Új privát üzeneted érkezett!

Hát ezen viccből megállapítottam, hogy a kisfőnökünk egy nagy fütyi szó szerint! Reggel olyan üvöltözés volt, mert a "vezérünk" kérte tőle a munkát amit már egy hete kiadott, persze nem foglalkozott vele.... tegnap próbáltam neki segíteni, el is kezdtük, de volt kint dolgom közben a raktárban mire visszaértem meglógott, én meg úgy voltam vele, hogy nem fogom a szarját befejezni, amúgy sem volt igazán támpontom, mert semmit nem adott le hozzáfűződő anyagot, és különben is ő veszi fel a nagy zsetont, én meg dolgozzak helyette???? Úgyhogy hagytam a fenébe én is, persze végül már rám is mutogattak, mivel hogy feltételezték, hgoy én meg tudtam volna csinálni, de az ilyen lepasszolást annyira nem bírom, és meg is mondtam reggel, hogy segítségnek indult a dolog, végül itthagyta rám az egészet, jó hogy kinyílt a bicska a zsebemben és bevettem a lesz...m tablettát! :twisted: Asszem hamarosan egy kisfőnökkel kevesebb lesz itt a ma reggel után, mivel a végén már majdnem tettlegessé fajult a vita! :wink:
Na ezekután hogy maradjak itt nyugodtan a majdani babával a pocakban? :roll:

dita75
 
 


Nemone,

tapasztok, tapasztok, aztán majd kiderül 10 nap múlva, hogy jól csináltam-e :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Mi nem vagyunk összhangba nekem nincs érzékem, hogy mi után mi következik, én a kiagyalásban vok zseni, de a megvalósítás már nehezen megy! :oops:
Én is látni szeretném a táblát! Hol van????

dita75
 
 

 
 

Monic: Köszi, biztos nagyon szuper lesz a nyaralás, gyönyörű helyek vannak arrafelé (osztrák Tirol) :) Neked meg jó pihikézést, aztán jövő szombatra meg egy egetverő HCG szintet kívánok!

Czinke: Igazából csak a kíváncsiságom kielégítése végett csináltattam meg az IR-t. Amúgy szerintem nekem is kicsit magas a terheléses inzulin (32 egész valamennyi), ezért majd megmutatom a körzetinek a leletet, ha arrafelé járok. Kíváncsian várom a Sztárfotót a mákszemedről! :)

Dita: Nem hiszem, hogy a nyaralás alatt fogunk szaporodni (épp most kopogtat a mensimanó), de azért köszi a jókívánságot! :) Neked meg mennek a drukkjaim a júliusi inszemhez! Bár addig még a Te pocidba is kerülhet akár 2 tojás is, mint Évinél, úgyhogy kalapáljatok sokat! :) :wink:

Kjaja: Bocsi, hogy elfelejtettelek. :roll: Gratula Neked is a babóhoz! :) Mi volt tegnap az UH-n?
denika
 
 


Dita,

tányleg nagyon stresszes a munkahelyed... Durva azért, hogy más munkáját kell elvégezned, a pénzt meg nem te kapod érte! :evil:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Denika!
Hát a kalapálás mostanában nem igazán jön össze, mivel esténként mindketten ki vagyunk ütve. :oops:
De már nem izgat annyira, mivel tudom, hogy kb. három hét múlva elkezdődhet végre az amit már régen vártam.
Remélem nem fogok csalódni mert eddig mindenben hittem, hogy na ettől azonnal babás leszek, aztán persze nem..... de hát annyi jó példa van előttem, megpróbálom követni őket! :roll:

Remélem jó időtök lesz, és sikerül gazdag élményekkel feltöltődnöd a nyaralás alkalmával!

Monic!
Most így bűnhödöm, hogy nem tanultam tovább!
:oops: :roll:

dita75
 
 


Nemone: Én is nagyon bízom az első lombikban, meg Benned is, mert Neked is nagyon-nagyon hasonló hozzám a "múltad" (ismeretlen eredetű meddőség, 6 sikertelen inszem, BMC, szerintem még az IR-ünk is hasonló lehet, ha jól emlékszem a Tiédre). Drukkolok Neked nagyon! Szeretném a példádat követni! :wink: Mi az osztrák oldali Tirolba megyünk, egy Innsbruck melletti falucskában lesz a szállásunk.
denika
 
 


Monic
Vmit elfelejtettem!
helyzetjelentés:
ma délelőtti folyadékbevitelem:
fél liter víz, 2 dl tea

(mellesleg két percenként járok ki ami most már egyre jobban idegesít, téged nem? )

dita75
 
 


Dita: Nagyon sajnálom, hogy ilyen gáz a munkahelyed, meghogy a párodnak annyira nagyon sokat kell dolgoznia. De az inszem egész biztos sikerülni fog Nektek elsőre, ilyen pozitív hozzáállással más eredmény nem is lehet, csak egy zebrás teszt. :wink:
denika
 
 


Dita: nyugi!! ha idegesíted magad, azzal nem lesz jobb, sőt...
multkor írtam, h 3mp idegeskedés alatt annyi stresszhormon termelődik, ami 1 hét alatt ürül ki. szóval leszaromtabi be!! :wink:

Denika: 32-es ir (ha terheléses) még nem vészes. nekem még a tesztoszteronom volt magas, szerintem nálam leginkább ez volt a gond, és a metformin szépen levitte.
legközelebb rakok fel uh-s képet, tényleg!
jó nyaralást!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


hát igen, ha megmondják az időpontot akkor akármilyen fáradtak is vagyunk be kell menni mintát adni, én utána amúgy is fexem picit, meg otthon is, mert aznap már nem jövök be... így két legyet ütök egy csapásra.... fekve babásodom mint Monic... :lol:
Már alig várom! :wink:

Csibi!
Ennyi év után már annyira nem érdekel.... és most aztán tényleg nem érzem magam hibásnak, hisz én csak felajánlottam a SEGÍTSÉGEM, hogy gyorsabban menjen a dolog, de nem azt, hogy az egészet megcsinálom vki helyett! Úgyhogy nincs gáz! Majd elrendezik egymás között, úgy hogy engem kihagynak belőle!
Max. annyi volt, hogy nem bírom az ilyen reggeli üvöltözéseket, a dobhártyám majd beszakadt úgy rikácsoltak mint vmi piaci kofák!
Két negyvenes hapsi! Nevetséges! Nem végzi el a munkát és még neki áll feljebb, kivételesen most tényleg a nagyfőnöknek volt igaza, hisz a manus ezért kapja a nagy lóvét, nem azért, hogy egész nap a maszekját intézze, mert azt csinálja egyébként!

Itt olyan pocsék az idő, reggel cangával akartam jönni, de nehéz lett volna esernyővel lavírozni vele..... :roll:

dita75
 
 


Dita: itt is esett majdnem egész de. reggel úgy ment a kocsi ablaktörlője, h nagyon. és ráadásul baromi nagy dugó is volt mindenhol, egész úton. szerintem mindenki kocsiba ült az eső miatt. meg persze egyszerre vannak az útlezárások. :twisted:
de szerencsére most már v 2 órája nem esik, sőt, volt h kicsit kidugta a nap is az orrát! :D

most jól bekajáltam, most legszívesebben leborulnék az asztalra aludni kicsit. de még nem fejeztem be a zárást. :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kicsit ösztönzöm a ciklusomat egy új vonalzóval!
Persze előbb is megjöhet felőlem, így minél előbb elkezdhetem a stimut az inszemhez!
:roll:

Mindenki ebédel???

Küldök az ebédhez egy kis paradicsomot! :wink:

Kép

dita75
 
 


Csibi
Fessél a szemhéjadra egy-egy szemet és olyan lesz mintha ébren lennél. De van egy poénos szemüvegem is ami alatt be lehet hunyni a szemed, de a szemüvegen van egy matrica két nyitott szemről...... már gondoltam én is, hogy használni fogom idebent! :D
A zárás befejezésére nincs 5-letem, passzold át, látod nálunk is ez a divat! :roll:

dita75
 
 


Lányok,

én eddig aludtam, most meg megyek ebédelek. Utána jövök :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi csajok a beszámolókat, már nem is félek annyira. Egy branült kibírok. És komolyan lesz tubus is a torkomban? Az annyira nem hiányzik. Még jó, hogy az egészről nem fogok tudni. Emlékszem a vetélésemnél tavaly, mikor műtöttek annyira próbáltam küzdeni az altató ellen, de nem sikerült, és már csak az ágyamban ébredtem.
Itt nincs örző, a szobából mész fel a műtőbe, és a szobába hoznak vissza.
Még azt áruljátok el, hogy mennyi ideig tartott???
Itt is másnap haza lehet menni, ha nincs semmi láz, vagy ilyesmi.
De ha megint megkapnám azt az egy személyes szobát, nem is lenne semmi bajom, de horkolásra nagyon nem bírok aludni...

Semmi kedvem holnap dolgozni menni, olyan jó itthon. Szerintem amennyit lehet (és ha ugye az ember háziorvosa az apukájának a barátja, akkor lehet) itthon maradok táppénzen a műtét után is. Mondjuk egy hónap a két nyaralás között?????? :lol: Akkor július-augusztusban nem is mennék dolgozni.

Dita,
kisfőnök ki lett már penderítve?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Még nem sztem, de ami késik nem múlik!

Én szerencsére egyedül aludtam és csak 7kor jöttek be először a szobába. Igaz már fent voltam 4-kor! Nem tudok idegen szobába rendesen aludni, de viszont az jó volt hogy nem szuszogott, horkolt senki a szobába.

Már várom a hétvégét, remélem lesz módom megint 1/2 9 ig aludni, mint most vasárnap. Apát leitatom és akkor ő is sokáig alszik! :wink:

dita75
 
 


Nem tudom mennyi ideig tartott, mert aludtam, de sztem kb. 1 óra!

dita75
 
 


Sziasztok!

Tegnap az ultrahangon megállapították, hogy jó helyen tapadt meg a baba, mármint a méhen belül, és lehet kettő van! :? Ettől azért egy kicsit félek! Bár nem mondta tutira a doki a dolgokat, majd jövő héten megyünk megint!

Mindenkinek drukk!

Üdv.!
kjaja
 
 


Kjaja: halk gratula, és hatalmas drukk!!

hát csajok nem lenne semmi , ha most megindulna a babaeső és mindenhol ikrek lennének!!! :shock: :lol: :lol: pont mondtam ma a páromnak Évit és Némókát, Monicot. nagyon buli lenne!! :lol:
az egyik nap az auchanban volt egy pár iker fiúpárral. nagyon aranyosak voltak, kb 3-4 évesek lehettek, de mint 2 tojás, de tényleg!! :lol: én tuti nem tudtam volna őket megkülönböztetni, még a hangjuk is ua volt! :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Kata!

A Merional jó kis szer :wink: Szurkáld csak :) Egyébként jól láttad, az uh-os képen a nagy fekete foltok a petezsákok. Nemsokára a te képedet fogjuk itt együtt értelmezni :)
Bankett jól hangzik :)

Czini!

Ez a vers tényleg nagyon ott van :)

Monic!

Hogy vagy? Bírod a fekvést?

Boni!

Ma már jobb a pocid?

Denika!

De jó, hogy jöttél, sokat hiányoltunk ám! Jó nyaralást kívánok nektek! Esetleg az nem lehet, hogy már hárman jöjjetek haza? Hová mentek? Én is ismerek valakit, aki 83-as terheléses inzulinnak spontán ikerterhes lett...



Némóci!

Nektek is jó nyaralást!

Egyelőre ezt elküldöm, mert iszonyat lassú a babanet, nehogy elvesszen :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Eddig alig alig volt "produkció" most pedig kettessével szórjátok a babákat! A teremburáját! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kjaja
HATALMAS GRATULA!!!!

dita75
 
 


Eddig alig alig volt "produkció" most pedig kettessével szórjátok a babákat! A teremburáját! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kjaja
HATALMAS GRATULA!!!!

dita75
 
 


Dita: mond meg a párodnak, h kösse fel a gatyáját, mert megindult a babaeső a topikon, de ikrek!! :lol:

ez tök izgi!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Na szóval, az utro tuti hat mostmár nálam mert megint aludtam, most ébredtem fel. Csaj azt nem tudom, hogy éjszaka mit fogok csinálni így, hogy az egész napot átaludtam :roll:

Kjaja,

gtatulálok, lehet, hogy a topic nevét át kellene nevezni ikresek topicjára? :lol: :lol:

Évi,

ti aztán tudtok spórolni, 5-en mentek nyaralni és csak 3 főre kell fizetni :lol: :lol: :lol:

Dita,

ügyi vagy, hogy sokat iszol, ugye délután is iszol?

Czinki,

csomagoltok már a nyaralásra? Vagyis nászútra? Ti is megspóroltok most egy fő szállását, Némókáék meg lehet, hogy kettőt mint Éviék :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Sajnos a dokim szabin van 2 hétig, szóval egyelőre még nem lesz lapar. :(
Most nyomunk egy spontán ciklust, és majd a következőben megcsinálttom. Csak lehet, hogy abba meg a mi nyaralásunk kavar be. Mindegy. Nyaralás előtt mindenképp beszélek a dokival, és megbeszéljük.

Kértem időpontot a Kaáliba! Október 14-ére kaptam. De nekünk egyelőre nem is sürgős.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Monic: ne aggódj, este is aludni fogsz, mint a tej!! ez nagyon jó!! :wink:
párom már majdnem becsomagolt, én meg még csak mostam , vasaltam, még nem pakoltam be semmit. majd ma este. bár a párom már úgy telepakolta a nagybőröndöt, h nekem már nincs is benne hely! :lol: még szerencse, h lesz még 2 kisbőröndünk is!! :lol: :lol:
de még burjánzik kezem, lábam, hónaaljam...., szóval kell még egy szépítkezés is. remélem nem csüt éjszaka lesz ez. péntek hajnalba indulunk.
szóval versenyt futok az idővel rendesen! :twisted: remélem én nyerek majd! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic
Ez nagyon ász, jót mulattam a nyaralásos spórolásos beszóláson!
Jelentem ma már 1l lent van, kicsit több is talán, most állok neki a második liternek. Akkora a hasam mint egy ház, és rájöttem, hogy miért vagyok több kilóra az elmúlt napokban, hisz a víznek is van súlya. :roll:
A nagy fogyásban a víz ment ki belőlük először, volt akinél 16 kilót jelentett, a háj ledolgozása már nem ment annyira könnyen mint a vízhajtás.

örülök, hogy sokat alszol.... jót fog tenni!

Évi
Azt mondod jó a merional? Te is azt kaptad, ugye?
Felírnád megint, hogy mikor mész uhura, és akkor nem kell kérdezgetni.
Amúgy te most pont 6 hetesen voltál, és már van szívhang? Eddig miért hittem azt, hogy csak 8 hetesen van????

dita75
 
 


Dita: ügyes vagy, igyál csak szépen!!
szerintem van korábban szívhang, csak uh gép válogatja, h melyikkel lehet látni. mert csak látni lehet uh géppel (legalábbis nálunk a géndiagnosztikában), h pulzál a kicsi szive.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Bumi
Nem sietik el. :roll:
Neked sem volt még laparod? :shock:

Csibi
aki ilyen szupi esküvőt tud szervezni nem fog csődöt mondani egy utazással!
én szoktam egy listát összeírni és amikor pakolok akkor kipipálom.
még ezt is felszoktam írni, hogy bikinivonal
(mondjuk én az egésztől megszabadulok, mert apa úgy szereti, meg én is :oops: ) .... és hasonlókat.......... :wink:

dita75
 
 


Dita,

én 2 kilót fogytam mióta ennyit iszok, mert így kevesebb kaja fér belém. Pedig azt hittem, hogy a sok szuri meg gyógyszer jól felhizlal majd, most meg kevesebb vagyok mint a stimu elején.

Czinki,

akkor van teendőtök bőven! Nagyon szép, nyugodt és boldogságos nászutat kívánok nektek! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus!

Még nem volt. Itt nálunk a meddőségiben az az elv, hogyha a kórelőzményedben nem szerepel semmi olyasmi, akkor 1-2 inszemet megcsinálénak, és ha azok nem sikerülnek akkor jöhet a lapar.
Feleslegesen nem műtenek. Na ez részben jó, részben rossz. Illetve annál rossz, aki el van záródva pl.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,

nektek is jót fog tenni a pihenés, majd egyeztetsz a dokival, hogy mikor legyen a lapar.
De azért kár, hogy nem tudsz rajta gyorsan túlesni :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Igyekszem gyorsan spontán bebabásodni! :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


még holnap leszek ám, de majd pénteken indulunk hajnalba, uh sajna 2 hétig nem tudlak majd olvasni titeket . :cry:
nagyon fogtok hiányozni!
remélem csupa jó hírre fogok hazajönni!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Bumi,

a nyaralás éppen arra szolgál, nekem rengeteg ismerősöm jött haza nyaralásról babávala pocijában. :wink: A lényeg, hogy lazítsatok, kapcsoljatok ki és csak egymással és a pihenéssel foglalkozzatok! :wink: Meg a kalapálással :wink: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi
Igy van, csodák léteznek!
Amúgy nálunk nem csinálták volna meg lapar nélkül, még jó, hgoy tavaly megcsináltattam. Amúgy ajánlom, hogy nyaralás után menj.... nálunk is pont bekavart a nyaralás. szerdán akarta csinálni, és pénteken utaztunk éjjel horvátba 12 óra utazás. A doki mondta, hogy nem csinálja meg, majd ha hazajöttünk!

Monic
Én nem eszem kevesebbet, sőt többet, de hát én egy paranormális személy vagyok! :lol:

dita75
 
 


Czinki,

majd nagyon igyekszünk jó híreket gyártani neked amíg nem vagy itthon :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


mentem vasalni, Bumi meg kell fogadni Moncsi tanácsát.....

Csibi nekünk is fogsz hiányozni, meg irigykedünk itthonról hogy neked milyen jó, de rádfér a pihenés, megérdemled..... vigyázz magadra ez a lényeg....

dita75
 
 


jav.: MAGATOKRA! :wink:

dita75
 
 


A nyaraláson már pont nem tudunk kalapálni, mert akkor fogok menzizni. Sajna minden évben kifogom. Illetve miket is beszélek, most pont NEM FOGOK MENZIZNI. :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Csibi!

Internet kávézó? :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


DIta,

nem csak te vagy paranormális, én meg épp attól vagyok az, hogy fekszek egész nap, eszem-iszom dínom-dánom és mégis fogyok :lol: :lol: :lol:
Ráadásul minden nap eszek egy nagy tál jégkrémet tejszínhabbal, de ha lenne palacsinta azt is elfogadnám :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi,

akkor tessék szépen tenni róla, hogy a nyaraláson már ne kelljen várnod mensit :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

merre jársz? Ma nem volt vizsgád ugye?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csibi,
én is nyaralás alatt internetkávézóban voltam tavaly. Na jó, csak egyszer.

Bumi,
én júl 1-én megyek az átjárhatósági után kontrollra, és ott megbeszéljük a műtétet. A két nyaralás között valamikor. Jó lenne közvetlen az első után, hogy a másodiknál már ne legyen gond.

Képzeljétek, ugye az albérlőm lelépett kb. 130000 Ft-os tartozással, azt írta iwiw-en, hogy írjam meg, hogy mennyi a vége, majd szépen kifizetgeti. Persze, mikor megírtam, még az iwiw-ről is törölte magát. Rossz válasz! Most fogadjak háromajtós szekrényeket, akik beszedik tőle??????????
Lili csúszdapénzéből fizettem ki. Én anyatigrincs vagyok, a lányomért mindent. A névnapjára csúszda lesz az udvaron, az tuti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

kellemetlen, hogy lelépett az albérlő. Sajnos lakás kiadásban nem vagyok otthon, ez hány havi lakbért takar? Miért nem fizetett előre?
Bár ehhez én tényleg nem értek :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska: igen, tudom, majd megnézzük az internetkávézókat, de ott tuti nem lesz időm olvasni titeket.
max életjelet küldünk a szülőknek.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic,
ez nem lakbér, hanem közüzemi tartozás. A lakbérre is a Providenttől vett fel végül kölcsönt. Ők is küldözgetik az ajánlott leveleket neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska basszus

Dita a kisfőnök komolyan monnypn le

Évi ma nem fájt.. tegnap a front ami kikészítette szerintem...

nővérem telefonált, hoyg másik gyereke is elkapta a skarlátot! vigyázz magatokra nagyon!

reméelm Viki jól van! és LAckó maard még!

Kjaja örülj... gyermekért imádkoztál.. kettő akart jönni hozzátok! ne félj.. megoldjátok! :wink:

puszi mindenkinek
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: