Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Vovanda én is feküdnék a helyedben!


9.15 re megyek nőgyógyászhoz megnézetni hoyg engednek e Siófokra utazni...drukkoljatok
:lol: :lol: :lol: szeretnáé már szabad levegőn feküdni egész nap :wink: amíg párom szörrfözik...


Zöldi drága gyönyörű a pocakod... 3 ht alatt mennyit nőtt! és most már van bizonyíték, hogy sugárzóan szépséges kismama vagy !én nyertem...
:wink:

ja és mivel már van fényképeződ igazán feltehetnéd Röfike fényképét is többieknek..
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Zöldi!
Nem értem, mi a gondod, nagyon szép pocakod van. :lol:

Fanni!
Itthon vagyok, pihi van, az aktáim meg még sehol, a párom nem hozta haza. :P
Természetesen nekem is fontosabbak a babák, de ha 2 hét alatt megírok 10 db elmaradt feljegyzést, az szerintem nem árt. Pártfogó felügyelő vagyok, sajnos ezt más nem tudja megcsinálni helyettem. Merthogy a pártfogolttal bizalmas a kapcsolat, én beszélek vele és nem más, nemis helyettesíthetjük egymást. Szóval ezért nem hagyhatok csapot-papot. Igazából meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen gond lehet, a kisfiammal 7 és fél hónapig dolgoztam, nem volt semmi gond. Most ez van, próbáljuk megoldani.

Amíg Manó bölcsiben, addig megy a fekvés, a doki a kisautózást meg a legózást engedélyezte. :lol:
vovanda
 
 


Vovanda nem lehet könnyű munkád.... hát igen furcsa lenen bizalmat kérni valakitől ha folyamatosan váltogatjátok egymást

vigyázz magatokra!
Vendég
 

 
 

Szép napot :P
Az újaknak (Vanda és Évi) én még nem is mondtam, hogy
JUJ, DE JÓ, HOGY ITT VAGYTOK!!! GYERTEK SOKSZOR!!! Mindig örülök, ha bővülünk!!!

Zöldi :P
Szerencse, hogy már nincs meg az a sokat akarok fogyni vonalzód, mert az abszolút becsapás ám!!! Te nem is vagy kövér!!! Csini kismamis pocid van :D :D :D

Fanni :P
Én is nagyon várom azt a képet! (Lehet, hogy én is kedvet kapok, és teszek fel egy utolsó, na jó, utolsó előttit :roll: )

Boni :P
Drága, szorítok, hogy minden rendben legyen a vizsgálatnál!

Mindenki vigyázzon magára, és a csemetéire!!!

Véda
Vendég
 


Sziasztok,

Coca,
Nagyon aranyos pocid van!
A dec. 06-t behajtom ám rajtad!:)
Vendég
 


Bella, Coca a dec. 6. nálam mármint inkább Hunornál is nyerő :lol:

Tök jó lenne:Fanni az én szülinapomon, Zöldi Hunor fiam és Bella szülinapján szülne! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok :D

Az ígért pocak fotó:
35+3, +16 kg, 117 cm pociátmérő :shock:

Kép

Képzeljétek, már csak úgy tudok oldalra fordulni, hogy előbb középen "feldobom" a kicsiket a hasamban magasabbra és úgy fordulok oldalra, különben lényegében ráfekszem a hasam aljára :oops:
Már nagyon szeretnék szülni... mármint 27-én :wink: öööö, esetleg már 25-én vagy 26-án....

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lafi :P
Nem lehet, mert 24-én még nincs itthon a dokim!!!

Véda :P
Igen is Te is tegyél fel pocifotót :D Ja és NŐK IS!!!

Vanda :P
Így értem. Akkor tényleg nehéz... de sajnos úgyis át kell adni valamikor őket is... hiába beszélünk emberekről, sorsokról...

Boni :P
Drukk a vizsgálathoz!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
:shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: kb. ilyen fejet vágtam, amikor megláttam a pocakod. Nem semmi :wink: gyönyörű, de órási, hatalmas húúúú :lol:
Vendég
 


Pandus :P
Nnna igen, köszi. Remélem, a fiúk is hatalmasak... mert ha nem, naggyon morcos leszek :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
Te jó ég! Már a múltkori talin is nagyon nagy volt, de most ... :shock:

Hunci,
Tényleg most, hogy mondod Hunor baba is akkor született. Na így meg aztán pláne kell tartania magát Cocának a dec. 6-hoz.
Vendég
 


Húúú, Fanni!
Nem semmi pocid nőtt, teljesen megértem, hogy várod a szülést. Kitartás, már nincs sok hátra!!!
A melót előbb-utóbb át kell adnom, csak nem mindegy, hogyan. Az utódommal sem szeretnék kitolni (reményeink szerint a fővárosi hivataltól jön vissza egy kolléganő), nem akarok túl nagy rumlit hagyni rá, bár így is nehéz lesz. Sok a papírmunka, általában mindenki le van vele maradva. :oops:
vovanda
 
 


Húúú, Fanni!
Nem semmi pocid nőtt, teljesen megértem, hogy várod a szülést. Kitartás, már nincs sok hátra!!!
A melót előbb-utóbb át kell adnom, csak nem mindegy, hogyan. Az utódommal sem szeretnék kitolni (reményeink szerint a fővárosi hivataltól jön vissza egy kolléganő), nem akarok túl nagy rumlit hagyni rá, bár így is nehéz lesz. Sok a papírmunka, általában mindenki le van vele maradva. :oops:
vovanda
 
 


Fanni! Gyönyörű pocak!
Azért én bemennék a Streptot levetetni, mert azt tenyésztik, nincs azonnal eredmény. Más is le tudja vanni, jobb lenne biztosat tudni, nem? A 36. héten szokták normál esetben, nekem 10 nap múlva volt eredményem, de Pesten ez tuti gyorsabb. Csak azért írom, nehogy ne legyen idő rá (olyankor nem tudom mi az eljárás... adnak antibiotikumot rutinból, vagy?... Orsi? Csak kíváncsi vagyok....)

Coca! Te pocakod is gyönyörű!!!
És Virinek gratulálok!

dkata
 
 


Hello Mamik, Kismamik!
Próbálok jönni, de mostanság még olvasni sincs erőm. Kegyetlenül szenvedek az állandó émelygéstől. Néha azt kívánom jobb lenne rókázni egyet és akkor mehetnék tovább. Most csak fekszem és hagyom, hogy Pötyi szétszedje a lakást... :roll:
A két évesem átvette a hatalmat, azonnal levette, hogy gyengülőben az erőm... :shock: Rendesen megnehezíti a dolgom, de valószínű nagyon is érzi hogy valami történt anyával... :?
A legszebb az egészben, hogy Pötyivel azt sem tudtam milyen a TERHES szó, mert még a pocakom sem látszott a 18. hétig... Már csak azon imádkozom, hogy elmúljon a 12. héten.

Hétfőn voltunk utoljára Kaáliban, végre abbahagyhattam az Utrot. Matyink már 22mm és integetett. Coca, Te jutottál eszembe... :lol:
Nagyon kritikus vagy magaddal, szerintem csodaszép pocid van és ne merészeld magad cocának sem nevezni!

Fanni! Nem semmi a pocokod én is totál elképedtem... milyen lehet akkor egy 3-as terhesség? Vagy olyankor a babák is kisebbek?
Drukkolok, hogy a fiúk megvárják a dokibát!!!

Boni, én is drukkolok, de tutti minden rendben és mehetsz pihizni. Én 30 hetesen voltam síelni (vagyis a többiek síeltek én meg pocoltam) Ausztriában.

Ki is írta a strepptot? Én is az vagyok/voltam. Terhesség alatt 2x, majd szülés alatt adják az antibikát, de érdemes rá odafigyelni, mert egyik barátnémnek majdnem belehalt a kisfia, mert elkapta a szülőcsatornában és nem jöttek rá!!! De ennek 7 éve. AZóta szerintem jobb lett a szűrés.

Vovanda! Mit csinál egy pártfogolt? Látom neked is van már egy babád, Te nem vagy rosszul? Igaz ő bölcsiben van, de én pl. délután 4-től vagyok a mélyponton. :oops:

Na ritkán jövök, de akkor szófosásom van... :oops:
Véda! Neked is mennek a drukkok! Össze vagy csomizva? :wink:

Pusz:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Lányok :!:
Kétségtelenül nem ártana egy szűrés, de ezt találtam... Hosszabb a cikk, de ezekre hívnám fel a figyelmet...

Mikor kell szűrni?
Magyarországon nem kötelező a terhes nők szűrése, és az orvosok egy része nem is tartja ezt fontosnak, mert nincs olyan módszer, amely megbízhatóan kimutatná, hogy valaki hordozza-e a B típusú Streptococcus baktériumot. A hüvelyváladék ugyanis normális körülmények között is százféle vírust és baktériumot tartalmaz, ezért a kapott eredményt nehéz értelmezni. Ráadásul a Streptococcus mennyisége is ingadozó a szervezetben – így a negatív eredmény sem jelent teljes biztonságot! A sokféle kétely miatt ma rendszerint az orvos dönti el (a kórház gyakorlatának megfelelően), hogy kéri-e ezt a vizsgálatot. Akad olyan intézmény, ahol a terhesség alatt háromszor is elvégzik a Streptococcus-szűrést, de van, ahol egyszer sem. Általában a harminchatodik héten szűrnek, mert ez adja a viszonylag legmegbízhatóbb eredményt. Ha ekkor kap valaki negatív eredményt, szinte biztos lehet abban, hogy a szülés időpontjában nem lesz jelen szervezetében a baktérium.

Antibiotikumot mindenkinek?
Felmerülhet a kérdés: ha ilyen súlyos betegséget okozhat a Streptococcus, nem volna-e okosabb minden hordozó anya kisbabájának szülés után azonnal antibiotikumot adni? Ám az antibiotikum tönkreteheti az újszülött természetes bélflóráját, illetve elpusztíthat számtalan hasznos baktériumot is, többek között azokat, amelyek a véralvadásért felelősek. Tehát csak indokolt esetben, az előnyöket és hátrányokat mérlegelve szabad antibiotikumot adni az újszülöttnek. Ráadásul a hordozó anyák gyerekeinek csak EGY százaléka kapja el a fertőzést! Ezért pánik helyett inkább figyelni kell az újszülöttet (és három-négy napot kórházban tölteni szülés után), hogy csak azok kapjanak gyógyszert (de azok azonnal!), akiken valamilyen aggasztó tünet figyelhető meg.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok megjöttem!

majd 1 órás várakozás után egy nagyon tündéri doktorbácsi vizsgált meg..mondtam neki, hogy enyim doki szabin van és szeretnénk lemenni balcsira megvizsgálna -e? .. kérdezte ki a dokim.. mondtam neki erre még kedvesebb lett, és mondta adjam át üdvözletét...kicis a világ.

:lol: :lol: asszisztens nem volt kedves. beszólt, hogy nincs helyettes dokija a dokimnak? :twisted:

a lényeg hogy zárt méhszáj, és a lepénykém is feljebb vándorolt.. Zsebi Zsigi feje közelebb van méhszájhoz, mint lepényem, így nyugodtan mehetek balcsira... :lol:
Vendég
 


FAnni drága gyönyörűen hatalmas a pocakod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ahoj!

Boninak kiegészítő szemészeti vizsgálatot javaslok! :wink:

Szerencse, hogy már nincs meg az a sokat akarok fogyni vonalzód, mert az abszolút becsapás ám!!! Te nem is vagy kövér!!! Csini kismamis pocid van

Köszi, édes vagy, de akkor most elárulom, hogy 29 a BMI indexem (=túlsúlyos felső határa) és 99 kg vagyok!!!

Hunci, Bella! Akkor partyzunk!

Fanni! Gyönyörű vagy!

Barti! Jajj, a nevem hadd maradjon cocaaaaaa! Léccccciiiii!
Jobbulást Neked, mindjárt múlik!

Boni! Juhéjjjjj!

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Zöldi! Fanni! Csodaszép pocitok van!

Bartika! Azért gyere gyakrabban!

Vanda! Jó pihenést!

Boni! Hurrá Balcsi! :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


zölddisznó írta:Köszi, édes vagy, de akkor most elárulom, hogy 29 a BMI indexem (=túlsúlyos felső határa) és 99 kg vagyok!!!



írd mág a magasságod is vazze.... úgy hiteles :wink:
Vendég
 


Zöldi! Gondolom, nem 140 cm vagy, mint én!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna tényleg 140 cm vagy? :shock:
Vendég
 


Boni! Megnevetettél. Egy ideje már nem történt ilyen. :)
Majdnem annyi. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Bartika!
Pártfogóként bűnözőknek próbálok segíteni abban, hogy beilleszkedjenek a társadalomba és ne kövessenek el újabb bűncselekményt (hű, ezt jól megmondtam :D ).
Ez így nagyon szépen hangzik, csak hát állami hivatal vagyunk, se pénz, se posztó, túl sokat nemtudunk tenni. Aki tényleg akarja, az talpra áll, aki meg nem, azt úgyis hiába rugdossuk.

Émelygés változó intezitással van, most még kibírható. A fiammal anno szó szerint reggeltől estig hányingerem volt.
Ja, és július 1-től 5 hét bölcsiszünet. Kíváncsi vagyok, hogy fogjuk bírni.
vovanda
 
 


Coca, Fanni
gyünyörű pocakok :P

Coca,
bizti a csontod nehéz baromira mert én aztán meresztettem a szememet de hol van itt háj???


Jobbulást a hányingerrel küzdők kismamiknak!!!

KépKép
tobi
 
 


Coci! :lol: A BMI-ről annyit, hogy a szerint nekem a 168 cm-hez 60 kiló lenne az ideális. Na most én 53 vagyok és még van rajtam háj... szóval én nem nagyon venném számításba... :roll:
De egye fene a neved maradhat... :lol:

Vovanda! Képzeld én debreceni vagyok, a hűtlen fajtából, leléptem egyetem után, mert nem volt meló... :oops: Ennek 8 éve. De sűrűn járunk haza, anyumék ott laknak, meg egy csomó barát. Ti merre?

Na megyek ledőlök, ma megszánt a gyerekem és elaludt viszonylag balhémentesen. Tegnap egész nap nem aludt, fél óra próbálkozás után, levette a hálózsákját, kinyitotta az ajtaját, kisétált és az elképedt kérdésemre, hogy HOVA-HOVA, lazán belökte, hogy: "Anya! Dolgom van!". :shock:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Jajjjjj! Egy szemorvos tényleg jól keresne itt a topiklakókon!

183 cm vagyok, na, úgyhogy 80 kg lenne az ideális. Az állami kuruzsló cseszeget is érte rendesen!

Kép
zölddisznó
 
 


Csajok! Valaki írta anno, hogy létezik olyn betét, ami jelzi a magzatvíz szivárgását! Tud valaki infót? Barátnőm izgul!

Kép
zölddisznó
 
 


zölddisznó írta:Csajok! Valaki írta anno, hogy létezik olyn betét, ami jelzi a magzatvíz szivárgását! Tud valaki infót? Barátnőm izgul!

vi sense kit a neve, de elég nehéz beszerezni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszíííííííííííííííííííííííí

Kép
zölddisznó
 
 


Coca!
Nagyon szép pocid van! :P

Fanni!
Az első reakcióm, Úristen, ez nem semmi!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép, büszke lehetsz rá!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok!

Vanda!

Csak nem nálatok is dupla baba? Szuper! Barnázást sajnálom :(

Fanni!

Mekkora pocak, pedig te még magasabb is vagy nálam :) Gyönyörűséges!
Igen, alvós vagyok, meg evős, meg pisilős :) Ezeket korlátlan mennyiségben képes vagyok produkálni :)

Zöldi!

Te is nagyon csinos kismama vagy, tényleg jókora a pocak!

Bartika!

Kutya nehéz lehet folyamatosan rosszul lenni, főleg egy kétéves mellett :( Pötyi dumája haláli :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


dkata írta: (olyankor nem tudom mi az eljárás... adnak antibiotikumot rutinból, vagy?... Orsi? Csak kíváncsi vagyok....)

én se tudom...
szerintem kenetet vesznek a gyerekekből, és ha kell kezelik őket. (torokváladékot vesznek hozzá, legalábbis fertőzött maminál ez a rutin)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :P
Szerintem nem fertőzött, pontosabban nem tudni, hogy fertőzött-e maminál is vizsgálják a gyerek fertőzöttségét... mert a sote II-n elvileg nincs a protokollban a streptococcus tenyésztés a maminál... De ennek feltétlen utána fogok kérdezni és ha tudom, megírom!

Coca :P Orsi :P
Sajnos a Vi Sense illetve Al Sense magzatvíz szivárgást kimutató betétet megszüntette a gyártója. Így egyáltalán nem lehet kapni. Én akartam hozatni Angliából, hátha ott van vagy ilyen, vagy bármi más, ami kimutatja a magzatvíz szivárgást, de ott sem lehet kapni. A kórházakban ph mértőt használnak, de hogy milyet és hol lehet kapni, azt sajnos nem tudom...

Lányok :P
A fiúk köszönik a poci dícséretet :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok

Fanni - Zöldi
Nagyon Gyönyörű Pocakok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zöldi
a fénykép alapján nagyon csini kismami lehetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
állami kuruzsló menjem nyaralni!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


fanni73 írta:mert a sote II-n elvileg nincs a protokollban a streptococcus tenyésztés a maminál...

aha... akkor a dokim önszorgalomból csinálta?
és akkor hogy derül ki, ha gond van?

köszi a vi senses infót

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok! Hetente fogok fotózkozni, ha ilyen szépeket írtok! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


Igen, Orsi :P
Orvosfüggő ott, nem kórház :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok Lányok!

Van egy kis időm írni Nektek, bár Gréta nem akar aludni, csak nyűglődik egész délután!

Fanni!
Gyönyörű pocakod van!!!!!! :shock: Drukkolok, hogy 27-én szüljél!

Zöldi!
Nagyon szép Bucinudli lak! :P

Boni!
Jó Balatonozást, élvezd ki Siófokot, biztos nagyon szép lesz!

Vovanda, Évi!
Üdv Nektek és nagyon boldog várandósságot kívánok Nektek! :D

Véda!
Nemsokára Te fogsz szülni! Gondolom már nagyon várod!

Hanna!
Hogy vagy?

Katica, Nők hogy vagytok?

Mindjárt rakok fel Nektek pár képet!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kép Kép Kép

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Gréta! Nagyon szépséges vagy! Mondd beg Anyáéknak, hogy büszkék lehetnek Rád! :lol:

Kép
zölddisznó
 
 


Húúú, hogy pörög a topik, király!!!
Én az Uzsokiban szültem, most is ott fogok. Ott úgy van, hogy akinél szűrték a streptococcust, és pozitív, annál a baba is kap antibikát azonnal. Levették a tenyésztést, és mikor megjött az eredmény (nekünk negatív lett, de nem is csoda, Pötyi rekord kevés időt töltött a szülőcsatornában, mert kilőttem, mint valami rakétát... :lol: ) akkor abbahagyták a kúrát. Pedig nálam rizikós volt, ugyanis elfolyt a magzatvíz már éjjel és Pötyi csak másnap este fél 7-kor bújt ki, szóval ezért sem jó, ha túl sokat van magzatvíz nélkül a baba, nagy a fertőzésveszély. :?

Én egyébként sokat nyomoztam ez ügyben, mert mikor elkaptam 5-6 éve, az akkori nőgyógyászom a lelkemre kötötte, hogy szóljak szüléskor, mert veszélyezteti a babát. Sajnos nálam állandó jelleggel tünetet is okoz, még szegény férjemnél is, úgyhogy tudok róla... :( Évente 2x tutti ki kellett gyilkolni, de persze ezt véglegesen nem lehet kiírtani, csak visszaszorítani. Megjegyzem, ha túl sok van belőle akkor a teherbeesést is akadályozza. Nálunk szerintem most ez is közrejátszott, mert mielőtt pocakos lettem, márciusban újra kitenyésztették és rekord mennyiség volt belőle... a doki csak úgy cöccögött, szegény férjemnek is volt baja rendesen... :oops: Kaptam 10 nap kúrát és jött a baba is...
Na oké, biosz óra vége... :roll:

barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Lányok :P
Pocifotóra kicsit várni kell, mert lemerült a fén :P képezőgép, és Apa tudja mi hol van hozzá :oops: De este talán még sikerül.

Fanni :P
Hááááááát. Úgy előttem van, amikor voltunk a Tranzitban, és mondtad, amikor felálltam, hogy nem lehet, hogy az én pocim a nagyobb? Hát, ezek után, amit ma délelőtt feltettél... És hiába valami óriási ez a poci, mégis olyan szép... Lábikó, kar, cici elveszik mellette, alatta, felette. Tuti, hogy "csak" a fiúk nagyok, nyugi! Ráadásul, ha majd megszületnek, annyi energiád fog elmenni rájuk, hogy ha minimális zsartartalék maradna is a terhesség után, na majd akkor biztosan lemegy! :D
Szüléssel kapcsolatban: arra lettem figyelmes, hogy nagyon egy csónakban evezünk - megint :D Hiszen mindkettőnk méhszája teljesen zárt, és mindkettőnk dokija úgy véli, hogy itt még jó ideig nem nagyon fog történni semmi. Mi meg ugye a jövő hetet becéloztuk. Hogy ebből mi lesz??? Végtelenül kíváncsi vagyok!

Boni :P
Jó pancsizást a Balcsin!!! Gyönyörű idő lesz!!!

Bartika :P
Pihenj sokat! Megértjük, hogy ilyenkor nehezebb a gép előtt ülni. De hamar eltelik ez a pár hét, meglátod :wink:

Véda
Vendég
 


Kisfóka :P
De jó, hogy újra itt vagy!!!
Gréti gyönyörűséges!!!
Ti majd hogyan oldjátok meg a névnap-szülinap kérdést? (Mivel 1 nappal Gréta nap után született a babátok. Nálunk Csaba nap július 6. és a szülés meg ugye valamikor ahhoz közel.)

Véda
Vendég
 


Véda,
Nálunk is úgy van, hogy Dóri szüli és névnapja között 3 nap van. Szerintem külön fogjuk tartani :roll:

Coca,
Megbeszéltük :wink: akkor legyen minden szerda Coca pocak nap :lol:

Kisfóka,
Gréta tündéri :D
Vendég
 


Panda! :lol:

Kép
zölddisznó
 
 


Fóka! Gyönyörű Gréta baba!!!

Csajok! Én már tiszta ideg vagyok. Megint vérzek, fekvés mellett. Az utrot már szájon át szedem. Már nagyon kivagyok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna :(
Nem tudok mást mondani, mint hogy doki... talán bent kellene maradni kicsit a kórházban. Mi a bánat lehet? Talán valami fertőzés?

Kisfóka :P
Gréta nagyon cuki! A rucik hányasok rajta? Kicsit még nagy, de ízlésesek, szépek.
Köszönöm a drukkot.

Véda :P
Hogy mi lesz? Semmi különös, csak hogy 27-én szülünk :lol: Így kell lennie... mert így is lesz :D
Érdekes, egyáltalán nem izgat, marad-e rajtam. Azért ekkora bőrkinyúlást valahogy nem hiszem, hogy "büntetlenül" megúszhat az ember lánya... pláne én azon hajlott koromban... de talán a zsír része az tényleg kevesebb lesz... s ha nagyon csúf, lógós lesz a pocakom, Apa majd megjavít 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Hanna hívd fela dokidat.. tényleg jobb ha bennt vagy! drukkolok,hogy ne legyen baj! az enyim már rég befektetett volna!

Gréta hogy te milyen édes vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

már bepakoltam táskába a Balcsihoz! :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: