piszkált 8)
Vendég

Vicuska!

Mi is balra ültünk a 104-es szektorban, de lejebb. Nekem tetszett, szerintem ők is nagyon jók voltak. Más volt az biztos, főleg, hogy sok szereplő velem együtt a homokozóban volt még az első idején. (Íg zárójelben megjegyzem, hogy én valamikor akkor készültem, vagy épp csak gondolatban voltam.)

Te nem féltél, hogy megbokrosodik a ló? Szerintem kicsit kínszenvedéses volt, ahogy körb, körbe vezette a csaj. :roll:

KépKép
zsófikukac

Ma strandon voltam. És csalódottan állapítottam meg, hogy megint a fél város terhes. Csak én nem. ... :roll: :?

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

Kukac, nagy gratula a sikeres félévhez! :lol: 8) A következőt már babásan fogod befejezni, az tuti :wink: Színház miatt irigy, biztos szuper lehetett! :lol:

Fenci, nem kaptam meg a pü-t... :roll: hogy vagy?

Zsu, muszáj a főni hozzájárulása a lombikhoz? Mi van, ha nem maradsz otthon végig, úgysem lesz stimu, aztán "hirtelen" 2 hétre lebetegszel? :roll:

Susy, csini a pocakod, nem is vagy hájas! :lol: A fotók is nagyon jók :lol:

Ditke, köszönöm, már belenyugodtam. Szerintem soha nem fog előkerülni, de levontam az esetből sok tanulságot :?

Vicuska, kipihented az éjszakázást? Volt paci az előadáson?

Nekem megvolt ma a vérvétel aztán már csak 5-öt kell aludni (véééééééééééégre) dokibácsi vizit + UH-ig :lol: :D

Kép
vickybabe

Kukac!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!
Nagyon fáradt vagyok. Holnap megy a fiam táborozni. Most pakolom a cuccait.

Susy! Ezen a fotón olyan, mintha mosolyogna a kicsikétek. :D :D Én nem látok semmit amit a lábaiközt kéne látni sajna. :( :oops: Ez biztosan az én hibám. Ja! Tényleg csini a pocid! :D

Vicky! Jó, hogy túl vagy a vv-en. Gyorsan eltelik ez a pár nap, és Te is láthatod a babyteket! :D :D :D

Zsófi! Jó lazítást. Ne görcsölj azon, hogy mindenki tolat! Nemsokára Te is fogsz. Igaz velem szembe is folyton csak jönnek és jönnek nagy hassal. De honnan ennyien? :shock:
Irigy.Irigy.

Ditke! Remélem jól vagy. :D Azért jó lenne tudni, hogy ciszta ügyben is minden ok! Nem is emlegetem. A társadalmi helyzet? Hmmm! Ja !
De fő a humorérzék! (Hol? A fazékban.)
:oops:

Fenci! Ne agyalj ilyeneken! Természetesen beágyzódik éppen! :D

Zsu, Gröni,Vicuska! Puszi!
Mindenkinek jó éjt! Bocsi, de holnap folytatom.
kolibri28

Hello! Csak átfutottam az utolsó oldalt, és láttam Suzy képeit!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon örülök, hogy végre minden rendben. Nagyon gratulálok a kukachoz, jó is az, én már csak tudom... :wink: Most bocsi de többre nem futja!!! Pusszantás!!!! Sok +++++++++++++++ mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
sleepin

Jó reggelt! :D

Kisfiam elutazott messzire. :D Remélem jól fog szórakozni, és kikapcsolódik nélkülem. :( :D

Gröni!
Vv, neked is megvolt? Mi volt uh? :D
Nehéz lehet akkor ennyit feküdnöd. :(

Zsófi! Én még nem is gratuláltam az uccsó vizsgádhoz. :oops: Most megteszem: GRATULÁLOK!

Én jövő héten csütörtökig leszek szalma. Ezért ha elmúlik a piri nekivágok, és felkeresem a dokit. Most már nagyon kiváncsi vagyok az eredményekre.

Puszi mindenkinek!
kolibri28

Sziasztok!

Dehogy tűnök én el teljesen!
Vicuska, megnyugodhatsz, nem tervezem, hogy lelépek. Nem szabadultok tőlem. :lol:

Megpróbáltam visszaolvasni, de itt a munkahelyemen nagyon lassú a net.
Ja meg nem is emlékszem ár rá mit olvastam, mert reggel elkezdtem, s most jutottam az íráshoz.

Suzy :D

Szupi a pocakos képed, nincs is háj! A kis ufós is nagyon tecc.

vv kipipálva, mindjárt itt az uh is. Nem akarok megint táppénzre menni, mert most kicsit sok volt. Majd a szabimmal próbálok variálni, ha nem megy szólok.

Zsófi :D

Gratula a vizsgádhoz.

Gröni :D

Pusz, ugye pihensz nagyon sokat???

Kolibri :D

Hová utazott a fiad? Táborba, vagy a nagyszülőkhöz?

MOst megyek, jók legyetek!

kobzoszsu

Sziasztok csajok! :D

Csak gyorsan bejelentkezem! Mindjárt vége a melónak és utazom Bécsbe, egy csajos-bevásárlós hétvégére a nagynénémhez. 8) :D

Susy :D Barom szép a pocid! :D :wink: Nincs is hájad!!!! :wink:

Kukacka :D Gratulálok az uccsó vizsgádhoz is, ügyi voltál nagyon! :wink: Most aztán pihenj sokat! Strandon pocakokkal ne foglalkozz, neked is lesz, most már nagyon hamar! :wink:

Vicky :D Eszem rövid, leírtam neked hogy mindjárt küldök privit, de nem küldtem. Na majd most gyorsan.

Rohanok csajok, hétfőn jelentkezem!

Nagy puszi mindenkinek, szép hétvégét! :wink:
fenci

Zsu, én biztos vagyok benne, hogy megoldod valahogy! Júliusban beköltöznek a fagyibabák és kész :wink:

Kolibri, párod merre van? És a gyerkőc, most ment először "egyedül" nyaralni?

Fenci, de jó lesz Neked hétvégén, jó utat :lol: :lol: :lol: aztán meg mindjárt tesztelsz egy jó nagy zebrát :wink: Pü-t megkaptam, köszi!

Zsófi, te is mindjárt babás leszel! Bár a nyári babásságról le kell mondanod, mert jövő nyáron már a babakocsiban fogod a strandon tologatni az ikreket :wink:

Ditke merre vagy?

Littike is sokszor eszembe jut, hogy mi lehet vele :roll:

Kép
vickybabe

Kolibri!
hova tűntetted el a gyerket?és a zurad? :roll: :lol:

Fenci!
jó bécsi sétákat Neked! 8)

Vicky!
mindjárt uhu! :D éa holnap már 12 hetes leszel!hurrá!

Zsu!
már csak 27 nap! 8) számoljunk együtt :wink:

Gröni!
mi újság? :roll: hogy megy a pihenés? :D

én most hazajöttem anyuékhoz :P a zuram dolgozik hétvégén :?
legalább nyugodtan tudunk mi is shoppingolni :lol:

képzeljétek születtek nálunk tegnap kisgalambok, 2, ikrek 8) :wink:
Vendég

Sziasztok!

Fenci!
Te kis vásárolgatós! :D Nézel szép kelengyét? :D :wink:
Jó utat!

Zsu: Badacsonytomaj az uticél. Angol-tenisz tábor. :D

Vicky! Párom van, de csak átjáróban munkahely és otthon közt. Csak éjjel találkozunk. :D :wink:
Nem ez az első táborozás. Már tavaly is volt ugyanitt, ezzel a csapattal. Nagyon várták már. Ahogy haza értek tavaly, már az idei tábort tervezték. Most már nekem is könnyebb volt elengednem. :D
kolibri28

Szia Vicuska!

Jó 7-végét Neked is! :D
Hogy lesznek a galambok ikrek? Bocs ahülye kérdésért, de egy tojibóóóóóóóóóóóól? :shock:
kolibri28

Vicuska :D

Számolhatunk együtt. :D Neked lombik előtt kell majd fogigátlót szedni, vagy egyből kapod a szurikat? Jó vásárlást!

Tényleg, most nézem, holnap már 12 hetes leszel. :wink: Hogy rohan az idő. 8)

Fenci :D

Neked jó hétvégét, s jó vásárlást!

Csajok, még csak a héten kezdtem el a munkát, de már nincs kedvem dolgozni. Úgy hazamennék. Olyan jó volt otthon, legalább sokat voltunk együtt s párommal.
Na nem nyafogok, megyek húzom az igát.

pusz mindenkinek

kobzoszsu

Kolibri! :lol:

nem tudom :shock: nem értek a madarakhoz :oops: apácska a galambász....van 2 pár díszgalambunk, és eddig is tojtak tojást, csak nem ültek eleget rajta és nem keltek ki....na de most 8)

Zsu!

nem tudom.. :oops: csak annyit, hogy ha megjön, akkor a vérzés elmúltával kell mennem és akkor írják fel a szurikat :roll:
Vendég

Sziasztok csajok!

Dobok egy mai pocakfotót, majd később jövök és visszaolvasok!

Kép

Kép

Kép
gröni

Hát most így elnézve, basszus! :shock: Ha esetleg valamit nem tudtok, hogy mi micsoda kérdezzetek bátran! :oops: :lol: Az a nagy dudor a pocak flett hirtelen nekem is kérdőjel lett! :shock: Az a didim! Nem semmi méret és ez mégcsak a kezdet! 8)

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Itt vagyok, csak Apácska tegnap délután jött haza a Tiszáról, aztán beszélgettünk sokat, hiába a telefon, azért volt mit megbeszélni, meg hát kekszeltünk is! :oops: :lol: Reggel, délben, este!!!! :lol: :oops:
Most elment a Tesójához, így van egy kis "nyugalmam"! :lol:

Kolibri

Fiacskádnak jó kikapcsolódást! :wink: :D
És nem tudom észre vetted-e a laptetődet? :wink: :D

Fenci

De jó Neked! :D Jó vásárolgatást!!!!!! :wink: :D Nézd meg kint mennyi a kismami gatyó, aztán szervezünk egy kisbuszt és megyünk együtt vásárolni oksi Csajok? :wink: :D

Zsu

Bizony el ne tűnj itt nekünk! :wink: :D

Vicuska

Neked is jó kikapcsolódást és shoppingolást! :wink: :D Nem aludtál be az István a királyon ugyi? :wink: :lol: :lol: :lol:

Vicky

Kiskönyvet kaptál már? Nem sokára láthatjátok a kis babátokat!!!! :wink: :D

Gröni

Húúú már mennyire látszik a pocid! :D :D :D :D :D :D
Mikor elemezzük ki a kukac, nuni témát? :wink: :D

Susy

Te hogy vagy? Fiú, lány egyre megy, csak egészség legyen! :wink: :D

Sleppin

Szia! Máskor is benézhetnél!!!!!! :wink: :D

Nati????????????????????????????????????

Zsófi

Én is állandóan a pocakos mamákat látom, ez már fóbia nálam! :shock: 8) :roll: Hamarosan Te is tologathatod a kis trónörököst(örökösöket!)!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kolibri!

Biztos jól fogja érezni magát! Csak mi aggódjuk mindig túl. Neked rosszabb, mint neki!

Zsu!

Hát nehéz, de pihenek! Olyan haszontalannak érzem magam! :cry: Elhiszem, hogy nehéz visszarázódni, de már péntek van! :wink:

Fenci!

Jó utazást, vásárlást és babatapikat! :wink:

Vicuska!

Ezt én sem értem, egy tojgliból két galamb! :roll: De ha külön, akkor is ikrek, csak nem egytojglisok! :wink: Nektek is jó vásárlást! Irigy vagyok ám! :oops: Én tegnap voltam vérvételen, közben apjuk bevásárolt, úgy mentem volna vele, de nem enged! Nem hagytam el a házat 2 hónapja csak mikor dokihoz mentem, kórházba és vérvételre! Már a védőnő is házhoz jön! De legalább van felnött társaságom időnként!

Vicky!

Littike jól van, két hete voltak Egerben pihizni egyet! Lassan írok neki, mert azóta nem tudok róla!

Ditke!

Basszus, ti is folyamatosan kamatyoltok? :lol: Ennyire hiányoztatok egymásnak? :shock: 8) Hát, ha azt nézem, hogy olyanok voltunk, mint a nyuszik, szinte biztos, hogy fütyis! Azért remélem visszanő neki! :oops: :roll: :lol:

Kép

Kép
gröni

Csajok!

Ditke!!!!!!!!!
Nati jelen!!!!!!!!!! Kép

A galambok biztos kétpetéűek voltak, ezért gondolom 2 tojásból vannak!!!!! Vagy nem???
Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is remélem, hogy jól érzi magát Ádám a táborban. Biztosan fog hívni később. Majd elújságol mindent. :D

Gröni!
Nagyon formás az a hasacska! :D Nem olyan nagy dudor. :lol: Viszon jó cicik is járnak hozzá ezek szerint!
:D Én is akarok olyat!
Nem írtad, hogy mi volt az uh-n!

Ditke! Láttam ám a laptetüt, csak nem akarom elkiabálni. :D
Lehet a hétvégén is romantikázni! :D Mi is fogunk egész héten. Remélem. :D :oops:

Zsu! Megértelek a meló miatt. :( Kevesebb mint egy hónap , és babás leszel! :D

Vicuska!
Szerintem a két galamb csak egyet jelenthet: a természet így jelez, ikreitek lesznek! :D Pláne ha már a galambnak is volt türelme kikeltenie őket. :D Biztosan aranyos kis csupaszak még.

Nati!
Remélem Szabi jól van! Nagyfiúk mikor lesznek otthon újra? :D

Voltam délután egy kis kényeztetésen. Évente kb. 2x engedhetem meg magamnak a kozmetikust. Most még megyek három hét múlva is, addig amig tehetem.Jóóó volt.
kolibri28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?