Új privát üzeneted érkezett!

én is kiszállok. muszáj kitakaritanom :(
majd délután jövök :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én már virágot is ültettem, most már tényleg megkéne csinálnom a gombát, de vátozás van, mivel nem mentem boltba, ezért nincs ubi és paradicsomsaláta lesz hozzá!

Kép
muzsuzska

A gombapörkölthöz nokedlit szaggatok ! Mindig teszek bele egy késhegynyi szódabikarbonát, az kicsit felfújja és habkönnyű lesz tőle.

Kép
muzsuzska

Én még sose csináltam nokedlit. A tied biztos nagyon finom! Majd egyszer megkóstoljuk! :lol:

KépKép
benó

Én is megebédeltem! Rántott mozarellát rízzsel! Nagyon finom volt! Már csak egy ágy kéne... Álom, álom, este nyolcig dolgozom! :evil:
szilzi

Én is így vagyok kb., kezet foghatunk! :wink: Fejed hogy van?

KépKép
benó

Fejem az Algopirintől (nem tudom, hogy kell pontosan írni) jobban van, köszöni kérdésed! A hányingert is vitte magával! :D Most már tényleg az ágym az egyetlen dolog ami hiányzik az életemből! :D
szilzi

Örülök, hogy jól van a fejed! :D :D :D Az, tudom, mekkora öröm tud lenni. :roll: Ja, igen, és te nem iszol kávét. Pedig akartam javasolni, hogy igyunk egyet, mert én is álmos vagyok. Akkor inkább kuksizd meg a naptárat: 30-ától nézd meg, hogy mikor vagy szabadnapos, hogy el tudj jönni.

KépKép
benó

Benóka, én írom a beosztást! :D :D vasárnap térjünk erre vissza, jó?
szilzi

Rendben. Vonalzód elhagytad, látom. Én meg hazamentem a gyógyszert bevenni. Aztán majd lesz valami.

KépKép
benó

Ilyenek vagyunk: Kép

KépKép
benó

Jelentem már csak a pörköltnek kell megfőnie, kész vagyok. Fürdés hajmosás és utána irány doki! Remélem nem annyian lesznek mint múltkor, fél délután ott ülhetek!

Lányok! Fejfájás! Inni nem felejtetek el napközben????? Attól is fájhat!

Mondtam már ,hogy ma kezd gyerek undorom lenni? 5 gyerek a házból lent játszik és kb 3 percenként visitanak az anyjuknak fel a negyedikre! Mást nem hallok mint: Anyúúúúúúúúúúúú
Kezdem unni!

Kép
muzsuzska

Kép

KépKép
benó

Még nem mondtad, de elhiszem. :lol: :lol: Mi meg játszó mellett lakunk. :lol: :lol:
Sok sikert a dokinál! :lol: Ügyi vagy, hogy ennyi mindent tudtál főzni! :D
Az előző képen azt írom nektek, hogy: legyen gyönyörű napotok! :D :D :D

KépKép
benó

Zsuzska, orvos után jössz, ugye? Mit csinál ma?
szilzi

Egy hülye gondolatom támadt: ha találkozunk, tudunk majd beszélgetni? :oops:

KépKép
benó

Sziasztok lányok! Megjöttem. Még nem olvastam vissza.

Kép
flóra 11

Nem tudunk majd beszélni, majd mutogatunk vagy leírjuk!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szia Flóra!!!!!!!!!!!!!! Gondolom jó fáradt vagy! Kaja után nem akarsz pihenni egy órát?????

Kép
muzsuzska

Szilzi,látom most Te lettél vonalzó nélküli. :D

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! Kép

KépKép
benó

Dehogynem!!! Most kezdek emészteni. Tehát jöttem pihenni ide közétek. Végre beszélnem sem kell. Ez a hét gyalázat a suliban. Összevont osztályom van egész héten. Brrrr....

Kép
flóra 11

Jaj, de szépet küldtél Benó! Kép

Kép
flóra 11

Na bucsúzom! Megjött Királyfi! Megyünk ebédelni!

Kép
muzsuzska

Egész héten négy kolléga hiányzik folyamatosan.Elmentek erdei iskolába a gyerekekkel. Persze maradt így is elég gyerek, csak 39-et vittek el. Egész héten nálam vannak az elsősök isés valahogy már belefáradtam ebbe a kétfele tanításba. Meg nagyon fegyelmezetlenek így a gyerekek. :?

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi! Jó étvágyat!

Egyébként miért kérdezted,hogy nem akarok-e pihenni?

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D Jó újra itt mindenkivel! :D

Benó, ha nem tudunk beszélgetni, majd hamar eljövök haza Tőletek. :wink: Ne aggódj, bár én is gondolkozom ezen, mikor tervezgetem, hogy megyek hozzád! De nem hagynám ki! Te is ott voltál az esküvőmön! :wink:
szilzi

Szia Szilzi!

Szilzi, teszt? Még nem gondoltál rá?

Kép
flóra 11

De Flóra, gondoltam rá. Nincs semmi jele annak, hogy terhes lennék, úgyhogy szerintem ráér. Majd szombaton.
szilzi

Úr Isten! Hát ti termeltetek ma alaposan! 5 oldalt kell visszaolvasnom és a net vánszorog.

Benó, a rendszer ma már nem krepált be nálatok,mint tegnap?

Kép
flóra 11

Szilzi,olvasom,hogy elcseszték a fényképeket meg a videót. Hogy a fenébe? Beállított képeitek nem voltak? Vagy azokat is elrontották? És ezeken mi rossz? Nem e megfelelő pillanatok vannak levéve?

Nagyon sajnálom,hogy nem sikerültek. De kártérítést okvetlen kérj. Hát hogyan gondoplják! Felvesznek egy reakás pénzt aztán nincs emberük és raknak oda egy amatőrt, vagy hogyan sikerült ez? :evil:

Kép
flóra 11

Már nem olyan vészes az érettségi szoftver. :wink:
Én már tudom, miket fogunk csinálni, ha jössz. De titok. :lol:
Fogunk ám tudni beszélgetni, ne aggódj. Csak úgy megfordult a fejemben. :wink: Hiszen már mindent megbeszéltünk.
Flóra, nehéz lehetett ez a heted! De már csak egy nap van hátra! :D :D :D

KépKép
benó

Húúúú, ez izgi! :D
szilzi

Kép

KépKép
benó

Akkor jó, ha izgi! Kép Csak bízd rám magad! Szerintem a búcsúbulink is tök jó volt a tombolával, meg ilyenekkel, nem, Zsuzsi? :D Mondjuk, nem ígérem, hogy egyszemélyes tombolát csinálok neked! Kép

KépKép
benó

Hála az égnek, Benó! Már tökre fáj a torkom a sok hangos beszédtől. Ennyi gyereket nem könnyű túlkiabálni. Mert ugye 30-an vannak, de 40 beszél egyszerre. :evil:

Kép
flóra 11

Hűű, pedig akkor csak én nyernék! Nem baj, ha nem lenne izgalom, de végre nyernék :D Valamit elárulhatnál, azért ám!
szilzi

Na én is hazaestem közben....
Jelentem hullább vagyok a 3 napos vizihullánál is....:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi

Hányingeres fejfájást én is ismerem, kb egy évben kétszer kap el....
Viszont a terhesség elején 2-3 naponta produkáltam ilyet...:P

Tehát minden lehet....:D

CSINÁLJ TESZTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

El birom képzelni, amint Benó és Szilzi az első tali alkalmával Activityt játszik........mondjam vagy mutassam.....P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

A gomba az tök fini kaja.....én is nagyon szeretem...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Elhiszem és meg is értem. Kép

KépKép
benó

Helló Tancsu. Na a mai napirendedet olvasva - valamit már sikerült visszaolvasnom - nem csodálom,ha hulla vagy. Most szépen velünk maradsz pihenni. :wink:

Kép
flóra 11

Timi, csodálatos tortátok volt! Na ilyenem sem lesz soha.

Kép
flóra 11

Ezt még a Flórára írtam az előbb.
Az activity tök jó lesz, nem, Szilzi? Kép

KépKép
benó

Zsuzsi! Szerintem neked nem pár nap szabit kéne kivenned,hanem elmenni a háziorvosodhoz és vele megbeszélni a dolgokat. Szerintem kiírna téged egy másik diagnózissal és kész.

Kép
flóra 11

Ha activityztekengem se hagyjatok ki. Imádom! Nekünk van is itthon. Viszem magammal,ha Benónak nincs! Kép

Kép
flóra 11

Pihenj, Tancsu! Kép

KépKép
benó

Oké, nekem nincs! :lol: De nem activity-t találtam ám ki a Szilzinek. Elviszem a Halászcsárdába, meg megmutatom neki a várost, elviszem hozzánk, anyuékhoz, és szerintem ezzel el is megy a nap. Kép

KépKép
benó

Timi,érdekes,hogy Te Magyarországról kapod majd a támogatást. Habár igaz,ha ott voltál alkalmazva,akkor onnan.

Pedagógus állást nem tudtok? Alsó tagozatosat. Ha valaki tud, akkor megyek, pakolunk és költözünk. :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?