köszi,Susy!
nekünk az sajna messze van.de erre felénk is hallotam 1-2 helyet,majd,ha aktuális, konkrétan utánanézek.még nincs kérdésem,mert majd meglátjuk,milyen lesz az időjárás,mikor Dorián 3 hónapos lesz.én is szeretném vinni,mert mi is imádjuk a vizet,reméljük,ő is így lesz vele
ma mondta a dokinéni,h nem igazi hasfájása van Dodónak,csak fejlődik,alakul a bélrendszere,ezért szenved ennyire és ezért van hasmenése
úgy sajnálom,annyira nyűgös 2 napja és folyton görcsöl a pocija
kaptunk aloe veras cuccot,remélem majd segít rajta.
amúgy szerintem is hihetetlen gyorsan meg fognak nőni és annyira imádnivalóak ilyen esetlenként.Az a kis puha,selymes bababőrük...ááá,én nem is gondoltam volna,h ennyire jó dolog a gyerek,fáradtság ide vagy oda
bocsi a lelkiáradatért,csak számomra ez tényleg annyira új és hihetetlen jó érzés
ja.ma volt itt a védőnőnk(1általán nem vagyok megelégedve vele),aki folyton olyan,mintha könyvből olvasná az aktuális,kornak megfelelő részt.igaz,még fiatal,tapasztalatlan,de azért képezhetné magát...na,mindegy.szóval kiakadt,h milyen sokszor és sokáig van a gyerkőc cicin.mondtam,h a hosszúságban igaza van és vajon hogy vehetném rá,h hatékonyabban egyen alakalmanként.erre közölte,h szoptassak 20 percig és utána,ha sír pótoljam a lefejt tejjel vagy tápszerrel.hát NORMÁLIS?miután tanuja volt a szenvedésünknek?most meg van tejem annyi,h Dorián bőven ehetne,ha nem lassulna be?hú,nagyon kiakadtam.
de ő is,amikor közöltem,h azért szültem a gyerkőcöt,h az összes szeretetem megkaphassa és különben sincs semmi baja a mellemnek,miért ne csócsikálhatná kedvére,ha ez nyugtatja meg?
persze én is tudom,h rá kell vennem a gyorsabb szopizásra,na de azért mégis:)
és kibújt belőlem az anyatigris,mikor elmeséltem,h éjjel velünk alszik,mert...és itt közbevágott,h:"na azt már nem!"majdnem rávágtam,h semmi közöd hozzá
pedíg én nem szoktam ilyen lenni
meg azt is tudom,h ez hosszú távon tarthatatlan,csak azt akartam hozzáfűzni,h amíg fáj a hasa,merthogy van,amikor óránként felsír és olyan jó,h adhatok neki egy nyugtató cicit.ha ehhez még fel is kéne kelnem,hát napközben menet közben aludnék el
meg még tényleg nem tudok betelni vele
de ti ezeket már biztos rudjátok
úgyh bocsi a hosszú írásért,csak kijött