Új privát üzeneted érkezett!

Szőlő: Azért köszi! :) Egyébként ott se tudták megmondani ahol regisztráltam. :shock: :evil: Majd megpróbálom azért még egyszer, hátha csak az ügyintézőnek nem volt kedve magyarázni! Vannak ilyenek sajnos!

Front: Nálunk is megy ma a hiszti! Szopi után max. 1 órát alszik, aztán nyügi! Nálunk is hiányzott a séta. Szerencsére 2-3-ig nem esett és pont akkor vittem el! Nekem is fájt a fejem, de a séta csodákra képes!
Most meg itt nyüglődik mellettem! Ha már nem mozog a kocsi, akkor már jön a hiszti! :?

Nicci: Az igen! :shock: Gézengúz egy fiad van! Még szerencse hogy ilyen jól türi a pici! :)
Ja, és irigy vok az éjszakák miatt!

Edina


Kép
medina83
 
 


együtt alvás: látom nagyon sokan külön alszanak ill. kiságyba teszik a babákat. No akkor én vagyok a nagyon nagyon kivétel. Szonja köztünk aludt és most is velünk alszik, ill. most apával, Márk pedig tulajdonképpen a hasamon.....nem is szándékszom külön tenni szegénykémet a pocakfájásával. Ha átalussza az éjszakát v. redszer lesz az alvásában akkor pedig Szonjával fog aludni. Mivel én sem szeretek egyedül lenni nem hiszem h egy baba aki 9 hónapig velem volt szeretne egyedül lenni. Vannak babák akik megszoktathatóak erre. Sem Márk sem Szonja nem volt rászoktatható mert hasfájósak és soxor felsírnak/tak és nem is akartam még a nyomorukat tovább tetézni azzal h rákényszerítek egy ritmust. Evvan. Számomra nagyon furi h egy baba külön alszik, nem azért mert elítélem, hanem azért mert nálunk ez lehetetlen a sok felsírás miatt...és nem is alszik vissza ha felsírt, hanem egyre jobban belelendül így nem is hagyon h a nyöszörgés átváltson üvöltéssé mert akkor tuti nincs alvás, még 20 perc sem.
Én nagyon reménykedtem benne, hogy most egy olyan babóm lesz aki éjszakát átalussza, de úgy látszik engem nagyon szeret ez a Murphy! :) , Nem akarja h éjszaka aludjak...végülis bebizonyosodott h 2 órás alvásokkal is lehet élni! :D Persze mostmár javul a helyzet.

keresztelés: én is anetto véleményével értek egyet....de ez is csak egy szempont, én sem szeretnék vele megbántani senkit.

megvettem a kengurut, ha felkel Márk akkor kipróbálom, tetszik e neki.
Vendég
 


Nem a témá(k)hoz tartozik, de az hogy ez a klasszikus zene egyszercsak elindul a Babaneten, engem halálra idegesít... Lehet hogy nyugtató babamuzsika, de engem akkor is idegesít. Az én lányomat Usher nyugtatja meg nem Vivaldi. Evvan :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 

 
 

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 18:45-kor.
Vendég
 


Szőlő: enyémet a paff a bávös sárkány és a süsü dala nyugtatja meg :) vivaldi és mozart nem köti le annyira de azért hallgat azt is..:)

Felsoa: na várj..akkor most a hallás izé után van ugye a koponya uh és a nem is tudom..de akkor ott nézik a csípőszűrést is??
nem a nagy imre úti vagy szent ? rendelőbe vitted szerdánként van fél12-fél1 között..nem??? megvagyok keveredve...

na de most elég komoly családi gond van nálunk ugyh megyek intézedni...hugomat molesztálta vmi öreg fasz a lovardában és sirva jött haza...

még gyors képek:

Kép Kép
Vendég
 


Most csak egy gyors reagálás, mert mennem kell vásárolni!

Judit, Nem komoly ez a játék laptop, 3-4 ezer forintos, vannak rajta játékok, lehet rajta tanulni, jó kis találós kérdésekkel, meg számolni, rajzolni, zongorázni lehet, de Szandi imádja :) (pedig már van igazi laptopja is, igaz állandóan sz.rakszik :( nem mai darab már!)
A balkezességet elég hamar észre lehetett venni, ahogy ceruzát fogott a kezébe, vagy talán már előbb is a játkoknál, de úgy kb 1-másfél éves kora körül, azóta mindent azzal csinál!
Nálunk van a családban balkezes, nagyapám, bár ez is érdekes történet, mert mikor Ő volt gyerek, még nem lehetett balkezesnek lenni... így a suliban átszoktatták a jobb kezére szegényt... azóta jobb kézzel ír, de mindent balkézzel csinál (70 éves) :)
Remélem Szandi ügyes balkezes lesz, egyenlőre úgy tűnik az :)
Az email nem jött meg! :(

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Litu nagyon cuki Máté :D Úristen, ez a molesztálás durva..... :evil: :evil:

Pumpi, sajnálom a balhét... :( reélem azért sikerül megbeszélnetek!

Én is dobok képet, elkaptam egy mosolyt!

Kép Kép

Kép Kép
szõlõ
 
 


pumpóka! sorry, nézd el nekem, hogy félre értettem (betudható a kialvatlanságomnak ...), mert nekem is az jött le, hogy csak a templomi esküvő miatt lenne kereszteleő, de látom, hogy nem azért hanem mert neked fontos. Sorry h sikerált nem értenem amit írtál... :oops: Megpróbálok figyelmesebben olvasgatni, de soxor összefolynak a betűk és csak átfutom a termést..... :oops:
Vendég
 


én is csak olvasóban vagyok. Nagyon megviseli Marcit az idő. Bár ma már jobb, mint tegnap.
És várom Zolit teljes futószeróban, hogy elmehessek futni. Csak nem sötétedik be.

na megint sírás...:(

szössz tea bevált?
most nekem is kevsebb a tejem. 2 ciciből eszik. nálad is így kezdődött nem?

lolka_zs
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 18:46-kor.
Vendég
 


pumpóka! duó-sírás? sajnálom...nagyon rossz....és gondolom nem elég h a kiscsajnak rossz még nálatok is vannak gázos dolgok. Ha vígasztal (bár tudom nem) ideát trió-bőgés szokik lenni olykor. Márk kezdi, aztán én ha nem jó már semmi és ha Szonja meglátja hogy anya sír ő is elkezdi....kitartás.
Mi a kúp neve amit kapott Zsófi?
Vendég
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 18:47-kor.
Vendég
 


pumpó! tom h nagyon rossz ha nem tudsz segíteni...sajnos ismerem, igen közelről....az a q*va Mák nekem sem utal, de az még hagyján, a régi címemre küldik, pedig má levelet is írtam nekik hogy nagyon nem oda kéne...de magasról tojnak rá...még jó h a régi címemen odaadják a pénzt amit Szonjára kapok...no comment...
Vendég
 


Pumpi, én megkaptam mindent, pedig Marci máj.2án születtet. pár napja jött meg a tgyás is

lolka_zs
 
 


sziasztok
teszek pár képet:)Ma 5hetes Kristóf.4450g. Kép Kép Kép Kép Kép Leviröl is:)
Vendég
 


Szőlő megkérdezzem a kollégáimat meddig lesz még műsoron Bach? Hátha megnyugtat (amúgy engem is zavar, hang nélkül van a gépem) :oops:
Édes a mosolya Mazsinak..

Litu A párodat nem ismerve, látlak Mátéban. (igaz téged is csak fotóról ismerlek)

Ma 21-től 4-ig aludt, és utána még szendergett 7ig. Így egyben ennyit még sosem aludtam. 7-kor kivettem az ágyból, elbúcsuztunk az apukájától. És nem volt éhes. Nem értem, 11 órája nem evett. :roll:

Kép
téjé
 
 


Jó reggelt Mamik!!!

Tegnap nagyon rossz napom volt, sajnos még mindig nyomja a lelkemet ez a múltheti anyósbalhé!
Bezzeg ő nem veszi észre, h rosszat csinált, és egyszerűbb lenne megoldani, mint duzzogni!

NA, de ma új nap van, szép az idő, itt az építkezéssel haladnak nagyon, már az első emeletet teszik. Már csak 6 1/2 van hátra!! :lol:

Litu
Én első perctől fogva Téged látlak Mátéban!!!! NAgyon édes az odaújós képe!!! :wink:

Szőlő
Mazsinak már most ekkora mosolya van??!! Mi lesz itt később!!! :D

Lekri
Nagyon édesek vagytok, főleg az a füles piros kiskabát!!! Nem volt benne melege???

Nicci
De jó, h jöttél!!! Homokozós story nagyon komoly! Még jó h nem a pofijára öntötte!
BARNABI becenév nagyon tetszik! Mi is BArnabások vagyunk, de vhogy nekem nem áll a számra még mindig ez a név :roll: . De a Barnabi nagyon tetszik!! Lehet ellopom!
ÉS ha tudsz gyere sűrűbben!!!

Pumpi
Sajnálom nagyon, h Nálatok is vita van!! Remélem sikerül megbeszélnetek!!! Tegnap este is akartam már írni Neked, csak ez a nyomi gép lemerült, és lusta voltam visszakapcsolni!

Nono
Maszat szerencsére első perctől el bíraludni az ágyában! A gond velem van, ha tehetném állandóan mellettem aludna, de nem akarom megbojgatni ezzel, ha már ilyen ügyesen alszik az ágyában!
Azért hajnalban elég sűrűn landol mellettünk!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Kisscica
nem mert pont eső után volt és lehült a levegő.amugy nem vastag ám :) :)
Vendég
 


Nono: Akkor nem vagyok egyedül az együttalvás terén, ez megnyugtató. Tényleg lehetetlenség lenne az én hasfájós kislányomat különaltatni, akkor én biztos egy órát sem aludnék. Így azért éjjel is aludtam úgy 2-3 órát (nem egyfolytában), de ez is valami, én is elvagyok vele, nem is gondoltam, hogy ennyi alvással lehet élni. Egyébként ahogy írtam is: nem kényesedik el tőle, mert nappal tud ő az ágyában is aludni, csakhát éjjel a nyűgösebb, akkor van inkább rám szüksége.

Babazene: Reggel a Bumerángot nagyon szereti hallgatni, mert ha nyűgös is egy kicsit, és bekapcsoljuk, szépen elalszik rá. :lol:
Egyébként mi párszor hallgattunk Mozartot, kicsit megnyugtatta, de ez a babanet-zene már az idegeimre megy nekem is. :?

Szőlő: Nagyon aranyos baba Mazsi, és ez a mosoly! :)

Lituka: Téjével egyetértek: hasonlít rád a fiad, egyébként nagyon aranyos azon az alvós-nyújtózós képen. :)

Lekri: Szépek a gyerkőceid. :)

Pumpóka: Sajnálom, hogy Zsófi nyűgös volt. Remélem sikerült aludnod éjjel. Az én babám is szereti a pelenkázót, sosem sír rajta, és ha ordítva ráteszem, akkor is rögtön abbahagyja! :wink:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Beneveztem a babámat egy babaszépségversenyre, megkérhetlek benneteket, hogy szavazzatok rá?
:oops: Bordás Boglárkának hívják, és itt a link, ahol szavazni lehet! Köszi a szavazatokat!

[url]http://apps.szon.hu/szavazas/SZON-Gyermekszepsegverseny-(leany-0-12-hónapos)/welcome/450&page=6[/url]

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 18:48-kor.
Vendég
 


Sziasztok,

Csak 1-2 dologra szeretnék reagálni gyorsan, mert megyünk sétálni.

Lolka,

Biztos, hogy a futás a legjobb mozgás most? Tudod terhesség előtt én is futottam hetente 2-3x, hiányzik is, de a dokim azt mondta, hogy a melleim miatt nem futhatok, mert a szopinak nem tesz jót, ha rázkódnak a didik még a sportmelltartóban sem.

Fejés,

én Krittával értek egyet: ha kevesebb a tej fejni kell. Nem baj ha nem jön belőle, de a köv. szopira már több lesz benne. Az agy érzi, hogy nem volt elég a tej, hiszen a fejés olyan, mintha a babó szívná a semmit :lol: . És legközelebb több lesz. Nekem is van, hogy kevesebb egy kicsit és odaadom neki a másik cicit is, de ált abból már nem eszik. Na ilyenkor fejem és a köv.-re már több van

Ercsi,

zöld kaka, tényleg az előtejtől van? Nem 2 ciciből eteted 1 szopi alatt, mert akkor el tudom képzelni, hogy több előtejet eszik...csak 1 ötlet :shock:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok

Tudom,ezer éve nem írtam,de egyszerüen arra is alig marad időm,hogy néha-néha benézzek,és olvassak.
Azért körülbalül képben vagyok.

Tejci-sajnos apukám halálhírére egyik napról a másikra szinte elapadt :( :( Ez van,marad a tápi.

Rólunk röviden:Domi nagyon jó baba,csak nagyon ritkán sír,jól alszik....nincs rá panasz.
Amúgy szinte egész nap mozgásban vagyunk,megyünk vásárolni,barátnőzni,nagyihoz,dédihez......


képeket felteszek,hogy pótoljam a hiányosságot,vonalzót pedig majd máskor készítek.

Most vagyunk 7 hetesek,és 5 naposak :D :D Kép hordozóban Kép kisbarátom Kép ügyes vagyok

Kép
szibi
 
 


az első képen Levi 1hosan a másodikon Kristóf 1hosan.
szerintetek hasonlitanak?nem tudjuk eldönteni :lol: :lol: direkt ugyan abban a ruhában fényképeztem őket :)
Levi Kép
Kristóf Kép
Vendég
 


Lituka: Azta! Intézd el az öreget! Szegény hugod! :evil: Máté tök ari és szép nagy már! Az én fiam is dettó így néz.

Lolka: Nem lehet, hogy a futástól kevesebb a tejed? Bár én is tornázok egy kicsit, mert nem bírom elviselni ezt a puding állapotot!

Szőlő: Nekem még nem sikerült lekapnom a mosolyát! Melinda nagyon jó fej! Előbb egy kis ízelítő, aztán jöhet a teli vigyor!!!

Pumpi: Tényleg nehéz lehet egyedül! Sajnálom a vitát! :( Fel a fejjel!
Legalább az exeddel minden rendben! Ez is valami!
Szerintem a front miatt volt olyan a picid, mert az enyém is megérezte! Tegnap alig bírtam vele. Nem volt étvágya se! Úgy kellett 50-eket belétuszkolnom minden egyes kajálásnál, pedig mindig 100 fölött szokott enni!
Mára már jobb a helyzet! Rendesen evett, elnézelődött egyedül és most 9 óta alszik!
Írd meg légyszi a MÁK telefonszámát, mert én is fel akarom hívni őket! Tényleg undorító ez a hozzáállás! De ez mindenhol így van! Ha te vársz pénzt, azt várhatod, viszont ha neked kell fizetni az rögtön, azonnal, mert különben….. :twisted: :twisted:

Lekri:
Szépek a gyerekeid! Nekünk is van olyan lasztink! És az a piros cucc nagyon ott van!!! :) Szerintem így távolról nem hasonlítanak egymásra, de ha tudsz, akkor valami közelibbet is rakj fel!

Szibi: Sajnálom hogy nincs tejed!! :(
Egyszerűen zabálni való Domi ebbe a cuccba! Nagyon szép baba! :)

Mi ma megyünk csipőszűrésre! Mit csinálnak ott vele? És mennyire kell levetkőztetni, mert akkor olyan cuccot adok rá amit könnyű le-föl huzogatni.

Edina


Kép
medina83
 
 


Medina,

a csípőszűrésen alulról teljesen le kell vetkőztetni, pelust is szét kell szedni. aztán vissza mindent. Még jó, hogy nyár van :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


medina, mék ceglédi számok:

53/314-743, 53/314-745, 53/311-459, 53/311-654

pumpi, nem értem nálad mit szarakodnak... én 2 hete vagy 3... küldtem be postán, ma utaltak, ráadásul az ügyintéző hívott engem hogy ma utalnak! érdemes talán megérdeklődni ki az ügyintéződ. meg megjött a tp meg a tgyásom is úgyhogy most nagyon örülök hogy nem kell parázni hogy lesz 30.-a körül.

Kép Kép
szõlõ
 
 


szibi, domi nagyon szép babaí :) az a sapi nagyon laza :lol:

lekri, míg nem olvastam el, azt hittem kristófról tettél 2 képet :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Szőlő, a tp, meg a tgyás nem mák... hanem tb...

A mák a gyest ,családi pótlékot, és az anyasági támogatást utalja (ha...)

Én sem kaptam meg még a csp-t Liza után,ha ez vkit vígasztal :) Mer engem nem....

Ha nem jön meg még Bence szülinapját is el kell halasztanunk júli elejére :(

Én voltam tegnap a szoptatási ambulancián (igazad volt nuska :):):):)) Sokkal nem lettem okosabb.... állítólag nem jól van mellen a prünty, és ha eddig volt ,akkor eztán is lesz tej... jah, köszi...

De küzdönk még, aztán majd látjuk, most mindenesetre keresek anyatejet, mert a tápszert ne mfogjuk tudni megfizetni sajnos :(

Megyek, mert sok a munka itthon...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szőlő: Köszi! Akkor te is levélbe küldted be a MÁK-hoz? Csak mert megilyesztettek, hogy a születési eredetibe kell nekik!

Edina


Kép
medina83
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.20 12:58-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Csak gyorsban MÁKról annyit hogy nekem férjem bevitt mindent..másfél hete..anyaságit ma megkaptam de a többire tegnap jött levél új papirokkal hogy töltsem ki és küldjem vissza újra..pedig jól voltak kitöltve... :twisted: :twisted: :twisted: nem értem a egészet...:( :( szörnyűek....
holnap be is telefonálok hogy most mi bajuk? egy adat hiányzott a nyugdíjpénztáros adatok amit másnap elfaxoltam nekik...mégis kiküldtek ujra mindent adathiány miatt...
Vendég
 


zsu, tudom, nekem ma jött meg oep-től a tp meg a tgyás, a mák meg ma utalta el állítólag az anyaságit meg a cspt, úgyhogy gondolom holnap kapom meg vagy hétfőn. (ez egy gyönyörű mondat lett :lol: :lol: :lol: :lol: )

medina, igen, postán küldtem be a mákhoz a papírokat, eredetiben csak azt az igazolást küldtem amit a kórházban adtak.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő: Akkor jó, mert én is csak azt küldtem eredetiben. Ajánlva elsőbbségivel!

Edina


Kép
medina83
 
 


én is. így is kb 4 munkanap volt mire az ügyintézőhöz került, de viszonylag gyorsan intézték a többit.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Én asszem múlthét hétfőn adtam fel és még semmi! Hétfőn felhívom majd őket, nehogy az legyen, hogy valami hiányzik!

Edina


Kép
medina83
 
 


Kisfruzsi: egy ciciből kap csak, próbálom ezzel is elkerülni, hogy csak az elejét egye... De mindg bealszik és sehogy sem tudom ébren tatani... Ennek ellenére nem éhes, mert nyugodt, nem sír, hogy kérne még. Igaz, kaja befejezése után 2-2,5 óra múlva megint eszik... (hacsak nem sétálunk, mert akkor többet is kibír egy "töltéssel")
Annyi tejterméket nem eszek, hogy ez zavarna be... Bár pont most ettem meg egy gész pohár tejfölt, majd kiderül... (mint ahgy az is, hogy melyikünk fog jobban szevedni a karfioltól... :oops: :? De már úúúúgy kívántam!)

Bolygó, ment egy szavazat! :wink:

ercsi_3
 
 


Fitolac: Nekem is nagyon bevált! Sokkal sűrűbb és több is van! Nem mondom, hogy úszik benne a gyerkőc, de ez is valami!

Ercsi: Dettó ezt csinálta tegnap Atti is! Mára már jobb a helyzet!

Edina


Kép
medina83
 
 


Bolygó: Én is szavaztam! Tetszik a kép nagyon! :wink:

Edina


Kép
medina83
 
 


hol lehet kapni ezt a Fitolac teát? Bár van tejem elég, de ki tudja... Napi egy bögre nem ártana...

ercsi_3
 
 


Ercsi: Gyógyszertárban! Naturland Fitolac filteres teakeverék a pontosítás kedvéért!

Edina


Kép
medina83
 
 


Hát csajok, nem tudom, én is próbáltam már sokmindent, de nekem egytől sem termelődött napi 2 liter.... Mondjuk biztos számít az is hogy nem ő üríti ki a cickókat, hanem az Avent kézi mellszívó...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Meg szerintem egyén függő is! Nekem épphogy van tejem és a tea szintentartásra jó! Ha nem iszom, érezhetően kevesebb!
Sajna ez van! Mi mindent megteszünk!
Hozzáteszem jó a pici emésztésének is, ugyanis van benne ánizsmag, kamilla, édeskömény, csalánlevél és citromfű! Elég szar íze van, de azóta minden nap van kaksi a picinél és nem olyan nyügi!

Edina


Kép
medina83
 
 


Én is próbáltam mindent amit lehet, szerintem ez totál egyébfüggő, hogy vkinek több lesz-e tőle a teje. Nekem nem lett, se a fitolactól, se semmitől :(

Az normális, hogy az én csajom, jó ha 10 percet va ncsak el magában? A hintában is max 10 perc, több csak akkor ha elalszik... Kézben kb fél órát va nel, többit vagy cicin, vagy alvássa ltölti el. Olvasom itt hogy fél-1 órákat játszószőnyegeznek a gyerekek, na Lizát rátehetem én, 2 perc múlva sír...

Kezdjek aggódni? :)

Most fél órája üvölt ak iságyában, mert semmi nem jó neki...még cici se kellett :(
Opsz, csönd van...de meddig? :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.20 12:59-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Érdekes! Én is iszok tejet (igaz max egy pohár egy nap), meg eszek joghurtot, de nem zöld! Ez is egyénfüggő szerintem!

Edina


Kép
medina83
 
 


tejterméket én is eszem mindent és néha tejet s iszom..zöld kaki nincs nálunk sem

KépKép
kisfruzsi
 
 


Én is iszom tejet meg eszem elég sok tejterméket (sajtot, tejfölt), de zöldkaksi nálunk sincs. Egyszer volt 1-2 napig még kb 2-3 hetes korában, de azóta nem.

Egyébként én tudtam hogy nem leszek egy giganagy tejcsárda, a családomban egyik nő sem szoptatott 2-3 hónapnál tovább sajna, hát evvan.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nálunk is van zöld kaki. Nem is tudtam ezt a tejtermékekről, inkább lemondok róluk.

Köszi a szavazatokat! :D Nem a legszebb kép róla, de ez volt csak feltöltve a gépre...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


sziasztok!

Tegnap nem volt se netünk se tv-adásunk így nem tudtam olvasni fórumot párom meg marha ideges volt, mert a meccset nemtudta nézni (én meg jót mulattam rajta, mert így legalább kénytelen volt velem dumcsizni :oops: :lol: )

Szóval a 610. oldalt még el se kezdtem olvasni, pótolom amint tudom. viszont akartám pár dolgot írni és gondoltam elküldöm, mielőtt nagyon aktualitását vesztené.


Szösz: Suttogó melyik részét olvastad-alkalmazod? I., II., vagy azt a kivonatosat? Asszem ezt egyszer már írtad, de elfelejtettem :oops:
És amit írtál altatást 3. számmal az nálunk is detto így van (zenélő körforgó nézése majd hang marad amint alszik már) :) -csak a naggyal :lol:


Indexes cikkről: engem az húzott fel, hogy úgy állítja be a dolgot, mintha az anyák tehetnének arról, hogy 2 évesen nem tudják hova tenni a kicsit és visszamenni dolgozni.
Lau is igényli már a többi gyerek társaságát, de a bölcsiben nincs hely és magánra meg pénzünk nincs.


Altatás: tegnap kicsi csak kézben volt el: amint letettem bármily mélyen aludt is előtte kipattantak a szemei...

Anettoo: voltál már kontrolllon a dokinál? én hétfőn megyek, ha sikerül (gyerekfelügyelet kérdéses)
Szopi nyílt helyen: Nem tudom milyen, de létezik olyan is, hogy szoptatási paraván :lol: meg elvileg lehet hordozókendőben /erszényben is észrevétlenül szoptatni -nekünk még ülve se mindig megy, így mi sem megyünk sehova szinte


Mango: detto a 2fele szakadás :arrow: vagy uncsizik a nagy vagy sirdogál a kicsi :roll: már elgondolkodtam azon is, hogy túl kicsi a korkülönbség... persze majd így tudnak játszani együtt de az majd később lesz...

Kép Kép
celesztina
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?