Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk is ugyanilyenek a gyerekek és a szülők is. :wink:

KépKép
benó
 
 


Laptetű!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Most lelépek, lányok, mert nagyon gáz az érettségi szoftver, nem tudunk vele egyáltalán dolgozni. Hazamegyek, szerintem majd onnét biztos jövök még ma.

KépKép
benó
 
 

 
 

Ha felhúz az anyuka nem hogy jobb jegyet adok a lányának hanem rosszabbat. Soha nem adok jobb jegyet senkinek, nagyon igazságosan szoktam osztályozni. Nekem aztán mindegy, hogy a gyerek a kolléganőm fia vagy egy putri család cigány csemetéje. Hagyjanak békén! Én mindenkinek olyan jegyet adok, amilyet megérdemel! Punktum! :evil:

Kép
flóra 11
 
 


Helyes Flóra! Csak keményen! Ne húzd fel magad más hülyesége miatt!

Kép
muzsuzska
 
 


Őrület! Hát lányok, ez tényleg nem az én napom.

Na ehhez mit szóltok:

Vasárnap felhívta az anyám a Norbi fiamat és meghívta őt magához az új lakásába. Senki mást, csak őt. Aztán tegnap felhívta a másik két fiamat is, őket is meghívta,én nem is tudtam róla. Engem nem hívott. Most telefonált nekem, hogy hol vannak a fiúk, várja őket, küldjem már őket. Szerintem nekik sincs kedvük menni, nem szeretik őt.
Úgy a margóra megjegyezte, hogy ha eseteleg akarok, én is elmehetek. Húúúú, de illedelmes meghívás! Ezt nevezem!

Aztán azt mondja, hogy szóljak az exemnek, hogy mehet a mosogatógépért,mert odaígérte neki. Állítólag az anyám itt nem tudja hová beszerelni,nem kell nekiés odaadja az exemnek! Hogy mi itt öten vagyunk és esetleg nekem is jól jönne az az eszébe sem jut. Mert ugye az exem,aki egyedül van, annak marhára szüksége van rá. De egyébként is, szerintetek ez egészséges gondolkodásra vall,hogy a lányát nem kérdezi meg,hanem a volt vejének ajándékoz ilyen dolgot?

Megbolondult körülöttem a világ vagy én vagyok hülye? Kép

Kép
flóra 11
 
 


Nincs senki?

Közben már megvarrtam a faliszőnyeget, amit ma végre felfúr a Flórián a falra. Egy éve vettük,épp ideje,hogy felkerüljön. :D

Kép
flóra 11
 
 


Szerintem tényleg nem normális dolog az, amit az anyukád művelt. Nem szép dolog a saját lányát nem meghívni és a mosogatógépet a volt férjének adni. Érdekes. Valamiért biztosan haragszik rád, nem? :wink: Vagy hát nem lehet tudni. :roll:
Viszont még nem dicsértem meg a vonalzódat. :D Nagyon szép.
Megnézem, mit írtatok még az idióta gyerekeken és szülőkön kívül. :D
Ja, és azt gondoltam, hogy majd leírom nektek, ami a Szent Closty papírján olvasható. Legalább én is elolvasom rendesen. Ezt a szex ügyet meg azért nem szeretném betartani, mert ugyan nem kérdeztem, de biztosan mondta volna, de se a múltkor, se most nem mondta, tudja, hogy én magamtól nem tudok semmit. Tisztában van vele. :D

KépKép
benó
 
 


Örülök, hogy jobban vagy, Zsuzsi! :D Viszont nem értem a sok pisilést. :shock: Az mitől van? :wink:
Flóra, neked is örülök, hogy már nem kínlódsz a szemét piritől! :D
Tancsu, neked meg gratulálok a jó cukorhoz és a kevés súlyhoz! :D
Tényleg ne utazgass feleslegesen 30 km-eket!

A hasméretekről jut eszembe, hogy átmentünk valamelyik nap az Adri igh-hoz szedret szedni, és másnap mondta az Adri, hogy a férje mondta neki: "na, mégis összejött ezeknek a gyerek". Adri nézett értelmesen, és kérdezte, hogy miből gondolja. "Hát, terhes a csaj, nem? Látszik a hasán." Ezt mondta! Basszus! Fogyóznom kell! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ezer éve nem voltam már tornán, de nem is leszek, mert már suliszünet van, és ez egy iskolában volt. :wink: Persze, lehetne itthon is tornázni, ha lenne kedvem. :roll:

KépKép
benó
 
 


Anyuék elutaztak Horvátországba, képzeljétek el. A tesóméktól kapták a szállást (vagyis a tesómék fizették be őket), de természetesen nekik többet kell hozzátenniük (utazás stb.). Csak 3 napra ruccantak ki. Már most hiányoznak. Ma reggel mentek. :cry:

Majd írok nekik sms-t. :D

KépKép
benó
 
 


Ma vettünk fűnyírót, és kihúztuk életünk első saját répáját és retkét. Nem is olyan kicsik! :D :D :D :D :D Nagyon büszkék vagyunk rá! :D
Szilzi, ha tudsz, jelentkezz! Hiányzol ám te is nekünk! :D
Meg persze Évi és Betti is! :D

KépKép
benó
 
 


Igazad van egyébként, Flóra, a putri gyerek és a májer szülők gyereke közti különbségtétel eltörlése ügyében. Aki hülye, hülye, akkor is, ha dollármilliomos a szüleje. :evil: És óvakodni kell a szubjektivitástól a mi szakmánkban. Nagyon vigyázok rá én is mindig, hogy fair legyek, ne kapjon valaki azért rosszabb jegyet, vagy ne járjon valaki azért rosszabbul, mert nem szeretem.

KépKép
benó
 
 


Felszereltük a faliszőnyegetés kitakarítottam a szerelés után. Aztán felhívtam az anyámat,mert közben a két nagyobbik fiam elment hozzá. Hát csodálkozva mondta,hogy én miért nem mentem. Invitált,ha van kedvünk sétálni menjünk el. Nem mondtam neki,hogy engem is csak tessék-lássék hívott a Flóriánt meg egyáltalán. Megkérdeztem tőle, hogyan érti, hogy kik menjenek el. Végül kibökte, hogy a Bálint, a Flórián meg én. Aztán megbeszéltük a Flóriánnal,hogy egyszer mindenképp át kell ezt a látogatást vészelnünk, és még mindenképp ki kell mennünk a bakomathoz pénzt kivenni, így akkor a bk után elmegyünk. Sokáig nem maradunk.

Kép
flóra 11
 
 


Na, akkor ez ma lesz? :D :wink:

KépKép
benó
 
 


Jó, egyszer megnézitek, aztán kész, nem? :D Igazad van, legalább túllesztek rajta, és tényleg muszáj azért megnézni a lakását. Messze van tőletek?

KépKép
benó
 
 


Jut eszembe, nehogy sokat gondoljatok rólunk: nem nyírtuk a füvet, csak vettünk fűnyírót és megmutattuk neki a füvet, mivel vizes volt. :D

KépKép
benó
 
 


Ez a nőivonalas vonalzót egyébként én nem értem. Ott álldogál a poharam az 1-esnél, de miért? Nem megy arrébb? Vagy a fa megy arrébb?

KépKép
benó
 
 


Fürdök.

KépKép
benó
 
 


Igen Benó, ez a látogatás ma lesz. Egyébként sajnos nem lakik túl messze. Mi a város szélén, ő meg a közepén.
Előbb jót röhögtem,mert gondoltam valamit vinni kéne ajándékba. Hirtelen eszembe jutott, hogy van itthon bor. Aztán meg,hogy ja, azt nem vihetek egy alkoholistának. Na, ezeken a hülye ötleteken röhögtem magamban.....

Kép
flóra 11
 
 


Végül viszünk neki egy kávét meg egy cserepes ibolyát. Azt mondta, hogy még nincs berendezkedve,csak nagyjából. Hát engem aztán egyáltalán nem érdekel. Remélem hosszú időre letudom a látogatást.

Kép
flóra 11
 
 


Mentünk. Pá mindenkinek.

Kép
flóra 11
 
 


Kitartást!
Jó éjt! Puszi mindenkinek!

KépKép
benó
 
 


Sziasztok,

újra Pesten! Örülök, hogy mindenki jól van! :D Nagyon hiányoztatok! :D

Kismamik, még több fotot kérünk szépen!

Kép
szilzi
 
 


A vonalzóm nem valós, még mindig nem jött meg!

Kép
szilzi
 
 


A vonalzóm nem valós, még mindig nem jött meg!

Kép
szilzi
 
 


A vonalzóm nem valós, még mindig nem jött meg!

Kép
szilzi
 
 


Flóra, igen, az én lakásomat kellene kitakarítani, de majd meglesz egyszer csak! :D Nem lakunk messze a Balatontól, én kb 1 km-re, anyuék kb másfél.

Most nagyon dühös vagyok, mert holnaptól tök jó időt mond, nekünk meg ebben a négy napban pocsék időnk volt. :evil: Szinte végig esett az eső! :(

Kép
szilzi
 
 


A másik amiért nagyon szomorú és dühös vagyok, hogy megkaptuk az esküvői képeket! :cry: Hát Csajok, ennyire szar :!: képeket talán még én sem csinálok. Egy jó kép nincs köztük. Most gondolkodunk rajta, hogy bepereljük Őket, mert egy megismételhetetlen napon megbíztunk profi fotóst és videóst nem kevés pénzért és használhatatlan amit kaptunk. :evil: :evil:

Kép
szilzi
 
 


Nehogy azt higgyétek, hogy ilyen perelgetősek vagyunk, de ez egy vicc! Megsem merem mutatni senkinek. A Benóék képei ezerszer jobbak, az Attila haverjaié is. Ez szörnyű! :evil: De még sírni sem tudok miatta, csak dühöngök! :evil: :evil:

Kép
szilzi
 
 


Most megyek, mert még vasalnom is kell, de holnap holnapután dolgozom egész nap, mahd jövök!

Jó éjt! Puszi Nektek!

Kép
szilzi
 
 


csajok,ha késő is van, muszáj írnom. Előre számítottam rá, hogy kellemetlen lesz a látogatás, de hogy ilyen borzalmas arra mégsem. Kb 45 percet lehettünk ott, de az anyám végig ordított velem. Megkínált minket vacsorával azután,hogy 15 percig álldogálltunk a konyha közepén és megkérdeztem, hogy leülhetünk-e. Gyorsan elénk rakott vacsorát, leült és kezdte a pocskondiázást. Állandóan az aput ócsárolta, hogy mindent ellopott tőle, aztán velem folytatta, hogy én is megloptam őt, tőle mindenki lopott csak a testvérem nem. Állítólag míg ő 2006 őszén majd 2007 tavaszán kórházban, majd elvonókúrán volt,akkor mi járkáltunk a házba és mindent loptunk. De még olyan ökörségeket is felsorolt, hogy poharakat meg konyharuhákat loptunk tőle, meg az apám széttörte állítólag a vécét a deklijét meg ellopta, meg öreg 100 éves befőtteket loptunk tőle meg hasonló marhaságokat. Lányok, förtelmes volt. Most is részeg volt, nem volt magánál. Utálom!

A következő 10 éves tervemben nincs benne a vele való találkozásom. Kép

Kép
flóra 11
 
 


Szerintem, ha a Flórián eddig még nem értette meg,miért menekültem otthonról el bele egy rossz házasságba, akkor most megértette. Még a rossz házasság is jobb volt ettől és végülis az első évek még jók voltak. Vagyis attól,ami otthon volt,biztos jobb.

Kép
flóra 11
 
 


A párom elaludt, de én nem tudok napirendre térni a dolgok felett. Nem tudom,mikor alszom el. Pedig hatkor szigorúan kelek reggel. :roll:

Kép
flóra 11
 
 


Csak a virágomat sajnálom, amit vittem neki. Szegény,milyen helyre került. A virágok nagyon megérzik milyen az ember. :?

Kép
flóra 11
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Szilvi! Érzel valami meg fog jönni érzést? Teszt?

Benó én csak jót akartam, de ha nem fogadod el olvasd el a másik topicba a bogyód! Sajnálom többet nem fogok okoskodni ! :oops:

Tancsu remélem kipihented magad!

Hát Flóra nem semmi napod volt! Alig maradt időd alvásra, persze jól felhúztad magad ,álmos se voltál!
Én biztos vittem volna egy üveg pálinkát neki ,had igyon! Csodálom hogy le tudtatok ülni vacsorázni, én otthagytam volna!
A virágot én is sajnálom, mert tényleg ki fog pusztulni!
Anyudnak meg üldözési mániája van, haragszik az egész világra mindenkit hibáztat, közben meg ő maga tehet róla ,hogy ilyen az élete! Persze ezt ő soha a büdős életbe nem fogja belátni!
Tehát reménytelen!

Kép
muzsuzska
 
 


Évi azért benézhetnél néha pár sor elejéig!

Kép
muzsuzska
 
 


ma ne írjon senki olyan sokat mint tegnap! :D :D :D
Itt leszek egész délelőtt! Főzők: gombapörköltöt nokedlival, uborkasalátával!
A ruhás szekrényemet kéne pakolni, mert káosz van benne.

Jelentem a ragasztás lejött zuhany után, a sebem gyógyúlgat. ma délután megyek dokihoz! A ciklusomról nem igazán tudunk majd beszélgetni mert gőzőm sincs róla hogy mi van vele!
Lesz uh- hátha attól okosabbak leszünk.
Pénteken lejár a két kemény hét táppénz! Vasárnap kéne kezdenem éjjszaka. Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

Kép
muzsuzska
 
 


Helló, csajok! Jó reggelt!

Remélem, már senki sem olyan ideges, mint tegnap volt!
Flóra, nem csodálom, én is egyből jöttem volna írni. Flórián mit szólt? A gyerekek is mentek? Nagyon sajnálom, hogy anyukád ilyen szörnyen bánt veletek, tényleg ne menj hozzá. Nincs erre semmi szükséged. Sajnos.

Zsuzsi, tessék nyugodtan okoskodni, ezért jöttünk ide! :lol: :lol: :lol: Én csak azt mondom, hogy most direkt felhívtam és nem mondott semmi ilyesmit, max. ez a hónap ugrott, és rájövünk, hogy a dokinak se kell mindent elhinni. 30-án megyek hozzá és mindent megkérdezek. Egyébként meg köszönöm szépen a tanácsokat, aki hülye, annak nem lehet segíteni. :lol: Az ilyeneket szokták megverni, én tudom. :lol: Most ebben én is ilyen hülye vagyok.

Sok sikert az orvoshoz, Zsuzsi! Biztos minden rendben lesz. :D Nem lehetne még valahogy itthon maradnod? Elég necces így menni dolgozni, nem? :wink: Valami szabit csikarj még ki. :evil:

Szilzi, üdv itthon! :lol: Rohadt fényképészek! A tesómék meg úgy jártak, hogy nem adták nekik oda a negatívokat, képzeljétek el! Kifizettek egy csomó pénzt és azt nem adták oda nekik, nehogy mással hívassák elő. Üsd az asztalt ebben az esetben is. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Piri érdekes. :shock: :shock: :shock: :shock: Hányadik napja késik? Kéne csinálni egy tesztet, nem? :wink: Én már megint bízom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Zsuzsi, én ilyet nem is tudnék ígérni, hogy nem okoskodom, én állandóan okoskodom, Gy. mindig rám is szól! Ez van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy jóreggelt-kép:
Kép

Ma szép időnk lesz. Remélem, anyuék is jól vannak, nem írtak vissza. :wink:
Megyek, vár az elnök. :D

KépKép
benó
 
 


Tegnap azért írtam ilyen sokat, mert az egyik osztály érettségije befejeződött, a másiké elkezdődött, azt se tudtam, melyik tanár melyik vizsgabizottságba tartozik. :shock: Tényleg megyek. Még össze se készültem, gondolom, sejtettétek. :wink:

KépKép
benó
 
 


Tessék a buli időpontján gondolkozni! :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó
 
 


Írom az eredményeket, itt vagyok, néha benézek. :D

KépKép
benó
 
 


Megint elég lassú az internet. Szilzi, te már dolgozol?

KépKép
benó
 
 


Jaj, jaj, így sose leszek kész. :wink:

KépKép
benó
 
 


Sziasztok


Most csak bekukk...
Törölközők a gépben, ágynemü áthúzva, az lesz a következő adag mosás...
Rakottkrumplihoz előkészitve minden, megyek összeállitom, aztán sütőbe vele..

Jövök vissza mingyáááááááááán....:D:P

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Te nagyon szorgalmasan tevékenykedsz mostanában! Mindent sitty-sutty elkészítesz! Ügyes vagy! Kép

KépKép
benó
 
 


Ez a kedvenc képem, és remélem, mozogni is fog most már:
Kép

KépKép
benó
 
 


Kép

KépKép
benó
 
 


Kaja a sütőben, törölköző kiteregetve, ágynemü a mosógépben, konyha összepkolva......már csak mosogatni kell, de anyós azt mondta pihenjek, mert ma még meg nem álltam, majd ő megcsinálja.....

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Cupp Benó....
Hogy haladtok az érettségivel?

Megyek visszaolvasok közben...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?