Új privát üzeneted érkezett!

Szia Pendi :D
Nagyon kis csecse fotokat talalsz meg mostansag :wink:
Hat ez erdekes nekem gyogyi mellett voltak a vervetelek...elobb vervetel aztan a uhu es ra 1orara a vervetel eredmeny kesz akkor behivtak es osszegzes :roll: Nem tom en itt azert megvgyok elegedve veluk ngyon minden teren :roll: Neked meg kivanom,hogy megtalald a legmegfelelobb dokit :wink: Mer igy tenyleg gaz foleg ha tobbet art mint jot csinal :roll: Mar csak maga a tudat nem esne jol nekem se :? Alvassal most en is 2napja igy vgyok bar koran fekudtunk es mar en is 6utan fent voltam es nem ment a visszaalvas :x pipilni nem voltam csak 6utan mikor is arra ebredtem,hogy csurom egy mero viz vgyok :shock: Regebben mar lehet,hogy mondtam de vannak idoszakok mikor almomban ugy leizzadok,hogy rendesen patakokban folyik le a combomon popsin hasamon es a ruham egy mero viz :shock: volt ugy,hogy 2szer is atkellett oltoznom mire reggel lett :oops: Persze nem az a bodus izzadas,mint egy edzestol vgy melegtol neem....es csak ejszaka bizonyos idonkent :roll: utananeztem a neten es azt irja lehet ovu elott es mensi elott....aztan megfigyeltem,hogy ez stimmel is de parom azt mondta ez nem normalis es mennyek el vele orvoshoz :roll: o azt mondta a valtozo kor meg neha arra fogja,hogy sos kajat ettem :shock: hulye :? :oops: Na a lenyeg elmentem a dokihoz elmondtam a problemam szinte kirohogtek...tudjak is ok miket szenvedtem ezert is :? megvolt a vervetelem hormonokat neztek minden felet nem nogyogyis hormont csak es semmi bibi...aztan meseltem a tulkoros problemamrol es azt mondtak beszeljek a nogyogyimmal :arrow: ugyhogy felmentem bejelentkeztem aztan az eredmenyert mar nem mentem vissza mert pont szombat reggel rellett volna :oops: es ez volt masfel honapja lassan :oops: Pentekre van idopontom aztan megmondjak mik az eredmenyek mert az tuti,hogy nem normalis dolog ennyit es igy izzadni ejjelente alvas kozben :roll: Mostansag nem is erdekelt annyira mert olyan patakokban folyo nem ngyon volt de ma megint arra keltem oke most epp megvan lehet azert de igy akkor sem lehet :? :roll: Na mind1 csak gondoltam leirom mar vegre :roll:
Jaj tanulasrol ne is beszeljunk...ma jol megforgatta az agyamat :? :x csutortokon megyek utoljara mer uccso heten nekem nincs kedvem ilyenekkel idegesiteni magam :roll: en csak is pihenni szeretnek mert a nyugalom kell ahogy a doki is mondta :!: :D Hogy hol tartok szavakat veszunk at melyik fobb szavakat mikor hasznaljak :? es ugye van egy par amit en sosem hasznalok mert nem vgyok olyan szituban es az kemeny mert nem ertem de nem is igazan akarom mert nem hasznalom...viszont tod a tanar meg de jo tudni ezt is :? Eros igy es mar az uccso 4alkalommal csak ezeket a szavakat vesszuk kemeny nyelvtanora azert ez igy kicsit sok :x :roll: :oops: Cataflant napi 1-et veszek be reggel max este 1-et meg ha faj de altalaban 1....es csak 2nap ugyhogy nincs para en nem noci vgyok :wink: :lol: :oops: Apa nem ivott a teabol en is csak alig 1poharkaval...napi 1-et kell inni de azt az 1poharat is befogom osztani napszakokra mert borzaszto ize van :x :oops: :oops: :roll: En is talaltam egy jo kis oldalt: http://www.idokep.hu/ azaz mar megvan 1ideje itt aztan olyan,mintha bent lennel az orszagos meteorologiai intezetnel es nezned a monitort :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok bocsi a laptetuuuert :oops: nem direkt volt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Egy kis erdekesseg iwiwrol loptam 8) :lol:

Gondolkodjunk "Béláim"

1. kérdés:
Ha ismernél egy nőt, aki éppen terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak és egy szellemileg visszamaradott, neki pedig szifilisze van, ajánlanád neki az abortuszt?

Mielőtt válaszolnál, olvasd el a második kérdést is!

2. kérdés:
Itt az idő, hogy megválasszák a világ új vezetőjét és a te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezető-jelöltekről:

A-jelölt: tisztességtelen politikusok veszik körül, és asztrológussal konzultál döntései előtt. Két szeretője van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 martinit iszik.

B-jelölt: hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, az egyetem alatt opiumot használt és minden este egy üveg whisky-t megiszik.

C-jelölt: Kitüntetett háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik. Néha megiszik egy-egy sört, és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata.

Melyik jelöltre esne a választásod?

Először dönts! Ne less! és utána nézd meg lent a válaszokat.

A-jelölt: Franklin D. Roosevelt
B-jelölt: Winston Churchill
C-jelölt: Adolf Hitler

És mellesleg ha az abortusz kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp most ölted meg Beethovent...

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját és profik a Titanicot, szóval van még remény...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 


KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Küldök nektek képeket!

Kati Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Bocsi, egy kicsit nagyon lettek!

Most 18 hetes a pocak.

Mindjárt írok, csak most jött meg a fiam a bölcsiből, uzsonnázni kell, meg két bogarat hozott, amik másznak az ágyon. Utána kell néznem, merre járnak.

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Szia Kata :mrgreen: Micsoda fotok :shock: 18hetesen mar ekkora :lol: gratula hozza es te is most mar jobban latszol a kepen mer a msn-es az regebbi 8) De jooo :D Fiad bogarat vitt haza :shock: Tisztara,mint a Japan gyereket itt jatekboltban veheted azokat a nagy bogarakat a nagy agancsosat :? :roll: :oops: huh en de felek toluk :oops:

Csajok paromnak mondom kostolja meg a team belekortyol...azt mondja o megtudja inni bar nem jo...mondom neki ez noveli a spermak szamat idd meg :lol: erre kerdezte van-0e meg nekem mondom persze kint van a hutoben erre kivette a kezembol es jol benyelte :shock: :o :lol: :lol: :lol: Azt mondta most en jovok :? :lol: Na most majd ragyurunk erre a hora uccso esely mielott hazamegyek 8) Sok-sok szoriutast kerek es varazsenergiat csajok Kép

Jo ejt mentem aludni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok punik!

Csak gyorsan írok! Holnap reggel korán doki azt este majd beszámolozok! Olvastalak ám titeket!

Pendi! A másik süti az titok süti, de igérem naon fini!!!!!!!! Esküszöm!!!!!!!!!!!!!

Brid! Tök faska, hogy párod ilyen jól megitta a teát! Gratu hozzá!!!

Zsuzsukám! Te ma mért nem írtál????

Kati! Gyönyörű a pocid! Én mondjuk annyira rettegek a bogaraktól, hogy tuti nem engednék be még egy ici-pici bogarat se! Még a hangyocától is undorodok!

Szöszke! Remélem tényleg nincs baj, mert mostmár tényleg írhatnál!

Csajok én már tényleg aggodok Szöszke miatt! Amugy a lekvár miatt én se aggodok, mert a Lidl-ben naon fini lekvárt lehet kapni! Szoval no para! Bocsi, hogy csak ennyi, de majd holnap részletesebb leszek! Csók nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kép

Noci
Jah ngyon kis bator volt :lol: Szoszket en is probaltam keresni soot a tesojat is megneztem a masik topikban de csak az az 1 hsz-e van szal hiaba is irtam volna neki :roll: msn-re nem jon marpedig akkor hiaba van oda is irva neki :roll: en most mar azon aggodom valami baja lett :( iwiw-en tinektek megvan o? :roll: Dokihoz meg:
Kép

Zsu
Tenyleg nem irtal :roll: csak nem jojoznak a szemeid :shock: :lol: :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Csajócák!!!

Olyan aranyosak vagytok, h hiányoltatok, és hihetetlen, h tudjátok, miért nem voltam.. legalább nem kell annyit magyarázkodnom :) Szóval tényleg a vizsgák miatt nem volt időm jönni, a végén már egyre többet kellett tanulnom. De szerencsére vééége :D És sikerült minden! Olvasom, h Zsu drága, neked is, örülök ;)

Na, mától megpróbálok újra bekapcsolódni!
Sok-sok puszi ♥

Kép
szöszke.
 
 


Na vegre Szoszke,hogy itt vgy :D
Asszem van mit meselned 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget! Nagyon aranyos vagy, köszönöm ezt a kedves táblát :)
Hááát, igazából nincs olyan sok mesélnivalóm .. sikeresen lement az összes vizsgám, mint 4-es-5-ös lett szerencsére. Sose sikerült még ilyen jól az év vége, és nem is reménykedtem benne, h ez majd az egyetemen összejöhet.
A babaproject továbbra is megy, és most van vmi halvány pozitív megérzésem, ami eddig nem volt .. de nem akarom elkiabálni. Meg beleélni sem magam. Majd kb. 1 hét múlva újra teszt, aztán minden kiderül! Az idő az természetesen borzalmas volt folyamatosan, most kb. 20 fok körül van, és már 20 perce nem esik az eső - kész csoda.

Na, nem írok több felesleges dolgot, ez van velünk, most pedig igyekszem visszarázódni :D

Kép
szöszke.
 
 


Kati! Olyan aranyosak a pocakképek .. :) irigyellek! Remélem hamarosan én is büszkélkedhetem majd hasonlóan cukikkal :roll: (Bocsi, h nem reagáltam visszamenőleg mkinek, csak ez a pár fotó szemet szúrt, és nem tudtam szó nélkül hagyni, amúgy meg visszaolvasni képtelenség.)

Kép
szöszke.
 
 


Szoszke jobban jarsz belekezdessz nem olyan sok az,mint amit ti 1ejszaka alatt termeltetek anno(3 oldal) :shock: :lol: Meg a tobbiek se tolonganak itt sokaig ugyhogy hajra :wink: A megerzeseknek orulok es igen 1het mulva mar kozelebb leszunk a titok nyitjahoz :wink: A vizsgadhoz meg:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Olyan mérges vagyok. Reggel mikor hazaértem a melóból, feljöttem, írtam, és már majdnem kész volt amikor áramszünet lett!!!!
:evil: :evil: :evil: Úgyhogy most kezdhetem előről. :x :x

időjárás: esik, olyan, mint a hangulatom: pocsék!
fáj a fejem, nem aludtam ki magam, és szokás szeritnt nincs itthon apácska sem mert dolgozik.. : :cry: :cry

Orvos téma: Tegnap beszéltem a volt dokim asszisztensével, aki a kolleganőm egyben. /a doki itt lakik, van is magánrendelője itthon, csak elment dolgozni kb 50-60 km-re levő másik kórházba/ Szóval a kolléganőm ajánlotta, hogy miért nem keresem fel újra. Neki is nagyon fura az, hogy felírták a clostyt átjárhatóság ellenőrzés nélkül. mert ugye tömnek hormonnal,és ha nem is tudnak a kisfickók odáig eljutni, akkor feleslegesen eszem a bogyót. A régi dokim egyébként vidékre ment dolgozni, azért váltottam,de mindig nagyon rendi volt. Talán annyi ami ellene szól, hogy már nem épp fiatal, nem tudom mennyire van otton a mai témákban. De azt hiszem ez nem lehet gond. A kolléganőm azt mondta, hogy a doki nem csinál abból gondot, hogy elmentem tőle. Nyugodtan keressem fel újra, megcsinálja, és már meg is vagyunk.Igaz, be kellene feküdni egy kicsit messzebb levő kórházba, de az még belefér.Aztán meg ha már ott vagyok, vérvétel, hormonvizsgálat. Még megbeszélem a párommal, de valószínűleg ez lesz. :roll: :roll:

Bridget
A fotókért köszi. Egy Gitka nevű asszony blogjában fedeztem fel őket. Neki köszönhetőek! Bár vannak tök szépek, amikre már ráírta a nevét, de nem tudom leszedni róla, így azokat nem tudom megmutatni. :roll: :roll:
Ennek az izzadásnak azért járj utána pontosan. A párom is szokott ennyire izzadni, hogy ágyneműt kell cserélni éjszaka, és kiderült, hogy pajzsmirigy baj van. Tessék szépen visszamenni az eredményért, és megbeszélni a teendőket! :!: :!:
Hát, a tanárod akkor jól meghajt téged! de legalább szépen megtanulod a nyelvet! :lol: :lol: :wink: :wink:
Nem tudod valamivel elviselhetővé tenni a tea ízét? vagy nem szabad? A párod ezek szerint egyre jobban benne van ebbe a babaprojektbe. H már képes meginni egy szörnyű teát is a cél érdekében!? :lol: :lol: Akkor mostmár tessék példát venni róla! Mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó az a időjárás oldal.
A laptetűért gratu, csak már babó is kellene mellé! Már jó lenne, ha azt írnád laptetű helyett!:roll: :roll: :lol: :lol:
Amit az iwiw-ről vettél le, ismertem. De az bizti, hogy elgondolkodtató! :roll: :roll:
A blikk cikk is hasznos tanácsokat ad. :wink: :wink: :lol: :lol:
A Szöszke nincs fenn az iwiwen, mert én már kérdeztem. Nem tudom hol lehet! :roll: :roll: :shock: :shock: :? :? :cry: :cry:

Kati
Nagyon csini kis pocakod van! :lol: :lol: :lol: Köszi a képeket! Majd az idő elteltével küldjél még! Nagyon szép kismama vagy! Nem is szedtél fel egy dekát sem! Bár nem tudom milyen voltál terhesség előtt, de az biztos, hgoy nagyon csinos vagy! Hány kilónál tartasz?
[quote]m írta:eg két bogarat hozott, amik másznak az ágyon. Utána kell néznem, merre járnak.
Nem semmi kisfiad van. meglettek a bogarak? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóci
Imádom a titkokat, a meglepiket! elhisszük, hogy fini lesz! :lol: :lol:
Szöszke nekem is mindig eszembe jut. A vizsgáinak már vége kell,hgoy legyen. Lehet, hogy a számítógép ment teljesen tönkre. De tényleg jöhetne már! Én is egyre jobban aggódok érte.:shock: :shock: :roll: :roll: :? :?

Jajj Szöszke
végre itt vagy!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már éppen írom itt, hogy merre lehetsz, mire lejebb jövök, és itt vagy! Nagyon hiányoztál nekünk! :roll: :roll: Hatalmas gratula a vizsgáidhoz!!!!
Kép
Csak írjál akár "felesleges" dolgot is! bár ami itt le van írva, bármi is az, szerintem nem felesleges! Valamiért leíródott :roll: :roll: :roll:

Zsu
merre vagy?
Kép
Vendég
 


Pendi Draga
Most jottem de megyunk aludni majd reggel irok :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Szöszke! Gratulálok a vizsgáidhoz! Végre élvezheted a nyarat! Már mindenki nagyon hiányolt :D

Pendi! Én 177 cm vagyok, és 65 kilóval kezdtem az első terhességet, de csak 71-re sikerült 3 év alatt visszafogyni. Aztán a PCo-ra szedett gyógyszertől visszafogytam fél év alatt 65 kilóra, majd a 14 heti vizsgálaton ennyi voltam, aztán most a 16. héten 2-3 kilóval többet mutatott.
A bogarak elmásztak, mire visszamentem, de az előbb épp hozta az egyiket a fiam mert megtalálta. Úgyhogy most van két házibogarunk is. :D

Nóci! Én se nagyon kedvelem a bogarakat (nem is velem volt, mikor felhozta a lakásba) de egy kisgyereknek azok a legérdekesebbek. Kicsik, aranyosan, és még mozognak is. A hangyákat is elnézte percekig régebben

Na, a mai nap elég szar volt. Voltam dokinál méhszájellenőrzésen, felfeküdtem, megvizsgált, aztán azt mondta, zárt a méhszáj, mehetek nyaralni. Erre nagy kő lezuhant a szívemről, hurrá...
Öltözés közben... zutty.... mintha menstruálnék, és folyna valami. Mondom valami jött belőlem.... Közben a doki elment egy szüléshez, a nővérke meg futkosostt nekem betétért, mert ugye bugyi, nadrág véres lett.. (bocsi...) Hamar jött a doki, addig törölgettem magam zsepikkel, meg baromi ideges lettem. Honnan jött ennyi vér?
Okosabbak nem lettünk, szerencsére mivel a vizsgálat után volt, abban azért biztosak voltunk, hogy nem a méhből jön, hanem a vizsgálattól a méhszájból. Hazaküldött, hogy pihenjek és délben hívjam.

Hazajöttem, még itthon volt egy nagyobb adag barna, azóta hálisten elmúlt. A hasam kicsit fáj, de nem görcsöl. Na röviden ennyi történt.

Valószínűleg - mivel sokkal több vér van a szervezetben és sokkal hígabb is - nagyon fel vannak puhulva a nyálkahártyák. Fogmosáskor is még hozzá sem érek, már vérzik. Szerintem a vizsgálattól valami ér megpattanhatott, és az vérzett. Na de ez az én elméletem.

Most vidámabb téma: A fiamnak névnapja van, kapott tőlünk targoncát, puzzle-s könyvet, buborékfújót, aztán jött a mama (anyósom) kapott tőle katonákat, meg a felszerelést, egy egész szettet. Most repülőznek. Nagyon boldog, hogy milyen sok új játéka van.

Most megyek mert le kéne feküdni, közben vacsora és fürdés.

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok! Na ezt jól el kurtam! Szoval annyi a lényeg, hogy jó korán keltem mentem dokihoz és mikor bejelentkezésnél mondtam kihez jöttem a nénike közölte velem, hogy ma délutános a dokika és tegnap volt meg meg holnap lesz délelöttös! Szoval elkurtam! De jó alaposan! Ugyhogy holnap mehetek megint korán és utána meg dodozni! Sorry, hogy nem írok sokat, de ez van mennem kell pihikézni!

Szöszke! Most csak hozzád írok! Nagy gratu az eredményes vizsgádhoz! És ezegyszer meg van bocsizva, hogy nem írtál! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jooo reggelt 8) KépKép


Kép

Kata
Te gondolom mar rettegsz dokihoz menni :roll: de nem is csodalom en lehet egybol bepanikoltam volna ha ilyen tortenik velem :oops: De a lenyeg irany Balaton!!! Fiadnak meg :
Kép

Noci
Wazze akkor ma megint mehettel :?: :shock: :x Doki utan gyere aztan meselj :wink:

Pendi
Rakuksiztam a Gitka nevu blogra 8) Figyu en is mas oldalakrol lopom de en teszem fel ide a tieidet meg te...szal a koszonet neked jar :wink: Igen tom Kitty is mondta mivel o is pajzsmirigy problemaval kuszkodik (ezert is futottunk egymasba anno a korhazban :lol: ) szal mondta o nekem lehet nekem is az a bajom de a szimpla vervizsgalatom betegsegekre mar megvoltak es mind nega lett :roll: ezutan mondtam neki a nogyogyis bajom es kerdeztem nem-e lehet klimax vgy ilyesmi es erre mondta menjek fel a nogyogyihoz :roll: Ott megint elmeseltem mindent es o is csinalt vervetelt de az eredmenyert nem mentem be :oops: Holnap van idopontom 2-re elotte meg majd megyek akuposhoz 8) Aztan talan kiderul mi a baj...bar ha gondolom nagy baj lenne mar felhivtak volna :roll: (masfel honap alatt) Mindenesetre erdekes...most mar 1hete izzadok megint ma is arra keltem hajnal fel 4kor :x aztan ugye akkor mar pipilni is kimentem :roll: Hat kiwi leszek mer ngyon zavaro tud am lenni.A parom meg aggodik :roll: Hat az,hogy megtanulom tulzas :lol: :lol: marmint a nyelvet de tanulgatom :roll: :oops: es lehet szeptembertol visszamegyek megint a mindennapos suliba anol csak Japanul tanitanak :? :roll: De akkor nem tom,hogy fogok Kittyvel talizni meg Lauval...mer a suli du.1-tol du.5ig van :? :( szal meg nem tom :roll: A teat bizti lehet izesiteni de ha valami reosszizu annak minden mind1 :lol: :? :lol: Babaprojektrol meg minnya irok 8) es koszomom a drukkokat :wink: Az elveszett barany megkerult 8)
[quote]A írta: laptetűért gratu, csak már babó is kellene mellé! Már jó lenne, ha azt írnád laptetű helyett!

Hat en is szeretnem mar irni :lol:

Zsu
Te sztrajkolsz?Marmint Bnet ugyben 8) :lol:

Na szal tegnap irtam be a homet a tablazatba mire parom megkerdi ez mire jo :?: :lol: Mondom mutatja,hogy volt e pe es ha igen mikor :idea: aszongya o ezt nem erti :? mondom megmutatom 8) es elkeztem neki magyarazni,hogy pe elott lemegy a ho es hirtelen fel :arrow: utana pedig magasan fent kell maradjon az a jo :lol: Azt mondja es neked van :?: :roll: Mondom igen van szoval mukodom aqkarki akarmit is mond :arrow: Erre o senki nem mondta neked,hogy nem mukodsz :roll: A hogorbere azt mondta neki ez magas :? :lol: :lol: :lol: De figyelmesen nezte mit magyarazok...mondtam azt is megmutatja szerintuk mikor kell akciozni es a ferti meg azt is,hogy fiu vgy lany lesz-e :lol: Aztan ra 5percre mondom neki,hogy tudja-e mit szeretnek kapni szulinapomra :?: :roll: Aszongya haaat az meg jocskan odebb van (agusztus.1) :lol: Mondom jah csak en mar tom :roll: de akkor majd kesobb elmondom :roll: aszongya nem mondjad csak hallgatlak :arrow: mondom szeretnem a peteimet lefagyasztani :roll: :oops: aszongya es mennyi az :shock: mondom haat kicsit draga 520ezer ft :shock: :o Mondom neki mert te egyenlore nem szeretnel bebit en meg nem akarok kifogyni a petecskeimbol :roll: Nem szolt semmit :oops: Azt mondja ilyen jol tudod mar mennyi....mondom mar jomultkor rakerdeztem de pontosan en sem tom mi meg,hogy csak nagyjabol....mer kerdezte azt is,hogy hany petet raknak el meg ilyenek...a lenyeg,hogy ha nem lesz lombik nekem kellenek a fagyi petik :wink: biztos ami biztos :wink: Na most lesz ideje atgondolni ezt is mire agusztus vegen talan megcsinaltatom 8) Talan meg belemegy a Lombikba :roll: talan :? Hat ez van nalunk....aztan most arra is kiwi leszek ha elkapom majd egy akciora megkerdi majd most van a pe-d :?: :shock: :lol: :lol: :lol: Hat "roviden" ennyi.Suliban voltam ma utoljara mert nyugalom kell nekem utazas elott :lol: :? :lol: Oh meg a hom mielott el nem felejtem:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 33600_.png

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!
vagyok! mindjárt írok!
Vendég
 


Kép

Tegnap este, amikor hazaért a Drága, megbesszéltük ezt a dokiváltás dolgot. Ő is egyetértett veleem, annyit mondott, hogy várjam meg a mensimet, ami egy hét múlva lesz, és után avegyem fel a dokival a kapcsolatot. Ő is csodálkozik, hogy miért nincs más vizsgálat, csak a gyógyszer. Most újra erőre kaptam. :lol: :lol: :lol:

Kata
először is Kisfiadnak:
Kép

Annyira aranyosak tudnak lenni amikor örülnek ilyen-olyan ajándékoknak. :lol: :lol:
Éppen most történt tesóméknál, hogy unokaöcsémmel, aki 9 éves bementünk egy kis játékboltaba,és mondtam neki, hogy választhat valamit. De kikötöttem az összeghatár 1000 ft-ra. Jobb, ha már megszokja, hogy nem lehet mindent megvenni, amit megkíván. Az anyjáék is így csinálják, tölem is ezt várják el. Szóval kinézett egy játékot, ami 1100 ft volt. Anyira szerette volna, hogy azt mondja nekem: És ha kipótolom a zsebpénzemből? De nézett olyan ártatlanul kisfúsan, hogy csak na. Olyan édesek ilyenkor! Persze megvettem neki, és utána úgy megölelt, és megpuszilt, hogy csodálkoztam. Pedig nem olyan bújós. Hát ő már "nagyfiú". De azt mondtam, hogy érdemes az ilyen pillanatokért vásárolni! :lol: :lol:
Levente várja már a tesókát? Mit szólt hozzá? Tudja már? :lol: :lol:
A súlyod tök jó. Én is szeretnék annyi lenni. Egyébként egyre jobban elgondolkodom azon a PCOS dolgon. Volt ott egy teszt, és megcsináltam. Az lett az eredmény, hogy az esély meg van rá. Na majd jövő hónapban töbet tudunk.
Ezzel a vérzés dologgal nem tudnak mit kezdeni? Lehet, hogy ilyesztőbb mint veszélyes, de nem jó ez. Mit mont a doki? Az előző terhességednél nem volt ilyen? Remélem elmúllt a fájdalom is. Pihenj sokat!
Húúúú bocsi. Jó sokat írtam neked! :roll: :roll:

Nócika
Ellenőrzésre mentél vissza? Na mi volt? :roll: :roll:

Bridget
már épp meg voltam lepődve, hogy előbb vagyok mint te. de aztán láttam egy frissítésnél, hogy már te is itt vagy.
Jó az a Gitka oldal ugye? Most jutott eszembe, hogy le sem írtam a címet, de látom te ügyes csajszi vagy, megtaláltad annélkül is! :lol: :lol: Tudod én előszőr megírom jegyzeten, aztán bemásolom. Nehogy elszálljon.
Ezzel az izzadó dologgal, akkor ezek szerint nem tudnak mit csinálni? Hát, pedig kereshetnének neked valami megoldást! De, ha más nem, az akupontosod majd ezt is megoldja. annyira jó,hogy elkezdted! :lol: :lol:
Húú nagy fába vágtad a fejszét, ha visszamégy a mindennapos suliba. Ez sokkal nehezebb. Nem? De le a kalappal. Az bizos, ha többször hallod, jobban megmarad. Csak úgy lehet tanulni. :roll: :roll:
[quote]A írta: teat bizti lehet izesiteni de ha valami reosszizu annak minden mind1

Hát ebben lehet, hogy igazad van! Sajna! De te egy hős vagy, és a párod is, és így is megisszátok! :lol: :lol: :lol:
A párodat egyre jobban érdekli ez a babatéma. Már a hőgörbédet is ő fogja majd kielemezni! :lol: :lol: :lol:
[quote]a írta:ztan most arra is kiwi leszek ha elkapom majd egy akciora megkerdi majd most van a pe-d

Szeritnem meg fogja kérdezni. Úgy tünik már "nyakig" benne van a témába. A lefagyasztást szerintem támogatni fogja. Én azt látom, hogy ő is egyre jobban szeretne babát. Legalább is, amit eddig leírtál, abból ez látszik. Most már engedni fog figyeld csak meg.

Zsu
valószínűleg dolgozol, de azért mostmár jöhetnél te is!

Szöszke
Van mit visszaolvasni! Pótoljad hamar, aztán gyere!
Vendég
 


Hát szép reggelt lánykák :!: :!: :!:

Kileltároztam magamat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Estére már úgy fájt a szemem, hogy örültem, hogy nem kell kinyitnom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igyekszem visszaolvasni. Ma meg holnap már leszek rendesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi nektek!!!!!

Hiányoztatok :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt Kedves Zsu!

Hát reméltük, hogy hamarosan visszatérsz hozzánk! Tessék neked is pótolni, és mostmár itt lenni!
Nyaralni készültök valahova?

És ti Lányok? Kata ugye megy a balcsira, Bridget jön haza, Nócika? Melus? Ti mentek? Szöszke te nem jössz haza?
Vendég
 


Vgyok am en is csak kozben hireket neztem mert altalaban megszoktam ilyenkor magam vgyok es nem is figyeltem irtatok-e :roll: :oops:

Zsu
Gondolom szemeid kivannak ngyon...probalj meg 1 kamillas borogatast ra :roll: :wink: A visszaolvasashoz meg sok sikert :lol: ma otthon vgy? :roll:

Pendi
Hat bar meg nem mondja de valahol persze,hogy benne van a babas dolog...es tudom,hogy a petikek fagyasztasat is tamogatni fogja :wink: Csak szerettem volna ha van idejre elgondolkodnia a dolgokon...hatha megsem dugjuk be oket fagyasztani :roll: viszont ezuttal azt is tudtara hoztam,hogy nem eroszakoskodom de akkor biztositani szeretnem magam...ami megint csak jo mert ha mrgis belevagnank a lombikba az o otlete lenne....es tod mindennek az o otlete kell,hogy legyen :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát vissza olvasni még nem sikerült. Ma a helyemen vagyok, de nagyon lassan töltögeti be az oldalt :roll: :roll: :roll: :roll:

Mi augusztusban megyünk Erdélybe Szovátára, aztán szeptemberben meg Horvátország :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és most szombaton medencés kerti party, vasárnap és hétfő meg Balcsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Olvasgassal csak Zsu :lol: nem lehet a sok kep miatt tolt be olyan lassan? :roll:

Pendi a gyokeres kepen 2lappal elorebb van a lapalji uccso hsz 8) :lol:

Noci parom 31eves :roll:

Ezek a valaszok elmaradtak :? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
Ejha valakinek de jo sora lesz a hetvegen 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza. Jól elfáradtam. Voltunk postán, kórházba látogatóban, boltba, megrendeltem a szemüvegembe a lencsét, és már feltettem a kaját is. :lol: :lol: :lol:

Bridget
Igazad van. Mindent úgy kell csinálnunk, minta az ő ötletük lenne, és akkor boldogan csinálják. :lol: :lol: :lol: Minden pasi így működik. :lol: :lol: :lol:
Hát, én még mindig nem találom a gyökeres képet. :roll: :roll: Valamiért eltünt. Már visszanéztem 3 oldalt is, de nincs meg. :roll: :roll: Elvitte a cica. Mások látják?
felteszed megint? Nagyon kivi vagyok rá.

Zsu
Az szép program lesz nyárra. Hétvégén medencés party, meg Balcsi???? én is, én is!!! de jó lehet! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Most ebédeltünk, én degeszre ettem magam .. csajok, elmondok nektek vmit. Tegnap reggel is, és ma reggel is ugyanazt tapasztaltam magamon .. Márk Adidas dezodort használ, azt a zöldet (nem reklám akar lenni), nagyon finom illata van sztem. Tegnap óta viszont azt veszem észre magamon, h hányingerem van tőle :shock: Tegnap még nem tulajdonítottam neki különösebb jelentősséget, mert alapból hányingerrel ébredtem (azóta már ez is foglalkoztat ..), ma viszont teljesen jól vtam, de ahogy megéreztem a deo illatát (perpill inkább nevezném szagnak) rosszul lettem. Szerintetek? :roll: :roll:

Pendi! Ha jól értelmezem, akkor ez az orvosos szitu pozitív dolog .. úgyhogy örülök neki és drukkolok hozzá! :) Olyan aranyos vagy (persze ez a többiekre is vonatkozik, csak most nálad szúrt szemet) h így aggódtál/aggódtatok értem .. annyira jól esik, de tényleg :) Örülök h újra televagy energiával, jó ezt olvasni!
Mi majd megyünk vmikor haza, igen .. csak nem tudni, h mikor. Körbelátogatjuk a rokonokat meg a barátokat, 2 nap Balcsi, aztán jövünk is vissza. Program már van, csak időpont nincs. Aztán Márkkal szeretnénk menni vhova külföldre is, de nem biztos, h összejön sajnos.

Kati! Annyira sajnálom, h mindig történik vmi .. de az azért nagyon jó, h nincsen semmi baj - zárt a méhszáj és tényleg boldogan lehet nyaralni, stb. Én egyetértek az elméleteddel, h elpattant vmi, és azért véreztél. Egyébként a fogmosásos sztori ismerős, csak nekem a kb. havonta jelentkező ínygyulladás okozza.

Nóci! Bakker .. majd holnap sikerrel jársz reméljük :) Én azért büszke vagyok rád, h felkeltél és elbaktattál, remélem ez egy icipicit boldogít ;) Na? Jobb az élet? :D

Bridg! Én meg sem próbálom elmagyarázni a páromnak az ilyen hőgörbe meg hasonló jellegű dolgokat .. :D :D Teljesen felesleges lenne, nem értené. Ezzel együtt rád is büszke vagyok .. te megpróbáltad :D


Mindenkinek köszönöm a gratulákat a vizsgákhoz!!! :)

Kép
szöszke.
 
 


Pendi
Oltari nagy a kep de majd megnezem amugy meg a 37.oldal utolso lapaljaiban van a foto 8) Meg azt akartam neked mondani,hogy szerintem nem kene varni a mensivel hanem mar most menj el a dokihoz nehogy megint lecsussz egy honapot :roll: :oops: Mer a verveteleknek idoben meg kell kezdeni asszem 3.cn napon es nehogy mivel keson mesz majd varhatsz meg egy honapot :roll: :oops: Legalabb egy konzultacio erejeig szerintem beszelj vele mi meg hogy :wink:

Szoszke teged minnya visszaolvaslak aztan irok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hat latod te indultal haza es en elobb megyek ,mint te a vegen :lol: :? De majd ti is jottok ne aggodj :wink: A hogorbet meg nem megprobaltam elmagyarazni inkabb ugy mondanam,hogy en mondtam mi meg,hogy o meg csak nezett butan azta megkerdezte vegeztunk-e mer akko lapozzunk a cnn.com-ra :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na még mindig nem sikerült végig olvasnom benneteket.... hüle olvasók nem hagynak netezni :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Azért ennyire sikerült haladnom:

Nócikám!
A leltár úgy történik nálunk, hogy van egy olyan ablak, hogy állományellenőrzés. Oda kell behúzni a vonalkódokat és közben figyelni, hogy a cím és a szerző stimmel-e, és hogy tényleg a könyvtáré a könyv.

Pendi drága!
Szerintem még nem is gratuláltam tesódnak, hogy sikerült új munkahelyet szereznie :lol: :lol: :lol: :lol:
Átamszünet :evil: :evil: :evil: :evil: Bakker :!: :!:

Kati!
Hogy te milyen csinos vagy és milyen édes a pocikád :lol: :lol: :lol:
A fiacskád bogarakat vitt haza??? Húúúúúú

Bridgem!
Elismerésem párodnak is, hogy megitta a teádat. Nem lehet valami jó íze:shock: :shock:
És nagyon-nagyon drukkolok, hogy még ez a hónap teljes sikert hozzon nektek :wink: :wink: :wink: :wink:

Szöszkém!
Hatalmas gratula a vizsgáidhoz, jöhet a jól megérdemelt nyugi és pihenés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Koszi a szoritast neked is Kép

Szoszke meg neked elfelejtettem irni,hohgy en mar emlitettem a tobbieknek lehet eltuntel aztan babasan jossz vissza....vgy valami ilyesmit :lol: Hat hajra de tod majd 1het mulva mar naon izgulunk legalabbis en tuti++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi drága!
Köszi a hiányolást, nagyon szép a kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szöszke drága!
Nagyon izgulok, hogy beigazolódjon a jó sejtésed :wink: :lol: 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kati!
Utólag is nagyon boldog névnapot kisfiadnak :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja és jó nyaralást nektek :!: :!: :!: Érezzétek jól magatokat :!: :!: :!: Bár még hideg a víz, remélem, hogy azért míg lent lesztek, felmelegszik annyira, hogy fiacskád tudjon pancsolni benne :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="bridget0801"]C írta:bridget0801sajok megtalaltam azt a gyokeret amit kaptam(a kinai gyogyom!!!)
Kép
Es a wikipediaban is utananeztem ginseng a neve de az enyem ugy nez ki,mint a kepen fent:
http://en.wikipedia.org/wiki/Panax_ginseng
Angol oldal de erdemes atnezni aki erti amugy itt is olvastam rola:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=530


Bocsi de mondtam,hogy nagy kep :roll: :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi!Én szerintem ne várd meg, hogy megjöjjön, hanem még most menj el a dokihoz, vagy időzítsd gy, hogy a 2-4. napod között tudj menni hozzá, hátha megcsinálja a vérvétel és nem kell egy újabb hónapot várnod :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Hát ez még mindig olyan, mint egy polip :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Már sok apró polip egy asztalon :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Elég ilyesztően hangzik ez az izzadásos dolog, remélem, nem lesz semmi komolyabb belőle :shock: :shock: :shock:

Biztos, hogy párod benne lesz a fagyiban :wink: :wink: :wink: Tutira :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Koszi Zsu en is tom,hogy belemegy :wink: az izzadasrol meg holnap tobbet tudunk meg megyek az eredmenyekert 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


NAgyon kíváncsi leszek,hogy mondanak-e valamit?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


En is de majd holnap megtudjuk....ti amikor felkeltek itt lesz az iras :wink: vgy megse :?: :roll: :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok jon a laptetuuu
En mentem aludni Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Kuzsanna! Köszi mindent! Te tettél már fel képet?

Szöszke! Neked is köszi! Drukkolok!!!! Teszteltél már?

Jöhetnek a képek, most hogy feltettem magamról is is! Pendi rakott már fel, őt már ismerjük, és Bridget, Szöszke is. Többiek?????????

A mai nap negatívuma a következő: AFP eredményem nem lett jó. Csak azért nem estem kétségbe, mert megcsináltattam a kombinált tesztet, ami negatívat mutott, és hát annak hiszek.
De majd az UH-on megmondják, és remélem megnyugtatnak.
Szeretnék már mindig jó híreket mondani, de hát ez van.

Ma már kétoldali munkaundorom van, nem bírom már!!!
HOlnap az utolsó nap, még jó hogy fél1-ig tart csak a munkaidő.
Muszály bemennem, mert az új kolléga tanfolyamon van.

És végre abbahagyom ezt a stresszelést. Ma is már olyan kemény volt a hasam, alig vártam, hogy végre elszabaduljak.

Aztán míg nem vagyok pakolhatjátok a kétcsíkos teszteket!!!! OKÉ?

Pendi! Remélem bejön az orvosváltás! Ha PCO-d lenne, azt a hormonok megmutatják!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?