Nálunk pl a kórházba csak napi 3 pelust adnak egy gyerekhez, az meg semmi....érdemes a sajátból is bevinned párat....
Vagy olyan krémet adnak, amit ki tudja előtted ki használt,ki nyúlkált bele trutyis kézzel....ezeket is érdemes vinni...
Na meg popsitörlőt....
ja, meg majd azt is ird meg, hogy a gyest hogy számolják ki, mennyit fogok kapni, meg ilyeneket.
amig dolgoztam, elég szép nettó pénzt kaptam, de márciustól táppénzen vagyok. miböl számolnak majd?
Mivel itt doliztál, gondolom itt van a tb-biztositásod is....
Ha igen, akkor szülés után jár egyszeri segély, ez most olyan 60-70 ezer forint.
Ezt az OEP-nél kell intézni...
Szekrényt pakolok!!!!!!!! Sajnos meg kellett álapítanom ,hogy a tavaly nyári ruháim nem jönnek rám!!!!! Meg találtam egy csomó ruhát amiről azt se tudtam hogy van! Még árcédula is rajta van.
Beno nem csak te hízól!!!!!!!!
Ha jár neked az egyszeri segély is az OEP-től, akkor azt külön az OEP-nél kell pl igényelned.
Gyerek születési anyakönyvije kell hozzá, illetve a tb-kártyája.
Ezt helyben ki is fizetik, meghatalmazással bárki elintézheti neked.
Tényleg jó sok kismamis dolog van itt már!
Na, megint jól bezabáltam. Tutira nagyobb a hasam, mint a Timié.
A Raffai-könyvet most már felrakom.
Megfogantam, tehát vagyok
Képzeld, ezt a többieknek meg se merem mondani, most már mindegy, hogy reggel elfelejtettem bevenni a szent gyógyszert. Tegnap de. vettem be, ma majd du. Lehet, hogy ez gáz. A bácsi szerint tök mindegy, ezt megkérdeztem tőle.
belenéztem az oldalba, jún.10-én frissitették és az van bele irva, hogy a GYED meg a TGYAS a fizetés 70%-a. szóval ezek a ...... lejebb vitték a támogatást.
A szomorú az hogy szedem az Elevitet és szerintem akkora lórúgás a szervezetnek, hogy olyan éhes tudok tőle lenni hogy hangossan korog a gyomrom mint egy afrikai éhezőnek!
De Zsuzska a fejfájás az nem lehet a terhesség jele! A hányinger pedig a fejfájástól van! Én előbb nem tesztelek, mint szombat, megspórolom! Terhes tünetem nekem abszolut nincs, csak fejfájós.